بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فیلتر ها
دسته بندی : لاراول

استفاده از ماژول

لاراول
- 2 سال پیش
توسط تابش آپدیت شد

سلام من پکیج ماژول نویسی رو نصب کردم و دارم باهاش کار میکنم یه توضیح میخواستم درباره اینکه مثلا من یک ماژول Post دارم یک ماژول Category این دو تا رو میتونم به هم وصل کنم مثلا بگم مطالب موجود در Post مرتبط هست به فلان Catgegory یا نه ، فقط ماژول ها به هسته اصلی وصل میشوند ؟

2 پاسخ

روابط دیتابیس در لاراول

لاراول
- 2 سال پیش
توسط matin آپدیت شد

سلام دوستان من 3 تا جدول دارم به نام های x و y و z جدول x با دوتا جدول y و z رابطه ی one to many داره. جداول y و z هم باهم دیگه رابطه many to many دارن. میخواستم بدونم میشه با elequent relation ها از جدول x به pivot table دو تا جدول y و z دسترسی داشت؟ ممنون.

2 پاسخ

دریافت پیامک از مشتری

لاراول
- 2 سال پیش
توسط ناصر رمضانپور آپدیت شد

سلام...می خواستم بدونم چطوری میشه یه اپلیکیشن نوشت که پیامک از مشتری بگیره و بر اساس اون پیامک کاری انجام بده..چه جوری میشه اینکارو کرد؟

1 پاسخ

چگونگی آپلود انگولار با لاراول

لاراول
- 2 سال پیش

من طبق آموزش راکت پروژم را با انگولار و لاراول کار کردم ولی الان نمیدونم چطور آئلود کنم روی هاست ممنون میشم کمکم کنید

0 پاسخ

ارسال ایمیل

لاراول
- 2 سال پیش
توسط مهدی آپدیت شد

سلام دوستان برای ارسال ایمیل بهم خطا میده کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟ خطا هم اینه : stream_socket_enable_crypto(): SSL operation failed with code 1\. OpenSSL Error messages: error:14090086:SSL routines:ssl3_get_server_certificate:certificate verify failed

1 پاسخ

کار با pusher js

لاراول
- 2 سال پیش

سلام به نظرتون این ارور برای چی میتونه باشه ؟ Fatal error: Uncaught ReflectionException: Class config does not exist in C:\Users\JeanPaul\Desktop\cms\vendor\laravel\framework\src\Illuminate\Container\Container.php:۷۵۲ Stack trace: #۰ C:\Users\JeanPaul\Desktop\cms\vendor\laravel\framework\src\Illuminate\Container\Container.php(۷۵۲): ReflectionClass->__construct('config') #۱ C:\Users\JeanPaul\Des...

0 پاسخ

لاروال و ویوجی اس

لاراول
- 2 سال پیش
توسط developer آپدیت شد

اینو چجوری توی کامپوننت ویوجی اس بنویسم؟ @if(auth()->user()->images[100])

2 پاسخ

مشکل در زمان صفحه به اتمام رسیده است برای صفحه پرداخت

لاراول
- 2 سال پیش
توسط monireh آپدیت شد

سلام. من برای پرداخت از nextpay دارم استفاده میکنم تو بازگشت و چک کردن پرداخت به صورت پست انجام میشه ولی این خطا رو میگیرم: The page has expired due to inactivity. Please refresh and try again. این رو چطوری میتونم حل کنم؟ Payment class: class PaymentController extends Controller { private $api_key = ""; public function payment() { $this->validate(request(), [ '...

3 پاسخ

خطای mysqldump is not recognized as an internal or external command هنگام بک آپ گیری

لاراول
- 2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام من از پکیج spatie/flysystem-dropbox و spatie/laravel-backup برای بک آپ گیری لاراول در dropbox استفاده میکنم. هنگام بک آپ گیری با خطای زیر مواجه میشم! Exception message: The dump process failed with exitcode ۱ : General error : '"mysqldump"' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. فایل backup.php <?php return [ 'backup' => [ /...

1 پاسخ

عدم حذف اطلاعات فرزندان یک رکورد در پایگاه داده

لاراول
- 2 سال پیش
توسط Mahdi Afiyati آپدیت شد

سلام من جداول کاربران و مخاطبین دارم میخوام وقتی کاربر حذف شد بطور خودکار مخاطبینی که ثبت کرده هم حذف بشه اما این اتفاق نمیفته و مخاطب باقی میمونه و وقتی روی مشاهده مخاطب کلیک میکنم بخاطر اینکه کاربر ثبت کنندش حذف شده خطا میده . میخواستم راهنماییم کنید چکار کنم که مخاطبین هم به طور خودکار حذف بشن . public function up() { Schema::create('contacts', function (Blueprint $table) {...

3 پاسخ

کاربرد nextjs و استفاده آن با لاراول

لاراول
- 2 سال پیش

با عرض سلام و خسته نباشد می خواستم بدونم کسی nextjs کار کرده و اینکه چطور با لاراول کار می کنه منظورم زمانی که در پوشه page فایل index اجرا میشه هیچ find مبنی بر آبجکت نداره در صورتی که react با cra اینکار انجام می دهد 2- nextjs چطور با ریداکس کار می کنه

0 پاسخ

هاست دانلود

لاراول
- 2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

باسلام خدمت دوستان میخواستم مانند وردپرس بخشی به نام رسانه ایجاد کنم. و هرچیزی در آن قسمت آپلود شد در هاست دانلود قرار بگیره و لینک بده آن لینک رو در قسمت دانلود قرار بدم.

1 پاسخ

ارور در مایگریشن ها

لاراول
- 2 سال پیش
توسط matin آپدیت شد

آقای موسوی وقتی میخوام یک مایگریشن جدید ثبت کنم و دستور php artisan migrate رو میزنم، میگه که چون رابطه خارجی(foreign) وجود داره امکان مایگریت وجود نداره و مجبورم همه دیتابیس رو پاک کنم و بعد مایگریت کنم، چرا به شما این ارور رو نمیده توی دوره ها؟

1 پاسخ

رو سرور درخواست Request رو خالی بر میگردونه

لاراول
- 2 سال پیش
توسط matin آپدیت شد

وقتی پروژه رو آپلود میکنم سرور که php 7 روش نصبه درخواست get من رو که با ajax میفرستم خالی بر میگردونه و کار نمیکنه ،در حالی که رووی local و یک سرور دیگه با php 5.6 به بالا درست کار میکنه

1 پاسخ

صفحع بندی سفارشی

لاراول
- 2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

من یک فایل متنی دارم که در یک صفحه باید نمایش دهم چون تعداش زیاد هست می خواهم در هر صفحه 20 تا را نمایش دهم به چه صورتی می توانم از pagination خود لاراول استفاده کنم

1 پاسخ

مشکل در برگردوندن آدرس بعد از آپلود برای ckeditor

لاراول
- 2 سال پیش
توسط علی رحمانی آپدیت شد

سلام. الان آپلود کامل و صحیح انجام میشه داخل ckeditor ولی نمیتونه بعد اپلود ادرس رو بگیره. همینطوری میمونه. نت ورک رو که باز میکنم هیچ خطایی نمیده آپلودش درسته ولی نمیدونم چرا نمیتونه آدرس رو بگیره public function uploadImageContent() { $this->validate(request(), [ 'upload' => 'mimes:jpeg,jpg,gif,png' ]); $file = request()->file('upload');...

1 پاسخ

انقضادر انجام عملیات یا عملیات فقط یکبار انجام بشه یا غیر فعال کردن بک مرورگر

لاراول
- 2 سال پیش
توسط مجید سعادت آپدیت شد

سلام به دوستان عزیز . چند وقته با یه مسئله درگیر شدم میخواستم اگر دوستان تجربه ای دارن راه حلی هست مطرح کنند. مثلا ما یه متد بنام ویرایش داریم کاربر اجراش میکنه بعد از انجام عملیات با زدن دکمه بک مرورگر باز میتونه اون عملیات رو انجام بده من میخوام جوری بشه که مثلا طرف تا باز دوباره از مسیری که ما تعیین میکنیم برای عملیاتش استفاده کنه ووقتی تموم شد با زدن دکمه بک هم مثلا به صفحه اصلی ریدایرکت بشه و...

3 پاسخ

وبسرویس در لاراول

لاراول
- 2 سال پیش
توسط حسین آپدیت شد

سلام خدمت اساتید برای ساخت وبسرویسی شبیه به وبسرویس زرین پال باید چه کاری انجام داد ؟ https://www.zarinpal.com/pg/services/WebGate/wsdl تشکر

1 پاسخ

سطح بندی مانند اتوماسیون

لاراول
- 2 سال پیش
توسط developer آپدیت شد

سلام به همگی..می خواستم بدونم توی برنامه های مثل برنامه های اتوماسیون اداری که دسترسی های کاربران سطح بندی شده و هر کاربر مشخصه چه نقشی داره و چه نقشایی مثلا مدیر این نقش هستند و یه جور سلسله مراتباداری توش رعایت میشه تا درخواستا روند درست داشته باشند آیا این نقشا از قبل در سیستم تعریف میشه و کاربرا فقط بهش assign میشن بعد ثبت نام یا نه امکان تعریف نقش دلخواه با سطح دسترسی دلخواه هم هست؟ اگر امکان...

1 پاسخ

واسه نصب و استفاده از پکیج های npm راهنمایی میخوام

لاراول
- 2 سال پیش
توسط مهدی طهرانی آپدیت شد

سلام من پکیج persian-datepicker رو با npm نصب کردم حالا وقتی داخل فایل بوت استرپ require میکنمش بعد از اینکه run dev میکنم چنین اروری دارم : This dependency was not found: * persian-datepicker in ./resources/assets/js/bootstrap.js چطور باید پکیج رو داخل پروژه استفاده کنم ؟ برای استفاده از css هاش باید چیکار کنم ؟ ممنون بابت راهنماییتون

5 پاسخ

استفاده از یه قالب vue در لاراول

لاراول
- 2 سال پیش

سلام دوستان عزیز خصوصا مهندس موسوی من میخوام از قالب زیر برای قسمت admin panel سایتم که با لاراول کار میکنه استفاده کنم لطفا راهنماییم کنید دقیقا چیکار باید بکنم Visit https://github.com/devjin0617/vue2-admin-lte

0 پاسخ

سوال در مورد جداول چند به چند و یک به چند در لاراول

لاراول
- 2 سال پیش
توسط mahdi آپدیت شد

سلام من تازه از فریم ورک سیمفونی به لاراول مهاجرت کردم. سوالی که برام پیش اومده اینه که وقتی تو سیمفونی روابط جداول رو تعیین می کردیم، روابط در خود MySQL اعمال می شد ولی در لاراول دیدم در PHPMyAdmin هیچ تفاوتی در جداول نمی بینم انگار که روابط تنها در Eloquent وجود دارند و در MySQL چنین روابطی وجود نداره. آیا من درست متوجه شدم؟ و در صورت صحت آیا این قضیه بازدهی دیتابیس رو پایین نمیاره؟

4 پاسخ

هشدار بعد از ارسال ایمیل در هاست اشتراکی

لاراول
- 2 سال پیش
توسط بهرام آپدیت شد

سلام توی لوکال هاست وقتی ایمیل ارسال میکنم هیچ خطا و هشداری نمیده ولی توی هاست اشتراکی بعد از اینکه ایمیل ارسال میشه هشدار زیر رو میده. ErrorException (E_WARNING) proc_close() has been disabled for security reasons از اونجایی که توی هاست اشتراکی proc_close غیرفعال هستش برای رفع این هشدار باید چیکار کنم،‌ یا اینکه دلیلش چیز دیگه‌ایه؟ mail driver رو هم mail قرار دادم. از لاراول ۵.۵ هم استفاده می‌کنم...

2 پاسخ

سبد خرید

لاراول
- 2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

یک کاربر پنج تا محصول انتخاب میکنه و وقتی اینها رو توی سبد برمیگردونم، همه رو به user_id ربط میدم، و میگم سبد فلان کاربر برگرده، و طبیعتا کاربر باید قبل این وارد سایت شده باشه، ولی توی سایت دیجی کالا سبد خرید رو وقتی هنوز کاربر لاگین نکرده بر میگردونه، از کجا متوجه میشه این پنج تا کالا مربوط به فلان یوزر هست؟ با آی پی میخونه؟

3 پاسخ

اضافه کردن یک فیلد جدید به دیتابیس

لاراول
- 2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

یک جدول دارم مثلا برای محصولات، که یکسری فیلد داره، و هزارتا هم محصول وارد کردم، حالا بعد یک سال میخوام یک فیلد جدید اضافه کنم مثلا فیلد رنگ محصول، چجوری اضافه کنم که اون هزار محصول پاک نشه؟ این فیلد جدید رو چجوری به اون هزارتا وارد کنم؟

3 پاسخ

کمکککککک

لاراول
- 2 سال پیش
توسط pedi آپدیت شد

سلام هر مقاله ام با رابطه وصل شده به موضوعات، مثلا مقاله اول چهار تا موضوع داره که توی بلید وقتی میخوام بگیرمشون اینجوری هست $article->category()->get() حالا من نمیخوام همه موضوعات بیاد، فقط اولین موضوع رو میخوام، چجوری ؟ یعنی از اون چهار موضوع فقط اولین موضوع رو بگیرم

2 پاسخ

ایجاد رنگ در محصول

لاراول
- 2 سال پیش
توسط Farshidpg آپدیت شد

سلام . من میخوام واسه محصولم علاوه بر اینکه رنگ به اسم ذخیره کنم خود رنگ رو هم ثبت کنم و برگردونم . مثلا رنگ ها: زرد و قرمز . بعد خود رنگ ها واسه مشتری بیاد و انتخاب کنه. مشابه دیجی کالا . این راهش چیه ؟ ممنونم

2 پاسخ

ارسال نوتیفیکشن در زمان های خاص برای کابرای ویژه

لاراول
- 2 سال پیش
توسط saeed kargosha آپدیت شد

سلام در سیستمی که نوشتم میخوام یکسری نوتیفیکشن به صورت پیامک و ایمیل برای کاربران ویژه که هزینه پرداخت کردن ارسال کنم . این نوتیفیکشن ها به صورت خودکار هست ، باید دیتابیس رو بخونه و برای مثال محصولاتی که روز آخر تخفیف هستند را برای کاربران vip ارسال کنه . خب باید از کرون جاب استفاده کنم ، درسته ؟ سوالی که داشتم Event و Listener اینجا کاربرد دارند ؟ و اینکه برای اینکه کار حتما باید از Job , Queue...

1 پاسخ

دیتابیس

لاراول
- 2 سال پیش
توسط hosein moni آپدیت شد

سلام سایت ریحون اگه رفته باشید برای ثبت نام کابرا و ثبت نام رستوران ها فرم های مختلف داره اینو چجوری پیاده سازی میشه دیتابیسش ینی برای رستوران یه تیبل مشخصات دارن وبرای کاربر ها یه تیبل جدا ؟بعد برای لاگین کردنشون چیکار میکنن ؟همه توی تیبل user ذخیره میشن یا نه ؟

1 پاسخ