dropdown با flexbox

3 سال پیش توسط احسان قربانی مطرح شد
آفلاین
user-avatar
احسان قربانی ( 42962 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : PHP ، در حال یادگیری لاراول ، MidLevel درفرانت اند

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

سلام دوستان D:
من میخوام با flex box یک drop down برای nvabar درست کنم. ولی نمیتونم.کسی میدونه چطور میشه اینکارو کرد؟
پ.ن:من وقتی چند تا کلاس رو با هم استایل دهی میکنم ‍وقتی میخوام استایل یکی شون رو مثلا تو hover تغییر بدم عمل نمیکنه . کسی میدونه چرا ؟
پ.ن۲:سورس کد ها رو میذارم ببینید خوبه یا نه این نوباری که ساختم.
http://s9.picofile.com/file/8339064176/index.html.html
http://s8.picofile.com/file/8339064192/style.css.html
پ.ن۳:دوستان راکت از فریمورک استفاده میکنه یا نه؟ من الان این صفحه رو بدون فریمورک نوشتم ولی ببینید css اش چقدر مزخرفه . چطوری میشه همه چیز رو مثل راکت مدرن و تمیز در آورد؟ الان من تو 60 خط html نزدیک به 15 تا کلاس مجبور شدم استفاده کنم!با 280 خط css !ولی حالا بخوام یه چیز دیگه به یه جای صفحه اضافه کنم کلا همه چی به هم میریزه.
با تشکر که وقت میذارید.

آفلاین
user-avatar
محمد یوسفی پور ( 10142 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : برنامه نویس، لینوکس، طراحی وب

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

برای ساخت navbar باید از تگ های li و ul به جای div استفاده کنی. به احتمال زیاد مشکلت حل میشه.
برای اینکه css بهتری بنویسی بهتره از چند کلاس رو که میدونی پرکاربرد هستن رو تعریف کنی و داخل html به هر عنصری که نیاز داشتی علاوه بر style خودش اون رو هم اضافه کنی. برای این کار بعد از کلاسی که نوشتی یک فاصله بزار و بعد کلاس بعد اینطوری کمتر css مینویسی یه راه دیگه استفاده از فریمورک هستش.

برای ارسال پاسخ لازم است، ابتدا وارد سایت شوید.