بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فیلتر ها
مرتب سازی : با بهترین پاسخ

مشکل همیشگی من تو absolute relative تو position

Html-Css
- 2 ماه پیش
توسط Saleh330 آپدیت شد

سلام خدمت اساتید محترم سایت راکت من دانشجوی رشته طراحی وب هستم و حدود ۱ ساله fron-end کار میکنم ولی تا به الا به مشکلات زیادی تو position پیدا کردم که خودتون بهتر از من میدونید ! لطفا هر ** هر چیزی که میتونه به بهتر کار کردن با position کمک کنه بگه سپاس

6 پاسخ

مشکل در بالا امدن وبسایت روی هاست اشتراکی

لاراول
- 2 ماه پیش
توسط Shahramp آپدیت شد

سلام دوستان وقت بخیر من اسکریپت رو روی هاست اشتراکی بالا اوردم ولی یه اروری میده realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/usr/local/apache/domlogs/ozturkya) is not within the allowed path(s): (/home3/ozturkya:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp) ارورش این هست بعد یه تیکت زدم به هاستینگ میهن وب هاست بهم گفتن ماژول open_basedir به دلایل امنیت...

5 پاسخ

زدن کوئری های بهینه

متفرقه
- 2 ماه پیش
توسط Mohammad Mahdi Salehpoor آپدیت شد

ی سری جاها برای استخدام مثلا مینویسن مسلط به زدن کوئری های بهینه ینی چی خب خودمون کد میزنیم توی sql تا ی نتیجه ای بده ولی خب منظور از بهینه چیزه کدهای sql خیلی کوتاهن دقیقا چیشو باید بهینه کد زد؟؟

3 پاسخ

خروجی گرفتن برای ios

فلاتر
- 2 ماه پیش
توسط پریسا آپدیت شد

سلام وقتتون بخیر در کدوم قسمت از آموزشتون خروجی گرفتن برای ios و روی گوشی را توضیح دادین ؟

4 پاسخ

سئو سایت

متفرقه
- 2 ماه پیش
توسط حمیدرضا رمضانی آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشید. میخواستم بدونم سئو سایت بر عهده طراح سایت هستش یا نه؟ راستش من برای کسی یک سایت تک صفحه ای معرفی فروشگاه ساختم یا همون سایت landing page ، بعد ایشون میخواد که سایتش جزو نتایج اول گوگل باشه. اما سایت کلا توی نتایج گوگل نیستش و حتما باید آدرس رو وارد کنی تا سایت بالا بیاد. به نظرتون راه حل چیه و من چه جوابی بدم؟ ممنون ♥

1 پاسخ

خطا هنگام اجرای دستور yum check update

متفرقه
- 2 ماه پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام وقت بخیر من یه مشکلی که دارم اینه که زمانی که از دستور yum check-update استفاده میکنم هیچ کدام از پیکج هام آپدیت نمیشه و خطای زیر داده میشه و زمانی که میخوام وب سرور رو هم تغییر بدم و یک وب سرور دیگه نصب کنم هم باز همین خطا داده میشه راهکارهایی که تو نت بود را امتحان کردم ولی جواب نداد از Centos 7 استفاده میکنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید Loaded plugins: fastestmirror Determining fastest mir...

11 پاسخ

آماده سازی VSCode برای برنامه نویسی فلاتر

فلاتر
- 2 ماه پیش
توسط Amir m آپدیت شد

سلام خسته نباشید. @proamirm @mojimich2015 @ham.sarkhosh @ali.farmani @hesammousavi @milad ببخشید میخواستم VSCode رو برای کدنویسی فلاتر آماده سازی کنم مثلا تم + فونت + دکمه هات ریلود (مثل ctrl+s) + وصل کردن جنی موشن (فلاتر داکتر نمیشناسه) + یه سری پیشنهاد که مثلا stf رو بزنیم یه ویجیت استیت فول بسازه و اینجور چیزا تا کدنویسی رو راحت کنه تشکر

9 پاسخ

روال کاری در شرکت ها

متفرقه
- 2 ماه پیش
توسط علی آپدیت شد

سلام وقت بخیر. من دو سالی هست در حوزه هایی از php تا لاراول (قبلش کمی کد ایگنایتر هم خوندم) و فرانت اند در حد طراحی متوسط و بوتسترپ و جاوااسکریپت تمرین کردم ، حالا با اطمینان میتونم بگم یک سایت متوسط در حد خرید فایل رو راه اندازی میکنم ، اما همه اینها تجربی بوده و میدونم عرصه کار جدی متفاوته، همین من رو کمی دچار فوبیای شرکتی کرده و بخاطرش چندتا فرصتو از دست دادم! یعنی اینکه اگر وارد شرکتی بشم ممکن...

1 پاسخ

آپدیت کردن یک پست

طراحی وب
- 2 ماه پیش
توسط Reza Jm آپدیت شد

سلام دوستان.من یک فرم آپدیت پست دارم که داخل این فرم یک input از نوع file دارم.مشکل اینه که می خوام برای این input یه مقدار پیش فرض قرار بدم(تصویر پست)تا اگه کاربر نخواست تصویر پست آپدیت کنه همون تصویر قبلی باشه و تغییری نکنه

4 پاسخ

نمایش رنک یا همون رتبه بندی به صورت ستاره

طراحی وب
- 2 ماه پیش
توسط احسان رنجبری آپدیت شد

سلام دوستان من دارم یه سیستم شبیه به سایت دلینو | https://www.delino.com/search پیاده سازی می کنم و الان می خوام rank ای که برای هر فروشگاهم دارم که یه عدد اعشاری هست رو با js یا هر چیز دیگه مثل سایت دلینو نمایش بدم مشکلی با کد back ندارم مشکلم با front هست نمی دونم کتابخانه ای می شناسید که این کار رو برام به صورت خودکار انجام بده ممنون

3 پاسخ

مشکل لود نشدن عکس در ریکت نیتیو

ری اکت جی اس
- 2 ماه پیش
توسط haleh آپدیت شد

سلام بنده از تگ Image استفاده میکنم بعضی از وقتا عکس لود نمیشه مخصوصا اگر تو گوشی واقعی این اتفاق زیاد میفته. و این مشکل فقط برای عکس هایی که از سرور میاد نیست عکس های استاتیکی که استفاده کردم هم همین مشکل رو داره

2 پاسخ

کاربرد model Observer

لاراول
- 2 ماه پیش
توسط Arshavir آپدیت شد

سلام کاربرد model observer چیه تو لاراول و در چه جاهای باید ازش استفاده بشه؟

1 پاسخ

وب سایت برای دانلود template

PHP
- 2 ماه پیش
توسط KING_PHP آپدیت شد

سلام همیشه یکی از عمده مشکلات من پیدا کردن قالب مناسب و خوب بوده برا پروژه هام میخواستم ببینم کدوم وب سایت رو میشناسید که قالب های خوب داشته باشه مثلا قالب خبری خارجی باشه ایرانیم اگه خوب هست چند تا بگید

1 پاسخ

نوشتن آمار بازدید با PHP

PHP
- 2 ماه پیش
توسط علیرضا کشاورز آپدیت شد

سلام خستنه باشید من قصد دارم بدون کتابخونه و ...بتونم تعداد بازدید و بازدیدکنندگان کل وبسایت و هر مطلب رو داشته باشم (هرروز و هر هفته و هرماه) میشه بگید من باید چیکارکنم و ساختارش به چه شکل میشه ؟ و از طرفی من میخام بازدید هارو روزانه و هفتگی چک کنم کمی کار برام سخت میشه

3 پاسخ

رابطه ی hasOneThrough در لاراول

لاراول
- 2 ماه پیش
توسط miladk313 آپدیت شد

سلام .دوستان ، کسی اطلاعاتی در مورد رابطه ی hasOneThrough که از لاراول 5.8 اضافه شده داره ؟

3 پاسخ

ارور بعد از اضافه کردن پکیج جدید در فلاتر

فلاتر
- 2 ماه پیش
توسط Yousef Roshandel آپدیت شد

چند روزی هست که میخوام 2 تا پکیج به پروژم اضافه کنم اما بعد از اضافه کردن پکیج‌ها، هنگام ران کردن پروژه به ارور زیر میخورم: پکیج‌های اضافه شده: https://pub.dartlang.org/packages/shared_preferences https://pub.dartlang.org/packages/connectivity#-readme-tab- ارور هنگام ران کردن: FAILURE: Build failed with an exception. * What went wrong: Could not resolve all files for configuration ':connectivit...

4 پاسخ

Webstorm یا Phpsotrm

PHP
- 2 ماه پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

سلام میخواستم بدونم میتونم از webstorm به جای phpstorm استفاده کنم و افزونه هاش هم نصب کنم یا نه و اینکه کدومش بهتره

4 پاسخ

خطا در اجرای فلاتر

فلاتر
- 2 ماه پیش
توسط Mohammadreza Ghomi آپدیت شد

شبیه ساز کار میکند اما هنگام اجرا گرفتن از فلاتر مشکل زیر وجود دارد : Launching lib\main.dart on Android SDK built for x86 64 in debug mode... Initializing gradle... CreateProcessW failed 193 Finished with error: ProcessException: %1 is not a valid Win32 application. Command: C:\Users\Alborz Rayan\AndroidStudioProjects\flutter10\android\gradlew.bat -v

3 پاسخ

خطای syntax error unexpected

لاراول
- 2 ماه پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

درود دوستان ... خطای زیر: "syntax error, unexpected ')', expecting '['" کد زیر: @foreach($test->comments as comment) /// @endforeach

2 پاسخ

امنیت در استفاده از ajax

جاوااسکریپت
- 2 ماه پیش
توسط Mohammad Mahdi Salehpoor آپدیت شد

آیا استفاده از ajax در صفحات مختلف حتی فرم ثبت نام و یا ورود و یا هرجای دیگه از لحاظ امنیتی مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟ آخه کداش توسط کاربر میتونه قابل مشاهده باشه واس این میگم

1 پاسخ

از استفاده از api یک مارکت برای فروشگاه خودم

نود جی اس
- 2 ماه پیش
توسط MAminA آپدیت شد

سلام وقتتون بخیر آموزش های سایتتونو دیدم من مبتدی هستم طبق تحقیقی که انجام دادم برای کارم نیاز دارم از node js استفاده کنم ممنون میشم منو راهنمایی کنید که برای شروع و پیاده سازی کارم باید کدوم آموزشارو دریافت کنم یه سری توضیحات میدم درباره کارم ببینید آیا باید از node js استفاده کنم میخوام یا فروشگاه اینترنتی طراحی کنم.نیاز به استفاده از api یک سایت برای بروزرسانی محصولات و افزودن محتوا دارم وال...

10 پاسخ

مشکل در کار با CKEditor در ویو جی اس

ویو جی اس
- 2 ماه پیش
توسط حمید پیراسته آپدیت شد

سلام خدمت دوستان من از کامپوننت ckeditor در vue js استفاده میکنم و فعلا دو مورد هست که قصد انجامش رو دارم و متاسفانه در انجامشون به مشکل خوردم یکی اینکه ckeditor به صورت rtl باشه وقتی که صفحه لود میشه و دوم اپلود تصویر هستش که هیچ چیز ازش دستگیرم نشده و اگر اطلاعی دارید ازش ممنون میشم از صفر اپلود تصویرش رو بگید برای rtl کردن این کردهارو اعمال کردم <ckeditor :editor="editor" :config="configEdit...

19 پاسخ

CKeditor

لاراول
- 2 ماه پیش
توسط حمید پیراسته آپدیت شد

سلام سمت ادمین پکیج Ckeditor رو فعال کردم منتهی وقتی میخوام سمت کاربر نمایش بدم مقاله رو، با تگ ها میاد، یعنی تگ های h1 , p و ... رو هم میاره، توی بلید اصلی که میخوام مقالات رو نمایش بدم بادی رو باید توی چه تگی نمایش بدم تا مقاله همونجوری که توی ckeditor ساخته شده نمایش داده بشه؟ سوال دومم اینکه توی ckeditor فونت و رنگ متن رو چجوری میشه تغییر داد؟

4 پاسخ

ساخت ایمیل در laravel

لاراول
- 2 ماه پیش
توسط Ali Ganjizade آپدیت شد

سلام وقتی میخوام ایمیلی از طریق سرور ارسال کنم "proc_open() has been disabled for security reasons" این ارور میدهد و mail_driver=mail هستش مشکل از چی هستش ؟

2 پاسخ

ارتباط با api اینستاگرام

PHP
- 2 ماه پیش
توسط Salman Irani آپدیت شد

سلام من میخواستم ی سری فیلم که که داخل هاست هست رو تو اینستاگرام با استفاده از api اینستاگرام به داخل پیج مورد نظرم ارسال کنم کلاس های که من برای ارتباط با اینستاگرام پیدا کردم همشون نیاز به کامپوزر دارن معمولا هم بیشتر هاستینگ ها دسترسی ssh به کاربر نمیدن کلاسی سراغ دارین که بدون استفاده از کامپوزر بشه با اینستاگرام ارتباط بر قرار کرد

12 پاسخ

از متد های استاتیک استفاده کنیم یا خیر

PHP
- 2 ماه پیش
توسط mohammad آپدیت شد

سلام دوستان وقت بخیر من داخل پروژه ای ک دارم (پروژه نسبتا بزرگی هم هست) از mvc استفاده میکنم و متد های کلاس هام اکثرا (تقریبا همه ) استاتیک هستن. خواستم ببینم استفاده زیاد از متغییر های استاتیک مشکلی پیش نمیاد ؟ چون تو زبان های جاوا و سی شارپ مشکل دار میشه خواستم ببینم تو php این مشکل نیس ؟ ممنون

4 پاسخ

ایجاد فایل نصبی در PWA

جاوااسکریپت
- 2 ماه پیش
توسط پارسا آپدیت شد

سلام در بعضی ازpwa ها ، بعد از زدن دکمه add to home screen ایکون مورد نظر به لیست اصلی برنامه ها میره. دقیقا مشابه آیکون اپ های native . اما در pwa من ، بعد از زدن دکمه، آیکون به صفحه home گوشیم اضافه میشه و علامت کروم هم پایینش ثبت میشه. چطور میشه این حالتو ایجاد کرد ک ایکون، به لیست اصلی برنامه ها بره؟؟

2 پاسخ

چطور میشه بعد از ثبت نام کاربر لاگین کرد

لاراول
- 2 ماه پیش
توسط امیرحسین مختاری فر آپدیت شد

سلام بر دوستان لاراولی ما یک صفحه داریم کد تاییدیه که بعد از ثبت نام کاربر به این صفحه هدایت میشود می خوام بعد از زدن دکمه تایید کاربر لاگین کنه هر کار کردم نشد. http://s9.picofile.com/file/8368678242/Untitled.png public function send(Request $request) { $user = User::whereCode($request->code)->whereMobile($request->mobile)->first(); if($user){ $user->verification_co...

4 پاسخ

کاربرد bootstrap و stroge در php mvc

PHP
- 2 ماه پیش
توسط علیرضا کشاورز آپدیت شد

سلام خستنه باشید کاربرد پوشه stroge برای ذخیره سازی هست؟ و من یه آپلودر دارم آیا محتویاتش میتونه تو این پوشه stroge قرار بگیره؟ یا بهتره تو public بزارم (عکس ها و فایل هارو)؟ من سعی کردم اونو تا stroge بزارم ولی چون یه پوشه عقب تراز هسته سایت(index) هست نتونستم عکس هارو نمایش بدم:( بعد سوال دوم اینکه آیا bootstrap یه فایل یا یه پوشه هست؟(اینو آقای بیات توضیح دادن ولی من متوجه نشدم) و آیا فایل های...

5 پاسخ

کار با error handler

PHP
- 2 ماه پیش
توسط علیرضا کشاورز آپدیت شد

سلامی مجدد set_error_handler('error_handler::errorDefult'); class error_handler { public static function errorDefult($level,$message,$file,$line){ throw new \ErrorException(); } lمیخواستم ببینم new ErrorException چه تفاوتی با همین new Exception داره؟ و روش یگه هم هست از ErrorException استفاده نکنم و ارورها رو با استایل خاصی چاپ کنم؟

2 پاسخ