35 درصد تخفیف ویژه تابستان دوره‌های نقدی و عضویت ویژه راکت

اطلاعات بیشتر
محمود خسروی
4 سال پیش توسط محمود خسروی مطرح شد
4 پاسخ

localStorage setItem در لاراول

سلام می خواستم چطری میشه در جاوااسکریپت یک متغیر سراسری تعریف کرد localStorage.setItem من یک فرم آموزشگاه پر کردم سپس می خواهم id آموزشگاه را برای همه فرم ها نگه دارم

var school_id = {school_id: data_school.id};
school_id = (school_id['school_id']);
_school_id = school_id;
console.log(_school_id);
localStorage.setItem('show_school_id ', _school_id);

بعد وقتی کاربر روی یک لینک کلیک میکنه show_school_id در تب Storage نگهداری میشود.

حالا چجوری میشه show_school_id در کنترلر بیاریم و ذخیره اش کنیم؟؟؟

من در تابع store به این صورت کد نوشتم.

public function store(Request $request)
{
    $requisition = new Requisition();
    $requisition->user_id = auth()->user()->id;
    $requisition->school_id = intval($request->show_school_id);
    $requisition->type = $request->application;
    $requisition->date = ۰;
    $requisition->status = ۰;
    $requisition->approved = ۰;
    $requisition->save();
    return redirect(route('requisitions.create'))->with('success', 'اطلاعات با موفقیت ذخیره شد.');
}

وقتی در فرم ذخیره می کنم میشه school_id مقدار نداره.

خیلی ممنونم از پاسخ شما.


لاراول
تگ‌های محبوب
لاراول
php
laravel
متفرقه
reactjs
عمومی
html_css
nodejs
vuejs
وردپرس
پایتون
css
فلاتر
react
javascript
ثبت پرسش جدید
سیدعلی موسوی
تخصص : سی شارپ و پی اچ پی
@juza66 4 سال پیش آپدیت شد
0

سلام

من زیاد از روش جاوا اسکریپت شما در استورج و ارسالش به کنترلر نمیدونم ولی یه راه ساده تری داری بیایی یه اینپوت hidden بذاری و با جاوا اسکریپت پرش کنی و اینپوت رو یه نام بدی و سمت کنترلت چک کنی value پر شده اینپوت چیه و استفاده کنی


سیدعلی موسوی
تخصص : سی شارپ و پی اچ پی
@juza66 4 سال پیش مطرح شد
0

منظورم از زیاد کار نکردم اینه که با جی کوئری میدونم چطوری جیسون بفرستی سمت کنترلرت ولی این روش شما رو نمیدونم چطوری از استورج بفرسی به سمت کنترلرت 😋


محمود خسروی
تخصص : طراح و برنامه نویس
@oxbir 4 سال پیش آپدیت شد
0

@juza666
ممنون دوست عزیز، اوکی کد رو بفرست که با رفرش صفحه از بین نره.
این که شما میگی با رفرش صفحه school_id که ذخیره شده ازد بین میره ولی با استورج مقدار از بین نمیره.
باز هم ممنون.


محمود خسروی
تخصص : طراح و برنامه نویس
@oxbir 4 سال پیش مطرح شد
0

من پیدا کردم https://stackoverflow.com/questions/2010892/storing-objects-in-html5-localstorage?answertab=votes#tab-top

دوستان اگر میدانند کمک کنند. با تشکر فراوران


برای ارسال پاسخ لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام