بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگوها

پیدا نکردن مسیر

5 دقیقه پیش
توسط FTF آپدیت شد

سلام من یه پروژه لاراولی دانلود کردم یه مشکلی هست مسیر رو پیدا نمیکنه این کد مربوط به کنترلر که ارور میگیره $dir_path = $dir_path.'followers/'; $filesList = scandir($dir_path); این هم ارور scandir(../resources/instagramUsers/followers/,../resources/instagramUsers/followers/): The system cannot find the path specified. (code: 3) فایل فالور تو پوشه ریسورس و ویو هست

4 پاسخ

راهندازی لاراول در دایرکت ادمین

8 دقیقه پیش
توسط سعید آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام لاراول رو به هاست انتقال بدم و از طریق پنل دابرکت ادمین. حالا فایل های public رو public_html انتقال دادم اما وقتی آدرس رو اصلاح میکنم ، اجرا نمیشه و در واقع اصلا از پوشه public_html به عقب برنمی گردد. در واقع آدرس به شکل زیر در میاد /shia-club.ir/public_html/../laravel/vendor/autoload.php فرض کنید لاراول در پوشه laravel قرار دارد. فکر میکنم بخاطر تنظیمات htacces باشه . لطفا...

3 پاسخ

کمبود تکنولوژی یا خستگی راکت

11 دقیقه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام، همیشه سعی کردم اکانت یکساله رو دریافت کنم که با راکت جلو برم اما حس میکنم چند وقته راکت داره خسته حرکت میکنه و شایدم کمبود تکنولوژی جدید داریم! من فکرمیکنم توی سال جدید اگر راکت پلتفرم های دیگه رو هم بتونه تو لیست آموزش هاش اضافه کنه و تکنولوژی های جدید روهم بررسی کنه خیلی عالی میشه و اینکه سیاست راکت چون همیشه بهترین آموزش بوده فقط خود حسام جان @hesammousavi دارن آموزش هارو ضبط میکنن(فکرکن...

7 پاسخ

زبان برنامه نویسی

21 دقیقه پیش
توسط آرمین امیری نسب آپدیت شد

سلام دوستان ، می خوام برای موبایل ( سیستم عامل جاوا) برنامه جاوا بنویسم با چه نرم‌افزاری بنویسم که راحت باشه با توجه به اینکه من مبتدی هستم ؟؟؟

4 پاسخ

چگونه یک دکمه را تا وقتی عملیاتش تمام نشده غیرفعال کنیم.

22 دقیقه پیش
توسط آرمین امیری نسب آپدیت شد

وقتی کاربر روی یک دکمه کلیک کرد یا موارد مشابه. چگونه آن شی(دکمه یا هر چیزی)تا وقتی عملیاتی که می‌خواهیم تمام نشده غیرفعال کنیم؟؟؟ تا دوباره کاربر نتواند کلیک کند.

2 پاسخ

تمرین و مثال

23 دقیقه پیش
توسط آرمین امیری نسب آپدیت شد

سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه. دنبال چندتا مرجع خوب برای دریافت تمرین برای زبان های طراحی وب میگشتم. html & css اگه مرجع خوب سراغ دارین ممنون میشم بهم بگین چون واقعا الان گیجم!!!! css#htme#تمرین

6 پاسخ

بهترین مرجع برای آموزش برنامه نویسی

25 دقیقه پیش
توسط آرمین امیری نسب آپدیت شد

یه سوالی همیشه ذهن من رو درگیر کرده این هست که بهترین مرجع برای یادگیری برنامه نویسی چی هست؟ چیزهای مختلف رو من تست کردم اول ویدئو نسخه خارجی و نسخه ایرانی. کتاب هم تست کردم و داکیومنت های مرجع. چند تا ایراد ویدئو داره: ۱-سطح ویدئو آموزشی ها اکثرا پایین هست و حداکثر به سطح اون شخصی می رسی که اون ویدئو رو آموزش داده که خوب نیست. ۲-فردی که آموزش میده شاید یه روش اشتباه رو آموزش بده و تو مدت ها این ر...

8 پاسخ

آیا به آینده برنامه نویسی خود امید دارید

26 دقیقه پیش
توسط آرمین امیری نسب آپدیت شد

سلام یکی از سوالاتی که همیشه ذهنم رو درگیر کرده میزان پیشرفت در برنامه نویسی هست. من حدود دو ساله برنامه نویسی می کنم البته به صورت غیر منظم. حالا به نظر شما آیا بعد ۵ سال میزان پیشرفت من در برنامه نویسی به حدی هست که یک حقوق خوب با شرایط مالی خوب داشته باشم حقوق خوب یعنی حقوقی که یک کارمند معمولی ادارات بعد ۵ سال می گیره خیلی مقدار تخیلی در نظر نیست. چون از برنامه نویسی لذت می برم اینکا رو انجام...

9 پاسخ

اینده کدام فناوری بک اند بهتر است

33 دقیقه پیش
توسط آرمین امیری نسب آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشید. من میخوام یادگیری بک اند رو شروع کنم و چون تازه میخوام استارت یادگیری رو بزنم و چند سال دیگه به خوبی یاد میگیرم نمی دونم کدوم زبان یا فریم ورک رو انتخاب کنم که چند سال دیگه بازار خوبی داشته باشه میتونید راهنمایی کنید؟

5 پاسخ

اعتبارسنجی رمز عبور

35 دقیقه پیش
توسط آرمین امیری نسب آپدیت شد

باسلام چگونه میتوان چنین validation رو برای رمز عبور استفاده کرد که خطای مربوط به هر کدام نیز متناسب با آن باشد. حداقل یک حرف کوچک استفاده کنید حداقل یک حرف بزرگ استفاده کنید پسورد حداقل باید ۸ کاراکتر باشد حداقل از یک عدد استفاده کنید

1 پاسخ

بالا نیامدن vscode

36 دقیقه پیش
توسط آرین آپدیت شد

دوستان سلام Vscode رو نصب کردم وقتی نت روشن هست بالا میاد اما وقتی نت رو خاموش میکنم بالا نمیاد لطفا راهنمایی کنید

4 پاسخ

فراخوانی چند تابع با یک روت

48 دقیقه پیش
توسط fardin آپدیت شد

سلام و خسته نباشید دوستان در لاراول آیا این امکان وجود داره که برای یک URL دو یا چند تابع را فراخوانی کرد ؟ مثلا اینطور که با سابمیت یک فرم توسط یک روت دو یا چند تابع را فراخوانی کرد

4 پاسخ

لایسنس گذاری قالب

1 ساعت پیش
توسط میلاد صادقی آپدیت شد

سلام دوستان وقتتون بخیر بنده یه قالب داشبورد طراحی کردم خیلی هم وقت گیر بوده برای طراحیش میخواستم الان قالب رو بذارم برای فروش تو سایت های فروش قالب میخواستم برای قالبم دو نوع لایسنس قرار بدم لایسنس تکی و چندتایی آیا میشه کاری کرد که قالب رو دامنه های خاصی کار بکنه امکانش هست؟

4 پاسخ

baseUrl در ری اکت

2 ساعت پیش
توسط mm آپدیت شد

سلام دوستان پروژه من فرانت ری اکت هست و بک اند لاراول و بک اند و فرانت اند که ری اکت باشه با بیس ادرس axios.defaults.baseURL='http://localhost:8000/api' که ادرس فوق در فایل index.js پروژه ری اکت که فرانت باشه قرار داره و بدون مشکل به هم متصل هستند حالا پروژه رو ببرم رو هاست این بیس ادرس رو چی تغییر بدم یعنی چی بزارم اگه همین تغییر ندم مشکل پیش میاد؟فکر میکنم شاید باید ادرس دامنه بزارم ولی منطقی ن...

2 پاسخ

سوال درباره maitrap

2 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام میخواستم بپرسم که روی هاست میشه از mailtrap برای ارسال ایمیل ارسال کرد یا اگر نمیشه چطوری اون رو با gamil جایگزینش کنیم؟

2 پاسخ

ترکیب انگولار جی اس با جی کوئری

2 ساعت پیش
توسط سید هاشم شفائی آپدیت شد

سلام استاد عزیز وقتتون بخیر من زیاد با انگولار جی اس اشنا نیستم و فقط میخوام از روتینگش استفاده کنم و بقیهکارا=هامو با جیکوئری نوشتم میخواسم بدونم راه حل ترکیب این دو تا با هم چیه چون وقتی این کار رو میکنم رویدادها جی کوئری برام اجرا نمیشه ممنون از سایت خوبتون

5 پاسخ

چه امکاناتی باید به راکت اضافه شود

2 ساعت پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام به همه دوستان راکتی همیشه سعی کردیم بر اساس نظرات شما امکاناتی رو در اختیارتون قرار بدیم که نیازهای شما رو برطرف کنه . حالا در این گفتگو قصد دارم از شما بپرسم . چه امکاناتی باید به راکت اضافه بشه و یا چه امکاناتی میتونه بهتر بشه و بهبود پیدا کنه . پیشاپیش از نظر همه دوستان تشکر میکنم .

412 پاسخ

stream در nodejs

2 ساعت پیش
توسط kyanoosh Goorkani مطرح شد

سلام من می خواهم یه فایل JSON رو به صورت stream بخونم همزمان که داره به صورت stream خونده میشه توی MongoDB هم اطلاعات رو ذخیره کنم اما از یه حدی که بیشتر میشه اررور میده. وقتی طول فایل JSON رو console میگیرم توی چند تا پَک ۶۵۵۳۶ تایی میده اما وقتی می خوام ذخیره کنم توی MongoDB فقط پَک اولی ، یعنی یه دونه از اون ۶۵۵۳۶ تایی ها رو ذخیره می کنه و اگر یه دونه بیشتر بشه اررور میده!

0 پاسخ

ارسال نوتیفیکشن در زمان production

3 ساعت پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

چرا برنامه روی سرور قرار می دم نوتیفیکیشن به گوگل می رسه ولی گوگل پیام ها را ارسال نمی کند ولی در حالت دولوپر این اتفاق می افتد. از web-push استفاده می کنم. مرورگری کروم که با برنامه تو کامپیوتر اجرا می کنم که روی مد دولوپ هست را باز کردم و از برنامه که تو سرور بود را به کلاینتی که تو حالت دولوپ بود ارسال کردم و نمایش داد. یعنی می خوهم بگم که روی سرور برنامه درست کار می کنه چرا فقط روی مرورگری که...

1 پاسخ

آیا برای vue js حتما نیاز به سرور مجازی است

4 ساعت پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام بنده پروژه ای رو طراحی کردم و بعضی قسمت های اون با vue js و pusher انجام دادم که realtime هست و وقتی این پروژه رو روی هاست اشتراکی آپلود کردم اون صفحاتی که با vuejs طراحی شده اند کار نمیکنند. آیا باید سرور مجازی بگیرم و اینکه در سرور مجازی باید چه چیزایی نصب باشه؟ پروژه با لاراول طراحی شده

9 پاسخ

خروجی تو در تو از eloquent query

9 ساعت پیش
توسط مصطفی آپدیت شد

سلام من اومدم جداول terms وردپرس رو برای لاراول ایجاد کردم جداول شامل : posts terms termtaxonomy termrelationship تو مدل ها ارتباط چند به چند رو مشخص کردم و تو ذخیره اطلاعات مشکلی نیست حالا می خوام یه کوئری بزنم همه پست ها رو بیاره خروجی می خوام یه آرایه تو در تو به این شکل بشه : [0] => Array ( [Post] => Array ( [id] => 1 [title]...

5 پاسخ

رفرش نشدن index.html

9 ساعت پیش
توسط hamid_ghp آپدیت شد

سلام وقت بخیر صفر کیلومترتون امد صفحه برنامه که مینویسم تغییراتش انجام نمیشه .ممنونم رفرش نشدن index.html

5 پاسخ

کلاس ها یا فانکشن ها

10 ساعت پیش
توسط feri آپدیت شد

سلام دوستان به نظر شما بهتره از کلاس ها در قسمت views جنگو استفاده کنیم بهتره یا از فانکشن ها و به چه دلیل. با تشکر

2 پاسخ

استفاده از وردپرس به عنوان بک اند - فرانت ری اکت

11 ساعت پیش
توسط feri آپدیت شد

سلام وقت بخیر دوستان یک سوال دارم، اینکه از وردپرس به عنوان بک اند سایت استفاده بشه و فرانت مثلا با ری اکت نوشته بشه چه مزیت ها و معایبی داره ؟ آیا از نظر نصب پلاگین به مشکل می خوریم ؟ یا مثلا آیا اتصال سایت به سیستم هایی که API میدن ساده میشه ؟ مثل پنل پیامک، سرویس الوپیک و کل سرویس های api محور یا اصلا ربطی نداره ؟

3 پاسخ

پیام زنگوله سایت

12 ساعت پیش
توسط sinaa آپدیت شد

سلام من لاراول کار میکنه در اکثر سایت ها وقتی که وارد سایت میشیم بدون اینکه ثبت نام کرده باشیم یه آلرت با عنوان از خبر های ما مطلع شوید میاد که بله و خیر داره و اگر بله را بزنیم به مرورگر ما پیام ارسال میشه دوستان اگر امکانش هست راهنمایی کنید که این را چجوری در سایت خودم فعال کنم.

3 پاسخ

آپلود ایمن فایل در php

14 ساعت پیش
توسط میثم آپدیت شد

سلام. دوستان ما دو روش برای اعتبار سنجی فرمت فایل در موقع آپلود داریم. یکی کد پایین که منبعش سایت https://www.w3schools.com/php/php_file_upload.asp هست. $imageFileType = strtolower(pathinfo($target_file,PATHINFO_EXTENSION)); if($imageFileType != "jpg" && $imageFileType != "png" && $imageFileType != "jpeg" && $imageFileType != "gif" ) { یکی هم کد زیر که از طریق mime بررسی می...

3 پاسخ

مشكل كار نكردن پلاگین elevatezoom-plus در MVC View Page

14 ساعت پیش
توسط hamid reza آپدیت شد

سلام وقت بخیر من میخوام در پروژه asp.net core از پلاگین elevatezoom-plus استفاده كنم وقتی فایل كتابخانه و كدهای مربوط به پلاگین را در صفحه اصلی MainLayout.cshtmlــ وارد می‌كنم بدرستی كار می‌كند اما وقتی میخوام در یك صفحه (Product.cshtml)دیگر استفاده ‌كنم كار نمی‌كند ضمنا فایل‌های كتابخانه مربوط بارگذاری می‌شود ولی كار نمی‌كند؟ دلیلش چیه؟

3 پاسخ