سوالات و پاسخ‌ها

گفتگوها

آفلاین

تگ های سئو

19 دقیقه پیش
توسط فاطمه کاظمی زاده آپدیت شد

سلام وقت بخیر ببخشید من تو صفحه ادمین میخواستم یه اینپوت برای تگ های سئو بسازم که هر کلمه جدا جدا توش ثبت بشه چیکار باید بکنم؟

آفلاین

مشکل در اجرا کوئری

21 دقیقه پیش
توسط َامیر علی آپدیت شد

سلام به همه دوستان عزیز دوستان داخل فروشگاهم یک امکانی به اسم خرید سریع انجام دادم که کاربر میتونه با کلیک بر روی آن بخشی از ویژگی های محصول رو ببینه. الان مشکل من اینجاست که وقتی می خوام ویژگی ها رو نمایش بدم مدت زمان رفرش صفحه خيلی طول میکشه و این اررور Maximum execution time of 60 seconds exceede...

آفلاین

وصل کردن بک اند و فرانت

24 دقیقه پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

سلام ، من همیشه با لاراول عادت داشتم که خودم با blade هم بک اند رو بنویسم هم فرانت رو ولی جدیدا توی یه پروژه قراره فقط بک اند رو من به عهده بگیرم و ازم خواستن یه سیستم لاگین بنویسم ، سوال من اینکه چطوری کاربر رو لاگین نگه داریم ؟ تا جایی که من میدونم با api و پکیج هایی مثل sanctum میشه یه سیستم لاگی...

آفلاین

سلام دوستان یه پروژه کتابخونه دارم با نودجی اس دیتابیسی که برای اینکار قراره استفاده بشه بهتره چی باشه؟mysql یا mongodb باتوجه به اینکه این سیستم قراره برای تعداد زیادی دانشجو باشه و حجم زیادی دیتارو داریم

آفلاین

css Photoshop

26 دقیقه پیش
توسط فاطمه کاظمی زاده آپدیت شد

دورود بعد از طراحی ظاهر هر صفحه سایت با Photoshop میشه به leyer>copy css اعتماد کرد و فقط فقط کد html رو زد ؟ اگه میشه چند درصد احتمال خطا دارد ممنون

آفلاین

سلام من یه وبسایت با html css طراحی کردم و php نداره من توی هاست سی پنل اپلودش کردم http://ariasabery.b6b.ir/invite.html اینجوری میشه فایل htaccess توی فایل منیجر نیست و فایل منیجر بخشی برای شو هاید ایتم نداره ادرس فونت ها کاملا درسته خود فونت توی پوشه کپی شده بنظرتون مشکل از چیه؟

آفلاین

فایربیس

44 دقیقه پیش
توسط mmj-sys آپدیت شد

سلام امکان دورزدن تحریم فایربیس بدون استفاده از *** هست؟ استفاده از پروکسی روی سرور و... یا هر روش دیگه ای

آفلاین

درود مهندسین گران - اقا میخام روی لب تابم، بازی call of duty مربوط به گوشی رو اجرا کنم. الان با نرم افزار gameLoop اینکارو کردم ولی به نظرم خیلی سنگینه.اگر تجربه ای دارین لطفا بهترین راه حل رو به بنده بگویید ممنون. پ ن :اقا همیشه که نباید کد زد.یه وقتایی هم بازی لازمه.

آفلاین

ادوبی کانکت

57 دقیقه پیش
توسط یزدان آذرشین آپدیت شد

سلام من میخوام یه کلاس انلاین با ادوبی کانکت رو درست کنم اما متاسفانه دوستان یه پکیج لاراول معرفی کردند https://github.com/soheilrt/laravel-adobe-connect-client اما من زیاد با اون اشنا نبودم اگر کسی راهی برای نصب و استفاده از ادوبی کانکت داره لطفا معرفی کنید

آفلاین

آپلود تصویر

1 ساعت پیش
توسط حامد مطرح شد

@roocketir @hesammousavi [متن سوال یا پیشنهاد یا انتقاد شما] سلام خسته نباشید.من میخوام یک apiبنویسم که اطلاعات یک دوره را که شامل قیمت و اپلود تصویر و عنوان دوره هست را باهم در یک روت بفرستم.ولی باpostmanکه تست میکنم خطا میده و باهم نمیشه فرستاد...جدا جدا درست کار میکنه ولی چطوری باید باهم بفرستم؟م...

آفلاین

سلام دوستان وقت بخیر من یه سایت رو با php mvc نوشتم و از کامپوزر و دوتا پکیج هم استفاده کردم الان انتقال دادم به هاست لینوکس،اول که ارور 500 میداد تیکت زدم درستس کردن برام ولی کلا یه سری مشکلاتی ور برام ایجاد کرد که توی لوکال بهش برنخورده بودم،میخاستم بیینم اول اینکه چون رو هاست لینوکس اپلود کردم ا...

آفلاین

ارور ۵۰۰ در صفحه اصلی سایت

2 ساعت پیش
توسط سبا مطرح شد

با سلام سلام. افزونه تاریخ شمسی و فارسی ساز وردپرس صفحه اصلی سایت را دچار مشکل کرده و وقتی که به روزرسانی را می کنیم با ارور500 مواجه میشویم. بعد از غیرفعال کردن افزونه تاریخ شمسی وردپرس، المنتور پرو دچار مشکل می شود. ممنون میشم راهنمای کنید.

آفلاین

دریافت از هدر در iis

2 ساعت پیش
توسط هومن حسینی آپدیت شد

سلام، من یک سرور مجازی ویندوز برای کد های php خودم خریداری کردم و روی سرور iis و https و دامنه را راه اندازی کردم. سعی کردم روی این سرور مجازی ربات تلگرام ران کنم اما ربات از طریق هدر نمیتونه آپدیت هارو به سمت سرور من بفرسته. اینم متغیر دریافت آپدیت : $update = json_decode(file_get_contents('php://...

آفلاین

برنامه نویسی

3 ساعت پیش
توسط عرفان محسنی آپدیت شد

سلام خسته نباشید من قصد دارم برنامه نویسی رویادبگیرم من دانشجوی نرم افزار هستم ترم اول یکی از دوستام سایت راکتو بهم معرفی کرده من هیچ چیز ازبرنامه نویسی بلد نیستم وباید از صفر شروع کنم میشه راهنمایی کنید از کجاوباچه دوره ای شروع کنم ؟ممنون میشم

آفلاین

ارور division by zero

3 ساعت پیش
توسط smpakdel آپدیت شد

من میخوام باقیمانده تقسیم مثلا عدد ۳۹۵۱ رو به 0.01 بگیرم ولی ارور division by zero میده مشکل از چیه؟

آفلاین

مشکل در flutter دارم

4 ساعت پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سوالام همش بی جوابه return <Widget>[ new appBarList[_currentAppBar]]; چرا طبق ویدیو29 این کد و میزنم اما ارور میده

با سلام خدمت دوستان عزیز. بنده شروع کردم که دیتابیس یه سیستم فروشگاهی رو تحلیل کنم. ولی تو یه بحثی به مشکل برخودم. بخش ویژگی محصولات به صورت داینامیک هستش. چطوری میشه کاری کرد که قیمت محصول ( اضافه کردن یا کم کردن ) نسبت به ویژگی انتخاب شده، متغیر باشه ؟ مثلا قیمت پیراهن سایز X با قیمت پیراهن سایز X...

آفلاین

نمایش markdown در صفحه html

13 ساعت پیش
توسط mmj-sys آپدیت شد

دنبال یه ابزاری( لایبرری js)میگردم که بتونم markdown رو توی یه صفحه وب نشون بدم و همینطور دوست ندارم واسه این کار از بک اند استفاده کنم. و البته نمیخوام فقط یه html تبدیلش کنه ; میخوام مثل گیتهاب به یه شکل قشنگی نشون بده. یعنی اینکه وقتی به html تبدیلش کرد یسری استایل ها هم بهش بده. ممنون میشم دوستا...

آفلاین

تداخل تگ a

15 ساعت پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

درود دوستان... چندین پوسته وردپرس طراحی و کد نویسی کردم که چنین مشکلی نداشتم ولی جدیدا تگ a تداخل ایجاد می کنه ... راه حل آن چیست؟ عکس: کد زیر: <section class="col-12 col-md-8"> <?php if(have_posts()){ while(have_posts()){...

آفلاین

گالری عکس

17 ساعت پیش
توسط علی جمالی آپدیت شد

سلام من یک گالری عکس درست کردم و بعد از یک مدت که عکس ها ریاد شد متوجه شدم به دلیل زیاد بودن عکس ها صفحه دیر لود میشه چگونه میتونم کاری بکنم که اگه به پایین اسکرول شد عکسها لود بشن سیستمی میخوام شبیه سایتهای عکس

آفلاین

مقایسه زمان در دیتابیس

17 ساعت پیش
توسط محمدحسن یگانه آپدیت شد

سلام. من مقدار زمانم رو به صورت timestamp توی جدولم ذخیره کردم. مثلا: ۱۴۰۰/۰۸/۰۴ ۱۳:۰۷:۰۰ تو دیتابیس این ذخیره شده 1634733334 خب حالا سوال دارم میتونم خروجی رو جوری تنظیم کنم که مثلا اونایی رو که برج هشت در همه سال ها ثبت نام کردن رو select کنم؟ یا ثبت نامی های روز یکم همه ماها و سالها؟ سوال بعدیم...

آفلاین

سلام و وقت بخیر خدمت عزیزان ، من بک اند کار هستم و با جاوا اسکریپت آشنایی ندارم ، عرضم به حضور شما که من میخوام وقتی کاربر روی یه دکمه ای کلیک کرد مثلا بعد 3 ثانیه به یه صفحه دیگه منتقل بشه دوستان جاوااسکریپ کار راهنمایی کنند ممنون

من یک دیتابیس داره که یه جدول داره به نام shop الان کجای این کد مشکل داره که اطلاعات فرم رو ایمپورت نمیکنه این یه برگه از پروژس که طرف تنظیمات مهارتش رو انجام میده تا تو پروفایلش نمایش داده بشه نمیدونم چرا با دیتابیس ارتباط میکنه ولی ایمپورت نمیکنه کد من: <?php if(!isset($_SESSION['shop'])){...

سلام به همگی من یا استفاده از یک پلاگین دارم یه جدول HTML تولید میکنم در نتیجه نمیتوتن ساختارش رو تغییر بدم حالا احتیاج دارم بعضی از سطرهای این جدول رو merg کنم باهم تا به عنوان سر تیتر استفاده بشه میدونم واسه این کار باید از خاصیت colspan استفاده کنم و مشکلی نیست با استفاده از jquery و کد زیر این ک...

گزینش سوالات
دسته ‌بندی سوالات