بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

چاپ صفحه وب

جاوااسکریپت
- 3 روز پیش
توسط سید محمد حسین موسوی آپدیت شد

سلام و احترام خدمت دوستان گرامی . در کروم یک امکانی هست که میشه با آن صفحه html را پرینت گرفت . کلا کاربر باید سمت راست بالای صفحه کلید سه نقطه , بعدش هم گزینه print و ... در نهایت پرینتر را انتخاب و از صفحه وب پرینت بگیره . من میخواستم روی صفحه html که از هاست دریافت میکنم یک button ای هم داشته باشم که با انتخاب اون بطور مستقیم به صفحه پرینت کروم برم . در واقع کاربرِ من بتونه با انتخاب این butto...

2 پاسخ

طراحی لوگو با css

طراحی وب
- 3 روز پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام در ببخشید در css برای طراحی لوگوz اون خط اریب وسطی را چگونه بنویسم لطفا در را برای من ارسال کنید یا راهنمایی کنید ممنون

5 پاسخ

مشکل در بررسی لایک

ویو جی اس
- 3 روز پیش
توسط heather آپدیت شد

سلام دوستان. بنده یک کامپوننت دارم که دکمه لایک هستش . روند کار به این صورته که ابتدا چک میکنه که قبلا کاربر این رو لایک کرده یا نه و اگر لایک کرده باشه آیکون قرمز در غیر این صورت آیکون سیاه رو نشون بده. و مرحله دوم درخواست برای لایک و یا آن لایک هستش. مشکل بنده درمورد موضوع اول هستش. در حالت عادی اگر true قرار بدم متغیر رو آیکون قرمز و در غیر این صورت سیاه رو نشون میده اما وقتی که به صورت ajax چک...

4 پاسخ

امکان استفاده از ریکت نیتیو در وب

ری اکت جی اس
- 3 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام وقت بخیر موارد زیادی برای اینکه بتونیم از ریکت نیتیو در وب هم استفاده کنیم وجود داره، تا آنجایی که جستجو کردم و تست کردم به نتیجه نرسیدم. اگر دوستانی این مورد رو انجام دادن لطفن راهنمایی کنند. سپاس

3 پاسخ

فونت وزیر

تجربه کاربری
- 3 روز پیش
توسط omid آپدیت شد

با سلام دوستان فونت وزیر حالتی داره که برای زبان انگلیسی اعداد انگلیسی بنویسه و برای زبان فارسی اعداد فارسی؟؟

17 پاسخ

درایور smtp

لاراول
- 4 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام. از لاراول ۵.۲ استفاده می کنم. یه مشکلی دارم برای ارسال ایمیل. این که وقتی متغیر Mail_Driver رو روو smtp میزارم ایمیل ارسال نمیشه ولی وقتی روو mail میزارم ایمیل ارسال میشه. این mail دقیقا از چه چیزی برای ارسال ایمیل استفاده میکنه که smtp استفاده نمیکنه؟ با تشکر

7 پاسخ

عدم اجرای فرمان react native run android

ری اکت جی اس
- 4 روز پیش
توسط Javadm098 آپدیت شد

سلام و خسته نباشید سوال اول >>> من ویندوزم ۳۲ بیتی هستش با رم ۴ (فعلا امکانش نیست ارتقاش بدم) و هرر کاری کردم نتونستم برنامه React Native ی رو که مینویسم با emulator اندروید اجراش کنم چون پبغام خطای ویندوز شما منسوخ شده و به ۶۴ بیتی ارتقاش بدید رو میداد اول اینکه واقعا هیچ راهی نداره من emulator رو اجرا کنم ؟؟؟ سوال دوم >>>> اگه نداره میخواستم رو موبایل اندرویدم که ۴.۲.۲ هست...

3 پاسخ

اشکال در شapiنویسی

لاراول
- 4 روز پیش
توسط 1masoud آپدیت شد

من با لاراول api نوشتم و طرف مقابل این api رو از من میگیره و با انگولار ui میزنه من برای ثبت نام در سایت گفتم که یک tokenبساز این توکن در post man درست کار میکنه یعنی در سیستم ثبت نام میکنم و یک توکن میده برای وارد شدن یوزر و پسورد رو میزنم و authorization=token این قرار میدم وارد محیط کار میشه اما الان طرف که ui میزنه میگه چطوری authorization=token در انگولار قرار بدم تا وارد سایت بشم ابا من در ق...

10 پاسخ

راهنمایی در مورد استفاده چندکلاس در دیزاین پترن ها

PHP
- 4 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام وقت بخیر دوستان من سه تا کلاس دارم کلاس اول مثلا کارش گرفتن اطلاعات پرواز از دیتابیس هست گلاس دوم کارش گرفتن اطلاعات مسافران از دیتابیس و بررسی وجود اون پرواز تو کلاس اول هست کلاس سوم هم نمایش اطلاعات من اومدم کلاس دو رو اکستند کردم از کلاس یک حالا من میخوام گاهی وقتا از کلاس دوم استفاده کنم که مثلا فقط اطلاعات یک کاربر رو در بیارم و رسما به اطلاعات پرواز که تو کلاس یک هست نیازی ندارم ولی این...

2 پاسخ

اتصال پروژه تست Yii2 به پایگاه داده

PHP
- 4 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

درود دوستان... من با ابزار codeception در حال تست پروژه چارچوب Yii۲ هستم ولی مشکلی که داره هنگام تست به پایگاه داده وصل نمیشه... کد زیر: 'components' => [ 'db' => [ 'dsn' => 'mysql:host=localhost;dbname=yii۲_tests', ], اینم خطای codeception : https://paste.ubuntu.ir/mzek

2 پاسخ

انتخاب درایور مناسب برای ذخیره کردن پیام های چت

طراحی وب
- 4 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام خسته نباشید من دارم یه سایت لاراولی میسازم تو اون میخوام یه قسمت قرار بدم که کاربر روی هر یک از دیگر کاربران کلیک میکنه بتونه با اون چت کنه الان موندم که برای ذخیره کردن پیام های ردل وبدل شده بین کاربران از چه ابزاری استفاده کنم توی فیلمی که در این زمینه دیدم از سشن ها میومد استفاده میکرد ولی من میخوام که پیام ها را حداقل برای یه ماه حفظ کنم حالا به نظرتون برای این کار باید از my sql استفاده...

2 پاسخ

راست چین کردن اپ در ری اکت نیتیو

ری اکت جی اس
- 4 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

با سلام و خسته نباشید بنده برای راست چین کردن دیزاین اپ از I18nManager استفاده میکنم. وقتی برای بار اول اپ رو گوشی نصب میشه چپ چینه و تو نسخه های بالاتر از 5 بار دوم که اپ رو باز میکنیم درست میشه ولی تو ورژن های پایین از 5.5 و 5 راست چین نمیشه و درکل چه روش یا روش هایی برای راست چین کردن استفاده میکنید؟ متشکرم

1 پاسخ

سرعت و کارایی وبسایت

طراحی وب
- 4 روز پیش
توسط smart آپدیت شد

سلام دوستان. وقت بخیر. فکر کنم همه با وبسایت و اپ دیوار کار کرده باشن. اگه دقت کرده باشین سرعت اجرای دستورات و واکشی اطلاعات خیلی خیلی سریعه. مثلا بخش فیلترینگ یا نمایش آگهی ها با اینکه تعداد آگهی ها فوق العاده زیاده، خیلی سریعه و انگار در لحظه انجام میشه. خواستم ببینم از الگوریتم ها و روش های خاصی استفاده میکنن یا مربوط به زبان برنامه نویسی هست یا مربوط به دیتابیس یا سرور هست؟ بطور کلی میخواستم ب...

10 پاسخ

ري اكت و mongo

ری اکت جی اس
- 4 روز پیش
توسط mehdi mosayebi آپدیت شد

سلام وقت بخير من توي ري اكت تازه كارم. من ميخام يه اپليكيشن بنويسم كه ديتابيسش مونگو هست . من اينجوري كار كردم كه پشت هر باتن به ديتابيس وصل ميشم localhost:1000 و ديتا رو درج ميكنم. براي پابليش كردن اين پروژه چي كار بكنم؟

5 پاسخ

import mysql

لاراول
- 5 روز پیش
توسط روح اله ابراهیم زاده آپدیت شد

سلام . من یه دیتابیس کامل دارم که جدا میکنم و مثلا میدم به چند نفر که اطلاعاتشونو پر کنن . آفلاین بعد حالا که دیتابیس هاشونو میارن چجوری همرو تو اون اصلی بزارم . با توجه به اینکه احتمال زیاد id ها مثل همه و تداخل دارن . راهش چیه که ایمپورت بشن و بتونم استفاده کنم ؟؟؟ ممنونم

3 پاسخ

ایجاد eloquent sluggable در لاراول

لاراول
- 5 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

من قبلا برای پشتیانی از فارسی برای ایجاد مسیر در لارول از خط زیر اسفاده کردم. اما من امروز این پکیج رو نصب کردم. و بعد از publish کردن هنوز فایل sluggable.php در پوشه config پیدا نکردم که بخوام از متد methods خط زیر را کپی کنم. php artisan vendor:publish --provider="Cviebrock\EloquentSluggable\ServiceProvider" فایل sluggable.php 'method' => function($string, $separator = '-') { $_transli...

1 پاسخ

میکروفون مناسب برای ضبط با کیفیت صدا برای فیلم های آموزشی

متفرقه
- 5 روز پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

سلام. به همگی دوستان. من دنبال یه میکروفونه خوب برای ضبط با کیفیت صدا میگردم. کسی میتونه کمک کنه. آیا میکروفون snowball انتخاب مناسبی هست؟

5 پاسخ

تبلت ویندوزی و قدرت برنامه‌نویسی

متفرقه
- 5 روز پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

سلام به همه‌ی دوستان عزیز. به نظرتون یه تبلت ویندوزی مثل یوگا بوک یا miix ۳۲۰ لنوو ( نه سرفیس مایکروسافت! چون گرونه خیلی) میتونه کارای مربوط به برنامه‌نویسی رو هندل کنه؟ مثلا نصب ideها یا ران کردن کدها و کلا پردازشای مربوط به برنامه‌نویسی. با توجه به رم ۴ گیگ و پردازنده atom celeron تشکر

4 پاسخ

اجرای Oauth2 سمت کلاینت در ری اکت

ری اکت جی اس
- 5 روز پیش

سلام من احتیاج دارم توی ری اکت oauth2 رو اجرا کنم. توی ایترنت خیلی سرچ کردم راجع به فلوهای مختلفش و اینکه روی SPA ها باید implicit flow اجرا بشه و مقاله هایی رو هم خوندم و پکیج هایی رو هم دیدم اما چیز زیادی دستگیرم نشد و هنوز مطمئن نیستم روش درست کدومه و یا پکیجی که مطمئن باشم داره درست کار میکنه این یکی دو تا از مقاله هایی هست که خوندم. https://itnext.io/an-oauth-2-0-introduction-for-beginners-6e...

0 پاسخ

معرفی سایت‌های فریلنسری خارجی که به ایرانی‌ها کار بدهند

متفرقه
- 5 روز پیش
توسط امین آپدیت شد

لطفا چندتا سایت فریلنسری خارجی که به ایرانیها کار بدهند معرفی کنید. سپاس.

9 پاسخ

اجرا نشدن کدها

لاراول
- 5 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان یه مشگلی که دارم وقتی که npm run watch رو اجرا میکنم اروری نمیده ولی وقتی مرورگر رو باز میکنم کدهای vue.js کار نمیکنه

1 پاسخ

سوال در مورد مبحث داینامیک مدل ها در لاراول

لاراول
- 5 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان تو جاهایی که ما یه رابطه پلی مورفیک داریم مثلا فرض کنید مثل سیستم کامنت که قراره تو جاهای مختلف استفاده بشه هم توی پست ها و هم توی محصولات یا توی وبسایت های اموزشی هم توی دوره ها هم توی ویدئو ها خب ما نمیدونیم این کامنتی که اومده برای کدوم مدله که بخوایم ایجادش کنیم برای اینجور مواقع باید چه کار کرد کسی به همچنین موردی برخورده یه راهنمایی کنی منو ؟ خیلی سرچ کردم فقط رسیدم به داینامیک م...

7 پاسخ

تکنولوژی های مورد نیاز برای ساخت سیستم توصیه کننده

طراحی وب
- 5 روز پیش
توسط علی 1374 آپدیت شد

سلام خسته نباشید من دارم یه سایت لاراولی میسازم و برای اون میخوام یه سیستم توصیه کننده قوی بسازم می خواستم بدونم برای این کار از چه تکنولوژی هایی باید استفاده کنم و یادگیری خوب اونها چقدر زمان بر هست مثلا اگر بخوام ازپایتون استفاده کنم باید از چه فریم ورکی و چه دیتابیسی استفاده کنم و یادگیری اینها چقدر زمان میبره با تشکر

6 پاسخ

تفاوت دو تگ br در html

Html-Css
- 5 روز پیش
توسط add mapseo آپدیت شد

سلام یه سوال مسخره! تفاوت <br> و <br /> چیه؟ لطفا راهنمایی کنین

2 پاسخ

configuration of electron in vscdoe

جاوااسکریپت
- 5 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام با الکترون در vs code برنامه بسازم حالا میخوام بدونم باید چه extension هایی رو نصب کنم و نحوه کانفیگ کردنش به چه صورته ؟

1 پاسخ

بهترین ادیتور برای ارسال مقاله

طراحی وب
- 5 روز پیش
توسط smart آپدیت شد

سلام. بهترین ادیتور برای راسال یه مقاله توی وبسایت چیه ؟ از ckeditor استفاده کردم ولی راضی نبود. tinymce هم انگار پولیه. ادیتوری نیست که هم رایگان باشه هم امکانات خوبی داشته باشه؟؟ ممنون میشم اگه معرفی کنید.

2 پاسخ

کار با تگ area

Html-Css
- 5 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام چطوری میشه با استفاده از تگ area شکل های مختلف ساخت؟

1 پاسخ

ساخت منو با قابلیت اسکرول افقی

طراحی وب
- 5 روز پیش
توسط میلاد آپدیت شد

درود. دوستان میخواستم بدونم چجوری میشه اینجور قسمت ها رو توی وبسایت پیاده کرد. ینی یه سری محصول رو نشون بدی، بعد بشه محصولات رو با کلید جا به جا کرد و یه سری محصول جدید اورد. ممنون میشم کامل توضیح بدید و یا یه منبع که کامل توضیح داده باشه رو معرفی کنید. ممنون.

2 پاسخ

بالا بردن سئو با قرار دادن متن فارسی title در url

لاراول
- 5 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام چطور می تونیم در لاراول متن فارسی title در url بیاد و نمایش لینک اینطوری باشه

1 پاسخ

چطوری اولین کارتون رو پیدا کردین

متفرقه
- 5 روز پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

سلام من الان برنامه نویسی فرانت اند رو یاد گرفتم ولی نمی دونم که اول باید کارآموزی کنم یا میشه مستقیم وارد کار شد و اینکه شما چطوری اولین کارتون روپیدا کردین؟ اگه میشه راهنمایی کنید. ممنون

5 پاسخ