بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

اخطار هنگام خروج بعد از آپدیت

لاراول
- 1 ساعت پیش

سلام من آپدیت لاراول کردم ولی الان وقتی که LOGOUT میکنم اخطار میزنه . تو خود مستندات هم ایرادشو گیر آوردم ولی نتونستم حلش کنم . یه راهنمایی ساده میخوام دوستان عزیز اخطار : Class AppHttpControllersAuthLoginContoller does not exist اینم روت هام: // Authentication Routes... $this->get('login', 'LoginController@showLoginForm')->name('login'); $this->post('login', 'LoginController@login...

0 پاسخ

آپلود لاراول روی هاست

لاراول
- 2 ساعت پیش
توسط mohsen6101 آپدیت شد

سلام دوستان من یه پروژه رو با اخرین ورژن لاراول نوشتم توی اجرای لوکال هیچ مشکلی نداشت و اجرا میشد. اما الان روی هاست اپلود کردم و اجرا نمیشه . از ابتدا به مشکلاتی خوردم و دونه دونه حلشون کردم. (مینویسم تا در موارد مشابه حل کنند دوستان و پاسخ هاتون این موارد نباشد) یک . ابتدا به حروف بزرگ و کوچیک گیر داد که حلش کردم. دو . به نوع utf۸ گیر داد که پیشفرض رو گذاشتم حل شد و دیتابیسی که ساختم رو utf۸_gen...

2 پاسخ

مشکل در نصب react native track player

ری اکت جی اس
- 3 ساعت پیش

با سلام هنگام نصب کامپوننت react-native-track-player و سپس هنگام اجرای برنامه توسط دستور react-native run-android به این مشکل بر میخورم. ممنون می شوم کمک کنید https://imgur.com/a/P1kkmhQ و این package.json می باشد: { "name": "app", "version": "0.0.1", "private": true, "scripts": { "start": "node node_modules/react-native/local-cli/cli.js start", "test": "jest" }, "dependencies"...

0 پاسخ

جدول لایک و پسندهای کاربر

لاراول
- 4 ساعت پیش
توسط علیرضا صفدری آپدیت شد

سلام. در طراحی دیتابیس بهترین روش برای ثبت لایک های یک پست و عکس چیه؟ بهترین روش برای ثبت موارد دلخواه هر کاربر چطور؟ توجه داشته باشید دیتابیس باید جوری طراحی بشه که هرکاربر بتونه لیست موارد دلخواه خودش رو ببینه. همچنین محبوب ترین پست ها و تصاویر بین کاربران رو هم بتونیم ازش خروجی بگیریم. توی جواب ها اینکه تراکنش های دیتابیس بهینه تر باشه رو حتما مد نظر قرار بدید

1 پاسخ

رابطه یک به چند در view

لاراول
- 7 ساعت پیش

سلام فرض کنید ما ۳ تا جدول (درس ، معلم ، کاربر) داریم که بینشون رابطه برقراره برای مدل course public function teachers() { return $this->belongsToMany(Teacher::class); } برای مدل teacher public function user() { return $this->belongsTo(User::class); } ساختار جدول درس به این صورت هست که مثلا ۲ تا مدرس داره id teacher۱_id teacher۲_id و ساختار جدول معلم به این صو...

0 پاسخ

اجرای نود جی اس در سرور مجازی centos

نود جی اس
- 9 ساعت پیش
توسط Pooya Zangiabadi آپدیت شد

سلام و عرض ادب من نود جی اس روی سرور مجازی نصب کردم و پروژه اولیه رو با npm init ایجاد کردم و همچینن express js رو هم نصب کردم. برای اینکه دانه من به سمت فایل جاوا اسکریپتی من ریدایرکت بشه، از چه دستوراتی در htaccess باید استفاده کنم. تشکر

2 پاسخ

Bootstrap 4 RTL

فریمورک ها
- 9 ساعت پیش
توسط Hossein Mahdavi آپدیت شد

سلام . بوتستربت ۴ فارسی (RTL)رو از کجا میشه دانلود کرد ؟ همشون نسخه آلفا هستن و دقیق نیستند .اگه دارین میشه لطف کنین بزارین را دانلود؟

16 پاسخ

مشکل rtl در ری اکت نیتیو

ری اکت جی اس
- 10 ساعت پیش
توسط vahid Mohammadi آپدیت شد

سلام دوستان برنامه ای که توسعه دادم با ری اکت نیتیو، در گوشی سامسونگ تست کردم و به یه مشکل اساسی برخوردم، اونم اینکه در صورتی که زبان گوشی سامسونگ فارسی باشه، برنامه در اولین اجرا rtl میشه، بعد از بستن برنامه و اجرای دوباره مشکل برطرف میشه، از پکیج I18nManager هم استفاده کردم برای جلوگیری از rtl شدن، اما در اولین اجرای گوشی سامسونگ با زبان فارسی این مشکل وجود داره، در گوشی های دیگه تست کردم و مشکل...

1 پاسخ

اموزش flutter

متفرقه
- 10 ساعت پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با اموزش https://roocket.ir/series/learn-flutter میتونم برنامه گوشی درست کنم؟ ممنون میشم جواب بدید

1 پاسخ

سوال در باره نمایش فیلدهای مورد نظر

لاراول
- 12 ساعت پیش
توسط netwons آپدیت شد

با سلام من می خواهم یک سری فیلد های مورد نظرم رو از دیتابیس بیرون بکشم اما با این کد فقط دو تا فیلد اول رو نمایش میده اگه متدد دیگری میشناسید معرفی کنید. return GeneralModel::orderby('id','desc')->take(1)->pluck('name_en','top_en','left_en') و اینکه اگر خواستیم نام فیلد حذف و فقط مقادیر فیلد نمایش یابد چیکار کنیم این عکس https://mega.nz/#!0QIj3aAZ!efEDU9eB629W-ca9_EXj1vx9IBeUffXVBhYuLcrAN78

8 پاسخ

نمایش ندادن دکمه در sweet alert 2

لاراول
- 12 ساعت پیش
توسط محمد آپدیت شد

سلام من میخوام یه پیغامی رو به کاربر نمایش بدم و زیرشم یه دکمه گذاشتم با persistent ولی وقتی پیغام رو نمایش میده دکمه ای زیرش وجود نداره اصلا کسی تا به حال به این مشکل خورده؟ وقتی از sweet alert نسخه 1 استفاده میکردم درست بود ولی نسخه 2 اینجوریه اینم پیغامم alert()->error('لطفا منتظر تایید شدن حساب خود باشید','خطا')->persistent('باشه');

2 پاسخ

مپ به غیر گوگل

طراحی وب
- 13 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام واسه سایت .ir مپ بذارم اما همون طور که همه میدونید کار نمیکنه یا پول میخواد و ... لطفا یک سرویس دیگه ای رو معرفی کنید که همون کار ها رو انجام بده فقط در مورد روش استفاده هم راهنمایی کنید ممنون

1 پاسخ

ارسال اس ام اس در لاراول

لاراول
- 13 ساعت پیش
توسط حامد صادقی آپدیت شد

سلام و وقت بخیر. برای ارسال اس ام اس در لاراول من از کاوه نگار استفاده کردم. میخوام زمانی که چیزی ساخته میشه به کاربر اس ام اس ارسال بشه اما موقع ساختن این ارور رو دریافت می کنم: apiKey is empty این تنظیمات .env KAVEH_NEGAR_API_KEY: SENDER_MOBILE: KAVEH_NAGER_RECEPTOR: این هم چیزی که در کنترلر می نویسم: " $client = new KavenegarApi(env('KAVEH_NEGAR_API_KEY')); $client->send(env('SENDER_MOB...

6 پاسخ

تغییر نویسنده پست به ادمین

لاراول
- 13 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

چطور بعد از حذف user تمامی پست ها به جای حذف شدن نویسندش به ادمین تغییر کنه توی اموزش ها از این کد استفاده میشد: $table->integer('user_id')->unsigned(); $table->foreign('user_id')->references('id')->on('users')->onDelete('cascade'); میخوام بجای حذف کل پست ها نویسندش بشه ادمین سایت. ممنون میشم راهنمایی کنید

2 پاسخ

اتصال به بانک سامان

لاراول
- 18 ساعت پیش
توسط Mohammadreza Soltani آپدیت شد

با سلام خدمت عزیزان من یک درگاه بانک سامان دارم میخوام با لاراول پارمترها رو ارسال کنم سمت url و سایت بانک رو نمایش بدم کد من $client = new SoapClient('https://sep.shaparak.ir/payment.aspx'); $result = $client->Request( [ 'Amount' => $price, 'ResNum' => $res, 'RedirectURL' => $RedirectURL, 'MID' =...

16 پاسخ

ایجاد منوی popup در ری اکت نیتیو

جاوااسکریپت
- 1 روز پیش
توسط rasoolf آپدیت شد

سلام من داخل یک فلت لیست دکمه ای دارم که وقتی روی اون کلیک میشه ی منویی قراره باز بشه که چند تا ایتم برای انتخاب داره . برای پیاده سازی این منو من یک کامپوننت ایجاد کردم بعد اون رو داخل برنامه استفاده کردم و با استفاده از خاصیت display اون منو را فعال میکنم . مشکل اینجاست که من میخوام وقتی روی هر قسمت از اپ کلیک کردم این منو غیر فعال بشه کاری که خودم میخواستم انجام بدم این بود که یک view کلی بذارم...

1 پاسخ

React یا Vue

جاوااسکریپت
- 1 روز پیش
توسط محمد آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشید شاید این سوال قدیمی باشه و هزار جا دیده شده یا تو همین وبسایت پرسیده شده اما واقعا من گیجم هرجا در مورد این ۲ فریم ورک جاوا اسکریپت میخونم هر کس مزیت هایی میگه و هر کس هم معایبی . حالا خواستم بنا به تجربه خودتون و دانش و اطلاعاتتون به من بگید که از کدوم فریم ورک شروع کنم یا سمت کدوم برم و تمرکزم رو روی اون قرار بدم . البته بنده بیشتر دنبال تجربه هاتون هستم .

9 پاسخ

جاوا یا جاوا اسکریپت

جاوااسکریپت
- 1 روز پیش
توسط علیرضا صفدری آپدیت شد

جاوا یا جاوا اسکریپت البته به طور دقیق تر منظورم از js پلتفرم اجرایی اون تحت os یعنی nodejs هست الان ایا لازمه جاوا یاد بگیریم ؟؟ بهتر نیست کارا رو با nodejs انجام بدیم ؟؟؟ ایا سمت جاوا برم ؟؟؟ اینا سوال هایه که منو مشغول کرده

5 پاسخ

ذخیره مقادیر یک آرایه به صورت رندوم در دیتابیس

لاراول
- 1 روز پیش
توسط امیرحسین دشتی زاده آپدیت شد

سلام 1 سوال داشتم من یه آرایه از اعداد دارم مثلا: x1=[1,5,6,18,10,52] حالا چطور میتونم با زدن یک دکمه مثلا generate که یه تابع خاصی که الگوریتم زیر رو انجام بده برام - در واقع الان ایده میخوام واسه الگوریتم الگوریتم: بیاد اعداد آرایه رو به صورت رندوم جفت جفت بهشون یه عدد خاص نسبت بده و در دیتابیس ذخیره کنه ینی مثلا 5و10 رو باهم بهشون یه شماره گروه بده (مثلا:1) 6و1 رو باهم بهشون یه شماره گروه بده (...

2 پاسخ

خطا در بالا آمدن وب سایت

لاراول
- 2 روز پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام به همگی دوستان! من وب سایت رو اپلود کردن و موقع بازگذاری به ایم ارور خوردم میتونید راهنمایی کنید! مرسی از همگی!! Parse error: syntax error, unexpected '?' in /home/arrsam/domains/example.ir/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Foundation/helpers.php on line ۲۴۲

4 پاسخ

سوال درباره ی pivot table

لاراول
- 2 روز پیش
توسط MHT آپدیت شد

اگر یک تیبل میانی product_shop داشته باشم، و بخوام یک مقدار رو ازش بگیرم چطور باید این کار رو انجام بدم؟ مثلا برای این تیبل اگر بخوام دو تا مقدار price و amount رو ذخیره کنم باید اینطوری توی کنترلر بنویسم؟ foreach ($shop->products as $product) { echo $product->pivot->price; } " public function up() { Schema::create('product_shop', function (Blueprint $table) { $table->increments('...

3 پاسخ

چه امکاناتی باید به راکت اضافه شود

فیدبک سایت
- 2 روز پیش
توسط علیرضا صفدری آپدیت شد

سلام به همه دوستان راکتی همیشه سعی کردیم بر اساس نظرات شما امکاناتی رو در اختیارتون قرار بدیم که نیازهای شما رو برطرف کنه . حالا در این گفتگو قصد دارم از شما بپرسم . چه امکاناتی باید به راکت اضافه بشه و یا چه امکاناتی میتونه بهتر بشه و بهبود پیدا کنه . پیشاپیش از نظر همه دوستان تشکر میکنم .

28 پاسخ

یادگیری لاراول

لاراول
- 2 روز پیش
توسط میلاد مولوی آپدیت شد

سلام بر همه دوستان عزیزم خواستم درمورد یادگیری لاراول و کلیه پیش نیازهای اون ازتون سوال کنم.متاسفانه بنده اطلاعاتم خیلی منسجم نیست و درمواردی خیلی از کارها و آموزش هارو متوجه نمیشم.لطفا بهم بگین برای یادگیری کامل لاراول باید چه پیش نیازهایی رو رعایت کنم.اگر لطف کنین و به صورت جامع توضیح بدین خیلی ممنون میشم

2 پاسخ

migrate از وب پک 3 به 4

جاوااسکریپت
- 2 روز پیش
توسط AREZOO آپدیت شد

سلام من میخوام از React Styleguidist استفاده کنم برای داکیومنت کردن پروژه که میگه وب پک رو باید حداقل رو ورژن 4 باشه ممنون میشم راهنمایی کنید

6 پاسخ

مشکلات دریافت پول از فریلنسر دات کام چیه و چارشون چیه

متفرقه
- 2 روز پیش
توسط ali soleimani آپدیت شد

سلام دوستان مشکلات دریافت پول از فریلنسر.کام چیه و چارشون چیه؟ چکار باید کرد که اکانتمون بلاک نشه از سمتشون و نفهمن ایرانی هستیم و بدون مشکل همه چی پیش بره؟ کسی میتونه راهنمایی کنه؟ تلگرامم هم هست id_za ممنون میشم اگر کسی محبت کنه یه اشاره ای به مشکلات پیش رو بکنه

1 پاسخ

بهترین ادیتور برای لاراول کدومه

لاراول
- 2 روز پیش
توسط امیرحسین دشتی زاده آپدیت شد

سلام من از sublime text استفاده کردم ولی با زبان فارسی مشکل داشت phpstorm هم سنگین بود واسه سیستم من notepad++ هم انگار فقط ویرایش کد بود و خودکار توابع رو کامل نمیکرد مثلا حلقه ساده ای مثل for هم خودش کامل نمیکرد! بهترین editor یا IDE واسه لاراول که این مشکلات رو نداشته باشه کدومه ؟

11 پاسخ

نحوه پیاده سازی سیتم کنترل دسترسی بخش مدیریت وب سایت

طراحی وب
- 2 روز پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

فرض کنید یک سایت خبری داریم، پنل مدیریت شامل کنترل دسته بندی ، اخبار ، کاربران و نظرات می باشد. حالا می خواهیم به پنل مدیریت امکانی اضافه کنیم که مدیر بتواند به کاربران مخطلف دسترسی های مخطلفی ارائه بدهد مثلا یک کاربر بتواند نظرات خودش را فقط ببیند و ویرایش کند. کاربر دیگر بتواند نظارت خود و نظراتی که بر روی مطالب خود فرستاده شده را ببیند و مدیر هم همه نظرات را ببیند و ... برای اینکه کنترل دسترسی...

4 پاسخ

آپدیت لاراول و اخطار هنگام خروج

لاراول
- 2 روز پیش
توسط علیرضا صفدری آپدیت شد

سلام من آپدیت لاراول کردم ولی الان وقتی که LOGOUT میکنم اخطار میزنه . تو خود مستندات هم ایرادشو گیر آوردم ولی نتونستم حلش کنم . یه راهنمایی ساده میخوام دوستان عزیز

3 پاسخ

hot reload در webpack و vue

ویو جی اس
- 2 روز پیش

سلام دوستان من چطوری میتونم hot reload رو در وب پک یا ویو فعال کنم. webpack ۴ vue cli ۳ استفاده می کنم. هر کاری که گفته بودن انجام دادم ولی متاسفانه بازم هر تغییری می دم کامپایل میشه.

0 پاسخ

retrofit

اندروید
- 2 روز پیش
توسط سپهر مرعشی آپدیت شد

من یک اپ نوشتم که برای ارتباط با سرور از رتروفیت استفاده کردم که از هفته پیش بدون این که تغییری توی اپ داده بشه دیدم که نمیتونه با سرور درست ارتباط برقرار کنه... اومد تست کردم یک پروژه جدید ساختم برای تست و یک بار با رتروفیت و یکبار با http ریکوئست فرستادم واسه سرور و http سالم کار میکرد ولی رتروفیت error time out میده.

4 پاسخ