خطای Trying to get property of non object

4 ماه پیش توسط محمدحسن فرهادی آپدیت شد
آفلاین
user-avatar
bardia ( 22926 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : Golang/Laravel

لینک کوتاه اشتراک گذاری

1

@hesammousavi

دوستان چطور میشه از خطا زیر راهی پیدا کرد

Trying to get property of non-object 

کد کنترلر

    public function edit($id){
        $find=Roleuser::find($id);
        return view('admin.role.roleupdate',compact('find'));
    }

کد قسمت view

 $dd=$find->user_id;
  $pos=DB::table('users')->where('id','=',$dd)->pluck('name');
آفلاین
user-avatar
حسام موسوی ( 473667 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : طراح و برنامه نویس

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

در قسمتی از view از حلقه استفاده نکردید ؟
چون این ارور زمانی پیش میاد که مقداری از object رو میخواید بگیرید که وجود نداره . !!
قطعا یک تست از مقدار خروجی find بگیرید

آفلاین
user-avatar
bardia ( 22926 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : Golang/Laravel

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

@hesammousavi

var_dump($find);

خروجی NULL برمی گردونه

آفلاین
user-avatar
bardia ( 22926 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : Golang/Laravel

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

@hesammousavi
مشکل از کجاست؟ باید چیکار کنم
فک کنم id رو دورس پاس نمیده!

آفلاین
user-avatar
حسام موسوی ( 473667 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : طراح و برنامه نویس

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

روت خودتون چک کنید ببینید چرا پاس نمیده داستان چیه !!

آفلاین
user-avatar
bardia ( 22926 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : Golang/Laravel

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

این روت من
@hesammousavi

route::get('/edit/{id}','[email protected]')->name('user_role.edit');
آفلاین
user-avatar
حسام موسوی ( 473667 تجربه )
3 سال پیش
تخصص : طراح و برنامه نویس

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

بجای متد find از متد findOrFail در متد edit استفاده کنید . و لاگ بگیرید id بر میگرده مثلا 1 و 2 ... ؟

آفلاین
user-avatar
zeynab ( 50 تجربه )
1 سال پیش
تخصص : کارشناس ارشد مهندس GIS

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

سلام و وقت بخیر
من کد زیر رو نوشتم
سوالم اینجاست که همیشه همین رو درست اجرا میکرد. اما الان بعد از حدود یکسال اجرای درست یهویی داره این خطا رو میده. با وجود اینکه هیچ تغییری هیچجا داده نشده!!!! خطا: trying to get property 'path' of non- object


کد خود را اینجا وارد کنید
```$payload = array( 
        'key' => 'gfgZmlUhw3ztqHApearpA254h1R9mrWQBbTW0ihhqGZyM1utvd', 
        'url' => 'http://girans.ir/traffic/index186.html'

 ); 
$payload = json_encode($payload); 
$ch = curl_init('http://screeenly.com/api/v1/fullsize'); 

curl_setopt($ch, CURLOPT_CUSTOMREQUEST, "POST"); 
curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, $payload); 
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true); 
curl_setopt($ch, CURLOPT_HTTPHEADER, array( 'Content-Type: application/json', 'Content-Length: ' . strlen($payload)) ); 
$result = curl_exec($ch); 
//var_dump($result); 
$result = json_decode($result); 
$path = $result->path; 

?>

<hr> 
<img src="<?php echo $path; ?>" alt="Screenshot">
آفلاین
user-avatar
محمد حسین مرآتی ( 2027 تجربه )
6 ماه پیش
تخصص : درحال یادگیری لاراول

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

@zeynabghasempoor8
سلام دقیقا منم همین مشکل رو دارم، کدم کامل یک مدت درست کار میکنه ولی بعد چند وقت دیگه کار نمیکنه و همین ارور رو میده.
اگ تونستید حل اش کنید به منم بگید ممنون
ایدی من @merati22

آفلاین
user-avatar
محمدحسن فرهادی ( 122888 تجربه )
4 ماه پیش
تخصص : علاقه مند به کد نویسی

لینک کوتاه اشتراک گذاری

0

@mrbardia72 @merati22
سلام من هم به همین مورد خوردم. شما تونستید حلش کنید؟

آفلاین
user-avatar
محمدحسن فرهادی ( 122888 تجربه )
4 ماه پیش
تخصص : علاقه مند به کد نویسی

لینک کوتاه اشتراک گذاری

1

حلش کردم . باید توی فایل RouteServiceProvider می رفتم و مثلا {{sample}} که توی rout استفاده کردم رو bind می کردم.

برای ارسال پاسخ لازم است، ابتدا وارد سایت شوید.