بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فیلتر ها
دسته بندی : لاراول

ارور در لاراول

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

@ali.bayat دلیل نمایش این ارور SQLSTATE[HY000] [1130] Host is not allowed چیست؟ و باید چیکار کرد؟

2 پاسخ

ساختن EMBED

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط 1masoud آپدیت شد

@ali.bayat چطوری EMBED لینک یا سایتی رو بسازم

1 پاسخ

تست نفوذ از وب سایت لاراولی

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان خوب هستین چطوری می تونیم ازوب سایتی که با لاراول پیاده کردیم تست نفوذ بگیریم و باگ ها و مشکلات سایت رو به خصوص تو مبحث امنیت شناسایی کنیم

2 پاسخ

بهینه سازی پروژه لاراول

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

وقت بخیر دوستان. من یه پروژه لاراول انجام دادم. یه چند روزی وقت گذاشتم که بهینه ش کنم. الان به یه سری آمار با استفاده از laravel/debugbar رسیدم. میخوام ببینم این آمار چطورن؟ یعنی با این آمار میشه گفت وبسایت بهینه س و بعدا با زیاد شدن تعداد کاربرها و داده های DB مشکلی پیش نمیاد؟؟ تعداد رکوردهای یکی از جدول ها: 700000 - هفتصدر هزار رکورد (هررکورد یه محصول) نمایش یه محصول + دیدگاه ها + عضویت در اطلا...

5 پاسخ

نمایش محصولات زیر دسته در دسته بندی والد

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

سلام من یک جدول برای محصولات دارم یک جدول هم برای دسته بندی ها و یک جدول هم رابط که اتصال بین محصولات و دسته بندی انجام میده . در هنگام ثبت محصول که اون محصول مورد نظر به آخرین زیر دسته متصل میکنم به صورت کامل هم زمانی که وارد دسته بندی میشم محصولاتش رو نشون میده . همونطور که میدونید هر دسته بندی یک والد داره ، من وقتی که وارد دسته بندی والد میشم میخوام محصولاتی که توی زیر دسته اون هستن نشون بده....

1 پاسخ

مشکل cascade

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط asani آپدیت شد

سلام نمیدونم چرا onDelete رو cascade گذاشتم کار نمیکنه! class Tashakol extends Model { public function users() { return $this->hasMany(User::class , 'tashakol_id'); } public function f۱۰۱() { return $this->hasMany(F۱۰۱::class , 'tashakol_id'); } } این از مایگریشن f۱۰۱ ``` public function up() { Schema::create('f۱۰۱_s', function (Blueprint...

3 پاسخ

واگذاری پروژه

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط morteza kazemi tascoo آپدیت شد

سلام من یه پروژه میخوام با لاراول من یه دیتابیس کامل دارم و توش چندین تا تیبل هست من میخوام بشه از داخل نرم افزار بتونم ایندکس (اضافه شدن به اطلاعات یک تیبل) یا اکسپورت کنم با شرط های مختلف. مثلا میگیم تیبل x رو اکسپورت بگیر به شرط اینکه استان تهران باشه یا .... یا میگیم این اطلاعاتو بگیر با brows و انتخاب فایل sql و با شرط اینکه اطلاعات تهران باشه ایندکس و اضافه بشه به تیبل . لطفا قیمت پیشنهادی...

2 پاسخ

مشکل در ریدایرکت لاراول و vuejs

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام. در هنگام پرداخت زرین پال callback رو یک آدرس (route) در لاراول دادم اما به جای اینکه در api.php دنبال این آدرس بگرده میره سراغ vuejs و توی route های اون به دنبال این آدرس می گرده. این مشکلو چه جوری حل کنم؟ بدجوری گیر کردم به کارفرما باید جواب پس بدم تورو خدا لطفاً راهنماییم کنین.

3 پاسخ

انتخاب عکس

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط elnazyw آپدیت شد

با سلام. خدمت دوستان... یک مشکل دارم ... یک پکیج یا روشی برای انتخاب تصویر شاخص از روی تصویرهای آپلود شده سراغ دارید. میخوام از نظر کاربر خیلی راحت باشه شبیه Media Library وردپرس که راحت عکس انتخاب می کنه .... ممنون

2 پاسخ

طراحی و ساخت یک چت روم عمومی و خصوصی

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط محمد قربانی آپدیت شد

سلام دوستان،برای طراحی یه چت سوال داشتم،اگه بخوایم که یه چتی داشته باشیم که هر فرد فقط بتونه دوستای خودشو ببینه که انلاین یا افلاین هستند، باید برای هر کاربر دوستاشو فرستاد و سمت کلاینت چک کرد که هر کاربری که توی چنل chat اومد،***** کنه و دوستای طرفو جدا کنه و نشون بده؟ایا این راه اصولی هست؟یا میشه توی چنل chat ***** زد؟ منظورم از چنل chat همون فایل channel.php هست که یه برودکست نوشته میشه Broad...

1 پاسخ

ارور 500 لاراول

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط دانیال یوسفی فر آپدیت شد

سلام دوستان من یه مشکل خیلی خیلی نادر دارم .پروژه رو اپلود میکنم رو هاست کاملا اوکی بالا میاد و کار میکنه ولی بعد یک روز یا کمتر از یه روز ادرس سایت رو که میزنم ارور 500 میگیره دیگه واقعا نمیدونم چکار کنم حتی یه پروژه جدید درست کردم و کنترلر هارو انتقال دادم و ... حتی هاستمم عوض کردم یه ارور لاگ میده لطفا ببنید و نظر بدید. انصافا هر کی مشکلمو حل کنه یه شیرینی میدم بهش فایل ارور لاگ: http://s9.p...

9 پاسخ

پیشنیاز برای ساختن اپلیکیشن چت

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط Mojtaba Michael آپدیت شد

سلام دوستان میخواستم بدونم میشه با لاراول برای یه اپ چت ساده (در حد ارسال پیام و عکس) اندروید Back-end پیاده سازی کرد که مثل اپای چت شناخته شده، realtime باشه (کاربر تا عکس یا متنی رو ارسال میکنه بلافاصله یوزر اون رو دریافت کنه). اگه با لاراول میشه راه اندازی همچین برنامه ای چه پیشنیازهایی داره؟ (چه مفاهیمی رو باید بلد باشم و از چه پکیجایی استفاده کنم؟) با تشکر

5 پاسخ

redirect to url

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط hamed آپدیت شد

سلام. دوستانن من به 1 چالشی خوردم ممنون میشم اگر کسی میتونه کمکم کنه. می خواستم با استفاده از دستور (redirect($url به یک url خارجی پاس بدم . اما مشکل اینجاست که نمی دونم چجوری نوع متد رو post بزارم و پارامتر هم به همراه درخواستم ارسال کنم.

8 پاسخ

تست اپلیکشن لاراول باphpunit

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان من دارم با test لاراول کار می کنم phpunit این کد قسمت تست من هست class PopulatingFakeTest extends TestCase { use RefreshDatabase; public function test_a_user_can_browse_threads() { $thread = factory('App\User')->create(); $response = $this->get('/threads'); $response->assertSee($thread->title); $response->assertStatus(404);...

6 پاسخ

به روزرسانی یک فرم با استفاده از ای جکس

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام برای اینکه یه فرم رو از طریق ای جکس به روزرسانی کنیم اون شناسه فرم رو چطور ذخیره کنیم که امن باشه و امکان تغییر از طرف کاربر نداشته باشه؟ یه روش مثلا session ها میتونه باشه ولی خوب اگه صفحه مشابه ای دیگه ای رو باز کرد اون session هم تغییر می کنه. با تشکر

1 پاسخ

اتصال به اینستاگرام با php و لاراول

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط hossein Emperatur آپدیت شد

سلام.من میخوام 5 تا از آخرین پست هام رو تو سایت نشون بدم وقتی طرف کلیک کرد برو تو اینستاگرام و اون عکس رو نشون بده کلی نت فروم ها چرخیدم. هیچ جا چیزی پیدا نکردم. بعضی جا هم کد قدیمی بود که تو نسخه جدید api اینستاگرام جواب نمیده تو اینستا تو قسمت توسعه دهنه ثبت نام کردم بهم secretCode و client id داده خب اینا رو چطوری استفاده کنم؟ قضیه این sandbox چیه؟ من میخوام 5 تا از آخرین پست هام رو تو سایت نشو...

5 پاسخ

datepicker در لاراول کار نمیکند

لاراول
- 2 ماه پیش

سلام دوستان. وقتتون بخیر من الان چند روز درگیر گذاشتن یه تقویم datepicker تو سایت هستم که کاربر وقتی روی input کلیک میکنه تقویم باز بشه و تاریخ خودشو انتخاب کنه ولی متاسفانه تو یه پروژه تست که لاراول نیست کار میکنه ولی تو لاراول اصلا جواب نمیده با اینکه فایل های js و css هم اضافه شده تو پروژه. اینم پیغام خطا تو console Uncaught ReferenceError: jQuery is not defined at Object.<anonymous> (per...

0 پاسخ

استفاده همزمان لاراول و نود جی اس

لاراول
- 2 ماه پیش
توسط omid آپدیت شد

من میخوام یه سیستمی طراحی کنم که یه قسمت فروشگاه باشه و یه قسمت چت . برای کلیاتش میخوام از لاراول استفاده کنم وبرای چت که از پرفرومنس بالایی داره از نودجی اس و سوکت . همیچنین چیزی امکان پذیره یعنی چطور میشه هم لاراول استفاده کرد و هم نودجی اس رو ؟ آموزشی در این زمینه هستش؟

1 پاسخ

اجرای laravel echo server start در سرور

لاراول
- 2 ماه پیش
توسط Mojtaba Michael آپدیت شد

دوستان برای اینکه لاراول اکو رو روی سرور اجرا کنیم،باید نود ماژول نصب باشه؟یا همون فایل app.js که از روی لوکال کامپایل شده کافیه؟من یه چت درست کردم با ردیس و سوکت ایو و لاراول اکو،الان بردم رو سرور ولی این لاراول اکو استارت نمیشه،دوستان کسی تجربه داره ممنون میشم کمک کنه

4 پاسخ

استفاده از دو دیتابیس در یک پروژه لاراول

لاراول
- 2 ماه پیش
توسط 1masoud آپدیت شد

@hesammousavi @ali.bayat من می خواهم همزمان از دو دیتابیس در پروژم استفاده کنم چیکار باید بکنم این ارور رو میده Illuminate \ Database \ QueryException (1045) SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'cdnpicabad_image'@'localhost' (using password: YES) (SQL: select * from image_tabel where (name_image = g) limit 1)

3 پاسخ

کد معرف در لاراول

لاراول
- 2 ماه پیش
توسط Mostafa Nazar آپدیت شد

سلام کد معرف در لاراول در جدول کاربران چطوری درست ساخته میشود؟ اگر امکانش هست همراه با سورس و توضیحات در اینجا گذاشته شود. یک نرم افزار داره باید مثلا شما معرفی کنی به یکی از دوستات بعد وقتی میخواد ثبت نام کنه، با کد معرف شما ثبت نام میکنه که در اکثرا این بازار یابیا این دوست شما که با کد شما عضو شده میشه زیر مجموعه شما که از این زیر مجموعتونم یک سودی به شما میرسه حالا اینو تو این ویسی که فرستادی...

1 پاسخ

مشکل در وارد کردن مایگریشن ها

لاراول
- 2 ماه پیش
توسط Mohammadreza Ghomi آپدیت شد

میخوام مایگریشن هایی که دارم رو اجرا کنم اما خطا میده و دلیلش هم نمیدونم چیه اگه کمک کنید به حلش ممنون میشم : Illuminate\Database\QueryException : SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1071 Specified key was too long; max key length is 1000 bytes (SQL: alter table `shoppingcart` add primary key `shoppingcart_identifier_instance_primary`(`identifier`, `instance`)) at F:\laravel-p...

8 پاسخ

مشکل ورود به سایت با استفاده از سوشیال گوگل

لاراول
- 2 ماه پیش
توسط sajjad آپدیت شد

سلام به همگی من ورود با اکانت گوگل رو تو لوکال مشکلی نداشتم و حالا اوردم رو سرور به مشکل خوردم وقتی میره لاگین کنه ارور میده. لینک سایت رو میزارم شما تست کنید لطفا هر که به این مشکل خورده جواب بده تو لوکال هیچ مشکلی نداشتم ولی تو هاست واقعی به مشکل خوردم . با تشکر از دوستان https://vidona.ir/login

1 پاسخ

hidden

لاراول
- 2 ماه پیش
توسط Sjavadez آپدیت شد

درود دوستان اگر در داخل model پارامتر هایی رو درون $hidden قرار دادیم در هنگام فراخوانی این اطلاعات چجوری اطلاعات را دریافت و نمایش بدیم ؟ تشکر

1 پاسخ

نماد دهی در لاراول

لاراول
- 2 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام شبیه به این وبسایت های نماد دهی مثل ای نماد میخوام بسازم این بخشش که عکس نماد طرف رو به عنوان url میدی که اگر نمادش منقضی باشه عکس منقضی برمیگردونه نماد فعال باشه عکس نماد فعال رو برمیگردونه چطور میشه انجام داد url هاشون این شکلیه تقریبا https://logo.samandehi.ir/Verify.aspx?id=62219&p=pfvlxladgsgdsfvl چطوری میتونم عکس return کنم $path = '/img/test.jpg'; $path = public_path($path...

2 پاسخ

سرور اختصاصی یا هاست اشتراکی

لاراول
- 2 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

من میخوام کد هامو روی یک سرور اختصاصی تست کنم که با فضای سرور اختصاصی اشنا بشم مناسب ترین سرور اختصاصی که میدونید قیمتش چنده اگه معرفی کنید ممنون میمشم ؟ آیا هاست ابری همون سرور اختصاصی است چون من اطلاعات زیادی ندارم فقط جهت تست میخوام هاست بخرم تا با محیطش آشنا بشم. ممنون میشم راهنمایی کنید چون من فقط پروژ های کوچیک لارولی انجام میدادم حالا که میخوام برم سراغ پروژه های حرفه ای تر میخوام قبلش آماد...

8 پاسخ

مشکل بد لود شدن وب سایت

لاراول
- 2 ماه پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام خسته نباشید دوستان اولین باره رو هاست واقعی سایت آپلود کردم یه مشکلی داره نمیدونم چیه وقتی سایت می خواد لود شه یکم بعد لود میشه دقیقا نمیدونم چرا اینجوری شده اگه دوستان تجربه خاصی در این رابطه دارن لطفا نظرهاشونو بگن انجام بدم شاید ردست بشه . اینم لینک سایت ببنید خودتون: https://vidona.ir/

2 پاسخ

حل مشکلات ورژن در لاراول

لاراول
- 2 ماه پیش
توسط hamed sarkhosh آپدیت شد

سلام. همونطور که میدونید ورژن آموزشی لاراول این سایت 5.4 هست و من هم همین ورژن رو نصب کردم ، حین مرور یکی از قسمتها (پوشر) و پیاده کردنش روی یه پروژه متفاوت ، متوجه شدم وقتی مثلا لاراول میکس و اکو و .. رو نصب میکنیم بخاطر ورژن جدید بودن، با لاراول قدیمی 5.4 دچار مشکلاتی میشن، حالا من اومدم لاراول 5.8 رو نصب کردم و اونجا تونستم از پوشر استفاده کنم، ولی به نظرم رسید اگه در یک موقعیت کاری و شرکتی بخ...

2 پاسخ