بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگوها

چگونگی ساخت سیستم ویرایش اطلاعات roocket

4 دقیقه پیش
توسط adel diba آپدیت شد

سلام خسته نباشید. یه توضیح مختصر در مورد ویرایش اطلاعات roocket یا هر ویرایش اطلاعات وبسایت های دیگه میخواستم. که از چه سیستمی باید استفاده کنم تا اطلاعات شخصی کاربر رو ثبت کنم.

5 پاسخ

طراحی وب سایت

17 دقیقه پیش
توسط آرمین مطرح شد

سلام سوال داشتم اینکه یک طراح وب سایت الزاما باید برای استخدام ui و ux رو هم بلد باشه یا خیر؟ به طور مثال شخصی که با تکنولوژی ها جدید مایکروسافت یعنی react و vue کار میکنه

0 پاسخ

یک سوال در مورد سئو

23 دقیقه پیش
توسط Matthew آپدیت شد

@ali.bayat بعضی سایتها بازدید کننده زیادی دارند مثلا 100000 اما هیچ تبلیغی ندارند ایا امکانش هست که تبلیغی نمیتونن بگیرن یا این که با چند هزار بازدید کننده نمیشه تبلیغ گرفت میشه توضیح بدید

3 پاسخ

گیت در پروژه

24 دقیقه پیش
توسط Matthew آپدیت شد

@ali.bayat من پروژه خودم رو با گیت روی گیت هاب ذخیره میکنم امکانش هست وقتی پروژه رو اپدیت میکنم تغییرات رو پروژه در داخل گیت روی پروژه هاستم اعمال بشه دیگه دستی کد رو روی هاست بارگذاری نکنم

2 پاسخ

بهترین دیتابیس nosql لوکال موبایل در react-native چیست

31 دقیقه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام من می خوام در برنامه موبایلم دیتابیس داشته باشم که وقتی برنامه به اینترنت وصل میشه . با استفاده از سرویس دیتا رو از یک دیتابیس mongo در قالب json بگیره و اون رو در دیتابیس موبایل ذخیره کنه تا کاربر به صورت آفلاین به دیتاها دسترسی داشته باشه. قبلا از sqlite برای این کار استفاده می کردم ولی چون mongodbبه صورت nosqlهست الان تصمیم دارم دیتابیس رو تغییر بدم ولی دقیقا نمی دونم از چه دیتابیسی است...

1 پاسخ

نمایش موقت اطلاعات بعد از حذف آن از دیتابیس

31 دقیقه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان من ی سرچ باکس دارم و ی لیستی از اطلاعات که از دیتابیس واکشی شده،حالا میخوام وقتی داخل سرچ باکس اطلاعاتی رو سرچ میکنم اگه توی اون لیست موجود بود حذفش شده و صفحه رفرش شه تا مورد حذف شده توی لیست دیده نشه. بعد اطلاعات حذف شده از دیتابیس به صورت موقت برای یک بار بالای صفحه نشون داده بشه.با سشن تست کردم جوابی نگرفتم.هرکی بلده لطفا راهنمایی کنه

1 پاسخ

نحوه ی کار صف ها queue در لاراول Laravel

47 دقیقه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام و خسته نباشید به همگی ... بهتره با مثال توضیح بدم: در لاراول شما کارهایی که قراره در صف بزارید مثل ارسال ایمیل ها ، در دیتابیس در جدول job ذخیرش میکنید و وقتی در cmd دستور php artisan queue:work رو میزنید یک سرور منتظر میمونه تا هر row که به جدول اضافه میشه بره و کار مربوط بهش رو انجام بده ... این که منتظر میمونه و وقتی دیتایی وارد دیتا بیس میشه و .... چطور انجام میشه ... و اینکه اصلا این سیس...

10 پاسخ

خطای در سوکت

3 ساعت پیش
توسط Mostafa Nazar آپدیت شد

سلام من زمانی که از سوکت استفاده میکن خطای net::ERR_CERT_DATE_INVALID میده . البته قبلا درست بود از نودجی و سوکت استفاده کرد م.

2 پاسخ

لود نکردن فایل css در vuejs

5 ساعت پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

When i import css file from assets directory to App.vue file, i get the bellow error <style lang="css"> @import "/assets/stypes.css" </style> We're sorry but migration-frontend doesn't work properly without JavaScript enabled. Please enable it to continue. @hesammousavi @ali.bayat @juza66

1 پاسخ

سامانه پیامکی برای لاگین و ثبت نام از طریق پیامک

6 ساعت پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام دوستان. وقت بخیر. من میخواستم برای وبسایت از سامانه پیامکی استفاده کنم. سامانه sms.ir هزینه فعالسازی ماژول مخصوص میخواست که هزینه ش یکم زیاد بود. سامانه ملی پیامک رو استفاده کردم که تقریبا مشکلی نداشت. فقط یه مورد هست اینه که بعضی شماره ها رو بعنوان لیست سیاه مخابرات در نظر میگیره (اون شماره هایی که پیامک تبلیغاتی رو غیرفعال کردن) و در نتیجه پیامک نمیره براش. تیکت زدم گفتن باید نماد اعتماد دا...

5 پاسخ

مشکل در اتصال به سایت https باreact-native

14 ساعت پیش
توسط مهناز دوستی آپدیت شد

سلام من یه پروژه با react-native دارم. پروژه رو روی android تست می کنم .می خوام با استفاده از سرویس restfull به یک دامین که https هست وصل بشم و داده هایی رو به کاربر نشون بدم ولی خطای [TypeError: Network request failed] رو می بینم . در اتصال به http هیچ مشکلی ندارم. همین مشکل رو در مورد تصاویر هم دارم وقتی از آدرس httpسورس رو برای image تنظیم می کنم نشون داده میشه . اما وقتی مسیر عکس از یک سایت که...

3 پاسخ

مشکل در fetch کردن اطلاعات سرور

16 ساعت پیش
توسط saman آپدیت شد

سلام من یه سرور با لاراول دارم و فرانت اند با react. وقتی خود route ها api لاراول رو توی مرورگر وارد میکنم خیلی سریع جواب میده ولی توی react خیلی طول میکشه،بعضی وقتا بیشتر از 10 ثانیه. بعضی وقتا هم کلا نمیاد و باید صفحه رو رفرش کنم. توی تب network هم دیدم، بعضی وقت ها اصن ریکوئستی اونجا نمیاد و بعد از چند ثانیه از لود شدن صفحه ریکوئست ها ارسال میشه بعضی وقتا هم ارور 500 میدن، بعضی وقت ها هم Gatewa...

6 پاسخ

شخصی سازی ارور

16 ساعت پیش
توسط حمید رضا رمضانی آپدیت شد

@ali.bayat @dfardabasi من چطوری میتونم ارورم رو در لاراول شخصی کنم یعنی هر اروری که انگلیسی هست رو بتونم فارسی اون رو چاپ کنم منظورم در پوشه requestsهست

2 پاسخ

ذخیره عکس با اندازه های مختلف در دیتابیس

16 ساعت پیش
توسط حمید رضا رمضانی آپدیت شد

سلام چجوری میتونم scaled images رو برای هر پست توی دیتابیس ذخیره کنم ؟ اینکه یه جدول جدا در نظر بگیرم و یه رابطه یک به چند بین هر پست و جدول باشه خوبه ؟ این روش برای عکس عنوان مطلب جواب میده، بعد برای عکس هایی که داخل پست قرار میگیرن هم از همین روش استفاده کنم ؟ بعد موقع generate کردن پست برای نمایش چجوری باید تعیین کنم که اون عکس که توی دیتابیسه کجا قرار بگیره ؟

2 پاسخ

کد و دیکد کردن ویدیو

18 ساعت پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام آیا امکانش هست من ویدیو رو یه جوری کد کنم که فقط از طریق اپ یا سایت خودم دیکد بشه و پخش بشه و اگه فایل کد شده ی ویدیو رو کسی داشت نتونه به هیچ وجه پخشش کنه؟ تشکر

9 پاسخ

مشکل نشون دادن Apache is functioning normally

19 ساعت پیش
توسط Mostafa Nazar آپدیت شد

سلام بعد از اینکه پروژه رو ssl روی سرور تنظیم کردم تو فایل htaccess کدهای زیر رو قرار دادم ولی خطای Apache is functioning normally میده علت چیه؟ <IfModule mod_rewrite.c> <IfModule mod_negotiation.c> Options -MultiViews -Indexes </IfModule> RewriteEngine On # Handle Authorization Header RewriteCond %{HTTP:Authorization} . RewriteRule .* - [E=HTTP_...

3 پاسخ

دوره های جدید سایت

20 ساعت پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

با سلام خدمت همه دوستان و همراه عزیز راکت تشکر میکنم از اینکه تا اینجای کار راکت همیشه همراه ما بودید و با نظراتتون باعث پیشرفته راکت شدین واقعا هدف من و راکت اینکه هر روزی بهتر از روز گذشته بشیم و یک تغییر,حتی کوچیک تو خودمون به وجود بیاریم که مارو به سمت بهتر شدن هدایت کنه . هدف از این گفتگو اینکه از شما عزیز خواهش کنم نظرات خودتون رو در مورد دوره های بعدی وبسایت راکت برامون بفرستید تا با کمک ن...

145 پاسخ

تعریف سه نوع کاربر در جدول user

20 ساعت پیش
توسط محسن مهری آپدیت شد

سلام - من سه نوع کاربر دارم : 1 - اشخاص حقیقی (فرد) 2 - اشخاص حقوقی(شرکت ها) 3 - شرکت های تولید کننده توی همین سایت چند تا گفت و گو که گذاشتم همه بهم پیشنهاد دادند که (برای امنیت بیشتر و ..) همه ی کاربرام رو توی جدول user تعریف کنم . این کاربرا همگی یک سری اطلاعات مشترک دارند( نام- ایمیل - پسورد) اما اکثر اطلاعاتشون با همدیگه متفاوته اشخاص حقوقی : نام شرکت ، شماره شرکت .... تولید کننده : "&q...

3 پاسخ

ارتقاء Ram

21 ساعت پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام یک لپ تاپی با cpu core i3 نسل 4 با رم 4 گیگابایت را تا چه میزان مجاز به افزایش رمش هستم؟

2 پاسخ

آپدیت شدن فیلد Update-at همزمان همه ی پست ها

21 ساعت پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

با سلام یه سایت رو با لاراول طراحی کرده ایم مشکلی که الان داریم اینه وقتی یکی از پست های سایت رو آپدیت می کنیم کل پست ها فیلد update_at شون به تاریخ و زمان پست اپدیت شده تغییر می کنه و نمی دونیم مشکل از کجاست؟ لطفا اگه اطلاعی از این مشکل دارید راهنمایی بفرمایید!

1 پاسخ

هاست برای ویدیو

21 ساعت پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام وقت بخیر دوستان سرور برای ذخیره ویدیو نیاز به کانفیگ خاصی داره مثلا همین سایت راکت یا اپارات ما می توانیم برای سایت اشتراک ویدیو از هاست های دانلود استفاده کنیم یا باید سرور مجازی تهیه کنیم ممنون میشم اگر کسی تجربه ای در این مورد داره یه توضیحی بده.

7 پاسخ

ساخت history در لاراول

1 روز پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

@ali.bayat الان من بخوام بگم در این کد هر فیلدی تغییر کرد تو فلان جدول اون تغییر رو ذخیره کن چطوری باید بگم هر فیلدی اگر تغییر کرد تغییراتش رو ذخیره کن. علی اقا اگرش رو میخوام یعنی چطوری چک کنه تغییر کرده کدم اینه : $user = FormModel::find($id); if ($user->admin_id == auth()->user()->id) { $user->name = $valiDate['name']; $t0=FormModel::where([['id',$id...

4 پاسخ

خطای لاراول

2 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

وقتی کدها خطا داره این خطا رو نشون و اون خطای اصلی رو نمی بینم علتش چیه این تصویر proc_get_status() has been disabled for security reasons

6 پاسخ

استفاده از UUID به عنوان API Token

2 روز پیش
توسط دانیال یوسفی فر آپدیت شد

با عرض سلام و خسته نباشید. در سایت های زیادی دیده ام که توکن های api آنها مثل نمونه های پایین هست. Apikey XXXXXXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXXXXXXXXXX Bearer XXXXXXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXXXXXXXXXX چطور می توانم مثل نمونه بالا API Token که یجورایی بگم قابلیت های شبیه Passport داشته باشه. مثلا امکان تعریف چند توکن برای کاربر و ... از شما تشکر می کنم بابت خوندم توضیحات مشکل ام اگر تونستید کمک کنید که خیلی سپاس...

5 پاسخ

ایجاد لینک موقت و رمز گذاری شده

2 روز پیش
توسط عرفان همتی آپدیت شد

سلام و احترام محتوی آموزشی من در هاست دانلود ریخته شده برای اینکه من بخوام لینک دانلود رو کاربرا ندزدن باید چی کار کنم سپاس خیلی هم افزونه نصب کردم برای تست اینکار ولی اوکی نشد ! و یک سری هم کد پی اچ پی نوشتم که جواب نگرفتم ! ممنون میشم یک عزیزی بتونه راهنمایی کنه ! پیشاپیش سپاس از جواب هاتون

3 پاسخ