بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگوها

فیلتر ها
دسته بندی : PHP

وبسایت های خاص

2 ساعت پیش
توسط navab آپدیت شد

سلام دوستان من عاشق وبسایت هایی هستم که وقتی روی یک المنت یا یک شی رفتیم (Rollover) کردیم اون رنگش و یا موقعیت و حالتش به صورت انیمیشن های حرفه ای و جذاب انیمیت بشه و همچنین وقتی با اسکرول به پایین کردیم خیلی از المان ها پدیدار بشن . برای طراحی این چنین وبسایت ها به نظر شما آموزش جاوااسکریپت راکت کمک کننده هست یا خیر ؟! چون در قسمت پروژه هاش نبود ... و در ضمن چه فریمورکی رو برای کارهایی که گفتم پی...

3 پاسخ

ارتباط با زرین پال

2 ساعت پیش

سلام ما داریم یه فروشگاه میسازیم با بک اند لاراول و فرانت ری اکت...الان توی قسمت پرداختش موندیم و هیچ ایده ای نداریم باید چجوری کار کنیم. چیزی که توی ذهنمون هست اینه: یه درخواست از ری اکت به لاراول میزنیم که اطلاعات خرید هست و لاراول خودش کاربر رو میفرسته به صفحه پرداخت و پرداخت که انجام شد باز به صفحه از لاراول برمیگرده ک میگه سفارش ثبت شد. حالا موقع برگشت از صفحه پرداخت میخوایم یجوری به ری اکت ب...

4 پاسخ

پرکردن خودکار فرم ها

2 ساعت پیش
توسط mamalheydar آپدیت شد

سلام فرم هایی که در یکسری سایتها هست رو چجوری میشه خودکار با اطلاعات دیتابیس تکمیل کرد؟ مثلا برای ثبت شرکت جدید باید وارد سایت ثبت شرکتها بشیم و یکسری فرم رو پر کنیم، وقتی حجم تعداد دفعات ثبت شرکت بالا میره کار تکراری میشه، چجوری میشه اطلاعات رو از دیتابیس بگیریم و خودکار فرم ها تکمیل بشه؟

3 پاسخ

استفاده از headless ها برای پر کردن فرم های با زمان محدود

2 ساعت پیش
توسط mamalheydar مطرح شد

سلام دوستان سناریویی که بنده درحال جستجو برای راه حلش هستم به این شکل هست ما یک فرمی داریم در یک پیجی که روی هاست ما نیست ولی این فرم در یک تایم خاصی باز هست و مدت زمان ورود دیتا به فرم محدوده و در مدت معین اگر اطلاعات رو وارد فرم نکنید شکست میخورید نظر من این هست که دیتاهایی که فرم مربوطه از ما میخاد رو آماده کنم و تا فرم تایمینگ استارتش شروع شد دیتاهایی که آماده کرده بودیم بره تو فیلد های فرم مر...

0 پاسخ

ایجاد چند سایت لاراولی با Addon Domains در هاست سی پنل

4 ساعت پیش
توسط Hoss2000 آپدیت شد

با سلام دوستان کسی میدونه ایا میشه با استفاده از Addone چند سایت لاراولی رو در یک هاست داشته باشیم من وقتی یک دامین ادان اضافه میکنم فقط یه پوشه مثل public_html در اختیارم قرار میده که میشه index.php رو داخلش قرار داد ولی من میخوام که پروژه کامل لاراول با روتها و ... داشته باشم پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

1 پاسخ

بوکمارک راکت

4 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

@hesammousavi استاد بوکمارک سایت عالی ولی یه مشکا برای مثال من لاراول رو برای خودم بوکمارک کردم ولی برای اینکه بهش دسترسی پیدا کنم باید برم تو پنل مدیریتم و قیمت بوکمارم ها و گروه کاستوم لاراولم ولی میشه روی صفحه اصلی یه دکمه ای یا div که رو صفحه اصلی باشه برای بوکمارک ممنون میشم

7 پاسخ

نمایش تاریخ شمسی

5 ساعت پیش
توسط toka آپدیت شد

سلام دوستان چطور میتونم تاریخ میلادی لیستی از سفارشات رو که از طریق ajax از دیتابیس گرفتم و در جدول قرار دادم رو تبدیل به شمسی کنم . نمایش تاریخ برای مدیریت باید به صورت شمسی باشد . (در چه مرحله و کجا باید این تبدیل تاریخ رو انجام بدم)؟

6 پاسخ

کرش نسخه ios فلاتر بعد از خروجی گرفتن

6 ساعت پیش
توسط محمدرضا محمدزاده مطرح شد

سلام دوستان من برنامه فلاتر رو که نوشتم هیچ مشکلی نداره روی اندروید هیچ باگی نداره روی ios هم وقتی روی xcode اجرا میکنم هیچ مشکلی نداره و کامل اجرا میشه ولی بعد از خروجی گرفتن ادهاک برای سیب اپ و فرستادن اون برام ایمیل زدن که بعد از باز کردن برنامه کرش میکنه و خارج میشه چون اکانت دولوپر ندارم از این اموزش استفاده کردم https://virgool.io/iran-react-community/گرفتن-خروجی-ios-بدون-حساب-دولوپر-100-دلا...

0 پاسخ

بررسی صحت تراکنش از بانک سامان

6 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام وقت شما بخیر برای بررسی صحت اطلاعات تراکنش مالی از طریق اتصال به بانک سامان و دریافت خروجی True/False نیاز به راهنمایی دارم. فرم رو در حد مبتدی نوشتم. از همکاران عزیز اگر کسی اطلاعات در رابطه با این موضوع داره لطفا راهنمایی کنه. <form action="" method="POST"> <div role="main" class="row"> <div class="col-12"> <h1 cla...

1 پاسخ

نحوه ارسال bearer از سمت لاراول به سمت کلایت

7 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

@ali.bayat من api نویشتم الان میخوام ‌Bearer رو بدم به فرانت کار تا بتونه بعد لاگین استفاده کنه من چطوری میتونم token رو به دستش برسونم return $request->header('Authorization'); `` این کد رو زدم اما اگه در پستمن اگهauthorizationوجود داشته باشه نمایش میده در غیر این صورت نمایش نمیده

7 پاسخ

رفرش کردن اطلاعات بعد از جا به جایی بین صفحات

7 ساعت پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام توی عکس زیر من توی صفحه فعلی (تکمیل سفارش) هستم. وقتی روی دکمه افزدون آدرس کلیک میکنم به یه صفحه جدید میرم که لیست آدرس ها اونجا هست که کاربر یکی از آدرس ها رو انتخاب میکنه یا یکی جدید انتخاب میکنه (توی دیتابیس ثبت میشه!) میخوام وقتی روی دکمه برگشت کلیک کردم آدرسی که الان وارد کردم عوض بشه و آدرس جدید جایگزین بشه! چیکار باید بکنم؟ تشکر @hesammousavi @proamirm @milad

7 پاسخ

وب يا موبايل

10 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام يه مشورتي از دوستان برنامه نويس وب يا موبايل ميخواستم من خودم فرانت اند كار ميكنم ولي به نظرم برنامه نويسي موبايل جذاب تر مياد در مقايسه بين فرانت و بك اند يك وب سايت و زبان برنامه نويسي موبايل مخصوصاً كاتلين چالش هاي يادگيري و سختي زبان و بودن منابع و بازار كار شما كدوم رو پيشنهاد ميديد؟ و اينكه براي بك اند كاتلين بايد صرفاً از تكنولوژي وب و api استفاده كرد يا لزومي به اين كار نيست و با خود...

3 پاسخ

جلوگیری از دانلود موزیک از سایت

10 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام من یک پروژه ای دارم که یک وبسایت موزیک هست که میخوام کاربر بتونه آنلاین موزیک ها رو گوش بده ولی کسی نتونه دانلودش کنه آیا همچین چیزی ممکنه؟؟ از روشی که فیلیمو رفته هم نمیخوام استفاده کنم و تیکه تیکه لودش کنم چون اونم میشه دور زد و فیلم هاش رو دانلود کرد دوستان اگه راهی بلدن ممنون میشم به منم بگن

2 پاسخ

مشکل در multi level select box

10 ساعت پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام من دارم یک سایت خرید بیمه آنلاین با reactjs میزنم الان به یه مشکل بر خوردم چند تا select box دارم که نیازمند اینه که وقتی از فیلد اول برند ماشین رو انتخاب کرد فیلد دوم به صورت اتوماتیک پر بشه تقریبا یه چیزی شبیه به فیلد های انتخاب شهر و استان تمامی اطلاعات از دیتابیس و نود جی اس گرفته میشه روشی که خودم امتحان کردم این بود که اطلاعات فیلد اول رو میگرفتم و بعد از انتخاب یکی از گزینه ها آیدی ا...

2 پاسخ

ارور RESPONDER INACTIVE PRESS IN

11 ساعت پیش
توسط محسن فلاح آپدیت شد

سلام وقت بخیر تو ری اکت نیتیو این ارور چیه : Attempted to transition from state `RESPONDER_INACTIVE_PRESS_IN` to `RESPONDER_ACTIVE_LONG_PRESS_IN`, which is not supported. This is most likely due to `Touchable.longPressDelayTimeout` not being cancelled. @hesammousavi ممنون

3 پاسخ

سرویس جایگزین گیت هاب

11 ساعت پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام وقت بخیر من بیشتر وقتا کدها و پروژه هایی که انجام میدادم روی توی گوگل درایو و... ذخیره میکردم تا اینکه توی یه ویدیو دیدم که @hesammousavi عزیز فرمودن کسی که با گیت آشنایی نداره اصلا برنامه نویس نیس :D ولی گیت هاب که مخزنش عمومیه گیت لب که فیلتره میخواستم ببینم گیت لب اوکیه؟ مشکلی نداره؟ اکانت رو نمیبنده؟ کدها از بین نمیره؟ و.. سرویس دیگه ای هم هست برای اینجور کارا؟ تشکر

1 پاسخ

گرفتن api از وردپرس

13 ساعت پیش
توسط emad haji مطرح شد

سلام خوب هستن من آموزش graphql رو از سایت گرفتم میخواستم بدونم از طریق اون میتونم با وردپرس ارتباط برقرار کنم و برای اپ موبایلم دسترسی به سایت های وردپرسی ایجاد کنم مثل کار با ووکامرس ایجاد یوزر و گرفتن اطلاعات خرید و کاربران؟؟؟

0 پاسخ

عدم نمایش خطا قرمز در react native

13 ساعت پیش
توسط محسن فلاح مطرح شد

سلام وقت بخیر همان طور که میدانید دوستان ما میتونیم با دستور : console.disableYellowBox = true; در مد دیباگ از نمایش ارور های زرد یا همون warning ها جلو گیری کنیم چه جوری میشه وقتی خطای قرمز داد نمایش نده یا حداقل روت بشه به یه صفحه ایی ؟ تو مد دیباگ خب خطا رو نشون میده ولی تو مد ریلیز اگه به خطای قرمز بخوره برنامه کرش میکنه میخوام جلو اینو بگیرم ممنون @hesammousavi

0 پاسخ

نحوه ارسال پیامک تایید اینستاگرام از خط شخصی برای ایرانی ها

15 ساعت پیش
توسط ندا آپدیت شد

سلام دوستان عزیز خسته نباشید، سوالی داشتم ذهنم رو درگیر کرده می خواستم با هم یک مشارکتی داشته باشیم و پاسخ صحیح سوالم رو دریافت کنم شاید سوال خیلی از شما ها هم باشه پیش اومده که وقتی کد تایید دو مرحله ای برای اکانت خودتون ایجاد می کنید و یا در هنگام ورود به اینستاگرام از سایت رسمیش کد پیامک تایید براتون از یه خط شخصی ارسال میشه مثلا خط ایرانسل مانند شماره های زیر 09371196709، 09378452873، 0901633...

6 پاسخ

یادگیری Adobe Xd

15 ساعت پیش
توسط علیرضا معمارزاده آپدیت شد

سلام دوستان.از اونجایی که adobe xd برای توسعه UI/UX کاربرد فراوان داره ،آموزش مناسبی درباره این نرم افزار تو وب پیدا نکردم.ممنون میشم اگه کسی آموزش حرفه ای مربوط به این نرم افزار داره معرفی کنه

1 پاسخ

خالی بودن object هنگام درخواست خارجی در vuejs

17 ساعت پیش
توسط mosayeb مطرح شد

با سلام بنده با استفاده از vuejs یک درخواست خارجی دارم میفرستم اما وقتی با تلفن همراه لود میکنم مقدار خالیه در صورتی که در pc این مشکل وجود نداره. var app = new Vue({ el : "#app", data : { teachers : {}, test : {fname : "mosayeb"}, courses : {}, teacher_id : null, course_id : null,...

0 پاسخ

بوت استرپ راست چین

17 ساعت پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام ، اگه کسی بوت استرپ راست چین ورژن 4.4 داره لطف کنه معرفی کنه توی گیت هاب گذاشته بودن ولی فارسی نبود اگه توی سیستمتون دارید یه جا آپلود کنید و لینکش رو بهم بدید ممنون

1 پاسخ

response json from php for curl

18 ساعت پیش
توسط Ali Ghaleyan آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشید ما یک api داریم که یک پاسخی در قالب json برمیگردونه echo json_encode(['data' => 'value']); die; ما این api رو توسط php curl صدا میزنیم اما در پاسخ برگشتی یک سری کاراکتر هایی (در ابتدای رشته) هست که اضافی هستن و باعث میشه ما نتونیم رشته رو json decode کنیم همین api رو با جی اس تست میکنیم به درستی پاسخ داده میشه و جی اس به خوبی میشناسه ولی در php ... آیا مشکل در نو...

0 پاسخ

سامانه پیامکی برای لاگین و ثبت نام از طریق پیامک

20 ساعت پیش
توسط حمید آپدیت شد

سلام دوستان. وقت بخیر. من میخواستم برای وبسایت از سامانه پیامکی استفاده کنم. سامانه sms.ir هزینه فعالسازی ماژول مخصوص میخواست که هزینه ش یکم زیاد بود. سامانه ملی پیامک رو استفاده کردم که تقریبا مشکلی نداشت. فقط یه مورد هست اینه که بعضی شماره ها رو بعنوان لیست سیاه مخابرات در نظر میگیره (اون شماره هایی که پیامک تبلیغاتی رو غیرفعال کردن) و در نتیجه پیامک نمیره براش. تیکت زدم گفتن باید نماد اعتماد دا...

7 پاسخ

Parameter must be an array or an object that

21 ساعت پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable @hesammousavi با سلام آقا حسام این کد رو شما تو آموزش لاراول فروشگاهی نوشتید و الان ب خاطر count ارور میده چه راه حلی پیشنهاد میکنید

3 پاسخ