سوالات و گفتگوها

#امکان_جدید : امکان جدیدی در بخش سوالات و گفتگوها قرار داده‌ایم به این شکل که می‌توانید، دوستان خود را با فقط تگ کردن به گفتگو‌های کاملا خصوصی دعوت کرده و درباره مسائل مختلف در فضای خصوصی، صحبت کنید.

Laravel Vuejs SSR

1 سال پیش
توسط علیرضا ساجدی آپدیت شد

میخوام سیستم ssr رو درست کنم ولی به این ارور میده: را حلش چیه؟ ولی روی کلاس کلیک میکنم میاره @hesammousavi @ali.bayat

2 پاسخ

نمایش انلاین یا افلاین بودن

1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام. من از api استفاده میکنم و از سشن یا کوکی استفاده نمیکنم و لاگین کاربر با token هست. بهترین و بهینه ترین روشی که بفهمم کاربر انلاینه یا افلاین چی هست. من از لاراول و vue.js به صورت spa استفاده میکنم

3 پاسخ

google map

1 سال پیش
توسط Ashkan Nazari آپدیت شد

سلام خدمت دوستان چطوری میشه یه map داخل سایت درست کرد؟ آیا api key اون پولیه؟

15 پاسخ

مشکل با Lightspeed و laravel

1 سال پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام سیستم سایتم با laravel است و هاستی خریداری اجاره که درای Lightspeed بود. با Lightspeed خیلی به مشکل خوردم ومجبور شدم غیر فعالش کنم. تغییراتی که در سورس ها اعمال می کردم حتی بعد از خالی کردن کش لاراول هم اعمال نمی شد و از این دست. تو اینترنت سرچ کردم و پکیج هایی برای کار با Lightspeed و لاراول پیدا کردم ولی خیلی ازشون سر در نیاوردم، مثل: https://github.com/gunharth/laravel-lightspeed-api خواست...

3 پاسخ

ارور The given data was invalid

1 سال پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام . من لاگ لاراول رو داخل دیتابیس ذخیره میکنم. الان ارور The given data was invalid به تعداد دفعات زیادی توو جدول لاگ نوشته شده و محل ارور رو هم اینجا نوشته : "vendor\laravel\framework\src\Illuminate\Validation\Validator.php315". ارور Unauthenticated هم همینطور vendor\laravel\framework\src\Illuminate\Auth\Middleware\Authenticate.php67" این ارور ها ناشی از چی هستن؟

9 پاسخ

درباره ی bootstrapVue

1 سال پیش
توسط heather آپدیت شد

سلام دوستان .... @hesammousavi @ali.bayat می خواستم بدونم نظرتون راجع به bootstrap۴.۳ با bootstarapVue.js به جای jquery چی هستش... من قبلا هم می خواستم به جای jquery از از vue.js استفاده کنم .ولی حالا که اینو دیدم استفادش راحتتره! حالا میخواستم بدونم کدومتون از این استفاده کردین ...مشکلی نداره؟یا اینکه ترجیح میدین کدهای vue.js ی رو خودتون بنویسین؟یا از جاهای دیگه کپی کنین؟ (منو در نظر بگیرین که فر...

2 پاسخ

دایرکتوری فونت های پیش فرض در لینوکس

1 سال پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

سلام من حواسم نبود کل پوشه فونت های مسیر /etc/usr/share/fonts حذف شد! و فونت قسمت های مختلف سیستم مثل ترمینال و... بهم ریخته چجوری برگردونم به حالت پیش فرض؟ یکی میتونه این پوشه رو واسم آپلود کنه؟ خیلی ممنون میشم! تشکر (من از مینت استفاده میکنم)

1 پاسخ

مشکل در جدول pivot لاراول

1 سال پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام ، بنده دارم api یک اپ موبایل رو می نویسم ، تجربه اولم هستش این اپ به این شکل هست که یک سری کلاس درسی وجود داره و یک سری یوزر این یوزر ها میتونن توی هر کلاس درسی که دوست داشتن عضو بشن ! یعنی یک جدول واسط وجود داره مایگریشن جدول user : Schema::create('users', function (Blueprint $table) { $table->bigIncrements('id'); $table->string('name')->nullable();...

3 پاسخ

اجرا نشدن npm run watch

1 سال پیش
توسط علیرضا صالحی آپدیت شد

سلام من بعد از اینکه در یک پروژه دیگه از دستور node index.js استفاده کردم الان در پروژی لاراولی که ارتباطی با پروژه قبلی ندارد دستور npm run watch کار نمی کند لطفا راهنمایی بفرمایید....

5 پاسخ

استفاده از ckeditor

1 سال پیش
توسط Ashkan Nazari آپدیت شد

سلام دوستان من می خوام از ckeditor تو vuejs و لاراوب استفاده کنم. ولی نمی دونم بخش آپلود عکسش رو چه جوری پیاده سازی کنم.

1 پاسخ

فراخوانی یک فانکشن در json

1 سال پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

@ali.bayat markers: [ {time: 9.5, text: "this", overlayText: `<video controlsList="nodownload" id='example-video2' class="video-js vjs-default-skin" onended="ff()"; player.markers.remove([0]);" controls data-setup='' autoplay ><source src='<?php randomvideo() ;?>' type='video/mp4' ></source></video>`,class: "marker-blue"},] من می خواهم فانکشن ff()اج...

2 پاسخ

نحوه دریافت آخرین رکوردهای چند جدول مختلف

1 سال پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام. من قصد دارم توی یک صفحه ۲۰ رکورد از ۴ جدول مختلف رو نمایش بدم به ترتیب اخر به اول. یعنی میخوام توی ۴ تا جدول مختلف چک کنم و ۲۰ تا از اخرین نتایج اونها رو به ترتیب نمایش بدم. برای اینکار چه راهی وجود داره ؟

9 پاسخ

ست کردن پروکسی در ترمینال لینوکس

1 سال پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام کسی میدونه من چطوری میتونم توی ترمینال لینوکس پروکسی ست کنم؟ چون هیچ بسته ای نمیتونم نصب کنم برای فوروارد کردن dns چطور؟ کسی راه حلی نداره؟ چون dns هام کش میشه و از shecan.ir نمیتونم استفاده کنم گفتن که از https://technitium.com/dns/ استفاده کنم (https://b2n.ir/77568) اینو نصب کردم گفت از آدرس elyas-x556uq:5380 وارد کنسول وب بشین ولی نمیشه چیکارکنم؟ 12.0.0.1:5380 و localhost:5380 هم زدم بازم...

3 پاسخ

هم‌تراز شدن دیو ها با یکدیگر

1 سال پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام من باید چیکار کنم دیوهایی که کنار هم هستن در هر سایز صفحه ای با هم یکسان باشن؟ به عکس زیر توجه کنید میخام این دو کادر همیشه از نطر ارتفاع یکسان باشن! از بوت استرپ هم استفاده میکنم. http://uupload.ir/files/z9ix_img_20190523_170131_206.jpg

8 پاسخ

آرایه دو بعدی در جاوااسکریپت

1 سال پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام به همگی من یک آرایه یک بعدی به نام field_list دارم برای این که برای هر کدوم از عنصرهای این آرایه یک سری ویژگی ها رو میخام تعریف کنم از یک آرایه دو بعدی میخام استفاده کنم به نام end_list، اما اینجا من با تعریف و استفاده از آرایه دوبعدی مشکل دارم.لطفا راهنمایی کنید مشکلم کجاست؟؟این خط کد جواب نمیده var end_list=new Array [field_list.length][2]; for (var i=0;i<field_list.lengt...

1 پاسخ

ایجاد کلید خارجی یا Foreign key

1 سال پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان زمانی که یه پروژه لاراولی رو استارت میزنیم هر مایگریشنی که ایجاد کنیم انجین اون MyISAM قرار میگیره که برای تغیرش یا داخل همون مایگریشن میشه کدشو نوشت و یا داخل فایل کانفیگ دیتابیس تنظیمش کرد. طبق مستندات mysql این انجین از کلید خارجی یا Foreign key پشتیبانی نمیکنه. حالا سوالی که برام پیش اومده اینه که چطور یسری از پروژه ها انجین تیبل هاشون MyISAM هستش و کلید خارجی هم ایجاد کردن! توی د...

3 پاسخ

flutter command not found در لینوکس

1 سال پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

سلام من توی لینوکس میخوام کار کنم طبق لینک زیر پیش میرم ولی متاسفانه کار نمیکنه! https://flutter.dev/docs/get-started/install/linux#update-your-path من به مسیر etc میرم و به فایل profile این خط رو اضافه میکنم ولی نمیشهُ توی مسیر home هم یه فایل .bash_profile ساختم و اینو توش گذاشتم ولی نشد export PATH=$PATH:/home/elyas/opt/flutter/bin چیکار کنم باید؟

4 پاسخ

چگونه بعد از ثبت نام کردن کاربر به موبایل کاربر sms بفرستد

1 سال پیش
توسط محمود خسروی آپدیت شد

سلام من میخوام بعد از ثببت نام کردن کاربر به کاربر sms بفرسته چطوریه؟ من در جدول کاربران اطلاعات زیر را به همراه دارم. public function up() { Schema::create('users', function (Blueprint $table) { $table->bigIncrements('id'); $table->boolean('active')->default(false); $table->string('level')->default('user'); $table->string('first_name');...

2 پاسخ

نظرسنجی در مورد پوسته

1 سال پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام به همه اساتید و دوستان گرامی من پوسته ای رو طراحی کرده ام و از همه دوستان می خوام تا اون رو بررسی کرده و هرگونه نظری اگه دارن اعلام کنن تا باشد که فروش خوبی داشته باشم چون فروشش به صورت عمومی خواهد بود :) دموی اول: http://demo.yooztheme.ir/plasma/ دموی دوم: http://yoozdemos.epizy.com/plasma

18 پاسخ

مشکل کار با jdate

1 سال پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام خسته نباشید من کد زیر رو دارم که تاریخ ها تا 12ماه گذشته رو باید برگردونه public function getLastMonths($month){ for ($i=0 ; $i < $month; $i++){ $labels[]=jdate(Carbon::now()->subMonths($i))->format('%B'); } return array_reverse($labels); } اما مثل اینکه یه مشکلی داره و خروجی زیر رو میده [ "خرداد", "تیر", "مرداد", "شهریور", "مهر", "آبان", "آذر"...

11 پاسخ

مراحل طراحی قالب فروشگاهی وردپرسی با ووکامرس

1 سال پیش
توسط reza_yki آپدیت شد

با سلام خدمت عزیزان تا جایی که من می دونم برای طراحی قالب وردپرس یک سایت معمولی ابتدا میایم و html, css کد رو می نویسیم و قالب بصورت ایستا ایجاد میشه، صفحه ی اصلی سایت و صفحه ی تک مطلب، بایگانی، جستجو و ... رو ایجاد می کنیم. سپس شروع می کنیم به تبدیلش حالت ایستا به پویا به کمک توابع وردپرسی اما سئوالم خدمت عزیزان اینه که برای طراحی یک قالب فروشگاهی وردپرس با افزونه ووکامرس، مراحل کار به چه صورتی ه...

9 پاسخ

binding

1 سال پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

با درود فراوان پوزش میخوام میشه لطفن در مورد دستور زیر یه توضیح کامل و دقیق بدین متوجهش نمیشم واقن مفهومش یعنی چی به طور مثال this.method.bind(this) مثلن اون this دوم یعنی چی سپاس بیکران

2 پاسخ

حجم اپ های خروجی فلاتر و ریکت چقدر با هم تفاوت دارد

1 سال پیش
توسط علیرضا صالحی آپدیت شد

سلام...دوراستانی که هم با فلاتر و هم ریکت نیتیو خروجی گرفتن لطفا بگن اپ اندروید و ios هرکدوم در یک برنامه ساده که با سرور قرار ارتباط داشته باشه و یک سری اخبار رو بگیره نشون بده تقریبا چقدر هست

13 پاسخ

ارور در لاراول

1 سال پیش
توسط مهدی آپدیت شد

من سایتم رو روی هاست قرار دادم اما این ارور رو میده مشکل از کجاس آیا باید ظرفیت رو زیاد کنم Allowed memory size of ۱۳۴۲۱۷۷۲۸ bytes exhausted(tried to allocate ۴۰۹۶ bytes) { "exception": "[object] (Symfony\Component\Debug\Exception\FatalErrorException(code: ۱): Allowed memory size of ۱۳۴۲۱۷۷۲۸ bytes exhausted (tried to allocate ۴۰۹۶ bytes) at /home/comscms/domains/comscms.ir/video_sh...

2 پاسخ

مشکل پیدا نکردن اطلاعات ثبت شده در بخش ورود به سایت

1 سال پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

درود دوستان ... در لاراول سیستم ورود و عضویت auth ایجاد کردیم و میدلرها و رابطه ها و سیدر ها تعریف کردیم... اما مشکلی که داره اطلاعاتی که به صورت دستی ایجاد شده را پیدا نمی کنه میگه ایمیل ورود در پایگاه داده موجود نمی باشد ... نمونه کد سیدر : public function run() { DB::table('users')->insert([ 'role_id' => '1', 'name' => 'C.Admin', 'usernam...

10 پاسخ

نصب mysql روی Centos 7

1 سال پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام من میخوام روی سیستم عامل centos mysql نصب کنم ولی هرکاری میکنم نمیشه همه راهنمایی هایی که وجود داشت تو سایت های مختلف رو امتحان کردم ولی نشد تجربه کمی دارم تو این زمینه آیا نیاز به وی بی ان هست ؟ این یکی از راهنما هایی هست که ازش استفاده کردم ولی وقتی دستور را وارد میکنم این خطا رو میده : https://linuxize.com/post/install-mysql-on-centos-۷/ sudo yum localinstall https://dev.mysql.com/get/mysq...

24 پاسخ

کار نکردن کد های جاوا اسکریپت

1 سال پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان وقتتون بخیر یه مشکلی پیش اومده تو پروژه لاراولی که هیچ کدوم از فایل های اسکریپتی که تو صفحه میذارم کار نمیکنن! جالبه که اگه برم تو سورس صفحه کاملا هستن و فایلشون لود میشه ولی هیچ کدوم از کدهاشون تو صفحه اجرا نمیشه! یعنی حتما باید محتواشونو به صورت خام تو صفحه بذارم که کار کنن وگرنه اگر فایلشونو فراخوانی کنم کار نمیکنن! کسی از دوستان تا حالا به این مشکل برخورده؟

3 پاسخ

datetime

1 سال پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان عزیز . در لاراول میتونیم یک عبارت string را به تاریخ تبدیل کنیم . برای اینکار از کلاس datetime استفاده میشه . من میتونم هر تاریخی را بعنوان یک استرینگ ورودی به این تابع بدم و خروجی همان تاریخ ولی با نوع datetime را بگیریم . فقط نمیدونم چرا سه روز آخر اردیبهشت را بعنوان 3 روز اول خرداد خروجی میده . یعنی وقتی میگم datetime('1398-02-29') آنرا 1398-03-01 محاسبه میکنه . هرکاری کردم نشد که خ...

3 پاسخ