بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

کمکککککک

لاراول
- 3 دقیقه پیش

سلام هر مقاله ام با رابطه وصل شده به موضوعات، مثلا مقاله اول چهار تا موضوع داره که توی بلید وقتی میخوام بگیرمشون اینجوری هست $article->category()->get() حالا من نمیخوام همه موضوعات بیاد، فقط اولین موضوع رو میخوام، چجوری ؟ یعنی از اون چهار موضوع فقط اولین موضوع رو بگیرم

0 پاسخ

جهت سفارش طراحی سایت چکار کنم

طراحی وب
- 24 دقیقه پیش
توسط سجاد آپدیت شد

کلیه موارد بصورت داکیومنت آماده شده ماهیت کلی سایت سیستم فروشگاه دهی مانند فایل سل و .. میباشد فقط دنبال یک فرد یا شرکت معتبر و خلاق برای اجرا و طراحی آن هستم. دوستانی که در خودشون توانایی انجام این پروژه را میبینند لطفا آیدی تلگرامشون را اعلام کنند تا باهاشون تماس گرفته بشه.

15 پاسخ

مشکل در ذخیره کردن اطلاعات در دیتابیس

PHP
- 5 ساعت پیش
توسط hather آپدیت شد

سلام خدمت شما استاد موسوی و کاربران محترم سایت . اقای موسوی اموزشاتون خیلی عالیه .فقط یک مشکلی واسم پیش اومده .در قسمت 21 شی گرایی در php در کلاس DB .متد create رو ساختم به اون روش شما ولی اطلاعات رو در صفحه ی register.php فقط برای یک بار در table user ذخیره میکنه.حتی منم redirect می کنه به صفحه ی ا...

8 پاسخ

مشکل با فایل htaccess

PHP
- 5 ساعت پیش
توسط سجاد آپدیت شد

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت تمام دوستان دوستان ؟ من در حال انجام پروژه ای با php هستم که نیاز دارم دانلود فایل به صورت غیر مسقیم انجام دهم. من سورس کد دانلود فایل به صورت غیرمسقیم رو نوشتم اما مشکلی که دارم اینه که زمانی که فایل دانلود میشه ، خراب دانلود میشه . یعنی فایل پس از دانلود باز نمیشه ....

2 پاسخ

راهنمایی برای طراحی یک وبسایت و اپلیکیشن

متفرقه
- 5 ساعت پیش
توسط سجاد آپدیت شد

سلام . میخواستم بدونم بهترین راه برای ساخت یک وبسایت و یک اپ که هر دو از یک دیتابیس استفاده کنند و خیلی خوب با هم در ارتباط باشند چیه؟ و اینکه اگر بخوایم فروشگاهمون رو به یک نرم افزار حسابداری متصل کنیم فقط باید از API استفاده کنیم؟ و چه پیشنهادایی برای لینک دادن فروشگاه به برنامه حسابداری دارین؟

2 پاسخ

تعیین expire time و refresh token برای توکن ها در روش jwt

لاراول
- 6 ساعت پیش
توسط saeed kargosha آپدیت شد

سلام تو روش احراز هویت به کمک jwt چجوری میتونم برای tokenهام Expire_time و refresh_token تعیین کنم؟ ( همانند روش پاسپورت! )

1 پاسخ

پیکج سوکت برای ریکت نیتو

ری اکت جی اس
- 6 ساعت پیش
توسط saeed kargosha آپدیت شد

سلام لطفا کسی اگه از پیکج سوکت ریکت نیتیو که درست باشه کار کرده برام لینکش بفرسته

1 پاسخ

ارسال نوتیفیکشن در زمان های خاص برای کابرای ویژه

لاراول
- 6 ساعت پیش
توسط saeed kargosha آپدیت شد

سلام در سیستمی که نوشتم میخوام یکسری نوتیفیکشن به صورت پیامک و ایمیل برای کاربران ویژه که هزینه پرداخت کردن ارسال کنم . این نوتیفیکشن ها به صورت خودکار هست ، باید دیتابیس رو بخونه و برای مثال محصولاتی که روز آخر تخفیف هستند را برای کاربران vip ارسال کنه . خب باید از کرون جاب استفاده کنم ، درسته ؟ سو...

1 پاسخ

دیتابیس

لاراول
- 7 ساعت پیش
توسط hosein moni آپدیت شد

سلام سایت ریحون اگه رفته باشید برای ثبت نام کابرا و ثبت نام رستوران ها فرم های مختلف داره اینو چجوری پیاده سازی میشه دیتابیسش ینی برای رستوران یه تیبل مشخصات دارن وبرای کاربر ها یه تیبل جدا ؟بعد برای لاگین کردنشون چیکار میکنن ؟همه توی تیبل user ذخیره میشن یا نه ؟

1 پاسخ

انقضادر انجام عملیات یا عملیات فقط یکبار انجام بشه یا غیر فعال کردن بک مرورگر

لاراول
- 8 ساعت پیش

سلام به دوستان عزیز . چند وقته با یه مسئله درگیر شدم میخواستم اگر دوستان تجربه ای دارن راه حلی هست مطرح کنند. مثلا ما یه متد بنام ویرایش داریم کاربر اجراش میکنه بعد از انجام عملیات با زدن دکمه بک مرورگر باز میتونه اون عملیات رو انجام بده من میخوام جوری بشه که مثلا طرف تا باز دوباره از مسیری که ما تع...

0 پاسخ

نمایش ارور هنگام کوئری گرفتن

لاراول
- 8 ساعت پیش
توسط مرتضی فتحی آپدیت شد

سلام خوبین ؟ یه سوال هنگام کوئری گرفتن این ارور برای چی میتونه باشه؟ SQLSTATE[۴۲۰۰۰]: Syntax error or access violation: ۱۰۵۵ Expression #۱ of ORDER BY clause is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'cms.payments.created_at' which is not functionally dependent on columns in GROUP...

1 پاسخ

File Watchers in PhpStorm

لاراول
- 8 ساعت پیش
توسط مرتضی فتحی آپدیت شد

سلام . دوستان من File Watchers in PhpStorm رو چجوری تنظیم کنم واسه minify کردن فایل ها ؟ phpstorm2016

1 پاسخ

مشکل در اجرای اسلایدر vue awesome swiper

ویو جی اس
- 8 ساعت پیش

سلام دوستان من تقریبا در Vue تازه کارم البته کارهای کوچیک میتونم بنویسم ولی اینو نتونستم اجرا کنم کسی میتونه کمک کنه https://github.com/surmon-china/vue-awesome-swiper من دقیقا اینا رو لود کردم " <link rel="stylesheet" href="path/to/swiper/dist/css/swiper.css"/> <sc...

0 پاسخ

فشرده کردن فایل های blade

لاراول
- 10 ساعت پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام راهی هست فایل های .blade.php رو فشرده سازی کرد که کد به هم ریخته باشه که هم کم حجم بشه و هم به راحتی نشود کدهای html رو دید؟

1 پاسخ

عدم دانلود

نود جی اس
- 10 ساعت پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام خدمت اساتید محترم بنده دوره نود جی اس رو خریداری کردم ولی الان میخوام دانلودش کنم قسمت ثبت نام رو میاره.لطفا راهنمایی بفرمایید

1 پاسخ

ارور DecryptException The payload is invalid

لاراول
- 18 ساعت پیش
توسط پوریا آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام در پنل کاربری، کاربر بتواند رمز عبور خود را عوض کند در صورتی که پسورد قبلی را وارد کند و صحیح باشد این عمل صورت گیرد اما زمانیکه پسورد دیتابیس را از حالت انکریپت میخوام خارج کنم و با پسورد ورودی مقایسه کنم با این پیغام زیر روبرو می شوم : (۱/۱) DecryptException The payload is in...

1 پاسخ

همکاری

متفرقه
- 2 روز پیش

لطفا کسانی که ری اکت نیتیوشون خوب هست به این آیدی پیام دهند آی دی : @aaokhravi

0 پاسخ

انتقال اطلاعات از اکسس به phpmyadmin

لاراول
- 2 روز پیش
توسط پوریا آپدیت شد

سلام . دوستان من یه دیتابیس اکسس دارم که میخوام اطلاعاتشو بریزم تو mysql خودم . خیلی سرچ کردم ولی موفق نشدم . ممنون میشم کمک کنین و تجربه هاتونو به اشتراک بزارین . بازم ممنون

1 پاسخ

نصب gulp

متفرقه
- 3 روز پیش
توسط آرمان شجاعی آپدیت شد

با سلام خدمت دوستان بنده گالپ رو نصب میکنم local نصب نمیشه.لطفا راهنمایی بفرمایید

1 پاسخ

نمایش بر اساس دسته بندی خاص

لاراول
- 3 روز پیش
توسط محمد آپدیت شد

من میخام سایتم را مثل سایت msn که در هر ردیف نمایش اطلاعات بر اساس دسته بندی خاص هست را نشان بدم. مثلا اقتصادی ، ورزشی و... نکته قابل توجه اینکه دسته بندی هم داینامیک هست و ممکنه کاربر اون دسته بندی که در صفحه اصلی هست پاک کنه، باید چی کار کنم؟

2 پاسخ