ارورر بخش عضویت لاراول

4 سال پیش توسط پایان جهان مطرح شد
آفلاین
user-avatar
پایان جهان ( 128615 تجربه )
4 سال پیش
تخصص : جوجه برنامه نویس وردپرس و لاراول

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

درود دوستان ..
مشکل این ارورر چیه؟
http://www.upsara.com/images/q9ub_j.png
ممنون میشم جواب بدید..

بهترین پاسخ
آفلاین
user-avatar

دوست عزیز شما پورت رو در مرور گر وارد نمیکنید
باید به این صورت وارد کنید.

    localhost:8000/forum/register
آفلاین
user-avatar
حسام موسوی ( 460745 تجربه )
4 سال پیش
تخصص : طراح و برنامه نویس

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

شما سعی کن با دستور

php artisan serve

پروژه رو اجرا کنی نه اونطوری

آفلاین
user-avatar
پایان جهان ( 128615 تجربه )
4 سال پیش
تخصص : جوجه برنامه نویس وردپرس و لاراول

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

@حسام موسوی
این دستور اجرا می کنم اصلا صفحه لود نمی کنه...:(

آفلاین
user-avatar
پایان جهان ( 128615 تجربه )
4 سال پیش
تخصص : جوجه برنامه نویس وردپرس و لاراول

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

کسی نیست بگه؟

آفلاین
user-avatar
عمو پدی ( 11376 تجربه )
4 سال پیش
تخصص : برنامه نویس خرده پای ری اکت

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

داخل فولدر پروژه، cmd رو باز کن و دستور زیرو بزن:

php artisan serve

بعدش داخل مرورگر آدرس زیرو بزن:

localhost:8000

اگه بازم چیزی نیومد، برو داخل فولدر route و داخل فایل web.php و مسیر صفحه اصلی پروژه تو چک کن که به کدوم کنترلر و متد یا ویو ختم میشه:

Route::get('/');
آفلاین
user-avatar
پایان جهان ( 128615 تجربه )
4 سال پیش
تخصص : جوجه برنامه نویس وردپرس و لاراول

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

@pedi
این دستور رو میزنم کلا صفحه بالا نمیاره...

php artisan serve
آفلاین
user-avatar
محمد امیر محمدی ( 2723 تجربه )
4 سال پیش
تخصص : برنامه نویس لاراول و ویو جی اس

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

دوست عزیز شما پورت رو در مرور گر وارد نمیکنید
باید به این صورت وارد کنید.

    localhost:8000/forum/register
برای ارسال پاسخ لازم است، ابتدا وارد سایت شوید.