MethodNotAllowedHttpException

3 سال پیش توسط میلاد مولوی مطرح شد
آفلاین
user-avatar
میلاد مولوی ( 465 تجربه )
3 سال پیش

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

سلام بر دوستان عزیز
وقتی وارد یکی از مسیرهای تعریف شده میشم با این خطا مواجه میشم:

MethodNotAllowedHttpException

اگر در مرحله اول این فکر رو میکنین که در فرم method رو وارد نکردم اشتباه میکنین.کد فرم:

<form class="form-horizontal" action="{{ route('spanel.update' , ['id' => $fsetting->id]) }}
method="post"
'''enctype="multipart/form-data">
{{ csrf_field() }}
{{ method_field('PATCH') }}

قبلا صفحات این چنینی رو پیاده کردم ولی متاسفانه این یکی نمیدونم چرا مشکل داره. لطفا راهنمایی بفرمایین

آفلاین
user-avatar
Masiht ( 3426 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : برنامه نویس سمت سرور (php)

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

@pop.milad.popسلام شب بخیرلطفا اون روت که در web.php ساختید رو کدش رو ارسال کنید

آفلاین
user-avatar
Masiht ( 3426 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : برنامه نویس سمت سرور (php)

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

@pop.milad.pop

Route::get('test', test()

ببینید اینجا که توی web.php تعریف کردید روت رو نوع رو چی زدید ؟

این حدس منه که در web.php مشکل دارید !

آفلاین
user-avatar
میلاد مولوی ( 465 تجربه )
3 سال پیش

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

@masiht
با سلام خدمت شما دوست عزیزم.مسیر از نوع resource تعریف شده

آفلاین
user-avatar
وحید رضازاده ( 17169 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : برنامه نویس

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

@pop.milad.pop
سلام
اگر از resource استفاده کردین شما باید mehtod رو patch بذارین
صفحه update در resource با متد patch میاد بالا نه post

آفلاین
user-avatar
میلاد مولوی ( 465 تجربه )
3 سال پیش

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

@vahidrezazadeh
دوست عزیزم اگر توجه کنین بنده method field رو برابر PATCH قرار دادم.اگر فایل آموزش جناب موسوی رو بررسی کنین متوجه میشین که ایشون هم دقیقا همینکار رو کردن.بنده در جاهای دیگه به همین منوال جلو رفتم و جواب گرفتم.در تعجبم چرا این قسمت با مشکل مواجه شدم.مساله جالب توجه اینه که قسمت destroy هم کار نمیکنه.
وقتی از دستور dd در قسمت edit استفاده کردم و خواستم اطلاعات ارسالی رو بهم نشون بده عملا هیچی نمایش نمیداد.یعنی برای صفحه مورد نظر هیچ داده ای رو ارسال نمیکرد

'''
(public function edit (Fsettinf $fsetting
}
;(('return view ('Admin.setting.edit' , compact ('fsetting
{
'''

آفلاین
user-avatar
مهدی ( 23322 تجربه )
3 سال پیش

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

به نظر من کدتو کنترنلر و قسمتهای مربوطه رو کامل بذار یا کدتو بذار رو گیتی جایی احتمال زیاد جایی اشتباه کردی خودت متوجه نمیشی

برای ارسال پاسخ لازم است، ابتدا وارد سایت شوید.