اجرا نشدن تغییرات مایگریشن در جدول دیتابیس

4 روز پیش
توسط سبحان دادخواه آپدیت شد
محمد نمازی ( 5130 تجربه )
4 روز پیش
تخصص : توسعه دهنده وب

باسلام
چند ستون به اطلاعات مایگریشن هام اضافه کردم، اما با استفاده از دستورهای مایگریشن ستون های جدید به جدول اضافه نمیشن، علتش چی میتونه باشه !!؟
دستوری که تست کردم :

php artisan migrate:fresh
بهترین پاسخ انتخاب شده توسط محمد نمازی
محمد نمازی
4 روز پیش

مشکل از PHP Storm بود، دیگه از ترمینالش استفاده نمیکم،
اومدم کلا دیتابیس رو حذف کردم و دستورات رو مجددا زدم و دیدم باز اون داره اجرا میکنه و ارور نمیده و جالبیش اینه که روی همون دیتابیس کار میکرد، اومد با ترمینال خود مک تست زدم دیدم مشکل از ترمینال php storm هست.
بهرحال ممنونم که کمک کردید. :)

سبحان دادخواه ( 2914 تجربه )
4 روز پیش

سلام . زمانی که اجرا میکنید دستور رو هیچ اروری دریافت نمیکنید ؟ اطلاعاتی که بعد از اجرای دستور چاپ میشه رو قرار بدید دوستان بهتر بتونن راهنمایی کنن

محمد نمازی ( 5130 تجربه )
4 روز پیش
تخصص : توسعه دهنده وب

خیر هیچ اروری نشون نمیده ...

Mohammads-MacBook-Pro:~project62 mnamazi$ php artisan migrate:fresh
Dropped all tables successfully.
Migration table created successfully.
Migrating: 2014_10_12_000000_create_users_table
Migrated:  2014_10_12_000000_create_users_table (0.04 seconds)
Migrating: 2014_10_12_100000_create_password_resets_table
Migrated:  2014_10_12_100000_create_password_resets_table (0.04 seconds)
Migrating: 2016_06_01_000001_create_oauth_auth_codes_table
Migrated:  2016_06_01_000001_create_oauth_auth_codes_table (0.05 seconds)
Migrating: 2016_06_01_000002_create_oauth_access_tokens_table
Migrated:  2016_06_01_000002_create_oauth_access_tokens_table (0.06 seconds)
Migrating: 2016_06_01_000003_create_oauth_refresh_tokens_table
Migrated:  2016_06_01_000003_create_oauth_refresh_tokens_table (0.04 seconds)
Migrating: 2016_06_01_000004_create_oauth_clients_table
Migrated:  2016_06_01_000004_create_oauth_clients_table (0.04 seconds)
Migrating: 2016_06_01_000005_create_oauth_personal_access_clients_table
Migrated:  2016_06_01_000005_create_oauth_personal_access_clients_table (0.02 seconds)
Migrating: 2019_08_19_000000_create_failed_jobs_table
Migrated:  2019_08_19_000000_create_failed_jobs_table (0.02 seconds)
Migrating: 2020_03_19_095427_laratrust_setup_tables
Migrated:  2020_03_19_095427_laratrust_setup_tables (0.28 seconds)
علی بیات ( 293857 تجربه )
4 روز پیش
تخصص : توسعه دهنده ارشد وب

ستون هایی که اضافه کردید رو هم قرار بدید

محمد نمازی ( 5130 تجربه )
4 روز پیش
تخصص : توسعه دهنده وب

ستون is_superuser, is_staff, mobile اضافه شدند.

Schema::create('users', function (Blueprint $table) {
            $table->bigIncrements('id');
            $table->string('name');
            $table->string('email')->unique();
            $table->boolean('is_superuser')->default(0);
            $table->boolean('is_staff')->default(0);
            $table->timestamp('email_verified_at')->nullable();
            $table->string('mobile')->nullable();
            $table->string('password');
            $table->rememberToken();
            $table->timestamps();
        });
سبحان دادخواه ( 2914 تجربه )
4 روز پیش

عجیبه . اروری ندارین . مایگریشن ها به درستی اجرا شده :S از مرورگر و phpmyadmin برای مشاهده تغییرات استفاده میکنید ؟ شاید خنده دار و بی ربط باشه ولی ممکنه اطلاعات مرورگر کش شده باشه :D شاید دیتابیس درست رفرش نمیشه و شاید هم مثلا از editor استفاده میکنید و مایگریشنی که ادیت کردین به درستی اطلاعات سیو نشده یا فراموش کردین سیو کنین . میگم ممکنه خنده دار باشه ولی برای خودم اتفاق افتاده . با توجه به ساختار کد ها و اجرا شدن مایگریشن تنها مشکلاتی که به ذهنم رسید همین بود . انشالا دوستان راهنمایی تخصصی تر میکنن و ما هم چیز جدیدی یاد میگیریم :D موفق باشید

محمد نمازی ( 5130 تجربه )
4 روز پیش
تخصص : توسعه دهنده وب

ممنون
برای خودم هم خیلی جالبه، حتی تمام پنجره هام رو بستم و لپ تاپ رو هم ریستارت کردم اما بازم فرقی نکرد

سبحان دادخواه ( 2914 تجربه )
4 روز پیش

راه دیگه ای که به ذهنم میرسه . شما که دارین تمام جداولتونو دراپ میکنید پس اطلاعاتی ندارید داخل phpmyadmin کلا اون دیتابیسی که دارین رو حذف کنید و از اول یدونه بسازید و بعد اجرا کنید مایگریشن هارو شاید حل بشه :S

محمد نمازی ( 5130 تجربه )
4 روز پیش
تخصص : توسعه دهنده وب

خیلی عجیبه، بازم فرقی نکرد :(

سبحان دادخواه ( 2914 تجربه )
4 روز پیش

چنتا دیتابیس دارین ؟ احیانا دیتابیسی با اسم مشابه ست نکردین توی کانفیگ پروژه ؟ واقعا اگر این مورد رو هم چک کردین و اوکی نشد خیلییییییی خیلی عجیبه :D

محمد نمازی ( 5130 تجربه )
4 روز پیش
تخصص : توسعه دهنده وب

مشکل از PHP Storm بود، دیگه از ترمینالش استفاده نمیکم،
اومدم کلا دیتابیس رو حذف کردم و دستورات رو مجددا زدم و دیدم باز اون داره اجرا میکنه و ارور نمیده و جالبیش اینه که روی همون دیتابیس کار میکرد، اومد با ترمینال خود مک تست زدم دیدم مشکل از ترمینال php storm هست.
بهرحال ممنونم که کمک کردید. :)

سبحان دادخواه ( 2914 تجربه )
4 روز پیش

اوه . پس میتونه چیزی مثل کش شدن اطلاعات داخل خود ترمینال phpstorm باشه . جالب بود. خوشحالم که حل شد. موفق باشید

برای ارسال پاسخ باید وارد سایت شوید