بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

ساخت Countdown Banner html

Html-Css
- 22 ساعت پیش
توسط Mohammad Jaafari آپدیت شد

سلام خدمت همه دوستان راکتی عزیز ! یه درخواست ساده دارم و واقعا عالیه اگه کمکم کنید . یک افزونه ای در یکی از مارکت های ایرانی وجود داره که من دارمش : لینک افزونه این افزونه همونطور که میدونید برای وردپرس هستش . حالا من در تدارک ساخت یک لندینگ پیج هستم (نساختم خریدمش:smiley: ) و نمیدونم چطوری HTML این افزونرو بسازم ؟ کسی میتونه اینکارو برام بکنه ؟ همین که یک کانتدان ساده هم باشه کفایت میکنه ها !...

2 پاسخ

خطای SQLSTATE 42000 برای احزار هویت Auth

لاراول
- 23 ساعت پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

درود دوستان... می خوام برخی قابلیت ها از دید کاربران مهمان مخفی کنم... مثلا کاربر شماره ۱ می توانند نوشته های خود را در نمایه خود ویرایش و حذف کند, ولی کاربر شماره ۲ نمی تواند نوشته های کاربر شماره ۱ ویرایش و حذف کند, این مشکل در نمایه حل شده ولی در ادامه نوشته ها (show.blade.php) این قابلیت ها نشون میده. کد زیر را به کار بردم و خطا میده: @if(Auth::user()->id == $endWorld->user_id) @else...

19 پاسخ

حساب کردن فاصله کاربران با یه نقطه

لاراول
- 23 ساعت پیش
توسط محمد قربانی آپدیت شد

دوستان میخواسم یه لوکیشن رو با اسکوپ بفرسم به مدل و با لوکیشن کاربر حساب کنه مسافت رو و به عنوان یه پراپرتی اضافش کنه به مدل ،کسی میدونه چطوری میشه این کارو کرد؟ مشکلم قسمت کد حساب کردن مسافت نیست،مشکلم همین اسکوپ زدن یا هر راه دیگه و اپند کردن این پراپرتی هست

1 پاسخ

طراحی دیتابیس برای سایت وبلاگ ساز

لاراول
- 23 ساعت پیش
توسط محمد قربانی آپدیت شد

سلام دوستان،خسته نباشید، یه سایت وبلاگ ساز هست،که در مورد رابطه دیتابیسش سر در گم شدم،ممنون میشم کمک کنید، رابطه وبلاگ و مقاله ها با دسته بندی،چون blog,article با category رابطه دارن،به فکرم رسید از polymorphic استفاده شه،ولی انگار رابطش برعکس میشه، ///category model //// public function categoryable() { return $this->morphTo(); } ///blog model //// public function category() {...

11 پاسخ

چگونگی کارکرد سیتم سفارشات وبسایت فروشگاهی

طراحی وب
- 24 ساعت پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

سلام سیستم سفارشات فروشگاه به چه صورتی کار می کنه؟ مثلا کالا رو کی دقیقا ارسال میکنه؟ (یعنی باید کی باید همکاری کرد که کالاهای مارو ارسال کنه؟ (مثلا پست یا ...) ) و اینکه ایا api ای برای وضعیت کالاهای ارسالی بهمون داده میشه؟؟ مثلا میخوام بدونم الان این کالا رسیده به دست مشتری یا نه؟ یا در حال ارساله؟ یا تو صفه ارساله؟؟

1 پاسخ

مشکل با لاراول میکسر

لاراول
- 1 روز پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام دوستان من وقتی کد (npm run dev) میزنم ارور میده هرچقدر گوگل کردم نتونستم جوابی پیدا کنم npm ERR! code ELIFECYCLE npm ERR! errno 1 npm ERR! @ development: cross-env NODE_ENV=development node_modules/webpack/bin/webpack.js --progress --hide-modules --config=node_modules/laravel-mix/setup/webpack.config.js npm ERR! Exit status 1

4 پاسخ

حل مشکل bind کردن

ویو جی اس
- 1 روز پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام خسته نباشید وقتی من یک اتریبیوت رو bind میکنم .میخام یک مقدار بصورت رشته کنارش بزارم مثلا ما همچین چیزی داریم <div class="title"> <img v-bind:src="goodimg" alt=""> </div> <div class="main"></div> <div class="dmage"></div> </div> <script src="../vue.js"></script> <script> new Vue({ el:'#core', da...

3 پاسخ

راهنمایی فلاتر

فلاتر
- 1 روز پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

با سلام به نظر شما برای شروع بهتر از این دوره تخصصی اندروید استفاده کنم یا از اموزش فلاتر ؟

4 پاسخ

خستگی زیاد و شانه درد نشانه چیست

متفرقه
- 2 روز پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

درود دوستان... متاسفانه به عنوان برنامه نویس تازه کار نتونستم توی چند ماه شغل مورد علاقه ام گیر بیارم... حالا مجبور شدم برم شغل کارگری که نزدیک یک ماه در کارخانه ای به عنوان مونثاژ کاری کار می کنم ... ولی مشکلی که داره صاجب کار از من راضی نیست میگه هر ساعتی که کار می کنید خیلی احساس خستگی می کنید و دقیقه ها وقت تلف می کنید و باعث عقب افتادن کار و ایجاد خسارت می شود... صاحب کار علام کرده اینکه احسا...

7 پاسخ

مزایا و معایب React native و flutter نسبت به هم

متفرقه
- 2 روز پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام دوستانی که با این تکنولوژی ها کار کردن میشه بگید هر کدوم چه مزایا و معایبی نسبت به هم دارن ؟! از همه لحاظ بررسی کنید لطفا مثل منابع اموزشی و جامعه کاربری و حجم اپلیکیشن و پرفورمنس و سادگی و پایداری و .....

3 پاسخ

کاربرد Dollar در JavaScript

جاوااسکریپت
- 2 روز پیش
توسط میلاد آپدیت شد

‍‍‍‍‍‍‍سلام به دوستان .کاربرد $ در JavaScript میخواستم بدونم که فقط بهdocument.getElementById محدوده میشود؟ f‍u‍‍nction $(x) === {return document.getElementById(x);} in js *```

4 پاسخ

pagination in laravel collection

لاراول
- 2 روز پیش

سلام و درود من این مدل رو دارم class Attribute extends Model { public function scopeFilter($query) { // filter queries return $query->paginate($query); } } و در کنترلر این اعمال انجام شده: $attributes = Attribute::filter(); return new AttributeCollection($attributes); و در AttributeCollection : public function toArray($request) { return [ "dat...

0 پاسخ

responsive ui در ری اکت نیتیو

ری اکت جی اس
- 2 روز پیش
توسط javad zobeidi آپدیت شد

در زمان طراحی ui در react native سایز فونت ، پدینگ ، مارجین و ایکون ها در ری اکت نیتیو نسبت به سایز های مختلف چطوریه خودش تغییر میده یا اینکه باید کار خاصی کرد ؟

2 پاسخ

مشکل با پکیج roumen sitemap در لاراول

لاراول
- 2 روز پیش
توسط reza abase آپدیت شد

پکیج roumen/sitemap روی لاراول 5.7 نصب نمیشه و اخطار میده لاراول 5.7.25 رو پاک کن همچین چیزی؟؟ و خودش توضیح داده که اون رو برای نسخه 5.7 داخل coposer.json قرار بده روش اینکار چطوره؟ راهی دیگه ای جز آپدیت کردن لاراول نیست؟

3 پاسخ

کدام انتخاب شماست gatsby vs after vs nextjs

ری اکت جی اس
- 2 روز پیش
توسط آرش مختاری آپدیت شد

سلام دوستان من بتازگی ری اکت یادگرفتم حالا برای اینکه سایتایی که طراحی میکنم seo بهتری داشته باشن میخواستم ssr یادبگیریم. اما تو گروه های مختلف تلگرامی دوستانی میگفتن بهتره که از gatsby استفاده بشه بجای nextjs .... میخواستم نظر شما رو بدونم که اصلا gatsby چه فرقی با ssr داره و اگه خواستم ssr کار کنم شما کدوم موردو پیشنهاد میکنید after یا next ?

1 پاسخ

استفاده از لاراول پاسپورت برای پیاده سازی multi auth

لاراول
- 2 روز پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام دوستان پروژه ی من شامل چندنوع کاربر هست که جدول هاشون جداست .multi auth رو پیاده سازی کردم ولی مشکل اینجاست که تفاوتی بین کاربرهام نمیذاره پاسپورت و توکنی برای کاربر با id= 1 تولید میشه با توکنی که برای ادمین با id = 1 قابل تشخیص و تمییز نیست .

1 پاسخ

گزارش گیری در لاراول

لاراول
- 2 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان. در حال کار بر روی یک سیستم فروشگاهی هستم. میخوام که 4 نوع گزارش گیری داشته باشم. 1 - گزارش امروز 2 - گزارش هفته 3 - گزارش ماه 4 - گزارش سال که قراره که تعداد سفارشات ، مقدار ( پول ) فروش ، تاریخ ( برای نمودار chart.js )گزارش گرفته شه. لطفا اگر امکان پذیره راهنمایی کنید که چطوری باید از چنین چیزی گزارش گرفت. جدول هم به صورت زیر هستش. <?php use Illuminate\Support\Facades\Schema; use...

2 پاسخ

چه امکاناتی باید به راکت اضافه شود

فیدبک سایت
- 2 روز پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام به همه دوستان راکتی همیشه سعی کردیم بر اساس نظرات شما امکاناتی رو در اختیارتون قرار بدیم که نیازهای شما رو برطرف کنه . حالا در این گفتگو قصد دارم از شما بپرسم . چه امکاناتی باید به راکت اضافه بشه و یا چه امکاناتی میتونه بهتر بشه و بهبود پیدا کنه . پیشاپیش از نظر همه دوستان تشکر میکنم .

217 پاسخ

ایجاد نمونه کار

لاراول
- 2 روز پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

سلام من به مدت دو ماه دوره های آموزشی لاراول رو مطالعه کردم و چند روز پی به دنبال کار رفتم در شرکتشون از من خواستن که نمونه کار برای استخدام شدن بفرستم می خواستم بدونم یه نمونه کاره عالی چه ویژگی هایی رو برای یه برنامه نویس بک اند باید داشته باشه و همچنین یه راهنمایی هم اگر ممکنه برای اجراش بم بگین خیلی ممنون

4 پاسخ

ریکت نیتیو دریافت نشدن اطلاعا از api

متفرقه
- 2 روز پیش
توسط sir_gray آپدیت شد

سلام ... من یه چندتا برنامه نوشتم که یه سری api دریافت میکرد و نمایش میداد ولی الان دیگه هیچی دریافت نمیشه ... اومدم دوباره یه تست زدم دیدم کلا از هیچ api چیزی دریافت نمیشه ... import React, { Component } from 'react'; import { View, Text } from 'react-native'; class App extends Component { constructor(props) { super(props); this.state = { data: null, }; } componentWillMou...

0 پاسخ

نمایش تصویر برای لینک

طراحی وب
- 3 روز پیش
توسط ebi_papidon آپدیت شد

سلام میشه لطفا راهنمایی کنید من رو که من چه متاتگ یا چه تگی باید ایجاد کنم که وقتی لینک صفحه ای از سایت رو ارسال میکنم تصویر اون صفحه در لینک به نمایش دربیاد ! مثلا وقتی لینک در تلگرام ارسال میشه به جز متن تصویر اون صفحه هم نمایش داده بشه ممنون

2 پاسخ

Responsive

طراحی وب
- 3 روز پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

سلام مشکل من در ریسپانسیو حالتی هست که داخل موبایل بد نشون داده میشه http://uupload.ir/files/9y10_۲۰۱۹۰۸۲۱_۲۳۳۳۳۵.jpg اگه بخوام به صورت first mobile کد بزنم اوضاع خیلی بد میشه . یعنی من باید فونت گوشی رو بزرگتر از مانیتور بکنم ؟

9 پاسخ

خطای Trying to get property id of non object

لاراول
- 3 روز پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

درود دوستان... می خوام در بخش نمایه کاربر برای کاربران مهمان برخی از المان ها مخفی کنم. کد زیر به کار می ببرم خطا می دهد: @if (auth()->user()->id == $endworld->user_id) <div class="col-md-۳ text-center"> <button type="button" class="btn btn-warning btn-sm">ویرایش</button> <button type="button" class="btn btn-danger btn-sm">حذف</but...

2 پاسخ

اسپلش اسکرین دیفالت

فلاتر
- 3 روز پیش
توسط رهااا آپدیت شد

سلام @hesammousavi خسته نباشید. من وقتی برنامه امو اجرا میکنم به اندازه ی 5 6 ثانیه صفحه سفید نمایش میداد بعد که سرچ کردم متوجه شدم اسپلش دیفالت خود فلاتر هستش. خب مقدار زمان قابل توجهی نمایش داده میشه که اصلا خوب نیست.حالا خواستم بدونم راهی هست که زمانش کوتاه تر بشه یا بشه کلا حذفش کرد؟

2 پاسخ

ایجاد یک map در react native

اندروید
- 3 روز پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

باسلام دوستان من یک پکیج خوب برای مپ میخوام که در ری اکت نیتیو بشه ازش کامل استفاده کرد، نیاز به وب ویو نداشته باشه، وابسته به گوگل نباشه، بشه درونش api های مخصوص خودمو تعریف کنم و اینکه بشه رو سرور خودم run کنم؟ البته اینو میدونم که اگه tile آن osm باشه میشه کاری کرد که روی سرور خودمون ران بشه ولی اینکه این پکیجی که مد نظر من هست میتونه این مورد رو انجام بده برام مهمه

1 پاسخ

مشکل در لاگین کردن با اکانت گوگل

طراحی وب
- 3 روز پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

باسلام.مشکلی که در لاگین کردن با اکانت گوگل در بیشتر سایت ها حتی سایت راکت هم وجود داره اینه که اگر اکانت گوگل در سیستم کاربر لاگین نباشه وقتی کاربر بخواد در یه سایت با استفاده از اکانت گوگلش لاگین کنه باید از *** استفاده کنه و بدونه *** وقتی به url https://accounts.blogger.com/accounts.... می رسه ارور می ده؟کسی راه حلی داره؟داخل همین سایت راکت هم می تونید امتحان کنید

1 پاسخ

مشکل socket io ارور Unexpected response code 404

نود جی اس
- 3 روز پیش
توسط Erfan Safari آپدیت شد

سلام دوستان ، یه برنامه با نود و socket.io نوشتم ، این برنامه روی لوکال هاست کار میکنه و مشکلی نداره ولی وقتی میره روی هاست این ارور رو میده : WebSocket connection to 'ws://***.ir/socket.io/?EIO=۳&transport=websocket&sid=sq-_۰p۴LG۹۲a۴PffAADl' failed: Error during WebSocket handshake: Unexpected response code: ۴۰۴ چند تا نکته : اول اینکه طبق حرف پشتیبانی هاست از سوکت پشتیبانی میکنه ، بعد ای...

1 پاسخ

input برای دریافت کد تایید

طراحی وب
- 3 روز پیش
توسط 1masoud آپدیت شد

سلام جناب آقای حسام موسوی @hesammousavi این رو چطوری درست کردی ؟ از دوستان کسی دیگه ای این رو میدونه؟

3 پاسخ