رایموند
5 سال پیش توسط رایموند مطرح شد
6 پاسخ

ارورر بخش عضویت لاراول

درود دوستان ..
مشکل این ارورر چیه؟
http://www.upsara.com/images/q9ub_j.png
ممنون میشم جواب بدید..


لاراول
تگ‌های محبوب
لاراول
php
laravel
متفرقه
reactjs
عمومی
html_css
nodejs
vuejs
وردپرس
پایتون
css
فلاتر
react
javascript
ثبت پرسش جدید
محمد امیر محمدی
تخصص : برنامه نویس لاراول و ویو جی اس
@mem.amir.m 5 سال پیش آپدیت شد
0

دوست عزیز شما پورت رو در مرور گر وارد نمیکنید
باید به این صورت وارد کنید.

    localhost:8000/forum/register

حسام موسوی
تخصص : طراح و برنامه نویس
@hesammousavi 5 سال پیش آپدیت شد
0

شما سعی کن با دستور

php artisan serve

پروژه رو اجرا کنی نه اونطوری


رایموند
تخصص : برنامه نویس وردپرس و جوجه برنا...
@endworld 5 سال پیش مطرح شد
0

@حسام موسوی
این دستور اجرا می کنم اصلا صفحه لود نمی کنه...:(


رایموند
تخصص : برنامه نویس وردپرس و جوجه برنا...
@endworld 5 سال پیش مطرح شد
0

کسی نیست بگه؟


عمو پدی
تخصص : برنامه نویس خرده پای ری اکت
@pedram6195 5 سال پیش آپدیت شد
0

داخل فولدر پروژه، cmd رو باز کن و دستور زیرو بزن:

php artisan serve

بعدش داخل مرورگر آدرس زیرو بزن:

localhost:8000

اگه بازم چیزی نیومد، برو داخل فولدر route و داخل فایل web.php و مسیر صفحه اصلی پروژه تو چک کن که به کدوم کنترلر و متد یا ویو ختم میشه:

Route::get('/');

رایموند
تخصص : برنامه نویس وردپرس و جوجه برنا...
@endworld 5 سال پیش مطرح شد
0

@pedi
این دستور رو میزنم کلا صفحه بالا نمیاره...

php artisan serve

محمد امیر محمدی
تخصص : برنامه نویس لاراول و ویو جی اس
@mem.amir.m 5 سال پیش آپدیت شد
0

دوست عزیز شما پورت رو در مرور گر وارد نمیکنید
باید به این صورت وارد کنید.

    localhost:8000/forum/register

برای ارسال پاسخ لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام