سوالات و گفتگوها

استفاده از پکیج shetabit

1 ساعت پیش
توسط مهدی آپدیت شد

با سلام.چطور میشه از پکیج shetabit به درگاه زرین پال متصل شد.من دارم طبق داکیومنتش عمل میکنم منتها ارور اطلاعات ارسال شده ناقص است. رو میده.البته داکیومنتش هم خیلی گنگ هست کسی میدونه چجوری میشه اینکار انجام داد؟

3 پاسخ

آپدیت از لاراول 5.8 به 8

3 ساعت پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام وقت همگی بخیر از اونجایی که با Livewire کار کردم و دوس داشتم الان یه پروژه قدیمی دارم که با لاراول 5.8 نوشته شده...پروژه تکمیل تکمیل نیست ولی خیلی از کارهای اون انجام شده، حالا میخوام اون پروژه رو با LiveWire بزنم...میخواستم روی همون نسخه نصب کنم ولی ظاهرا نمیشه یا اگه میشه لطف کنید راهنماییم کنید میخواستم نظرتتون رو بپرسم که ببینم راه کار برای یه آپدیت سنگین چیه؟ شدنی هست؟ اگه آره خیلی کار د...

1 پاسخ

فیلتر در multilevel array

4 ساعت پیش
توسط کامران داور آپدیت شد

سلام . من یه آرایه به صورت زیر دارم. میخوام با یه text اون رو فیلتر کنم. برای سطح اول کدم کار میکنه. ولی نمیدونم برای اینکه دو سطح دیگه هم فیلتر کنم باید چیکار کنم. این فیلتر برای آیتم های یک منو هستش. مثلا وقتی stock رو سرچ میکنم باید اون آیتم نمایش داده بشه. menuItem=[{name:"item 1", children:[{name:"my text"}, {name:"item 1-2", children:[{name:"my text"}]} ]},{name:"item2", children:[{name:"m...

2 پاسخ

استفاده از یک function در ریداکس

4 ساعت پیش
توسط کامران داور آپدیت شد

سلام. من یه تابعی دارم که بعد از delete , create اون تابع که یه fetch کردن هست میخوام اجرا بشه. این تابع رو میخوام توی استور خودم داشته باشم. و هر جا که لازم بود اکشنش رو اجرا کنم تا تابع اجرا بشه. اگر شدنیه ممنون میشم به صورت یک مثال بگین چجوری باید پیاده سازی بشه. تابعی که میخوام توی استورم باشه: یه چیز دیگه اینکه قسمت ['DepartmentSales'] توی هر کامپوننت متفاوته و به عنوان ورودی اکشن کرییتور با...

2 پاسخ

بهترین متد برای اجرا کردن socket با لاراول چی هست به نظرتون

7 ساعت پیش
توسط سعید جلالی مطرح شد

دوستان کسی منبع آموزشی خوب برای یاد گیری socket با laravel سراغ داره؟ دیتا بیس باید چی باشه؟ از این پکیج لاراولی استفاده کردید؟ https://github.com/beyondcode/laravel-websockets از https://pusher.com چطور؟

0 پاسخ

چگونه یک input رو در مقابل انتخاب section متفاوت نمایش یا مخفی کنیم

8 ساعت پیش
توسط imaniy آپدیت شد

سلام من یه فرم دارم که میخام مثلا فیلد شماره تلفن با انتخاب section ثبت نام (با شماره تلفن)، نمایش داده بشه و با انتخاب section (ثبت نام با ایمیل) فیلد ورود شماره تلفن مخفی بشه و تو اعتبار سنجی هم نادیده گرفته بشه. این مورد رو چگونه پیاده سازی کنم؟ اگه با جاوا اسکریپت باید انجام بشه لطفا راهنمایی دقیق همراه با مثال بزنید.

2 پاسخ

مشکل guzzlehttp با ورژن php

11 ساعت پیش
توسط جواد کرمی مطرح شد

سلام دوستان من برای ارسال پیامک توی سایتم از guzzlehttp استفاده کردم که توی لوکال کاملا درست بود و کار میکرد ولی وقتی روی هاست قرارش دادم با این ارور مواجه میشم idn_to_ascii(): INTL_IDNA_VARIANT_2003 is deprecated به نظر میاد مشکل از ورژن php باشه (طبق سرچ هایی که انجام دادم) ولی راه حلی پیدا نکردم براش ورژن php هاست 7.3 هست

0 پاسخ

نصب برنامه recat -native

11 ساعت پیش
توسط hamid95 آپدیت شد

سلام شب شما بخیر ببخشید من برای نصب برنامه react -native پوشه برنامه را ایجاد کردم الان می خواهم با شبیه ساز اندروید برنامه را اجرا کنم برای ساختن شبیه ساز اندروید بهم این خطا ها را میده : Unable to locate adb و موقع بالا امدن android studio هم به سرور نمیتوانم متصل بشم

0 پاسخ

هارد ssd

12 ساعت پیش
توسط ZZ19 آپدیت شد

سلام برای کیس هارد معمولی دارم میخوام اس اس دی بگیرم اگه اینو در بیارم بجاش یک اینتر نال اس اس دی بندازم بهتره یا در کنار هارد معمولی هارد اکستر نال اس اس دی نصب کنم؟ روی اس اس دی اکسترنال سیستم عامل نصب میشه یا به عنوان یه جوری فلش عمل میکنه ؟

6 پاسخ

بهترین شیوه ارسال ایمیل در لارول چیست

12 ساعت پیش
توسط مهدی آپدیت شد

سلام دوستان بهترین شیوه برای ارسال ایمیل در لارول چیه؟ شیوه ای انعطاف پذیر و مطمئن برای کاستومایز کردن و ارسال پیام های مختلف مثل : ریست پسورد و گزارش های مربوط به فعالیت کاربران و ...

2 پاسخ

تایپ ده انگشتی

13 ساعت پیش
توسط mkt آپدیت شد

سلام مهندس موسوی لطفا مقالاتی در باره تایپ ده انگشتی در سایت منتشر کنید. @hesammousavi

1 پاسخ

استفاده از php درون تگ html

15 ساعت پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

سلام من تازه شروع كردم به يادگيري php ميخواستم بدونم هميشه بايد كد php رو درون تگ html زد يا راه هاي ديگه اي هم وجود داره؟ مثلا ميخوايم ركورد هاي جدول رو از ديتابيس بگيريم و اون رو درون تگ table نمايش دهيم حتماً بايد كد php رو در html بزنيم يا راه هاي ديگه اي هم هست؟ شنيدم در postman ميشه فقط كد بك اند زد بدون كد فرانت اون چطور كار ميكنه؟ تشكر

2 پاسخ

مشکل در راه اندازی turbolinks برای livewire

15 ساعت پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام توی نسخه 1 livewire میشد از کتابخانه turbolinks تویی livewire استفاده کرد ولی تویی نسخه 2 زده Removed: Turbolinks Support که تویی مستندات turbolinks گفته بعنوان تکمیل کننده مثه نسخه 1 بصورت جدا نوشته شده ... @livewireScripts <script src="https://cdn.jsdelivr.net/gh/livewire/turbolinks@v0.1.x/dist/livewire-turbolinks.js" data-turbolinks-eval="false"></script> </body>...

2 پاسخ

مسیر درست برای هنرجو های Javascript

15 ساعت پیش
توسط ABASGH آپدیت شد

دوستان سلام . من تقریبا 5 ساله دارم Mern Stack کار میکنم و به تازگی دعوت شدم که در کنار کارم در یک آموزشگاهی تدریس Javascript داشته باشم. داشتم یک سری سرفصل برای یاد گیری هنرجو های Front End میچیندم که توی نوشتن سر فصل های یادگیری React یک چیزی ذهن منو مشغول کرد . چیزی که من میدیدم همه زارت میرفتن سراغ React و اصلا هیچ دیدگاهی و آشنایی با ابزار های اصلی React ندارن ! مثلا Webpack , به نظرم کل Reac...

11 پاسخ

برگرداندن گروه های چت که افراد انتخابی رو حتما داراست

16 ساعت پیش
توسط Mohammad reza Golshahi آپدیت شد

سلام دوستان من یک لیستی از کاربران رو در جدول users دارم که مثلا شامل 1000 نفر شخص میباشد و هر شخص هم یک فیلد داره بنام تخصص فرمی داریم که میخوایم این افراد رو در گروه هایی وارد کنیم بنابراین وقتی اپراتور میاد و فرم رو باز میکنه و میخواد چند نفر رو انتخاب کنه و یک گروه ایجاد کنه ( اطلاعات گروه در یک تیبل جداگانه ثبت میشه ومورد بحث ما نیست) سیستم باید بررسی کنه ببینه اگه افرادی که الان انتخاب شده آ...

2 پاسخ

مشکل ارسال اطلاعات در سیستم عضویت ویژه

17 ساعت پیش
توسط سبحان دادخواه آپدیت شد

سلام وقت بخیر من یک سیستم عضویت ویژه ایجاد کردم و الان برای ارسال فقط مبلغ پلن که کابر انتخاب میکنه به صفحه Controller مشکل دارم <form _ngcontent-c13="" action="{{route('vip.payment',['user'=>auth()->user()->id])}}" method="post" enctype="multipart/form-data" class="wi-100 flex-col al-start jus-center ng-un...

7 پاسخ

استفاده از pwa

18 ساعت پیش
توسط ابوالفضل باغشاهی آپدیت شد

سلام بر دوستان . از pwa برای تبدیل webApp به اپلیکیشنی که تقریبا شبیه nativeApp بشه و بتوانیم در موبایل آنرا بکار بگیریم استفاده میشه . سوالم اینه که ما باید برنامه را responsive بنویسیم یا اینکه خود pwa میتونه اینکار را بکنه . اپلیکیشن من responsive نیست و وقتی در موبایل در کروم آنرا باز میکنم بهم ریخته میشه . آیا با pwa میتونم این مشکل رو رفع کنم ؟

3 پاسخ

مشکلات کار در شرکت برای برنامه نویسان

20 ساعت پیش
توسط mmjvox آپدیت شد

درود دوستان... دو ساعت پیش با رییس و مدیر شرکت بحث می کردیم که می گفت طراحی و کد نویسی پوسته وردپرس یک روزه تمام کن... بعدش مدیر فنی باز هم به من گفت باید ۱۲ ساعته باید پوسته رو تحویل بدید و اگر کار رو زود تمام نکنید می سپرم به یکی دیگه که جوری تهدیدم کرد که می گفت قبل وردپرس کار داشتیم ۴ ساعته پوسته وردپرس رو کد نویسی و بالا می آورد و من تعجب کردم ... سه روزه با بدبختی صفحه اول پوسته با بوت استرپ...

24 پاسخ

درگاه پرداخت نکست پی در ری اکت و لاراول

20 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام وقت همه اساتید و دوستان گرامی بخیر من داخل پروژم که فرانت ری اکت و بک اند لاراول هست و با api به صورت دوتا پروژه جدا به هم وصل شدن، لازم دارم که از گاه پرداخت نکست پی استفاده کنم. این درگاه برای نتیجه پرداخت مثل تمام درگاه ها نتیجه رو با متد پست به یک ادرس ارسال میکنه. من چجوری این اطلاعات رو داخل پروژم که فرانت ری اکت هست استفاده کنم؟ باید به ادرس بک اندم پاس بدم؟ اگ اینجوری هست چجوری به فرا...

2 پاسخ

چه فریمورکی برای فرانت انتخاب کنیم

22 ساعت پیش
توسط mohammad moein babaei آپدیت شد

سلام خسته نباشید من تا الان بیشتر بک اند پی اچ پی لاراول کار کردم. و خوب برای فرانت پروژه هام معمولا از قالب های آماده استفاده کردم. که خوب از بوت استرپ جی کوئری استفاده میکردند. جدیدا شروع کردم دانش فرانتم دارم بیشتر میکنم و فریمورک ویو را یاد گرفتم و توی چند تا پروژه به صورت mpa ازش استفاده کردم. الان میخوام یک قدم جلوتر بذارم و سعی کنم کل بخش فرانتم را خودم بزنم. و spa ظراحی کنم و... و خوب الان...

3 پاسخ

استفاده از ssr یا mpa برای فروشگاه اینترنتی

22 ساعت پیش
توسط Mohammad reza Golshahi آپدیت شد

سلام خسته نباشید میخواستم بدونم به نظرتون برای یک وبسایت فروشگاهی یا کلا یک سیستم محتوا محور به نظرتون بهتره که از ssr استفاده کنیم و فریمورک های جاوااسکریپتی یا اینکه نه مثل روند های قدیمی mpa کار کنیم ؟ و اگر میشه دلایل خودتون را هم بیان کنید.

1 پاسخ

بات تلگرام و نمایش پیام های ارسالی کلاینت ها به ادمین سایت

22 ساعت پیش
توسط AriaieBOY آپدیت شد

با سلام خدمت دوستان گرامی بنده ی بات تلگرام دارم که ی فرایندی فروشگاهی مانند داره می خوام که کلاینتی داخل بات پیامی ارسال کرد به صورت زنده دیتامو به ادمین نمایش بدم. داخل چنل کمی سرچ کردم با pusher و laravel-echo مفاهیمشو خوندم و دیدم این فراید دو طرفس ولی سمت بنده این پیچیدگی نداره و همین نمایش زنده برام کافیع ممنون میشم از اساتید بهترین روشو ارائه بدن @hesammousavi

1 پاسخ

کامپوننت های درختی در بوت استرپ

23 ساعت پیش
توسط Mohammad reza Golshahi آپدیت شد

سلام دوستان . کامپوننت های درختی که چند سطح و چند ردیف دارن رو چطور با بوت استرپ پیاده میکنن ، مثل شکل زیر آیا کامپوننت های آماده ای هست که این کار رو انجام بده ؟ اگر نه به صورت دستی چطور میشه پیاده کرده . خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید .

1 پاسخ

شارژ باتری

23 ساعت پیش
توسط امیرصدرا اتحاد آپدیت شد

با سلام به نظر شما شارژ باتری گوشی های جدید که نوع لیتیوم پلیمری دارند را باید بین ۳۰ تا ۸۰ نگه داشت تا عمر باتری بالا برود؟ ممنون از پاسخگویی شما

2 پاسخ

کلید خارجی از یک جدول به دو جدول دیگر

1 روز پیش
توسط فخرالدین لنگی آپدیت شد

چطور میتونم یک ستون در جدول A رو به عنوان کلید خارجی در جدول‌های B و C رفرنس بدم و استفاده کنم؟ مشکلم اینه که هنگام ذخیره اطلاعات در جدول A، اگر مقدار ستون مذکور از کلید اصلی جدول C داده بشه، ارور دریافت میکنم که رفرنس کلید خارجی نمیتونه خالی باشه (یعنی انتظار داره از جدول B بهش مقدار بدم) در اصل میخوام رابطه پلیمورفیک لاراول رو در یک زبان و فریمورک دیگه شبیه سازی کنم و هنگامی که ستون typeId رو کل...

1 پاسخ

خطا در هنگام اجرای تست

1 روز پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

سلام و روز بخیر. من هنگام اجرای تست در لاراول با خطای زیر مواجهه میشم. کار تست من ذخیره یه کاربر ساده در پایگاه داده هست. اما مرتب چنین اروری نشون میده.اگه کار تست ذخیره در داده در جدول نباشه تست به درستی اجرا میشه اما همین که کار تست ذخیره داده در جدول میشه این ارورو میده. Error : call to a member function connection() on null

1 پاسخ

vps کجا بهتره

1 روز پیش
توسط وحید رضازاده آپدیت شد

سلام دوستانی که تعداد پروژه زیادی بالاراول روی سرور و هاست های مختلف بارگزاری کرده و کار کرده اند بفرمایند که در ایران کدوم شرکت برای خرید vps هستش؟

4 پاسخ
10 کاربر برتر 30 روز گذشته