سوالات و گفتگوها

#امکان_جدید : امکان جدیدی در بخش سوالات و گفتگوها قرار داده‌ایم به این شکل که می‌توانید، دوستان خود را با فقط تگ کردن به گفتگو‌های کاملا خصوصی دعوت کرده و درباره مسائل مختلف در فضای خصوصی، صحبت کنید.

استفاده از الگوريتم و فلوچارت

4 دقیقه پیش
توسط احسان قربانی آپدیت شد

سلام شما براي برنامه نويسي و پياده سازي ايده از الگوريتم و فلوچارت استفاده ميكنيد يا ايده و كاري كه مدنظرتون هست رو فقط با فكر كردن و كدنويسي جلو ميبريد؟ و اينكه الگوريتم و فلوچارت براي برنامه نويس ضروري هست؟ تشكر

1 پاسخ

حذف شدن سشن ها موقع ریدایرکت

29 دقیقه پیش
توسط جواد کرمی آپدیت شد

درود؛ من قبل از ریدایرکت به درگاه پرداخت چند سشن رو ذخیره میکنم ولی بعد از پرداخت موقع برگشت کاربر تمام سشن ها پاک میشن و کاربر هم لاگ اوت میشه... از لاراول 7 و پکیج https://packagist.org/packages/shetabit/payment برای درگاه استفاده میکنم. session()->save(); رو هم تست کردم قبل از ریدایرکت... مشکل کجاست؟ و اینکه روی لوکال هم هستم؛ ممکنه بخاطر این باشه؟!

4 پاسخ

چگونه با php کد qr فراخوانی کنیم

47 دقیقه پیش
توسط amir مطرح شد

سلام دوستان من یک اسکریپت دارم میخوام وقتی که با موبایل کاربر وارد میشه با اسکن کد qr کد ملی کاربر داخل input قرار بگیره. ممنونن میشم اگر راهنمایی بکنید

0 پاسخ

طراحی دیتابیس سامانه رزرو

52 دقیقه پیش
توسط محمدحسن یگانه آپدیت شد

سلام من میخام سامانه رزرواسیون درست کنم سوالم اینه که تاریخ ها و زمان هارو چجوری توی دیتابیس ذخیره کنم که کارم راحت تر شه برای کار باهاشون (از کار با تاریخ متنفرم 😂) اول اینکه فیلدام از چه نوعی باشن بهتره و دوم این که به صورت میلادی همه چیز رو ذخیره کنم و فقط برای نمایش به شمسی تبدیل کنم بهتره؟ بعد دقتش نمیاد پایین موقع تبدیل؟ و اینکه برای مقایسه تاریخ ها و.... توابع یا پکیج خاصی میشناسید؟

7 پاسخ

پکیج پرداخت انلاین لاراول برای تمامی درگاه ها

1 ساعت پیش
توسط رحیمی آپدیت شد

سلام به دوستان عزیز. من پکیجی نوشتم که به صورت درایوری کار میکنه و شما در صورتی که یک درگاه پرداخت داشته باشید و بعدا بخواید از یک درگاه به درگاه دیگری مهاجرت کنید نیازی نیست دوباره کدنویسی کنید و کدها رو تغییر بدید بلکه فقط اسم درگاه رو تغییر میدین. لینک پکیج به صورت زیر هست: https://github.com/shetabit/payment دوستانی که از پکیج خوششون اومده و داخل گیت هاب فعالیت دارن لطفا استار بدن تا پکیج بیشت...

31 پاسخ

Inc کردن در mongodb

1 ساعت پیش
توسط Navid Rezadoost مطرح شد

سلام وقت به خیر من یک امکان تو سایتم دارم که کاربرم میتونه تسویه حساب بزنه دارم یک عدد رو به صورت -5000 تومن ازش میگیرم و از کیف پولش این عدد رو کم میکنم میخوام اجازه ندم بیشتر از پنج هزارتومنی که تو کیف پولشه درخواست تسویه بزنه اومدم با یک شرط زمانی که مبلغ رو گرفتم با موجودی کیف پولش مقایسه میکنم اگه بزرگ تر بود خطا بر میگردونه اما مشکل اینه که من از کاربرم چون میخوام از کیف پولش مقداری رو کسر ک...

0 پاسخ

پاک شدن سشن کاربر و سبد خرید هنگام برگشت از درگاه پرداخت

2 ساعت پیش
توسط alireza آپدیت شد

دوستان سلام من به ی مشکل خوردم زمانی که کاربر پرداختش رو انجلم میده و بر میگرده با سایت (از طریق درگاه ملت ) سشن ها پاک میشن و کاربر خارج میشه از پنلش تا اینجا فهمیدم که مشکل از csrf هست و توی میدلویر VerifyCsrfToken آدرس url برگشت از درگاه رو گذاشتم اما باز هم این ایراد رو دارم. اما اگر توی کانفیگ سشن ها مقدار samesite رو روی none بگذارم این مشکل حل میشه اما دیگه csrf کلا غیر فعال میشه برای سشن ه...

3 پاسخ

از درگاه به وبسایت سشن پاک میشود

2 ساعت پیش
توسط alireza آپدیت شد

سلام خسته نباشید بعداز اینک خرید وانجام میده وارد درگاه میشود وقتی برمیگرده از درگاه سشن پاک میشه و صفحه لاگین نمایش داده میشود باید چیکار کنم یکی راهنمایی کنه؟؟

1 پاسخ

lazyload تصاویر

2 ساعت پیش
توسط JBolouri مطرح شد

سلام دوستان.. توی صفحات سایتم یه عالمه تصویر وجود داره که مرتبط با محصولاته.. برای اینکه بصورت lazyload تصاویر رو بارگزاری کنم ممنون میشم راهنماییم کنید.. تصاویر که در ویوپورت دید کاربر نیستن الکی لود نشن و تنها وقتی که توی محدوده دید اومدن لود بشن..

0 پاسخ

ایجاد دسترسی به پوشه storage در داکر

3 ساعت پیش
توسط madadi مطرح شد

سلام دوستان وقت بخیر من پروژه ام رو داکرایز کردم اما رو سرور وقتی ایمیج ساخته میشه دسترسی به پوشه storage نداره ممنون میشم اگر راهنمایی کنید پروژه لاراول هست

0 پاسخ

وارد کردن مقدار var در جاوااسکریت و افزودن در کوئری لاراول

5 ساعت پیش
توسط میلاد بسحاق آپدیت شد

با سلام دوستان من یک کوئری برای find کردن دارم که در قسمت جاوا اسکریپت اجرا میشه حالا مقدار Id برای find کردن باید از یک var خونده بشه ممنون میشم دوستان نمونه کوئری ارسال بفرستن //تمام کد ها <script type="text/javascript"> $(document).ready(function(){ var potentials = document.querySelectorAll("[class*=select-color-item-]"); console.log(potentials.length);...

0 پاسخ

روش تمرین

6 ساعت پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

سلام دوستان من تازه فیلم اموزش برنامه نویسی تحت وب رو دانلود کردم روش تمرین رو نمیدونم من هر فیلم رو میبینم و مباحث اون قسمت رو مثل فیلم طراحی میکنم فقط 1 بار این خوبه؟؟؟؟؟ روش های بهتری دارین بگین ممنون

4 پاسخ

کمک میخام در پیاده سازی دیتابیس

6 ساعت پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

سلام برنامه نویس های عزیز - خیلی خلاصه توضیح میدم راهنمایی کنید لطفا سه تا جدول دارم به نام های . کالا مزائده کالاهای در مزائده (با جدول کالا متفاوتن) اینا هر کدومشون یک قیمت توشون هست حالا به نظرتون قیمت همشون رو توی یک جدول ذخیره کنم یا قیمت هر کدوم رو توی جدول خودش سوال اول : اصلا اینا رو توی یک جدول پیاده سازی کنم درسته ؟ سوال دوم : اگه درسته این نوع پیاده سازیم برای یک جدول درسته؟ class Pri...

1 پاسخ

تگ و و یژگی ها

6 ساعت پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

دوستان من فیلم های html /css رو دیدم تگ و ویژگی های خوبی رو گفتن اما رفتم گوگل دیدم خیلی تگ ها وجود دارد و ویژگی ها بیشتر از 100 تگ اما تو فیلم مثلا 50 تاشو میگن من الان گیج شدم چیکار کنم ایا فقط تگ های که در فیلم میگن تو طراحی وب به درد میخوره بقیه بی مصرف هستن و بقیه رو اموزش نبینم ؟؟؟؟؟ چیکار کنم گیج شدم.

8 پاسخ

مشکل در استفاده از gate

9 ساعت پیش
توسط shomareyek آپدیت شد

سلام توی لاراول وقتی یک gate میسازی قبل از اینکه بیاد شرط هایی که من بهش دادم رو انجام بده اول نگاه میکنه ببینه user لاگین کرده یا نه ولی من میخوام این عمل اتفاق نیفته چون دارم از یک guard دیگه استفاده می کنم. راهی هست که بهش بگیم این عمل رو انجام نده یا از یه guard مشخص استفاده کنه؟

2 پاسخ

گرفتن اطلاعات از سایت اینستاگرام در php

9 ساعت پیش
توسط امیرحسین فضلی آپدیت شد

سلام و درود. چطوری میشه از سایت اینستاگرام، اطلاعات رو با php دریافت کرد؟ من سورس سایت اینستاگرام رو در php گرفتم که ازش دیتا رو بیرون بکشم که متاسفانه سورس اینستاگرام جاوااسکریپته. چه راهی وجود داره؟

4 پاسخ

روش نوشتن یک کوئری

9 ساعت پیش
توسط احسان قربانی آپدیت شد

سلام وقت بخیر. اگر امکان داره راهنمایی بفرمائید. درلینک زیر ، پایین قالب، برند ها نمایش داده میشن. که به صورت اسلاید هست. اسلاید ها به صورت دو به دو (عمودی) و 4 ستون (افقی) هستند. چطوری میتونم با یک کوئری به جدول برند ها ، در blade این مدلی رکوردها رو نشون بدم . file:///D:/templates/shop/junko/junko/index-2.html آیا از chunk باید استفاده کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

4 پاسخ

درگاه پرداخت ارزی

9 ساعت پیش
توسط رضا قلی زاده آپدیت شد

با سلام دوستان برای ایجاد درگاه پرداخت در خارج از کشور آیا باید مث ایران که برای ایجاد درگاه پرداخت به یک بانک مراجعه کرد و مدارکی رو تحویل بدیم تا آونها این درگاه رو در اختیارمون قرار بدن؟ میخواستم بدونم برای ایجاد درگاه پرداخت در خارج از کشور که پرداختها با یورو و دلار میباشد باید به بانک یا یک شرکتی در اون کشور مراجعه کرد یا با مسترکارت واینا هم میشه این درگاه ها رو تهیه کرد ممنونم

1 پاسخ

api خروجی

9 ساعت پیش
توسط Maj Kash مطرح شد

سلام راجب api سوال داشتم برای خروجی گرفتن در قالب json ،به صورت پیشفرض نیاز به چه پارامت هایی هست و http status ها رو چی باید قرار داد؟(منبع فارسی میشناسید ممنون میشم معرفی کنید) سپاس

0 پاسخ

مشکل با آپدیت کردن استیت برای متغیرهای داینامیک

9 ساعت پیش
توسط کامران داور آپدیت شد

سلام. من باید یه متغیری رو ارسال کنم به سرور که شامل داده های خیلی زیادی میشه که اون داده ها رو در قالب استیت در آوردم . استیتم به این صورت هست : multipleFilter: { department: { id: null, matchList: [], matchFilterType: null } }, این استیت کامل نیست و جای department میتونه یه اسم دیگه باشه که همه ی اینا اون داده ای رو تشکیل میدن که برای سمت سرور نیازه من میخوام setState ای که استفاده میشه داینامیک...

1 پاسخ

چه امکاناتی باید به راکت اضافه شود

9 ساعت پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام به همه دوستان راکتی همیشه سعی کردیم بر اساس نظرات شما امکاناتی رو در اختیارتون قرار بدیم که نیازهای شما رو برطرف کنه . حالا در این گفتگو قصد دارم از شما بپرسم . چه امکاناتی باید به راکت اضافه بشه و یا چه امکاناتی میتونه بهتر بشه و بهبود پیدا کنه . پیشاپیش از نظر همه دوستان تشکر میکنم .

596 پاسخ

ترک دانشگاه و تحصیل به منظور برنامه نویسی و کار

9 ساعت پیش
توسط reza آپدیت شد

این مطلب رو در خصوص اقای موسوی و باقی دوستان که مردم رو تشویق به ترک دانشگاه و شروع برنامه نویسی و وارد شدن به کار میکنن میزارم! این تشویق ها خیلی وقت ها جنبه تبلیغاتی و بازار داغی داره و خیلی وقت ها کورکورانه هست! لطفا متن زیر رو بخونید بعد اگه نظری داشتین خوشحال میشم بدونم. @hesammousavi در خلال جنگ جهانی دوم آمریکایی‌ها بمب‌افکن‌هاشون رو‌ که گلوله ضدهوایی می‌خورد بررسی و تصمیم‌ گرفتن نقاطی که...

51 پاسخ

select فقط یک Option در کتابخانه

10 ساعت پیش
توسط احسان قربانی آپدیت شد

سلام دوستان من از کتابخانه زیر استفاده میکنم https://www.jqueryscript.net/demo/jQuery-Plugin-To-Convert-Select-List-To-A-Option-Picker/ این کتابخونه کارش این هست ک میاد یک select میگیره و تبدیلش میکنه به شبیه checkbox مشکل اینجاست که هر آپشن رو select کنی، آپشن های دیگه مقدار select شون حذف نمیشه ممنون میشم یا یک کتابخانه بهتر معرفی کنید، یا بهتر اینکه اگر بتونید مشکل این کتابخونه رو حل کنید خیلی...

10 پاسخ

شروع کار به عنوان فریلنسر

10 ساعت پیش
توسط احسان قربانی آپدیت شد

سلام دوستان میخواستم نظرتون رو راجع به سایت‌های فریلنسری بدونم. شخصا میخواستم به عنوان فریلنسر شروع به کار کنم ولی نمی‌دونم از کجا بهترین برای شروع هست؟ شاید دوستان دیگه هم مثل من این مشکل رو داشته باشند. تحقیقی که تا الان کردم، مثل اینکه سایت‌های فریلنسری خارجی برای ما ایرانی‌ها زیاد مناسب نیست و از طرفی برای شروع برای تازه‌کارها تا حدی غیرممکنه چون رقابت سختی بین فریلنسرها برای گرفتن پروژه هست....

4 پاسخ

اتصال به درگاه زرین پال در لاراول

11 ساعت پیش
توسط mm آپدیت شد

سلام دوستان میخام سایتم رو به درگاه زرین پال متصل کنم اولش که میدونم باید پکج مربوطه رو نصب کنم ولی چه پکجی؟ اگه از دوستانی که مسلط هستن مرحله به مرحله توضیح بدن واقعا ممنون میشم اگه ممکنه فقط نگین پکج فلا رو نصب کن اگه لطف کنید به این صورت توضیح بدین واقعا مشکل خیلی ها حل میشه مثلا فرض کنید یک مبلغ مثلا 15000 تومن قراره کاربر واریز کنه از همون اول که پکج رو نصب میکنید تا مرحله ای که کاربر وجه رو...

2 پاسخ

تفاوت eloquent و query builder

11 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام خدمت اساتید و دوستان گرامی آیا درسته که بگیم زمانی که تعداد رکورد ها کم باشه بهتره با eloquent کوئری رو بنویسیم و برای رکوردهای زیاد و کوئری های پیچیده از query builder ؟؟

3 پاسخ

ساخت ربات php

12 ساعت پیش
توسط کاوه امیری آپدیت شد

سلام دوستان یه سوال مهم دارم. خواهش هرچی میدونین بگین حالا نمیدونم بهش ربات میگن یا یه تابع یا .... من یه ربات میخوام با php که عمل زیر رو انجام بده بهش لیست اکانت ها توییتر یا اینستاگرام رو بدم (از دیتابیس بخونه) دونه دونه بره تو صفحشون تعداد فالوینگ و فالوور و تعداد پست ها رو بگیره تو دیتابیس ذخیره کنه این عمل رو هر شب ساعت 12 انجام بده (با کرون جاب انجام میشه بلدم) حالا چطور میشه اینکار کرد؟ چ...

20 پاسخ