بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فیلتر ها
دسته بندی : لاراول

اجرا نشدن migrate در CentOS 7

لاراول
- 2 ساعت پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

زمانی که میخوام migrate بزنم حتی اگر پروژه رو تازه ایجادم کرده باشم مشکل دارم از تغییر دسترسی پوشه گرفته تا تغییر charset و collation خود دیتابیس.لاراول و تنظیم innoDB توی config/database.php لاراول ولی هنوز جواب نگرفتم نسخه های مختلفشم تست کردم ولی باز همین آش و همین کاسه هستش حتی توی ویندوزم تست میکنم مشکل همینه !!!!!!!!!!!!! در ضمن dumpautoload و config:cache هم زدم ولی باز مشکل پا برجاست نکته...

8 پاسخ

پکیج اسلاگ روی هاست درست کار نمی کند

لاراول
- 2 ساعت پیش
توسط مهدی آپدیت شد

من پکیج sluggable رو برای ایجاد آدرس پست ها استفاده می کنم و لوکال کاملا جواب میده و البته روی هاست سی پنل هم بدون مشکل ازش استفاده کردم ولی روی دایرکت ادمین که پروژه رو آپلود کردم پکیج درست کار نمی کنه و به جای اینکه تایتل صفحه رو به عنوان اسلاگ ذخیره کنه عدد ذخیره می کنه. مثل ۱-/ و ۲-/ و ... مشکل از کجاست؟

10 پاسخ

اجرای یک سری کد در تمام صفحات

لاراول
- 2 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام من میخوام تو لاراول یک تابع توی تمام صفحات اجرا بشه کد های توی تابع هم اینه که باید یه سری کوکی ها رو بگیره و با دیتابیس تطابق بده حالا این تابعم رو باید کجا بنویسم که توی همه ی صفحات اجرا بشه

2 پاسخ

انتخاب عکس مثلا یک محصول در داخل faker

لاراول
- 6 ساعت پیش

سلام خسته نباشید می خواستم بدونم که برای انتخاب عکس مثلا یک محصول در داخل faker از چه متدی باید استفاده کنیم یعنی به faker بگیم برو داخل یک پوشه مشخص را بگرد و یک عکسو رندم انتخاب کن و url اونو در این فیلد بریز اگه میشه لطفا با کد بگید چون نمیدونم چجوری از متد های url استفاده کنم با تشکر.

0 پاسخ

آپلود فایل بزرگ

لاراول
- 7 ساعت پیش
توسط روح اله ابراهیم زاده آپدیت شد

سلام . من میخوام فایل با حجم مثلا ۲۰۰ مگ رو آپلود کنم اما اخطار میده که : in ValidatePostSize.php (line ۲۴) بعد رفتم تو تنظیمات و اینارو تغییر دارم به : post_max_size = ۱۰۰۰M; time هارم بردم بالا ولی اثری نداره و باز همون پیغام میاد من لوکال هستم و زمپ هم ریستارت کردم

7 پاسخ

JW Player

لاراول
- 7 ساعت پیش
توسط رایموند دراگون آپدیت شد

سلام آیا JW Player فقط فیلم پخش میکنه؟ mp3 مثلا ساپورت میشه؟پخش میکنه؟؟

3 پاسخ

سوال در مورد لاراول

لاراول
- 11 ساعت پیش
توسط masoud fathi آپدیت شد

@ali.bayat @hesammousavi می خواهم بگم این مقدار یا این مقدار قرار بگیرد آیا این کد درست است؟ 'predefined_options' => 'regex:/(gender|days|months$/)i', در این کد از /ایراد میگیره

3 پاسخ

نصب پکیج sitemap

لاراول
- 11 ساعت پیش
توسط mahdi3516 آپدیت شد

سلام وقت بخیر دوستان ،من قبلا پکیج laravelium/sitemap رو نصب کرده بودم ولی الان مدتیه انگار روی gitlab رفته و موقع نصب با کامپوزر ارور میده (با پراکسی حل میشه) ولی در مرحله بعد هنگام نصب یوزر و پسورد میخواد و نمیتونم نصب کنم!!! کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟که باید چه مراحلی رو طی کنم

9 پاسخ

تحلیل دیتابیس یک فروشگاه اینترنتی مثل دیجیکالا

لاراول
- 14 ساعت پیش
توسط vahid Mohammadi آپدیت شد

با سلام یه مشکلی تو تحلیل دیتابیس فروشگاه اینترنتی واسم پیش اومده فرض کنید مث دیجیکالا چندین نوع محصول داریم مثلا موبایل لپتاپ تبلت کامپیوتر دوربین دیجیتال لباس شلوار کفش ساعت عینک و شامپو و اسپری و عطر و ..... که هر کدوم از اینا مسلما ویژگی های خاص خودشون رو دارن حالا باید بیایم واسه هر نوع محصول یه جدول بسازیم ؟ مثلا جدول موبایل ها و جدول لپتاپ ها و جدول تبلت ها جدول عطرها و .... یا اینکه روش...

3 پاسخ

تمام روش های ذخیره کردن آرایه در دیتابیس Mysql

لاراول
- 15 ساعت پیش
توسط محمد صادقیان آپدیت شد

سلام بی زحمت اگر کسی تمام روش های ذخیره کردن آرایه در دیتابیس Mysql را می داند توضیح دهد.

3 پاسخ

توی یک کنترلر میشه از چندتا مدل استفاده کرد

لاراول
- 15 ساعت پیش
توسط محمد صادقیان آپدیت شد

توی کنترلر های لاراول من نیاز دارم به اینکه چندتا مدل رو فراخوانی کنم تا اطلاعاتی ازشون بیرون بکشم ولی فکر میکنم اینکار درست نباشه حالا میخواستم از شما کمک بگیرم چطور باید این کارو انجام بدم ؟

3 پاسخ

خطا در دو زبانه کردن سایت

لاراول
- 1 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان من میخام وب سایت دو زبانه باشه و یک مشکل بزرگ برخوردم . الان وب سایتم در هاست هست و وقتی /fa رو میزنیم درست کار میکنه ولی وقتی /en رو میزنیم اصلا کار نمیده و این خطا رو میده Forbidden You don't have permission to access /en/ on this server. تمام قسمت ها رو حتی داخل فایل index.php من تست کردم اصلا داخل این فایل هم نمیشه حالا جالبیش اینه اکر من بنویسم به عنوان مثال /eng درست کار میکنه ....

13 پاسخ

نحوه انتخاب یک عکس رندم در faker

لاراول
- 1 روز پیش

سلام خسته نباشید می خواستم بدونم که برای انتخاب عکس مثلا یک محصول در داخل faker از چه متدی باید استفاده کنیم یعنی به faker بگیم برو داخل یک پوشه مشخص را بگرد و یک عکسو رندم انتخاب کن و url اونو در این فیلد بریز اگه میشه لطفا با کد بگید چون نمیدونم چجوری از متد های url استفاده کنم با تشکر.

0 پاسخ

ایجاد و راه اندازی supervisord

لاراول
- 1 روز پیش
توسط vahid Mohammadi آپدیت شد

سلام وقت بخیر من یه سرور اوبونتو دارم میخوام supervisord رو روش کانفیگ کنم که queue ها اجرا بشن ممنون میشم راهنمایی کنید

1 پاسخ

آدرس تاثیرگذار در سئوی یک سایت

لاراول
- 1 روز پیش
توسط sina.sadjadi آپدیت شد

با سلام من این سایت رو طراحی کردم https://www.ulduzaraz.ir/ در زمینه تولیدی کف ورزشی ولی یه جای کار برام سوال هستش که url هایی که به انگلیسی برای مطالب ایجاد کردم برای سئو خوب هستش یا باید url ها فارسی بشه با تشکر

8 پاسخ

راه کار برای سرور دانلود

لاراول
- 1 روز پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام و وقت بخیر.. سایتی برای دانلود آهنگ می خوام طراحی کنم. اما ۲ سرور وجود داره.. یکی سرور برای اپلیکیشن لاراول و دیگری سرور دانلود که فقط فایل های دانلود قرار میگیرند.. می خواستم بدونم چطور ارتباط بین این دو سرور را برقرار کنم که اولا تمام لینک دانلود از سرور دانلود بیاد.. و چطور از سرور اپلیکیشن به فایل ها دسترسی داشته باشم..؟

10 پاسخ

ایجاد صفحه برای تعداد رمز عبور

لاراول
- 2 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام من یه فرم دارم برای لاگین وقتی کاربر سه بار رمز رو اشتباه زد 1 دقیقه اجاز نمیده رمز وارد کنه حال من میخوام توی این یک دقیقه اون توی یه صفحه دیگه ای نگه داره با تایمر ی که اون یک دقیقه زمان رو نشون میده

5 پاسخ

ایجاد لینک دانلود

لاراول
- 2 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام لینک های دانلود سایت رو ایمن کنم یعنی فقط کاربری که محصول رو خریداری کرده بتونه دانلود و ادرس اصلی سایت رو هم نتونه ببینه چطور میشه اینکارو کرد؟ با Signed URL لاراول قابل پیاده سازیه این قابلیت؟

2 پاسخ

بررسی سایت با curl

لاراول
- 2 روز پیش
توسط masoud fathi آپدیت شد

سلام وقت بخیر من چنتا سایت دارم (حدود بیست تا ) حالا من میخوام با استفاده از curl محتویات این سایت ها رو بخونم و ذخیره کنم. این سایتها هرکدوم لاگین دارن حالا من چیزی ایجاد کردم که میاد و لاگین میکنه و میره صفحه اول سایت رو میخونه بعد صفحه دوم و.... حالا چیزی که هست وقتی یه کرون میزنیم به یه سایت ممکنه 100 صفحه یا حتی بیشتر داشته باشه و باید 100 یا بیشتر curl زد یه احتمال که هست اینه که ممکنه سرو...

4 پاسخ

دوره دریافت فایل به ازای پرداخت با لاراول

لاراول
- 2 روز پیش
توسط hosein moni آپدیت شد

سلام در دوره دریافت فایل به ازای پرداخت با لاراول مطلبی وجود دارد که در دوره های دیگر لاراول نیامده باشد و نیاز به خرید ان باشد؟ با تشکر

2 پاسخ

Function scopeName

لاراول
- 2 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

درود توابع scope چه تفاوتی با توابع معمولی در لاراول دارن برای چی از این نوع توابع استفاده میکنیم؟؟؟

4 پاسخ

دریافت داده های با حجم بسیار بالا

لاراول
- 2 روز پیش
توسط علی آپدیت شد

سلام دوستان.من برای یک پروژه داخل شرکت باید یا استفاده از php یک سری stored procedure از اوراکل کال کنم. مشکل وقتی پیش میاد که حجم داده خیلی بالا میشه . در خیلی موارد درست هست و خوب کار میکنه ولی در چندین مورد که تعداد رکوردها زیاد هست و بالای هفت هشت هزار رکورد در هر درخواست هست به مشکل میخورم و چیزی بهم نشون نمیده و خطا میده. داخل خود اوراکل وقتی کویری رو اجرا میکنیم حدود 10 ثانیه میشه ولی داخل...

2 پاسخ

دسته بندی لاراول به صورت تو در تو

لاراول
- 2 روز پیش
توسط امیر اردکانی آپدیت شد

سلام من میخوام تو یک جدول لیست دسته بندی ها رو نشون بدم با استفاده از parent_id تو نشون دادن مشکلی نیست فقط میخوام اسم دسته بندی ها به این صورت باشه : شماره یک -- شماره دو --- شماره سه تو حالت اول که -- هست نشون داده میشه ولی از اونجا به بعد رو چطور باید نشون بدم؟ اینم کد ها Controller public function index() { $categories = Category::with('children')->whereNull('parent_id')-&gt...

3 پاسخ

اعلام قیمت برای پروژه سایت

لاراول
- 3 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

دوستان حرفه ای لطفا بفرمایند سایتی شبیه به امکانات delta.ir چقدر هزینه بابت طراحی و backendesh اعلام کنم؟ ضمنا اگر کسی خواست میتونیم تو پروژه شریک شیم

2 پاسخ

مشکل لود کردن عکس با نام فارسی

لاراول
- 3 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام داخل کدهای لاراول چه تنظیماتی نیازه تا عکسهایی که با نام فارسی یا کاراکتر های ویژه ذخیره شدند رو لود کرد برای من ارور 404 میده مثلا این عکس رو میخوام لود کنم http://localhost:8000/upload/images/insurance/پزشکی-1.png این ارور رو میده The requested resource /upload/images/insurance/%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C-1.png was not found on this server.

1 پاسخ

مشکل نشان ندادن ارور های ولیدیت در بعضی از موبایل ها

لاراول
- 3 روز پیش
توسط آرمین پوررضا آپدیت شد

سلام دوستان من پروژه لاراولی رو اوکی کردم ولی قسمت ثبت نامش وقتی کاربر اشتباه وارد میکنه و ولیدیت میشه مقادیر ارسالی ، پیام ولیدیت توی بعضی از گوشی ها نمایش داده نمیشه (حتی تابع old هم از کار میوفته) انگار صفحه رفرش شده مثلا توی گوشی من نمیشه (مرورگر کروم) ولی درحالت برگه ناشناس (بدون کش و ...) میاد کش رو کاملا پاک کردم تابع ولیدیت رو عوض کردم ولی حل نشد و این که ریکپچا خیلی کند شده توی بعضی از مر...

4 پاسخ

مشکل در میدلویر

لاراول
- 3 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

درود من توی یه قسمت از برنامه خودم دارم چنیین کاری رو می کنم میخوام برای بعضی از قسمت های ادمین مثلن ثبت نقش برای کاربران رمز بزارم مثلن زمانی که ادمین روی این لینک کلیک کرد ازش رمز بخواد و اون صفحه رو بهش نشون بده این کد مربوظه هست public function CreateRoleSensitive(Request $request){ $sensitive_password=Sensitive::all(); foreach($sensitive_password as $item){}...

2 پاسخ

مشکل با سایت مپ roumen

لاراول
- 3 روز پیش
توسط Amir fazel آپدیت شد

سلام من این پکیج سایت مپ را نصب کردم توی لوکال هست به درستی نمایش می دهد ولی آلان ارسال کردم توی هاست به این صورت نمایش می دهد بدون استایل: This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below. https://libsan.ir/sitemap لطفا راهنمایی کنید

2 پاسخ

مشکل در migrate

لاراول
- 4 روز پیش
توسط هادی آپدیت شد

سلام دوستان یه سری migration ساختم وقتی migrate میکنم این ارور رو میده،ممنون میشم کمک کنید.. ' Illuminate\Database\QueryException : could not find driver (SQL: select * from information_schema.tables where table_schema = test and table_name = migrations) '

3 پاسخ

اتصال یک کنترلر به دو ویو

لاراول
- 4 روز پیش
توسط علیرضا صفدری آپدیت شد

نمیدونم سوالم رو درست پرسیدم یا نه ! میخوام پستی که ایجاد میکنم رو هم توی پنل هم داشته باشم هم توی وب سایتم باید یک کنترلر جدید به غیر از کنترلر های وب سایت و پنل بسازم یا نه !! گیجم :|

5 پاسخ