بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فیلتر ها
دسته بندی : لاراول

مشکل در گرفتن دسته و زیر دسته به همراه ایتمهای آن

لاراول
- 47 دقیقه پیش
توسط رضا رستمی آپدیت شد

من در حال طراحی یک سایت برای یک آژانس هواپیمایی هستم برای یکی از بخش های وب سایت نیازدارم لیست قارها و کشورها و شهرها و ... رو که قبلا به صورت پدر و فرزند در یک جدول ذخیره کردم رو در بیارم و در نهایت فقط کشورهایی رو نشون بدم که برای اونها تور ثبت شده . صفحه من به این صورت کار می کنه که اگر من این آدرس رو فراخونی کنم www.mywebsite.com/packages/asia این فانکشن اجرا میشه public function packageOf...

2 پاسخ

نشان دادن PDF در لاراول

لاراول
- 2 ساعت پیش

سلام من آدرس یک فایل پی دی اف رو که روی سرور ذخیره شده میگیرم و به blade میفرستم برای نمایش داخل خود صفحه با embed کد. اما به جای نشون دادن فایل دانلودش میکنه. اما وقتی ادرس یه فایل پی دی اف دیگه از روی یک سایت دیگه رو بهش میدم راحت میگیره و نشون میده اما فایلی که روی سایت خودمه رو نشون نمی ده. سرچی که کردم همه نوشتن هدر بدم اما توی همون کنترلر دارم چند تا متغیر با هم میفرستم و نمیدونم چجوری میشه...

0 پاسخ

نمایش اطلاعات

لاراول
- 9 ساعت پیش

با سلام من یک فرم ارسال اطلاعات دارم که شامل یک textarea هست میخوام میخوام وقتی enter زده میشه تک <br> رو قرار بده و متن رو پایین نمایش بدهد راهی هست که از text editor استفاده نکنیم بتواینم از این امکان استفاده کنیم. با تشکر

0 پاسخ

آپلود عکس در لارراول

لاراول
- 9 ساعت پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام من میخوام عکس آپلود کنم کد کنترلر من به صورت زیر هست اما خط سوم رو خطا میگیره $file = $request->file('userImage'); $destinationPath= 'background'; 🔴$file->move($destinationPath, $file->getClientOriginalName()); $input = $request->all(); $name = $file->getClientOriginalName(); $input['xfilepath'] = 'background/'.$name; background::cr...

1 پاسخ

نحوه دریافت داده با checkbox در لاراول

لاراول
- 12 ساعت پیش
توسط محمد توانگر آپدیت شد

سلام من برای هر کاربر چندتا checkbox دارم میخوام زمانی که روی checkboxی کلیلک شد مقدار یک رو بریزه تو دیتابیس و اگر تیک برداشته شد مقدار صفر رو بریزه دیتابیس اینو باید چطوری چک کنم؟

4 پاسخ

نحوه بکاپ گیری از دیتابیس لاراول

لاراول
- 12 ساعت پیش

سلام من میخوام توی پنل ادمین خاصیتی بزارم به نام بکاپ گیری از دیتابیس پلاگینی در این خصوص هست؟آیا

0 پاسخ

live stream

لاراول
- 13 ساعت پیش
توسط علی اسماعیلی آپدیت شد

سلام اگه بخوایم یه live stream را بندازیم که فایل صوتی هست نه تصویر آیا با laravel میشه اینکارو کرد ؟تو تعداد کاربر بالا مثل 1000 تا در لحظه وصل بشن ؟یا زبان دیگه ای رو پیشنهاد میدید ؟با سوکت باید پیاده بشه؟ آموزشی درموردش دارید ممنون میشم معرفی کنید

2 پاسخ

ذخیره imei درون passport

لاراول
- 14 ساعت پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان چگونه می شود imei موبایل رو درون پکیج passport لاراول ذخیره کرد ؟ و چگونه imei یک کار بر رو بدست بی آوریم ؟ لطفا راهنمایی کنید خیلی برام مهمه اگر با استفاده از این پکیج رو نمی دونید بدون این رو بگین تشکر

1 پاسخ

ارور تغییر keyword در پکیج seotools

لاراول
- 22 ساعت پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام من برای اینکه بیام مقادیر پیش فرض seotools رو که در پوشه config هست تغییر بدم یه میدلور تعریف کردم که در اونجا مقادیرشو با اطلاعاتی که از دیتابیس گرفته میشن تغییر میدم این کدشه : { config()->set('seotools.meta.defaults.title', config('seotools.meta.defaults.title').Option::getOption('title')); config()->set('seotools.meta.defaults.description', config('seotools.meta....

1 پاسخ

نظر سنجی در لاراول

لاراول
- 23 ساعت پیش
توسط رایموند دراگون آپدیت شد

سلام میخوام یه نظرسنجی ایجاد کنم توی گیت هاپ گشتم.چندتا پیدا کردم پلاگینی هست که خوب باشه؟ یعنی خودتون باهاش کارکردید

1 پاسخ

pagination در search

لاراول
- 1 روز پیش
توسط faezeh آپدیت شد

دوستان سلام من این قطعه کدهای رو واسه سرچ نوشتم خب وقتی سرچ میکنم اولی رو بهم نشون میده ولی دومی رو نشون نمیده اولی و میاد تو این مسیر http://۱۲۷.۰.۰.۱:۸۰۰۰/contacts?search=asal و دومی و میاد تو این مسیر http://۱۲۷.۰.۰.۱:۸۰۰۰/contacts?page=۲ ممنون میشم راهنماییم کنید. اینم کدیه که واسه سرچ نوشتم: { $search=$request->input('search'); $contact=Contacts::orderBy('name','desc')-...

3 پاسخ

دسته بندی ها

لاراول
- 2 روز پیش
توسط محمدرضا عطوان آپدیت شد

سلام من چجوری میتونم وقتی یک محصول انتخاب میشه دسته بندی های اونو بزارم توی نوار ادرس مثلا اتومبیل/سواری/پژو/206/تیپ 6/اتومات با توجه به اینکه این دسته بندی ها متغیرن چجور میتونم بازرم تو نوار ادرس و توی روتر بگیرم و بفرستم به کنترلرم

1 پاسخ

ارسال ایمیل انبوه در لاراول

لاراول
- 2 روز پیش
توسط محمدرضا عطوان آپدیت شد

سلام دوستان . من میخوام ایمیل مثلا به ۱۰۰۰ تا کاربر ارسال کنم . اول اومدم یه event نوشتم و بعد یه حلقه foreach . ایمیل ارسال شد اما مسله اینه حس میکنم این راهش نیست . فک کنم باید با job ها این کارو انجام بدم که ارسال ایمیل به پشت پرده انتقال پیدا کنه و سرعت سایت رو نگیره . آیا درست میگم ؟ آیا راه بهتری هست ؟ اگر با job ها اوکی میشه چجوری این کارو انجام بدم ؟ بد گیر افتادم . help please

4 پاسخ

رفتن به کنترلر و بازگشت با ویو بدون رفرش

لاراول
- 2 روز پیش
توسط محمدرضا عطوان آپدیت شد

دوستان من یک پروژه دارم میره با کلیک روی دکمه سرچ میره دنبال یک راننده میگرده در ویو @if($order->accept == ۱) <script> window.setTimeout(function () { window.location.href = "http://localhost:۸۰۰۰/confirmed/{{$order->id}}"; }, ۱۲۰۰۰); </script> @endif بهش میگم برو به کنترلر مربوطه و نتیجه رو بفرست در کنترلر public function confirmed($order_id)...

5 پاسخ

mongoDB در لاراول

لاراول
- 2 روز پیش
توسط حسین حسین پور آپدیت شد

دوستان کسی میدونه تنظیمات mongoDB چطوریه ؟ http://www.upsara.com/images/gz6d_photo_2018-06-19_19-42-03.jpg

1 پاسخ

session

لاراول
- 3 روز پیش
توسط faezeh آپدیت شد

سلام دوستان من می خوام یه سشن بگیرم خب و بعدش بفهمه که می خوام با user_id=1 مثلا لاگین شدم یه کانتکت رو ذخیره کنم چطوری باید این کار و بکنم کدشم اینه

2 پاسخ

دریافت اررور زمانی که روی هاست آپلود میکنم لاراول رو

لاراول
- 3 روز پیش
توسط Ali Hamrani آپدیت شد

سلام من زمانی که روی هاست آپلود میکنم لاراول رو این اررور رو دریافت میکنم دوستان یا آقا حسام اگه میتونید حلش کنید چون داره خیلی ازیت میکنه Warning: require(/home2/pishgamc/domains/pishgamcomposite.ir/public_html/../vendor/autoload.php): failed to open stream: No such file or directory in /home2/pishgamc/domains/pishgamcomposite.ir/public_html/index.php on line 24 Warning:

2 پاسخ

ارایه ها

لاراول
- 4 روز پیش
توسط محمد توانگر آپدیت شد

سلام من یک کوئری زدم به صورت زیر $data=\DB::table('user_peyments') ->join('atach_files','user_peyments.item_id','=','atach_files.id') ->select('atach_files.*','user_peyments.price AS uprice') ->where('user_peyments.type','=',"'file'") ->where('atach_files.user_id','=',\Auth::user()->id) ->orderBy('user_peyments.item_id','desc') ->groupBy('user_peyments.item_id') -&gt...

1 پاسخ

سرچ در لاراول

لاراول
- 5 روز پیش
توسط faezeh آپدیت شد

http://۱۲۷.۰.۰.۱:۸۰۰۰/contacts?search=saba سلام دوستان کسی هست بگه چرا من وتی سرچ میکنم تو این صفحه میره

7 پاسخ

ورود مجدد

لاراول
- 6 روز پیش
توسط تابش آپدیت شد

سلام دوستان سایت با لاراول دارم افراد پس از اینکه با موبایل لاگین میشن بعد از مدتی خود به خود خارج می شه البته بیش از چندین ساعت اینطوری میشه درحالی که همین سایت (راکت) این طوری نیست لاگین بشیم پس از چند روز دیگه هم بیاییم لاگین می مونه لطفا راهنمایی فرمایید تشکر

5 پاسخ