بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فیلتر ها
دسته بندی : جی کوئری

ایجاد button برای sidebarmenu

جی کوئری
- 2 هفته پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام وقت بخیر،من یک sidebar menu ساختم که میخواستم تنها به وسیله ی یک button اون رو باز یا بسته کنم طوری که وقتی روی button کلیک کردم در مرحله ی اول منو باز شود و وقتی برای بار دوم روی اون Button کلیک کردم منو بسته شود لطفا راهنمایی کنید

2 پاسخ

حدف کلاس‌ها توسط یک شرط

جی کوئری
- 2 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام. این اسکریپت تا اینجا بخوبی کار میکنه: // Go to Comment. $(".comment-teaser .comment").click(function () { var share = $(this).find(".share"); var item = $(this).find(".share .dropdown-item"); share.toggleClass("dropen"); item.html('<i class="f-a fa-external"></i> برو به این کامنت'); item.click(function () { window.location.href = item.attr("href");...

7 پاسخ

کاربرد جی کوئری

جی کوئری
- 4 هفته پیش
توسط reza آپدیت شد

سلام وقتتون بخیر. بنظرتون کاربرد جی کوئری دیگه قدیمی نشده؟

5 پاسخ

استفاده از پلاگين هاي آماده

جی کوئری
- 1 ماه پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام خدمت دوستان برنامه نويس من ميخوام به صورت تخصصي فقط روي بك اند و api و هرچي مرتبط با بك اند هست كار كنم و وارد بحث فرانت جاوا اسكريپت و يادگيري جاوااسكريپت براي فرانت نشم. (البته با html و css و مبحث رسپانسيو كردن آشنا هستم و استفاده ميكنم.) ميخواستم بدونم ميشه بدون دانستن جاوااسكريپت از پلاگين هاي آماده مانند پلاگين هاي جي كوئري در سايتم استفاده كنم؟ اگر امكان پذير هست اين روش ممنون ميشم ساي...

4 پاسخ

api and ajax

جی کوئری
- 1 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام. من دو فایل json & .xml. درست کردم و در یکی از صفحاتم اومدم با کد مربوطه هر بار یکی شون را فراخوانی شون کردم(و از نظر دستوری هیچ مشکلی نداشتم) اما وقتی خواستم اجرا بگیرم مرورگر به من خطای زیر رو می گرفت("Reason: CORS request not http") . سرچ کردم و cors را به مرورگرم اضافه و فعال کردم اما همچنان این مشکل برام موجوده . لطفا کسی میتونه من را راهنمایی کنه چطور این مشکل را حل کنم @a...

13 پاسخ

انتخاب و نمایش یک آیتم از لیست

جی کوئری
- 2 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام داخل پروژه یه جدول داریم که تو ستون آخر هر سطر یه button هست که وقتی کاربر روی اون کلیک کنه یه لیست بهش نمایش داده میشه. به هر کدوم از این buttonها یه آی دی دادم و توی فانکشن کلیکش این آی دی و آی دی یوزر رو پاس میدم. حالا میخوام بدونم چیکار باید کنم که توی لیست با توجه به این آی دی ها بررسی کنه فقط li مربوطه رو نشون بده و بقیه liهارو مخفی کنه. چون در حالت کلی وقتی روی هر button کلیک میشه همه...

22 پاسخ

مشکل در انتخاب المنتهای هم سطح

جی کوئری
- 2 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام دوستان. در کد زیر میخوام وقتی رو کلاس child کلیک میشه اول کلاس father که child متعلق به اون هست انتخاب بشه و بعد همه کلاسهای father که هم سطح هستند انتخاب بشن یعنی غیر از این هم سطحها هر جای دیگه ای مثل سطح بالاتر کلاس father بود انتخاب نشه. <div class="father"> <div class="child"></div> <div class="child"></div> <div class="child"> <...

2 پاسخ

تایمر در جی کوئری

جی کوئری
- 2 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام دوستان . من میخام یه پیج داشته باشم که کاربر باید یه کدی رو وارد کنه. بعد این کد انقضاش یک دقیقست . میخام تایمری رو بهش نشون بدم. حالا چیزی که مهمه اگه صفحه رفرش شد نباید اون تایمر زمانش از اول شروع بشه . چجوری میشه اینکارو کرد ؟

8 پاسخ

باز شدن یا فوکوس خودکار اینپونت یا سلکت بعدی با جی کوئری

جی کوئری
- 2 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام من میخوام وقتی روی input یا select اولی کلیک کرد و گزینشو انتخاب کرد، بصورت خودکار بره سراغ input بعدی. چجوری باید این کارو انجام بدم؟ https://www.alibaba.aero/ تو این سایت نمونش تو قسمت جستجو هست اگ با نمونه کد راهنمایی کنید ممنون میشم

3 پاسخ

مشکل در انتخاب class با عدد رندوم در jquery

جی کوئری
- 2 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

<span class="input-number-decrement">–</span> <input class="input-number" type="text" value="1" min="0" max="10"> <span class="input-number-increment">+</span> قبل کلس input قراره بصورت رندوم عدد قرار بیگیره بعد از این که عدد قرار گرفت چجوری من تو jquery سل...

3 پاسخ

تاخیر انداختن در جاوااسکریپت و جی کوئری

جی کوئری
- 2 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام دوستان , در برنامه ای که میبینید میخواستم با اجرا شدنش اول کلمه hello ظاهر بشه و برای 2 ثانیه روی صفحه بمونه و بعد پاک بشه و بجاش کلمه world ظاهر بشه . ولی عملا کلمه world همزمان با hello ظاهر میشه . چرا برنامه در خطی که تاخیر 2000 میلی ثانیه ای رو میبینه صبر نمیکنه تا تایمش تموم بشه ؟ راه حلش چیه؟ ممنون از شما <body> <div id="message" style="display:none;">Hel...

3 پاسخ

اصلاح کد جی کوئری برای Validator

جی کوئری
- 2 ماه پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

با سلام خدمت دوستان سوال: چطوری میشه خطاهای برگشتی جیسون رو درکنار اینپوت ها نمایش داد؟! این عکس رو مشاهده بفرمایید ممنون میشم که راهنمایی کنید که چطوری میشه کد validator تویی جی کوئری ایجاد کرد که بصورت اتومات در کنار input نمایش داد؟! چون فرم ها اطلاعات طولانی درشون وجود داره نمیشه بیام دستی تک تک براشون کد بزنم تا خطاها رو در کنار اینپوت ها نمایش بده کدی که نوشتم function printErrorMsg(msg)...

2 پاسخ

چک کردن

جی کوئری
- 2 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام ، چطوری میتونم با جی کوئری کاری بکنم که اگه چک باکس یا رادیو تیک خورده بود یه فانکشن رو اجرا کنه

9 پاسخ

فیلتر کردن جدول با جیکوئری

جی کوئری
- 2 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام.من یه جدول دارم که 3 ستون داره..در بالای جدول هم 3 تا اینپوت دارم که میخوام با پر کردن اینپوت ها و زدن دکمه جستجو جدولم فیلتر شه.یعنی برای هر ستون یک فیلتر ...کسی میتونه راهنمایی کنه چطور کدشو بزنم؟

4 پاسخ

مشکل در نوشتن فانکشن

جی کوئری
- 2 ماه پیش
توسط GHM آپدیت شد

سلام. من این تابع رو نوشتم ولی دقیق نمیدونم مشکلش چیه: function scrollTo(id) { $(window).scroll(function() { if($(this).scrollTop() >= $(id).offset().top - 50) { return true; } }); } اینم فراخوانی: if(scrollTo("#element")) { // codes }

3 پاسخ

ارسال ایمن اطلاعات با جی کوئری

جی کوئری
- 3 ماه پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام فرض کنید میخواید ویرایش پستی را با ای جکس انجام بدید. میخواستم بدونم چطور میشه این کار رو ایمن انجام داد. یعنی برای اینکار باید شناسه پست رو جایی در صفحه ذخیره کرد و بعد به جی کوئری داد و ویرایش انجام بشه. حالا چطور این شناسه رو در صفحه ذخیره کنیم که کاربر نتونه تغییرش بده مثلا یه شناسه دیگه وارد کنه ؟ باتشکر

2 پاسخ

جی کوئری

جی کوئری
- 3 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام، آیا وقت گذاشتن برای یادگیری جی کوئری اونم در سال 2019، وقت تلف کردنه یا خیر؟

2 پاسخ

دریافت اطلاعات url با jquery

جی کوئری
- 3 ماه پیش
توسط sariapro آپدیت شد

سلام تو php برای اینکه بتونی محتویات url رو بگیری از $_SERVER['REQUEST_URL'] استفاده میکنیم تو jquery هم تابعی هست که بشه گرفت مقدار url رو؟؟؟؟ @hesammousavi @alimotreb @ali.bayat

6 پاسخ

دکمه لایک و دیس لایک

جی کوئری
- 3 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان.می خواستم یه دکمه لایک شبیه دکمه لایک اینستاگرام ایجاد کنم.بلک اند با لاراول نوشتم و مشکلی ندارم فقط مشکل اینه که چون jquery , ajax نمی دونم نمی تونم پیاد سازیش کن؟ از vue و react نمی خوام استفاده کنم.

1 پاسخ

ارسال جیسون و دریافت جیسون با اجکس در جی کوئری

جی کوئری
- 3 ماه پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان، بنده یک مقدار رو از طریق اجکس موجود در جی کوئری با نوع پست ارسال میکنم به صفحه ای در php که اون صفحه هم پاسخ رو باید به طور جیسون به من بده. از کد زیر استفاده کردم و با alret مشخصش کردم اما هیچ گونه اروری نمیده و کار نمیکنه. صفجه pre.php اوکیه و اونجا گفتم اگه didi رو با post دریافت کاری اینکارو بکن. و خود didi هم اوکیه ولی کار نمیکنه کسی بلده راهنمایی کنه متشکرم. var didi = $(".getp...

1 پاسخ

مشکل در دریافت اطلاعات جیسون

جی کوئری
- 4 ماه پیش
توسط ali salimi آپدیت شد

سلام کد زیر رو میزنم که مثلا تمام type هارو برام alert بده یکیشون رو فقط که وسطی هستش میاد آلرت بده درحالی که ۳ تا type در جیسون وجود دارد. کسی میدون مشکل این کد چیه؟ <script> var data = {"success": ۱, "results": [ { "type": "uG", "AQ": "۰", "CB": "۰", "CM": "۱", "CP": "۰", "CW": "۱", "DM": "۱", "EE": "۰", "IF": "۱", "IT": "CONFIG_۱_۳", "MB": "۰", "MC": "۱", "MP": "۰", "MR": "۱", "MT": "۰"...

4 پاسخ

مشکل در alert یک نتیجه در جیسون با جی کوئری

جی کوئری
- 4 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام دوستان بنده چجوری میتونم از داده جیسون زیر مثلا type رو آلرت بدم؟ <script> var data = {"success": 1, "results": [ [ { "type": "CG", "AQ": "0", "CB": "0", "CM": "1", "CP": "0", "CW": "1", "DM": "1", "EE": "0", "IF": "1", "IT": "CONFIG_1_3", "MB": "0", "MC": "1", "MP": "0", "MR": "1", "MT": "0", "OP": "0", "PB": "1", "RE": "", "SB": "1", "WB": "0", "WC": "1", "WI": "", "WL": "0", "WR": "...

2 پاسخ

کار نکردن تابع load در جی کوئری

جی کوئری
- 4 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام دوستان، بنده با استفاده از تابع load() و با کلیک بر روی یک label یک div از فایل دیگه رو مثلا داخل تگ section درون صفحه ای که در آن هستم قرار میدهم. و این کار به درستی صورت میگیره و مشکلی نداره ولی اون div که لود میشه شامل یک کد جاوااسکریپت همراهش هستش که اون کد کار نمیکنه وقتی لود میشه. ولی همون رو دقیقا بیام بذارم داخل تگ section و از تابع load() استفاده نکنم کار میکنه. آیا روشی هست که بعد ا...

1 پاسخ

مزیت استفاده از json

جی کوئری
- 4 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام من میخام درخواس ajax بفرستم با جی کوئری حالا بصورتی معمولی بفرستم یا بصورت json چه تفاوتی دارند؟

3 پاسخ

مشکل متد پست در انتقال به سی پنل

جی کوئری
- 4 ماه پیش
توسط Mostafa Nazar آپدیت شد

سلام من پروژه لاراول رو تو لوکال اجرا کردم وتست کردم مشکل ندارد. منتها وقتی میبریم تو هاست سی پنل اون قسمت های که با ای جکس از طریق متد پست استفاده میشن لود نمیشن و خطا 405 رو نشون میده . علتش چیه. این هم کدهای نمونه $.ajax({ url: "/login/user/" , type: 'POST', data: {mobile:mobile, _token: $('meta[name="csrf-token"]').attr('content')}, success: fu...

3 پاسخ

دسترسی به یک سلول جدول

جی کوئری
- 4 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام دوستان گرامی . من میخوام به محتوی ای که در یک جدول وجود داره دسترسی داشته باشم. اینکار نسبتا ساده هستش و با جی کوئری اینکار را با دستور $('#myTable').find("tr:eq(3)").find("td:eq(3)").html(); انجام میدم ولی مشکل ام اینه که یکی از ستونهای جدول بصورت input هست . یعنی کاربر در این سلولهای این ستون میتونه دیتا وارد کنه ، وقتی که دیتا را وارد کرد وقتی با دستوری که گفتم بخوا...

1 پاسخ

ساخت منو کشش شونده مثل فنر کسی میدونه اسمش چیه

جی کوئری
- 4 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

خیلی جالبه. سلام، من هر چی دنبال این منو میگردم کمتر سایتی ازش استفاده کرده. کسی میدونه از چه کتابخونه ای میشه ازش استفاده کرد؟ منو کشویی منظورم نیست. منظورم منویی هست که وقتی لمسش میکنی و اسکرول میدی تا انتها به اخر که رسیدی باز اسکرول میخوره مثل فنر و وقتی ول میکنی به حالت عادی درمیاد. منو کش خوردنی هستش.مثل گوشی های ios هستش. دنبال اینجور منویی هستم کسی میدونه اسمش چیه؟ @ali.bayat @hesammousavi

4 پاسخ

بروزرسانی تغییرات صفحه با استفاده از ajax

جی کوئری
- 5 ماه پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

درود وقت بخیر من یه سایت دارم که با وردپرس نوشته شده است و داخل یکی از برگه هام یه سری اطلاعات رو از دیتابیس فراخوانی میکنم با توجه به اینکه این اطلاعات ممکنه در روز چند بار آپدیت بشه و تا زمانی که صفحه رفرش نشه اطلاعات جدید نمایش داده نمیشه من اومدم واسه اون div که اسکریپت گذاشتم که هر ۵ دقیقه صفحه رفرش بشه اتفاقی که میفته صفحه رفرش میشه دقیقا سر ۵ دقیقه اما اطلاعات بروز نمیشه تو کنسول هم اروری د...

1 پاسخ

خالی بودن متغییر Post در پیام Ajax

جی کوئری
- 5 ماه پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام خسته نباشید توی یه صفحه از سایتم میخوام که یه json رو با استفاده از ajax به سرور انتقال بدم ajax هم با موفقیت و بدون اررور به سرور میرسه اما متغییر $_POST خالیه و هیچی توش نیست وقتی از متد get استفاده میکنم json بدون هیچ مشکلی به سرور میرسه اما چون حجمش زیاده ارروره (Request-URI Too Long) میده کدهای php: <?php session_start(); if ($_SESSION['user'] != 'admin') { header("loc...

3 پاسخ