بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگوها

فیلتر ها
دسته بندی : لاراول

استفاده همزمان از سوکت و لاراول

4 ماه پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان وقت بخیر من یه اپ دارم بکش با لاراول هست اما چند بخشش هم از نود و سوکت استفاده کردم بنظرشما خیلی فشار ب سرور میاد اگه من با ورود کاربر سوکت رو باز کنم بعد تو یعضی اکتیویتی ها که میخواد لیست مطالب یا... رو بگیره هم درخواست بفرستم به لاراول و از اون بگیرم؟؟ سوکت رو میخوام باز بزار برا ارسال ناتیفی های انلاین و در لحظه

1 پاسخ

آموزش فلاتر در راکت

4 ماه پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

سلام، از دوستانی که آموزش فلاتر راکت رو تهیه کردن می خواستم نظرشون رو راجع به کیفیت دوره بگن و این که ارزش خرید داره یا خیر ممنون.

1 پاسخ

بهینه سازی سرور و سایت

4 ماه پیش
توسط Bl4Ck P4nD4 آپدیت شد

سلام دوستان. بنده درحال توسعه یک سیستم اشتراک ویدیو هستم و چند سوال خیلی مهم داشتم. بنده قراره که سایتی تقریبا شبیه به مثلا یوتیوب داشته باشم اما در ابعادی کوچکتر. اصل موضوع مربوط به FFMpeg هستش که قراره ویدیو های بنده رو به کیفیت های مختلف تبدیل کنه. از اونجایی که این کتبخانه پردازش زیادی رو از سی پی یو میکشه ، اگر ترافیک سایت هم کمی بالا باشه امکان داره که سرور داون بشه. از طرفی هم بحث ذخیره ساز...

7 پاسخ

آپلود چند عکس در سرور در ری اکت نیتیو

4 ماه پیش
توسط fabian مطرح شد

سلام دوستان خسته نباشید. توی دوره ری اکت نیتیو ویدیو آپلود عکس روی سرور به صورت تکی وجود داره. ولی متاسفانه این که چطوری می تونیم چند تا عکس رو همزمان انتخاب کنیم و آپلود کنیم نیست. من توی اینترنت خیلی گشتم ولی متاسفانه چیز زیادی پیدا نکردم. خوشحال میشم اگه کد یا فیلمی داشتید به اشتراک بذارید یا من رو راهنمایی کنید. @hesammousavi

0 پاسخ

مهاجرت شغلی

4 ماه پیش
توسط Jafari آپدیت شد

سلام دوستان کسی اگه اطلاعاتی درباره مهاجرت شغلی داره ممنون میشم درمیون بذاره استفاده کنیم؟

3 پاسخ

سرویس Database در Firebase

4 ماه پیش
توسط Jafari آپدیت شد

سلام دوستان آیا سرویس Database در Firebase برای ایران فیلتر هستش ؟؟؟ اگه آره میشه لطفا یه راهی بهم معرفی کنید یا اینکه پلت فرم نمونه ایرانیشو بهم معرفی کنید .

4 پاسخ

resetpasswordدر api

4 ماه پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

@ali.bayat @Alimotreb من می خوام در ریست پسورد یک ایمیل بفرسته و با زدن لینک پسورد عوض شه

6 پاسخ

jest vs mocha

4 ماه پیش
توسط Arez hz آپدیت شد

با سلام من میخوام Unit test و شروع کنم و یاد بگیرم میخوام بدونم که jest بهتره یا mocha و اینکه تفاوت این دوتا چیه ؟

3 پاسخ

ایجاد یک توکن ثابت برای ارتباط با وب سرویس در passport

4 ماه پیش
توسط tresa021 آپدیت شد

سلام برای اتصال به وب سرویس restful از passport استفاده میکنم الان در هر بار لاگین ، یک توکن جدید بهم میده و با اون توکن میتونم از روت ها استفاده کنم. راهی هست که که کاری کنیم توکن تغییر نکنه و همیشگی باشه ؟ یعنی اگر باز دیگه هم لاگین کردیم توکم عوض نشه . همون قبلی رو بهمون بده ؟ این وبسرویس جوریه که فقط یک نفر باهاش میخواد کار کنه و اصرار داره که حتما باید توکن ثابت باشه و تغییر نکنه با لاگین @al...

1 پاسخ

نمایش توضیحات توابع و methodها در vscode

4 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

با سلام خدمت دوستان من یک فیلم آموزشی دیدم و مدرس هنگامی که داره کدنویسی می کنه، وقتی نام تابعی رو صدا می زنه یک مستطیل شامل توضیحات اون تابع ظاهر میشه (عکس زیر). من هم افزونه ای که شامل اون تابع میشه رو نصب کردم (افزونه ی زیر)، ولی واسه ی من چنین مستطیلی که شامل توضیحات میشه رو نمیاره. https://marketplace.visualstudio.com/items?itemName=spoonscen.es6-mocha-snippets میخواستم پرسش کنم که این مستطی...

2 پاسخ

فعال کردن suggestion و auto complate برای کلاس های بوت استرپ

4 ماه پیش
توسط علیرضا معمارزاده آپدیت شد

سلام وقت همه بخیر ایا افزونه یا کانفیگ خاصی هست برای suggestion و auto complate در html و jsx چون واقعا خسته کنندست هر لحضه برم داکیومنت بوت استرپ رو باز کنم کلاس مورد نظرمو ببینم و کپی پیست کنم . اگر میشه راهنمایی کنید خیلی ضروریه

5 پاسخ

Alarm Manager

4 ماه پیش
توسط mahdi piri مطرح شد

سلام دوستان من دارم دوره اندروید رو میگذرونم توی یه اپیکیشن که خودم درستش کردم یه مشکل دارم اونم اینکه من یه آلارم میخوام درست کنم که اگه گوشی خاموش روشن شد دوباره آلارم بده من این کار رو با BroadcastReceiver انجام میدم اما هیچ آلارمی نمیده کد broadcastReceiver: public class MyBroadcast_Receiver extends BroadcastReceiver { MyDataBase myDataBase; private List<NoteModel> noteModels; private...

0 پاسخ

مشکل در گرفتن خروجی json در سرور

4 ماه پیش
توسط tresa021 آپدیت شد

سلام به همگی دوستان بنده با لاراول یک سری Api نوشتم روی localhost حالا این اطلاعات رو کپی کردم توی پوشه public_html همچنین دیتابیس رو export کردم و فایل env. رو تغییر دادم (نام دیتابیس و یوزر و ..) حالا وقتی آدرس فایل json رو میدم نمایش داده نمیشه و notfound میده . به پشتیبانی هاست پیام دادم میگه اصلا شما فایل index ندارید . ممنون میشم راهنمایی کنید که : آیا وقتی با لاراول کد زدم باید خروجی بگیرم...

2 پاسخ

drawer Router Flux

4 ماه پیش
توسط hosein مطرح شد

سلام خدمت همه دوستان عزیز Setting DrawerLayoutAndroid drawerPosition using DrawerLayoutAndroid.positions is deprecated. Instead pass the string value "left" or "right" من از drawer کامپوننت router flux استفاده کردم که warning بالا را نشان میده در حالیکه من اصلا از DrawerLayoutAndroid.positions استفاده نکردم و از "right" استفاده کردم درست کار میکنه اما همش داره warning...

0 پاسخ

تبدیل شماره انگلیسی به فارسی

4 ماه پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

سلام وقت بخیر من یه صفحه لاگین دارم که میخوام وقتی شماره موبایل رو وارد کردن در صورتی که انگلیسی تایپ بشه, آنلاین به فارسی تبدیل بشه و برای ویو پلاگینی پیدا نکردم.ممنون میشم راهنمایی کنید

6 پاسخ

معرفی سایت پروژه برای پایتون

4 ماه پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

سلام دوستان من پایتون رو تقریبا تموم کردم و الان میخوام رو پروژه های کوچیک و به مراتب رو به بزرگ‌ کار انجام بدم خواستم بدونم سایتی رو میشناسید که پروژه محور باشه مثلا از پروژه های پایه و کوچیک شروع کنه تا سطح پیشرفته ؟ هم چنین برای نود جی اس اگر سایتی رو‌ میشناسید ممنون میشم معرفی کنید

5 پاسخ

راکت‌کست بعدی را شما تعیین کنید

4 ماه پیش
توسط feri آپدیت شد

سلام به همه خیلی مخلصیم همونطور که میدونید بخش راکت‌کست چند وقتی هست که راه افتاده و تا به الان چندتایی راکت‌کست در وبسایت راکت قرار گرفته که امیدوارم مورد استفاده همه شما قرار گرفته باشه . تا به الان چطور بوده ؟ و مهم تر از این برای راکت‌کست های بعدی از چه موضوعاتی استفاده کنیم ؟ مواردی که نیازه رو حتما بهمون بگین تا کیفیت بهتر و بهتر و بهتر بشه .

31 پاسخ

استفاده از پلاگين هاي آماده

4 ماه پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام خدمت دوستان برنامه نويس من ميخوام به صورت تخصصي فقط روي بك اند و api و هرچي مرتبط با بك اند هست كار كنم و وارد بحث فرانت جاوا اسكريپت و يادگيري جاوااسكريپت براي فرانت نشم. (البته با html و css و مبحث رسپانسيو كردن آشنا هستم و استفاده ميكنم.) ميخواستم بدونم ميشه بدون دانستن جاوااسكريپت از پلاگين هاي آماده مانند پلاگين هاي جي كوئري در سايتم استفاده كنم؟ اگر امكان پذير هست اين روش ممنون ميشم ساي...

4 پاسخ

چگونه پارامترها رو در متدهای حذف و نمایش و ویرایش دریافت کنم

4 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

@hesammousavi سلام در کنترل لاروال کدام مورد صحیح هست؟ public function show(Request $request, $id){ } public function edit(Request $request, $id){ } public function destroy(Request $request, $id){} یا ؟ public function show($id, Request $request){ } public function edit($id, Request $request){ } public function destroy($id, Request $request){ } سپاس

1 پاسخ

گرفتن اولین پروژه برنامه نویسی

4 ماه پیش
توسط علیرضا معمارزاده آپدیت شد

سلام خسته نباشید به همه اعضای سایت راکت یه سوال داشتم من که تقریبا یک ساله برنامه نویسی کار می کنم و تقریبا به یه حدی رسیدم که میدونم میتونم توی یک شرکت کار کنم ولی هر شرکتی از من یک نمونه کار میخواد که من متاسفانه تا به حال نمونه کاری و پروژه ای انجام ندادم. میخواستم از کسانی که کارفرما یا حتی فریلنسر هستن بپرسم که برای شرکت های نمونه کار حتما باید از کسی گرفته باشیم یا اگه یک پروژه برای خودمون ه...

3 پاسخ

تقویم برای سایت

4 ماه پیش
توسط Jafari آپدیت شد

سلام من میخوام دوکادر بزارم که بگم از این تاریخ تا این تاریخ ببعد داخل هرکادر که کاربر کلیک کرد تقویم باز بشه و تاریخ خودشو انتخاب کنه ممنون میشم کمکم کنین

2 پاسخ

php یا C sharp

4 ماه پیش
توسط Hamidreza آپدیت شد

سلام php یا C#؟ من الان دارم تو شرکتی با php laravel کار می کنم اما به نظرم php زبان قوی نیست و فقط به درد طراحی وب می خوره اما زبان هایی مثل C# - python هستند که قوی ترند مهاجرت کنم به c#؟

12 پاسخ

laravel dusk

4 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان سعی دارم لاراول داسک رو نصب کنم. وقتی دستور php artisan dusk:install رو می زنم موقع دانلود باینری های کروم درایور خطای زیر روی می ده: ErrorException : file_get_contents(https://chromedriver.storage.googleapis.com/LATEST_RELEASE): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden فکر می کنم مشکل از ip ایرانه. ممنون می شم اگه راه حلی به ذهنتون می رسه بهم بگید.

1 پاسخ

اپلود تصویر در سرور

4 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام وقت همگی بخیر دوستان من میخوام در اپ موبایلم یه تصویر رو اپلود کنم توی سرور (ارسال کنم ) . چطور باید اینکارو بکنم ؟ سمت سرور هم با پایتون نوشته شده و دسترسی ندارم تغییر بدم و... تصویر هم نباید با بیس 64 کد بشه . باید بصورت مستقیم اپلود بشه یا همچین چیزی ...

1 پاسخ

مشکل اپلود عکس در لاراول ۶

4 ماه پیش
توسط فرشاد زاد آپدیت شد

با سلام من ی مشکل در اپلود عکس در لاراول ۶ دارم . در ورژن های قبلی لاراول این مشکل نداشتم در لاراول ۶ این مشکل دارم موقع اپلود این خطا رو میده The "/tmp/phpRP3ebC" file does not exist or is not readable. عکس اپلود میشه در پوشه .

7 پاسخ

استفاده از union در elequent

4 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام و عرض ادب دوستان عزیز یه کوئری رو هر کار کردم نتونستم تو سیستم Elequent در بیارم. لطفا راهنمایی بفرماید. $query=mysql_query(" (select `id`,NULL from `event` where `table`<>'entry' and `entry_id`='$id') union (select `id`,`record_id` from `event` where `table`='entry' and `entry_id`='$id') union (select `id`,`entry_id` from `ev...

1 پاسخ