راکت

میزان پاسخگویی درخواست ها در سرور مجازی cpu شش و رم 16

2 پاسخ

سلام دوستان. سایت و اپلیکیشنی با لاراول روی سرور مجازی cnetOS7 با وب سرور apache قرار دارد. مشخصات سرور مجازی ( cpu شش هسته و 16 گیگابایت رم ) هستش. سرور از ایران سرور تهیه شده است. در ساعات پیک کار ما ( یعنی ساعت 6 تا 10 شب )، سرعت سایت و اپ به شدت کند می شود. به حدی که میانگین زمان باز شدن هر صفحه در سایت و اپ به بالای 16 ثانیه می رسد. با توجه به آماری که در cdn ابر آروان ثبت میشود در نیم ساعت ترافیک سایت و اپ، حدود 17 هزار ریکوئست به سمت سرور ارسال میشود. که به طور میانگین ثانیه ای 12.7 درخواست ارسال میشود. همچنین پاسخ بسیاری از درخواست ها در کش ذخیره شده است. و برای بارگذاری فایل ها و عکس ها، از هاست دانلود استفاده می شود. میخواستم ببینم دوستانی که تجربه دارند، این رفتار سرور را طبیعی قلمداد میکنند. یا یک سرور مجازی با چنین قدرتی باید تعداد درخواست های بیشتری را بتواند پاسخگو باشد. ممنون میشم تجربتونو در میان بزارید.

@sinashahoveisi
@hadikhanian
@endworld
@webnolin
@juza66
@developer
@hesammousavi
@arminamirinasab
@AlirezaQolamian
@mobinasattari7
@ali.bayat
@endworld
@milad
@hadikhanian

ثبت پرسش جدید

پاسخ‌ها

2
محسن عواطفی
محسن عواطفی
@webnolin

تخصص: برنامه‌نویس وب

سلام
به نظر من طبیعیه، البته باید ریشه‌ی مشکل رو پیدا کرد، اگر دیتابیستون خیلی حجیم و سنگین باشه خب با بهینه‌سازیش مشکلتون به احتمال زیاد حل میشه (این چیزیه که من قبلا در همچین سروری با درخواست های به نسبت کمتر که مشکل در سرعت بارگذاری داشته تست کردم و نتیجه قابل قبول بوده).
اما اگر مشکل از دیتابیس نیست و فقط از تعداد درخواست هاست که باید منابع سرور رو آپگرید کنید، در اینصورت پیشنهاد میکنم پردازنده رو به 10 هسته ارتقاء بدید، هارد هم اگر از نوع ssd باشه تاثیرش به وضوح قابل مشاهدس.
البته من تجربه تمام و کمالی تو این زمینه ندارم، بهتره منتظر جواب مابقی دوستان هم بمونید. 😄❤️

سهیل حیدری
سهیل حیدری
@hbr

نگا کنید آپاچی به این صورت کار میکنه که برای هر ریکوئست 1 نخ ایجاد میکنه و برای 17 هزار ریکوئست 17 نخ ایجاد میکنه(منظورم نخ نرم افزاری هست) چاره اینه که بیاین از asyn استفاده کنید یعنی concurerncy به این صورت هستش که به جای اینکه 17 هزار نخ ایجاد شه به تعداد نیاز نخ درست شه مثلا هر نخ 1000 ریکوئست ماکزیمم جواب میده اونوقت به جای 17000 ریکوئست با 17 نخ مدیریت میکنید که استفاده از منابع رو به شدت پایین میاره.
مثلا نود جی اس خودش به طور پیش فرض اینطوری هستش که تمام درخواست هارو رو یک نخ مدیریت میکنه و وقتی از ماژول cluster اش استفاده میکنید به تعداد نیاز از منابع هسته های پردازنده استفاده میکنه
نمیدونم تونستم خوب توضیح بدم یا نه ولی امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.

شاید پاسخ شما همین‌جا باشد

برای ارسال پاسخ لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام