بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

تغییر در htaccess

لاراول
- 6 ساعت پیش
توسط soheil آپدیت شد

سلام دوستان من پروژه لاراول خودم را در سرور آپلود کردم و به دو روش امکان درست کردن لینک public وجود دارد 1- محتوای public را در public_html قرار دهیم و بقیه را در یک فولدر عقب تر که در index.php باید تغییر بدیم من این روش را نمیخواهم استفاده کنم یا روش هایی شبیه به این که باید تغییر بوشه و نام و ... بدیم 2 - مدیریت از htaccess من با کد زیر این کار رو انجام میدم و روت اصلی که فراخونی میشه میره محتو...

2 پاسخ

ساخت متد برای اتصال به دیتابیس

PHP
- 6 ساعت پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام وقت بخیر من یه تابع دارم برای اتصال به دیتابیس به شکا زیر : function connectToDB() { try { return new PDO("mysql:host=localhost;dbname=my_db","root",""); } catch (PDOException $e) { die($e->getMessage()); } } حالا تو صفحات مختلف چجوری میتونم ازش استفاده کنم ؟ مثلا اینجا : <?php //fetch.php $connect = mysqli_connect("localhost", "root", "", "my_db");...

2 پاسخ

تبدیل تاریخ به ثانیه

لاراول
- 6 ساعت پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان من تاریخ میلادی با این فرمت دارم "23-01-2019" میخوام این تاریخ رو تبدیل کنم به ثانیه میشه راهنمایی کنید؟

3 پاسخ

geolocation without ssl

Html-Css
- 6 ساعت پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام می خواهم geolocation را روی هاستی بدون ssl دریافت کنم اما خطای زیر را دریافت می کنم: A Geolocation request can only be fulfilled in a secure context راه حلی برای geolocation without ssl هست یا نه؟

1 پاسخ

امکان دانلود فایل از سایت وردپرس

وردپرس
- 6 ساعت پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام امکان دانلود فایل از سایت وردپرس بدون ثبت نام به چه صورتی است؟

3 پاسخ

انتخاب سروری مناسب برای یک سایت

متفرقه
- 6 ساعت پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام به همه ی دوستان من در انتخاب سرور اصلا حرفه ای نیستم. ولی شما فرض کنید سایتی داشته باشیم با بازدیدی مثل همین سایت راکت. آیا چنین سایتی رو میشه روی هاست اشتراکی قرار داد . از طرفی اگر بازم سایت راکت را معیار قرار دهیم و بخواهیم سرور مجازی براش بگیریم چند گیگ رم لازم داره ؟ میشه یکی از دوستان به صورت جامع راهنمایی کنه؟

1 پاسخ

مشکل در endcodeing اطلاعات در لاراول

لاراول
- 6 ساعت پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام... در لاراول من از یک table نام رو گرفتم که نوشته بود عشرت و پس از استفاده از utf8_decode درست نمایش داد اما در نام خانوادگی که نوشتهرحمانی اصلا کار نمی کند...چیکار باید بکنم...لطفا راهنمایی کنید

1 پاسخ

نحوه طراحی دیتابیس در یک پروژه

لاراول
- 7 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام و عرض خسته نباشید برای طراحی یک سایت فروشگاهی در مورد دیتابیس برام سوال پیش اومده می خوام دیتابیس رو طراحی کنم شرایطی که میخوام اینه ما چند گروه داریم برای محصولات که هریک از گروه ها شامل چند زیر گروه هستن و هر گروه یا زیر گروه شامل یکسری محصول می باشد آیا برای گروه و زیر گروه از یک جدول استفاده کنم یا برای هر کدام از یک جدول؟ سوال دومم اینه ارتباط بین محصولات و گروه و زیر گروه ها رو در یک ج...

3 پاسخ

خروجی گرفتن

فلاتر
- 8 ساعت پیش

سلام چطوری میتونم از پروژه فلاتر خودم خروجی بگیرم؟

0 پاسخ

دانلود کردن لینک فیلم آپارات به کمک php

PHP
- 8 ساعت پیش
توسط masoud آپدیت شد

چطوری لینک فیلمی رو بگیرم و با کد php دانلود کنم

44 پاسخ

چجوری در controller پارامتر GET ارسال کنم

لاراول
- 10 ساعت پیش
توسط بهنام فلاح پور آپدیت شد

سلام من میخوام در controller لاراول وقتی به یک صفحه رفت یک پارامتر GET هم ارسال کنه مثلا site.ir/?s=۱ چیکار کنم

3 پاسخ

پیدا کردن مقدار در رشته

PHP
- 13 ساعت پیش

چطوری میشه مثلا مقدار یه تگ رو بدست بیام؟ با رگولار اکسپرشن – ریجکس سعی کردم ولی نشد مثلا کد <ul class="text"> <li class="class-name-one aa"> <a class="ProfileNav-stat ss ff" data-nav="nmc" tabindex="0" data-original-title="mm"> <span class="ProfileNav-label" aria-hidden="true">عنوان</span> <span class="u-hiddenVi...

0 پاسخ

مشکل در پیاده سازی لیست بی نهایت در react native

ری اکت جی اس
- 13 ساعت پیش
توسط mjsolgi آپدیت شد

سلام من با استفاده از FlatList یه لیست درست کردم و اطلاعاتی که از api میگیرم و نمایش میدم حالت عادی همه چیز درسته و کل item ها رو دریافت و نمایش میدم حالا اومدم از onEndReached و onEndReachedThreshold استفاده کردم برای گرفتن صفحه به صفحه item ها الان مشکلی که پیش اومده اینه که همون اول پشت سر هم تمام صفجه ها رو از api درخواست میده و load میکنه و اصلا با scroll من کاری نداره مقدار onEndReachedThres...

2 پاسخ

ساخت ربات php

لاراول
- 14 ساعت پیش
توسط hossein Emperatur آپدیت شد

سلام دوستان یه سوال مهم دارم. خواهش هرچی میدونین بگین حالا نمیدونم بهش ربات میگن یا یه تابع یا .... من یه ربات میخوام با php که عمل زیر رو انجام بده بهش لیست اکانت ها توییتر یا اینستاگرام رو بدم (از دیتابیس بخونه) دونه دونه بره تو صفحشون تعداد فالوینگ و فالوور و تعداد پست ها رو بگیره تو دیتابیس ذخیره کنه این عمل رو هر شب ساعت 12 انجام بده (با کرون جاب انجام میشه بلدم) حالا چطور میشه اینکار کرد؟ چ...

20 پاسخ

مشکل laraval mix

لاراول
- 15 ساعت پیش
توسط محسن بستان آپدیت شد

بعد از اجرای npm run watch به تعدادی از فایل ها ارور می ده .می خواستم ببینم باید چکار کنم اگه می شه راهنمایی کنید که عکس خطا را چطوری بزارم اینجا ممنون

1 پاسخ

نمایش custom taxonomy ها

وردپرس
- 16 ساعت پیش
توسط arshiya saeidi آپدیت شد

دوستان من یه custom taxonomy ایجاد کردم حالا میخوام لیست اونهارو توی سایدبار نمایش بدم یه پلاگینم نصب کردم که بتونم براشون عکس انتخاب کنم حالا میخوام ببینم چطور میتونم اون عکسارو توی سایدبار با لینک نمایش بدم ؟

2 پاسخ

علامت سوال شدن متون فارسی در Axios در React Native

ری اکت جی اس
- 16 ساعت پیش
توسط نوید آپدیت شد

سلام وقتی توی React Native لینکی فراخونی میکنم که توی محتویات فارسی هست توی سرور ??? ذخیره ، چطوری میتونم UTF۸ کنم متون رو

2 پاسخ

عدم اجرای پروژه لاراول

لاراول
- 19 ساعت پیش
توسط محمد صادقیان آپدیت شد

به نام خدا سلام و خسته نباشید من یه پروژه لاراول اماده دارم و توی ومپ خودم داخل فولدر www ریختمش. حالا میخوام اجراش کنم که این خطا رو هم میده حتی در مسیر پروژه هم php artisan رو رایت میکنم این خطا روو بهم میده. عزیران کسی هست یاری کند؟! Warning: require(C:\wamp64\www\project\bootstrap/../vendor/autoload.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp64\www\project\bootstrap\auto...

7 پاسخ

بهترین راه برای توسعه پروژه لاراولی روی هاست

لاراول
- 19 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان یه پروژه هست که الان روی هاسته و یک سری فیچر بهش قرار اضافه بشه و اون فیچر ها الان رو محیط لوکال اضافه شده و یسریاشم قرار بعدا اضافه بشه حالا میخواستم ببینم بهترین راه توسعه تو این زمینه چیه ؟ که مثلا من بتونم هر چند مدت یبار اون سیستمو آپدیت کنم ؟

10 پاسخ

دیتاپیکر فارسی

ری اکت جی اس
- 21 ساعت پیش
توسط محمد رضا اجلالی آپدیت شد

من بدنبال یک دیتاپیکر فارسی خوب هستم که اگر کسی میشناسه لطفا معرفی کنه . سپاسگزارم

10 پاسخ

خروجی جی سان

لاراول
- 1 روز پیش

سلام بر دوستان لاراولی یه پروژه ای برای من اومده شبیه این تصویر است. http://uupload.ir/files/sk1b_1.png حالا طرف می گه : جداول بهت بافیلدها می دم فقط شما ارتباطات رو می نویسی وخروجی جی سون تحویل من میدی البته جی سون نمونه رو هم بهت می دم فقط شما عین این جی سون به من تحویل میدی برای نمونه دو نوع ماشین کلاسیک ورگولار با مشخصات داده شده در دیتا بیس ذخیره شده ودر خروجی بصورت جی سون نمایش داده شود طبق...

0 پاسخ

Vuetify

ویو جی اس
- 1 روز پیش
توسط hamed sarkhosh آپدیت شد

سلام. دوستان کسی اینجا با Vuetify کار کرده تا حالا ؟ من یه مشکل بزرگ با Vuetify دارم. وقتی که سایت لود میشه خود Vuetify به صورت اتوماتیک میاد یه تگ style زیر تمام استایل های اصلی اپلیکیشن خودم توی Heading اعمال می کنه که همین مسئله تمام استایل های صفحه اصلی خودم رو بهم میریزه و با هیچ روشی هم نمی شه حذفش کرد! کسی واسه این مشکل راه حلی پیدا کرده تا حالا ؟

3 پاسخ

اسپلش اسکرین با ری اکت نیتیو

ری اکت جی اس
- 1 روز پیش
توسط فرشید شاهمرادی آپدیت شد

سلام دوستان وقت بخیر ، دوستان یکی از راه های ساخت اسپلش اسکرین اینطور میتونه باشه که خودمون یک صفحه درست کنیم که به عنوان شروع برنامه اون صفحه بالا بیاد کارارو توش انجام بدیم بعد navigate کنیم به صفحه اصلی اپ (حالا صفحه لوگین یا صفحات دیگر ) یجور دیگه هم میشه ،میتونیم از پکیج react-native-splash-screen استفاده کنیم شما تو پروژه هاتون کدوم روش رو ترجیح میدید ؟؟ لطفا پیشنهادات و تجربیات خودتون رو...

2 پاسخ

خروجی گرفتنری اکت نیتیو ios توسط ماشین مجازی

ری اکت جی اس
- 1 روز پیش
توسط محسن فلاح آپدیت شد

سلام وقت بخیر دوستان من میخوام از ری اکت نیتیو خروجی ios بگیرم ولی پی سی مک ندارم و میخوام با وی ام خروجی بگیرم شنیدم یه سری مشکلات داره ولی فعلا مجبورم منبعی دارید براش؟

9 پاسخ

جلوگیری از پخش ویدیو خارج از برنامه

فلاتر
- 2 روز پیش
توسط داود آپدیت شد

سلام من میخوام به اپ با فلاتر بسازم برای یکسری دوره های آموزشی. اما می‌خوام وقتی کاربر ویدیویی رو توسط برنامه دانلود کرد این فایل خارج از برنامه قابل اجرا نباشه و فقط بتونه اون رو بصورت آفلاین توسط برنامه بببینه. آیا امکان پذیره؟

4 پاسخ

خروجی IOS توسط فلاتر

فلاتر
- 2 روز پیش

سلام. برای گرفتن خروجی IOS از فلاتر چه راهکارهایی وجود داره ؟ اگر پاسخ نصب کردن VM هست برای این مورد چه سخت افزاری نیاز هست ؟ ممنون.

0 پاسخ

نیاز فوری به کامپوننت fullcalendar فارسی و شمسی در react

ری اکت جی اس
- 2 روز پیش
توسط navid.s آپدیت شد

با سلام من برای یکی از پروژه هام نیاز فوری به کامپوننت fullcalendar به صورت فارسی و حتما حتما تاریخ شمسی دارم. اگر کسی از دوستان نمونه ای داره ممنون می شم معرفی کنه. منظورم این تقویمه https://fullcalendar.io با تشکر

2 پاسخ

فیلتر کردن بخشی از یک فیلد

لاراول
- 2 روز پیش
توسط بهنام فلاح پور آپدیت شد

سلام به دوستان گرامی . من میخواستم یک query روی یک جدول از بانک اطلاعاتی که یک جدولی بنام mytable داره بزنم . در این جدول هم فیلدی (ستون) بنام myfield وجود دارد که از نوع varchar هستش . قراره این query رکوردهائی از جدول را فیلتر کنه که دو حرف اول اونا در فیلد myfield مقدار مشخصی مثلا "ab" هستش . نمیدونم چطوری میشه substr را در این query استفاده کنم . اگر لطف کنید راهنمائی کنید ممنون میش...

1 پاسخ

این تابع چیه

PHP
- 2 روز پیش
توسط رایموند دراگون آپدیت شد

این چیه؟ @dns_get_record

2 پاسخ

ذخیره تصویر در سایز های مختلف

نود جی اس
- 2 روز پیش

سلام خدمت همه دوستان عزیز میخواستم بدونم ذخیره کردن عکس تو سایز های مختلف با استفاده از imagedata:base64 ممکنه ؟ چحوری باید اینکار و کرد؟

0 پاسخ