سوالات و گفتگوها

فیلتر ها
دسته بندی : وردپرس

فلاتر و دارت

0 ثانیه پیش
توسط reza آپدیت شد

سلام وقت بخیر با فلاتر تا چه حد میشه برنامه نویسی پیشرفته انجام داد ؟ مثلا من میخوام یه اپ بسازم که اطلاعات از کاربر بگیره نمودار بده بهش توی دیتابیس با بقیه کسایی که ثبت کردن مقایسه بکنه یا اینکه به گوشی دسترسی پیدا کنه و بتونه سایر اپ ها رو محدود کنه برای ثبت فعالیت کاربر برای هنگام مطالعه کردنش همچین کارایی میشه کرد ؟ و در ادامه این سوال اپ ویندوزی و وب اپلیکیشن هم میشه ؟ و اینکه امکانی داره ک...

6 پاسخ

استخدام در زمینه front end

3 دقیقه پیش
توسط reza آپدیت شد

سلام خدمت همه دوستان من مدتی هست که یادگیری طراحی وب سمت کلاینت، front end رو شروع کردم،،،و در حال یادگیری و مسلط شدن به html, css, bootstrap هستم و ی نمونه کار آنلاین طراحی کردم و در حال حاضر هم در یک شرکت طراحی وب تا اخر تیر ماه به مدت ۲ ماه کاراموز هستم ،،، میخواستم دوستانی که با تجربه هستن تجربه پیدا کردن اولین کارشون رو بگن و راهنمایی کنن که برای استخدام در زمینه front end ، چه مهارتهایی باید...

8 پاسخ

فعالیت در پونیشا

2 ساعت پیش
توسط علیرضا مطرح شد

سلام، وقت بخیر . چندتا سوال در مورد پونیشا : 1 - بعنوان کسی که تازه پروژه ها رو میخوام پذیرش کنم اگر بهردلیلی قادر به انجام پروژه نبودم (البته طبعا مواردی در حد ادیت یک پروژه و موارد ساده رو انتخاب میکنم .. ولی خب بهردلیلی دیدم کار من نیست) چه اتفاقی میفته؟ جدای بحث قوانین خودم هم آدم ملاحظه کاری هستم و نمیخوام وقت و اعتماد کسی سلب بشه. 2 - قیمت گذاری و اینا چطور هست مثلا حتما پیشنهاد پیش پرداخت...

0 پاسخ

استفاده از pusher

2 ساعت پیش
توسط علیرضا آپدیت شد

سلام دوستان . من تقریبا همه سوالات مربوط به pusher رو که در سایت وجود داشت رو مطالعه کردم . تا حالا من اپلیکیشن ریل تایم نداشتم و الان مجبورم یکی بنویسم و چند تا سوال داشتم که ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند . ۱ :‌ من دیروز رفتم تو سایت pusher  در قسمت pricing  دیگه خبری از پلن رایگان نبود . ( آیا هنوز اون داستان ۲۰۰ هزار تا درخواست در روز بربقرار هست ؟) ۲: اخیرا کسی از pusher  استفاده کرده ؟...

1 پاسخ

مشکل جدی در VS CODE

2 ساعت پیش
توسط آرین آپدیت شد

دوستان داشتم با vs code کار میکردم یهو همه چی صفر شد افزونه ها روش نصب هست ولی همه چی غیر فعال شده هیچ فرمتی رو نمیخونه کلا قاطی کرده و هر کاری میکنم دوباره واردش میشم برمیگرده همون حالت صفرش @mohsenbostan @arian

5 پاسخ

نمایش تصویر از داخل storage public

6 ساعت پیش
توسط حسین آپدیت شد

سلام دوستان.. تصویر داخل پوشه public مربوط به storage آپلود میشه.. توی ویو، توی تگ ایمیج آدرسشو که میدم لود نمیشه.. src="{{ asset('storage/'. $admin->image_addr) }}" دقیقا از همین dd هم که گرفتم دیدم آدرسش درسته فقط نشون نمیده.. "http://localhost:۸۰۰۰/storage/Data/Admins/۹LIXJfoUpdIgqJDEszZZBwCT۸jopn۸IA/۹LIXJfoUpdIgqJDEszZZBwCT۸jopn۸IA.jpg" php artisan storage:link رو هم اجرا کردم و پوشه لینک ش...

8 پاسخ

لیست تغییرات راکت در سال 99

7 ساعت پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

مثل سال قبل تو این گفتگو قصد دارم لیست تغییرات اعمال شده در راکت مربوط به سال 99 را به شکل لیست‌گونه به همراه تاریخ اعمال تغییرات در اختیار دوستان قرار دهم. - 30 فروردین اعمال تجربه کاربری به ازای میزان مشاهده ویدیو‌های آنلاین از سایت . ( این تجربه کاربری برای خرید‌های بعدی از سایت میتواند مورد استفاده قرار بگیرد. ) تغییر هدر سایت ( رنگ‌ها و تغییرات جزئی ) - 23 اردیبهشت اضافه کردن دکمه اشتراک‌گ...

33 پاسخ

پروژه هاي open source

7 ساعت پیش
توسط saman آپدیت شد

سلام من در زمينه فرانت وقتي يك پروژه اوپن سورس رو ميبينم مثلاً طراحي hamburger menu به ١٠٠ روش ممكنه پياده سازي شده باشه و وقتي كد html css رو ميبينم بايد كلي تحليل كنم كه به چه صورت نوشته شده و فلان كلاس چطوري پياده سازي شده. حالا سوالي دارم اينه كه براي كد هاي سمت سرور هم پروژه هاي اپن سورس كه موجود هست ممكنه يك كار به چندين روش پياده سازي بشه و درك نوشته شدن كد مثل فرانت سخت باشه يا اين كه معم...

2 پاسخ

برگشت به اپلیکیشن بعد از پرداخت آنلاین

9 ساعت پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

@ali.farmani سلام دوستان من بعد از پرداحت آنلاین میخوام کاربر روی یه لینک یا دکمه ای کلیک کنه و به اپ برگرده باید چیکار کنم؟ (نمیتونم از وب ویو داخل خود اپ استفاده کنم به خاطر قوانین کافه بازار حتما باید پرداخت داخل مرورگر انجام بشه) ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر

6 پاسخ

خطای ERR-NETWORK-IO-SUSPENDED

9 ساعت پیش
توسط Mostafa Nazar مطرح شد

سلام خطا ی زیر رو دارم علیرغم اینکه اتصال کار میکنه مشکل از کجاست با تشکر https://tmysite.ir:۸۹۹۰/socket.io/?EIO=۳&transport=polling&t=N۹XZiyG net::ERR_NETWORK_IO_SUSPENDED

0 پاسخ

استفاده از route لاراول یا api

10 ساعت پیش
توسط وحید آپدیت شد

سلام دوستان.میخواستم بدونم تو یه پروژه لاراول اگه بخام reactjsکار کنم بهتره از routeخود لاراول استفاده کنم یا پروژمو جدا کنم ؟ کدوم روش بهتره و بیشتر استفاده میشه؟

1 پاسخ

مشکل در اتصال زرین پال به درگاه بانک

10 ساعت پیش
توسط وحید آپدیت شد

سلام.من وقتی تو حالت enableSandbox از زرین پال استفاده میکنم درسته ولی وقتی به درگاه اصلی بانک وصل میکنم این صفحه میاد.مشکل از چیه؟ اینم کد: $zarinpal = new Zarinpal('xxx'); // $zarinpal->enableSandbox(); // active sandbox mod for test env $zarinpal->isZarinGate(); // active zarinGate mode $results = $zarinpal->request( route('admin_dashboard.zarinpalCalllb...

3 پاسخ

روت های تو در تو در react

11 ساعت پیش
توسط محمدسجاد دباغ آپدیت شد

سلام دوستان چطور میشه روت های تو در تو در react ایجاد کرد. فرض کنید روت های ما به صورت زیر است: / // for all pages / // for index (home page) /login /about /contact-us ... ... /panel // for panel / //for panel index /users /payments /posts ... ...

6 پاسخ

تفاوت joinها و ریلیشن ها

12 ساعت پیش
توسط moh_asl22 آپدیت شد

سلام دوستان میخواستم فرق بین join ها و ریلیشن ها برای دریافت اطلاعات از چند تیبل از دیتابیس رو بدونم و اینکه کدومشون بهتره و اینکه اگه فقط از join ها استفاده بشه کار درستی هست.

4 پاسخ

سمت سرور و دیتابیس آفلاین

12 ساعت پیش
توسط محمدرضا احمی مطرح شد

سلام وقت بخیر برای سمت سرور فلاتر php باید بلد باشیم ؟ بعد اگر خواستیم دیتابیسش آفلاین باشه چطور ؟ @hesammousavi ممنون میشم راهنمایی کنید این موارد رو و اینکه در فلاتر تا چه سطح میشه پیشرفته کار کرد ؟ امکان نمودارسازی برای هرکاربر به صورت خودکار و همچنین مقایسه با دیگر کاربرای اپ و همچنین دسترسی به گوشی برای بستن سایر اپ ها هنگام مطالعه میشه فراهم کرد ؟

0 پاسخ

کلاس دادن به کامپوننت ها

15 ساعت پیش
توسط mesusjk آپدیت شد

سلام دوستان. یه کامپوننت ساختم و توی فایل App ایمپورتش کردم. الان میخوام توی همین فایل App، به این کامپوننت کلاس بدم. چطور این کارو بکنم؟

4 پاسخ

چگونه میتوان از ربات تلگرام کسب در آمد کرد.

16 ساعت پیش
توسط محمدرضا احمی آپدیت شد

با سلام، چگونه میتوانم با استفاده از ربات🤖 تلگرامی که خودم طراحی کردم کسی در آمد کرد. و یا به عنوان مثال در ازای دادن خدمات مورد نظر برای فردی از آن فرد ماهیانه هزینه بابت اشتراک ربات 🤖 بپردازد. و یا با اصطلاح ربات 🤖 اشتراکی ساخت . لطفاً پاسخ ها را دقیق توضیح بدهید زیرا بنده اولین ربات 🤖 تلگرامی است که طراحی میکنم . باتشکر.💐.

1 پاسخ

adobe xd و flutter

16 ساعت پیش
توسط محمدرضا احمی آپدیت شد

سلام و عرض وقت بخیر در حال حاضر امکان خروجی ادوب ایکس دی به ui فلاتر فراهم شده ؟ چون یه سری ویدیو توی یوتیوب دیدم همچین کاری کرده بودن ولی توی ادوبی نتونستم پیدا کنم اگر کسی اشنایی داره و کار کرده این موضوع رو لطفا راهنمایی کنید موفق باشید

1 پاسخ

بعد از sass

17 ساعت پیش
توسط میلاد آپدیت شد

خب دوستان sass رو هم بالاخره یاد گرفتم بعدش باید چه فریمورکی یاد بگیرم؟ @mohsenbostan @arian @milad @mohsenbostan @aramnima50 و بقیه ی دوستان

11 پاسخ

خوندن متغیر در جاواسکریپت

17 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام خدمت همه دوستان من از بلید توی جاوااسکریپت استفاده کردم میخوام یه متغیری که توی جاوااسکریپته را توی بلید استفاده کنم نمیشناسه این خطا را میده Use of undefined constant videoId - assumed 'videoId' اینم کده بنظرم ساده میاد ولی هر کاری کردم نشد '{{ URL::signedRoute('downloadvideo', ['video_Id' => videoId]) }}'

1 پاسخ

زمان و مکان برگزاری همایش و سمینار های برنامه نویسی

18 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان من مدت کمی برنامه نویسی ریکت انجام میدم لازم و ضروری میدونم که در سمینار های برنامه نویسی شرکت کنم و از متد های برنامه نویسی و اینکه هدف در اینده به چه سمت و سویی میره اگاه بشم اما هیچ اطلاعی ندارم ایا این سمینارها برگزار میشه یا زمانش چه وقتی هستش و گجا برگزار میشه لطفا اگر کسی از دوستان میدونه لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

1 پاسخ

میزان مصرف اینترنت

18 ساعت پیش
توسط iman آپدیت شد

سلام دوستان. بنظرتون اگه مدت زمان هر ویدئوی آموزشی توی راکت رو به صورت میانگین، 10 دقیقه بگیریم و به صورت آنلاین تماشا کنیم؛ هر ویدئو چقدر اینترنت مصرف میکنه؟

1 پاسخ

قرار دادن تمام اسکرریپت ها در app.js

19 ساعت پیش
توسط محسن بستان آپدیت شد

سلام من یه مشکل که دارم اینه وقتی از یه کتاب خونه استفاده میکنم . مثلا یه پلیر انلاین و کد هایی که برا اجراش لازم هست رو توی app.js مینویسم ولی کار نمیکنه بعد که کد هارو از app.js خارج و توی مثلا index.php مینویسم کار میکنن البته بعضی کدا که مربوط به درخواست های ایجکس و چیزای دیگس به درستی اونجا کار میکنن .... مشکل از چی میتونه باشه ?

1 پاسخ

مشکلات کار در شرکت برای برنامه نویسان

19 ساعت پیش
توسط milad hp آپدیت شد

درود دوستان... دو ساعت پیش با رییس و مدیر شرکت بحث می کردیم که می گفت طراحی و کد نویسی پوسته وردپرس یک روزه تمام کن... بعدش مدیر فنی باز هم به من گفت باید ۱۲ ساعته باید پوسته رو تحویل بدید و اگر کار رو زود تمام نکنید می سپرم به یکی دیگه که جوری تهدیدم کرد که می گفت قبل وردپرس کار داشتیم ۴ ساعته پوسته وردپرس رو کد نویسی و بالا می آورد و من تعجب کردم ... سه روزه با بدبختی صفحه اول پوسته با بوت استرپ...

18 پاسخ

ساخت layout

21 ساعت پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام ساده ترين و سريع ترين راه ساخت layout يك وب سايت استفاده از چه تكنولوژي هست؟ ( به غير از بوت استرپ)

3 پاسخ

سوال در رابطه با دیتابیس مونگو

22 ساعت پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشید فرض کنید میخوایم سیستم بلاگ طراحی کنیم. سه تا جدول داریم. post-postmeta-comment مثل تصویر زیر اگه بخوایم این بانکو با mongoDB پیاده سازی کنیم چند تا ابهام برام پیش اومده. 1- راه اول اینه که هر سه تا جدولو داخل یک کالکشن پیاده سازی کنیم.(مثلا ارتباط یک به چند) 2- راه دوم اینه که باید از کالکشن جدید بسازی. اگه از راه اول بریم جلو با رشد برنامه مواجه میشیم و با توجه به محدود...

1 پاسخ

ایجاد زیرساخت یک Messenger

22 ساعت پیش
توسط محسن بستان آپدیت شد

سلام و عرض ادب پروژه نسبتا بزرگی در حال توسعه داریم که مربوط به یک مسنجر هست میخوام از دوستانی که تجربه معماری این نوع سیستم هارو دارن یک راهنمایی کوچیک بگیرم برای پیاده سازی ساختاری مثل واتس اپ یا تلگرام معمولا از چه معماری استفاده میشه؟ سمت سرور رو داریم با kafka میزنیم و ارتباط دیوایس ها با سرور هم با socket.io میخوام ببینم این روشی که داریم میریم جلو صحیح هست و جواب چند میلیون کاربر رو میتونه...

1 پاسخ

استفاده از ماژول اثر انگشت

1 روز پیش
توسط نوید آپدیت شد

سلام دوستان ما یه سامانه ثبت اطلاعات مشتریان داریم که تحت وب هست و با لاراول زدیم حالا میخوایم از همه مشتریان مون اثر انگشت بگیریم و در کنار اطلاعاتش ذخیره کنیم تا بعدا بتونیم با اثر انگشتش به اطلاعاتش دسترسی پیدا کنیم. برای اینکار کلا باید چه کارهایی انجام بشه ؟ آیا قسمت دریافت اثر انگشت باید تحت دسکتاپ یا اندروئید نوشته بشه و اصلا این ماژول ها چه فایلی بعد اسکن در اختیارمون میزارن ممنون میشم توض...

4 پاسخ