بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگوها

فیلتر ها
دسته بندی : طراحی-وب

دریافت parse کردن سایت بورس

2 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان یه مشکلی برخوردم میخاستم برای بورس یه ابزار درست کنم و اطلاعات صفحه های بورس رو بگیرم ولی وقتی که با کتابخانه requests داده ها رو دریافت میکنم <div class="aspNetHidden"> این کلاس اضافه میشه و تمام اطلاعات صفحه اول بورس مخفی میشه یکم در موردش تحقیق کردم و فقط اینو پیدا کردم : Pooya site builder (psb) is an easy to use database driven web content management and security...

1 پاسخ

کپی کردن رکورد با لاراول

2 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام یک روکورد کپی کنم با جدول هایی که با آن در ارتباطه دوتا جدول transfer , package این کدمه: $newTour = $tour->replicate(); $newTour->push(); کسی میدونه؟

1 پاسخ

ضبط صدا و آپلود در سرور

2 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام و خسته نباشید خدمت اساتید بنده رو یه اپی دارم کار میکنم که باید صدارو ضبط کنه و بعد فایل ضبط شده رو بشه آپلود کرد الان دارم از پکیج react-native-audio استفاده میکنم فایل ضبط میشه با استفاده از پکیج react-native-sound به درستی پخش میشه . url ی که از فایل میده اینه /data/user/0/com.appae/files/test.aac وقتی فایل رو با استفاده از پکیج rn-fetch-blob میخونم این اطلاعات رو میده { filename :...

4 پاسخ

مشکل در لینک سئو فایل php

2 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان با استفاده از دستور زیر در فایل .htaccess لینک متد get از حالت moro.php?title به حال home/ تغییر دادم ولی مشکلی که دارم اینکه وقتی حروف فارسی وارد می کنیم لینک کار نمیکنه ولی وقتی حروف انگلیسی یا ترکیب حروف انگلیسی با عدد یا عدد استفاده می کنم کار میکنه ممنون میشم راهنمایی کنید. RewriteEngine On RewriteCond %{SCRIPT\_FILENAME} !-d RewriteCond %{SCRIPT\_FILENAME} !-f RewriteRule...

1 پاسخ

مشکل در owl carousel

2 هفته پیش
توسط Abdollah آپدیت شد

سلام دوستان. در owl carousel موقع کلیک رو کلیدهای next و prev دور کلیدها بوردر نقطه ای سیاه رنگ میفته، دلیلش چیه و چطور حل میشه؟ میتونید در تصویر زیر مشاهده کنید: http://uupload.ir/files/9h7l_untitled.jpg متشکرم.

2 پاسخ

نصب پروژه لاراولی بر روی سرور لینوکس از طریق ssh

2 هفته پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

سلام دوستان میخواستم سایتی که طراحی کردم رو بالا بیارم الان یه سرور مجازی گرفتم لطفا برام توضیح بدید الان چطوری پروژه رو از طریق ssh انتقال بدم و چطوری ران کنم ممنون @hesammousavi @ali.bayat @Alimotreb @juza66

4 پاسخ

نمایش دیتابانک

2 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان ممنون میشم اگر من رو راهنمایی بفرمایید. من یه فیلدی دارم که قراره توش شماره ای کاربر وارد کنه به عنوان شماره منطقه سکونتش، و بعدش با کمک ajax با توجه به دیتابانک مناطقی که وجود داره، نام اون منطقه با توجه به شماره ای که وارد میشه در زیر همون فیلد به نمایش کاربر دربیاد. میشه من رو راهنمایی بفرمایید که از چه روشی برای نمایشش کمک بگیرم پیشاپیش ممنون

1 پاسخ

سایت پلازا و نحوه استخدامش و دوره هاش

2 هفته پیش
توسط داود خانی آپدیت شد

وب سایت پلازا روش استخدامی داره که در نوع خودش کمی متفاوته. برای مثال الآن برای استخدام سئو فنی یک دوره آموزشی رایگان ترتیب داده. برای ثبت نام تو این دوره 50 میلیون سفته داده میشه و تعهد 5 ساله از شما گرفته میشه. طی دوره آموزش طراحی فرانت اند آموزش داده میشه و بعد وارد مباحث سئو فنی میشن. این دوره امورش احتمال داره که 6 تا 7 ماه طول بکشه. یه کمک هزینه ای هم در طول دوره میدن و میگن اگر که خوب بودید...

3 پاسخ

ویرایش کد ها

2 هفته پیش
توسط shomareyek آپدیت شد

سلام ببخشید من یه مشکلی دارم اگر میشه سریع پاسخ بدید من یه پروژه وب سایت زدم روی یک هاست هست. این رو فروختم به یک شخصی بعدش همین پروژه رو روی همون هاست چند تا کپی گرفتم و فروختم به کسای دیگه. الان اگر یک مشکل توی یکی از صفحات این سایت پیش بیاد و بخوام کد رو تغییر بدم باید برم توی تک تک اونا و تغییرشون بدم. راه حلی دارین که بشه یک دونه رو تغییر داد و بقیه هم خودکار تغییر کنن(نرم افزاری یا هر چیز دی...

4 پاسخ

سوال در مورد متد آپدیت لاراول

2 هفته پیش
توسط مصطفی آپدیت شد

دوستان سلام. یه سوال در مورد متد اپدیت در کنترولر لاراول داشتم شما یک جدول با دو کالن : توضیحات و عکس در نظر بگیرید . حالا کاربر میخاد یک ردیف رو ویرایش کنه . مشکل اینجا پیش میاد که کاربر فقط توضیحات رو ویرایش میکنه و بعد ذخیره رو میزنه و لاراول میگه مقدار عکس نمیتونه خالی باشه . خودم اومدم یک if و else گزاشتم و مشکلو اینجوری رفع کردم $validate = $this->validate($request,[...

2 پاسخ

آموزش swagger

2 هفته پیش
توسط مصطفی آپدیت شد

سلام کسی آموزش یا ویدویی آموزش کار با swagger در لاراول رو داره

9 پاسخ

ساخت نرم افزار با react native

2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

با سلام.بنده میخوام نرم افزار موبایل بزنم.react js هم بلدم ولی تجربه react native رو ندارم. نرم افزاری که میخوام بزنم بیشتر tracking هست و ویژگی مهمی که دنبالشم اینه که استفاده از fakeLocation رو تو نرم افزار بگیرم. آیا با react native امکانش هست؟ کتابخونه ای برای این مورد داره؟کسی همچین چیزی امتحان کرده؟ مورد دومی که سوال دارم مربوط به کش شدن دیتای مربوط به لوکیشن کاربر هست...تو اپ موبایل امکان...

4 پاسخ

جلوگیری از ارسال فرم با دکمه اینتر

2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

یه فرم ثبت محصول دارم که bootstrap-tagsinput رو بهش اضافه کردم. مشکل اینجاست که وقتی اینتر میزنم تا تگ ها از هم جدا شوند فرم ارسال میشه و به صفحه بعد میره راه حلش چیه؟ دقت کنید که اگه کلا جلوی اینتر رو با کدهای جی کوئری یا جاوااسکریپت بگیرم دیگه bootstrap-tagsinput هم کار نمیکنه

12 پاسخ

چالش پذیری و قدرت حل مسئاله

2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام و قت بخیر خدمت دوستان عزیز و استاد موسوی دوست داشتنی دوستان من وقتی ویدو های آموزشی رو مشاهده میکنم به راحتی موضوع رو متوجه میشم و مثال ها رو کامل حل می کنم و مطالب رو بصورت استاندارد ، کامل و خوب یاد میگیرم طبق آموزش های جامع استاد موسوی اما مشکلی که دارم اینه که وقتی داخل پروژه هام می خوام اون ها رو استفاده کنم به مشکل بر می خورم و مطالب یاد گرفته شده رو بصورت کامل نمی تونم پیاده سازی کنم و...

6 پاسخ

پکیج پرداخت انلاین لاراول برای تمامی درگاه ها

2 هفته پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام به دوستان عزیز. من پکیجی نوشتم که به صورت درایوری کار میکنه و شما در صورتی که یک درگاه پرداخت داشته باشید و بعدا بخواید از یک درگاه به درگاه دیگری مهاجرت کنید نیازی نیست دوباره کدنویسی کنید و کدها رو تغییر بدید بلکه فقط اسم درگاه رو تغییر میدین. لینک پکیج به صورت زیر هست: https://github.com/shetabit/payment دوستانی که از پکیج خوششون اومده و داخل گیت هاب فعالیت دارن لطفا استار بدن تا پکیج بیشت...

20 پاسخ

عدم اجرای برنامه

2 هفته پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

وقت بخیر من مطابق اموزش فلاتر موجود در سایت قسمت 17 دقیقا پیش رفتم اما اپلیکیشن واسه من build نمیشه و کراش میکنه هم روی emulator و هم روی گوشی import 'package:flutter/material.dart'; void main() => runApp(MyApp()); class MyApp extends StatelessWidget { @override Widget build(BuildContext context){ return MaterialApp( title: 'دیوار', home: adsList( ads : <Adverti...

1 پاسخ

حجیم شدن فایل لاگ بدلیل وجود یک خطای تکراری

2 هفته پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

با سلام خدمت همه دوستان یه مشکلی که اخیرا برام پیش اومده اینه که فایل log وبسایتم به شدت حجیم میشه وقتی درونش رو بررسی میکنم میبینم همش داره یک خطا رو تکرار میکنه. مثل خطای زیر : \[2019-11-30 13:53:03\] production.ERROR: Undefined variable: errors (View: /home/bkelasir/public\_html/site/resources/views/sections/errors.blade.php) ... این باعث میشه لاگ به شدت سنگین بشه و سایت دیگه نتونه بالا بیاد....

3 پاسخ

نشان ندادن localhost

2 هفته پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام من تحت هیچ شرایطی نمیتونم به صورت localhost پروژه خودم رو روی مرورگر ببینم چه عللی میتونه داشته باشه! router رو ساختم controller هم ساختم همچنین view رو توی فایل اصلی هم use کردم همه چی درسته! اما نمایش نمیده اون روت رو

6 پاسخ

طراحی سایت روزنامه

2 هفته پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام دوستان من می خوام سایتی شبیه روزنامه شرق درست کنم ، کسی تجربه ای تو این زمینه داره ، من سایت خبری زیاد درست کردم ولی توی این انگار قالبش از map استفاده می کنم و اینکه توی سی ام اسش باید چه جوری بگی مثلا اگه رو این مپ کلیک کرد خبرشو بازکنه اگه رو اون مپ خبر اونو باز کنه ممنون می شم پاسخ بدین

4 پاسخ

سایت چند زبانه

2 هفته پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام دوستان گل من میخام سایت رو دو زبانه کنم بهترین راه حل به نظر شما چیه؟ اگه میشه کامل توضیح بدید مراحلشو @hesammousavi @ali.bayat @Alimotreb @juza66

7 پاسخ

متغیر در متن

2 هفته پیش
توسط فرهاد آپدیت شد

سلام من یه حلقه با for دارم بعد میخوام در سلکتورهای جی کوئری ازش استفاده کنم در اینجا من تعدای دکمه با آیدی دارم که از ( btn0 ) شروع میشه و تا ( btn9 ) تموم میشع میخوام با i این کار رو تکرار کنم و یه متغیر آرایه ای دارم به اسم rand که میخوام بازم با i مقدار هاشو برگردونه for(var i = 0 ; i < 10 ; i++){ $("btn{i}").text(rand[{i}]); } @hesammousavi @ali.bayat

1 پاسخ

دسترسی به اینترنت آزاد

2 هفته پیش
توسط siamak dal آپدیت شد

سلام دوستان، تو منطقه ما هنوز بعد سه هفته اینترنت وصل نشده. سرور سایت خودمم خارجیه نمیتونم وارد شم... پروکسی مروگر یا راه حلی چیزی... نداره؟ بجز VPS

5 پاسخ

مشکل در پیاده‌سازی lazyload

2 هفته پیش
توسط Ashkan Nazari آپدیت شد

سلام. من میخوام توی vue-router از lazyload استفاذه کنم. کد های زیادی توی اینترنت دیدم و استفاده کردم و روی لوکال کار کرده، اما وقتی از سایت build میگیرم و میزارم روی سرور خطای زیر رو میده : [Vue warn]: Error in beforeCreate hook: "TypeError: webpack_require(...) is not a function" من به صورت های زیر کامپوننت رو توی vue-router تعریف میکنم : const Home = r => require.ensure([], () => r(require...

4 پاسخ

مشکل در rest api

2 هفته پیش
توسط رضا آپدیت شد

سلام با کمک ویو جی اس به وب سرویس متصل میشم و اطلاعاتم سمت سرور دریافت میشه ولی در پاسخ خطای زبر رو دریافت میکنم Access to XMLHttpRequest at '<http://127.0.0.1:8080/?id=1112&username=1&password=1>' from origin '<http://localhost:8000>' has been blocked by CORS policy: No 'Access-Control-Allow-Origin' header is present on the requested resource. راهایی که سرچ کردم هم جواب نگرفتم...

4 پاسخ

مشکل در پکیج eloquent sluggable

2 هفته پیش
توسط Clash Clans آپدیت شد

سلام جدیدترین نسخه eloquent-sluggable رو نصب کردم موقع ذخیره کردن اطلاعات slug رو به صرت فینگلش ذخیره میکند حتی method فارسی رو داخل تنظیمات قرار داده ام 'method' => function($string, $separator = '-') { $_transliteration = ["/ö|œ/" => "e", "/ü/" => "e", "/Ä/" => "e", "/Ü/" => "e", "/Ö/" => "e", "/À|Á|Â|Ã|Å|Ǻ|Ā|Ă...

5 پاسخ

فوتر شبکه های اجتماعی

2 هفته پیش
توسط mozhgan آپدیت شد

سلام خسته نباشید ... من در پایین فوتر عکس شبکه های اجتماعی گذاشتم ولی میخوام وقتی در حالت موبایل رفت به صورت ستونی در بیاد ودر حالت لارج به بعد به حالت ردیفی باید چی کار کنم ؟... ممنون میشم .

4 پاسخ

وب سایت ها restfull api های شبیه firebase

2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام من برای بخش بک اند برای پروژه های تمرینی از فایربیس استفاده میکنم اما متاسفانه سایت فیلتر و جدیدا موقع build project نمیدونم چرا فقط loading نمایش میده و چیزی باز نمیکنه. میشه بفرمایید آیا بجز فایربیس راهی برای برطرف سازی این مشکل هست مثلا وب سایتی شبیه فایربیس. باسپاس فراوان. @hesammousavi @ali.bayat @juza۶۶ @Alimotreb @Alimotreb @milad @mehdisut @tefo.ha۲۷

1 پاسخ