آپلود نشدن تصویر

7 ماه پیش توسط shahab.ershad آپدیت شد
آفلاین
user-avatar
مهدی ( 33735 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : برنامه نویس وب/اندروید

لینک کوتاه اشتراک گذاری

2

پروژه لاراول من به صورت لوکال کاملا تصاویر رو آپلود می کنه ولی روی هاست اصلا آپلود نمیشه. هیچ اروری هم نمیده.علتش چی می تونه باشه؟

بهترین پاسخ
آفلاین
user-avatar
حسام موسوی
3 سال پیش

روی هاست آپلود میشه ولی جای که باید آپلود بشه نمیشه . قبل فولدر public_html ببینید یک فولدر به اسم public ایجاد نشده ؟
اگر شده بدلیل اینکه فایل ها باید تو publci_html باشه . اگر چیزی که میگم درسته باید
این خط کد رو در قسمت appserviceprovider و متد register قرار بده

$this->app->bind('path.public', function() {
return base_path().'/public_html';
});

اما اگر حرفی که میزنم درست نیست باید فایل های log سرور و لاراول رو بررسی کنید . مخصوصا log در مسیر storage رو البته
یکبار با dd تست بگیرید ببینید مسیر ذخیره سازیش کجاست
چون ارور نمیده قطع داره آپلود میشه .
یا ارور میده و شما نمیبینید

آفلاین
user-avatar
حسام موسوی ( 459435 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : طراح و برنامه نویس

لینک کوتاه اشتراک گذاری

4

روی هاست آپلود میشه ولی جای که باید آپلود بشه نمیشه . قبل فولدر public_html ببینید یک فولدر به اسم public ایجاد نشده ؟
اگر شده بدلیل اینکه فایل ها باید تو publci_html باشه . اگر چیزی که میگم درسته باید
این خط کد رو در قسمت appserviceprovider و متد register قرار بده

$this->app->bind('path.public', function() {
return base_path().'/public_html';
});

اما اگر حرفی که میزنم درست نیست باید فایل های log سرور و لاراول رو بررسی کنید . مخصوصا log در مسیر storage رو البته
یکبار با dd تست بگیرید ببینید مسیر ذخیره سازیش کجاست
چون ارور نمیده قطع داره آپلود میشه .
یا ارور میده و شما نمیبینید

آفلاین
user-avatar
مهدی ( 33735 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : برنامه نویس وب/اندروید

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

قبل از public_html یه فولدر به اسم public ایجاد شده. متشکرم

آفلاین
user-avatar
shahab.ershad ( 290 تجربه )
7 ماه پیش

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

سلام خدمت دوستان
اقا من همین مشکلو دارم با این تفاوت که بنده فایل های لارول رو ریختم توی یه فولدر تو روت هاستم. مثل ساب دامین و از اونجا ادرس دهی میشه
هر کاری که کردم درست نشد
base_path() هم ادرس روت اون ساب دامین رومیده
دستی هم ادرسو نوشتم بازم نشد

کسی میتونه راهنمایی کنه؟

برای ارسال پاسخ لازم است، ابتدا وارد سایت شوید.