سوالات و پاسخ‌ها

گفتگوها

آفلاین

عوض کردن دیتابیس لاراول

49 دقیقه پیش
توسط محمدحسن یگانه آپدیت شد

سلام وقت بخیر ، پروژه من روی هاست اشتراکی هست و شامل سایت اصلی و دو ساب دامین هست ، مشکلی که دارم اینه که وقتی اسم دیتابیس ساب دامین رو عوض میکنم متوجه میشه که دیتابیس عوض میشه یعنی ارور میده که اطلاعاتی وجود نداره داخل این دیتابیس اما بعد از تزریق اطلاعات بازهم عمل اضافه شدن دیتا به دیتابیس قبلی اع...

آنلاین

php8 php

54 دقیقه پیش
توسط محمدحسن یگانه آپدیت شد

سلام چگونه روی زمپ php8 رو نصب کنم ویندوز8 32 بیت

آفلاین

کار نکردن while بعد از while

57 دقیقه پیش
توسط سجاد مولایی آپدیت شد

سلام وقتی از یک while استفاده میکنم و میخوام یک while دیگه قرار بدم فقط while اولی کار میکنه مشکل از کجاست؟ 🤔 <?php $link = mysqli_connect('127.0.0.1:4306', 'root', '', 'blog'); $SQL = "SELECT DISTINCT category from post"; $result = mysqli_query($link, $SQL); ?> <html>...

آفلاین

سلام از لایووایر استفاده میکنم و از این ادیتور . اما متاسفانه مقدار body که قرار است اطلاعات داخل این ادیتور باشد null برگردانده می شود . راه برطرف کردن این مشکل رو در خود راکت دیدم اما به نتیجه ای نرسیدم

آفلاین

سلام دوستان میخوام بدونم از slider revolution میشه داخل لاراول استفاده کرد؟ یا کتابخانه ای مثل همین یک اسلایدر معمولی نمیخوام برای همین میخوام مثل slider revolution باشه ممنونم @ashkannazari۲۴۸ @masoudproton @milad @ali.bayat @Alimotreb @hesammousavi @endworld @code۲code @khanzadimahdi @info.aligrap...

آفلاین

ساخت دکمه راهنمایی

3 ساعت پیش
توسط فاطمه کاظمی زاده آپدیت شد

درود بر استادان بزرگ من میخواستم یک دکمه راهنمایی بزارم تو سایت که روش کلیک میشه قسمت های مختلف سایت رو نشون بده و زیرش توضیحات مربوط به هر دکمه رو نمایش بده ممنون میشم کمکم کنید

آفلاین

افزایش سرعت کوئری در لاراول

3 ساعت پیش
توسط نیما - ش آپدیت شد

دوستان سلام من جدولی دارم که لیستی از جاب ها رو در خودش ذخیره میکنه و همچنین رابطه ی یک به چند با جدولی دیگر داره که هر ردیف ممکنه چند ردیف دیگر در جدول دیگه متناظر داشته باشه. هدفم این هست که کوئری بنویسم که تعداد جابی که بصورت دستی ران شده و همچنین تعداد جابی که بصورت اتوماتیک ذخیره شده را از زی...

آفلاین

دارک مود سایت

4 ساعت پیش
توسط آرش نظامی آپدیت شد

سلام حالت دارک مود با جیکوئری فعال کردم مشکلی که هست یک بخش هایی از سایت تو حالت دارک مود تغییر نمیکنه نمیدونم چطوری درستش کنم این قسمت که تو عکس هست ابیه میخام تو حالت دارک مود سیاه بشه کد جیکوئری من ، این قسمت باید کلاس اون بنر ابی رو بزارم؟نمیدونم چه تغییری اعمال کنم تو کد $( ".inner-switch" ).o...

آفلاین

مشکل با sync کردن در لاراول

4 ساعت پیش
توسط mahdi آپدیت شد

سلام مشکلی که دارم با سینک کردن subcategory هستش محصول و دسته براحتی سینک میشند ولی زیر گروه رو نمیتونم اینم کدها : در مدل product : public function subcategory() { return $this->belongsToMany(SubCategory::class, 'category_products','subcategory_id','category_id' ); } مدل category : p...

سلام خسته نباشید یه سوال داشتم ازتون که چرا کار نمی کنه خودم خیلی ور رفتم دوستاشتم ببینم tailwind چطوری کار میکنه؟ حالا اگه کسی کار کرده میدونه مشکل من چیه بگه ممنون میشم.لینک دانلود فایل

آفلاین

بازارکار php

9 ساعت پیش
توسط Reza آپدیت شد

سلام رفقا توی ایران از php چقد میتونیم درامد داشته باشیم؟

آفلاین

بوت استرپ

9 ساعت پیش
توسط عرفان محسنی آپدیت شد

سلام من یه مشکلی دارم من جاوا اسکریپترو شروع نکردم. در بوت استرپ به یه سری اتربیوت هایی برخوردم مثل data-toggle data-target aria-expanded aria-CONTROLS که نمیدونم باید قبلا یاد میگرفتم یا در خود بوت استرپ یا در جاوا اسکریپت . میخواستم ببینم یادگیری این اتربیوت ها در کدوم بخش از یادگیری طراحی وب هست...

آفلاین

کد مالیاتی زرین پال

9 ساعت پیش
توسط مرتضی متقی آپدیت شد

سلام دوستای گلم من یه مشاوره میخواستم از رفقای با تجربه با توجه به اینکه درگاههای واسط مثل زرین پال برای درخواست درگاه کد مالیاتی میخوان و اینکه خب برای یه کسب و کار تازه کار که درآمدی هم نداره تازه بخواد مالیاتم بده سخته و شاید اصلا شکست بخوره میخواستم بدونم رفقا پیشنهادی دارن برای این مورد؟ که با...

آفلاین

سلام دوستان من توی قسمت ریست پسورد پروژم این مشکل رو دارم که وقتی کاربر ریست پسورد رو انجام میده رمز تغییر میکنه و وارد سایت میشه. ولی هنگام ورود به سایت اون رمز جدید جواب نمیده حتی رمز قبلی هم جواب نمیده ،مشکل از کدوم قسمت پروژم میتونه باشه؟

آفلاین

رمزنگاری فایل php

17 ساعت پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

با سلام امروز داشتم تو وب میچرخیدم که یه چیزی دیدم به نام رمز نگاری فایل ها php میخواستم بدونم واقعا ارزش داره ادم کد هاشو رمز نگاری کنه بعد اگه رمز نگاری شه از چه سرویسی استفاده کنم اگه استفاده کردید پیشنهاد بدید بعد اگه میشه یکی کامل این موضوع رو برام یه توضیحی بده

آفلاین

countdown timer

19 ساعت پیش
توسط محمدحسن یگانه آپدیت شد

من یک صفحه ای دارم در واقع یه روم هست که این روم رو کاربر میتونه تاریخش رو مشخصه کنه که چه زمانی شروع بشه در واقع کاربر روم رزرو کنه. اون روم یه مدت زمانی فعاله.مثلا کاربر میتونه روم رو تاریخ شروع روم و ساعتش رو مشخص کنه مثلا برای سه ساعت اون روم فعاله. از طریق api و ajax یه سری اطلاعات من دارم که ا...

آفلاین

سلام من دارم از jalali moment استفاده میکنم اما تعداد روز های بین دو تاریخ رو نمیتونم محاسبه کنم ممنون میشم راهنمایی کنید. getDayNum(){ this.endDate = moment(this.endDate).format('YYYY-M-D'); this.stDate = moment(this.stDate).format('YYYY-M-D'); return moment.duration(this.stDate.diff(this.endDate)...

درود بر مهندسین عزیز بنده در بخش پیاده سازی کامنت به این ارور بر خوردم که دقیق نمی دونم چی میگه ولی فکر می کنم مربوط به رلیشن شیپ باشه. Call to a member function comments() on null ```مشکل ارور public function comment(Request $request){ $data=$request->validate([ 'commentable_id'=>'re...

آفلاین

مشکل در Pagonation

20 ساعت پیش
توسط حسین ستاری آپدیت شد

سلام دوستان من با Ajax یک رکورد رو ویرایش می کنم و بعد کل اون تیبل رو به صورت Ajax مججد لود می کنم ، مشکلی که پیش می یاد اینه که pagination جدول دیگه کار نمی کنه و کوئری رو می چسبونه به آخرین url که اجرا شده. به عنوان مثال : localhost:8000/admin/category/5gw6ds/update این آخرین Route اجرا شده با Aja...

دوستان سلام من به ی مشکل خوردم زمانی که کاربر پرداختش رو انجلم میده و بر میگرده با سایت (از طریق درگاه ملت ) سشن ها پاک میشن و کاربر خارج میشه از پنلش تا اینجا فهمیدم که مشکل از csrf هست و توی میدلویر VerifyCsrfToken آدرس url برگشت از درگاه رو گذاشتم اما باز هم این ایراد رو دارم. اما اگر توی کانفیگ...

گزینش سوالات
دسته ‌بندی سوالات