Restore کردن دیتا

4 سال پیش توسط محمد مطرح شد
آفلاین
user-avatar
محمد ( 19952 تجربه )
4 سال پیش

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

من میخام وقتی کاربر مثلا مقاله ای را پاک میکنه یجایی در جدولی لیست مقالات پاک شده را ببینه و اگر خواست بتونه با انتخاب هر مقاله restore کنه.
میدونم که از Softdelete بایستی استفاده کرد اما خب نمیدونم چطوره و چه مدلی اطلاعات \اک شده را برگردونم.
ممنون میشم با تکه کدی یا نمونه پروژه ای من را راهنمایی کنید.

آفلاین
user-avatar
سیدعلی موسوی ( 145018 تجربه )
4 سال پیش
تخصص : سی شارپ و پی اچ پی

لینک کوتاه اشتراک گذاری

1

در مدل مقالاتت، یک فیلد دیگه در تیبل ت اضاف کن بنام.
$table->softDeletes();

هرجا خواستی دلیت انجام بدی این متد
$flights = App\Flight::withTrashed()
->where('account_id', 1)
->get();

رو فراخونی کن.، یک فرمت تاریخ در فیلد softdelete اضاف میشه که لاراول در صورت پر بودن اون فیلد ، کل دیتا ردیف رو در نظر نمیگیره، شما برای باز گردانی فیلدات میتونی با اپدیت کردن دیتابیست و خالی کردن فیلدت در اصل بازگردانی رو انجام بدی،

$flight->restore();

لاراول وقتی اون فیلد خالی باشه ردیفت در دیتابیس رو هم حساب میکنه..

آفلاین
user-avatar
محمد امیر محمدی ( 2723 تجربه )
4 سال پیش
تخصص : برنامه نویس لاراول و ویو جی اس

لینک کوتاه اشتراک گذاری

2

در مدل مقالاتت، یک فیلد دیگه در تیبلت اضاف کن بنام.

$table->softDeletes();

هرجا خواستی دلیت انجام بدی این متد

$articles = AppArticle::withTrashed()
->where('account_id', ۱)
->get();

رو فراخونی کن.، یک فرمت تاریخ در فیلد deleted_at اضافه میشه که لاراول در صورت پر بودن اون فیلد ، کل دیتا ردیف رو در نظر نمیگیره، شما برای باز گردانی فیلدات میتونی با اپدیت کردن دیتابیست و خالی کردن فیلدت در اصل بازگردانی رو انجام بدی،

$articles->restore();

لاراول وقتی اون فیلد خالی باشه ردیفت در دیتابیس رو هم حساب میکنه..

"اصلاح کامنت دوستمون"

آفلاین
user-avatar
سیدعلی موسوی ( 145018 تجربه )
4 سال پیش
تخصص : سی شارپ و پی اچ پی

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

متشکر دوست خوبم امیرجان

و جهت صحیح پیامم بگم که؛

فیلدی به نام deleted_at در دیتابیس منظوزم بود اشتباه بالا گفتم softdelete

متد حذف کردن هم همون تابع
delete()

اون تابع بالا برای گرفتن ایتم های حذف شده بود

آفلاین
user-avatar
محمد ( 19952 تجربه )
4 سال پیش

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

account_id منظور چی هست؟

آفلاین
user-avatar
محمد امیر محمدی ( 2723 تجربه )
4 سال پیش
تخصص : برنامه نویس لاراول و ویو جی اس

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

البته میتونه جای account_id هرچیزی باشه.چون سلکت کردن هست دیگه.
ولی اینجا فکر کنم منظور دوستمون همون آی دی یوزری هست که این مقالات رو نوشته.

برای ارسال پاسخ لازم است، ابتدا وارد سایت شوید.