بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فیلتر ها
دسته بندی : لاراول

تفاوت ماژول با پکیج

لاراول
- 1 ساعت پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان فرقی بینی ماژول نویسی با پکیج نویسی توی لاراول آبا هست؟ میشه توضیح بدید ممنون و سپاس

1 پاسخ

ساختار دیتابیس در طراحی دسته بندی همراه با زیردسته بندی

لاراول
- 2 ساعت پیش
توسط Arshavir آپدیت شد

سلام. من میخوام تو وبسایت دسته بندی داشته باشم که هر دسته بندی چندتا زیر دسته بندی داره و هر زیردسته بندی هم خودش میتونه چندتا زیردسته بندی دیگه داشته باشه. این زیردسته بندی هم باید دینامیک باشه یعنی تا چند مرحله نامشخص باشه. توی دیتابیس چطور تعریف میشه ؟ یه جدول که هر دسته بندی یه parent_id داشته باشه ؟ یا روش دیگه ای هست ؟ مورد بعد اینکه من میخوام واسه یه محصول تعریف کنم که مربوط به یه زیردسته ب...

7 پاسخ

عدم کارکرد Api روی سرور

لاراول
- 2 ساعت پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام من یک api با لاراول نوشتم و وقتی به صورت لوکال تستش میکنم همه چیزش درسته ولی وقتی روی هاست دایرکت ادمین پروژه رو آپلود میکنم فقط روت اصلی کار میکنه و بقیه روت ها کار نمیکنن! کسی تونسته این مشکل رو حل کنه؟ محتویات فایل htaccess. هم اینه: <IfModule mod_rewrite.c> <IfModule mod_negotiation.c> Options -MultiViews -Indexes </IfModule> RewriteEngine On # Handle Authorization Heade...

1 پاسخ

کار whereslug

لاراول
- 4 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

کار whereslug چیه؟ $ticket = Ticket::whereSlug($slug)->firstOrFail();

5 پاسخ

سوال در مورد cache

لاراول
- 4 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

اولا فرق کش و دیتابیس چیه؟ دوما چرا باید از کش استفاده کنیم اصلا یعنی چی ؟ چرا باید اطلاعات رو کش کنیم ما که دیتابیس داریم هر موقع خواستیم از دیتابیس می خونیم چرا باید از کش استفاده کنیم؟

4 پاسخ

شمسی سازی لارول

لاراول
- 8 ساعت پیش
توسط پیمان گلدسته آپدیت شد

سلام دوستان من راهنمایی می خوام برای شمسی کردن تاریخ و تقویم لاراول بعد می خوام ظرز کارکرد nesbot رو بدونم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

2 پاسخ

تفاوت middleware با guard

لاراول
- 19 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان وقت بخیر من کلا بین تفاوت گارد و middleware موندم ممنون میشم راهنمایی کنید و اینکه گارد چه موقع و کجا استفاده میشه دقیقا

9 پاسخ

عدم نمایش API

لاراول
- 22 ساعت پیش
توسط محمد آپدیت شد

سلام من پروژه لاراول رو در ساب دایرکتوری قرار دادم و همه روت های وب کار میکنه و سایت دیده میشه اما API اون کار نمی کنه و پیام Sorry, the page you are looking for could not be found. رو نمایش میده. پروژه دقیقا مثل دوره اموزش فروشگاهی انجام شده و هم وب و هم API روی لوکال درست کار میکنه اما توی ساب دایرکتوری روی سایت کار نمی کنه، درضمن هاست اشتراکی هست از netafraz.com اگه تجربه ای دارید در این زمینه...

5 پاسخ

سوال در مورد دیتابیس

لاراول
- 1 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

من در mysql به این ارور بر می خورم چی کار کنمWarning: a form on this page has more than 1000 fields PHP MySql تو php.iniدنبال max_input_varsگشتم نیست خودم اضافه هم کردم جواب نگرفتم؟میشه راهنمایی کنید

2 پاسخ

عوض کردن template ایمیل تایید کاربر

لاراول
- 1 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام موقعی کاربر ثبت نام میکنه ایمیل تایید براش میره چجوری اون ایمیل رو customize کنیم ؟ لاراول 5.7

2 پاسخ

ریدایرکت بعد از ورود در لاراول

لاراول
- 1 روز پیش
توسط علیرضا بهمئی آپدیت شد

سلام میخواستم بدونم چطور میشه بعد از لاگین کردن به همون صفحه ای از سینگل برگرده که کاربر ورود به سایت رو زده بود من url صفحه ای که کاربر بود رو دریافت میکنم ولی نمیدونم تو کدوم تابع لاگین در لاراول باید قرار بدم که بعد از ورود به همون صفحه برگرده !

1 پاسخ

چک کردن تاریخ جدید

لاراول
- 2 روز پیش
توسط amin delavar آپدیت شد

دوستان من از ورودی یه از تاریخ-تا تاریخ می گیریم برای نمایش یه پیغام توی همون تاریخ انتخابی که نمایش داده بشه توی سایت آیا توابعی هست که من چک کنم که از تاریخ-تا تاریخ توی دیتابیس ثبت شده یا نه منظورم اینه که میخوام چک کنم تاریخ جدید توی رنج تاریخ قبلی نباشه

1 پاسخ

ویدیو پلیر پخش ویدیو در وب سایت

لاراول
- 2 روز پیش
توسط amin delavar آپدیت شد

سلام به همه دوستان . من یک ویدیو پلیر با تگ های ساده خود html ایجاد کردم. همه چیز اوکیه اما وقتی توی chrome میخوام ویدیو را عقب جلو ببرم تا کلیک میکنم باز بر میگرده سر زمانی که در حال پخش هست! یعنی کاربر نمیتونه ویدیو را بزنه جلو یا عقب. در حالی که توی firefox همه چی فیکس هست و بدون مشکل. با plugin های مختلف هم امتحان کردم بازم همین جور شد. کسی راهنمایی کنه چیکار کنم ممنون میشم

2 پاسخ

سوال در مورد لاگین کردن لاراول

لاراول
- 2 روز پیش
توسط amin delavar آپدیت شد

من الان با یک کامپیوتر لاگین کردم همزمان اگه با یک کامپیوتر دیگه لاگین کنم چه اتفاقی میفته یعنی میشه با دو سیستم مختلف و با یک یوزر و پسورد به صورت همزمان لاگین شد

6 پاسخ

سلام درس 16لاراول

لاراول
- 2 روز پیش
توسط vaj_bor آپدیت شد

سلام درس 16لاراول هنگام نصب socialite خطا رخ می دهد.یعنی می گوید که فریم ورک ورژن 5.4.23 نصب نمی شود. Problem 1 Installation request for laravel/socialite ^4.1 -> satisfiable by laravel/socialite[v4.1.0]. Conclusion: remove laravel/framework v5.4.23 Conclusion: don't install laravel/framework v5.4.23 laravel/socialite v4.1.0 requires illuminate/support ~5.7.0|~5.8.0 -> satisfiable by illumi...

4 پاسخ

سوال در مورد موارد تکراری در الکوینت

لاراول
- 2 روز پیش
توسط madadi آپدیت شد

من می خواهم در این دستور $ee= DetailsModel::orderby('form')->get(['tedad_bazdid']); اونهایی که form یکسان یا تکراری دارند رو فقط اولیشونو نمایش بده(همشونو نمی خوام نمایش بده)

1 پاسخ

دسته بندی و زیر دسته بندی

لاراول
- 2 روز پیش
توسط Arshavir آپدیت شد

خیلی درگیر این کار بودم و بلأخره خودم تونستم با یه کم درگیری انجامش بدم. با این کار می‌تونید زیر دسته بندی‌ها و دسته بندی‌ها رو به خوبی مرتب کنید. ساخت مدل و جدول مربوط به دسته بندی php artisan make:model Category -m وارد کردن ستون parent_id در جدول categories وارد فایل create_categories_table بشین و کد زیر رو قرار بدید اطلاعات مورد نیاز خودتون هم قرار بدید. $table->unsignedInteger('parent_id')...

2 پاسخ

عدم حذف شدن پست ها با حذف یک کاربر

لاراول
- 3 روز پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام دوستان من یه مشکلی دارم وقتی کاربری رو حذف میکنم پست های مربوط به اون کاربر نیز حذف میشن، چیکار کنم که این کار انجام نشه؟ چون تو جدول پست هام user_id کلید خارجی هست که اشاره داره به id در جدول یوزرها و مقدار ondelete(cascade) براش ست شده. اگه این مقدار ست نشه درسته ولی وقتی ست نمیکنی خطا میده موقع حذف کردن Schema::create('posts', function (Blueprint $table) { $table->increments('i...

5 پاسخ

سلام درس 13 لاراول

لاراول
- 3 روز پیش
توسط vaj_bor آپدیت شد

سلام درس ۱۳ لاراول را در پروژه اعمال کردم متاسفانه نمودار تغییرنمی کنه و روی خط زیر برای values و lables خطا میده <payment :values="{{ json_encode($values) }}" :labels="{{ json_encode($labels) }}"></payment>

2 پاسخ

آپدیت پروژه با git

لاراول
- 3 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

با سلام و احترام خدمت دوستان همونطور که میدونید با استفاده از git میشه آخرین تغییرات یک پروژه یا وب سایت و... رو روی هاست یا سرور آپلود کرد. لطفا اگر از دوستان کسی هست که اطلاع داره چطور میشه در home root اصلی مثلا سی پنل پروژه رو آپلود کرد توضیح بده ممنونم میشم. مثلا فرض کنید ما پوشه public لاراول رو به public_html تغییر بدیم، حالا چطور تو سی پنل تعریم کنیم که repository پروژه مون همون روت اصلی س...

7 پاسخ

ارور در لود کردن صفحات

لاراول
- 3 روز پیش
توسط حمید آپدیت شد

سلام دوستان من یه سایتی رو دارم کار میکنم بعضی وقتا که حین کار رفرش میکنم این ارور رو میده You must call one of in() or append() methods before iterating over a Finder. بعد دوباره رفرش میکنم مشکل حل میشه و بعضی وقت ها هم صفحات نصفه لود میشن و استایلش به هم میریزه این از چی میتونه باشه ؟ ایا این دوتا مورد به هم ربط دارن؟

3 پاسخ

سوال در مورد کشین اطلاعات از جدول

لاراول
- 3 روز پیش
توسط masoud آپدیت شد

من یک فیلدی در جدول دارم که حجم یکسری فیلم ها داخلش قرار دارد که این حجم ها به این شکل است نمونه 1234.3 12 13.4 این ها همه به مگابایت است می خواهم این ها رو از بزرگترین sortکنم اما به خاطر اعشار های وسطش اشتباه sortمیکنه ایا راه حلی دارید؟

7 پاسخ

نمودار به صورت دینامیک در لاراول

لاراول
- 3 روز پیش
توسط Arshavir آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام یه نمودار به صورت دینامیکی داشته باشم از آیتم های که وارد دیتابیس میشه مثلن هر دسته شامل n تا پست میشه میخوام این دسته هارو روی نمودار اضافه کنه بگه مثلن فلان دسته 18 تا پست داره و اگر دسته ای اضافه شد توی نمودار نشون بده این کار رو چطور انجام بدم

8 پاسخ

سوال در مورد save

لاراول
- 3 روز پیش
توسط محمد صادقیان آپدیت شد

من در تابع save مشکلی دارم که ذخیره نمیکنه مشکل کار کجاس public function fav_enable($id)//جزو دلخواه ها میشه { $u=SubmissionsModel::where('form_id',$id)->get(['fav']); $u->fav=1; $u->save(); }

4 پاسخ

پکیج آمار

لاراول
- 4 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام کسی پکیج خوب با مستندات برای سیستم آمار میشناسه؟؟ گرفتن لوکیشن ورودی ها از گوگل یا نوع مرورگر ؟!

3 پاسخ

آزمون آنلاین

لاراول
- 4 روز پیش
توسط محمد صادقیان آپدیت شد

سلام برای آزمون آنلاین با لاراول اینکه میخوام یه تایمر مشخص کاربر فرصت پاسخگویی به سوالات داشته باشه خب این تایمر چطور باید نمایش و مدیریت داده بشه؟ اگه با جاوا اسکریپت بخوایم انجامش بدیم، خب اگه js تو مرورگر فعال نباشه کار خراب میشه یا انیکه کاربر میتونه کد js رو قبل ارسال ویرایش کنه یا ... چه راهکاری پیشنهاد میکنید؟

5 پاسخ

اشکال کد فیلتر کردن اطلاعات

لاراول
- 4 روز پیش
توسط علی 1374 آپدیت شد

سلام خسته نباشید من میخوام یه قسمت جست و جو برای یه سایت فیلم بسازم برای همین از کد زیر در داخل کنترلر استفاده کردم $films = Film::filter()->get(); و در داخل مدل از کد زیر: public function scopeFilter($query) { $directors = request('director')[0]; $genres=request('genre')[0]; if (isset($directors) && $directors != []) { foreach ($directors as $...

4 پاسخ

نحوه فیلتر کردن اطلاعات در مولتی سلکت باکس

لاراول
- 4 روز پیش
توسط محمد صادقیان آپدیت شد

@hesammousavi سلام خسته نباشید من در یه پروژه ای نیاز دارم که با 3 تا مولتی سلکت باکس اطلاعاتو فیلتر کنم و نشون بدم و الان میدونم که چجوری با سلکت باکس این کار رو بکنم ولی با مولتی نمیتونم می خواستم بدونم که چجوری میشه این کار را با مولتی کرد با تشکر

1 پاسخ

مشکل پشتیبانی نکردن از فارسی پکیج eloquent sluggable

لاراول
- 4 روز پیش
توسط arshiya saeidi آپدیت شد

سلام من این پکیجو تو دوتا لاراول جدا تست میکنم توی یکیش درست پشتیبانی میکنه اما رو اون پروژه اصلیم درست پشتیبانی نمی کنه و حروف به صورت انگلیسی ذخیره میشه بنظرتون مشکل از کجاست ؟ @hesammousavi ممنون میشم اگه کمک کنید

6 پاسخ

لایسنس گذاری روی اسکریپت یا وب اپلیکیشن

لاراول
- 4 روز پیش
توسط محمد فلاحپور آپدیت شد

سلام دوستان عزیز ! مدتی قبل در زمینه طراحی قالب و فروش در مارکت پلیس ها کار می کردم. دغدغه مهم من این بود که قالبی که ساعات زیادی برایش زحمت کشیده بودم در عرض چند دقیقه توسط برخی افراد پخش (پابلیک) نشود ! حالا الان که از لاراول استفاده می کنم و قصد توسعه وب اپلیکیشن های حرفه ای تری دارم چند سوال کوتاه داشتم : 1.فرآیند و سناریو لایسنس گذاری روی محصول به چه صورته ؟ تا بحال تجربه این کار را داشتید ؟...

5 پاسخ