بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فیلتر ها
دسته بندی : جی کوئری

مشکل در نوشتن فانکشن

جی کوئری
- 1 هفته پیش
توسط hosein moni آپدیت شد

سلام. من این تابع رو نوشتم ولی دقیق نمیدونم مشکلش چیه: function scrollTo(id) { $(window).scroll(function() { if($(this).scrollTop() >= $(id).offset().top - 50) { return true; } }); } اینم فراخوانی: if(scrollTo("#element")) { // codes }

3 پاسخ

سوال در مورد AJAX در php سوال ساده

جی کوئری
- 3 هفته پیش
توسط فخرالدین لنگی آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشین یه سوال دارم در مورد ایجکس ؟؟ یه صفحه دارم که توش میخوام نظرات کاربران و پرسش و پاسخ رو نمایش بدم زیر توضیحات بصورت تب منتها بر اساس اینکه روی کدوم تب کلیک شده می خوام یک درخواست ایجکس ارسال کنم به سرور تا فقط محتوای مربوط به همون تب رو برام برگردونه مشلی که دارم اینکه نمی دونم آدرس درخواست ایجکس رو چطوری باید ست کنم بر اساس اینکه روی کدوم تب داره کلیک میشه من می خوام یک مت...

14 پاسخ

مشکل جزئی در جیکوئری

جی کوئری
- 4 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام. این کد برای منوی ریسپانسیو هست اما نمیدونم چرا بعضی مواقع خوب کار نمیکنه دوستانی که در جیکوئری مهارت دارن لطفا کد رو بررسی کنند مشکلش کجاست. ممنونم $("#menu-toggle").click(function() { var menu = $(".navbar-collapse"); var overlay = $(".overlay"); if (!menu.hasClass("active-menu")) { menu.addClass("active-menu"); } if (!overlay.hasClass("active")) { overl...

5 پاسخ

ایجکس در وردپرس

جی کوئری
- 1 ماه پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان وقت بخیر من یه بخش لایک برای وردپرس ساختم حالا محوریت حرفام لایک نیست. وقتی که response رو تو وردپرس با تابع success بعد از اجکس موفق به پوسته تزریق میکنم حالا دیگ جی کوئری نمی تونه data-value ها رو بگیر باید چکار کرد؟

1 پاسخ

لانچ کردن application در اندروید توسط مرورگر وب

جی کوئری
- 2 ماه پیش
توسط mohsen5 آپدیت شد

با سلام خدمت دوستان سوالی که دارم: چطور میشه برنامه دلخواهی رو توسط مرروگر تو اندوروید باز کرد. این مورد رو برای پرداخت میخوام. چون درگاه با وب ویو مشکل داره باید با مرورگر خارجی پرداخت انجام بشه ولی بعد از پرداخت لازمه دوباره به اپلیکیشن برگردیم. متشکرم

1 پاسخ

باز شدن یا فوکوس خودکار اینپونت یا سلکت بعدی با جی کوئری

جی کوئری
- 2 ماه پیش
توسط مرتضی صبیحی آپدیت شد

سلام من میخوام وقتی روی input یا select اولی کلیک کرد و گزینشو انتخاب کرد، بصورت خودکار بره سراغ input بعدی. چجوری باید این کارو انجام بدم؟ https://www.alibaba.aero/ تو این سایت نمونش تو قسمت جستجو هست اگ با نمونه کد راهنمایی کنید ممنون میشم

2 پاسخ

استفاده از دیتا اتریبیوت ها و مشکلات امنیتی

جی کوئری
- 3 ماه پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام توی یه قسمت از پنل ادمین سایتم (لاراول) من یه سری باتن دارم که با کلیک روی هرکدوم یه سری اتفاقات می افته باتن هایی مثل حدف و فعال و غیر فعال کردن آیتم ها برای اینکه متوجه بشم کاربر روی کدوم باتن کلیک کرده یه سری data-attribute براش مشخص کردم و با ajax میگیرم و ارسال میکنم برای اون روت مربوطه به اینصورت که مثلا اگر قراره آیتم های انتخاب شده یوزر رو حذف کنه این موارد تعریف شده: Data-type="delet...

5 پاسخ

ارسال اطلاعات با ajax

جی کوئری
- 3 ماه پیش
توسط Sina آپدیت شد

سلام دوستان من با ajax درخواست تایید شماره موبایل رو انجام میدم که یه کد واسه کاربر میفرسته, این مورد رو انجام دادم و مشکلی نیست. زمانی که این کد ارسال بشه بلافاصله یه sweet alert به کاربر نمایش داده میشه که داخلش یه اینپوت قرار داره , کاربر داخل این اینپوت باید کد دریافتی رو وارد کنه و روی تایید کلیک کنه. حالا توی این مورد به مشکل خوردم, نمیدونم چطور مقدار این اینپوت رو بگیرم و بصورت ajax ارسالش...

1 پاسخ

تغییر id در جی کوئری

جی کوئری
- 3 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام من می خوام id زیر رو یه واحد اضافه کنم pl_repeat_download_3_pl_download_title بشه pl_repeat_download_4_pl_download_title برای این کار کد زیر رو استفاده کردم ولی کار نمی کنه : $item.val('').attr('id', function(index, id) { // jQuery('.wp-editor-wrap').find('') return id.replace(/(d+)/, function(fullMatch, n) { return Numbe...

1 پاسخ

نقشه ایران برای jvectormap

جی کوئری
- 3 ماه پیش
توسط Arshavir آپدیت شد

سلام خسته نباشید من نیاز به نقشه ایران برای jvectormap دارم کسی اینو آماده داره؟ یا کسی میدونه از کجا میشه آماده پیدا کرد؟

1 پاسخ

ایجاد استایل در هنگام hover

جی کوئری
- 3 ماه پیش
توسط Alireza Kafi آپدیت شد

سلام دوستان من یه همچین owl carousel دارم که توش 24 تا محصول قرار داره ، میخوام با jquery کد بزنم که وقتی رو title هر کدوم رفتم عکس خود اون محصول bg ش عوض شه ولی مشکلم اینه که کل محصولات رنگش bg عوض میشه. <ul class="products products-slider owl-carousel ...etc"> <div class="owl-stage-outer owl-height" style="height: 421px;"> <div class="owl-stage"> <div...

2 پاسخ

تبدیل فرمت json به ارایه

جی کوئری
- 3 ماه پیش
توسط mostafa آپدیت شد

سلام دوستان یه برنامه با js نوشتم که با ajax به فرمت json نقاطی رو به این شکل میگیره '{"[[points":"[[۰,۰] , [۱۳,۵] , [۴۱,۲۰]]"}' و میخوام که این فرمت رو به شکل زیر در بیارم [[۰,۰] , [۱۳,۵] , [۴۱,۲۰]] از نوع ارایه من خودم به این شکل نوشتم var points = JSON.parse(response); ولی به من string میده لطفا راهنمایی کنید

2 پاسخ

داینامیک کردن owl carousel

جی کوئری
- 4 ماه پیش
توسط reza_yki آپدیت شد

سلام من ارایه زیر رو دارم: [ "3", "30", "true", "2", "3" ] و اون رو به این صورت نوشتم اما کار نکرد وقتی لاگ میگیرم آرایه به درستی کار میکنه jQuery('.owl-carousel-flex').each(function () { var $data_flex_slider =$(this).parent().parent().data('slider'); console.log($data_flex_slider); owl_flex.owlCarousel({ rtl: true, nav: true, dots: fals...

2 پاسخ

نمایش اطلاعات بعد از ویرایش با ajax

جی کوئری
- 4 ماه پیش
توسط Sina آپدیت شد

سلام وقت بخیر من یه جدولی دارم که یه سری اطلاعات رو از دیتابیس میخونم و به کاربر نشون میدم یه دکمه ادیت هم دارم که کاربر با استفاده از اون اطلاعات رو در لحظه با ajax ادیت میکنم و یه پیغام میدم که با موفقت انجام شد ولی میخوام علاوه بر این پیغام اطلاعات کامل جدول رو هم نشون بده که طرف مطمئن بشه ادیت انجام شد و نخواد صفحه رو رفرش کنه این کدی هست که استفاده میکنم : <?php $connect = mysqli_co...

2 پاسخ

تاخیر انداختن در جاوااسکریپت و جی کوئری

جی کوئری
- 5 ماه پیش
توسط سامان آپدیت شد

سلام دوستان , در برنامه ای که میبینید میخواستم با اجرا شدنش اول کلمه hello ظاهر بشه و برای 2 ثانیه روی صفحه بمونه و بعد پاک بشه و بجاش کلمه world ظاهر بشه . ولی عملا کلمه world همزمان با hello ظاهر میشه . چرا برنامه در خطی که تاخیر 2000 میلی ثانیه ای رو میبینه صبر نمیکنه تا تایمش تموم بشه ؟ راه حلش چیه؟ ممنون از شما <body> <div id="message" style="display:none;">Hel...

2 پاسخ

ساخت چتrealtime با jquery

جی کوئری
- 7 ماه پیش
توسط vahid Mohammadi آپدیت شد

چطوری میتونم با استفاده javascriptوjqueryچتrael-timeدرست کنم؟

2 پاسخ

datepickerفارسی

جی کوئری
- 7 ماه پیش
توسط علیرضا ساجدی آپدیت شد

سلام یه datepicker تقویم فارسی می خوام که روزهای تعطیل رو غیرفعال کنه.

3 پاسخ

مشکل در انتخاب class با عدد رندوم در jquery

جی کوئری
- 7 ماه پیش
توسط علیرضا ساجدی آپدیت شد

<span class="input-number-decrement">–</span> <input class="input-number" type="text" value="1" min="0" max="10"> <span class="input-number-increment">+</span> قبل کلس input قراره بصورت رندوم عدد قرار بیگیره بعد از این که عدد قرار گرفت چجوری من تو jquery سل...

2 پاسخ

ایجاد مشکل هنگام عملیات ایجکس در لاراول

جی کوئری
- 8 ماه پیش

دوستان یه سایت فروشگاهی با لاراول هستش قسمت ثبت سفارش رو به صورت ایجکس طراحی کردیم حالا موقیع کد نویسی زمانی که روی دسته مورد نظر کلیک میشه آیدی اونو میبره به کنترلر و محصولات مورد نظر اونو دریافت میکنه و توی یه تگ خاصی append میشه حالا همین مسیری که گفتم باید برای محصولات هم باشه یعنی آیدی محصول که append کردیم زمانی که روش کلیک شد گرفته بشه و مثلا مدل های اونو برامون بر گردونه اما اینجا رویداد ک...

0 پاسخ

ایجاد فرمت دلخواه در textarea با jquery

جی کوئری
- 8 ماه پیش
توسط مرتضی صبیحی آپدیت شد

@hesammousavi سلام من یک textarea دارم که داخلش یه سری مقدادیر قرار میگیره، به این صورت: اپشن یک، آپشن دو، آیتم، آیتم۲ من میخوام هر کلمه ای که نوشته شد،پس از اینکه کلید enter رو زدم اون کلمه رو به فرمت زیر تغیر بده: آیتم => آیتم، آیتم ۲ => آیتم ۲، اینو چجوری پیاده کنم?

1 پاسخ

اعتبارسنجی پلاک ملک

جی کوئری
- 8 ماه پیش
توسط sobhan آپدیت شد

سلام من تو فرمم یه فیلد دارم که کاربر باید پلاک ملک رو وارد کنه ولی دقیقا نمیدونم پلاک شامل چی میشه؟ فقط عدده؟ چند رقم داره؟ میخوام اعتبارسنجیش کنم ولی نمیدونم چجوری بنویسم

3 پاسخ

مشکل در اعتبارسنجی مقادیر عددی

جی کوئری
- 8 ماه پیش
توسط وحید رضازاده آپدیت شد

@hesammousavi سلام با اعتبارسنجی این مشکل دارم: وقتی مقدار 55 رو وارد میکنم، متن ارور نمایش داده می شه. کد html <div class="col-12 col-md-4 mb-2"> <label for="floor">طبقه:</label> <input type="number" min="1" max="500" class="form-control" name="floor"...

1 پاسخ

کاهش کد جیکوئری

جی کوئری
- 8 ماه پیش
توسط پوریا امجدزاده آپدیت شد

@hesammousavi سلام من همچین کدی رو دارم چجوری میشه اینو بازنویسی کنم و حجمش کم بشه؟ function regionValidation() { if ($("#region option:selected").val() === 'null'){ $("#regionError").html('لطفا نوع ملک را مشخص کنید.'); regionStatus = false; } else if($("#region option:selected").val() === 'city'){ regionStatus = true;...

2 پاسخ

مقایسه مقادیر پول در jquery

جی کوئری
- 8 ماه پیش
توسط مرتضی صبیحی آپدیت شد

من دو تا اینپوت دارم که وقتی در اون عدد وارد میکنم به صورت پول وارد میشه، یعنی: 1,000 10,000 100,000 حالا چجوری این دو تا اینپوت رو مقایسه کنم؟ چون کاما داره در مقایسه مشکل ایجاد میشه function priceCompare() { var price_meterVal; var priceVal; $("#price_meter").on("keyup",function () { price_meterVal = $($("#price_meter")).val().replace(/,/g, '')...

2 پاسخ

چرا خالی آلرت نمیکنه

جی کوئری
- 8 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

$("#price_meter").on("keyup",function () { comparison($("#price_meter").val()); }); function comparison($price_meter, $price) { var price_meter = $($price_meter).text().replace(/,/g, ''); var price = $($price).text().replace(/,/g, ''); alert(price_meter); }

3 پاسخ

مشکل در اعتبارسنجی فرم آپدیت شد

جی کوئری
- 8 ماه پیش
توسط مرتضی صبیحی آپدیت شد

@hesammousavi سلام چرا success آلرت نمیشه؟ function contractValidation(){ if(!($('#sale').is(':checked') || $('#mortgage').is(':checked') || $('#rent').is(':checked'))) { $("#contractError").html('لطفا نوع قرارداد ملک خود را مشخص کنید.'); contractStatus = false; }else { if ($("#sale").is(':checked')){ if ($...

1 پاسخ

گرفتن عدد از اینپوت نامبر به صورت تومان در jquery

جی کوئری
- 8 ماه پیش
توسط vahid Mohammadi آپدیت شد

دوستان من میخوام اینپوت نامپر رو با jquery ولیدیت کنم میخوام مقدار به تومان بگیره و با این فرمت: 1،000 1،000،000 چیکار کنم؟

8 پاسخ

تبدیل عدد به پول در جی کوئری

جی کوئری
- 8 ماه پیش
توسط مرتضی صبیحی آپدیت شد

@hesammousavi سلام من میخوام وقتی عدد وارد شد خود به خود سه تا سه تا کاما قرار بده و جدا کنه. من از این کد استفاده کردم و متوجه شدم با سایت های فارسی و راستچین مشکل داره $("#price_meter").on("keyup",function () { var price_meter = $(this).val(); price_meter = addCommas(price_meter); $("#price_meter").val(price_meter); function addCommas(x) { var parts =...

2 پاسخ

فیلترجستجو

جی کوئری
- 9 ماه پیش
توسط محمد فولادگر آپدیت شد

سلام استاد عزیز من میخام از filterizr استفاده کنم. منبعی نمونه ای معرفی میکنید؟

1 پاسخ

به چه معناست integrity و crossorigin

جی کوئری
- 9 ماه پیش
توسط Arshavir آپدیت شد

سلام به چه معناست integrity , crossorigin <script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/popper.js/۱.۱۱.۰/umd/popper.min.js" integrity="sha۳۸۴-b/U۶ypiBEHpOf/۴+۱nzFpr۵۳nxSS+GLCkfwBdFNTxtclqqenISfwAzpKaMNFNmj۴" crossorigin="anonymous"></script>

4 پاسخ