بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فیلتر ها
دسته بندی : لاراول

درباره api

لاراول
- 1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام استاد من دیدم بعضی از دوستان روش های مختلفی دارن برای برای دریافت وارسال اطلاعات .ماطبق اموزش شما انجام بدیم کفایت میکنه؟واصولی تره؟

1 پاسخ

پیاده سازی مشخصات محصولات در لاراول

لاراول
- 1 سال پیش
توسط میلاد ترابی آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام یک سیستمی طراحی کنم که تعدادی محصول داره هر محصول میتونه چند ویژگی داشته داشته و هر ویژگی چند مقدار. من سه جدول طراحی کردم product attribute values میخواستم بدونم در لاراول برای ایجاد رابطه بین این سه جدول چطور باید عمل کنم؟

2 پاسخ

آپدیت لاراول

لاراول
- 1 سال پیش
توسط حسین آپدیت شد

سلام من می خواهم وقتی تغییراتی در کدهایم می دهم و یا چیزی به برنامه ام اضافه می کنم آن را بصورت یک پکیج روی سرورم قرار دهم تا کابران آن را دریافت و نصب کنند و احتیاجی به کپی تک تک فایلها بصورت دستی نباشد بهترین روش برای این کار چیست در ضمن امنیت برای اینکه این آپدیت اصل میباشد خیلی مهم است

4 پاسخ

تغیر url و بهم خوردن استایل صحفه

لاراول
- 1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام من وقتی داخل route چنین ادرسی رو وارد می کنم استایل صفه رو بخوبی نشون میده ''' route::get('/par','HomeController@par')->name('show.par'); ''' اما وقتی به صورت زیر می نویسم route رو استایل صفحه بهم میخوره انگار که فایل های css رو بهش اضافه نکردی ''' route::get('/show/par','HomeController@par')->name('show.par'); '''

3 پاسخ

پیاده سازی امتیاز کاربری

لاراول
- 1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام من میخواستم مثل بخش گفتگو های راکت کاربران سایتم طبق فعالیت ها یی که دارند ( مثل مدت زمان عضویت ، تعدادخرید vip ، تعداد لاگین ، تعداد ارسال نظر و ... ) به کاربران امتیاز یا ستاره بدهم و بعدا بتوانند طبق این امتیاز از تخفیف ها و یکسری امتیاز ها بهره مند بشن. برای این کار باید چ کنم؟؟؟ ممنون

1 پاسخ

آپلود عکس در Storage و نمایش عکس در تگ img

لاراول
- 1 سال پیش
توسط محمدحسن یگانه آپدیت شد

با سلام خدمت عزیزان سوال بنده اینه چطور عکسی که آپلود میکنیم در استورج، در تگ سایت نمایشش بدیم؟؟ مثلا عکس پروفایل کاربر؟؟ اگر در پابلیک سایت اپلود کنیم ، کسی که مسیر عکس رو پیدا کنه میتونه تمام عکس های پابلیک رو استخراج کنه، و اگر هم بگید که نامش رو هش کرده بذارید و ادرس هم در فیلد نگهداری کنیم این مشکلی نیست ، چطور از استخراج کردنش جلوگیری کنیم...؟؟

2 پاسخ

تغییر فایل down از لحاظ ui

لاراول
- 1 سال پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام زمانی که دستور php artisan down رو میزنیم بعد برای اجرا یک صفحه نشون میده با متن be right back میخوام بدونم میشه این صفحه رو ویرایش کرد از لحاظ ui

3 پاسخ

سوال در مورد sluggable

لاراول
- 1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان اگه بجای استفاده و نصب پکیج sluggable ، فقط فاصله های خالی در فیلد title رو با - پر کنیم و url را بصورت زیر داشته باشیم اشکالی پیش میاد؟ route('articles.show', [$article->id, $article->slug]) http://localhost:8000/articles/7/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-sluggable متشکرم

2 پاسخ

paginate

لاراول
- 1 سال پیش
توسط jm آپدیت شد

سلام من یک دیتایی رو میخوام با اچکس بخونم و نمایشش بدم داخل ویو حالا مشکلم توی پیچینیشن کردنشه چجوری باید این کار بکنم؟ if ($request->ajax()) { $data=DB::table('post_setings')->leftJoin('site_sections', 'post_setings.type', '=', 'site_sections.id') ->where("type","=",$request->section) ->select('post_setings.*', 'site_sections.count') ->get()->toArray(); re...

2 پاسخ

امنیت بیشتر در اپلیکیشن لاراولی

لاراول
- 1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان اینکه لاراول امنیت بالایی داره توش شکی نیست، اما من تازه کارم و میخوام بدونم چه نکاتی رو باید رعایت کنم تا امنیت وبسایتم تضمین بشه، خصوصا اطلاعات شخصی افراد خیلی مهمه برام. لطفا هر نکته ای به نظرتون میرسه مطرح کنید، ممنون

1 پاسخ

آموزش Storage و fileSystem

لاراول
- 1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان کسی آموزش خوب کار با Storage و fileSystem داره که با ftp و ssh مثلا Remote Upload این چیزا کار کنه سایت های ایرانی و یوتیوب رو من زیررو کردم چیزی پیدا نکردم :( هزینه اش هم میدیم اگر کسی داشته باشه

1 پاسخ

مدیریت api

لاراول
- 1 سال پیش
توسط alikia آپدیت شد

در حالتی که بخوایم از دیتا های موجود، در اپلیکیشن استفاده کنیم بدیهی است که باید از api استفاده کنیم . سوال من این هست تعداد زیاد درخواست ها با توجه به تعداد زیاد کاربران چگونه مدیریت میشه ؟؟ فرضا داخل اپلیکیشن ۱۰۰۰ محصول هست و علاوه بر اطلاعات محصول، یکسری کامنت هم برای هر محصول ثبت شده. به چه شکلی این دیتاها برای اپلیکیشن ارسال بشه بهتره ؟؟؟ (اطلاعات محصول به همراه کامنت های اتچ شده یا اطلاعات م...

2 پاسخ

Remote Upload با لاراول

لاراول
- 1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام دوستان گرامی و جناب موسوی عزیز دوستان Remote Upload در لاراول به چه صورت میباشد من یه input دارم میخوام ادرس url فایل یه عکس بهش دادم انتقال بده توی هاست و ادرس url که ذخیره کرده return کنه دستور copy این کارو میکنه تقریبا اما در لاراول به چه صورت میباشد؟! لطفا اگر اطلاعی دارید ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر

1 پاسخ

محاسبه سن افراد

لاراول
- 1 سال پیش
توسط امیر اردکانی آپدیت شد

سلام . سن افراد در پروره من بر اساس مثال : 1369/12/29 ثبت شده . حالا میخوام سن رو محاسبه کنه تا امروز . نظر شما دوستان عزیز چیه ؟ چطوری باید اینکارو کنم؟

1 پاسخ

بهترین ابزار برای طراحی وبسایت به صورت SPA

لاراول
- 1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

برای اینکه یه وبسایت SPA, با بک اند لاراول بسازیم، به نظرتون از کدوم تکنولوژی فرانت اند استفاده کنیم بهتر و راحتتره؟ Vue js, Angular و یا react js لطفا دلایلتون و روشش رو توضیح بدید ممنونم

1 پاسخ

ایجاد گزارش از select multiple

لاراول
- 1 سال پیش
توسط ابوالفضل ویسی آپدیت شد

سلام من یه سری فیلتر دارم که یکیش نسبت ها هستن . یعنی میخوام کاربر مثلا فقط پدر و مادر انتخاب کنه و فقط اسم پدر و مادرها بیاد یا هر چی ..مثلا فقط خواهرها و برادر ها . حالا تو مدل چجوری باید array رو بگیرم و چک کنه و هم پدر ها و مادرها رو فقط برگردونه ؟ اینم کد منه ولی جواب نمیده ... public function scopeFillter($query) { foreach (Input::get('nesbat') as $nesbat) { if (i...

1 پاسخ

استفاده از property ها

لاراول
- 1 سال پیش
توسط mehrdad آپدیت شد

سلام آقای موسوی وقتی از دستور زیر در logincontroller استفاده میکنم برام هیچ تغییری صورت نمیگیره ‍‍ protected $LoginView ="آدرس مورد نظر "; انگار کلا همچین property وجود نداره اینم تابع showloginform توی authenticatesusers public function showLoginForm() { return view('auth.login'); }

2 پاسخ

گزارشگیری با لاراول

لاراول
- 1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام میخوام کاری کنم وقتی شخصی وارد سایت من میشه و روی لینک ها کلیک میکند بگه مثلن فلان ip روی چنین لینک های کلیک کرده ایا پلاگینی یا سوروس کدی موجود هست ممنون

1 پاسخ

ساخت منوی دینامیک

لاراول
- 1 سال پیش
توسط Arshavir آپدیت شد

با چه پلاگینی می تونم توی لاراول منوی دینامیک دورس کنم؟ ممنون

4 پاسخ

مشکل در نوشتن route

لاراول
- 1 سال پیش
توسط عبدالله آپدیت شد

سلام دوستان. روتی که برای downloads/2018/4/file.zip/1 نوشته میشه چطوریه با توجه به اینکه سال و ماه تغییر خواهد کرد؟

6 پاسخ

پکیج نمایش لاگ های لاراول

لاراول
- 1 سال پیش
توسط حسین آپدیت شد

سلام قبلا یه پکیج دیده بودم که با نصب و فعال سازی اون یه دکمه گوشه پایین همه صفحات میومد که میشد اطلاعات خیلی خوبی ازش گرفت مثا چه کوئری هایی در حال اجرا هست و خیلی چیزای دیگه که اسمش رو یادم رفته از گوگل هم نتونستم پیداش کنم اگه کسی میدونه ممنون میشم بگه

2 پاسخ

یا nusoap soap

لاراول
- 1 سال پیش
توسط jm آپدیت شد

سلام من چجوری میتونم از سواپ یا nusoap استفاده کنم توی پروژم با لاراول

4 پاسخ

laravel mix

لاراول
- 1 سال پیش

در لاراول میکس برای اجرای یک فایل به صورت عمومی باید چه کار کرد؟ به عنوان مثال من یک فایل jquery رو به صورت عمومی لود میکنم و توی صفحات دیگه وقتی خواستم از sortable استفاده کنم دیگه نیازی به لود jquery نباشه .

0 پاسخ

ارسال از طریق ftp در لاراول

لاراول
- 1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام دوستان من میخوام تصاویر رو از طریق ftp روی یک دامنه دیگه ذخیره کنم چطوری باید این کار رو انجام داد سرچ فارسی و انگلیسی هم زدم چیزی پیدا نکردم :) اگر اطلاعی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید اگر مطلبی هم در این زمینه دارید لطفا لینکش رو قرار بدید با تشکر

1 پاسخ

دامین ها

لاراول
- 1 سال پیش
توسط حسین آپدیت شد

سلام دوستان چگونه می شود درون روت تعیین کنیم که اگر دامنه های متفاوت بود روت ها ی متفاوتی به اون ها نشان دهد روش های متفاوتی انجام دادم ولی نشد لطفا راهنمایی فرمایید

1 پاسخ

ایجاد متغیر در کل پروژه

لاراول
- 1 سال پیش
توسط حسین آپدیت شد

سلام من میخوام تو پروژم سال فعال داشته باشم . یعنی کاربر یه سال تو صفحه اول سایت انتخاب کنه و دیگه همه ی آیتم های سایت بر اساس اون سال انتخابی کار کنه. چجوری سال رو تعریف کنم که تو همه ی پروژه و همه blade ها دیده شه و بشه ازش استفاده کرد ؟

1 پاسخ

dynamic modal

لاراول
- 1 سال پیش
توسط hbadri آپدیت شد

سلام اگر بخواهیم اطلاعات یک جدول را ردیف به ردیف با کلیک کردن روی هر سطر به صورت مدال بوت استرپ نمایش بدهیم برای پاس دادن اطلاعات باید چکار کنیم؟ با تشکر از سایت خوب آقای حسام موسوی

4 پاسخ

جلوگیری از حمله ربات ها

لاراول
- 1 سال پیش
توسط سید رضا موسوی آپدیت شد

سلام میخواستم بدونم چگونه میشه که جلوی ورود تمامی ربات ها به سایت رو بگیریم به جز ربات های گوگل (گوگل ایمیج و گوگل بات) مثلا یک ربات با آی پی های متغییر وارد صفحه لاگین بشود...؟!

1 پاسخ