سوالات و گفتگوها

فیلتر ها
دسته بندی : vuejs

قرار دادن تمام اسکرریپت ها در app.js

17 دقیقه پیش
توسط reza abase مطرح شد

سلام من یه مشکل که دارم اینه وقتی از یه کتاب خونه استفاده میکنم . مثلا یه پلیر انلاین و کد هایی که برا اجراش لازم هست رو توی app.js مینویسم ولی کار نمیکنه بعد که کد هارو از app.js خارج و توی مثلا index.php مینویسم کار میکنن البته بعضی کدا که مربوط به درخواست های ایجکس و چیزای دیگس به درستی اونجا کار میکنن .... مشکل از چی میتونه باشه ?

0 پاسخ

ساخت layout

18 دقیقه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام ساده ترين و سريع ترين راه ساخت layout يك وب سايت استفاده از چه تكنولوژي هست؟ ( به غير از بوت استرپ)

3 پاسخ

سوال در رابطه با دیتابیس مونگو

41 دقیقه پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشید فرض کنید میخوایم سیستم بلاگ طراحی کنیم. سه تا جدول داریم. post-postmeta-comment مثل تصویر زیر اگه بخوایم این بانکو با mongoDB پیاده سازی کنیم چند تا ابهام برام پیش اومده. 1- راه اول اینه که هر سه تا جدولو داخل یک کالکشن پیاده سازی کنیم.(مثلا ارتباط یک به چند) 2- راه دوم اینه که باید از کالکشن جدید بسازی. اگه از راه اول بریم جلو با رشد برنامه مواجه میشیم و با توجه به محدود...

1 پاسخ

ایجاد زیرساخت یک Messenger

41 دقیقه پیش
توسط محسن بستان آپدیت شد

سلام و عرض ادب پروژه نسبتا بزرگی در حال توسعه داریم که مربوط به یک مسنجر هست میخوام از دوستانی که تجربه معماری این نوع سیستم هارو دارن یک راهنمایی کوچیک بگیرم برای پیاده سازی ساختاری مثل واتس اپ یا تلگرام معمولا از چه معماری استفاده میشه؟ سمت سرور رو داریم با kafka میزنیم و ارتباط دیوایس ها با سرور هم با socket.io میخوام ببینم این روشی که داریم میریم جلو صحیح هست و جواب چند میلیون کاربر رو میتونه...

1 پاسخ

بعد از sass

52 دقیقه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

خب دوستان sass رو هم بالاخره یاد گرفتم بعدش باید چه فریمورکی یاد بگیرم؟ @mohsenbostan @arian @milad @mohsenbostan @aramnima50 و بقیه ی دوستان

9 پاسخ

نمایش تصویر از داخل storage public

52 دقیقه پیش
توسط محسن بستان آپدیت شد

سلام دوستان.. تصویر داخل پوشه public مربوط به storage آپلود میشه.. توی ویو، توی تگ ایمیج آدرسشو که میدم لود نمیشه.. src="{{ asset('storage/'. $admin->image_addr) }}" دقیقا از همین dd هم که گرفتم دیدم آدرسش درسته فقط نشون نمیده.. "http://localhost:۸۰۰۰/storage/Data/Admins/۹LIXJfoUpdIgqJDEszZZBwCT۸jopn۸IA/۹LIXJfoUpdIgqJDEszZZBwCT۸jopn۸IA.jpg" php artisan storage:link رو هم اجرا کردم و پوشه لینک ش...

2 پاسخ

مشکلات کار در شرکت برای برنامه نویسان

8 ساعت پیش
توسط حسین آپدیت شد

درود دوستان... دو ساعت پیش با رییس و مدیر شرکت بحث می کردیم که می گفت طراحی و کد نویسی پوسته وردپرس یک روزه تمام کن... بعدش مدیر فنی باز هم به من گفت باید ۱۲ ساعته باید پوسته رو تحویل بدید و اگر کار رو زود تمام نکنید می سپرم به یکی دیگه که جوری تهدیدم کرد که می گفت قبل وردپرس کار داشتیم ۴ ساعته پوسته وردپرس رو کد نویسی و بالا می آورد و من تعجب کردم ... سه روزه با بدبختی صفحه اول پوسته با بوت استرپ...

17 پاسخ

استفاده از ماژول اثر انگشت

8 ساعت پیش
توسط نوید آپدیت شد

سلام دوستان ما یه سامانه ثبت اطلاعات مشتریان داریم که تحت وب هست و با لاراول زدیم حالا میخوایم از همه مشتریان مون اثر انگشت بگیریم و در کنار اطلاعاتش ذخیره کنیم تا بعدا بتونیم با اثر انگشتش به اطلاعاتش دسترسی پیدا کنیم. برای اینکار کلا باید چه کارهایی انجام بشه ؟ آیا قسمت دریافت اثر انگشت باید تحت دسکتاپ یا اندروئید نوشته بشه و اصلا این ماژول ها چه فایلی بعد اسکن در اختیارمون میزارن ممنون میشم توض...

4 پاسخ

استخدام در زمینه front end

8 ساعت پیش
توسط سبحان دادخواه آپدیت شد

سلام خدمت همه دوستان من مدتی هست که یادگیری طراحی وب سمت کلاینت، front end رو شروع کردم،،،و در حال یادگیری و مسلط شدن به html, css, bootstrap هستم و ی نمونه کار آنلاین طراحی کردم و در حال حاضر هم در یک شرکت طراحی وب تا اخر تیر ماه به مدت ۲ ماه کاراموز هستم ،،، میخواستم دوستانی که با تجربه هستن تجربه پیدا کردن اولین کارشون رو بگن و راهنمایی کنن که برای استخدام در زمینه front end ، چه مهارتهایی باید...

6 پاسخ

ارور در هنگام حذف پیکیج sluggable

14 ساعت پیش
توسط مجید مطرح شد

من میخا پکیج sluggable را از توی پروژه ام حذف کنم موقعی که دستور composer remove vendor/sluggable را میزنم این پیام بهم نشون داده میشه باید چیکار کنم تا این پکیج به صورت کامل حذف بشه؟؟ sluggablecomposer is not required in your composer.json and has not been removed remove is not required in your composer.json and has not been removed vendor/sluggable is not required in your composer.json and has...

0 پاسخ

پروژه ای شبیه راکت

17 ساعت پیش
توسط محسن بستان آپدیت شد

سلام دوستان گرامی من قصد دارم یه پروژه شبیه راکت با ناکست nuxt و لاراول بزنم که داخل اون دوره های اموزشی گذاشته بشه حالا سوال من این هست که ایا اینکار روی هاست قابل انجامه؟ یا اینکه باید سرور داشته باشیم؟ ممنون میشم اگر مزایا و معایب رو بیان بفرمایید پ.ن:امنیت دانلود دوره ها هم مهم هست

3 پاسخ

يادگيري node

18 ساعت پیش
توسط آرین آپدیت شد

سلام پيشنهادتون براي اينكه فقط بك اند با node يادبگيرم و كداشو تست كنم بدون اينكه بخوام وقت براي طراحي صفحه با html css bootstrap بزارم چي هست؟ من خودم يكسري از دوستانم در دانشگاه با asp بك اند كار ميكردند ولي صفحه وب طراحي نميكردن و نميدونم چطوري اين كار و ميكردن! چه راه هايي هست كه فقط كد بك بنويسيم و تمرين كنيم بدون اينكه بخوايم سمت فرانت رو دولوپ كنيم؟ استفاده از قالب آماده هم محدوديت هايي دار...

3 پاسخ

لود نشدن ویدیوها

18 ساعت پیش
توسط mesusjk مطرح شد

سلام. یه مشکلی درمورد ویدیوهای آموزشی دارم. گاهی اوقات هرچی صفحه رو refresh میکنم، ویدیوهای آموزشی load نمیشن و ارور میزنن. حتی وضعیت اتصال به اینترنت هم چک میکنم، مشکلی نمیبینم. دلیلش میدونید چیه؟

0 پاسخ

ایجاد چندین فیلتر در لاراول

19 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان من میخواستم بدونم چجوری چندین فیلتر روی یک جدول انجام بدم مثلا بر اساس شغل و جنسیت نتیجه رو بتونم برگردونم باشه رو باهم اجرا کنه اگر غیر ajax راه حلی دارین ممنون میشم با من به اشتراک بذارین

6 پاسخ

برگشت به اپلیکیشن بعد از پرداخت آنلاین

19 ساعت پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

@ali.farmani سلام دوستان من بعد از پرداحت آنلاین میخوام کاربر روی یه لینک یا دکمه ای کلیک کنه و به اپ برگرده باید چیکار کنم؟ (نمیتونم از وب ویو داخل خود اپ استفاده کنم به خاطر قوانین کافه بازار حتما باید پرداخت داخل مرورگر انجام بشه) ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر

5 پاسخ

مشکل در ران کردن

22 ساعت پیش
توسط محمد امین عالی مطرح شد

سلام دوستان من فلاتر خودم آپدیت کردم و این ارور میده وقتی ران میکنم Compiler message: /C:/flutter/packages/flutter/lib/src/widgets/focus_traversal.dart:7:8: Error: Error when reading '/C:/flutter/.pub-cache/hosted/pub.dartlang.org/collection-1.14.11/lib/collection.dart': The system cannot find the path specified. import 'package:collection/collection.dart'; ^ /C:/flutter/packages/flutter/l...

0 پاسخ

جایگزین برای نرم افزار sketch در ویندوز

23 ساعت پیش
توسط مرتضی مرادی آپدیت شد

نرم افزار sketch و framer که نرم افزار های بسیار مناسبی برای ایجاد طرح محصول هستند تنها از سیستم عامل مک پشتیبانی میکنند به جز فوتوشاپ شما نرم افزاری مناسب میشناسید که در ویندوز قابل استفاده باشد.

5 پاسخ

ایونت جاوا اسکریپتی

23 ساعت پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام به همه دوستان راکتی . من نیاز به یک ایونتی توی جاوا اسکریپت میگردم مثل onClick . ولی میخوام مادامی که دستم روی اون المنت مورد نظر هست هی اون ایونت صدا زده بشه . ( مثلا من میخوام وقتی روی یک دکمه کلیک میکنم تا وقتی دستم رو از روی دکمه کلیک برنداشتم هی یک عدد به یک متغیر اضافه بشه ) امیدوارم منظورمو خوب فهمونده باشم . سپاس

10 پاسخ

permission در ری اکت

23 ساعت پیش
توسط sina shah oveisi آپدیت شد

سلام. من یه وب اپلیکیشنی رو توسعه دادم و حالا رسیدم به user permission. به این صورت که یک api دارن که با کال کردن اون محدودیت های یوزر رو میگه که به چه چیزهایی نمیتونه دسترسی داشته باشه و باید اون محدودیت ها اعمال بشه. محدودیت ها هم به این صورت هست که به کدوم api ها میتونه دسترسی داشته باشه که اون رو در پایین میتونید ببینید ولی من اصلا هیچ دیدی ندارم که این قضیه رو چجوری باید پیاده سازی کنم. ممنون...

6 پاسخ

به کمک نیاز دارم

23 ساعت پیش
توسط erfan آپدیت شد

با سلام بنده می خوام که یک برنامه تولید کنم برای اندروید و آی او اس که بتوان ویدیو هارو رمزگذاری یا همان لایسنس گذاری کنه تا افراد غیر موجه نتوانند از آن استفاده کنند کتابخونه رو پیدا کردم که با کلیک بر روی این جا می توان این کتابخانه را ببینید این کتابخانه برای ری اکت نیتیو و برای اندروید وجود دارد ۱. آیا این کتابخانه میتونه با کاتلین همخوانی داشته باشه ۲. آیا با کاتلین میشه خروجی گرفت که با این...

2 پاسخ

ترجمه راه حل رفع ارور

24 ساعت پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

من از لاراول 5.7 استفاده میکنم موقعی که دستور php artisan optimize را میخام اجرا کنم ارور میگیرم برای رفع ارور من راهکار زیر را پیدا کردم کسی میتونه بگه دقیقا این متن چی میگه؟ To find out where exactly the issue is, you can temporarily remove $this->files->delete($configPath); from vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Foundation/Console/ConfigCacheCommand.php. By doing so bootstra...

2 پاسخ

کامپوننت در react

24 ساعت پیش
توسط Parastoo Ebrahimi آپدیت شد

سلام به همگی. یه سوال دارم. مفهوم کامپوننت ها در react چیه؟ مثلا طرف میگه که یه کامپوننت میخوام بسازم. این یعنی چی؟

1 پاسخ

fillable در لاراول

1 روز پیش
توسط JBolouri آپدیت شد

سلام دوستان.. یه ارور هنگام ذخیره دیتا دارم: Field 'mytoken' doesn't have a default value یه فیلد دارم به اسم mytoken که اطلاعاتش رو توی همون متد کنترلر یوزر خودم مشخص میکنم.. یعنی توی فیلدایی که کاربر پر میکنه برای ثبت نام وجود نداره و بعد از این که request رو داخل store کنترلر خودم دریافت میکنم حالا یه متغیر هم برای mytoken اینجا میسازم و مقدار هم بهش میدم و توی دیتایی که قراره ذخیره بشه بهش گفت...

13 پاسخ

یادگیری دو حوزه برنامه نویسی

1 روز پیش
توسط مرتضی مرادی آپدیت شد

سلام دوستان من برنامه نویس اندرویدم و چیزی نمونده که مهارت یک برنامه نویسی ارشد اندروید رو بدست بیارم. از طرفی هم به php خیلی علاقه دارم اونو تا حد بیسیک بلدم. الان مسئله اینه که موندم کلا اندروید کار کنم یا سوییچ کنم رو پی اچ پی یا اصلا جفتش رو یادبگیرم بعد یک نکته دیگه هم هست چون من فریلنس کار میکنم مجبورم کل پروژه رو خودم پیاده کنم یعنی خیلی به بک اند و ساخت پنل مدیریتی و غیره که مربوط به وب هس...

4 پاسخ

زبان cms

1 روز پیش
توسط محمد آپدیت شد

برای ایجاد سیستم مدیریت که سوالش رو قبلا پرسیدم با استفاده از این زبان ( cms ) میشه طراحیش کرد؟؟؟؟ @arian

7 پاسخ

مشکل تغییر رنگ با اسکرول جاوا اسکریپت

1 روز پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

درود دوستان... من از کدی برای تغییر رنگ مثلا منو بوت استرپ استفاده کردم ولی کار نمی کنه... این کد امتحان کردم کار نمی کرد: عنوان لینک مورد نظر کد زیر: $(document).ready(function(){ var scroll_start = 0; var startchange = $('#startchange'); var offset = startchange.offset(); if (startchange.length){ $(document).scroll(function() { scroll_start = $(this).scrollTop();...

2 پاسخ