بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فیلتر ها
مرتب سازی : قدیمی ترین ها

بهینه سازی های مد نظر GTmetrix در لاراول

لاراول
- 1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با عرض سلام و تسلیت وقتی که سایت راکت رو با معیارهای GTmetrix بررسی نمودم ، به دو مورد مواجه شدم که برای خودم هم سوال بوده : در قسمت Page Speed : برای بهینه سازی تصاویر چه نکاتی باید مدنظر قرار بگیرد ؟ ( البته منظور بنده بیشتر در هاست اشتراکی هست که نمیشه از افزونه های php خاص استفاده و تصاویر رو بهینه نمود ) در قسمت YSlow : مشخصه Use cookie-free domains چیست و به چه صورت می بایست بهینه گردد ؟...

1 پاسخ

نمایش تعداد بازدید پست ها

لاراول
- 1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام چجور میشه تعداد بازدیدهای پست ها رو نمایش داد؟

1 پاسخ

اپلود فایل در هاست

لاراول
- 1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام خسته نباشید. من پروژه ام رو روی لوکال هاست هستش اپلودرش کامل کار میکنه و توی صفحه اصلی بدرستی همه چی رو نشون میده اما وقتی پروژه رو از لوکال هاست به هاست انتقال میدم اصلا فایل ها در پوشه اپلود قرار نمیگیرن برای حل این مشکل چندتا داکیومنت نوشته شده بود رو خوندم گفته بودن باید نسخه php هاست رو افزایش بدین و منم دقیقا همون کار رو کردم بازم نشد بعضی از دوستان هم گفتن باید permission های پوشه آپلو...

1 پاسخ

npm

لاراول
- 1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام توی پروژه لاراول چرا ما باید 'npm run watch 'بزنیم ؟درغیر اینصورت به چه اروری میخوریم

1 پاسخ

گرفتن توکن قبل از اقدام به آپلود فایل

لاراول
- 1 سال پیش
توسط محمد قنبری آپدیت شد

سلام دوستان لاراولی عزیز. برای ارسال فرم میدونید که به توکن نیاز داریم. من از سمت کلاینت اندروید میخام فایلی رو به سرور آپلود کنم. چطور میتونم قبل از ارسال توکن بگیرم و اون رو به همراه فایل بفرستم؟

3 پاسخ

ایمیل در لاراول (Componentو slot )

فریمورک ها
- 1 سال پیش
توسط محمد قنبری آپدیت شد

سلام دوستان من میخام وقتی کاربر خریدی انجام داد یک ایمیل براش فرستاده بشه . الان این کار میشه یعنی ایمیل ارسال میشه . مشکل من طراحی ایمیله. نمیتونم زیباسازیش کنم.واقعا این component و slot رو نمیفهمم . کسی باهاش کار کرده ؟ میتونه کمکم کنه ؟ ممنون

4 پاسخ

تفاوت لاراول و سیمفونی

فریمورک ها
- 1 سال پیش
توسط Maj Kash آپدیت شد

با درود../ میبخشید لاراول با سیمفونی چقدر تفاوت داره و اگر شخصی به لاراول مسلط باشه یاد گیری سیمفونی چقدر زمان میبره؟اصلاه این دوتا ارتباطی به هم دارند؟

4 پاسخ

طراحی حرفه ای UIوUX

طراحی وب
- 1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

دوستان سلام من به طراحی وب علاقه دارم و HTML و CSS و jquery را یاد گرفتم سوالی داشتم اینکه سایت هایی مثل https://www.greenweb.ir/ از چه فریمورکی برای طراحی ظاهری سایت خود استفاده میکنند. من میخوام طراحی به این سبک رو یاد بگیرم لطفا راهنمایی کنید

3 پاسخ

form validation

لاراول
- 1 سال پیش
توسط محمد قنبری آپدیت شد

سلام آیا با ارسال درخواست ajax بازم اون request ما اجرا میشه؟(validation) توی متد store هست؟Request

1 پاسخ

پرکردن خودکار فرم ها

متفرقه
- 1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام فرم هایی که در یکسری سایتها هست رو چجوری میشه خودکار با اطلاعات دیتابیس تکمیل کرد؟ مثلا برای ثبت شرکت جدید باید وارد سایت ثبت شرکتها بشیم و یکسری فرم رو پر کنیم، وقتی حجم تعداد دفعات ثبت شرکت بالا میره کار تکراری میشه، چجوری میشه اطلاعات رو از دیتابیس بگیریم و خودکار فرم ها تکمیل بشه؟

2 پاسخ

استفاده از بوت استرپ در ری اکت

ری اکت جی اس
- 1 سال پیش
توسط احسان آپدیت شد

سلام من دارم از کتابخونه متریال یو آی استفاده میکنم که سیستم گریدبندی نداره و درنتیجه ریسپانسیو نیست. به نظرتون اگه بوت استرپ رو کاستوم کنم - که سبک تر بشه - و فقط بخش گریدبندی و ریسپانسیوش رو نگه دارم میتونم ازش تو فایل های جی اس ایکسم استفاده کنم؟

2 پاسخ

تفاوت بین __str__ و __repr__ در زبان برنامه نویسی پایتون

متفرقه
- 1 سال پیش
توسط مجتبی آپدیت شد

سلام خدمت اساتید عزیز سوالی داشتم که تفاوت این دو متد جادویی در پایتون چیه متد های str و repr تا اونجایی که توی داکیومنت های پایتون خوندم هردو برای نمایش یک سری اطلاعات رشته ها به کار برده میشه اما داکیومنت پایتون خیلی گنگ توضیح داده این رو کاربردشون دقیقا چیه تشکر همچنین اگر امکانش هست در بخش بحث و گفتگو قسمتی رو برای موضوعات پایتون و جانگو قرار بدید تشکر

2 پاسخ

بیلد ios بدون مک

متفرقه
- 1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام راهی هستش که تو react native بدون داشتن مک بیلد ios بگیریم؟

1 پاسخ

قرار دادن فایل دیتابیس دوره آموزشی ساخت فروشگاه

لاراول
- 1 سال پیش
توسط محمد نمازی آپدیت شد

باسلام، لطفا فایل دیتابیس دوره آموزشی ساخت فروشگاه با لاراول رو قرار دهید. باتشکر ویژه

9 پاسخ

بهترین راه توسعه اپ با جاوا اسکریپت؟

فریمورک ها
- 1 سال پیش
توسط محمد قنبری آپدیت شد

سلام من نیاز دارم اپ توسعه بدم. میخواستم بدونم بین react native و ionic کدوم بازده و خروجی بهتری میده؟ و کدوم پروسه یادگیری تا خروجی گرفتتش زمان کمتری میخواد؟

1 پاسخ

هش کردن لینک دانلود در php

PHP
- 1 سال پیش
توسط none آپدیت شد

سلام خدمت همه دوستان عزیز راکت دوستان مطلب هش کردن لینک دانلود در php خیلی واسم جالبه ولی متاسفانه هرچقدر سرچ میکنم نه در سایت های ایرانی و نه در سایت های خارجی منبع خاصی وجود نداره که بشه یاد گرفت !! ممنون میشم اگه یه راهنمایی در این مورد داشته باشید یا یک منبعی رو معرفی کنید با تشکر

3 پاسخ

خطای دیتا بیس

لاراول
- 1 سال پیش
توسط امیرحسن آپدیت شد

سلام من تو قسمت 46 جداول رو دیلت کردم و دوباره migrate کردم وبه ارور زیر خوردم SQLSTATE[HY000]: General error: 1005 Can't create table laravel.#sql-a94_30 (errno: 150 "Foreign key constraint is incorrectly formed") (SQL: alter table learnings add constraint le arnings_course_id_foreign foreign key (course_id) references courses (id) on delete cascade) [PDOException] SQLSTATE[HY000]: Gene...

5 پاسخ

لاگین با react js در laravel

لاراول
- 1 سال پیش
توسط captan آپدیت شد

سلام. کسی میتونه یه کم در مورد لاگین کردن با ری اکت در فریم ورک لاراول بهم توضیح بده که چطوری باید چنین چیزی رو بسازم

1 پاسخ

ایجاد اپ با نسخه های اندروید بالا

اندروید
- 1 سال پیش
توسط طاها تقدس آپدیت شد

سلام یه سوال در رابطه با ایجاد اپ داشتم توی دوره ری اکت نیتیو شرکت کردم و برام یه سوال پیش آمده که گفته شده حتما از نسخه 6 و 6 به بالا باید استفاده بشه سوال اینه که من بیام با این نسخه اندروید رو build کنم روی دیوایس های پایین تر مثلا 4 یا 5 هم کار میکنه ؟

2 پاسخ

اررور Illegal string offset 'imageThumb'

لاراول
- 1 سال پیش
توسط داریوش آپدیت شد

سلام دوستان من به اررور خوردم که توی سرچم تا حالا به نتیجه ای نرسیدم اگر کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم.ارروری که دارم : Illegal string offset 'imageThumb' هست.به این صورت که توی یه کنترلرم توی یکی از if هام از queru builder استفاده کردم و در یک if دیگر از elequent. توی foreach من در view تا زمانی که از elequent استفاده میشه و تغذیه میکنه ارروری ندارم اما وقتی از خروجی query builder استفاد...

4 پاسخ

کار با دیتاتیبلز در لاراول

لاراول
- 1 سال پیش
توسط Extern آپدیت شد

سلام کسی از دوستان با dataTables برای صفحه بندی داده ها کار کرده؟

3 پاسخ

ارور Call to a member function course() on null

لاراول
- 1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

باسلام، در دوره آموزشی ساخت فروشگاه، ارور زیر رو دریافت میکنم. کد کنترولر : <?php namespace AppHttpControllersadmin; use AppCourse; use AppHttpRequestsCourseRequest; use IlluminateHttpRequest; use AppHttpControllersController; class CourseController extends AdminController { /** * Display a listing of the resource. * * @return IlluminateHttpResponse */ public func...

1 پاسخ

پلاگین های PHPStorm

لاراول
- 1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

باسلام فایل تنظیمات و پلاگین های استفاده شده در phpstorm که استفاده می کنید چی هستند. باتشکر و سپاس

5 پاسخ

گوگل مپ

لاراول
- 1 سال پیش
توسط hojat آپدیت شد

سلام ببخشید من میخواهم اطلاعات lat , lng را که در جدول ذخیره کردم داخل marker = new google.maps.Marker({ position: point, map: map, }); position قرار دهم چطور میتونم این کار را بکنم مدل و همه چیزم ساختم لطفا آقا موسوی کمک کنید چطور میتونیم از php متغیر رو ببریم بذاریم تو جاوااسکریپت foreach ($maps as $map){ echo $map->lat . ',' . $ma...

2 پاسخ

لاگین بدون ریفرش مثه راکت

لاراول
- 1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام خدمت اقا سیدگل ببخشید چندروزی سعی کردم لاگین در مودال بوتسرپ، بصورتی که صفحه ریفرش نشه، یعنی با اجاکس و با امنیت لاگین بسازم ولی موفق نشدم. ابا امکان داره راهنمایی بفرمایید، بحث امنیتش خیلی برام ضروریه.. تشکر از محبتتون.

8 پاسخ

مشکل در اتصال به FTP در نرم افزار phpStorm

متفرقه
- 1 سال پیش
توسط حسین آپدیت شد

سلام دوستان وقتی با ایرانسل به اینترنت متصل میشم ، phpStorm نمیتونه به FTP متصل بشه .. کسی میتونه کمک کنه ؟ ضمنا از Advanced Options گزینه passive رو فعال کردم ولی مشکل حل نشد.

2 پاسخ

پیش نیاز لاراول

لاراول
- 1 سال پیش
توسط سبحان دادخواه آپدیت شد

با سلام .جناب موسوی در اولین جمله خیلی خیلی تبریک میگم راه اندازی این بخش و موفقیت های گوناگون راکت رو. سوالم اینه که بنده یه سری تقریبا دوره های لاراول نسخه های قدیمی ترش رو مثل 5.2 از سایت شما یاد گرفتم منتها اون زمان کامل به mvc و oop مسلط نبودم و برای همین عقب گرد زدم و اینهارو یاد گرفتم.الان میخوام بدونم بعد حدود این یک سال تاخیر مجددا از نسخه های قدیمی لاراول شروع کنم یا از همین دوره های جدی...

2 پاسخ

چارت آموزشی کتابخانه های جاوا اسکریپت

جاوااسکریپت
- 1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام.میخواستم بدونم برای شروع بحث های مثل vue یا angular چقدر تسلط بر جاوا اسکریپت کافیه ؟ چون بنده تمامی دوره هارو دارم اما مثلا دوره ی جاوا اسکریپت قسمت های طولانی زیاد داره و شاید وقت نشه همشو با جزییات و دقت تمام ببینم.میخواستم یه راهنمایی تو این زمینه بکنید اگر امکان داره ... پیشنهاد : اگر وقت داشتین به نظرم یه چارت اموزشی طبق دوره های سایتتون قرار بدین که افراد ترتیب دوره هارو متوجه بشن ....

1 پاسخ

دوره مقدماتی php

PHP
- 1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام خسته نباشید میگم به مدیریت وبسایت راکت دوره مقدماتی به صورت رایگان بود که ما وسط آموزش بودیم که پولی شد ایکاش یک خبری می دادین قبلش چون ما داشتیم مرحله به مرحله نگاه میکردیم که از باقی اموزش محروم شدیم

1 پاسخ

فارسی سازی اسلاگ در لاراول 5.5

لاراول
- 1 سال پیش
توسط محسن صادقی آپدیت شد

سلام - دوستانی که با لاراول 5.5 کار کردن میدونن که استراکچر پکیج elequent-sluggable عوض شده سوالی که من داشتم اینکه چطور بخش فارسی رو بهش اضافه کنم — الان من از قسمت vendor/cviebtock/elequent-sluggable/reaource/config/sluggable.php بخش methode رو عوض کردم ولی باز اسلاگ فارسی نشد — منون میشم اگه کمک کنید

4 پاسخ