آفلاین
user-avatar

مشکل در پکیج flash messages

PHP -
3 سال پیش
توسط heather آپدیت شد
آفلاین
user-avatar
heather ( 4388 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : برنامه نویس بک اند

سلام خدمت شما اقای موسوی ....
ببخشید من در قسمت مربوط به کار با پکیج ها یک مشکلی واسم پیش امده. اونم اینه که به من ارور میده :

Fatal error: Uncaught Error: Class 'Plasticbrain\FlashMessages\FlashMessages' not found in C:\xampp\htdocs\oop\bootstrap\atuoload.php:۷ Stack trace: #۰ C:\xampp\htdocs\oop\templates\header.php(۲): include() #۱ C:\xampp\htdocs\oop\register.php(۳): require('C:\xampp\htdocs...') #۲ {main} thrown in C:\xampp\htdocs\oop\bootstrap\atuoload.php on line ۷

حالا سوالم اینه که مختصات فلاش مسیج =.xamp/htdocs/oop/vendor/Plascticbrain/php-Flashmessages/src/FlashMessages
حالا من در Controller.php اینجوری طبق اموزش شما = use Plasticbrain\FlashMessages\FlashMessages
به نظرتون درسته یا نه؟
نمیدونم چه جوری بگم .کل مراحل رو طبق اموزش شما پیش رفتم ولی بازم نشد .دو سه بار هم دوباره از نو شروع کردم بازم نشد.نمیدونم چی کار کنم لطفا کمکم کنید.
خیلی ممنون.

بهترین پاسخ انتخاب شده توسط heather
آفلاین
user-avatar
حسام موسوی
3 سال پیش

خیر اینطوری نیست من این مورد رو کامل در دوره نمایش دادم چیز سختی نیست
بعد از اضافه کردن این پکیج حتما از دستور زیر استفاده کنید

composer dumpautoload
آفلاین
user-avatar
حسام موسوی ( 382499 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : طراح و برنامه نویس

خیر اینطوری نیست من این مورد رو کامل در دوره نمایش دادم چیز سختی نیست
بعد از اضافه کردن این پکیج حتما از دستور زیر استفاده کنید

composer dumpautoload
آفلاین
user-avatar
heather ( 4388 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : برنامه نویس بک اند

اقای موسوی واقعا ممنون....یعنی هر پکیجی از طریق composer نصب بشه بعد از نصب حتما باید دستور composer dumpautoload وارد بشه؟

آفلاین
user-avatar
حسام موسوی ( 382499 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : طراح و برنامه نویس

همیشه نه ولی گاهی اوقات که چنین مشکلاتی پیش میاد بله

آفلاین
user-avatar
heather ( 4388 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : برنامه نویس بک اند

خیلی ممنون از جوابتون

برای ارسال پاسخ باید وارد سایت شوید