راکت

بک اند آندروید. لاراول یا جنگو

2 پاسخ

سلام به همه‌ی دوستان
به نظر شما ، برای توسعه بک‌اند اپلیکیشن‌های موبایل، لاراول مناسب‌تر است یا جنگو ؟ توسعه بک‌اند کدام‌یک سریع‌تر است ؟
اگه در مورد این سوال راهنمایی کنین و درکل اگه نکته‌ای در این ضمینه میدونین که به نظرتون مفیده، ممنون میشم اطلاعاتتون رو به اشتراک بگذارین.

SinaFXD
SinaFXD
@SinaFXD
ثبت پرسش جدید

پاسخ‌ها

2
حجت فاریابی
حجت فاریابی
@hojjat.faryabi

تخصص: برنامه نویس ارشد فلاتر - برنامه نویس مبتدی php

سلام
ببینین واقعا فرق نمیکنه لاراول یا جنگو. بستگی به بزرگی پروژه و مهارت و میزان پولتون داره. اگه اسکیل پروژه یزرگ هست و کاربران زیادی باهاش درگیر هستند جنگو انتخاب بهتری است ولی این به این معنی نیست که لاراول نمیتواند این کار را انجام بدهد !!
در کل این شما هستید که بر اساس پروژه پیش رو و قابلیت های زبان ها و فریمورک ها تصمیم میگیرید که از کدام استفاده میکنید.

از نظر سرعت توسعه بستگی به مهارت های برنامه نویس داره. کسی که لاراول کار کرده مطمعنا با لاراول سریع تر انجام میدهد و کسی که جنگو کار کرده ... . ولی در کل برای کسی که تازه میخواهد شروع کند به نظر من جنگو را سریع تر میتوان درک کرد تا لاراول (حداقل برای من اینجوری بود).

{{ حالا که شما میخواهید API بنویسید به یک نکته حتما توجه کنید و آن هم امنیت هست. سعی کنید که موارد امنیتی را حتما رعایت کنید تا آینده به مشکلی نخورید. }}

موفق باشید.

SinaFXD
SinaFXD
@SinaFXD

تخصص: ...

خیلی ممنون از پاسخ شما
بله بنده آندروید کار کردم و الآن میخوام بک‌اند کار کنم ، کمی با PHP و پیتون کار کردم با هردو راحتم، چیزی که برام مهمه، توسعه سریع و آسان‌تر بک‌اند هستش.

شاید پاسخ شما همین‌جا باشد

برای ارسال پاسخ لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام