بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فیلتر ها
دسته بندی : جی کوئری

ایجاد مشکل هنگام عملیات ایجکس در لاراول

جی کوئری
- 1 ساعت پیش

دوستان یه سایت فروشگاهی با لاراول هستش قسمت ثبت سفارش رو به صورت ایجکس طراحی کردیم حالا موقیع کد نویسی زمانی که روی دسته مورد نظر کلیک میشه آیدی اونو میبره به کنترلر و محصولات مورد نظر اونو دریافت میکنه و توی یه تگ خاصی append میشه حالا همین مسیری که گفتم باید برای محصولات هم باشه یعنی آیدی محصول که append کردیم زمانی که روش کلیک شد گرفته بشه و مثلا مدل های اونو برامون بر گردونه اما اینجا رویداد ک...

0 پاسخ

ایجاد فرمت دلخواه در textarea با jquery

جی کوئری
- 7 روز پیش
توسط مرتضی صبیحی آپدیت شد

@hesammousavi سلام من یک textarea دارم که داخلش یه سری مقدادیر قرار میگیره، به این صورت: اپشن یک، آپشن دو، آیتم، آیتم۲ من میخوام هر کلمه ای که نوشته شد،پس از اینکه کلید enter رو زدم اون کلمه رو به فرمت زیر تغیر بده: آیتم => آیتم، آیتم ۲ => آیتم ۲، اینو چجوری پیاده کنم?

1 پاسخ

اعتبارسنجی پلاک ملک

جی کوئری
- 1 هفته پیش
توسط sobhan آپدیت شد

سلام من تو فرمم یه فیلد دارم که کاربر باید پلاک ملک رو وارد کنه ولی دقیقا نمیدونم پلاک شامل چی میشه؟ فقط عدده؟ چند رقم داره؟ میخوام اعتبارسنجیش کنم ولی نمیدونم چجوری بنویسم

3 پاسخ

مشکل در اعتبارسنجی مقادیر عددی

جی کوئری
- 1 هفته پیش
توسط وحید رضازاده آپدیت شد

@hesammousavi سلام با اعتبارسنجی این مشکل دارم: وقتی مقدار 55 رو وارد میکنم، متن ارور نمایش داده می شه. کد html <div class="col-12 col-md-4 mb-2"> <label for="floor">طبقه:</label> <input type="number" min="1" max="500" class="form-control" name="floor"...

1 پاسخ

کاهش کد جیکوئری

جی کوئری
- 1 هفته پیش
توسط پوریا امجدزاده آپدیت شد

@hesammousavi سلام من همچین کدی رو دارم چجوری میشه اینو بازنویسی کنم و حجمش کم بشه؟ function regionValidation() { if ($("#region option:selected").val() === 'null'){ $("#regionError").html('لطفا نوع ملک را مشخص کنید.'); regionStatus = false; } else if($("#region option:selected").val() === 'city'){ regionStatus = true;...

2 پاسخ

مقایسه مقادیر پول در jquery

جی کوئری
- 2 هفته پیش
توسط مرتضی صبیحی آپدیت شد

من دو تا اینپوت دارم که وقتی در اون عدد وارد میکنم به صورت پول وارد میشه، یعنی: 1,000 10,000 100,000 حالا چجوری این دو تا اینپوت رو مقایسه کنم؟ چون کاما داره در مقایسه مشکل ایجاد میشه function priceCompare() { var price_meterVal; var priceVal; $("#price_meter").on("keyup",function () { price_meterVal = $($("#price_meter")).val().replace(/,/g, '')...

2 پاسخ

چرا خالی آلرت نمیکنه

جی کوئری
- 2 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

$("#price_meter").on("keyup",function () { comparison($("#price_meter").val()); }); function comparison($price_meter, $price) { var price_meter = $($price_meter).text().replace(/,/g, ''); var price = $($price).text().replace(/,/g, ''); alert(price_meter); }

3 پاسخ

مشکل در اعتبارسنجی فرم آپدیت شد

جی کوئری
- 2 هفته پیش
توسط مرتضی صبیحی آپدیت شد

@hesammousavi سلام چرا success آلرت نمیشه؟ function contractValidation(){ if(!($('#sale').is(':checked') || $('#mortgage').is(':checked') || $('#rent').is(':checked'))) { $("#contractError").html('لطفا نوع قرارداد ملک خود را مشخص کنید.'); contractStatus = false; }else { if ($("#sale").is(':checked')){ if ($...

1 پاسخ

گرفتن عدد از اینپوت نامبر به صورت تومان در jquery

جی کوئری
- 2 هفته پیش
توسط vahid Mohammadi آپدیت شد

دوستان من میخوام اینپوت نامپر رو با jquery ولیدیت کنم میخوام مقدار به تومان بگیره و با این فرمت: 1،000 1،000،000 چیکار کنم؟

8 پاسخ

تبدیل عدد به پول در جی کوئری

جی کوئری
- 2 هفته پیش
توسط مرتضی صبیحی آپدیت شد

@hesammousavi سلام من میخوام وقتی عدد وارد شد خود به خود سه تا سه تا کاما قرار بده و جدا کنه. من از این کد استفاده کردم و متوجه شدم با سایت های فارسی و راستچین مشکل داره $("#price_meter").on("keyup",function () { var price_meter = $(this).val(); price_meter = addCommas(price_meter); $("#price_meter").val(price_meter); function addCommas(x) { var parts =...

2 پاسخ

فیلترجستجو

جی کوئری
- 4 هفته پیش
توسط mohammad fouladgar آپدیت شد

سلام استاد عزیز من میخام از filterizr استفاده کنم. منبعی نمونه ای معرفی میکنید؟

1 پاسخ

به چه معناست integrity و crossorigin

جی کوئری
- 4 هفته پیش
توسط sajjad آپدیت شد

سلام به چه معناست integrity , crossorigin <script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/popper.js/۱.۱۱.۰/umd/popper.min.js" integrity="sha۳۸۴-b/U۶ypiBEHpOf/۴+۱nzFpr۵۳nxSS+GLCkfwBdFNTxtclqqenISfwAzpKaMNFNmj۴" crossorigin="anonymous"></script>

4 پاسخ

قرار دادن ای جکس در فایل جداگانه

جی کوئری
- 4 ماه پیش
توسط Md Tavangar آپدیت شد

سلام دوستان . من یه تیمپلیت دارم . یه بخشش رو به صورت ای جکس نوشتم در پایین فایل . درست کار میکنه . حالا میخام این رو ببرم توی یه فایل جدا . میبرم کار نمیکنه و خطا میده. امکان این کار اصلا وحود داره یا نه ؟

2 پاسخ

مرتب کردن فایل ها

جی کوئری
- 4 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان ببینین توی لاراول من پیج هایی که دارم خیلی از جاها از ajax استفاده کردم . بعد همه این کدا زیر اون پیج هست و اگر کاربری view page source بزنه کدها رو میبینه . میخام بدونم امکانش هست کدهای ajax رو مخفی کنم از دید کاربر ؟ چون من انتقالشون دادم به یک فایل جدا و مشکل پیش اومد و خطا داد

1 پاسخ

انتخاب استان و شهرستان

جی کوئری
- 4 ماه پیش
توسط علی آپدیت شد

سلام دوستان . من میخام یک bootstrap modal باز کنم و دوتا input داخلش باشه . بعد این دو تا یکیش استان و دیگری شهرستان باشه. مثلا استان رو تهران انتخاب کرد شهرستان های تهران در دومی ظاهر بشه و الی اخر. توی پیج معمولی اینکارو کردم ولی توی مودال به مشکل خوردم

2 پاسخ

datepickerفارسی

جی کوئری
- 5 ماه پیش
توسط sajjad آپدیت شد

سلام یه datepicker تقویم فارسی می خوام که روزهای تعطیل رو غیرفعال کنه.

2 پاسخ

تایم دادن به اسلایدر

جی کوئری
- 5 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

من یه اسلایدر از اینترنت دانلود کردم منتها اسلایدر زمان دار نیست یعنی خودش حرکت نمی کنه براه اسلاید بعدی باید چه کدی بزنم براش که به صورت زمان دار باشه و حرکت کنه

1 پاسخ

مشکل حروف فارسی در pdf in jquery datatable

جی کوئری
- 6 ماه پیش
توسط عباس آپدیت شد

وقتی می خواهم جدول موردنظرم که با datatablejquery ایجاد کرده ام خروجی Pdfیا Excel بگیرم درصورتیکه داده به زبان فارسی باشد حروف بشکل نا متعارف نمایش داده میشود برای حل این مشکل باید چکار کرد http://uupload.ir/files/2kor_untitled.png <script src="~/Scripts/DataTables/jquery.dataTables.min.js"></script> <script src="~/Scripts/DataTables/dataTables.buttons.min.js"&gt...

2 پاسخ

تفاوت دو تابع prop و Attr

جی کوئری
- 8 ماه پیش
توسط امیر پاشایی آپدیت شد

سلام میخواستم بدونم تفاوت دو تابع prop و Attr چیه؟

2 پاسخ

جلوگیری از بازگشت کاریر ب صفحه قبلی

جی کوئری
- 8 ماه پیش
توسط احسان آپدیت شد

سلام خدمت همه دوستان چجوری میشه وقتی کاربر خواست ب صفحه قبلی برگرده ، نزاری برگرده مثلا لاگین کرده دکمه بک رو میزنه دوباره بر میگرده به قبل از لاگین با چه دستوری باید این کار رو کرد؟ یا جوری بشه که کلا دکمه بک از کار بیوفته

2 پاسخ