بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگوها

فیلتر ها
دسته بندی : لاراول

انتقال اطلاعات از یک هاست به هاست دیگر

2 هفته پیش
توسط میلاد صادقی آپدیت شد

سلام دوستان من فایل های سایتم رو از یه هاست به هاست دیگه انتقال دادم و دامنه هم همون دامنه قبلی هست و پوشه بندی ها هم دقیقا مثل هاست قبلیم هست view route ها برام کار میکنن الان اما route هایی که برای login زده بودم کار نمیکنن مشکل از کجا میتونه باشه ممنون میشم راهنمایی کنید

2 پاسخ

مشکل هنگام استفاده از websocket در vuejs

2 هفته پیش
توسط miladk313 آپدیت شد

سلام پس از اینکه کانکشن ایجاد میشه و مقادیر رو دریافت میکنم مشکلی پیش میاد و اونم اینه که وقتی داده ها رو مستقیما به متغییر های موجود در data() میدیم به ازای هر بار عوض شدن مقادیر یک کانکشن وب سوکت جدید میسازه. ینی هر تابع یا متغیری رو که با self صدا میزنم یک کانکشن ایجاد میشه . self = this; var wss = new WebSocket(" wss://stream.com"); wss.onopen = function(event) { console.log('onopen') se...

3 پاسخ

rich text

2 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان چطور میتونم توی باکس متنم قابلیت های rich text مثل ,underline,bold,italic و تغییر رنگ و بولت و شماره گذاری و... رو کنار هم قرار بدم

7 پاسخ

هاست اشتراکی برای لومن

2 هفته پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

میشه از هاست اشتراکی برای لومن استفاده کرد و برای اپلیکیشن خود api فرستاد و اطلاعات را دریافت و پردازش کرد؟؟ ممنون میشم دوستان کمکم کنید. @hesammousavi

3 پاسخ

دیتابیس در پایتون

2 هفته پیش
توسط Amir m آپدیت شد

سلام میخواستم بدونم برای برنامه نویسی با پایتون سمت سرور معمولا دولوپر ها و شرکت ها از کدوم دیتابیس استفاده می کنند؟ تشکر

3 پاسخ

نحوه پوش کردن به یک فیلد در دیتابیس

2 هفته پیش
توسط محسن بستان آپدیت شد

سلام دوستان. من برای هر رکوردی که داخل جدولم ذخیره میکنم، یک فیلد دارم که مقدار اولیه null هستش. بعد برای مثال می خوام برای رکورد شماره 1 مقدارش 20 بشه، بعدمقدارش بشه 20,30. البته باید عرض کنم قرار نیست مقداری از اون حذف بشه حتما یک مقدار جدید به مقدار قبلی اضافه میشه. مشکل من در کد زیر هست که این کار رو برام انجام نمیده :| $last_res = json_encode($this->video->converted_res);...

1 پاسخ

درمورد ربات

2 هفته پیش
توسط اسماعیل آپدیت شد

سلام دوستانویک سوال : لطفا آقای موسوی حذف نکنید. آیا رباتی هست برای ثبت نام خودرو؟ اگه هست میشناسید؟ طرز استفاده اش چطوره؟ این ربات ها چطوری درست میشن؟(یعنی باچه زمانی) اگه اطلاعات بیشتری دارید راهنمایی کنید

4 پاسخ

پروژه مشابه اسنپ و اسنپ فود

2 هفته پیش
توسط reza آپدیت شد

سلام خدمت همه دوستان برای طراحی یک اپلیکیشن تحت وب و نوتیفیکیشن محور مثل اسنپ و تپسی و ... چه پیش نیاز هایی رو باید یاد بگیرم با زبان php نوشتم کل سیستم رو و با java هم اپلیکیشن موبایل رو توسعه دادم ولی احساس میکنم اونطور که باید نمیتونه خاسته های منو **** بکنه و همچنین فکر میکنم که این متد برای برنامه نویسی دیگه قدیمی شده و میخام از nodejs,react,mongodb,react native,fluttr استفاده بکنم از راهنمای...

5 پاسخ

دو زبانه کردن سایت با لاراول

2 هفته پیش
توسط داود خانی آپدیت شد

سلام دوستان من دارم یک سایت دوزبانه ایجاد میکنم مشکلی که دارم اینکه یک دکمه درست کردم برای تغییر زبان ولی کار نمیکنه کد view @if (app()->getLocale()=='fa') <form action="{{route('lang.en')}}" method="get"> <button class="btn btn-success font-14">English</button>...

4 پاسخ

طراحي بخش پرسش و پاسخ

2 هفته پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

سلام ميخواستم بدونم با jquery ميشه قسمت پرسش و پاسخي مثل هميني كه درون سايت راكت هست طراحي كرد يا اينكه بايد از فريمورك هاي ديگر جاوااسكريپت استفاده كرد؟ تشكر

4 پاسخ

مشکل در ساختن url

3 هفته پیش
توسط Peyman Nasirian آپدیت شد

سلام دوستان .. (مربوط به mvc و ساختن یک فریم ورک هستش که من تازه می خوام یاد بگیرم.) من می خوام یک url درست کنم کارهای زیر رو انجام دادم : 1-رفتم در داخل zampp و بعد config Apache و درون httpd.config و در داخل کدهای اون چیزهای زیر رو اضافه کردم: <VirtualHost 127.0.0.1:80> ServerName mvcproject.dev DocumentRoot "C:\xampp\htdocs\mvcproject\public" </VirtualHost> <Directory &...

3 پاسخ

لاگین شدن کاربر

3 هفته پیش
توسط Peyman Nasirian آپدیت شد

با سلام و وقت بخیر بنده مدتیست یه موضوعی را نمیتونم حلش کنم درمورد ثبت نام کاربران در سایتم میخوام هر کس در هر صفحه ای که ثبت نام میکنه ویا وارد میشه بعد ثبت نام و یا ورود هم مجددا به همان صفحه باز گرده و هدایت بشه یعنی همان صفحه مجددا بارگزاری بشه در تنظیمات هم فقط صفحه اصلی و لینک ارجاع موجود هست که به درد بنده نمیخورند در چندین جا سوال کردم گفتند باید کدنویسی بشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

1 پاسخ

مشکل در insert

3 هفته پیش
توسط Peyman Nasirian آپدیت شد

سلام دوستان من بخش ارسال مطلب برای سایت رو نوشتم از یه فیلد تو دیتابیس ایراد میگیره وقتی اونو تو کوئری میذارم که ثبت بشه ثبت نمیکنه ولی وقتی برش میدارم مطلب بدون مشکل ارسال میشه ولی من میخوام حتما اون فیلد باشه فیلدی هم که میگم فیلد نام انتشار دهندست هر اسمی که بگید براش گذاشتم ولی قبول نمیکنه author - publisher - pub - au همه چی تست کردم ولی قبول نمیکنه میشه بگید مشکل چیه؟ این مدل public funct...

1 پاسخ

مشکل با google map API key

3 هفته پیش
توسط Peyman Nasirian آپدیت شد

سلام من سایتی دارم که باید به گوگل مپ دسترسی داشته باشم. از طریق Google Maps Platform کلید رو دریافت کردم. البته فکر می کنم چون پرداخت انجام نشده ناقص بود. به هر حال این کلید کار نمی کنه! از یه نرم افزار خارجی کلیدش رو برداشتم و استفاده کردم... وقتی برنامه به صورت local تست می شه تمام قسمت های نقشه به درستی کار می کنه و گوگل هیچ خطایی نمی ده. اما به محض اینکه روی هاست قرار می گیره اجازه دسترسی بهش...

1 پاسخ

جلوگیری از دانلود ویدیو

3 هفته پیش
توسط محسن بستان آپدیت شد

سلام دوستان می خواستم بدونم به چه صورت می شه ویدیو های سایت را به صورتی پخش کرد که قابل دانلود نباشند. در حال حاضر سایت هایی مثل Filimo و ... دارند این کار را انجام می دهند. توی سرچ هایی که داشتم به پسوند هایی رسیدم مثل M3U8 و MP2T و HDCP که باید ویدیو را به این پسوند های تبدیل کرد و به صورت Stream ارسال بکنیم. توی بررسی هایی که داشتم از سایت filimo ابتدا یه فایل با پسوند m3u ارسال می کنه که داخلش...

3 پاسخ

کاربرد populate and execPopulate در mongoose

3 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام خسته نباشید کسی کاربرد این دو مورد در mongoose میدونه لطفا کمک کنه... و اینکه مقداری که داخل populate قرار میگیره برای چی هست. خیلی ممنون. exports.getCart = (req, res, next) => { req.user .populate('cart.items.productId') .execPopulate() .then(user => console.log(user)) .catch(err => console.log(err)); }; @ali.bayat @hesammousavi @hesammousavi @da...

0 پاسخ

طراحی اختصاصی بخش توکن های لاراول

3 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام در صورت کلی اگر درایور روی api باشه از فیلد api_token میخونه اگر من ی جدوال جدا داشته باشم که توکن ها داخل اون باشه چطور میشه به فیلدی از اون جدول مرتبطش کنم که بتونم از میدلویر هاش هم استفاده کنم.

1 پاسخ

عمل نکردن دستور react-native run-android

3 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام.من تو powershell دستور react-native run-android رو میزنم ولی اجرا نمیشه..البته دیروز درست بود امروز این مشکل پیش اومده. متن ارور: The term 'adb' is not recognized as the name of a cmdlet, function, script file, or operable program. Check the spellin g of the name, or if a path was included, verify that the path is correct and try again.

1 پاسخ

نیامدن intellicence برای mongoose در webstorm

3 هفته پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام خسته نباشید. همونطور که در عنوان گفتم intellicence برای mongoose در webstorm برای من نمیاد. این مشکل برای nodejs هم بود ولی بایک روشی حل شد باید alt + enter میزدم تا درست بشه. آیا برای این هم روشی وجود داره. البته لازم به ذکر بگم تو خود فایل وقتی از mongoose استفاده میکنم intellicence برای mongoose.model()کار میکنه ولی وقتیmongoose.model رو exports کنم کار نمیکنه intellicence جریان چیه میشه...

3 پاسخ

صورتحساب با vuejs و جمع کل

3 هفته پیش
توسط مهدی آپدیت شد

سلام سمپل یا نمونه مناسبی از صورتحساب فروشگاهی برای vuejs سراغ دارید؟ من از php سبد خرید رو که شامل نوع محصول قیمت و تعداد هرکدوم هست دریافت می کنم و در یک کامپوننت جمع قیمت هر محصول (ضرب تعداد در قیمت واحد) محاسبه می کنم و نمایش میدم ولی نمیتونم جمع کل رو محاسبه کنم چون نمی دونم چطوری میتونم به کل ردیف ها دسترسی داشته باشم. در حال حاضر با this فقط به مقادیر یک ردیف دسترسی دارم و نمی تونم کل رو م...

12 پاسخ

کار نکردن auto completion code در vs code

3 هفته پیش
توسط Javad Babaei مطرح شد

با سلام و احترام چند وقتی هست پس از آپدیت های جدید vs code متاسفانه auto completion code کار نمیکنه و در حالت loading میمونه و خیلی اذیت میکنه دوستان راه حلی برای این موضوع دارین؟

0 پاسخ

قبول نکردن true و false در لاراول

3 هفته پیش
توسط عزیزالله سعیدی آپدیت شد

یک فیلد در دیتابیس بنام is_admin داریم. و type آن Boolean است. زمانی کی is_admin را توسط checkbox انتخاب میکنیم $request->is_admin = true //اما دیتابیس مقدار 0 و 1 را قبول میکند در این حالت چگونه میتوانیم true and false را به 0 و 1 تبدیل کرد؟

2 پاسخ

ارور منگو دی بی

3 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشید.بنده با مشکل مواجهم لطفا کمکم کنید. من در پروژه لوکال خودم بدون هیچ اخطار و خطایی کارمو به پایان رسوندم و با خرید سرور و دامنه پروژم رو داخل هاست آپلود کردم و ماژول هام به درستی اینستال شد با استفاده از نرم افزار پاتی. در کامند پاتی که خروجی میگیرم این خطا به من نمایش داده میشه (node:3845495) UnhandledPromiseRejectionWarning: MongoError: command createIndexes requires aut...

2 پاسخ

ریدایرکت شدن کاربر

3 هفته پیش
توسط sajjad آپدیت شد

با سلام و وقت بخیر مشابه این موضوع در گفتگوها بود ولی انگار برای وردپرس نبود مجبور شدم گفتگو ایجاد کنم سایتم ورد پرسی است مدتیست یه موضوعی را نمیتونم حلش کنم درمورد ثبت نام کاربران در سایتم میخوام هر کس در هر صفحه ای که ثبت نام میکنه ویا وارد میشه بعد ثبت نام و یا ورود هم مجددا به همان صفحه باز گرده و هدایت بشه یعنی همان صفحه مجددا بارگزاری بشه در تنظیمات هم فقط صفحه اصلی و لینک ارجاع موجود هست...

6 پاسخ