ارورر بخش عضویت لاراول

3 سال پیش
توسط محمد امیر محمدی آپدیت شد
پایان جهان ( 97155 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : جوجه برنامه نویس وردپرس و لاراول

درود دوستان ..
مشکل این ارورر چیه؟
http://www.upsara.com/images/q9ub_j.png
ممنون میشم جواب بدید..

بهترین پاسخ انتخاب شده توسط پایان جهان

دوست عزیز شما پورت رو در مرور گر وارد نمیکنید
باید به این صورت وارد کنید.

    localhost:8000/forum/register
حسام موسوی ( 365336 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : طراح و برنامه نویس

شما سعی کن با دستور

php artisan serve

پروژه رو اجرا کنی نه اونطوری

پایان جهان ( 97155 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : جوجه برنامه نویس وردپرس و لاراول

@حسام موسوی
این دستور اجرا می کنم اصلا صفحه لود نمی کنه...:(

پایان جهان ( 97155 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : جوجه برنامه نویس وردپرس و لاراول

کسی نیست بگه؟

pedi ( 11026 تجربه )
3 سال پیش

داخل فولدر پروژه، cmd رو باز کن و دستور زیرو بزن:

php artisan serve

بعدش داخل مرورگر آدرس زیرو بزن:

localhost:8000

اگه بازم چیزی نیومد، برو داخل فولدر route و داخل فایل web.php و مسیر صفحه اصلی پروژه تو چک کن که به کدوم کنترلر و متد یا ویو ختم میشه:

Route::get('/');
پایان جهان ( 97155 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : جوجه برنامه نویس وردپرس و لاراول

@pedi
این دستور رو میزنم کلا صفحه بالا نمیاره...

php artisan serve
محمد امیر محمدی ( 2633 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : برنامه نویس لاراول و ویو جی اس

دوست عزیز شما پورت رو در مرور گر وارد نمیکنید
باید به این صورت وارد کنید.

    localhost:8000/forum/register
برای ارسال پاسخ باید وارد سایت شوید