آفلاین
user-avatar

فارسی کردن اعداد در لاراول

3 سال پیش
توسط Farshidpg آپدیت شد
آفلاین
user-avatar
محمد نمازی ( 14721 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : توسعه دهنده وب

باسلام
چطور میشه اعداد انگلیسی رو به فارسی تبدیل کرد ؟ ( فونت فارسی که استفاده میکنم IRANSans هست .)

باتشکر

بهترین پاسخ انتخاب شده توسط محمد نمازی
آفلاین
user-avatar
علی مارانی
3 سال پیش

میتونید از کد جاوا اسکریپت زیر استفاده کنید و هر جا لازم داشتین به المنت مورد نظرتون کلاس translate رو بدین. اعداد صفر تا نه رو من فارسی مینویسم اما متاسفانه بعد از ارسال پاسخ انگلیسی نشون داده میشه. اعداد باید فارسی باشه :(

            var arabicNumbers = ['۰', '۱', '۲', '۳', '۴', '۵', '۶', '۷', '۸', '۹'];  
            $('.translate').text(function(i, v) {  
            var chars = v.split('');  
            for (var i = 0; i < chars.length; i++) {  
            if (/d/.test(chars[i])) {  
            chars[i] = arabicNumbers[chars[i]];  
            }  
            }  
            return chars.join('');  
            })

میتونید مثالش رو از لینک زیر ببینید
https://jsfiddle.net/ppubb17n/1/

آفلاین
user-avatar
علی مارانی ( 6559 تجربه )
3 سال پیش

میتونید از کد جاوا اسکریپت زیر استفاده کنید و هر جا لازم داشتین به المنت مورد نظرتون کلاس translate رو بدین. اعداد صفر تا نه رو من فارسی مینویسم اما متاسفانه بعد از ارسال پاسخ انگلیسی نشون داده میشه. اعداد باید فارسی باشه :(

            var arabicNumbers = ['۰', '۱', '۲', '۳', '۴', '۵', '۶', '۷', '۸', '۹'];  
            $('.translate').text(function(i, v) {  
            var chars = v.split('');  
            for (var i = 0; i < chars.length; i++) {  
            if (/d/.test(chars[i])) {  
            chars[i] = arabicNumbers[chars[i]];  
            }  
            }  
            return chars.join('');  
            })

میتونید مثالش رو از لینک زیر ببینید
https://jsfiddle.net/ppubb17n/1/

آفلاین
user-avatar
محمد ( 19952 تجربه )
3 سال پیش

این کلاس translate ‹ا نمیشه به Body داد یا یک div سراسری؟
که هر چی عدد هست را فارسی کنه . چون ممکنه کامپوننت یا اجزای فرم مثل این ها زیاد باشن در صفحه.

آفلاین
user-avatar
علی مارانی ( 6559 تجربه )
3 سال پیش

خیر متاسفانه. کل قالبتون رو به هم میریزه

آفلاین
user-avatar
سید رضا موسوی ( 6957 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : برنامه

سلام
خب نمیشه که توی هر صفحه این کد جاوااسکریپتی رو اضافه کنیم! لاراول باید یک پوشه برای ذخیره سازی فایل های جاوااسکریپتی داشته باشه تا ما اونارو توی صفحه اصلی یا مسترپیج خودمون include کنیم و بعد از اون کد استفاده کنیم، اون مسیر فایل های جاوااسکریپتی در لاراول کجاست؟

آفلاین
user-avatar
Farshidpg ( 9938 تجربه )
3 سال پیش

دوست عزیز یک نگاه به این لینک گیت هاب بنداز شخصا با این روش مشکلی ندارم و جوابگو هستس .

https://gist.github.com/kadimi/9912940

با php تبدیل میکنه با ۲ تابع خیلی ساده . البته اگر از فونت BYekan استفاده کنین اعداد هم فارسی میشن .

برای ارسال پاسخ باید وارد سایت شوید