سوالات و گفتگوها

#امکان_جدید : امکان جدیدی در بخش سوالات و گفتگوها قرار داده‌ایم به این شکل که می‌توانید، دوستان خود را با فقط تگ کردن به گفتگو‌های کاملا خصوصی دعوت کرده و درباره مسائل مختلف در فضای خصوصی، صحبت کنید.
فیلتر ها
دسته بندی : لاراول

ریکاوری فایل های کات شده از فولدر دانلود کروم

3 ماه پیش
توسط سید حسین رضوی آپدیت شد

سلام به همه معلم من میخواسته یه فایلی رو از فولدر دانلود کروم کان کنه ببره به جای دیگه تو هاردش فکر کنم ولی به جاش خود فولدر دانلود رو کات کرده و همون لحظه کنسل کرده ولی فولدر دانلود نه تو هارده و نه تو جای اصلیش و حتی دکمه crtl+z رو هم زد ولی هیچی نشد کاری میشه کرد @ali.bayat @hossein.r.1442 @milad @hesammousavi @mohsenbostan @juza66

3 پاسخ

run opencv-python by vscode IDE - error Abort trap: 6

3 ماه پیش
توسط امید شجاعیان زنجانی آپدیت شد

سلام من میخوام با کتابخونه opencv دوربین رو استفاده کنم. کد رو با vscode نوشتم و با ترمینال اجرا میکنم ارور میده که بعد از کد زیر توضیح دادم. سیستم عامل منم macOS هستش. کسی میتونه راهنماییم کنه چطور میتونم این مشکل رو حل کنم - کد پایتونم هست : 👇 # import the opencv library import cv2 # The.Notebook.2004.BluRay.720p.MyMoviz.Dobleh.mkv # define a video capture object vid = cv2.VideoCapture(0) whil...

2 پاسخ

مشکل در گرین کردن تست در استفاده از متد authorize

3 ماه پیش
توسط parsa آپدیت شد

سلام دوستان روز بخیر من برای پروژم پرمیشن ساختم و حالا تست براش نوشتم /** @test **/ public function Manager_can_create_a_account_for_a_new_user () { $this->withoutExceptionHandling(); $manager = $this->singIn(); $this->giveManagementRoleAndPermissionsTo($manager); $this->postJson('/api/v1/admin/register', [ "name" => "john",...

7 پاسخ

ایجاد بخش بخش بندی

3 ماه پیش
توسط Codein آپدیت شد

سلام برای بخش بندی همانند سایت راکت یک سوال دارم ولی به یک شکل دیگه در سایت جستجو کردم به نتیجه ای نرسیدم دوستان من میخواهم یک پست به صورت تکی بدون ایجاد دوره ولی میخواهم برای اون پست چندتا ویدو اپلود کنم که دارای بخش بندی باشه مثلا بخش اول بخش دوم لطفا راهنمایی کنید

3 پاسخ

تغییر عرص cursor

3 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستانمن میخوام عرض cursor در vscode من هم عرض cursor استاد موسوی شود یعنی نازک تر شه و عرصش کم شه چکار باید کنم

1 پاسخ

چرا باید از vuejs استفاده کنیم

3 ماه پیش
توسط KianGhiassi آپدیت شد

سلام دوستان، میخواستم بدونم vuejs دقیقا چه استفاده ای داره در یک وب سایت تک صفحه ای؟ یعنی برای مثال من میام با html - css - javascript یک وب سایت تک صفحه ای رو بدون هیچ مشکلی ایجاد میکنم، vuejs دقیقا قراره کجای این فرایند توسعه به من کمک کنه؟ چه مشکلاتی رو قراره حل بکنه؟ ممنون میشم کاربرد vuejs رو توضیح بدید.

1 پاسخ

استفاده از اطلاعات google map

3 ماه پیش
توسط Mohammadreza Ghomi آپدیت شد

درود بر شما من برای طراحی سایتم احتیاج به این دارم که کاربر نقطه ای رو در نقشه مشخص کند و من بتونم مختصات جغرافیایی اون نقطه رو داشته باشم و در کد استفاده کنم. برای این مسءله چه راهکاری وجود داره؟

1 پاسخ

پی اچ پی فانکشنال یا شی گرا

3 ماه پیش
توسط mehdivlpr آپدیت شد

سلام من در حال یادگیری PHP فانکشنال هستم. هدف اصلی من در مرحله اول ساخت یک سایت بخصوص هست که توی این سایت کاربران یک سری اطلاعات رو ثبت و یک سری اطلاعات رو استخراج می کنند. اعضای سایت هم نهایتا ۱۰ یا ۱۵هزار نفر خواهند بود. برای ساخت چنین سایتی لازم هست که از مبحث شی گرایی استفاده شود یا خیر؟ در واقع میخوام بدونم بعد از فراگیری پی اچ پی فانکشنال سایت خودم رو بسازم یا حتما قبلش شی گرایی رو کار کنم؟

4 پاسخ

مشکل با کتابخانه madlineproto

3 ماه پیش
توسط azsa آپدیت شد

دوستان تو کد زیر وقتی متغیر جایگذاری میکنم پیام ارسال نمیشه $username='@abcd' ; yield $MadelineProto->messages->sendMessage(["peer" => $username , "message" => "Hi!\nT Proto! <3"]); در حالی که این کد پایینی کاملا درست کار میکنه yield $MadelineProto->messages->sendMessage(["peer" => '@abcd', "message" => "Hi!\nT Proto! <3"]);

1 پاسخ

خطای feed در لاراول

3 ماه پیش
توسط Mostafa Nazar آپدیت شد

سلام من از بکیچ زیر برای فیدها استفاده میکنم laravelium/feed منتها خطای زیر رو میده در حالی که برای سایت مب این مشکل رو ندارم از چی میتونه باشه Undefined index: title (View: D:\web\projects\Electtronicmarket\resources\views\vendor\feed\rss.blade.php) خطا هم از کد زیر هستش return $feed->render('rss'); با تشکر

2 پاسخ

چطور IP دامنه سایتمو تغییر بدم

3 ماه پیش
توسط Safiollah آپدیت شد

سلام دوستام من یه دامنه ثبت کردم و حالا میخوام فروشگاه یا هاست خودمو بهش وصل کنم چطور این کارو انجام بدم طبق این ایمیلی که برام اومده ایمیل : با سلام لطفا ip دامنه را به آی پی ایفروش تغییر دهید و اطلاع دهید ما قبلا هزینه دریافت می کردیم اما فعلا برای یکسال مجانی است ایفروش

4 پاسخ

منو کشویی

3 ماه پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

چطور میتونم منو کشویی مثل سایت راکت درست کنم مثلا اون بخش کاربران برتر که وقتی کلیک می کنیم منو جمع میشه چطور میشه این کار رو کرد؟

1 پاسخ

جستوجو دو فیلد همزمان در مونگو

3 ماه پیش
توسط Navid Rezadoost آپدیت شد

سلام دوستان من برای کاربرم دو تا فیلد برای نامش دارم یکی FirstName و یکی دیگه LastName زمانی که کاربرم میخواد سرچ کنه تو سایتم نام رو میخوام برم و هر دو تا فیلد رو توی دیتابیسم جستوجو کنم اما فقط یه اسم رو فیلد رو برام میگرده ممکنه با یه ریکوئست دو تا فیلد رو جستجو کنم تو مونگو و خروجی بدم؟ بگم بیا اینو بگیرد اگه نبود برو اون رو بگرد الان کدم این شکلیه اما LastName رو که میفرستم تنها براش ریزالتش...

2 پاسخ

استفاده از وب سرویس الوپیک یا موارد مشابه

3 ماه پیش
توسط coarad supp آپدیت شد

سلام دوستان؛ خسته نباشید، از دوستان کسی تجربه کار با وب سرویس الو پیک یا اسنپ باکس یا موارد مشابه رو داره؟ وب سرویس الو پیک یه پکیج لاراول داره، میخواستم ببینم کدوم وب سرویس قوی تر و اسونتره واسه استفاده

2 پاسخ

ایجاد بخش بندی برای آموزش ها مثل راکت

3 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام وقت بخیر بنده در حال ایجاد پروژه سایت آموزشی هستم و قصد دارم مثل راکت ویژگی پیاده بکنم که بتونم برای دوره هام بخش های مختلف ایجاد کنم و درس هامو به بخش ها اضافه کنم مثلا مثل راکت آموزش لاراول بر فرض: بخش اول معرفی: شامل 5 درس بخش دوم مبحث اعتبارسنچی 6 درس و .... اگر ممکنه کامل راهنمایی کنید اگر دراین مورد تجربه دارید @hesammousavi @ali.bayat @hossein.r.1442 @mohsenbostan

6 پاسخ

عدم پاسخ گویی axios در یک کلاس

3 ماه پیش
توسط محسن بستان آپدیت شد

سلام به همگی. دوستان بنده در حال توسعه یک پکیج نود برای یک API هستم. مشکلی که هست اینه که وقتی از axios یا حتی fetch داخل متد های کلاس استفاده میکنم، undefined بر میگردونه. کد به صورت زیر هستش : const axios = require('axios'); class MyAPI { constructor(access_token) { this.__access_token = access_token; } getAll() { axios.get("https://example.com/api", {...

10 پاسخ

elastix and laravel

3 ماه پیش
توسط سعید آپدیت شد

سلام دوستان کسی میدونه چطور میشه لاراول به یه سیستم elastix ، متصل کرد. آیا پکیجی وجود داره ؟ ممنون میشم نظراتتون رو بگید

1 پاسخ

دوره ماهان تیموری برای برنامه نویس

3 ماه پیش
توسط بهناز آپدیت شد

سلام روز خوش من یک خانم برنامه نویسم در زمینه وب،دو سالی سابقه کار در شرکتی برتر در جابینجا را دارم ، مدتیه از شرکت قبلی بیرون اومدم چون داشتم درجا میزدم و جویای کارم .مشکلی که دارم اینه که برای شرکت های برتر جابینجا که رزومه ارسال میکنم هر کدوم بنا به دلیل عدم تسلط کافی و اینکه سطح متوسط به پایینم من را رد میکنن و الان واقعا نمیدونم باید چه کنم ، هیچ ایده ای هم ندارم واقعا برای اینکه برای خودم کا...

15 پاسخ

نحوه جستجو داخل سایت

3 ماه پیش
توسط Navid Rezadoost آپدیت شد

سلام میخواستم بدونم اگر بخوام در نوار سرچ سایتم همینجور که تایپ میشه سرچ بشه و ریزالت بیاد باید چطوری پیاده سازیش کنم؟ مثلا کاربر مینویسه نوی ریزالت بده نوید رو و در لحظه با هر کلمه جستوجو کنه! یا مثلا بنویسه لیلا تمام کاربرانی که اسم شون لیلاست تو سیستم نمایش داده بشن؟

7 پاسخ

خطای did you register the component correctly

3 ماه پیش
توسط محسن بستان آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام هم در پنل ادمین و هم در قالب سایت ویو جی اس رو داشته باشم و اینکه من برای پنل ادمین فایل app.js رو کپی کردم با نام adminvue.js که اون رو برای پنل ادمین میخوام استفاده کنم و برای سایتم هم همون فایل app.js رو استفاده میکنم میخوام در فایل های جدا باشه کد های vuejs آیا این روش منطقی هست؟ در پنل ادمین همچین خطایی میده لطف میکنید راهنمایی کنید؟ Unknown custom element: <categoryc...

1 پاسخ

لاگین با استفاده از گوگل در لاراول و ویو جی اس

3 ماه پیش
توسط 1kiomars آپدیت شد

سلام دوستان برای لاگین با استفاده از گوگل در لاراول و ویو جی اس از این پکیج استفاده میکنم https://github.com/diadal/vue-social-auth ولی وقتی روی باتین لاگین کلیک میکنم این ارور دریافت میکنم Error: invalid_request Missing required parameter: client_id کسی هست کمک کنه ؟

2 پاسخ

گرفتن دیتای بازی آنلاین و ثبت در دیتابیس

3 ماه پیش
توسط حمید رضا رمضانی آپدیت شد

به طور مثال بازی مثل CS:GO رو درنظر بگیرید. توی این بازی دیتاهای زیادی مثل تعداد کیل ها و اینکه اولین کیل رو کی داشته و خیلی از چیزای دیگه توی هر دست از بازی وجود داره. میخواستم بدونم آیا راهی داره که ما این دیتاها رو درحین اجرای بازی روی سرور اون بازی بگیریم و توی دیتابیس خودمون ذخیره کنیم یا در سایت خودمون نمایش بدیم؟

1 پاسخ

پیاده سازی دیتابیس ویژگی های محصولات فروش

3 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام وقت بخیر بنده قصد پیاده سازی فروشگاه چند فروشندگی مثل دیجیکالا دارم با لاراول. سوالی که برام پیش اومده اینه که برای اینکه مثل دیجیکالا ویژگی های هر محصول کاملا فرق میکنه با یکدیگر از مونگودی بی استفاده شده یا از همین my sql؟ اگر تجربه ای دارید ممنون میشم اشتراک بگزارید؟

7 پاسخ

مشکل در لینک کردن فونت ها و کتاب خانه ها در react native

3 ماه پیش
توسط Mostafa G.Ahmadi آپدیت شد

سلام وقتتون بخیر من وقتی میخوام در ری اکت نیتو فونت یا کتاب خانه ای اضافه کنم بعد از تایپ دستور در همون حالت میمونه ساعت ها منتظر بودم اما هیچ اتفاقی رخ نداد. نمیخوام دستی ثبت کنم اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم چند روزه درگیرم

8 پاسخ

خطا در اجرای دستور php artisan migrate

3 ماه پیش
توسط محسن بستان آپدیت شد

سلام دوستان از ومپ استفاده میکنم و mysql ورژن 5.7.28 این خطا پس از اجرای دستور migrate ایجاد میشه، کسی میدونه مشکل از کجاست؟ تشکر Illuminate\Database\QueryException : SQLSTATE[HY000] [1049] Unknown database 'laravel' (SQL: select * from information_schema.tables where table_schema = laravel and table_name = migrations and table_type = 'BASE TABLE')

3 پاسخ

سایت دانلودی

3 ماه پیش
توسط محسن بستان آپدیت شد

برای ساخت یک سایت دانلودی باید تمام فایل ها رو در سرور بریزیم و با تگ a لینک دارشون کنیم یا اینکه راهش چیز دیگه ای هست.چون حجم سرور بسیار بالا میره.

1 پاسخ