بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

بوت‌استرپ 4 راست چین

فریمورک ها
- 53 دقیقه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام دوستان. چرا این بوت‌استرپ 4 اینقدر نسخه راست چین داره؟ خیلی‌هاش آپدیت نیستند و خیلی هم هسته رو دستکاری کردن، نمیدونم مطمئن هستند یا نه! از کدوم روش استفاده کنم؟ اینا که هسته رو دستکاری کردن یا اینکه بصورت یک فایل جدا اضافه میکنیم؟ از هر روش یا منبعی استفاده میکنید لطف کنید معرفی کنید.

10 پاسخ

زیاد شدن تعداد درخواست ها در vue

ویو جی اس
- 3 ساعت پیش
توسط TEFO آپدیت شد

سلام. من دارم یه پروژه بصورت spa طراحی میکنم یه قسمت header (کامپونت) دارم که ثابته و یه نوتفیکیشن وجود داره مثل راکت که نوشته برای دیدن...اینجا کلیک کنید. میخواستم بپرسم هر صفحه ای که عوض میشه برای این نوتفیکیشن باز یه درخواست axios فرستاده میشه؟یا چون تو کامپونت پدر ثابته(صفحات درون کامپونت پدر عوض میشن) فقط برای بار اول فرستاده میشه؟ 2-بعد وقتی ما این نوتفیکیشن رو میبندیم .چیکارکنیم که برای دفع...

1 پاسخ

کار نکردن هدر در php mvc

طراحی وب
- 5 ساعت پیش
توسط Abolfazl Kaf آپدیت شد

ببخشید که دوباره این سوالو میپرسم من ر هاست واقعی مشکل اجرا نشدن هدر رو داشتتم دوستان گفتن بالای صفحه php تابع ob start رو بالای صفحع بزن ولی این راه حل رو نمیدونم تو کدوم صفحه در mvc بنویسم تو مادل کور و ایندکس اصلی امنحان کردم صفحه سایت سفید شد این اولین سفارشیه که گرفتم و خیلی استرس دارم کاش بتونم یبار برای همیشه با کمک شما حلش کنم

7 پاسخ

coreui

ویو جی اس
- 6 ساعت پیش
توسط Mobina sa آپدیت شد

سلام من برای پنل از coreui استفاده کردم و حالا میخوام که این پنل رو (به صورت پروژه جدا هستش) به پروژه اصلی لینک بدم. بهترین راه برای این اتصال چی هستش ممنوم میشم کمکم کنید

6 پاسخ

عدم دسترسی به adb و همچنین خطای پیکربندی sdk

فلاتر
- 6 ساعت پیش

با سلام خدمت شما دوستان، متاسفانه من مشکل عدم دسترسی به adb دارم، کلا به شبیه ساز نمیتونم متصل شم و بهش دسترسی داشته باشم و با خطای : Error initializing adb : Android Debugging Bridge not Found مواجه هستم و همچنین توی بخش logcat با خطای please Configure your Sdk مواجه هستم .. متاسفانه ریلیز درست حسابی هم نمیتونم از اپلیکیشن بگیرم و فکر میکنم بیشتر به خطای دوم مربوطه، ازتون خواهش میکنم اگه میتونید...

0 پاسخ

طراحی دیتابیس برای ثبت سفارشات

لاراول
- 7 ساعت پیش
توسط محمد قربانی آپدیت شد

سلام،یه قسمت از برنامه به این شکل که کاربر میاد یه سری سفارش ثبت میکنه،مثلا میگه از فلان جنس فلان تعداد میخوام؛و این سفارش واسه فروشگاه های ثبت نام شده ارسال میشه،و اونا میان روی این سفارش کاربر قیمت میذارن،و کاربر بهترین رو انتخاب میکنه و میره واسه خرید،میخواسم در مورد طراحی دیتابیسش و ارتباطات جدول ها دوستان کمک کنن،ممنون میشم

2 پاسخ

تغییر tempalte از وب به موبایل در آنگولار

آنگولار
- 8 ساعت پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

وقتی وارد سایت دیجی کالا میشویم سایت یه ظاهر مشخصی داره و منوها یک شکل مشخص دارند ولی وقتی با موبایل وارد میشویم ظاهر سایت تغییر میکند و در قسمت لیست محصولات سفارشی این تغییر خیلی نمایان است و مشخص است این کار را با bootstrap و mediaquery ها انجام نداده اند و یک جورایی multi-template هست میخواستم ببینم برای سایتم با استفاده از آنگولار چگونه میتوانم اینکار را انجام دهم؟

2 پاسخ

delete در mvc

PHP
- 8 ساعت پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام ببخشید دارم پنل ادمین سایت رو باید mvc مینویسم یه مشکل دارم و اون اینه که چطور متد delete رو بنویسم من نمیتونم یه روت به شکل زیر براش بنویسم چون صفحه ای نیاز نداریم برا delete $router->add('/admin/pages/delete/{id}','Admin\pdfController@delete'); از طرفی هم میدونم تو mvc هرکاری ک میخوای اجام بدی یه روت نیازه پس میشه راهنماییم کنید چیکار کنم؟؟؟؟ @hesammousavi @ali.bayat @Alimotreb @khanzadi...

5 پاسخ

پیشنهاد راه حل برای قسمت تیکت های سایت

لاراول
- 8 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام تو قسمت تیکت های سایت وقتی یه کارشناس در حال پاسخ دادن هست الباقی کارشناس ها نتونن پاسخ بدن به اون تیکت و نشون بده که مثلا کاربر فلان در حال پاسخگویی هست .

12 پاسخ

ساخت صفحه آرشیو با php

PHP
- 10 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام وقت بخیر ببخشید من یه وب دارم که ماهنامه ها رو میخوام داخلش بزارم یه آرشیو دارم مال سال 97 و یه سری هم مال سال 98 یعنی 6 ماه گدشته حالا میخوام یه صفحه درست کنم به اسم بایگانی آرشیو یا هر چیز دیگه ای میخوام وقتی وارد صفحه آرشیو میشم به شکلی که میگم برای آرشیو کنه مثلا بزنه آرشیو سال 97 روش که کلیک کردم تمام pdf های سال 97 بیاد و یه آرشیوم برای سال 98 ایجاد کنه و این 6 ماه رو بریزه داخلش و...

2 پاسخ

دسته بندی و ویژگی در فروشگاه اینترنتی

متفرقه
- 10 ساعت پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

سلام... دوستان کسی دسته بندی ها و ویژگی های یه وبسایت فروشگاهی رو به شکلی که در ادامه میگم انجام داده هر دسته بندی اصلی برای مثال الکترونیکی یک سری ویژگی ها داره که در صورت انتخاب دسته بندی های فرزندش اون ویژگی ها نمایش داده میشن منتهی بعضی ویژگی ها برای دسته بندی های فرزند اجباری (require) است مثلا برا موبایل بعضی از ویژگی ها باید مقدار دهی بشه و برای تبلت یکسری دیگر ... فقط مثاله حالا نمیدونم س...

1 پاسخ

بهترین زبان برای BackEnd پروژه های اندرویدی

اندروید
- 10 ساعت پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

سلام دوستان,امیدوارم حالتون خوب باشه. دارم برنامه نویسی اندروید کار میکنم و در حین کار متوجه شدم برای app های بزرگ تر نیاز به یک زبان backend دارم,به نظره شما بهترین گزینه چیه؟ node.js ؟ asp.net ? php ? یا ...؟ پ ن:اصلا قصد ندارم در آینده به سراغ طراحی وب و اینجور داستانا برم, و فقط روی برنامه نویسی اندروید میخوام کار کنم

2 پاسخ

کلاستر در نود جی اس

نود جی اس
- 12 ساعت پیش
توسط محمدرضا عرفانی آپدیت شد

سلام در صورت رفع مشکل حاضرم وجه ناقابلی به حسابش واریز کنم. مدتیه که برنامه رو بر روی کلاستر ران می کنم. متاسفانه سوکت ها بدرستی کار نمی کنه. مشکل از اینجا شروع میشه که بعد از راه اندازی برنامه بر روی کلاستر، برنامه بر روی core های مختلف cpu اجرا میشه که مزیتش اینه که شما انگار چند تا سرور داری... اما اشکالش اینه که مثلا کلاینت 1 میخواد پیامی رو به همه ی کسانی که به سرور متصل هستند، ارسال کند. که...

4 پاسخ

مشکل ‌‌ Arrow function ها در Object ها

جاوااسکریپت
- 12 ساعت پیش
توسط سعید علاقه بند آپدیت شد

سلام. چرا از Function معمولی وقتی تو object ها استفاده میکنیم و ازش خروجی میگیریم جواب میده ولی وقتی از Arrow function ها استفاده میکنیم undefined بر میگردونه؟! ممنون میشم جواب بدین

11 پاسخ

روترهای تو در تو در vue js و scss درvue js

ویو جی اس
- 23 ساعت پیش
توسط علیرضا کشاورز آپدیت شد

سلام خسته نباشید. روترهای من به این شکل تعریف شده export default [ { path: '/', component:layout, redirect:'/dashbord', children:[ { name:'dashbord', path:'dashbord', component:dashbord }, ] } ] و درون فایل app.vue هم که مادر همه هست این شکله <div> <router-view></...

3 پاسخ

دانلود فیلم ها از سایت

PHP
- 1 روز پیش
توسط میلاد آپدیت شد

با عرض سلام و خسته نباشید. می خواستم بدونم امکان دانلود کردن فیلم ها از سایت هست یا نه؟ با تشکر

2 پاسخ

بهترین روش ساخت سایت One Page

طراحی وب
- 1 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

درود برای ساخت سایت تک صفحه ای بهترین روشی که که می شناسید رو معرفی کنید. با در نظر گرفتن: سرعت سئو دوزبانه باشه (فارسی، English) زیبا باشه نمونه: https://www.mydigipay.com/ سپاس

5 پاسخ

soap در react js

ری اکت جی اس
- 1 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

در مورد ارتباط و ارسال درخواست می خواستم بدونم چطور میشه با سرویس های soap کار کرد..؟

1 پاسخ

ایراد در کد

لاراول
- 2 روز پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

@ali.bayat @khanzadimahdi چرا این کد ایراد داره مگه نمیشه در یک whereسه تا فیلد قرار داد return ElementModel::where([['id',$id],['form_id',$form_id],[admin_id',auth()->user()->id]])->delete();

2 پاسخ

انتخاب و نمایش یک آیتم از لیست

جی کوئری
- 2 روز پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام داخل پروژه یه جدول داریم که تو ستون آخر هر سطر یه button هست که وقتی کاربر روی اون کلیک کنه یه لیست بهش نمایش داده میشه. به هر کدوم از این buttonها یه آی دی دادم و توی فانکشن کلیکش این آی دی و آی دی یوزر رو پاس میدم. حالا میخوام بدونم چیکار باید کنم که توی لیست با توجه به این آی دی ها بررسی کنه فقط li مربوطه رو نشون بده و بقیه liهارو مخفی کنه. چون در حالت کلی وقتی روی هر button کلیک میشه همه...

20 پاسخ

html to pdf utf8

جاوااسکریپت
- 2 روز پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

یک صفحه با متن های فارسی دارم حالا میخوام اونو تبدیل کنم به pdf چند تا کتابخونه تست کردم اما از متن های فارسی پشتیبانی نمیکنه سعی بر این دارم که جاوا اسکریپت باشه php هم باشه مشکلی نداره (لطفا استایل هم پشتیبانی کنه) آقای موسوی شما چطور خروجی رزومه تون رو درست کرداید؟ ممنون @ali.bayat @Alimotreb @hesammousavi @khanzadimahdi

3 پاسخ

یک سوال در مورد فرم ساخته شده

لاراول
- 2 روز پیش
توسط 1masoud آپدیت شد

من یک فرم ساختم می خوام زمانی که سیو میکنم و دوباره اون فرم رو باز کردم دقیقا المان ها به همان نظم پشت هم چیده بشن این قضیه رو چطوری باید بنویسم مثلا در شکل می خوام آدرس بهد ایمیل باشه اگر هم آدرس اومد بالای ایمیل تو تغییرات اعمال بشه چطوری باید این رو به سیستم بفهمونم

16 پاسخ

regex برای کنترل متن ورودی

جاوااسکریپت
- 2 روز پیش
توسط پارسا آپدیت شد

با سلام. من از یک کتابخانه inputmask برای کنترل متن ورودی استفاده میکنم.ورودی من باید شماره تلفن همراه باشه. متن ورودی من باید فقط عدد باشد به علاوه اینکه باید اعداد فارسی و عربی هم ساپورت کنه. برای این کار از regex استفاده کردم اما کار نمیکنه.ممنون میشم اگه regex با همچین شروطی رو بهم بگید مرسی

2 پاسخ

ارسال و دریافت دیتا بین کامپوننت والد و فرزند vuejs

ویو جی اس
- 2 روز پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

با عرض سلام و ادب من چطور میتونم متود ها و variable هایی که در کامپوننت فرزند تعریف کردم داخل کامپوننت اصلی بهشون دسترسی داشته باشم و بتونم متود هارو صدا بزنم یا variable رو تغییر بدم همین که بگید توسط چه ابزاری توی vuejs انجام میشه خودم پیداش میکنم یا داخل آموزش های سایت میبینمش با سپاس و درود @hesammousavi @ali.bayat @Alimotreb @endworld

2 پاسخ

ایجاد درگاه پرداخت واسط

لاراول
- 2 روز پیش
توسط madadi آپدیت شد

سلام دوستان اگر در مورد شرایط ایجاد درگاه واسط اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید

11 پاسخ

ربات تلگرام دریافت پاسخ

لاراول
- 2 روز پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

چطور میتونم توی ربات نویسی جواب هارو به صورت تیکه تیکه دریافت کنم یعنی اول بیام نام کاربر بگیرم بعد بیام شماره تماس بگیرم بعد کد فعال سازی بفرستم و .... میخوام مرحله به مرحله پاسخ هارو دیافت کنم چطور همچین چیزی ممکن هستش

3 پاسخ

bootstrap

طراحی وب
- 2 روز پیش
توسط KING_PHP آپدیت شد

سلام خسته نباشید من یه سوال دارم ... من منوی خودمو با استفاده از bootstrap و کلاس هاش پیاده سازی کردم ولی درحالت رسپانسیو که کوچک میشود وقتی دکمه button را میزارم حالت کشویی که منوها داخلش میرن نمایش داده نمی شوند باید چی کار کنم ؟ کتابخانه bootstrap ,jquery وpopper هم فعال کردم ... اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

8 پاسخ

کش سیستم Redis یا فایل در Laravel

لاراول
- 2 روز پیش
توسط 1masoud آپدیت شد

سلام من یه بررسی انجام دادم برای سیستم کش اطلاعات بر پایه file و یا redis در فریم ورک Laravel. فراخوانی یک داده بزرگ از Mysql نزدیک 13 ثانیه زمان می بره. فراخوانی همون اطلاعات از cache فایل لاراول کمتر از یک ثانیه زمان و در حدود 0.6 ثانیه زمان نیاز دارد. همان داده با Redis چیزی در حدود 7 ثانیه زمان می برد. تصور من این بود که Redis چون از رم استفاده می کنه زمان کمتری از ذخیره اطلاعات در فایل نیاز د...

12 پاسخ