بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگوها

رسپانسیو دیزاین

11 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان یه سوال کوچیکی داشتم اینه که شما وقتی تو html مثلا هدرو طراحی کردین میرین سراغ رسپانسیو کردن اون هدر و بعد میرین دنبال درست کردن بقیه صفحه و در اخر که صفحه تموم شد برمیگردین رسپانسیوش میکنین؟

4 پاسخ

حذف vue js از laravel mix

11 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام من سعی دارم ک با vue رو بصورت کامل از پروژه لاراول حذف کنم و فقط میخوام با laravel mix فایل هامو فشرده کنم، ولی موقع زدن npm run watch میاد vue template compiler رو دانلود و نصب میکنه. "devDependencies": { "cross-env": "^5.1", "jquery": "^1.10.1", "laravel-mix": "^4.0.7", "sass": "^1.15.2", "sass-loader": "^7.1.0" } نگاه کنید vue رو حذف کردم و در ف...

4 پاسخ

پرداخت برای دوره های آموزش نقدی جزو حساب ویژه هم هست

11 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

درود به همه دوستان من تازه با سایت راکت آشنا شدم و میخواستم بدون آیا پرداختی که برای یک دوره آموزشی نقدی انجام میشه با حساب میهمان هم شدنی هست یا اول باید حساب ویژه رو خریداری کنم بعد پرداخت برای دوره های آموزشی نقدی سایت ممنون

7 پاسخ

درسترسی به پوشه public لاراول در url

11 ماه پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان من یک پروژه لاراولی خریدم و الان میخوام برای خودم ویرایشش کنم و برای این ویرایش باید یک سری کتاب خونه ها در پوشه public ایجاد کنم و درون کد های blade به اون کتابخونه ها دسترسی داشته باشم ولی وقتی فایل ها رو درون اون پوشه قرار میدم و مسیرشون رو درون url وارد میکنم به من خطای 404 میده و میگه شما اجازه دسترسی ندارید. ولی فایل هایی که خودش درون اون پوشه public ریخته به راحتی باز میشه و هیچ...

14 پاسخ

مشکل در navigate کردن بین صفحات در react native

11 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام من میخوام برای حرکت بین صفحات برنامه از react-navigation استفاده کنم اما توی یه مورد خاص به مشکل خوردم! سه تا صفحه دارم که میخوام بینشون حرکت کنم. اول از صفحه 1 که صفحه اصلی من هست میخوام برم توی صفحه 2 بعد از صفحه 2 میخوام برم به صفحه 3 تا اینجا همه چیز درست پیش میره حالا میخوام از صفحه 3 برم توی صفحه 2 البته با اطلاعات جدید اما اتفاقی که میوفته اینه که عملا مرحله اخر مثل دکمه back عمل میکن...

1 پاسخ

مستند سازی کامل و استاندارد توابع رابط‌های برنامه نویس

11 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان وقت بخیر به شرکت استخدامی زده یکی از گزینه هاش اینه: "توانایی مستند سازی کامل و استاندارد توابع رابط‌های برنامه نویس" اگه میشه در مورد روش های مستند سازی توضیح بدین یا منبعی باشه که بتونم بصورت حرفه ای یاد بگیرم ممنون میشم

2 پاسخ

تغییر id در جی کوئری

11 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام من می خوام id زیر رو یه واحد اضافه کنم pl_repeat_download_3_pl_download_title بشه pl_repeat_download_4_pl_download_title برای این کار کد زیر رو استفاده کردم ولی کار نمی کنه : $item.val('').attr('id', function(index, id) { // jQuery('.wp-editor-wrap').find('') return id.replace(/(d+)/, function(fullMatch, n) { return Numbe...

1 پاسخ

Android Studio Emulator Process finished with exit code 0

11 ماه پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

@hesammousavi وقتی میخوام شبیه ساز رو اجرا کنم این ارور رو میده: Emulator: Process finished with exit code 0 مشکل چیه؟ می تونید این مشکلو در این فیلم ببینید لینک دانلود فیلم

1 پاسخ

نصب پکیج socilat

11 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

موقعه نصب پکیج socilat Problem 1 artisaninweb/laravel-soap 0.3.0.9 requires ext-soap * -> the requested PHP extension soap is missing from your system. artisaninweb/laravel-soap 0.3.0.8 requires ext-soap * -> the requested PHP extension soap is missing from your system. artisaninweb/laravel-soap 0.3.0.7 requires ext-soap * -> the requested PHP extension soap is missing from your system....

3 پاسخ

آپلود فایل های سنگین

11 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

برای آپلود فایل های سنگین چیکار کنم . همه تنظیمات لازم برای php.ini هم زدم اما بعد از 10 15 دقیقه commection reset و هیچی به هیچی. کمکم کنید . ممنون

2 پاسخ

دیتا بیس

11 ماه پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان من ی کد برای ارسال اطلاعات به دیتابیس نوشتم ولی فقط بار اول کار میکنه یعنی وقتی توی table اطلاعاتی وجود نداره و برای بار اول میخام فرممو submit کنم اطلاعات توی دیتابیس ریخته میشه دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟ public function Insert($data) { $field = join(', ', array_keys($data)); $param = ':'. join(', :' , array_keys($data)); $this->stmt = $this->pdo->prepare("INSERT INTO $this-...

1 پاسخ

ایراد در نصب پکیج

11 ماه پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

من زمانی که می خواهم پکیجی رو نصب کنم این ارور رو میده Failed to decode response: zlib_decode(): data error Retrying with degraded mode, check https://getcomposer.org/doc/articles/troubleshooting.md#degraded-mode for more info بعضی وقت ها هم این ارور رو میده Installation failed, reverting ./composer.json to its original content.

1 پاسخ

react native scrollable tab view رفتن به یک تب خاص

11 ماه پیش
توسط Mohamad reza golbaba مطرح شد

با سلام میخوام با این روش یک کامپوننت با تب بسازم اما میخوام طوری باشه که در صفحه قبل روی مثلا دکمه ۱ کلیک میکنید بیاد صفحه تب ها رو باز کنه و تب ۱ فعال باشه و اگه روی دکمه ۲ کلیک کرد بیاد و تب ۲ فعال بشه کسی میدونه چطوری انجام میشه

0 پاسخ

کانتر در یک فایل blade

11 ماه پیش
توسط علیرضا بهمئی آپدیت شد

سلام . در یک فایل blade , میخوام یک لوپ داشته باشم که با foreach درستش کردم و میخوام شماره لوپ را هم داشته باشم . آرایه ای که میخوام روی آن حلقه داشته باشم انجمنی هستش و از هر دو key و value اون استفاده میکنم (درنتیجه نمیتونم از key آن یعنوان شمارنده استفاده کنم ) . در لاراول ۵.۳ یه $loop->iteration داریم ولی من لاراولم ۵.۲ هستش . چجوری میتونم شماره لوپ رو در فایل blade , با این وضعیت درست ک...

1 پاسخ

نصب node js روی فریم ورک لاراول برای استفاده از لاراول mix

11 ماه پیش
توسط علیرضا بهمئی آپدیت شد

@hesammousavi سلام نود ورژن 11 روی ویندوزم و پوشه ای که لاراول قرار داره نصب کردم اما متاستفاده همچین اروری رو میده مشکلش چیه؟ internal/modules/cjs/loader.js:615 throw err; ^ Error: Cannot find module 'C:\Users\Hamidev\Desktop\laravel\PersonalAcc\node_modules\npm\bin\npm-cli.js' at Function.Module._resolveFilename (internal/modules/cjs/loader.js:613:15) at Function.Module._load (internal/modules/c...

1 پاسخ

استفاده از وب سرویس با پسوند cgi در لاراول

11 ماه پیش
توسط ali jvn. آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام از یک وب سرویس توی لاراول استفاده کنم که ته url بجای wdsl نوشته cgi و با soap نمیتونم بخونمش چونکه اررور زیر رو میده: SOAP-ERROR: Parsing WSDL: Couldn't load from ' URL ' : Extra content at the end of the document کسی میدونه باید چطوری از این وب سرویس استفاده کنم؟ خیلی ممنون از دوستان راکتی

4 پاسخ

کار نکردن متدد در پکیچ TCPDF

11 ماه پیش
توسط 1masoud آپدیت شد

من خواهم این کد رو به صورت pdf نمایش بده <input type="text" name="ali" value="f" style="width: ۳۰۰;height: ۸۰۰"> ‍ یعنی فقط inputرو می خواهم نمایش بده و سایز آن رو تغییر بدم منظورم اینکه ما یک فایل htmlداریم چطوری میتونیم به input خودمون سایز بدیم و در pdf با همان سایز نمایش بده

2 پاسخ

شناسایی پوشه آپلود در هاست

11 ماه پیش
توسط علی باقری آپدیت شد

سلام خدمت دوستان و اساتید محترم . وقت بخیر . بنده پروژمو توی یک پوشه به اسم laravel تو هاستم آپلود کردم و پوشه public رو ریختم توی public_html . الان وقتی برای محصول عکس میازرم جای اینکه بره تو public_html و پوشه upload اونو قرار بده ، میره توی پوشه public که توی همون پوشه laravel هست و محتویات لاراول قرار دادره آپلود میکنه ! این هم کد مربوط به آپلودرم هست. public function uploader($fileaddres,$...

1 پاسخ

اجرا کردن کدهای پایتون از طریق url

11 ماه پیش
توسط مهتاب بیگی آپدیت شد

سلام. من php کار میکنم‌. میخوام برم یه سمت پایتون. آموزشهارو که دیدم برای ران کردن برنامه از خط فرمان کمک میگیره. برای اجرا شدن برنامه روی سرور چیکار باید کرد. مثلان برای phpما کدهارو با url فراخونی میکنیم.

2 پاسخ

shell scripting

11 ماه پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

یادگیری shell scripting برای چی خوبه و یادگیریش آیا ارزش وقت گذاشتن داره؟

1 پاسخ

ایجاد فایل جا وا اسکریپتی برای برند و مدل خودرو

11 ماه پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

سلام دوستان کسی اطلاعاتی در مورد این موضوع داره دوتا select باکس ، یکی برای انتخاب برند خودرو مثل پراید، پژو ، رنو و دیگری برای مدل های منوی اولی مثلا اگه پراید انتخاب بشه 111 و 132 ... همون طور که میدونید یه فایل جاوا اسکریپتی نوشته میشه برای همه مدل ها و بر اساس انتخاب اولی مقادیر دومی از داخل اون فایل لود میشه این فایلو از کجا میتونم گیر بیارم؟ ایا امادش هست که قابل دانلود و استفاده باشه؟ خواست...

1 پاسخ

گیر کردن push در لحظه آخر

11 ماه پیش
توسط hamed آپدیت شد

سعی میکنم پروژه خودم push کنم ولی نمیشه, قبلش مشکل سایز فایل داشتم و با [1] حل کردم اما حالا اینجا گیر میکنه [1]: git config --global http.postBuffer 524288000 الان جایی که گیر میکنه هست: Username for 'https://username.website.com': username@website.com Password for 'https://username@website.com@username.website.com': Counting objects: 21, done. Delta compression using up to 8 threads. Compressi...

1 پاسخ

دیتابیس مناسب برای سرویس فروشگاه دهی

11 ماه پیش
توسط سید محمد حسین موسوی آپدیت شد

سلام عرض ادب در حال طراحی و برنامه نویسی یک سرویس فروشگاه ساز هستم دارم دیتابیس رو با مونگو درست میکنم ولی شک دارم خواستم از دوستان مشورت کنم به نظرتون چه دیتابیسی مناسب هست برای این کار؟

1 پاسخ