آفلاین
user-avatar

Authentication

2 سال پیش
توسط faezeh آپدیت شد
آفلاین
user-avatar
faezeh ( 2312 تجربه )
2 سال پیش

سلام وقتتون بخیر من با auth می خوام با ویو ایی که خودم درستش کردم رجیستر کنم ولی نمیدونم چرا توی دیتابیسم ذخیره نمیشه اگه کسی میدونه میشه کمکم کنه

آفلاین
user-avatar
developer ( 33462 تجربه )
2 سال پیش
تخصص : برنامه نویس

اروری دارید؟
خود ویو پیشفرض رجیستر رو دقیق چک کنید و روت ها رو دقیق لینک دهی کنید

آفلاین
user-avatar
faezeh ( 2312 تجربه )
2 سال پیش

کردم ولی نمیدونم چرا نشد نه ارروری ندارم ولی کلا رجیستر و لاگینم انجام نمیشه صفحشون بالا میاد ولی رجیستر که اصلا توی دیتابیسم ذخیره نمیشه
''' // Authentication Routes...
Route::get('login', 'Auth\LoginController@showLoginForm')->name('login');
Route::post('login', 'Auth\LoginController@login');
Route::post('logout', 'Auth\LoginController@logout')->name('logout');

// Registration Routes...
Route::get('register', 'Auth\RegisterController@showRegistrationForm')->name('register');
Route::post('register', 'Auth\RegisterController@register');
این روتمه
'''protected function create(array $data)
{
User::create([
'email' => $data['email'],
'name' => $data['name'],
'password' => Hash::make($data['password'])
]);
}'''
اینم کنترلرمه
''' <div class="container-fluid" style="background: lightskyblue;">
<div class="row" style="height: 70px;">
<div class="col-6">
<div class="col-12 myPhone"><img src="/image/phone (3).png"> My Phone</div>
</div>
<div class="col-6"><div class="col-12 logReg"><span style="float:right;"><a href="/login" style="text-decoration: none;cursor: pointer">Login</a> | <a href="/register" style="text-decoration: none;cursor: pointer">Register</a></span></div></div>
</div>
</div>

<div class="container-fluid">
<div class="row top-buffer" style="height: 310px;margin-top: 90px;">
<div class="col-lg-6 col-lg-1 col-centered" style="float: none;margin: 0 auto;">
<form action="/register" method="POST" style="margin:0 auto;float: none;">
{!! csrf_field() !!}
<div style="height: 61px;margin: 0 auto;float: none;"><span style="font-size: 28px;font-weight: bold;">Sign Up!</span><br><span class="underL">you dont have a account, Please signup in my phonebook</span><br><hr class="col-12">
<input name="email" type="text" class="form-control " placeholder="E-mail" style="margin: 0 10px;">
<input name="name" type="text" class="form-control top-buffer" placeholder="User Name" style="margin:15px 10px;">
<input name="password" type="text" class="form-control top-buffer" placeholder="Password" style="margin:15px 10px;">
<button style="padding-top:3px;margin: 0 10px;float: none;height: 38px;" type="submit" class="btn btn-primary btn-lg col-lg-12 col-centered">Sign Up</button>
<br>
<br>
<span class="underL">Do you have account, please <a href="/login">login</a> in your account</span>
</div>
</form>
</div>
</div>
</div>'''
اینم ویومه
لطفا اگه میدونید کمکم کنید چون واقعا بهش احتیاج دارم
@alirezasafdari

آفلاین
user-avatar
developer ( 33462 تجربه )
2 سال پیش
تخصص : برنامه نویس

تکرار پسورد رو گذاشتید؟ اگه نمیخواین بذارید توی کنترلر ولیدیت نکنید، ارورها رو توی بلیدتون بذارید تا شاید ارور تکمیل فرم بده،
قدم به قدم dd بگیرید و ببینید تا کجا درست میره و ارور کجا هست

آفلاین
user-avatar
faezeh ( 2312 تجربه )
2 سال پیش

چیزایی که شما گفتین رو انجام دادم
''' event(new Registered($user = $this->create($request->all())));
مشکلم از این خط فکر کنم باشه
@alirezasafdari

آفلاین
user-avatar
developer ( 33462 تجربه )
2 سال پیش
تخصص : برنامه نویس

از اونجاییکه میگید اروری ندارید و میگید مشکل قبل create شدن هست من حدس میزنم توی registredController.php دارید یک ولیدیت میکنید ولی توی بلید اون رو قرار ندادید احتمالا هم دارید پسورد رو confirmed میکنید، ولی توی بلید فقط یکبار پسورد رو وارد میکنید
کل کد registredController.php تون رو قرار بدید

آفلاین
user-avatar
faezeh ( 2312 تجربه )
2 سال پیش

کد رجیسترم همون کد auth که واسه رجیستر بود گداشتم جواب نگرفتم رفتم از سر خودم نوشتم خیلی ممنونم از راهنماییون و وقتی که گذاشتین
@alirezasafdari

برای ارسال پاسخ باید وارد سایت شوید