بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

ورود مجدد

لاراول
- 1 سال پیش
توسط تابش آپدیت شد

سلام دوستان سایت با لاراول دارم افراد پس از اینکه با موبایل لاگین میشن بعد از مدتی خود به خود خارج می شه البته بیش از چندین ساعت اینطوری میشه درحالی که همین سایت (راکت) این طوری نیست لاگین بشیم پس از چند روز دیگه هم بیاییم لاگین می مونه لطفا راهنمایی فرمایید تشکر

5 پاسخ

صفحه سفید بدون خطا بعد از آپلود روی هاست

لاراول
- 1 سال پیش
توسط mohammad dehnvai آپدیت شد

با سلام ، من یک پروژه با لاراول 5.4 روی هاستم داشتم که به درستی کار می کرد.اما الان که یک پروژه لاراول 5.5 بارگذاری کردم با صفحه سفید با status code = 500 روبرو شدم. در CPanel در قسمت Set PHP Version per Domain ورژن php را 7 قرار دادم ولی نتیجه نداد. ممنون میشم راهنمایی کنید.

3 پاسخ

آیا چیزی که دیدم PWA حساب میشه

فریمورک ها
- 1 سال پیش
توسط Horsemen_wolf آپدیت شد

سلام آقای موسوی و بقیه دوستان یه سوال خیلی خاص و بدرد بخور دارم : من رفتم سایت انجام میدم و بعد از دو دقیقه گزدش توش دقیقا به سبک PWA که برای پیاده سازی یک دسکتاپ اپ برای تلفن های همراه به کار میره (البته یک سوالم اینجا دارم که آیا میشه با کمک PWA این قابلیتو برای ویندوز راه انداخت یا نه) یک الرت اومد و گفتش میخوای این سایتو بصورت اپ توی دسکتاپت داشته بشی ؟ و منم Add رو زدم و اومد توی دسکتاپم بصو...

12 پاسخ

سفارشی کردن دستورات artisan

لاراول
- 1 سال پیش
توسط Arshavir آپدیت شد

من میخوام بجای استفاده از دستور زیر php artisan serve از این استفاده کنم part اینو باید چطوری و از کجا شخضی سازیش کنم

2 پاسخ

ثبت نام

لاراول
- 1 سال پیش

سلام من موقع ثبت نام این ارور رو دریافت میکنم نمیدونم منظورش چیه Type error: Argument 1 passed to Illuminate\Auth\SessionGuard::login() must be an instance of Illuminate\Contracts\Auth\Authenticatable, instance of Illuminate\Http\RedirectResponse given, called in D:\laravel\vendor\laravel\framework\src\Illuminate\Foundation\Auth\RegistersUsers.php on line 3 کنترلرم هم <?php namespace App\Http\C...

0 پاسخ

ابجت تو درتو در state

ری اکت جی اس
- 1 سال پیش
توسط محمد توانگر آپدیت شد

سلام من چطور متونم آبجکت تو در تو در state داشته باشه برای post کردن دیتا و همینطور در فرم و Validator صدا بزنم چون الان روی حالت ارور میده this.state = { fields : { username : '', firstname: '', lastname: '', image:'', vehicle:{ na...

1 پاسخ

بین این همه آموزش در سایت گیر کردم از کجا و کدوم رو شروع کنم

متفرقه
- 1 سال پیش
توسط Sajjad آپدیت شد

سلام خدمت همگی عزیزان، بنده رشتم کامپیوتر هست و خوب برنامه نویسی از ابتدا همراه من بوده ولی اغلب در حد دانشگاه و پروژه های اون کار کردم، الان میخوام یکی از مهارت ها رو به صورت خیلی حرفه ای و تخصصی پیش ببرم و اینکه از هرچیزی یکم بلد باشم اصلا درست نیست. تحقیق کردم الان خیلی از شرکت های خوب هم دارن بصورت تخصصی تر نیرو جذب میکنن و بین این همه عناوین Font-End و Back-End و... همچنان گیر کردم که بالاخره...

6 پاسخ

خرید وی پی اس

طراحی وب
- 1 سال پیش
توسط Sajjad آپدیت شد

سلام برای میزبانی یه سایت با نود جی اس چه جایی رو پیشنهاد می دید تا بتونم ازش سرور مجازی بخرم؟ لطفا گزینه هاتون هم دارای اعتبار باشه هم دارای سابقه کار ممنونم

5 پاسخ

چگونه راهم رو برای برنامه نویس شدن ادامه بدم

متفرقه
- 1 سال پیش
توسط Sajjad آپدیت شد

سلام :) من از اول که وارد دنیا ی برنامه نویسی شدم ، با یه کتاب مزخرف html و تشویق داییم و علاقه ام بود . علاقه ام اونقدر زیاده که هنوز که هنوزه ولش نکردم و با تمام توان سعی در یادگیری برنامه نویسی تحت وب دارم . ولی من از راه اشتباه وارد شدم . یکم که html یاد گرفتم ، زدم تو css و اون رو هم نصفه نیمه یادگرفتم . وقتی زدم تو php نا امید شدم و کلا ول کردم . تا امسال که دوباره عزمم رو جزم کردم برای رسید...

4 پاسخ

بهترین پکیج Seo

متفرقه
- 1 سال پیش
توسط Sajjad آپدیت شد

سلام دوستان لطفا یه پکیج برای بهینه سازی سایت از لحاظ Seo معرفی کنید تولید محتوا و طرز نوشتن و قرار دادن پست ها رو نمیخوام و بیشتر تمرکزم روی کد نویسی هست قالب سایت باید چطور باشه که بهتر شناخته شه توسط موتور های جستجو(تمام تگ ها و کارایی که باعث بهینه شدن میشه) رو بیان کنه

3 پاسخ

معرفی اموزش یا پکیج خوب برای یادگیری پایه ای html css

طراحی وب
- 1 سال پیش
توسط Sajjad آپدیت شد

سلام :) دوستان من متوجه شدم که در html,css مشکل دارم . مثلا داشتم اموزش فلکس باکس می دیدم که اقای موسوی از تگ main استفاده کردند و من اصلا نمی دونستم این تگ چیه؟ :( :| حالا ایا شمادوستان آموزش رایگان یا پکیج اموزشی با قیمت مناسب سراغ دارید که من بتونم مشکل رو در این زمینه برطرف کنم؟ یا حتی یه سایت خوب خارجی ؟ پیشنهادتون چیه؟ مشتاقم بشنوم. با تشکر

1 پاسخ

کش شدن سایت استاتیک

متفرقه
- 1 سال پیش
توسط Sajjad آپدیت شد

سلام و عرض ادب. دوستان من یه سایت استاتیک دارم بعد از اینکه سایت رو آپدیت و آپلود میکنم روی هاست تا وقتی که کاربر کش مرورگر رو پاک نکنه نسخه قدیمی رو بهش نشون میده برای حل این مشکل باید چیکار کنم؟ میخوام سایت براشون کش بشه ولی بعد آپدیت نسخه جدید رو نشون بده. ممنون میشم راهنمایی کنید. از روش ver=1? استفاده کردم ولی سایت دچار مشکل شد. میتونه دلیلش استفاده از هاست رایگان باشه؟

2 پاسخ

Pjax یا VueJs

لاراول
- 1 سال پیش
توسط علیرضا اصلانی آپدیت شد

سلام با توجه به اینکه با pjax ما میتونیم تقریبا تمام موارد موجود در صفحه و بدون رفرش صفحه داشته باشیم، به نظرتون برای سایت های تک صفحه ای (SPA) کدوم تکنولوژی بهتره؟ Pjax یا VueJs ?

1 پاسخ

استفاده از قابلیت های vuejs

ویو جی اس
- 1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام سوال اول : در وب سایت هایی که مثل پنل زرین پال از لاراول و vuejs تشکیل شدن چطور میشه مدیریت و دسته بندی بهتری روی فایل های vuejs داشت؟ منظورم اینه که اگر یک سایتی چند پنل برای گروه های مختلفی باشه و شما در آموزش vuejs گفتید Vue.component('myHeader', Header); Vue.component('Articles' , Articles ); Vue.component('Sidebar' , Sidebar); Vue.component('myFooter' , Footer); خب اینا در چند پنلی چطور...

1 پاسخ

رفتن به مرورگر برای پرداخت

ری اکت جی اس
- 1 سال پیش
توسط سینا قدری آپدیت شد

سلام دوستان من چطور کاری انجام بدم تا موقع پرداخت اطلاعات پرداخت مثلا بره توی کروم و پرداخت انجام بشه و بعد با زدن دکمه برگرده به اپ؟

1 پاسخ

استفاده از checkbox در لاراول

لاراول
- 1 سال پیش
توسط تابش آپدیت شد

من در قسمت ویرایش اطلاعات برای هرکاربر چهارتا checkboxدارم که اینو در زمانی که می فرستم به صفحه edit چهار تا checkbox رو با دستور foreach می کشم بیرون حالا باید خاصیت name رو چطور بهش نام بدم؟ سوال بعدی: من میخوام زمانی که کلیلک شد روی checkbox عدد یک رو بریزه داخل جدول و اگر کلیلک نکرد مقدار صفر رو برگردونه داخل جدول اینو چجوری داخل checkbox value نشون بدم

4 پاسخ

ساختار فایل های Css و JS برای صفحات سایت

طراحی وب
- 1 سال پیش
توسط Masih IT آپدیت شد

سلام. شاید سوالی که میخوام بپرسم خیلی پیش پا افتاده و ساده باشه ولی مدتیه که این سوال برام پیش اومده و نتونستم راه حل درستی براش پیدا کنم. سایتی رو در نظر بگیرید که بیست صفحه مختلف داره و طبیعتا هم هر صفحه وظیفه بخصوصی داره. توی یک همچین سایتی، استراکچر فایل های JS و css چطوری هست و چطور برای هر صحفه فایل متخص خودش رو لود میکنند؟ منظورم اینه که مثلا اگر صفحه A به فایل a.js و a.css نیاز داشته باشه...

5 پاسخ

پیدا کردن راننده در شعاع 2 کیلومتری

جاوااسکریپت
- 1 سال پیش
توسط مهدی طهرانی آپدیت شد

سلام دوستان من با استفاده از دستور ajax لیست تمامی رانندگان را میگیرم و داخل صفحه با مارکر روی نقشه نشونشون میدم اما حالا میخوام بگم پین مبدا من هر جا بود فقط تا شعاع دو کیلومتری راننده ها را نشون بده عین اسنپ که هر منظقه ای که میری فقط راننده های همون منظقه رو نشون میده حالا باید چیکار کنم ؟ البته راه حل ها رو تئوری بلدم ولی چون جاوااسکریپتم قوی نیست نمیتونم پیاده سازی کنیم کسی کدی میتونه کمک کن...

3 پاسخ

حذف کش عکس

لاراول
- 1 سال پیش
توسط Igo آپدیت شد

سلام دوستان زمانی که عکس پروفایل کاربر عوض می شود و صفحه مجدد لود می شود هنوز عکس قبلی رو نشون می دهد و چند بار باید صفحه ریلود شود تا تغییر کنه عکس آیا راه حای وجود داره که به محض لود صفحه عکس جدید رو نشون دهد ؟ لطفا اگر می دونید راهنمایی فرمایید تشکر

6 پاسخ

ذخیره اطلاعات

تجربه کاربری
- 1 سال پیش
توسط محمدرضا عطوان آپدیت شد

سلام دوستان بعضی اپ ها هستن شماره کارت کاربر (فقط شماره کارت) رو ذخیره میکنن و وقتی کاربر پرداخت انلان رو میزنه بره درگاه شماره کارت رو بدون ولرد کردن خود سیستم وارد میکنه تو بخ شماره و کاربر فقط مابقی اطلاعات رو وارد میکنه برای این کار باید چیکار کزد خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید

3 پاسخ

دریافت و ارسال بک آپ به ایمیل

لاراول
- 1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان می خوام از سایتم که لاراول هست اتوماتیک یا دستی از پایگاه داده بک آپ گرفته شود و به صورت امن ایمیل شود لطفا اگر راه حل یا پکیجی می شناسید راهنمایی فرمایید تشکر

3 پاسخ

آپدیت جدید راکت

فیدبک سایت
- 1 سال پیش
توسط MeHDi آپدیت شد

با سلام به همگی دوستان عزیز چندین آپدیت جدید برای وبسایت راکت آماده سازی کردیم که در این گفتگو قصد دارم این آپدیت ها رو معرفی کنم تا باهاشون آشنا بشید آپدیت اول : پروفایل کاربری از این پس هر شخص دارای یک پروفایل کاربریه که هم خود فرد و هم دیگران می تونن اطلاعات مختلفی از کاربران رو در این پروفایل ها مشاهده کنند . این پروفایل ها با استفاده از username کاربری شما فراخونی میشن . شما میتونید از طریق ن...

16 پاسخ

کوچ به نود جی اس

نود جی اس
- 1 سال پیش
توسط مهدی طهرانی آپدیت شد

سلام دوستان من یه سرویسی دارم که از وبسایت و ا\ تشکیل شده و با لاراول توسعه \یدا کرده. میخوام نود یاد بگیرم و این سیستم رو به نود ببرم فقط سوالی که دارم اینه آیا میشه اطلاعات دیتابیس مای اسکیوال رو به مثلا مانگو دیبی منتقل کرد؟ و آیا نود رو سرعت سرویس من تاثیر زیادی میزاره؟

2 پاسخ

قالب فاکتور برای لیبل

Html-Css
- 1 سال پیش

سلام دوستان دنبال یک قالب فاکتور برای لیبل هستم که به صورت html و css باشه اگر کسی داره لطف کنه بفرسته برام خیلی مهمه تشکر

0 پاسخ

دریافت آرایه دو بعدی از دیتابیس

لاراول
- 1 سال پیش

سلام دوست گرامی چطور می شود از پایگاه داده ، داده رو به صورت آرایه دو بعدی که key و value دقیقا همان اسم مقاله باشد ؟ مثلا لیستی از نام ماقله ها دریافت می کنم و می خواهم key و value آن دقیقا نام مقاله ها باشند لطفا راهنمایی فرمایید خیلی مهمه

0 پاسخ

ذخیره سازی امن فایل

لاراول
- 1 سال پیش
توسط jm آپدیت شد

سلام من میخوام یک امکانی ایجاد کنم که ادمین بتونه یک سری فابل داخل سایت ایجاد کنه و پولی باشه حالا برای اینکه این کار امن باشه و با ادرس مثلا نشه دانلود کرد فایل رو و بعد از اینکه پول پرداخت شد دانلود بتونن بکنن باید چکار کنم؟

2 پاسخ

زبان روبی

طراحی وب
- 1 سال پیش
توسط Ali آپدیت شد

سلام دوستان نظرتون رو درباره زبان روبی میخواستم بدونم نظرتون چیه در خصوص این زبان در زمینه وب? ایم متنی بود که از یکجا دیده بودم Ruby امروزه در وب، شبیه سازی، مدلسازی های سه بعدی، رباتیک و سیستم های مخابراتی و مدیریتی استفاده می شود. با توجه به اینکه این زبان متن باز یا Open Source بوده، برای توسعه نرم افزار ها نیز مناسب و کاربردی می باشد.

11 پاسخ

تسویه حساب

لاراول
- 1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان چطور‌میتونم کدی بنویسم که خودکاز یه هزینه ای روکه مشخصه از یه حسای بانک‌مشخص به حساب یه نفر دیگه تو یه بانک‌دیگه با پایا بزنه؟یا یا راهای دیگه مثلا مثل راهی که اسنپ پول راننده عا رو میزنه به حسابشون

1 پاسخ