نحوه ران کردن لاراول در subfolder

3 سال پیش توسط داریوش مطرح شد
آفلاین
user-avatar
داریوش ( 125 تجربه )
4 سال پیش

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

سلام دوستان
من یه مشکلی دارم اون هم این هستش که میخوام پروژه ای که با لاراول پیاده سازی کردم رو داخل یه فولدر داخلی توی هاستم ران کنم اما مشکل من اینه که راهنمای خوبی برای اینکه بشه توی یه فولدر داخلی یه اپلیکیشن لاراولی رو ران کرد توی هاست پیدا نکردم و خودم هم موفق نشدم که وب سایت رو ران کنم چون به طور کل صفحه سفید رو فقط مشاهده میکنم.اگر کسی میتونه کمک کنه..ممنون

بهترین پاسخ
آفلاین
user-avatar
عمو پدی
4 سال پیش

منظورتون دقیقا از فولدر داخلی چیه؟ اگه میخاین پروژه رو روی هاست معمولی بیارین بالا که کلی مطلب و آموزش داخل وب هست میتونین استفاده کنید

آفلاین
user-avatar
عمو پدی ( 11376 تجربه )
4 سال پیش
تخصص : برنامه نویس خرده پای ری اکت

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

منظورتون دقیقا از فولدر داخلی چیه؟ اگه میخاین پروژه رو روی هاست معمولی بیارین بالا که کلی مطلب و آموزش داخل وب هست میتونین استفاده کنید

آفلاین
user-avatar
داریوش ( 125 تجربه )
4 سال پیش

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

ببینید من رو هاست و توی root اصلی مشکلی ندارم برای آپ کردم اما میخوام توی یه فولدر داخلی مثلا یه فولدر جدا توی public_html توی یه فولدی مثل laravel ران کنم.به چه شکل میشه؟که بشه برای مثال با آدرس : sample.com/laravel دیده بشه

آفلاین
user-avatar
احمد ( 490 تجربه )
3 سال پیش

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

سلام منم همین مشکل دارم ابتدا من یک پوشه خارج از public_html درست کردم که اسمش میزارم project بعد محتویات پوشه public رو ریختم داخل فولدری به نام shop که داخل public_html هست درواقعه آدرس شاپ من این میشه : http://example.com/shop
خوب چیزی که مشخص هست فایل index.php در public باید اول ادیت کنیم به این شکل :

require __DIR__.'/../project/bootstrap/autoload.php';

$app = require_once __DIR__.'/../project/bootstrap/app.php';

سایت بعد لود میشه اما css و js و بعضی از آدرس ها اکی نمیشن جالبه مسیر های ورود و ثبت نام مشکلی ندارن. کسی راه حلی میدونه ؟

برای ارسال پاسخ لازم است، ابتدا وارد سایت شوید.