بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

مشکل در آپلود عکس در لاراول

لاراول
- 24 دقیقه پیش
توسط TEFO آپدیت شد

سلام وقت بخیر من میخوام به روش resource عکس اپلود کنم و مشکلم اینه وقتی ()request->all$ رو مینویسم و کنارش توسط array_merge برای عکسم ی مقدار دستی رو ست میکنم همچنان عکسهام رو از ()request->all$ مگیره و توی دیتابیس درست ذخیره نمیشه . auth()->loginUsingId(5); $image = $this->storeImage($request); auth()->user()->articles()->create(array_merge(['image' => $image],$request...

3 پاسخ

دریافت مقدار از دو فیلد

جاوااسکریپت
- 1 ساعت پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام دوستان من میخام از دو فیلد مقدارش رو دریافت کنم و در یک خروجی به نمایش بگذارم ولی متاسفانه ارور دریافت می کنم لطف می کنید کمک کنید @ali.bayat داخل لینک زیر به شکل کامل سورس کد رو به نمایش گذاشتم: https://jsfiddle.net/mzfc05tb حالا یک سوال دارم می تونم مقدار خروجی یک تابع رو داخل یک متغیر بریزیم؟

27 پاسخ

استفاده از cms کنار لاراول

لاراول
- 2 ساعت پیش
توسط Sina آپدیت شد

بیشتر سایت های شرکتی که با php و laravel نوشته شدن کنار صفحات اصلی که با لاراول نوشته شده از cms های دیگه php مثل wordpress و jomla و... استفاده کردن.... به عنوان مثال اگر سایتی مثل سایت راکت رو در نظر بگیرید. تمامی صفحاتش با لاراول نوشته شدن .... حالا فرض کنید برای قسمت بلاگ از cms های php مثل wordpress استفاده می کردن.... حالا سوال من اینه که از لحاظ حرفه ای این کار درسته یا این که قسمت بلاگ رو...

13 پاسخ

نصب آنتی ویروس nod32

امنیت
- 2 ساعت پیش
توسط Alirezq آپدیت شد

سلام وقت بخیر میخوام انتی ویروس nod32 رو نصب کنم که با این ارور مواجه می شم: installation failed The installation was not completed successfully this may be a result of malware activity. To check the system for potential threats it is recommended to run a Specialized cleaner. وقتی روی Specialized cleaner کیلک می کنم می نویسه ویروسی یافت نشد

2 پاسخ

گرفتن attr تگ ها از با کلیک

جاوااسکریپت
- 3 ساعت پیش
توسط Mostafa Nazar آپدیت شد

سلام تو بعضی از سایت ها من دیدم که روی ایتمی کلیک میکنیم به صورت ای جکس عمل میکنه و صفحه رفرش میکنه . در حالی که inspect element میگیرم هم تگ هاش یکی هستش یعنی خواصی نیست که بشه اون ور تو کد جاوا زمانی که کلیک شد گرفت میخواستم بدونم چطور میشه اینکار رو کرد؟ مثل نمونه کدهای شبینه هم هستش ولی وقتی کلیک میکنیم تغییر میکنه درحالی که نه شناسه اش مشخصه نه چیزی . مثل کدهای زیر <li> AJAX &lt...

1 پاسخ

پخش نشدن فایل صوتی با تگ audio

طراحی وب
- 3 ساعت پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام خسته نباشید من در حال طراحی یک اپ چت هستم مشکلی که دارم اینه که بعد از اینکه پیام صوتی را ضبط و ذخیره میکنم این فایل نمیتونه تو مرورگر پخش بشه ولی در خود لپتاپ پخش میشه از لحاظ قرار دادن فرمت های مختلف صوتی هم این مشکل نیست چون با فرمت های مختلفی امتحان کردم ولی باز پخش نشد ممنون

2 پاسخ

قرار دادن سایت مپ در robots

لاراول
- 4 ساعت پیش
توسط Matthew آپدیت شد

@ali.bayat @khanzadimahdi @hesammousavi یک سوالی داشتم وقتی sitemap رو ساختیم باید ادرسشو داخل فایل robots بزاریم یا نه چون برای seo گوگل چطوری siemap ما رو پیدا میکنه

4 پاسخ

فتال ارور لاراول

لاراول
- 4 ساعت پیش
توسط Matthew آپدیت شد

@ali.bayat @khanzadimahdi دلیل نمایش این ارور چیست Error in one or more bulk request actions: index: /detail_model/_doc/1 caused index [detail_model] blocked by: [FORBIDDEN/12/index read-only / allow delete (api)]; index: /detail_model/_doc/2 caused index [detail_model] blocked by: [FORBIDDEN/12/index read-only / allow delete (api)]; index: /detail_model/_doc/3 caused index [detail_model] blocked...

2 پاسخ

ckeditor ارور

لاراول
- 4 ساعت پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام من در دوره ساخت وب سایت اموزشی هستم و در قسمت 5 که ckeditor رو نصب می کنید در پروژه اپلود من میزنم و میخوام اپلود کنم پیام پاسخ نادرست سرور می اید چه کاری انجام دهم

1 پاسخ

هاور دکمه

Html-Css
- 5 ساعت پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام چطور میتونم چنین چیزی رو طراحی کنم http://uupload.ir/files/x3g6_2580_580bb4bf6c859064e7b108f00.png

7 پاسخ

سوال درباره نکست جی اس nextjs

ری اکت جی اس
- 6 ساعت پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان وقتتون بخیر سایتی که بک اندش با لاراول پیاده سازی شده و با ری اکت نوشته شده و بخوایم با نکست ssr کنیم نیازه که از نود جی اس در nextjs استفاده کنیم؟

1 پاسخ

ایده ای طراحی ساعات تحویل پیک

لاراول
- 6 ساعت پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام سیستمی تعریف کنم که کاربر زمانی که قسمت ثبت سفارش رسید بتونه روز و ساعت تحویل سفارش رو تعیین کنه. به شکی که هر ساعت محدود به 25 سفارش بشه: بیایین بهتر بفهمونم ما هفت روز در هفته داریم که ساعت هاش به شکل زیر هستن: 8-10 و 10-12 و 12-14 و 14-16 میخوام در هر ساعاتی که مشخص کردم 25 سفارش بیشتر نشه به اون ساعت در اون روز اختصاص داد. و ساعت ها هم قبل فعال یا غیر فعال سازی باشن به طو...

1 پاسخ

خطا در ورژن جدید ری اکت نیتیو

ری اکت جی اس
- 6 ساعت پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام من ورژن جدید ری اکت نیتیو رو نصب کردم یعنی ورژن ۶۰ اما فیلد میشه خطایی که میده این هست Deprecated Gradle features were used in this build, making it incompatible with Gradle 6.0. Use '--warning-mode all' to show the individual deprecation warnings. See https://docs.gradle.org/5.4.1/userguide/command_line_interface.html#sec:command_line_warnings خواستم بدونم چجوری میشه رفعش کرد گویا باید گریدل...

1 پاسخ

تخفیف میلاد رسول اکرم

متفرقه
- 6 ساعت پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام امکان استفاده از این کد تخفی برای اعتبار ویژه وجود نداره؟ اگر همچنین تخفیف هایی رو کلی اعمال کنید و محدود به موارد نقدی نشه به نظرم عیدی جذاب تری خواهد بود

قفل شده

تست نویسی در lumen

لاراول
- 8 ساعت پیش
توسط parsa آپدیت شد

عرض ادب دوستان یه مشکل دارم در تست نویسی لاراول از withoutExceptionHandling استفاده میکنیم حالا جایگزینش در lumen چی هست ؟ @hesammousavi @ali.bayat @Alimotreb

1 پاسخ

سایت با nuxt

ویو جی اس
- 9 ساعت پیش
توسط فرهاد آپدیت شد

سلام دوستان وقت بخیر میخاستم نظرتون رو درباره ساخت سایت با nuxt بدونم خیلی مجذوبش شدم واقعا عالیه. اگه مزایا یا معایبی داره لطفا بفرمایید و این که در کل میارزه استفاده ازش متشکرم

1 پاسخ

دریافت کد پیگیری از زرین پال و نمایش ان

طراحی وب
- 10 ساعت پیش
توسط Navid Rezadoost آپدیت شد

سلام دوستان یک صفحه نوشتم که بعد کاربر بعد از پرداخت در زین پال ریدایرکت میشه به اون صفحه و میتونه کد پیگیری تراکنشش رو ببینه چطور میتونم باکسی بنویسم در سمت فرانت اند که این کد رو که به سمت URL من به صورت <html?refid=<RefID)} دریافت کنه و نمایش بده

5 پاسخ

استفاده از پیشوند خالی در composer json

PHP
- 11 ساعت پیش

با سلام میشه در مورد استفاده از پیشوند خالی "" در فایل composer.json استفاده توضیح بدید، در پروژه هایی که به این شکل استفاده شده دیدم که از namespase استفاده نکرده اند، آیا این روش پیشنهاد می شه یا نه و در صورت پیشنهاد شدندش، نحوه کار کردن صحیحش چطوره؟ { "autoload": { "psr-۴": { "": [ "app/core/", "app/models/", "a...

0 پاسخ

مشکل در صفحه بندی سرچ راکت

لاراول
- 12 ساعت پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

زمانی که یک موضوع در راکت سرچ میکنم در صفحه بندی مشکل داره یعنی میگه 10 صفحه دیگه مطلب وجود داره اما وارد صفحه های بعدی میشم هیچ چیزی بر نمیگردونه

3 پاسخ

آپدیت نشدن کامپوزر

لاراول
- 12 ساعت پیش
توسط محمد سلمانی آپدیت شد

@ali.bayat @khanzadimahdi من در لاراول composer updateمیزنم اما ارور زیر میدهد The "http://packagist.org/p/provider-2013%240203c4461d002a56aecb25720bc47e6f0bcdfce9f6818a12999ff76c9a4da3a2.json" file could not be downloaded (HTTP/1.1 404 Not Found)

1 پاسخ

مشکل در کد قالب

Html-Css
- 20 ساعت پیش
توسط feri آپدیت شد

سلام دوستان میخوام داخل فرمم یک select به صورت input مثل تصویر زیر درست کنم کدش دارین بهم بدین؟ http://s6.picofile.com/file/8378252176/am.png

3 پاسخ

امنیت از طریق جی کوئری در لاراول

لاراول
- 23 ساعت پیش
توسط TEFO آپدیت شد

سلام میخواستم بدونم برای اینکه امنیت کدهای که تو جاوا اسکریپت مینویسیم بالا بره چیکار باید کرد؟ مثلا فرض کنیم میخوایم یه فریمی رو ویرایش کنیم. چطور میشه ایمنش کرد به طوری که اگه دستکاری شد کاربر نتونه به اونجایی که مربوط به خودش نیست دسترسی داشته باشه؟

4 پاسخ

چه امکاناتی باید به راکت اضافه شود

فیدبک سایت
- 23 ساعت پیش
توسط Mohammad Amin Khabarkhosh آپدیت شد

سلام به همه دوستان راکتی همیشه سعی کردیم بر اساس نظرات شما امکاناتی رو در اختیارتون قرار بدیم که نیازهای شما رو برطرف کنه . حالا در این گفتگو قصد دارم از شما بپرسم . چه امکاناتی باید به راکت اضافه بشه و یا چه امکاناتی میتونه بهتر بشه و بهبود پیدا کنه . پیشاپیش از نظر همه دوستان تشکر میکنم .

316 پاسخ

کیف پول

لاراول
- 1 روز پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

با سلام و خسته نباشی خدمت دوستان عزیزم من برای بخش شارژ پنل ی تیبل دارم به اسم wallet که با پرداخت پول این مقدار شارژ میشه میخوام اگر کاربری که قبلا پرداخت داشته این مقدار شارژ بشه و اگر نداشته باشه فقط ی فیلد اضافه بشه به چه طریق باید اینو بنویسم و در اخر میخوام در بخش سفارشاتم بتونه از اعتبار کیف پول کم بشه و باقی از طریق درگاه پرداخت کنه با تشکر

2 پاسخ

PDO و Mysqli

PHP
- 1 روز پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام من دارم یه کلیپ آموزشی می بینم و مدرس میگه که تقریبا دستورات mysqli دارن منسوخ میشن و جاشون رو به PDO میدن خواستم بدونم واقعا درسته؟ و در حد یاد گیری شون کافیه یا نه باید براشون وقت بزارم و خوب یادشون بگیرم

3 پاسخ

انتشار اپلیکیشن در کافه بازار

اندروید
- 1 روز پیش
توسط Amir m آپدیت شد

سلام دوستان اپلیکیشنی در کافه بازار قبلا انتشار داده شده است ، ایا با همون موضوع قبل اپ جدیدی که ساخته میشه ( react native ) میتوان جایگزین کرد؟

1 پاسخ

مشکل ویدیو پلیر مناسب برای React Native

جاوااسکریپت
- 1 روز پیش
توسط ایمان روستا آپدیت شد

سلام من خیلی با ویدیو پلیرهای مختلف RN کار کردم ولی اصلا پلیری پیدا نکردم که بتونه خوب RTL رو ساپورت کنه. سعی کردم خودم چند تا رو RTL کنم ولی بازم موفق نبودم. ویدیو پلیر خوب برای RN کسی می شناسه؟

1 پاسخ

ارسال نوتیفیکیشن به اپ موبایل

لاراول
- 1 روز پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام من میخواستم بدونم برای ارسال نوتیفیکیشن به یک اپ موبایلی باید چه کاری انجام بدم؟ مثلا میخوام وقتی کاربری سفارش کسی رو قبول کرد براش نوتیفیکیشن بره که کاربر x سفارش شمارو قبول کرده یا ... من داکیومنت لاراول رو خوندم و دیدم یکسری کانال ها برای ارسال نوتیف وجود داره، اما متوجه نشدم که از کدوم کانال میتونم برای ارسال نوتیف به اپ موبایلی استفاده کنم. ممنون میشم راهنماییم کنید.

3 پاسخ

خطا در اجرای پروژه

PHP
- 1 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

با سلام. بنده در حال دیدن آموزش های php شما هستم.زمانی که در قسمت های پایانی روی طراحی register با PDO کار می کنید زمان اجرا و وارد کردن اطلاعات مانند شما این خطا برای من نمایش داده می شود اما نمی دانم بخاطر چیست و چه مشکلی دارد. لطفا راهنمایی کنید.ممنون. @hesammousavi Warning: PDOStatement::execute(): SQLSTATE[HY۰۹۳]: Invalid parameter number: parameter was not defined in C:\xampp\htdocs\phplearn...

1 پاسخ

مشکل در افزونه Settings Sync در vscode

متفرقه
- 1 روز پیش

سلام دوستان. من با اتصال به gist توی افزونه Settings Sync مشکل دارم. مدام خطای عدم اتصال میده. میخوام تنظیماتم رو توی لینوکس هم داشته باشم اما چون کانکت نمیشه به gist این اتفاق نمیفته. راه حلی دارید؟

0 پاسخ