سوالات و گفتگوها

نصب android studioدیوونم کرده

50 دقیقه پیش
توسط progromer آپدیت شد

سلام دوستان من می خوام ری اکت نیتیو یاد بگیرم به خاطر همین اندروید استودیو رو نصب کردم وکلی پیشنیاز مثلjdkوsdkو... نصب کردم ولی طبق ویدیو اموزشی تازه کوهی از نصب ها و چیزای مختلف شروع میشه اونقدر پیچ در پیچ میشه که اصلا حساب کار از دستم در میره میدونم برای حرفه ای کار کردن باید موفق به انجام این کار بشم راه بهتری پیشنهاد دارید که به من بگید ممنون

2 پاسخ

آیا وردپرس برای یک فریلنسر مناسب است

54 دقیقه پیش
توسط مجید آپدیت شد

سلام دوستان من به صورت فریلنسری یا دورکاری می کنم ولی واقعا بهم فشار میاد که برای پنل مدیریت و کار های دیگه از PHP استفاده کنم به نظرتون وردپرس می تونه گزینه خوبی بدون فریلنسری باشه ؟ و ارزش یادگیری داره؟ با وردپرس دیگه این مشکلات رو نداریم و با کمترین دردسر سایت مشتری رو تحویل میدیم

5 پاسخ

Ant Design انت دیزاین

1 ساعت پیش
توسط Hamid Azimi مطرح شد

درود بر همگی دوستانی که از and design توی پروژه های ری اکت خودشون استفاده کردن ممنون میشم میزان رضایت خودشون رو از این فریمورک بیان کنن اگر راضی بودین دلایل خوب بودنش و اگر راضی نبودین دلایل بد بودنش رو هم اعلام کنید ممنون میشم

0 پاسخ

اموزش گذاشتن متن در مطالب با php

1 ساعت پیش
توسط saman آپدیت شد

سلام امروز میخواهم دستوری که داخل یک صفحه php متن میکزارد را به شما بگویم برای اینکه منظور من رو بهتر متوجه بشین کد زیر رو در یک فایل php بگزارید و پیشنمایش رو مشاهده کنید : <?php echo "متنی که میخواهید در صفحه نمایش داده شود\n"; ?> در این کد دیدید که ما با دستور echo تونستیم یک متن بزاریم و در اخر با /n به نوشته پایان دادیم اگر شما مثلا بخواین یک کد ایفریم بگزارید میتونید با کد زیر در php ا...

6 پاسخ

پیاده سازی تیکت پشتیبانی در لاراول

2 ساعت پیش
توسط Muhammad آپدیت شد

سلام دوستان من برای سایتم میخام سیستم تیکت پشتیبانی پیاده سازی کنم اما ساختار دیتابیس مناسبش رو نمیدونم یک به چند ساده بذارم یا پولی مورفیک یک به چند منطق کار اینجوری قراره باشه که کاربر تیکت ارسال میکنه پرسش و پاسخش با ادمین ادامه داشته باشه تا وقتی که به نتیجه برسه و بعد تیکت بسته بشه حالا برای این موضوع شما چه ساختاری پیشنهاد میکنید این ساختار مناسبه؟ Schema::create('tickets', function...

3 پاسخ

ساخت فورم لاگین با پایتون

3 ساعت پیش
توسط reza آپدیت شد

با سلام امروز با ساخت فورم لاگین با پایتون اومدم ابتدا یک فایل با نام Login.py بسازید سپس بر روی این فایل کلیک راست کرده و گزینه Edit with IDLE رو بزنید سپس یک صفحه باز میشود در این صفحه ما میتونیم کد خودمون رو قرار بدیم print("Login") username = input("Enter username: ") print("Username is: " + username) print("thanks you !") در کد بالا درون کد ها متن thanks you! وجود دارد توجه کنید اولش که فایل...

0 پاسخ

حذف متن کپی رایت از قالب

4 ساعت پیش
توسط reza آپدیت شد

سلام دوستان من یک قالب خیلی شیک و با کلاس وردپرس دانلود کردم وقتی میخواستم ویژگی هاشو تست کنم دیدم زیر سایتم یک متنی هست که در زیر تصویرش رو میبینین : چجوری حذفش کنم ؟ کد نویسیش هم کردم ولی انگاری نمیخواد بره لطفا کمک کنین کلاسش هم این هست : colphon کسی میتونه با این کلاس کاری کنه که این متن حذف بشه حتما بگه

3 پاسخ

چه زبان برنامه نویسی رو انتخاب کنم

4 ساعت پیش
توسط reza آپدیت شد

سلام خدمت دوستان امروز اومدم که بگویم چه زبان برنامه نویسی رو انتخاب کنم راستش هر زبان برنامه نویسی میتونه خیلی خوب باشه شما باید زبانی انتخاب کنید که احساس کنید مفیده باعث کسب درامد میشه ارایه خدمات خوب عالی یادگیری زبان برنامه نویسی زمان بر میباشد ولی ادم اگه وقتشو برای برنامه نویسی بزاره ضرر نمیکنه

2 پاسخ

انتقادات و پیشنهادات در رابطه با مقالات وبسایت

4 ساعت پیش
توسط mohammad reza آپدیت شد

سلام به همه کاربران راکت،‌ امیدوارم حالتون خوب باشه. این موضوع رو باز کردیم که از شما نقطه نظراتی را راجع به مقالات بگیریم. اگر نظری در رابطه با مقالات دارید می‌تونید توی این تاپیک اعلام کنید. نظرات می‌تونند در زمینه‌های زیر باشند: محتوا شیوه نگارش دسته‌بندی موضوعی استایل نوشته‌ها و... . ممنون.

15 پاسخ

دریافت اطلاعات عمومی اکانت های اینستاگرام

6 ساعت پیش
توسط Muhammad آپدیت شد

سلام و وقت بخیر همگی دوستان من میخوام یه برنامه بنویسم برتی دریافت اطلاعات اکانت اینستاگرام مثلا ای دی اینستاگرام کسی رو وارد که کنید ، دیتا مربوط به تعداد پست و فالور و .. بشه ازش استخراج کرد. یه لینکی بود که دیتا اکانت اینستا رو به صورت json نشون میداد اما بعد از ارسال چند رکوست ، ای پی بن میشه و صفحه لاگین return میشه برام https://www.instagram.com/username/?__a=1 محتوای این صفحه توی لاراول رو...

3 پاسخ

5 ورود آخر به پنل

6 ساعت پیش
توسط Muhammad آپدیت شد

سلام من اطلاعات کاربران که وارد پنل میشند در دیتابیس در یک تیبل جداگانه ذخیره میشه چطور میتونم 5تا شو تو داشبورد نشون بدم؟ با چه کدی؟

2 پاسخ

راه حل ذخیره چند ENUM در دیتابیس

6 ساعت پیش
توسط عرفان ولی زاده آپدیت شد

سلام خوبید دوستان؟ عذرخواهی میکنم من چطوری میتونم چند ENUM رو توی دیتابیس ذخیره کنم؟ قرار هست کاربر بتونه چند آپشن رو انتخاب کنه و من اون انتخاب هارو ذخیره کنم پیشاپیش ممنونم بابت کمکتون

6 پاسخ

گرفتن لیست درخواست از api به صورت realtime

10 ساعت پیش
توسط محمد امین عالی مطرح شد

سلام دوستان وقتتون بخیر من میخوام تو لاراول از socket.io استفاده کنم و یکی از api های لیست محصولاتم رو به صورت real time به سمت فرانت بفرستم لازم به ذکر است که فرانت انگولار هست میخواستم بدونم چطوری میشه رو سرور اینکارو انجام بدم ممنون میشم راهنمایی کنید

0 پاسخ

Django با Vue js

11 ساعت پیش
توسط میلاد-م آپدیت شد

سلام دوستان. من رو یه پروژه دو نفره دارم کار می کنم که من frontend رو کار می کنم با vue و یکی دیگه هم داره رو backend کار می کنه با Django. می خواستم بدونم منطقیه که اون 2 تا باهم اصن کار کنن (vue با django)؟

2 پاسخ

تعریف یک روت ثابت برای دو حالت api و تحت وب

12 ساعت پیش
توسط مهدی آپدیت شد

سلام من میخام یک روت ثابت رو ( مثلا /user) برای دو نوع api یا زمانی که توسط یک مرورگر درخواست داده میشه به دو نوع مختلف جواب بدم . چطور اینکارو بکنم ؟ توضیح : اومدم توی فایل api.php یک روت ساختم مشابه همون روت رو توی فایل web.php هم ساختم با نرم افزار postman یک درخواست فرستادم به همون روت همچنین توی هدرش content-type رو برابر application/json قرار دادم اما باز هم به درستی کار نمیکنه و صفحه view...

1 پاسخ

نحوه آپدیت کامپوزر در هم سیستم عامل ها

21 ساعت پیش
توسط محمد یاسین نظری آپدیت شد

خیلی ها نمیدونند که به چ صورت composer خودشون رو update بکنند این کار تنها با سرچ کردن به صورت خیلی ساده ای انجام میشه دستوری که قرار میدم برای تمام سیستم عامل ها هست 🌵 مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید 1 - ابتدا وارد terminal خود شوید 2 - سپس دستور زیر را در آن وارد کرده و دکمه Enter رو فشار دهید composer self-update با تشکر از اقای موسوی @hesammousavi

0 پاسخ

یه پیشنهاد و یه سوال از استاد موسوی

21 ساعت پیش
توسط محمد یاسین نظری آپدیت شد

استاد داشتم ویدیو میدیم تو سایت دیدم تایمر ویدیو اونی که درحالت تغییره عدداش انگلیسی درحالی که تایمر کل ویدیو که تغییری نمیکنه عدداش فارسی گفتم بگم بهتون شاید هواستون نبوده و سوالم اینه که کی دوره ۰ تا ۱۰۰ mysql رو شروع میکنین؟؟؟؟ @hesammousavi @mhyeganeh @endworld

4 پاسخ

شروع همکاری بلند مدت راکت با ایران سرور

22 ساعت پیش
توسط ابوالفضل محمدی آپدیت شد

ما همیشه در راکت سعی کردیم و سعی می‌کنیم با افزایش کیفیت وبسایت و آموزش‌های سایت ارزش بیشتری رو برای کاربران خودمون ایجاد کنیم. حالا در حرکت جدیدی، یک همکاری بلند مدت را با ایران سرور شروع کرده‌ایم،که امیدوار هستیم به نفع کاربران وبسایت راکت باشه. جزئیات همکاری شکل گرفته شده همکاری شکل گرفته شده تا اینجا به شکل زیر هست ( البته در آینده ممکنه دچار تغییرات بیشتری هم بشه.) کاربرانی که از سایت راکت دو...

30 پاسخ

پایتون

22 ساعت پیش
توسط alisky04 آپدیت شد

سلام روز خوش ایا با برنامه so learn میتونیم کد های پایتون رو اجرا کنیم من چند بار سعی کردم نتونستم اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه

2 پاسخ

چند مرحله ای کردن دستورات php برای Crawler

24 ساعت پیش
توسط سید مهدی حسینی آپدیت شد

سلام من یه ربات خزنده با php طراحی کردم که میره چند تا سایت دید میزنه و چند تا لینک میگیره ، به خاطر اینکه یخورده طول میکشه رفتن به چند تا سایت و طی یک دستور php انجام میشه کامل دستور اجرا نمیشه چون زمان زیادی طول میکشه و این خطا رو ادامه کار میده Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in E:\xampp\htdocs\Crowler\index.php on line 37 نظر شما چیه ؟ چطور میتونم یه ربات خزنده حرفه...

2 پاسخ

شرط ها در php

24 ساعت پیش
توسط رضا پارسیان آپدیت شد

سلام دوستان من یه شرط submit دکمه ای رو گذاشتم تو شرط if ولی داده ها رو بعد از اینکه دکمه رو فشار دادم برام نمیخونه و از شرط خارج میشه ولللییی اگه همون شرط دکمه رو از شرط if بیرون بیارم مشکلی نیس و هندل میشه کدام اگه ممکنه راهنمایی کنید دم همتون گرم موقعی که دکمه سابمیت رو میزنم از شرط if خارج میشم. $_GET['reset_password_key'] این بالاییو از یو ار ال میگیرم isset($_POST['btn']) این کد بالایی هم ب...

1 پاسخ

کار نکردن تابع Regex

24 ساعت پیش
توسط رضا پارسیان آپدیت شد

سلام دوستان من برای تعریف ولیدیشن پسوردام،‌ Rule زیر رو نوشتم اما زمانی که پسورد رو درست وارد میکنم preg_match_all درست عمل نمیکنه و فقط false بر میگردونه. سناریو اینه که پسورد حداقل دو کاراکتر خاص مثل $#% داشته باشه . کدی که نوشتم : $pattern = "/(?=.*[a-z])(?=(?:[^`!@#$%^&*\-_=+'\/.,\?]*[`!@#$%^&*\-_=+'\/.,\?]){2}.*).*/i"; if (!preg_match_all($pattern, $value)) { $this...

1 پاسخ

مشکل جزیی در سایت

24 ساعت پیش
توسط رضا پارسیان آپدیت شد

سلام دوستان من سایتم رو رو هاست بالا اوردم ولی بعضی بخشاش کار نمیکنه!!!!!مثلا بخش لاگینش کار نمیکنه با وجود اینکه تو لوکال کار میکنه ولی وقتی رو هاست اپلودش کردم یوزر نمیتونه لاگین کنه و یه صفحه خالی میاد و فونتشم رو هاست کار نمیکنه با وجود اینکه رو لوکال کار میکنه. لینک سایتمو میزارم لطفف کنید نگا کنید و مشکلشو بم بگین دمتون گررم. اینم لینک وبسایتم

1 پاسخ

جمع آوری داده ها از سایت های بدون API

24 ساعت پیش
توسط رضا پارسیان آپدیت شد

سلام خدمت تمام دوستان :) خب سوالم اینه که چطوری می تونیم داده های یک سایت رو توی دیتابیسی که خودمون طراحی میکنیم با php ذخیره کنیم ، سایتی که ما به وب سرویس هاش دسترسی هم نداریم به طور مثال سایت دیجیکالا رو در نظر بگیرید در این سایت هر محصول شامل تعداد زیادی داده و اطلاعات هست حالا چطور میشه این داده ها رو ذخیره کرد و ازش استفاده کرد؟( دیجیکالا یک مثال بود صرفا) سوال کلی این هستش که چه طوری از به...

1 پاسخ

چاپ نامەی اداری براساس متغییرها

1 روز پیش
توسط رضا پارسیان آپدیت شد

سلام ی سوال داشتم، ممنون میشم راهنمایی کنید: فرض کنید یک نامەی اداری داریم کە چند بخش اون بصورت متغییر هستش و برای هر نامە یوزر اون بخشها رو ست میکنە و براساس مقادیر ست شدە، نامەی اداری باید ایجاد بشە، پیشنهادتون برای این کار چیە؟ متن نامە باید دقیقا مثل نامەهای اداری تراز چین درستی داشتە باشە و اگر متغییرهای کە در متن قرار میگیرن، متن شون کم یا زیاد باشە ، نامە تراز شدنش رو از دست ندە.

2 پاسخ

استفاده از ویژگی های جدید جاوااسکریپت

1 روز پیش
توسط عرفان صادقی نژاد آپدیت شد

سلام.ویژگی های جدید جاوااسکریپت مثل rest parameters هست که از ورژن 49 به بعد مرورگر کروم ساپورت میشه - اولین اینکه آیا در پروژه های واقعی ازشون استفاده میشه و اینکه آیا اونها با ابزاری مثل babel کامپایل میشه به ورژن های قدیمیتر جاوااسکریپت و کار اضافه ای نباید انجام داد؟

1 پاسخ

نصب node.js

1 روز پیش
توسط عرفان صادقی نژاد آپدیت شد

سلام من یک اسکریپت کدنویسی شده با node.js دارم و تمام دستورات نصبشو هم دارم. برای نصب روی سیستم باید دقیقا چیکار کنم. (مثل اسکریپت های php که روی xampp بالا میاریم) ممنون @hesammousavi

2 پاسخ
10 کاربر برتر 30 روز گذشته