چطور اطلاعات دیتابیس را با جاوا اسکریپت بخوانیم

- 2 هفته پیش
توسط سید محمد حسین موسوی آپدیت شد
divoone to ( 270 تجربه )
2 هفته پیش

دوتا منبعی که نوشتید رفتم ولی درست متوجه نشدم. ببینید بزارید دقیقتر بگم:

من یه سورس کد کوییز به صورت جیکوری دانلود کردم و میخوام بجای داده های سوال که به صورت دستی وارد میشن یه حلقه درست کنم و به صورت داینامیک از دیتابیس خونده و نمایشش بدم.
یعنی داده هایی که توی دیتابیس وارد کردم رو داخل فایل کوییز جیکوری نمایش بدم.
خط کد هارو مینویسم تا بهتر متوجه میشید

فایل Quiz.php:

<html>
<head>
    <script>
  var x = "<?php echo $row['a۱'];?>"
    var quiztitle = "Number";
    var quiz = [
    {
            "question"      :   "$x",
            "image"         :   "",
            "choices"       :   ["۱", "۲", "۳", "۴"],
            "correct"       :   "۲",
            "explanation"   :   "",
        }
    ];
</script>
</head>
<body>
<div id="frame" role="content"></div><br/><br/>
</body>
</html>

فایل جاوا اسکریپت رو هم اگه میشه دانلودش کنین تا پست شلوغ نشه:
http://s8.picofile.com/file/8354238400/quiz.php.html

Alimotreb ( 41942 تجربه )
2 هفته پیش

سلام
@divooneto.ir

فایلتون قابل دانلود نیست
سوالتون رو هم یکم بیشتر توضیح بدید تا بتونم راهنمایی کنم کمی گنگ هست.

سید محمد حسین موسوی ( 8508 تجربه )
2 هفته پیش

با فرض اینکه دیتای شما درست داخل دیتابیس ذخیره شده برای اینکار باید چنتا کار انجام بدید:
اول باید بدونید چطوری می شه تو php اطلاعات رو از دیتابیس خوند. حالا یا داری از pure php استفاده می کنی یا از فریم ورک هایی مثل laravel و yii و zend و ... که در صورت مسئله تفاوتی ایجاد نمی کنه و باید بر اساس فریم ورکت، کد مورد نظرت رو بنویسی.
بعد که اینکارو انجام دادی، اطلاعات رو با فرمتی که می خوای سمت کلاینت یا همون جاوا اسکریپت داشته باشی، تغییر می دی. مثلا اگر اطلاعات شما تو چنتا جدوله و یه ساختار خاصی داری و باید تبدیل به ساختار json بشه یا تغییر خاص دیگه ای بکنه، همونجا فرمت مورد نظرتون رو می سازید و بعد داخل یه متغییر اماده می کنید و return می کنید
حالا شما یه متد داخل php دارید مثلا به اسم GetDataFromDatabase یا هر اسم دیگه ای که وقتی صدا زده می شه، می ره از دیتابیس اطلاعات مورد نظر رو می خونه و با فرمت مورد نظر به خروجی ارسال می کنه
حالا باید از طریق ajax اون متد رو با جاوا اسکریپت یا جکوئری صدا بزنید. وقتی اینکارو بکنید خروجی اجکس شما اون چیزی هست که شما دنبالش هستید. همه مقادیری که می خواید رو سمت جاوا اسکریپت دارید و می تونید باهاش هرکاری خواستید بکنید.

من نمی دونم دانش فنی شما چقدره ولی باید این موارد رو بلد باشید تا بتونید اینکارو بکنید. اگر هم دنبال کد اماده هستی پیشنهاد می کنم به جای اینکار مواردی رو که گفتم رو یاد بگیری تا بعدا هرجای دیگه هم که خواستی بتونی کارت رو جلو ببری

divoone to ( 270 تجربه )
2 هفته پیش

درود دوستان عزیز
اول این که این سوال رو خیلی جاها پرسیدم ولی کسی نبود که جواب بده! ممنونم
دوم این که لینک رو درست کردم. ممنون که گفتید

در جواب دوست عزیزم اقای موسوی باید بگم که:
از pure php استفاده میکنم، و همه این روش هایی که میگید رو از داخل سایت های خارجی در اوردم و ببینید بیرون تگ اسکریپت که جیکوری نوشته شده همه چیز اجرا میشه و خونده میشه ولی وقتی میاد توی تگ اسکریپت نمیدونم چرا نمیخونه !
متغیر تعریف کردم - از اجکس استفاده کردم - خود پی اچ پی استفاده کردم
هیچکدوم داخل تگ اسکریپت کاری نمیکنن ولی بیرونش خیلی شیک اطلاعات رو فتچ میکننن

سید محمد حسین موسوی ( 8508 تجربه )
2 هفته پیش

اول اینکه شما چرا دوتا تو صفحه تون جکوئری دارید؟ یکیش رو حذف کنید تا احیانا تداخل ورژن پیش نیاد.
دوم اینکه شما مرحله اول باید یاد بگیری که چطوری می شه یه متد داخل php نوشت و از طریق کوئری اون رو صدا زد. متد رو هم می شه بهش این دسترسی رو داد و هم api نوشت که من متاسفانه php بلد نیستم که بخوام بگم چطوری کدش رو بنویسی. تو گوگل سرچ کن چطوری می شه تو php یه api نوشت. می تونه بهت کمک کنه
شما مرحله به مرحله پیش برو. اول یه متد یا api بنویس و توسط جکوری صداش بزن که فقط یه مقدار تستی مثلا اسم خودت رو برگردونه و تو کد اجکست هم کدی بنویس که این مقدار رو گرفت روی صفحه چاپش کنه یا alert بده.
وقتی این کار رو تونستی انجام بدی یعنی کدت درسته ولی وقتی نتونستی مقدار بگیری کدت اشتباهه و نمی تونی به متدت تو php دسترسی داشته باشی.
وقتی می گی مقادیر php رو می تونی تو صفحه نمایش بدی ولی تو اسکریپت بهش دسترسی نداری دلیلش همینه

برای ارسال پاسخ باید وارد سایت شوید