متاسفانه فولدری برای دیتابیسم ایجاد نمیشه

- 18 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد
علی اصغر اخوان مهدوی ( 465 تجربه )
4 هفته پیش

سلام دوستان
وقتتون بخیر
توی بحث آموزش sqlite ، دیتابیس من درست کار میکنه و میتونم insert کنم و کوئری بگیرم. اما متاسفانه فولدر دیتابیسم رو هیچ جایی پیدا نمیکنم. خواهشا کمک کنین خیلی کارم گیره
ممنون از همگی
طاعاتتونم قبول درگاه حق . . .

حسام موسوی ( 131414 تجربه )
3 هفته پیش

سلام وقتتون بخیر اینجا فولدر دیتابیس ندارید .
یک فایل با پسوند sqlite دارید . آیا دقیقا طبق دوره فلاتر پیش رفتید ؟

علی بیات ( 106482 تجربه )
3 هفته پیش

دیتابیس sqlite تا جایی که من میدونم فایل داره نه فولدر

علی اصغر اخوان مهدوی ( 465 تجربه )
3 هفته پیش

سلام دوستان
ممنونم. اما منظورم فولدری بود که با اسم پکیج هستش و دلخل اون فولدر، فایل دیتابیس هست. حتی من تمام فایلهای .db رو سرچ کردم اما پیدا نمیشه. ولی دیتابیس کار میکنه
خیلییییی عجیبه. طبق دوره هم پیش رفتم

علی بیات ( 106482 تجربه )
3 هفته پیش

فایل دیتابیس با پسوند .sqlite ذخیره میشه. سرچ کنید پیدا میشه

علی اصغر اخوان مهدوی ( 465 تجربه )
3 هفته پیش

@hesammousavi و @ali.bayat عزیز
مگر ما توی آموزش اسم دیتابیس رو نمینویسیم و آخرش .db اضافه میکنیم؟ پس چرا باید پسوندش .sqlite باشه؟
اما طبق فرمایش شما دوستان من هردورو سرچ کردم و اصلا پیدا نمیکنه
من چیکار کنم بخدا گیر کردم دیگه :'(

علی اصغر اخوان مهدوی ( 465 تجربه )
3 هفته پیش

@hesammousavi و @ali.bayat
الان یچیزی رو متوجه شدم. توی آموزش با Emulator شما کار میکنین که دیتابیستون پیدا میشه. منم با Emulator امتحان کردم درست شد. من همیشه با گوشی خودم کار میکنم و با ADB به گوشیم متصل میشم. حالا اگه میشه منو راهنمایی کنین که از کجا اون مسیر رو پیدا کنم.
من توی کل حافظه گوشیم گشتم و هیچ فایل دیتابیسی با پسوند slite و db پیدا نشد. حتی فولدری که به اسم پکیجمم باشه پیدا نشد. اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید.
با تشکر

علی بیات ( 106482 تجربه )
3 هفته پیش

ببینید هنگامی شما فلاتر رو کانفیگ می‌کنید که از SQLite استفاده کنه، آدرس فایل رو بهش می‌دید دیگه
به مثال زیر توجه کنید

dependencies:
  flutter:
    sdk: flutter
  sqflite:
  path:
علی اصغر اخوان مهدوی ( 465 تجربه )
19 ساعت پیش

خیلی ممنون @ali.bayat
فقط من توی خود کلاس بهش دایرکتوری میدادم . به این شکل
''' Directory documentsDirectory = await getApplicationDocumentsDirectory(); '''
اما توی dependencies که شما فرمودین، جلوی path من چی بنویسم دقیقا؟
هرچی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم.
فرض کنین توی حافظه داخلی توی پوشه ali بریزه
ممنون میشم ...

علی بیات ( 106482 تجربه )
18 ساعت پیش

به مثال زیر دقت کنید

Future<String> get _localPath async {
  final directory = await getApplicationDocumentsDirectory();

  return directory.path;
}
برای ارسال پاسخ باید وارد سایت شوید