ارسال دیتا به سایت از طریق بخش api با middleware basic.auth

2 هفته پیش
توسط coarad supp آپدیت شد
christ ( 990 تجربه )
2 هفته پیش

سلام و عرض ادب

دوستان بنده میخوام یکسری دیتا رو به صورت متوالی از یه دستگاهی به سایتم بفرستم
ولی تازه کارر هستم در حوزه لاراول و متاسفانه برام یه چالش شده

بنده در روت ای پی آی , middleware رو برای روتم که با متد get هست basic.auth تعریف کردم
و انتظارم از سایت این هست , دیتایی رو که میفرستم که مخصوص user خاص هست رو درش ذخیره کنم..

بنده فقط در آتنتیکیشن و نحوه ذخیره از طریق api با دسترسی auth.basic مشکل دارم

ممنون میشم راهنمایی کنید...

سیدعلی موسوی ( 73116 تجربه )
2 هفته پیش
تخصص : سی شارپ و پی اچ پی

سلام
برای چنین کاری شما باید در api.php کد بزنین و براش میدلور auth:api ست کنید و همراه درخواستت باید توکن کاربر رو هم بهش بدین. توکن کجاس تویی جدول کاربران و فیلد توکن.

Route::middleware('auth:api')->group( function () {
    Route::resource('products', 'API\ProductController');
});
christ ( 990 تجربه )
2 هفته پیش

مرسی از راهنماییتون..

ولی اگر میشه یکم صریحتر بفرمایید..
api_token رو بنده در تیبل یوزرزم ندارم ..
از این api token قراره چه استفاده ای بشه؟
و متد ساختشم بگین فکر نکنم فیلد معمولی باشه ...

در api.php هم زوت تعریف کردم بله..

اگر مقاله ای ساده و صریح و کامل وجود داره لطفا بفرمایید
بنده میخوام که لاگین و ارسال اطلاعاتم با استفاده از متد POST باشه چون از جایی که میخوام بفرستم دستم باز نیست !

مرسی از وجود گرمتون

christ ( 990 تجربه )
2 هفته پیش

سلام دوباره وعرض ادب
بنده با استفاده از مستند پایین تونیستم درکی از توکن ها داشته باشم:
https://laravel.com/docs/5.8/api-authentication
و تا جایی پیش رفتم ولی تو قسمت pass کردن دیتا و api_token مشکل دارم اگر میشه کمک کنید!
(بنده با متد post یا get میخوام دیتا pass کنم ...)
ممنون

coarad supp ( 6140 تجربه )
2 هفته پیش

کلا در مبحث api شما اگه از پکیج خاصی استفاده نکنید، این توکن رو میتونید در url به صورت کوئری استرینگ، یا در هدر و یا در بادی که اطلاعات ارسال میشه، فرستاد سمت سرور

برای ارسال پاسخ باید وارد سایت شوید