بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فیلتر ها
دسته بندی : متفرقه

هوش مصنوعی و بیگ دیتا

متفرقه
- 2 روز پیش
توسط علیرضا صفدری آپدیت شد

توی زمینه بیگ دیتا و هوش مصنوعی کسی آموزش خوب چه فارسی و ... میشناسه؟

5 پاسخ

لایسنس وب استورم

متفرقه
- 3 روز پیش
توسط مهدی طهرانی آپدیت شد

سلام خسته نباشین یه لایسنس سرور برای وب استورم می خوام کسی دارعه سایت های سافت 98 یا پی سی دانلود چک کردم میگه غلط عه

8 پاسخ

کدوم زبان بهتره

متفرقه
- 3 روز پیش
توسط مهدی طهرانی آپدیت شد

بین زبان های Go , Ruby , Python , Earlang کدوم زبان بهتره برای متخصص شدن ؟؟

8 پاسخ

مشخصات یک سیستم کامپیوتری خوب

متفرقه
- 3 روز پیش
توسط رایموند دراگون آپدیت شد

سلام می خوام یک سیستم کامپیوتری خونگی خوب ببندم چی پیشنهاد می کنید؟ چه رمی با چه کارت گرافیکی مناسب هست؟

1 پاسخ

عضویت ویژه

متفرقه
- 6 روز پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام اگر عضو ویژه باشیم مثلا سه ماهه بعد در یکی از دوره های در حال برگزاری یا تکمیل شده شرکت کنیم بعد از اتمام عضویت دیگر دسترسی به دوره ها نداریم؟ خصوصا در حال برگزاری ها

1 پاسخ

سوال در مورد مونگو دی بی

متفرقه
- 6 روز پیش
توسط مهدی طهرانی آپدیت شد

سلام چندتا سوال داشتم در مورد مونگو دی بی یکی اینکه موقع نصب روی centos باید کدوم ورژن رو نصب کنم؟ یعنی خب MongoDB ورژن های مخلنلفی داره مثل : Atlas (روی کلود) ، Community Server که بصورت رایگان و آزمایشی ، Enterprise Server که تجاری و Ops Manager با قابلیت مانیتورینگ و بک آپ گیری و... Compass هم با قابلیت gui و ... یکی دیگه هم Connector داره حالا باید روی سرور لینوکس کدوم ورژن و چطوری بخرمش و نص...

1 پاسخ

تخفیف راکت

متفرقه
- 7 روز پیش
توسط رضا محسناتی آپدیت شد

سلام کد تخفیف راکت کجاست؟ چون نیستش! خود دوره ها هم که تخفیف نخوردن

3 پاسخ

مدیریت کاملتر بر لاگین کاربران سایت

متفرقه
- 7 روز پیش
توسط علی آپدیت شد

سلام دوستان. به نظرتون بهترین مدیریت و کنترل لاگین کاربران سایت باید به چه صورت پیاده سازی بشه؟ مثلا شمارش و محدود کردن تعداد دفعات لاگین یک یوزر در یک مقطع زمانی یا محدود کردن لاگین همزمان یک یوزر در سایت (دو نفر با دو سیستم مختلف نتوانند همزمان با یک یوزر به سایت لاگین کنند) و...

1 پاسخ

عدم تبدیل Scss به CSS

متفرقه
- 1 هفته پیش
توسط web developer آپدیت شد

سلام من طبق آموزش دوره Webpack و منابع زیر فایل Webpack را کانفیگ کردم، ولی فایل SCSS برای من به CSS تبدیل نمیشه، یا شاید تبدیل میشه ولی نمیدونم کجا ذخیره میکنه، چون هیچ خطایی نشون نمیده، جالب اینجاست که فایل های Css , js را به درستی در فولدر Dist قرار میده ولی وقتی SCSS را میدم بهش هیچ کاری نمیکنه 1. https://webpack.js.org/loaders/sass-loader/ 2. https://www.valentinog.com/blog/webpack-4-tutorial...

2 پاسخ

تغییر صفحه اصلی سایت

متفرقه
- 2 هفته پیش
توسط rezaramzi آپدیت شد

سلام جناب مهندس موسوی بنده یه پیشنهاد دارم در مورد صفحه اول سایت خودتون سایت شماخیلی خیلی عالیه از همه لحاظ - ولی به نظر بنده بهتر بود میومدید [ تو صفحه اول سایت 3 تا دکمه دیگه هم قرار می دادید با عناوین زیر : 1.دوره های رایگان (لیست تمام دوره های رایگان داخلش میومد) 1.دوره های مخصوص افرادی که اکانت ویژه خریداری کردن (لیست تمام دوره های اکانت ویژه داخلش میومد) 1.دوره های نقدی (لیست تمام دوره های...

2 پاسخ

نود یا ویو

متفرقه
- 3 هفته پیش
توسط علیرضا صفدری آپدیت شد

دوستان من php و لاراول رو مسلط هستم و چند سالی دارم کار میکنم ولی بعضی پروژه ها باید قسمت هایی شون realtime باشه مثلا درخواست میره و تایید میشه و کاربر باید همون زمان بفهمه که تایید شده و نیازی به رفرش نداشته باشه من فعلا با جاوااسکریپت کاری میکنم که خودکار صفحه مثلا هر 10 ثانیه رفرش بشه و نتیجه نشون داده بشه که ظاهر کار رو زشت میکنه الان موندم بین ویو و نود که کدومشون رو انتخاب کنم که بتونم realt...

4 پاسخ

به نظر شما اگر واقع بین باشیم بهتر نیست هرچه سریعتر به ASP NET core نقل مکان کنیم

متفرقه
- 3 هفته پیش
توسط mehdi آپدیت شد

سلام دوستان. مدتی است که اکثر استاید و همکارنم که در زمینه برنامه نویسی وب کار میکنند مجذوب شتاب زیاد و پیشرفت فوق العاده تکنولوژی های ماکروسافت از جمله ASP.NET core شده اند و متمایل به سمت آن شده اند و آینده را در تکنولوژی های ماکروسافت میبینند. ظاهرا دلایل قانع کننده ای هم دارند. به نظر شما اگر واقع بین باشیم بهتر نیست هرچه سریعتر به ASP.NET core نقل مکان کنیم؟

8 پاسخ

ویژگی پاس دادن BrowserWindow به showSaveDialog چیست

متفرقه
- 3 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام در الکترون ما میتونیم یه browserWindow رو به showSaveDialog پاس بدیم مشابه کاری که اقای موسوی در جلسه ۸ کرد که کد زیر هستش : dialog.showSaveDialog(printwin , {} , (file_path) => {}) اما من خیلی سعی کردم که متوجه بشم برای چی باید پاس بدیم بهش ولی چیزی دستگیرم نشد حتی مقدار رو حذفش کردم و تغییری در خروجی کار ندیدم و احساس نکردم تو مستندات هم نوشته شده که پاس دادن browserWindow باعث م...

1 پاسخ

api فرهنگ لغات

متفرقه
- 3 هفته پیش
توسط Hossein Xeinali آپدیت شد

سلام من یه برنامه با javascript نوشتم که یه کلمه یا تعدادی حروف رو بهش می‌دین و مشخص می‌کنین که با این حروف همه کلمه های چند حرفی رو بگو، مثلا کاربر حرف‌های "زکااینو" رو میده و میگه همه کلمه‌های 3 حرفی رو بهم بگو. مشکلی که من دارم اینه که کلمه های خیلی زیادی پیدا می‌شه و اکثرا هم بی‌معنی هستن که این هم خودم رو اذیت می‌کنه هم کاربری که قراره ازش استفاده کمه رو اذیت می‌کنه. برای همین مثالی...

3 پاسخ

مشکل در نصب react native

متفرقه
- 3 هفته پیش
توسط EW آپدیت شد

سلام بنده همه قدم هارو رفتم به صورت کامل اما در نهایت با این ارور مواجه شدم Could not determine java version from '۱۰.۰.۱'. جاوا هم نصب هستش برای اینکه وقتی دستور java --version رو اجرا میکنم کاملا همه چیز رو میاره java ۱۰.۰.۱ ۲۰۱۸-۰۴-۱۷ Java(TM) SE Runtime Environment ۱۸.۳ (build ۱۰.۰.۱+۱۰) Java HotSpot(TM) ۶۴-Bit Server VM ۱۸.۳ (build ۱۰.۰.۱+۱۰, mixed mode) و همچنین مطمئن هستم که ادرس JAVA...

3 پاسخ

زبان برنامه نویسی سمت سرور

متفرقه
- 3 هفته پیش
توسط mahdideveloper آپدیت شد

سلام من میخوام شروع به یاد گیری یک زبان‌ برای سمت سرور‌ کنم ولی متاسفانه نمیدونم از چی شروع go python node php البته یکم تحقیق کردم دیدم go‌ از لحاظ سرعت و‌ امنیت خیلی خوبه و شی گرایی هم نداره نظر شما دوستان چیه!؟ چی پیشنهاد میدید!؟

6 پاسخ

مشکل ارتباط با سرور در هنگام دیباگر خاموش با ری اکت نیتیو

متفرقه
- 4 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

ّبا سلام من یه صفحه لاگین ساختم وقتی دی باگر خاموش توی ری اکت نیتیو هیچ jason برای سرور ارسال نمیشه ولی در هنگام دیباگر روشن بدون هیچ مشکلی لاگین این اتفاق می افته کسی میدونه مشکل چیه ؟ با تشکر

1 پاسخ

اوضاع بازار کار زبان های برنامه نویسی در خارج از ایران چگونه است

متفرقه
- 4 هفته پیش
توسط mojtaba delshd آپدیت شد

دوستان اگه تجربه یا اطلاعاتی راجع به بازار کار زبان های برنامه نویسی در خارج از ایران دارن بگن لطفا. اگه بطور مشخص از زبانی خاص و کشوری مشخص بگید ممنون میشم. مثلا اینکه بازار کار php کجاها بهتره یا مثلا تو فلان کشور بازار کار کدام زبان بهتره؟ وضعیت حقوق و دستمزدها برای برنامه نویسی به چه صورته؟ و.... متشکرم

14 پاسخ

یه منبع آموزشی خوب برای swift4

متفرقه
- 4 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام با توجه به این که راکت آموزسی از سوئیفت رو هنوز نذاشته، لطفا یک منبع خوب و فارسی رو برای آموزشی بگین.

1 پاسخ

برای طراحی app IOS بهتر است از سوئیفت استفاده کنیم یا React Native

متفرقه
- 1 ماه پیش
توسط امیر آپدیت شد

سلام برای طراحی app IOS بهتر است از سوئیفت استفاده کنیم یا React Native؟ اگه امکان داره مزایا و معایب رو بگین.

5 پاسخ