description

لاگین با گوگل

- 8 ماه پیش
توسط سجاد آپدیت شد
Javad jafariniya ( 32 تجربه )
8 ماه پیش

(1/1) InvalidStateException
in AbstractProvider.php (line 209)
من وقتی میخوام از طریق گوگل لاگین کنم به این اررور میخورم.
شما به این مشکل بر نخوردین

سجاد ( 3052 تجربه )
8 ماه پیش

سلام
اگر مشکل شما مربوط به یک پروژه لاراولی هست احتمالا مسئله شما با روش زیر حل بشه:
1- فایل .env رو چک کنید و مطمئن بشوید که با نام دامنه سایت شما یکسان هست.
2- در مسیر config/session.php مقدار domain رو هم چک کنید.
3- اگر دسترسی های لازم رو دارید php artisan cache:clear و composer dump-autoload رو اجرا کنید.
4- متغیر هایی که در فایل services.php معرفی کردید رو مجدد بررسی کنید که نامعتبر نباشند.

برای ارسال پاسخ باید وارد سایت شوید