یه سوال من یه کاربر رو به پروژه تو گیت لب اضافه کردم و دسترسی دو ماهه بهش دادم حالا تو این مدت این هر چی پوش کرد بعد حذف شدن دسترسیش باقی میمونه یا پاک میشه؟
خیر حدف نمیشن و باقی میمونن
میتونید با خیال راحت دسترسی رو سلب کنید و از پروژه حذفشون کنید :)
@imaniy
اگر اون موارد رو با branch master مرج کنید ، تمام مواردی که اون فرد پوش کرده باقی میمونه
@imaniy
اگه نکنی شو دیگه نمیدونم ، ولی فک کنم بهترین کاری که میتونی انجام بدی ، یک اکانت فیک بساز تو گیت لب دسترسی ۱ روزه بهش بده با اون تست کن ببین جواب میده یا نه
خیر حدف نمیشن و باقی میمونن
میتونید با خیال راحت دسترسی رو سلب کنید و از پروژه حذفشون کنید :)