بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگوها

فیلتر ها
دسته بندی : جاوااسکریپت

رسم نمودار

5 دقیقه پیش
توسط mohammad rr آپدیت شد

سلام چطور میتونم نمودار رسم کنم توی صفحه وب؟ خیلی جستجو کردم ، با google data فکر کنم میشه ولی وقتی می خوام به mySQL وصل کنم که اطلاعات رو از پایگاه داده بخونم ، نمیتونه وصل بشه. الان localHost دارم با wamp server نمیدونم چه جوری localhost رو به google data وصل کنم

8 پاسخ

مشکل پروفایل کاربر

7 دقیقه پیش
توسط mohammad rr آپدیت شد

سلام دوستان! دوستان من تو سایت خودم میخوام هر کاربر یک پروفایل داشته باشد و کد ها رو به صورت زیر نوشتم: Route : Route::get('/profile/{username}' , 'HomeController@UserProfile'); User Model : public function path(){ $locale = app()->getLocale(); return "/$locale/profile/$this->slug"; } HomeController: public function UserProfile(User $user){ return view('User.pro...

18 پاسخ

دسته‌بندی مدل‌های الکوئنت در لاراول ۶

48 دقیقه پیش
توسط Hamid Ghiasifar آپدیت شد

درود دوستان من پس از بارها پیاده سازی فیچِر دسته بندی‌ها در پروژه های مختلف، به این نتیجه رسیدم که سورس کد این فیچر را به یک پکیج لاراولی تبدیل کنم. بنده اخیرا پکیجی به نام Laravel Categorizable منتشر کردم. این پکیج کاملا با نسخه ۶ لاراول سازگار است و با بهره گیری از روابط چندریختی (Polymorphism) این امکان را به ما می‌دهد که: هر مدلی که خواستیم را دسته بندی کنیم. به عبارت دیگر در یک اپلیکیشن لارا...

21 پاسخ

اتصال یک سایت به دو یا چند دیتابیس در هاست های متفاوت

1 ساعت پیش
توسط f.zare مطرح شد

سلام من یک وب سایت لاراولی دارم که می خوام براش یه api بنویسم که بین دیتابیس چندتا سایت ارتباط برقرار کنه که این وب سایت ها هر کدوم روی یک هاست هستند. پیشاپیش بابت راهنماییتون متشکرم @hesammousavi

0 پاسخ

چگونگی ساخت سیستم ویرایش اطلاعات roocket

2 ساعت پیش
توسط adel diba آپدیت شد

سلام خسته نباشید. یه توضیح مختصر در مورد ویرایش اطلاعات roocket یا هر ویرایش اطلاعات وبسایت های دیگه میخواستم. که از چه سیستمی باید استفاده کنم تا اطلاعات شخصی کاربر رو ثبت کنم.

2 پاسخ

مشکل در اتصال به سایت https باreact-native

3 ساعت پیش
توسط مهناز دوستی آپدیت شد

سلام من یه پروژه با react-native دارم. پروژه رو روی android تست می کنم .می خوام با استفاده از سرویس restfull به یک دامین که https هست وصل بشم و داده هایی رو به کاربر نشون بدم ولی خطای [TypeError: Network request failed] رو می بینم . در اتصال به http هیچ مشکلی ندارم. همین مشکل رو در مورد تصاویر هم دارم وقتی از آدرس httpسورس رو برای image تنظیم می کنم نشون داده میشه . اما وقتی مسیر عکس از یک سایت که...

0 پاسخ

آپلود نشدن تصویر بعد انجام مراحل زیر

3 ساعت پیش
توسط hassan آپدیت شد

آپلود تصویر روی لوکال کار می کرد ولی رو هاست با انجام کار های زیر بازم نشد در فرم enctype="multipart/form-data" <input id="profileimage" type="file" accept="image/*" class="form-input" name="profileimage" /> کنترلر $image = $request->profileimage ; $name4 = time().'_'.$image->getClientOriginalName(); $folder = '/uploads/imag...

2 پاسخ

رفع خطای سایز تصاویر در تست سرعت

4 ساعت پیش
توسط smpakdel آپدیت شد

سلام و دورد دوستان من در سایت gtmetrix خطای Serve scaled images دارم به خاطر استفاده تصاویر در سایز 60*60 در صفحه اصلی . حال مشکل اینجاست که اگر سایز تصاویر اصلی را تغییر دهم در صفحه مربوطه که سایز اصلی نیاز بوده دچار مشکل میشوم و نمیتونم سایز را تغییر دهم . آیا راه کاری هست ؟ یا باید تصویر اصلی را از تصویر استفاده شده در صفحه اصلی جداکنم ؟ اطلاعات وبسایت : CMS -> pure PHP bootstrap 3 ممنون...

1 پاسخ

آپلود روی هاست دانلودی

4 ساعت پیش
توسط ali kiani مطرح شد

سلام به همه. من یه سایت آموزشی نوشتم که میخوام فایل های آموزش را روی یه هاست آپلودی جدا آپلود کنم راهنماییم کنید ممنون

0 پاسخ

ست کردن زمان در دیتابانک

5 ساعت پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام کسی با این تابع DATE_ADD کار کرده میتونه به من رو راهنمایی کنه چطور ازش برای insert استفاده کنم و این INTERVAL که اشاره کرده چیه دقیقا ؟

1 پاسخ

ربات سایت

5 ساعت پیش
توسط Amir m آپدیت شد

سلام وقت بخیر من میخوام رباتی درست کنم که وارد یک سایت بخصوص بشه، لاگین کنه و یک اطلاعاتی رو بررسی کنه، اگر با اطلاعات توی دیتابیس همخونی نداشت، اطلاعات جدید رو حالا یا اسمس کنه یا ایمیل (این بخشش فعلا خیلی مهم نیست) و اطلاعات جدید رو توی دیتابیس ذخیره کنه و این فرایند رو یکی دو هفته مداوم انجام بده. همچین کاری رو با پایتون و سلنیوم انجام دادم فقط مشکلم اینه برای اجرای این برنامه باید شبانه روزی س...

2 پاسخ

سوال در مورد تاریخ

6 ساعت پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

@ali.bayat من میخام بگم اگه تاریخ من اگه از زمانش یک ماه گذشته بود رو پاک کن مثلا ۱۳۹۸-۱-۱۲ اگه از این تاریخ یک ماه گذشته باشه فلان چیز رو پاک کن؟ اگه میشه کمک کنید

3 پاسخ

استفاده ازvue به صورت اینترنال در php

7 ساعت پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

من داخل وب پک ابتدا اومدم با دستور زیر vue رو نصب کردم : npm install vue بعدش یک فایل داخل فایل index.php کد زیر رو نوشتم : <div id="app"> <li>{{name}}</li> </div> بعدش داخل فایل bundler-webpack.js کد زیر رو نوشتم : import Vue from 'vue'; new Vue({ el:'app', data:{ name:'mohammadali', list:[], ischecked:true } }).$mount('app'); همه چ...

3 پاسخ

عضویت ویژه در سایت

7 ساعت پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام . من میخواستم یه عضویت ویژه یک ماهه خریداری کنم . چرا کاربران رو مجبور به خرید عضویت سه ماهه میکنید ؟ خب شاید یکی مثل من فقط یه اموزش ۴ ساعتی میخواد فقط که مجبوره ۸۹ تومن پرداخت کنه . ای کاش یا عضویت ویژه یک ماهه حتی یک هفته ای قرار بدید ( هر چند با اعمال محدودیت) یا اینکه همه دوره هایی که در عضویت ویژه قرار دادند یه قیمتی هم داشته باشند که اگه کسی خواست عضو نشه و بخره بتونه با قیمت مناسب خری...

11 پاسخ

نمایش ارور به صورت جیسون در نود جی اس

18 ساعت پیش
توسط hossein آپدیت شد

کدهای نوشته شده رو قرار میدم دوستان لطف کنن نگاهی بهش بندازن : const { check, validationResult } = require('express-validator'); getDataRegistration(req, res, next) { check('name', 'فیلد نام نباید خالی باشد').isEmpty(); check('name', 'نام باید بیشتر از 7 کاراکتر باشد').isLength({ min: 7 }) check('email', 'فیلد ایمیل نباید خالی باشد').isEmpty(); check('email', 'ایمی...

3 پاسخ

فراخوانی تابع paginate روی یک آرایه

18 ساعت پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام به دلایلی مجبورم دو آرایه رو با هم مرج کنم و بعد اون رو نمایش بدم ، از طرفی این داده ها زیاد هستند و حتما باید paginage بشه، اما فقط وقتی مستقیما داده ها رو از روی یک مدل میخونم به من اجازه این کارو میده روشی هست که بشه paginate رو روی این ارایه فراخوانی کرد ؟ $notes1=auth()->user()->notes()->paginate(19); $users=Puser::where('id',auth()->user()->id)->pluck('user_i...

3 پاسخ

ساخت یک جدول کاربر جدا برای administrator اصلی درسته یا نه

21 ساعت پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام - لطفا یکم وقت بزارین و متن طولانیم رو بخونید - ممنون من یک سایت دارم مینویسم که همه ی کاربرای این سایت برای خودشون یک پنل کاربری دارن و کاراشون رو اونجا انجام میدن از طرفی یک مدیر خیلی اصلی ( مدیر تمامی کاربران) دارم که روی همه ی اینها نظارت داره من میخام مدیر اصلی سایت رو توی یک جدول کاملا جدا ذخیره کنم . یعنی یک جدول دیگه بسازم به نام administrator و مدیر اصلی رو اونجا ذخیره کنم . چون سطح...

3 پاسخ

درمورد ربات

1 روز پیش
توسط حامد نیرومند آپدیت شد

سلام دوستانویک سوال : لطفا آقای موسوی حذف نکنید. آیا رباتی هست برای ثبت نام خودرو؟ اگه هست میشناسید؟ طرز استفاده اش چطوره؟ این ربات ها چطوری درست میشن؟(یعنی باچه زمانی) اگه اطلاعات بیشتری دارید راهنمایی کنید

5 پاسخ

مدارك معتبر برنامه نويسي

1 روز پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام براي تكنولوژي ها و زبان هاي توسعه داده شده توسط مايكروسافت مثل asp.net خود مايكروسافت آزمون هايي رو برگزار ميكنه مدرك معتبر خودشونم ميدن كه همه جاي دنيا مورد تأييد هست. سوالم اين هست كه شما براي زبان هاي برنامه نويسي ديگري آزموني سراغ داريد كه به اندازه مدركي كه مايكروسافت ميده معتبر باشه؟ تشكر

4 پاسخ

دریافت پروژه

1 روز پیش
توسط mohammad rr آپدیت شد

سلام ببخشید میخواستم بدونم وقتی یک فریلنسر بشیم چگونه ما شناخته میشیم و پروژه بهمون داده میشه ؟ من یه سوال دیگه هم دارم چجوری میتونیم خلاق باشیم من هر چی فکر میکنم گیج میشم نمیفهمم چجوری یه موضوع برای صفحم انتخاب کنم

7 پاسخ