بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فیلتر ها
دسته بندی : جی کوئری

به چه معناست integrity و crossorigin

جی کوئری
- 2 روز پیش
توسط sajjad kazemi آپدیت شد

سلام به چه معناست integrity , crossorigin <script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/popper.js/۱.۱۱.۰/umd/popper.min.js" integrity="sha۳۸۴-b/U۶ypiBEHpOf/۴+۱nzFpr۵۳nxSS+GLCkfwBdFNTxtclqqenISfwAzpKaMNFNmj۴" crossorigin="anonymous"></script>

4 پاسخ

فیلترجستجو

جی کوئری
- 3 هفته پیش

سلام استاد عزیز من میخام از filterizr استفاده کنم. منبعی نمونه ای معرفی میکنید؟

0 پاسخ

قرار دادن ای جکس در فایل جداگانه

جی کوئری
- 1 ماه پیش
توسط Md Tavangar آپدیت شد

سلام دوستان . من یه تیمپلیت دارم . یه بخشش رو به صورت ای جکس نوشتم در پایین فایل . درست کار میکنه . حالا میخام این رو ببرم توی یه فایل جدا . میبرم کار نمیکنه و خطا میده. امکان این کار اصلا وحود داره یا نه ؟

2 پاسخ

مرتب کردن فایل ها

جی کوئری
- 2 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان ببینین توی لاراول من پیج هایی که دارم خیلی از جاها از ajax استفاده کردم . بعد همه این کدا زیر اون پیج هست و اگر کاربری view page source بزنه کدها رو میبینه . میخام بدونم امکانش هست کدهای ajax رو مخفی کنم از دید کاربر ؟ چون من انتقالشون دادم به یک فایل جدا و مشکل پیش اومد و خطا داد

1 پاسخ

انتخاب استان و شهرستان

جی کوئری
- 2 ماه پیش
توسط علی آپدیت شد

سلام دوستان . من میخام یک bootstrap modal باز کنم و دوتا input داخلش باشه . بعد این دو تا یکیش استان و دیگری شهرستان باشه. مثلا استان رو تهران انتخاب کرد شهرستان های تهران در دومی ظاهر بشه و الی اخر. توی پیج معمولی اینکارو کردم ولی توی مودال به مشکل خوردم

2 پاسخ

datepickerفارسی

جی کوئری
- 3 ماه پیش
توسط sajjad kazemi آپدیت شد

سلام یه datepicker تقویم فارسی می خوام که روزهای تعطیل رو غیرفعال کنه.

2 پاسخ

تایم دادن به اسلایدر

جی کوئری
- 3 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

من یه اسلایدر از اینترنت دانلود کردم منتها اسلایدر زمان دار نیست یعنی خودش حرکت نمی کنه براه اسلاید بعدی باید چه کدی بزنم براش که به صورت زمان دار باشه و حرکت کنه

1 پاسخ

مشکل حروف فارسی در pdf in jquery datatable

جی کوئری
- 3 ماه پیش
توسط عباس آپدیت شد

وقتی می خواهم جدول موردنظرم که با datatablejquery ایجاد کرده ام خروجی Pdfیا Excel بگیرم درصورتیکه داده به زبان فارسی باشد حروف بشکل نا متعارف نمایش داده میشود برای حل این مشکل باید چکار کرد http://uupload.ir/files/2kor_untitled.png <script src="~/Scripts/DataTables/jquery.dataTables.min.js"></script> <script src="~/Scripts/DataTables/dataTables.buttons.min.js"&gt...

2 پاسخ

تفاوت دو تابع prop و Attr

جی کوئری
- 5 ماه پیش
توسط امیر پاشایی آپدیت شد

سلام میخواستم بدونم تفاوت دو تابع prop و Attr چیه؟

2 پاسخ

جلوگیری از بازگشت کاریر ب صفحه قبلی

جی کوئری
- 6 ماه پیش
توسط احسان آپدیت شد

سلام خدمت همه دوستان چجوری میشه وقتی کاربر خواست ب صفحه قبلی برگرده ، نزاری برگرده مثلا لاگین کرده دکمه بک رو میزنه دوباره بر میگرده به قبل از لاگین با چه دستوری باید این کار رو کرد؟ یا جوری بشه که کلا دکمه بک از کار بیوفته

2 پاسخ

تایمر در جی کوئری

جی کوئری
- 7 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان . من میخام یه پیج داشته باشم که کاربر باید یه کدی رو وارد کنه. بعد این کد انقضاش یک دقیقست . میخام تایمری رو بهش نشون بدم. حالا چیزی که مهمه اگه صفحه رفرش شد نباید اون تایمر زمانش از اول شروع بشه . چجوری میشه اینکارو کرد ؟

3 پاسخ

اسلایدر محصولات

جی کوئری
- 8 ماه پیش
توسط روح اله ابراهیم زاده آپدیت شد

سلام . واسه محصولاتم یه اسلایدر مستطیلی میخوام که محصولاتم نشون بدم . تک اسلایدو نمیگم . مثل جدیدترین ها و ... از owl.carousel. خواستم استفاده کنم ولی جالبه دموهای خودشو برمیدارم هیچی نشون نمیده . css و js و اینارم اضافه کردم . کسی میتونه راهنمایی کنه ؟

4 پاسخ

آپلود عکس با dropzone

جی کوئری
- 8 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام من یه فرم dropzone درست کردم که عکسارو آپلود کنم اما اومدم به input هم گزاشتم تو فرم که اونم با عکسا ذخیره بشه . تو متد جواب میده و requst درسته ولی تو ذخیرش ارور 500 میده . چجوری هم متن و هم عکسارو خیره کنم. اینم کد من : Photo::create(array_merge($request->all(), ['path' => "/upload/product/{$name}"]));

1 پاسخ

انتخاب زیر مجموعه از یک select

جی کوئری
- 9 ماه پیش
توسط Daniel.Sli آپدیت شد

سلام . من دو تا select دارم . که اولی میخوام دسته بندی باشه مثلا لوازم برقی . بعدش میخوام همزمان که دسته انتخاب میشه زیرمجموعه های لوازم برقی بیان و تو select دوم بشینن . با ajax این کارو کردم و id دسته رو گرفتم و فرستادم . و دریافتش هم کردم ولی برمیگردونم تو select دوم آ\دیت نمیشه . باید رفرش کنم صفحه رو که بیان . راهش چیه؟

1 پاسخ