بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگوها

فیلتر ها
دسته بندی : متفرقه

مشکل عجیب در authentication

31 ثانیه پیش
توسط تیرداد آپدیت شد

با سلام دوستان من یک وب سایت با لاراول راه اندازی کردم . حدود 500 نفر هم در حال حاضر توش ثبت نام کردن . من سیستم لاگین رو از کلاسها و متدهای پیشفرض خود لاراول استفاده کردم و فقط ویوها رو عوض کردم . ولی هر از چند گاهی برای یوزرها مشکلات خیلی عجیبی پیش میاد. 1- مشکل اولی که مشاهده کردم(میدونم که عجیب به نظر میرسه ) اینکه که یکی از یوزرها وقتی لاگین کرده بود اطلاعات و اسم و یک یوزر دیگه رو نشون میداد...

8 پاسخ

شخصی سازی پلاگین اسکرول صفحه

23 دقیقه پیش
توسط Hamid Azimi مطرح شد

درود وقت بخیر دوستان این آدرس رو ببینید (فیلتره) : http://preview.themeforest.net/item/timex-creative-template-for-coming-soon-page/full_screen_preview/13451371 من برای قسمتی که محتوا اسکرول میشه از پلاگینای اسکرول با موس متنوعی استفاده کردم. اما انگار پلاگینا برای عرض و ارتفاع تمام صفحه نوشته شدن. میدونم باید تغییری تو کدا بدم و شخصی سازی کنم، اما نمیدونم دقیقا چطوری؟ میشه کمک کنید لطفا

0 پاسخ

فشار کار در شرکت های برنامه نویسی

42 دقیقه پیش
توسط Mohammad آپدیت شد

درود و خسته نباشید خدمت متخصصین عزیز دوستانی که تجربه کار در شرکتی رو دارن من قصد دارم 2-3 سالی با ی شرکت کار کنم بعنوان بک اند یا فول استک کار اما ینفر که قبلا تو شرکت داروسازی برنامه نویس بوده گفت خیلی بش فشار اوردن و حدود 40 کیلو کم کرده بود و بعد دیگه استعفا داد من یجور بدبین شدم ب شرکتا برنامه نویسی، آیا واقعا فشار کاری خیلی زیاده ؟ مثلا ب اروری بخورم وقت هست رفع کنم ؟ یا اگه چیزی رو بلد نباش...

4 پاسخ

یادگیری bootstrap4

43 دقیقه پیش
توسط محمد صادق کریمی مطرح شد

سلام آقای موسوی @hesammousavi میخواستم بدونم برای یادگیری bootstrap 4 و استفاده اون در reactjs اموزش bootstrap 4 توی سایت راکت مناسب هستش یا نه؟؟ آیا قرار هستش برای bootstrap ضبط جدید اتفاق بیفته یا نه؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید من رو

0 پاسخ

فرمت کردن کدها در پایتون

2 ساعت پیش
توسط sariapro مطرح شد

سلام وقتی می خوام تو vscode کد های پایتون رو مرتب کنم از کلید ترکیبی Ctrl + i استفاده می کنم (همون کلید Ctrl + F تو ویندوز). این کلید ترکیبی کمک می کنه که تو رفتگی کدها به صورت خودکار درست بشه و کدهای مرتبی داشته باشیم. وقتی php کد می زنم مشکلی ندارم و براحتی کار می کنه. اما تو پایتون اینطوری نیست و گویا پیش نیازی داره ۱− چرا باید پیش نیاز داشته باشه؟ چه فرقی داره با php 2- چطوری باید این مشکل رو...

0 پاسخ

غیر فعال کردن تغییر value داخل input توسط کاربر

3 ساعت پیش
توسط shomareyek مطرح شد

سلام من یک input دارم برای وارد کردن تاریخ و این تاریخ با استفاده از plugin خودکار توی input قرار میگیره. حالا من میخوام دسترسی کاربر رو به تغییر دستی (توسط کیبورد) input رو بگیرم اما میخوام با استفاده از plugin بتونه تاریخ رو تغییر بده. اگر میشه راهنمایی ام کنید

0 پاسخ

تغییرات دیتابیس در ورژن بعدی پروژه

5 ساعت پیش
توسط reza آپدیت شد

دوستان سلام؛ یه پروژه ای داریم که ورژن یکش رو نوشتیم و درحال کاره، ولی درفکر این هستیم که این پروژه رو اصولی تر و با امکانات بیشتر بنویسیم و طبیعتا جدول هایی که قبلا هست ممکنه یه سری فیلد اضافه بشه و یه سری جداول دیگه اضافه بشه و شاید یه سری جداول حذف بشه، واسه اطلاعاتی که از قبل داریم به چه شکل میتونیم به ورژن بعدی انتقال بدیم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

3 پاسخ

پرفرمنس روابط در MongoDB

5 ساعت پیش
توسط reza آپدیت شد

سلام. از لحاظ ریلیشن ها مونگو به چه شکل عمل میکنه؟ البته خودش که نداره اما توی داکیومنت دو روش embedded و reference رو پیشنها داده روش اول میگه بیا دایکومنت ها مرتبط رو تو همون دایکومنت سیو کن که هیچی، به دلایلی نمیتونم. اما روش دوم میگه بیا مثلا object id از دایکومنت رو ذخیره کن. که خب هدف منه. ساده سازی بخوام بکنم، فرض کنید من یه پست دارم (وبلاگ) هر پست وبلاگ من بین یک کامنت تا 800 کامنت داره (ب...

5 پاسخ

ذخیر کردن pdf و نوشتن api دانلود

5 ساعت پیش
توسط Mohammad آپدیت شد

سلام دوستان من از پکیج dompdf دارم استفاده میکنم و دارم ولی وقتی دارم لینک میزنم گیر میکنه و اررور میده که بیشتر 60 ثانیه شده دوستان کسی میدونه من باید چیکارکنم این هم کدی که زدم PDF::loadView('PDF.tour', compact('tour'))->save(public_path('pdf/resume/test.pdf')); return response()->download(public_path('pdf/resume/test.pdf'));

1 پاسخ

کاربرد populate and execPopulate در mongoose

5 ساعت پیش
توسط Navid Rezadoost آپدیت شد

سلام خسته نباشید کسی کاربرد این دو مورد در mongoose میدونه لطفا کمک کنه... و اینکه مقداری که داخل populate قرار میگیره برای چی هست. خیلی ممنون. exports.getCart = (req, res, next) => { req.user .populate('cart.items.productId') .execPopulate() .then(user => console.log(user)) .catch(err => console.log(err)); }; @ali.bayat @hesammousavi @hesammousavi @da...

1 پاسخ

نوشتن expire در mongoose

5 ساعت پیش
توسط Navid Rezadoost مطرح شد

سلام دوستان این مدل منه میخوام expires بشه تو stackoverflow هم گشتم ولی هر روشی رو تست کردم بازم حذف نمیشه فیلدم از دیتابیس! (1) const mongoose = require('mongoose'); const Schema = mongoose.Schema; const timestamps = require('mongoose-timestamp'); const testSchema = new Schema({ name : { type : String , createdAt: { type: Date, expires: '1m', default: Date.now }} }); // testSchema.index({create...

0 پاسخ

interface and implements

5 ساعت پیش
توسط ali jvn. آپدیت شد

سلام می خاستم بدونم چه زمانی از implement استفاده میشه و دقیقا چه کاری انجام میده. با تشکر

2 پاسخ

مشکل پروفایل کاربر

5 ساعت پیش
توسط حمید رضا رمضانی آپدیت شد

سلام دوستان! دوستان من تو سایت خودم میخوام هر کاربر یک پروفایل داشته باشد و کد ها رو به صورت زیر نوشتم: Route : Route::get('/profile/{username}' , 'HomeController@UserProfile'); User Model : public function path(){ $locale = app()->getLocale(); return "/$locale/profile/$this->slug"; } HomeController: public function UserProfile(User $user){ return view('User.pro...

4 پاسخ

خطا در دستورات Git

5 ساعت پیش
توسط Saied Hr آپدیت شد

سلام دوستان من وقتی این کد رو میزنم "git commit -m "second change با خطای زیر مواجه میشم لطفا راهنمایی کنید. example@example-PC MINGW64 /d/xampp/htdocs/laravel/f_site (master) $ git commit -m "second change" On branch master nothing to commit, working tree clean

5 پاسخ

انکریپشن لاراول

6 ساعت پیش
توسط فرید عقیلی آپدیت شد

سلام سوال مهمی داشتم در مورد انکریپشن لاراول . من از auth خود لاراول استفاده کردم برای پروژه و کاربر ساختم . چند جا خوندم که لاراول برای هش و رمزنگاری از کلیدی که به APP_KEY میدیم استفاده میکنه . یعنی اینکه کلید رمز نگاری همین با این دستور عوض میشه key:generate پس دیگه برنامه نمیتونه دیتای های قبلی رو بخونه چون کلید عوض شده. ولی من بار ها key:generate زدم باز تونستم لاگین کنم @hesammousavi @ali...

1 پاسخ

دریافت خروجی از تابع

6 ساعت پیش
توسط محسن مطرح شد

سلام.من یه تابع دارم که به این صورته: check_location = (show = true) => { check_location_permissions().then(async (res) => { if (res) { Geolocation.getCurrentPosition( (position) => { let latitude = position.coords.latitude; let longitude = position.coords.longitude;...

0 پاسخ

انتخاب بهترین هاستینگ یا سرور برای لاراول

6 ساعت پیش
توسط فرید عقیلی آپدیت شد

مسلما یکی از مسایلی که دست طراحان نیست ولی در کارکرد سرعت سایت خیلی موثره هاستینگ مناسب و انتخاب یک شرکت خوب در این زمینه هست . دوستان عزیز پیشنهاد شما برای یک پروژه نیمه سنگین کدام هاستینگ هاست ؟ سیدجان! شما خودتون از چه خدمات کدوم شرکت واسه پروژه های مشابه استفاده میکنی ؟ به نظرتون هاست بگیرم یا سرور ؟ دوستان لطفا راهنمایی کنید . پیشاپیش از تمام دوستان تشکر و قدردانی میکنم .

5 پاسخ

nuxt js

10 ساعت پیش
توسط ho3ein آپدیت شد

سلام دوستان ی سوال داشتم خواستم بدونم مزیت های nuxt js چیا هست؟؟ چون احتمالا بخاطر مشکلی ک vue توی SSR داره مجبور باشم از nuxt استفاده کنم (منظورم اینه تو پروژه لاراولی که با vue نوشتم وقتی page source میگیرم فقط تگ های component رو نشون میده و این برای SEO مشکل سازه) ممنون میشم راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟ @hesammousavi @ali.bayat @juza66 @davoodkhany @mhmdkavosi @Alimotreb @proamirm

0 پاسخ

مشکل در اجرای کد در vs code

10 ساعت پیش
توسط amir آپدیت شد

سلام دوستان من موقع run کردن یه کد در vs code با این پیغام مواجه میشم Code language not supported or defined. code runner رو هم نصب کردم داخل ترمینال نتیجه کد رو بهم نمایش نمیده. لطفا راهنماییم کنید???? باسپاس

2 پاسخ

اجرای pwa در انگولار

10 ساعت پیش
توسط محمد حسینی مطرح شد

سلام. دوستان من سعی داشتم که با اجرای کد ng add @angular/pwa ، کار catch کردن اطلاعات سایت را در بخش کش مرورگر انجام بدم . اما فکر می کنم فرآیند اجرای کد بالا را درست انجام میدم اما هیچ catch در مرورگر انجام نمیشه یا به عبارتی نمیتونم به درستی pwa را در انگولار پیاده کنم. ممنون میشم اگر پاسخ حل این مسئله را دارید، در اختیار بنده هم قرار بدید

0 پاسخ

خطای ارسال ایمیل از هاست

11 ساعت پیش
توسط مجتبی مرادیان آپدیت شد

دوستان تو لوکال با mailtrap ایمیل هام بدون هیچ اروری ارسال میشن ولی تو هاست با قراردادن اطلاعات ایمیل هاست ایمیلی ارسال نمیشه و خطای زیر را میدهد. RecursiveDirectoryIterator::hasChildren(): open\_basedir restriction in effect. File(/home3/meisamir/access-logs) is not within the allowed path(s): (/home3/meisamir:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp)

7 پاسخ

تبدیل String به Number

12 ساعت پیش
توسط adel diba آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشید. من وقتی به صورت number محصولاتم رو قیمت گزاری میکنم که به صورت ریال هستش اینطوره 1800000 اما من میخوام به این شکل وارد کنم 1,800,000 ، به خاطر همین تبدیلش کردم به استرینگ که در داخل سبد خرید به مشکل خوردم چون به صورت استریگ بود قیمت نهایی رو جمع نمیزد . به نظرتون چیکار باید کرد ممنون میشم کمکم کنید

6 پاسخ

تابع جمع در روابط تو در تو لاراول

23 ساعت پیش
توسط علی اسماعیلی آپدیت شد

سلام این رابطه در نظر بگیرید کاربر میتونه n تا مقاله داشته باشه هر مقاله رو n تا کاربر میتونن بخرن که جدول داریم که id کاربر و id مقاله داره ذخیره میشه یه جدول دیگه داریم که به این تیبل آخری وصله که چه قدر پرداخت کرده چجوری محاسبه کنیم اون کاربری که مقاله رو تولید کرده چه قدر درامد داشته. فقط میخوایم query عدد برگردونه

6 پاسخ

اعتبار سنجی radio button

23 ساعت پیش
توسط Mohammad آپدیت شد

من می خوام یک رول تعریف کنم برای رادیو باتن که اگه کاربر بین 2 تا رادیو باتن اگه اولی رو انتخاب کرد مجبور بشه که یه textarea رو هم وارد کنه. اما وقتی من فرم رو ارسال میکنم اطلاعات مربوط به رادیو باتن اصلا به فرم ارسال نمیشه. چطور می تونم این مشکل رو حل کنم؟ 'paragraph' => 'sometimes|boolean', 'para-text' => 'required_if:paragraph,1', من از این رول ها استفاده کردم اما کار نمیکنه

5 پاسخ

تبدیل تاریخ میلادی به شمسی در لاراول

23 ساعت پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام تاریخی که درون جدول های دیتابیس داخل فیلد updated-at ذخیره میشه رو موقع select به صورت تاریخ شمسی دربیارم و ازش استفاده کنم چطوری میتونم این کار رو انجام بدم،خواهشا راهنمایی کنید.

6 پاسخ

تغییر نکردن تگ های meta در ارسال به شبکه های اجتماعی

1 روز پیش
توسط Mostafa Nazar آپدیت شد

سلام من از seotools استفاده کردم مشکلم این هستش که وقتی لینک رودر شبکه های اجتماعی قرار میدم مثلا تگ meta که عکس رو باید بخونه رو نمیاره یا اینکه تغییراتی که توی تگ meta با property ، عنوان title ایجاد میکنم تغییر رو روی لینک که کپی می کنم تو شبکه های اجحتماعی تغییرات رو نشون نمیده از تگه ها زیر هم استفاده کردم اینا البته نمونه هستش ولی همینا رو هم میزارم تغییری نشون نمیده . <meta property="...

2 پاسخ

ایجاد منوی popup در ری اکت نیتیو

1 روز پیش
توسط M.M.F آپدیت شد

سلام من داخل یک فلت لیست دکمه ای دارم که وقتی روی اون کلیک میشه ی منویی قراره باز بشه که چند تا ایتم برای انتخاب داره . برای پیاده سازی این منو من یک کامپوننت ایجاد کردم بعد اون رو داخل برنامه استفاده کردم و با استفاده از خاصیت display اون منو را فعال میکنم . مشکل اینجاست که من میخوام وقتی روی هر قسمت از اپ کلیک کردم این منو غیر فعال بشه کاری که خودم میخواستم انجام بدم این بود که یک view کلی بذارم...

2 پاسخ