بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

نصب mysql روی Centos 7

متفرقه
- 17 دقیقه پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام من میخوام روی سیستم عامل centos mysql نصب کنم ولی هرکاری میکنم نمیشه همه راهنمایی هایی که وجود داشت تو سایت های مختلف رو امتحان کردم ولی نشد تجربه کمی دارم تو این زمینه آیا نیاز به وی بی ان هست ؟ این یکی از راهنما هایی هست که ازش استفاده کردم ولی وقتی دستور را وارد میکنم این خطا رو میده : https://linuxize.com/post/install-mysql-on-centos-۷/ sudo yum localinstall https://dev.mysql.com/get/mysq...

10 پاسخ

نحوه عوض کردن پورت در نرم افراز ampps

PHP
- 25 دقیقه پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام من نرم افزار Ampps رو نصب کردم و موقع استارت وب سرور آپاچی با مشکل ارور زیر مواجه میشم https://imgurl.ir/uploads/i387600_.png چطور میتونم پورت ۴۴۳ که هست رو تغییر بدم

3 پاسخ

باز کردن تب مرورگر به کمک جاوا اسکریپت

جاوااسکریپت
- 1 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

@ali.bayat چطور با جاوا اسکریپت میشه تب مرورگر کروم رو باز کرد و گفت گوگل رو در این تب برای ما باز کن

2 پاسخ

sweet alert

لاراول
- 1 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام .چطور میشه دکمه بسته شدن پاپ آپ مربوط به پکیج sweetalert رو از حالت اتوماتیک برداشت و هر زمان کاربر کلیک کرد بسته بشه؟

7 پاسخ

مشکل کار با jdate

لاراول
- 1 ساعت پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام خسته نباشید من کد زیر رو دارم که تاریخ ها تا 12ماه گذشته رو باید برگردونه public function getLastMonths($month){ for ($i=0 ; $i < $month; $i++){ $labels[]=jdate(Carbon::now()->subMonths($i))->format('%B'); } return array_reverse($labels); } اما مثل اینکه یه مشکلی داره و خروجی زیر رو میده [ "خرداد", "تیر", "مرداد", "شهریور", "مهر", "آبان", "آذر"...

1 پاسخ

مشکل اساسی در کار باتاریخ در php

PHP
- 2 ساعت پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان.. من دوتا time دارم یکی 23:00:00 و دیگری 02:00:00 میخوام فاصله بینه ساعت 23 تا 02 رو بدست بیارم که میشه 3 ساعت نمی دونم چجوری...

3 پاسخ

حجم اپ های خروجی فلاتر و ریکت چقدر با هم تفاوت دارد

اندروید
- 2 ساعت پیش
توسط علیرضا صالحی آپدیت شد

سلام...دوراستانی که هم با فلاتر و هم ریکت نیتیو خروجی گرفتن لطفا بگن اپ اندروید و ios هرکدوم در یک برنامه ساده که با سرور قرار ارتباط داشته باشه و یک سری اخبار رو بگیره نشون بده تقریبا چقدر هست

10 پاسخ

کار کردن Front End Developer به عنوان freelancer

طراحی وب
- 3 ساعت پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

سلام دوستان آیا می شه اگه فقط front کار کنی و back کار نکنی به عنوان freelancer پروژه بگیری؟ یا حتما باید تمام یک سایت را پیاده سازی کنی تا بتونی پروژه بگیری؟ خیلی ممنون می شوم راهنمایی کنید.

4 پاسخ

اپلود عکس بعد از هر نوشته

طراحی وب
- 3 ساعت پیش
توسط iamdvs آپدیت شد

سلام دوستان دیدین مثلا ما یه وبلاگی داریم اول یه نوشتس بعد یه عکس بعد یه نوشته بعد یه عکس توی سیستم مدیرت محتوا اینا رو چطوری باید وارد کرد کرد که اینا پشت سر هم قرار بگیرو و به ترتیب یا اینکه باید کلی اینپوت گزاشت واسشون

2 پاسخ

ریکت فلاتر و یا جاوا

متفرقه
- 3 ساعت پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

سلام. زبان هایی که کار کردم به صورت تخصصی PHP بوده و در حد نیازم Python (بیشتر برای تجربه async و کار با یکسری کتابخونه های پایتون) و جاوا اسکریپت کار نکردم. قصد دارم واسه وبسایتم یه اپلیکیشن بزنم. ممکنه راهنمایی کنید با توجه به این که جاوااسکریپت کار نیستم، کدوم زبان رو انتخاب کنم که برم جلو؟ (زبان یا فریمورک، چون هر سه زبان جاوا اسکریپت، دارت و جاوا رو بلد نیستم!)

3 پاسخ

راه اندازی GenyMotion

ری اکت جی اس
- 3 ساعت پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

سلام برای خروجی گرفتن از برنامه های ری اکت نیتیو نیاز به نرم افزار GenyMotion هست اما بدلیل تحریم ها در موقع دانلود یک ماشین مجازی برای شبیه سازی اندروید، مشکل عدم دانلود یا نقص در دانلود کامل فایل هست. آیا روشی برای دانلود این ماشین های مجازی به صورت مستقیم هست یا خیر؟

1 پاسخ

middleware

لاراول
- 3 ساعت پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

سلام دوستان من با اینکه middleware هام رو هم داخل kernel تعریف کردم و در روت هم فراخوانی کردم اما برام اعمال نمیشه.چکار باید بکنم؟

5 پاسخ

datetime

لاراول
- 3 ساعت پیش

سلام دوستان عزیز . در لاراول میتونیم یک عبارت string را به تاریخ تبدیل کنیم . برای اینکار از کلاس datetime استفاده میشه . من میتونم هر تاریخی را بعنوان یک استرینگ ورودی به این تابع بدم و خروجی همان تاریخ ولی با نوع datetime را بگیریم . فقط نمیدونم چرا سه روز آخر اردیبهشت را بعنوان 3 روز اول خرداد خروجی میده . یعنی وقتی میگم datetime('1398-02-29') آنرا 1398-03-01 محاسبه میکنه . هرکاری کردم نشد که خ...

0 پاسخ

کار نکردن Auth check در Middleware

لاراول
- 5 ساعت پیش
توسط hossein Emperatur آپدیت شد

سلام. من یک Middleware دارم که تو قسمت $middleware تو کرنل معرفیش کردم چون میخوام برای تمامی درخواست های اجرا بشه تا اینجا مشکلی نیست مشکل این که تو middleware مربوطه میخوام چک کنم کاربر لاگین کرده و نقش فلانه این کارو بکنه یا یه کاردیگه اما کد زیر کار نمیکنه یعنی اصلا شرط بررسی ورود کاربر همیشه false هست در صورتی که کاربر لاگین کرده if ( Auth::user() && Auth::user()->role != 'client')...

9 پاسخ

امکان استفاده از کدهای اندروید در فلاتر

فلاتر
- 5 ساعت پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام من یک سری کلاس دارم که با زبان java نوشته شده، می شه به راحتی این کلاس ها را به برنامه flutter اضافه کرد؟

1 پاسخ

کار نکردن google place api بدون vpn

اندروید
- 5 ساعت پیش
توسط Mobin Yazdanparast آپدیت شد

سلام. چند وقتی هستش که موقع کار کردن با سرویس مکان گوگل اگر بدون vpn باشم همچنین اروری رو دریافت میکنم. ممنون میشم اگر راهنمایی کنید. geoLocate: IOException: grpc failed

2 پاسخ

array to string conversion laravel

لاراول
- 6 ساعت پیش
توسط محمود خسروی آپدیت شد

به کد ههای من توجه کنید web.php Route::get('/code', 'HomeController@code')->name('code'); Route::post('/send', 'HomeController@send')->name('send'); HomeController.php <?php namespace App\Http\Controllers; use App\Blog; use App\Faq; use App\SendSMS; use App\Service; use App\Slideshow; use App\User; use Illuminate\Http\Request; class HomeController extends Controller { /** * S...

15 پاسخ

flask یا django

فریمورک ها
- 7 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان فلسک برای شروع کار خوبه یا جنگو

2 پاسخ

google map

طراحی وب
- 9 ساعت پیش
توسط Ashkan Nazari آپدیت شد

سلام خدمت دوستان چطوری میشه یه map داخل سایت درست کرد؟ آیا api key اون پولیه؟

11 پاسخ

تایپیک وردپرس

وردپرس
- 11 ساعت پیش
توسط میلاد آپدیت شد

با سلام من تو حوزه وردپرس فعالیت میکنم. به نظر خیلی خوب میشه که توی این تایپیک به همدیگه در وردپرس کمک کنیم . از طراحی قالب تا هر چی که هست متاسفانه این روزها دوره های وردپرس تو همه جا هست . اما متاسفانه هیچ کدوم پشتیبانی خوبی ندارند. تو عید امسال دو تا دوره طراحی قالب وردپرس رو از یک سایت معروف که خیلی هم ادعا در برنامه نویسی و پشتیبانی خوب دارند، خریدم. اما متاسفانه انقدر نصفه و نیمه پشتیبانی م...

49 پاسخ

ارور در لاراول

لاراول
- 16 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

مشکل این ارور چیه من سرور سایتم رو عوض کردم این اتفاق افتاد

4 پاسخ

عوض کردن استایل وبسایت بر اساس زبان

لاراول
- 16 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان من می خوام وقتی وبسایتم فارسی هستش استایل rtl اعمال بشه و گرنه اعمال نشه یک راهی که از همه بهینه تره رو بمن بگین. میشه در داخل laravelmix شرط گذاشت؟ اگه میشه به من بگین. می تونم دو سری از فایل های css(همشون در داخل یک فایل ن) رو توسط laravel mix اوکی کنم و بعد در داخل blade لاراول شرط بزارم که اگه زبانممون فارسی بود فایل css با rtl بزارم و گرنه اون یکی فایل رو که بدون فایل rtl هستش رو...

1 پاسخ

مراحل گرفتن یک پروژه کامل از مشتری

طراحی وب
- 18 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام به همه برنامه نویسان عزیز وقتتون بخیر خسته نباشید. آقایون من برنامه نویس مبتدی هستم که میخام اولین پروژه حرفه ایم رو از یه شرکت دریافت کنم، و سوالم اصلیم اینه که آیا ساز و کار یا قوانینی برای دریافت پروژه هست یا خیر ؟ اگر مشکلی داره یا هر طور که میتونید منو راهنمایی کنید لطفا ؟ مراحلی که من به ذهنم رسید : ۱ . تعریف و شناسایی تمامی پیش نیاز های مشتری (وب) ۲ . قیمت گذاری برای قسمت های مختلف پیش...

2 پاسخ

ساخت یک سرچ ساده با لاراول

لاراول
- 20 ساعت پیش
توسط mahnaz آپدیت شد

سلام میخوام یه سرچ ساده با لاراول دورس کنم چندتا مطالب توی سایت های خارجی دیدم اما اجرا نمیشدن کسی سرچ ساده بلده یه نمونه کد بزار اینجا ممنون

15 پاسخ

سرویس ورکر

ری اکت جی اس
- 21 ساعت پیش

سلام من از service worker داخل برنامم استفاده کردم روی کروم کار میکنه ولی روی فایر فاکس نه باید چکار کنم ؟ این کانفیگم هست var CACHE_NAME = 'my-site-cache-v1'; var urlsToCache = [ '/', '/styles/main.css', '/script/main.js' ]; // The install handler takes care of precaching the resources we always need. self.addEventListener('install', function(event) { // Perform install steps self.skipWaiting();...

0 پاسخ

ست نشدن اسم بعد از کلیک روی استان در dropdownmenu

فلاتر
- 23 ساعت پیش

سلام دوستان بنده درحال طراحی یه اپ هستم ولی اوایل کار با فلاتر هستم چون با ریکت نیتیو میزدم قبلا ... این کد یک dropdown خواستم بدونم چرا وقتی مثلا روی یک استان کلیک میکنم اسم اون استان نمیاد ست نمیشه؟ "new DropdownButton<String>( value: dropdownvalue, items: _State.map((String Value) { return DropdownMenuItem<String>( value: Value, child: new Text(Value), ); }).toList(),...

0 پاسخ

اجرا کردن دستوری یا تابعی در دابل کوتیشن

جاوااسکریپت
- 1 روز پیش
توسط 1masoud آپدیت شد

من می خواهم در جاوا اسکریپت یک تابع یا یک فانکشن رو در داخل دابل کوتیشن اجرا کنم چطوری میشه در php به این شکل تابع رو داخل دابل کوتیشن اجرا میکردیم echo "{my}"; or echo "fff".my;

8 پاسخ

درگاه پرداخت بین المللی

متفرقه
- 1 روز پیش
توسط Nima Kasiri آپدیت شد

با سلام من برنامه ای رو نوشتم که الان برای کاربران ایرانی مشکلی نداره و پس از پرداخت راحت میشه ازش استفاده کرد اما اگر بخوام برای بقیه کشور ها با دلار اپ رو بفروشم راه مطمئنی هست؟درگاه واسطی در ایران برای این کار کسی مشاهده کرده؟

2 پاسخ

ست کردن cookie در php

PHP
- 1 روز پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

با سلام من طبق ویدئو آموزشی سایت راکت،cookie را set کردم ولی وقتی مرورگر رو می بندم و مجدد باز می کنم و صفحه adminpanel.php را درخواست می کنم، صفحه login.php را برایم باز می کند. از set شدن cookie مطمئن هستم.

4 پاسخ

نشان دادن لینک های یونیک از دیتابیس

لاراول
- 1 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

@ali.bayat من ۱۰۰۰ تا رکورد دارم می خواهم بگم بیا رکورد های غیر تکراری رو برای من نمایش بده

2 پاسخ