localStorage setItem در لاراول

3 سال پیش توسط محمود خسروی مطرح شد
آفلاین
user-avatar
محمود خسروی ( 18113 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : طراح و برنامه نویس

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

سلام می خواستم چطری میشه در جاوااسکریپت یک متغیر سراسری تعریف کرد localStorage.setItem من یک فرم آموزشگاه پر کردم سپس می خواهم id آموزشگاه را برای همه فرم ها نگه دارم

var school_id = {school_id: data_school.id};
school_id = (school_id['school_id']);
_school_id = school_id;
console.log(_school_id);
localStorage.setItem('show_school_id ', _school_id);

بعد وقتی کاربر روی یک لینک کلیک میکنه show_school_id در تب Storage نگهداری میشود.

حالا چجوری میشه show_school_id در کنترلر بیاریم و ذخیره اش کنیم؟؟؟

من در تابع store به این صورت کد نوشتم.

public function store(Request $request)
{
    $requisition = new Requisition();
    $requisition->user_id = auth()->user()->id;
    $requisition->school_id = intval($request->show_school_id);
    $requisition->type = $request->application;
    $requisition->date = ۰;
    $requisition->status = ۰;
    $requisition->approved = ۰;
    $requisition->save();
    return redirect(route('requisitions.create'))->with('success', 'اطلاعات با موفقیت ذخیره شد.');
}

وقتی در فرم ذخیره می کنم میشه school_id مقدار نداره.

خیلی ممنونم از پاسخ شما.

آفلاین
user-avatar
سیدعلی موسوی ( 142798 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : سی شارپ و پی اچ پی

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

سلام

من زیاد از روش جاوا اسکریپت شما در استورج و ارسالش به کنترلر نمیدونم ولی یه راه ساده تری داری بیایی یه اینپوت hidden بذاری و با جاوا اسکریپت پرش کنی و اینپوت رو یه نام بدی و سمت کنترلت چک کنی value پر شده اینپوت چیه و استفاده کنی

آفلاین
user-avatar
سیدعلی موسوی ( 142798 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : سی شارپ و پی اچ پی

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

منظورم از زیاد کار نکردم اینه که با جی کوئری میدونم چطوری جیسون بفرستی سمت کنترلرت ولی این روش شما رو نمیدونم چطوری از استورج بفرسی به سمت کنترلرت 😋

آفلاین
user-avatar
محمود خسروی ( 18113 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : طراح و برنامه نویس

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

@juza666
ممنون دوست عزیز، اوکی کد رو بفرست که با رفرش صفحه از بین نره.
این که شما میگی با رفرش صفحه school_id که ذخیره شده ازد بین میره ولی با استورج مقدار از بین نمیره.
باز هم ممنون.

آفلاین
user-avatar
محمود خسروی ( 18113 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : طراح و برنامه نویس

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

من پیدا کردم https://stackoverflow.com/questions/2010892/storing-objects-in-html5-localstorage?answertab=votes#tab-top

دوستان اگر میدانند کمک کنند. با تشکر فراوران

برای ارسال پاسخ لازم است، ابتدا وارد سایت شوید.