مشکل آپلود عکس لاراول در هاست

1 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد
داود خانی ( 30608 تجربه )
2 هفته پیش
 Intervention \ Image \ Exception \ NotWritableException
Can't write image data to path (/home/vidonair/public_html/core/public_html/images/article/۷DAaexUytX.jpg)

من همچین مشکلی دارم داخل آپلود عکس قبلا یه کد داشتم که وقتی می زاشتم داخل فایل index.php مشکل حل میشد. الان دیگه اون کد رو ندارم اگه کسی داره اون کد رو یا می دونه مشکل چیه ممنون میشم.

بهترین پاسخ انتخاب شده توسط داود خانی
داود خانی
2 هفته پیش

@ali.bayat
بله روی 755 هست
دستم خورد شد بهترین پاسخ

علی بیات ( 293857 تجربه )
2 هفته پیش
تخصص : توسعه دهنده ارشد وب

مشکل از پرمیشن ها نیست؟

داود خانی ( 30608 تجربه )
2 هفته پیش

@ali.bayat منظورتون دسترسی های هاسته ؟؟؟

علی بیات ( 293857 تجربه )
2 هفته پیش
تخصص : توسعه دهنده ارشد وب

@davoodkhany

بله منظورم پرمیشن فولدر images/article هست.. روی 755 هست؟

داود خانی ( 30608 تجربه )
2 هفته پیش

@ali.bayat
بله روی 755 هست
دستم خورد شد بهترین پاسخ

علی بیات ( 293857 تجربه )
2 هفته پیش
تخصص : توسعه دهنده ارشد وب

شما دارید سعی میکنید فایل رو در چنین آدرسی ذخیره کنید:

/home/vidonair/public_html/core/public_html/images/article/

و احتمالا لاراول دنبال فولدر public میگرده

AppServiceProvider.php رو باز کن; و داخل کدهای متد رجیستر کدهای زیر رو اضافه کن:

/**
 * Register any application services.
 *
 * @return void
 */
public function register()
{
    // ...

    $this->app->bind('path.public', function() {
        return base_path('public_html');
    });
}
داود خانی ( 30608 تجربه )
2 هفته پیش

اضافه کردم قبلا ولی حل نشده.
@ali.bayat
حسام جان سلام خسته نباشید. این بهترین پاسخ دستم خورد ممنون میشم. اگه میشه حذفش کنی با تشکر.
@hesammousavi

علی بیات ( 293857 تجربه )
2 هفته پیش
تخصص : توسعه دهنده ارشد وب

@davoodkhany
روی لوکال هم همین مشکل رو داری؟

در ضمن فولدر پروژه لاراولی نباید از طریق مرورگر قابل دسترس باشه

داود خانی ( 30608 تجربه )
2 هفته پیش

@ali.bayat روی لوکال همچین مشکلی ندارم.
در ضمن فولدر پروژه لاراولی نباید از طریق مرورگر قابل دسترس باشه -> قابل دسترس نیست!!!!!!!!!

علی بیات ( 293857 تجربه )
2 هفته پیش
تخصص : توسعه دهنده ارشد وب

به آدرسی که فایل میخواهد ذخیره بشه در متن خطا رو دقت کنید
/home/vidonair/public_html/core/public_html/images/article/7DAaexUytX.jpg

اگر فولدر در مرورگر قابل دسترس نیست.. آدرس فایل باید شبیه به زیر باشه
/home/vidonair/public_html/images/article/7DAaexUytX.jpg

آدرس دهی ها رو چک کردید؟

داود خانی ( 30608 تجربه )
1 هفته پیش

سلام خسته نباشی ممنون از راهنماییت با این کد مشکم حل شد. این کد رو داخل index.php گذاشتم.

$app->bind('path.public', function() {
    return DIR;
});

@ali.bayat

علی بیات ( 293857 تجربه )
1 هفته پیش
تخصص : توسعه دهنده ارشد وب

@davoodkhany
موفق باشید.

برای ارسال پاسخ باید وارد سایت شوید