remember me در لاراول

3 هفته پیش
توسط coarad supp آپدیت شد
Saied Hr ( 12740 تجربه )
3 هفته پیش

سلام دوستان میخواستم بدونم چطور میشه قسمت مرا به خاطر بسپار رو برای فرم لاگین توی لاراول فعال کرد؟

coarad supp ( 7160 تجربه )
3 هفته پیش

توی فرمتون یه پک باکس قرار بدین به اسم remember و توی قسمت کنترلر لاگین این کد رو اضافه کنید

$auth = Auth::attempt(
        [
            'username'  => strtolower(Input::get('username')),
            'password'  => Input::get('password')    
        ], Input::get('remember')
    );

https://stackoverflow.com/questions/23278404/how-to-do-remember-me-login-option-in-laravel/35547341

Saied Hr ( 12740 تجربه )
3 هفته پیش

@coaradsupp

if (Auth::guard('admin')->attempt(['email' => $request->email, 'password' => $request->password], $request->remember?true:false)) {  
  // if successful, then redirect to their intended location  
  return redirect()->intended(route('admin.dashboard'));  
}  
// if unsuccessful, then redirect back to the login with the form data  
return redirect()->back()->withInput($request->only('email', 'remember'));

توی فرم لاگین وقتی روی گزینه ی remember me میزنم توی دیتابیس remember_token برام ایجاد میشه ولی در عمل نمیتونم بدونم وارد کردن رمز عبور و پسورد داخل پنل بشم

coarad supp ( 7160 تجربه )
3 هفته پیش

ینی دفعه اول که وارد میشید میبندید باز میخواید وارد بشید نیاز به ورود اطلاعات دارید؟

اگه اره این مورد رو چک کنید

'expire_on_close' => true,

توی فایل کانفیگ session.php
اگه true باشه ینی با بسته شدن سشن هم پاک میشه و باید false قرار بدین
و همچین زمان سشن رو هم بررسی کنید کم نباشه

'lifetime' => 10080,
Saied Hr ( 12740 تجربه )
3 هفته پیش

@coaradsupp

expire_on_close این مورد false بود
من یوزرنیم و پسوردمو رو وارد میکنم بعد تیک remember me رو میزنم و لاگین میکنم .
بعدش logout میکنم ،وقتی میخوام دوباره وارد پنلم شم ،اینپوت هام رو خالی نشون میده.همون طوری لاگین رو هم میزنم باز تاثیری نداره
تنظیمات دیگه ای هم هست که باید انجام بدم؟

coarad supp ( 7160 تجربه )
3 هفته پیش

خوب lagout انجام بدین سشن رو حذف میکنه دیگه، و نباید هم دیگه وارد بشه، این مورد واسه مواقعی هست که شما لاگین میکنید ولی لاگ اوت نمیکنید و باز به اون سایت که برمیگردید بدون ورود اطلاعات شما احراز هویت میشید

Saied Hr ( 12740 تجربه )
3 هفته پیش

@coaradsupp
بله درسته،
راهی میدونید که به صورت کوکی بشه ذخیرش کرد؟

coarad supp ( 7160 تجربه )
3 هفته پیش

SOLUTION:

In app/config/session.php in the array my 'driver' key had a value of 'file'. After switching this to 'cookie' everything worked as expected.

برای ارسال پاسخ باید وارد سایت شوید