فارسی کردن اعداد در لاراول

- 9 ماه پیش
توسط Farshidpg آپدیت شد
محمد نمازی ( 270 تجربه )
1 سال پیش

باسلام
چطور میشه اعداد انگلیسی رو به فارسی تبدیل کرد ؟ ( فونت فارسی که استفاده میکنم IRANSans هست .)

باتشکر

بهترین پاسخ انتخاب شده توسط محمد نمازی
علی مارانی
1 سال پیش

میتونید از کد جاوا اسکریپت زیر استفاده کنید و هر جا لازم داشتین به المنت مورد نظرتون کلاس translate رو بدین. اعداد صفر تا نه رو من فارسی مینویسم اما متاسفانه بعد از ارسال پاسخ انگلیسی نشون داده میشه. اعداد باید فارسی باشه :(

            var arabicNumbers = ['۰', '۱', '۲', '۳', '۴', '۵', '۶', '۷', '۸', '۹'];  
            $('.translate').text(function(i, v) {  
            var chars = v.split('');  
            for (var i = 0; i < chars.length; i++) {  
            if (/d/.test(chars[i])) {  
            chars[i] = arabicNumbers[chars[i]];  
            }  
            }  
            return chars.join('');  
            })

میتونید مثالش رو از لینک زیر ببینید
https://jsfiddle.net/ppubb17n/1/

علی مارانی ( 303 تجربه )
1 سال پیش

میتونید از کد جاوا اسکریپت زیر استفاده کنید و هر جا لازم داشتین به المنت مورد نظرتون کلاس translate رو بدین. اعداد صفر تا نه رو من فارسی مینویسم اما متاسفانه بعد از ارسال پاسخ انگلیسی نشون داده میشه. اعداد باید فارسی باشه :(

            var arabicNumbers = ['۰', '۱', '۲', '۳', '۴', '۵', '۶', '۷', '۸', '۹'];  
            $('.translate').text(function(i, v) {  
            var chars = v.split('');  
            for (var i = 0; i < chars.length; i++) {  
            if (/d/.test(chars[i])) {  
            chars[i] = arabicNumbers[chars[i]];  
            }  
            }  
            return chars.join('');  
            })

میتونید مثالش رو از لینک زیر ببینید
https://jsfiddle.net/ppubb17n/1/

محمد ( 1277 تجربه )
1 سال پیش

این کلاس translate ‹ا نمیشه به Body داد یا یک div سراسری؟
که هر چی عدد هست را فارسی کنه . چون ممکنه کامپوننت یا اجزای فرم مثل این ها زیاد باشن در صفحه.

علی مارانی ( 303 تجربه )
1 سال پیش

خیر متاسفانه. کل قالبتون رو به هم میریزه

سید رضا موسوی ( 3277 تجربه )
9 ماه پیش

سلام
خب نمیشه که توی هر صفحه این کد جاوااسکریپتی رو اضافه کنیم! لاراول باید یک پوشه برای ذخیره سازی فایل های جاوااسکریپتی داشته باشه تا ما اونارو توی صفحه اصلی یا مسترپیج خودمون include کنیم و بعد از اون کد استفاده کنیم، اون مسیر فایل های جاوااسکریپتی در لاراول کجاست؟

Farshidpg ( 1087 تجربه )
9 ماه پیش

دوست عزیز یک نگاه به این لینک گیت هاب بنداز شخصا با این روش مشکلی ندارم و جوابگو هستس .

https://gist.github.com/kadimi/9912940

با php تبدیل میکنه با ۲ تابع خیلی ساده . البته اگر از فونت BYekan استفاده کنین اعداد هم فارسی میشن .

برای ارسال پاسخ باید وارد سایت شوید