خطای ForumController

4 سال پیش توسط پایان جهان مطرح شد
آفلاین
user-avatar
پایان جهان ( 128615 تجربه )
4 سال پیش
تخصص : جوجه برنامه نویس وردپرس و لاراول

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

درود دوستان..
خطای زیر:

 Symfony \ Component \ Debug \ Exception \ FatalThrowableError (E_ERROR)
Class 'App\Http\Controllers\Forum' not found

و کدی که من نوشتم:

    public function store(Request $request)
    {
        $this->validate($request, array(
            'title' => 'required|max:100',
            'post' => 'required'
        ));

        $forum = New Forum;
        $forum -> title = $request -> title;
        $forum -> post = $request -> post;

        $forum->save();

        return redirect()->route('forum.show', $forum->id);
    }

فایل ForumController.php موجود می باشد و مشکل کجاست؟
حتی لاین ۴۳ این خطا نشون داد:

$forum = New Forum;
بهترین پاسخ
آفلاین
user-avatar
reza zare
4 سال پیش

باید namespace فروم رو جلو دستور use بزارید.
مثلا

use App\Forum;
آفلاین
user-avatar
حسین ( 1349 تجربه )
4 سال پیش

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

ایمپورت کلاس نکردی خب

آفلاین
user-avatar
پایان جهان ( 128615 تجربه )
4 سال پیش
تخصص : جوجه برنامه نویس وردپرس و لاراول

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

@حسین
میشه کدشو بگی؟

آفلاین
user-avatar
reza zare ( 1389 تجربه )
4 سال پیش
تخصص : برنامه نویس php

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

باید namespace فروم رو جلو دستور use بزارید.
مثلا

use App\Forum;
آفلاین
user-avatar
پایان جهان ( 128615 تجربه )
4 سال پیش
تخصص : جوجه برنامه نویس وردپرس و لاراول

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

@reza zare
امتحان می کنم...

آفلاین
user-avatar
پایان جهان ( 128615 تجربه )
4 سال پیش
تخصص : جوجه برنامه نویس وردپرس و لاراول

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

ممنون درست شد...

برای ارسال پاسخ لازم است، ابتدا وارد سایت شوید.