بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگوها

فیلتر ها
دسته بندی : طراحی-وب

تفاوت میان فریمورک ها

1 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان سوالی داشتم اینکه چه تفاوتی به غیر از spa بین jquery و سایر فریمورک ها مثل ری اکت و ویو هست. در واقع چه کارهایی را می توان با فریمورک های react va vue انجام داد که انجامش با jquery ممکن نیست؟ واین که با jquery میشه api کار کرد یا باید سایر فریمورک هارو انتخاب کرد برای این کار؟ تشکر

1 پاسخ

نوشتن یک event درون کامپوننت TimeSlotGroup در calendar

1 هفته پیش
توسط مونا مطرح شد

سلام دوستان وقتتون بخیر من میخوام داخل کامپوننت TimeSlotGroup یک event پیاده سازی کنم. مشکل من اینه که دارم از یک پکیج استفاده میکنم و این کامپوننت داخل پکیج نیست که خیلی راحت بهش event اضافه کنم. با استفاده از devtools react فهمیدم که هر خانه ای که از جدول calendar انتخاب میکنم در واقع همین کامپوننت TimeSlotGroup هستش ولی این که داخل این کامپوننت، event اضافه کنم نمیدونم چجوری ممکنه. ممنون میشم...

0 پاسخ

مشکل webView در react native

1 هفته پیش
توسط sadegh karimi آپدیت شد

@ali.bayat @hesammousavi @juza66 در webVIew از embed سایت آپارات برای نمایش ویدیو استفاده میکنم زمانی که روی webView تاچ میشود تا ویدیو به نمایش در بیاید این خطا رو دریافت میکنم... Image from origin 'android-webview-video-poster://' has been blocked from loading by Cross-Origin Resource Sharing policy: No 'Access-Control-Allow-Origin' header is present on the requested resource. Origin 'https://ww...

0 پاسخ

خطای نسخه جدید گوگل SameSite

1 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام خطای جدید که تو کنسول حتی همین سایت اومده به نام SameSite البته warning هست ولی خوب میخوام ببینم کسی راه حلی براش داره؟ باید چیکار کنیم تا برطرف بشه؟ نمونه خطایی که به من میده مثل زیر هست: A cookie associated with a cross-site resource at <https://getbootstrap.com/> was set without the `SameSite` attribute. A future release of Chrome will only deliver cookies with cross-site requests if...

5 پاسخ

مشکل proxy tunneling در هنگام run گرفتن از برنامه

1 هفته پیش
توسط abbas ameiryan آپدیت شد

با سلام خدمت دوستان عزیز ... میخواستم بدونم ارور زیر رو چجور میتونم برطرف کنم ... آیا شما برخورد داشتید یا خیر ... Initializing gradle... Finished with error: ProcessException: Process "F:\flutterProjects\flutter_app\android\gradlew.bat" exited abnormally: Downloading https://services.gradle.org/distributions/gradle-4.10.2-all.zip Exception in thread "main" java.io.IOException: Unable to tunnel t...

5 پاسخ

عملیات کال کردن api در یک فایل جدا js و تغییر استیت vuex

1 هفته پیش
توسط علیرضا حمید آپدیت شد

سلام وقت بخیر من میخوام عملیات کال کردن api رو با استفاده از axios درون یک کلاس و فایل جدا بنویسم و از همون فایل بشه state که توی فایل store هست رو عوض کنه و دسترسی داشته باشه . من از vuex استفاده میکنم . فقط میخوام این اکشن ها ()getCurrentWeatherData() , getDailyWeatherData بره توی یک کلاس و فایل جدا که بتونن api رو کال کنن و مقدار state توی store رو تغییر بدن import Vue from "vue"; import Vuex f...

2 پاسخ

اخطار در کنسول سایت موقع اینسپکت المنت و بهم ریختن قالب

1 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

@hesammousavi @ali.bayat @juza66 سلام من تو لاراول یه سایت درست کردم بعد چند ماه دیدم دیزاین صفحه اول بهم ریخته و اینسپکت المنت رو تو هر مرورگری میگیرم این اخطار رو میده A cookie associated with a cross-site resource at <URL> was set without the `SameSite` attribute. A future release of Chrome will only deliver cookies with cross-site requests if they are set with `SameSite=None` and `Secu...

3 پاسخ

تغییر لینک

1 هفته پیش
توسط Matthew آپدیت شد

@ali.bayat @khanzadimahdi من یک لینکی دارم مثلا http://www.h.com که میخواهم زمانی که این لینک اجرا میشه این لینک اجرا بشه http://www.b.com میشه راهنمایی کنید

4 پاسخ

ماژول ثبت location در react native هر۳۰ ثانیه

1 هفته پیش
توسط مهناز دوستی آپدیت شد

با سلام و خسته نباشید من می خوام در برنامه react-native هر 30 ثانیه یک بار موقعیت کاربر رو بگیرم و در دیتابیس محلی ذخیره کنم. در حالتی که برنامه به پس زمینه رفته هم این ذخیره موقعیت باید انجام بشه. تو جستجویی که انجام دادم ماژول react-native-background-geolocation رو برای این مورد دیدم. ولی مساله پولی بودنش هست. برای این کار چه ماژولی رو پیشنهاد می شود؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

0 پاسخ

بوت‌استرپ در مقابل Css Grid

1 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام خسته نباشید فرق boorstrap وcss grid تو چی هستش و خیلی جاها نوشتن ما باهم استفادشون میکنیم و خیلی جاها نوشتن css grid بهتره ایا این دوتا ، دوتا چیز جدا از همن و نمیتونن جای همو بگیرن؟

5 پاسخ

از دست رفتن کیفیت عکس هنگام crop

1 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان توی اندروید استدیو وقتی عکس رو crop می کنم و بعد برای ارسال به سرور اون رو به string می کنم کیفیت عکس خیلی خیلی میاد پایین. به طوری که اصلا قابل استفاده نیست.ممنون میشم اگه کسی تا به حال به این مشکل برخورده راهنمایی کند. کد کراپ: public static void ImageCropFunction(Activity activity, Uri data, String message, int requestCode) { try { Uri uri = checkUri(data); Intent CropIntent =...

1 پاسخ

ایجاد درگاه بانکی برای اپلیکیشن اندروید

1 هفته پیش
توسط ITP ITP آپدیت شد

یه اپلیکیشن اندروید دارم که پرداخت های بانکی به این صورته که درگاه بانک از طریق وب ویو باز میشه. اما الان میخوام مثل اسنپ فود باشه یعنی درگاه بانک روی مرورگر باز شه و برگرده به صفحه پرداخت موفق(example.com/api/successfull) که داخل صفحه پرداخت موفق یه دکمه باشه برای برگشت به اپلیکیشن.برای هدایت به درگاه بانک باید برای اپ اندروید یه لینک بفرستم که example.com/api/pay هست و ازش اطلاعات پرداخت رو بگیر...

2 پاسخ

منوی بوت استرپ

1 هفته پیش
توسط Abdollah آپدیت شد

سلام خسته نباشید.. میخوام وقتی منوی من جمع میشه به حالت collapse میره بک گراند داخلش که ایتم لیست ها داخلش میقتن رنگش عوض بشه .. باید به چی استایل بدم ؟ ممنون

5 پاسخ

تشخیص درگاه بانکی بر اساس پیش شماره

1 هفته پیش
توسط Sorena آپدیت شد

سلام دوستان من با استفاده از دیزاین پترن استراتژی دو تا کلاس درگاه بانکی ایجاد کردم که به صورت دستی بدون استفاده از if و else بتونه متدها رو صدا بزنه... مسئله اونجایی هست که من میخوام به صورت خودکار براساس پیش شماره کارت تشخیص بده که از کدوم کلاس gateway استفاده کنه... مثلا الان اینکارو کردم: //Get First split (4# Length) Credit Card <=> (6037) XXXX XXXX XXXX $ccNumber = str_spli...

4 پاسخ

علاقه داشتن یا نداشتن به برنامه نویسی

1 هفته پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام دوستان من حدود ۱سال هست که با برنامه نویسی آشنا شدم... ۱۷ سالمم هست شروع کردم به تحقیق و بعد یادگیری رو شروع کردم و همینطور شاخه به شاخه پریدم که باعث شد بفهمم،"احتمالا" از موبایل خوشم میاد و برنامه نویسی موبایل رو دوست دارم ۶ماهی هست که یادگیری رو شروع کردم،اما نه پیوسته!! چرا؟ من کلی ذهنیت و تفکر منفی و غلط دارم که واقعا خیلی ازشون خستم ۶ماهه که ۱ هفته سفت میگیرم،۳هفته شل شلم! چطو...

2 پاسخ

دسترسی به اطلاعات هاست

1 هفته پیش
توسط جواد مختاری آپدیت شد

سلام من هاستم بی دلیل مسدود شده هم فضای کافی دارم و هم موعد سررسیدش دو ماه دیگس نمیدونم چرا بی دلیل مسدود شده میتونم به اطلاعات هاست دسترسی داشته باشم و یه بکاپ بگیرم ازشون؟ تیکت زدم هنوز جواب ندادن تشکر

11 پاسخ

اعمال نشدن تغیرات بر روی app js

1 هفته پیش
توسط Korosh A آپدیت شد

با سلام خسته نباشید تغییراتی را بعد از نصب کامل react native و ساخت اپ اندروید بر روی فایل app.js انجام دادم ولی زمانی که برنامه رو reload میکنم هیچ تغییری بر روی فایل انجام نمیشه و همان فایل پیشفرض خودشو میاره و تغییرات من را اعمال نمیکنه

2 پاسخ

نمایش ناجور بعضی کاراکترها

1 هفته پیش
توسط Bahman Aliveisi آپدیت شد

@hesammousavi من یک متنی دارم امایکسری کاراکتر مثل سینگل کتیشن یا دابل کوتیشن در این متن به این شکل نمایش داده میشه باید چیکار کنم رتبه کنکور عادل فردوسی پور. "تا شب کنکور فوتبال میدیدم"!!

3 پاسخ

ایجاد سایت شخصی

1 هفته پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشید. من به یه سایت شخصی نیاز دارم برای اینکه نمونه کارامو نشون بدم و اطلاعات تماسمو بذارم نظر خودم روی وردپرس بود ولی خب حس کردم یکم سنگینه و همچنین قالب خوب و ساده ای پیدا نکردم. نظر شما چیه؟ برای یه سایت شخصی ساده بهترین گزینه چیه؟ اگه وردپرسه لطفا یه قالب شخصی ساده و جمع و جور هم معرفی کنین. تشکر

3 پاسخ

متد eq

1 هفته پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام میشه لطفا یه توضیح جامع درباره این متد کسی به من بده که دقیقا این چیکار میکنه و در کجا میشه ازش به درستی استفاده کرد. eq()

3 پاسخ

مشکل در ساخت url php

1 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان میخوام یک url دلخواه به صورت ( home-۵۶۹۸/name ) در .htaccess درست کنم و قسمتی که عدد ۵۶۹۸ هستش ایدی مطلب باشه که در صفحه ادامه مطلب این عدد بگیرم و مطلب نمایش بدم همچنین name هم عنوان مطلب که جهت سئو می خوام جزوی از لینک باشه البته این مورد بگم چون عنوان فارسی نمیتونم به صورت مستقیم عنوان در صفحه ادامه مطلب بگیرم مجبورم ایدی مطلب بگیرم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

1 پاسخ

تقویم در reactjs

1 هفته پیش
توسط مونا آپدیت شد

سلام روزتون بخیر دوستان من این قطعه کد رو استفاده کردم و خطای زیر رو میده: this.currentArea = -1; schedulerData._setDocumentWidth(document.documentElement.clientWidth); this.state = { visible: false, dndContext: dndContext, contentHeight: schedulerData.getSchedulerContentDesiredHeight(), contentScrollbarHeight: 17, conten...

2 پاسخ

مشکل در ایجاد User توسط tinker در لاراول

1 هفته پیش
توسط Saied Hr آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام با tinker 10 تا یوزر بسازم ولی با خطای زیر رو به رو میشم،لطفا راهنمایی کنید. D:\\xampp\\htdocs\\laravel\\laravel\_12>php artisan tinker Psy Shell v0.9.11 (PHP 7.3.6 — cli) by Justin Hileman factory(\\App\\User::class,10)->create<<< اینم ارور PHP Notice: Undefined property: Illuminate/Database/Eloquent/FactoryBuilder::$create in Psy Shell code on line 1

1 پاسخ

اسکرول بی نهایت از طریق paginate و vuejs

1 هفته پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام دوستان برای ایجاد اسکرول بی نهایت در صفحه پست ها از طریق paginate و vuejs بهترین کار چیه ؟ چطوری دیتا رو به vue پاس بدم ؟ منظورم اینه با props باشه یا مثلا از طریق متد created درخواست axios بفرستم و پست ها رو بگیرم؟ لطفا یک توضیح کامل بدید اگر نمونه کد هم داشته باشید ممنون میشم

11 پاسخ

آیا برای اجرای VueJs در سرور نیاز به دستور npm run watch است

1 هفته پیش
توسط Mohammadreza Ghomi آپدیت شد

@Alimotreb @ali.bayat @hesammousavi سلام بنده پروژه ای که طراحی کردم بردم در سرور مجازی همه جا به درستی کار میکنه به جز اون قسمتی که مربوط به app.js میشه یعنی به درستی عمل نمیکنه. به طور مثال توی لوکال در ویو جی اس اطلاعات باید میرفت از مسیر http://localhost:8000/data با اینکه در کد های کامپوننت تغییر ایجاد کردم و جای localhost:8000 دامنه خودمو قرار دادم بازم میخواد از آدرس قبلی بخونه بعد مشکل دید...

1 پاسخ

مشکل در ارسال اطلاعات axios

1 هفته پیش
توسط رضا آپدیت شد

سلام خسته نباشد آقای موسوی عزیز امیدوارم عنوان رو درست نوشته باشم. با استفاده از Axios و متد post در خواستی رو ارسال میکنم در خواست درست انجام میشه ولی مثلا 10 بار این درخواست تکرار میشه البته در مرورگر کروم درسته ولی مثلا فایرفاکس به این ایراد برخوردم ممنون میشم راهنمایی کنید @hesammousavi

2 پاسخ

نمایش صفحه html

1 هفته پیش
توسط سامان آپدیت شد

سلام دوستان . من یه برنامه ای تحت وب که با html css javascript نوشتم ، دارم که از کاربر در بخش ورودی ، دیتا میگیره و در بخش گزارشات ، میتونه از این دیتاها گزارشات مختلفی بده . قاعدتا باید روی هر کامپیوتری این اتفاق بیافته ولی امروز دیدم که برخی (نه همه ) گزارشات روی فقط یک کامپیوتر نشون داده نمیشن . روی کامپیوترهای دیگه مشاهده میشن و مشکلی ندارن . گفتم شاید از بروزرش باشه ولی اونم نبود . عجیبه برا...

6 پاسخ

جلوگیری از publish پکیج وقتی یک بار publish شده باشد

1 هفته پیش
توسط amir آپدیت شد

سلام ، من یک پکیج نوشتم که میخوام اکثر فایلاش publish بشه که برنامه نویس بتونه هرجور که نیازه تغییرش بده حالا میخوام این قابلیت باشه که اگر یکبار publish شده این پکیج، دیگه فایل هایی که از قبل publish شده مجدد publish نشه . خلاسه حرفم این کار کاربر وقتی publish کرد و تو فایل ها تغییر ایجاد کرد، با publish مجدد اون تغییرات و کد هایی که نوشته از بین نره . باید چیکار کنم ؟

1 پاسخ