بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

آپلود فیلم با استفاده از ckeditor و فایل منیجر

رابط کاربری
- 2 روز پیش

وقت بخیر. من برای ارسال یه مقاله از ckeditor و unisharp file manager توی لاراول استفاده کردم. برای آپلود و ارسال عکس توی مقاله مشکلی وجود نداره و همه چی عالی کار میکنه. ولی من میخوام که بتونم بین مقاله فیلم و یه سری فایل دیگه هم آپلود و ارسال کنم. کد سمت کاربر توی blade به این شکله : <textarea class="form-control" name="body" id="my-editor" cols="30" rows="7" required>{{old('body')}}</t...

0 پاسخ

دسترسی به property از داخل متد استاتیک در کلاس

PHP
- 2 روز پیش
توسط علی آپدیت شد

سلام خوب هستین بنده دیروز یه تاپیک ایجاد کردم و لی متاسفانه امروز حذفش کردین بنده هم به پاسخ این سوال واقعا نیاز دارم اگه جواب نمیدین حداقل حذفش نکنین : یه مشکلی برایم پیش آمده توی دسترسی به اتصال به دیتابیس با متد استاتیک کد ها رو میذارم : <code> <?php /** connection */ class BaseModel{ private $host; private $password; private $username; private $dbname; public function __construct($...

5 پاسخ

عوض کردن template ایمیل تایید کاربر

لاراول
- 2 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام موقعی کاربر ثبت نام میکنه ایمیل تایید براش میره چجوری اون ایمیل رو customize کنیم ؟ لاراول 5.7

2 پاسخ

ریدایرکت بعد از ورود در لاراول

لاراول
- 2 روز پیش
توسط علیرضا بهمئی آپدیت شد

سلام میخواستم بدونم چطور میشه بعد از لاگین کردن به همون صفحه ای از سینگل برگرده که کاربر ورود به سایت رو زده بود من url صفحه ای که کاربر بود رو دریافت میکنم ولی نمیدونم تو کدوم تابع لاگین در لاراول باید قرار بدم که بعد از ورود به همون صفحه برگرده !

1 پاسخ

چه امکاناتی باید به راکت اضافه شود

فیدبک سایت
- 2 روز پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام به همه دوستان راکتی همیشه سعی کردیم بر اساس نظرات شما امکاناتی رو در اختیارتون قرار بدیم که نیازهای شما رو برطرف کنه . حالا در این گفتگو قصد دارم از شما بپرسم . چه امکاناتی باید به راکت اضافه بشه و یا چه امکاناتی میتونه بهتر بشه و بهبود پیدا کنه . پیشاپیش از نظر همه دوستان تشکر میکنم .

65 پاسخ

درآمد کدنویس سمت سرور بیشتره یا دولوپر اندروید

متفرقه
- 2 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

دوستان توی یه شرکت درآمد برنامه‌نویس سمت سرور(php و node.js و Ruby و‌...) بیشتره یا برنامه‌نویس اندروید(جاوا و کاتلین و فلاتر و ری‌اکت نیتیو و...)؟ فرض رو بر این بذارین که هر دونفر تجربه یکسانی دارن و باهم توی یه زمان توی شرکت استخدام شدن.

3 پاسخ

sync کردن دیتاها بین دوتا کامپوننت که والد و فرزند نیستند

ویو جی اس
- 2 روز پیش

سلام من دوتا کامپوننت به نام Cart و CartBtn دارم که کامپوننت اولی محصولات سبد خرید رو نشون میده و دومی به همین صورت فقط بصورت خلاصه تر (در کل دیتاها یکی هستن) این دو کامپوننت هیچ رابطه ای ندارن(یعنی والد و فرزندی نیستند) خب چجوری دیتاهای بین این دوتا به اصطلاح (sync) کنم؟ مثلا وقتی تو کامپوننت Cart بودم یه محصول حذف شد از اون کامپوننت هم حذف بشه؟! در ضمن از vuex استفاده میکنم ممنون

0 پاسخ

ویو انجین ها در نود جی اس

نود جی اس
- 2 روز پیش

سلام دوستان گلم میخواستم بدونم که بجز ویو انجین هایی مثل pug and ejs کار دیگه ای میشه کرد توی نود جی اس برای نمای شویو ها یا اصلا ویو انجین دیگه ای هم بجر این دو تا وجود داره

0 پاسخ

سفید ماندن امولیتور اندروید در حالت debug js remotely

ری اکت جی اس
- 3 روز پیش
توسط Pouriya Kordaki آپدیت شد

سلام وقتتون بخیر [ریکت نیتیو، ویندوز، اندروید] من میخوام از console.log استفاده کنم برای همین دنبال یه فضا هستم که این امکان رو توی ویندوز بهم بده. روی امولیتور با زدن کلید Ctrl + M گزینه Debug js Remotely رو میزنم. صفحه سفید میمونه میره توی حالت کانکشن و نوار سبز بالا میاد یه تب توی مرورگر باز میشه با آدرس http://10.0.2.2:8081/debugger-ui اما هیچی لود نمیکنه و از بس میمونه که امولیتور ارور Time o...

3 پاسخ

انتخاب متد Rest Api یا GraphQl

فلاتر
- 3 روز پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

درود فراوان بنده یه اپ با فلاتر طراحی کردم که درون خودش فروشگاه و خدمات پرداخت آنلاین و ... رو داره . بک اند برنامه با لاراول هست . به نظرتون برای توسعه ی api ها از همون متد رست استفاده کنم یا برم سمت گرافکیوال؟ از گرافکیوال خیلی خوشم اومده ولی میترسم جاهایی دچار محدودیت بشم مث قسمت پرداختها . اگه تجربه ای دارید ممنون میشم که راهنمایی بفرمایید .

1 پاسخ

چک کردن تاریخ جدید

لاراول
- 3 روز پیش
توسط amin delavar آپدیت شد

دوستان من از ورودی یه از تاریخ-تا تاریخ می گیریم برای نمایش یه پیغام توی همون تاریخ انتخابی که نمایش داده بشه توی سایت آیا توابعی هست که من چک کنم که از تاریخ-تا تاریخ توی دیتابیس ثبت شده یا نه منظورم اینه که میخوام چک کنم تاریخ جدید توی رنج تاریخ قبلی نباشه

1 پاسخ

ویدیو پلیر پخش ویدیو در وب سایت

لاراول
- 3 روز پیش
توسط amin delavar آپدیت شد

سلام به همه دوستان . من یک ویدیو پلیر با تگ های ساده خود html ایجاد کردم. همه چیز اوکیه اما وقتی توی chrome میخوام ویدیو را عقب جلو ببرم تا کلیک میکنم باز بر میگرده سر زمانی که در حال پخش هست! یعنی کاربر نمیتونه ویدیو را بزنه جلو یا عقب. در حالی که توی firefox همه چی فیکس هست و بدون مشکل. با plugin های مختلف هم امتحان کردم بازم همین جور شد. کسی راهنمایی کنه چیکار کنم ممنون میشم

2 پاسخ

سوال در مورد لاگین کردن لاراول

لاراول
- 3 روز پیش
توسط amin delavar آپدیت شد

من الان با یک کامپیوتر لاگین کردم همزمان اگه با یک کامپیوتر دیگه لاگین کنم چه اتفاقی میفته یعنی میشه با دو سیستم مختلف و با یک یوزر و پسورد به صورت همزمان لاگین شد

6 پاسخ

استفاده از onPress داخل navigationOptions

ری اکت جی اس
- 3 روز پیش
توسط بهنام آپدیت شد

کد زیر مشکل داره مشکلشش چیه که onPress دوم کار میکنه دقیقا همون تو onPress اول کار نمیکنه :( import React,{Component} from "react"; import {View,Text,StyleSheet,Platform,Button,Image,TouchableWithoutFeedback} from "react-native"; import Icon from "react-native-vector-icons/Ionicons" import EStyleSheet from "react-native-extended-stylesheet"; export default class Profile extends Component {...

2 پاسخ

کد فرانت در پایتون

پایتون
- 3 روز پیش
توسط سید محمد حسین موسوی آپدیت شد

سلام . دو سوال 1- تو پایتون میشه کد فرانت زد؟ 2-بهترین فریم ورک واسه زدن کد فرانت در پایتون؟ ممنون از راهنمایی هااتون

4 پاسخ

سلام درس 16لاراول

لاراول
- 3 روز پیش
توسط vaj_bor آپدیت شد

سلام درس 16لاراول هنگام نصب socialite خطا رخ می دهد.یعنی می گوید که فریم ورک ورژن 5.4.23 نصب نمی شود. Problem 1 Installation request for laravel/socialite ^4.1 -> satisfiable by laravel/socialite[v4.1.0]. Conclusion: remove laravel/framework v5.4.23 Conclusion: don't install laravel/framework v5.4.23 laravel/socialite v4.1.0 requires illuminate/support ~5.7.0|~5.8.0 -> satisfiable by illumi...

4 پاسخ

پیدا کردن مقدار در رشته

PHP
- 3 روز پیش
توسط masoud آپدیت شد

چطوری میشه مثلا مقدار یه تگ رو بدست بیام؟ با رگولار اکسپرشن – ریجکس سعی کردم ولی نشد مثلا کد <ul class="text"> <li class="class-name-one aa"> <a class="ProfileNav-stat ss ff" data-nav="nmc" tabindex="0" data-original-title="mm"> <span class="ProfileNav-label" aria-hidden="true">عنوان</span> <span class="u-hiddenVi...

7 پاسخ

CROSS ORIGIN

آنگولار
- 3 روز پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام به دوستان گرامی یک پروژه با laravel api + angular5 داریم روی سرور اجرا شده و کاملا کار میکنه به تازگی انتقال سرور انجام شده روی سرور جدید خطای cross origin میده و درخواست ها ارسال نمیشد با کد Header set Access-Control-Allow-Origin * داخل htaccess این حل شد اما باز هم بعضی درخواست ها این خطارو میده به نظرتون مشکل از سمت فرانت اند هس یا بک اند ؟ با توجه به اینکه تمام هدرهایی که سمت فرانت...

1 پاسخ

سوال در مورد موارد تکراری در الکوینت

لاراول
- 3 روز پیش
توسط madadi آپدیت شد

من می خواهم در این دستور $ee= DetailsModel::orderby('form')->get(['tedad_bazdid']); اونهایی که form یکسان یا تکراری دارند رو فقط اولیشونو نمایش بده(همشونو نمی خوام نمایش بده)

1 پاسخ

ارتباط با api اینستاگرام

PHP
- 3 روز پیش
توسط Sajad آپدیت شد

سلام من میخواستم ی سری فیلم که که داخل هاست هست رو تو اینستاگرام با استفاده از api اینستاگرام به داخل پیج مورد نظرم ارسال کنم کلاس های که من برای ارتباط با اینستاگرام پیدا کردم همشون نیاز به کامپوزر دارن معمولا هم بیشتر هاستینگ ها دسترسی ssh به کاربر نمیدن کلاسی سراغ دارین که بدون استفاده از کامپوزر بشه با اینستاگرام ارتباط بر قرار کرد

11 پاسخ

دسته بندی و زیر دسته بندی

لاراول
- 3 روز پیش
توسط Arshavir آپدیت شد

خیلی درگیر این کار بودم و بلأخره خودم تونستم با یه کم درگیری انجامش بدم. با این کار می‌تونید زیر دسته بندی‌ها و دسته بندی‌ها رو به خوبی مرتب کنید. ساخت مدل و جدول مربوط به دسته بندی php artisan make:model Category -m وارد کردن ستون parent_id در جدول categories وارد فایل create_categories_table بشین و کد زیر رو قرار بدید اطلاعات مورد نیاز خودتون هم قرار بدید. $table->unsignedInteger('parent_id')...

2 پاسخ

ساخت پنل اس ام اس

متفرقه
- 3 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

برای ساخت پنل اس ام اس چه چیزی لازم است چه از لحاظ سخت افزاری چه نرم افزاری

1 پاسخ

هزینه طراحی سایتی مثل ویرگول

طراحی وب
- 3 روز پیش
توسط مصطفی نوری آپدیت شد

هزینه طراحی و برنامه نویسی سایتی مثل ویرگول چقدر میشه در حد همین نسخه فعلی https://virgool.io

19 پاسخ

Flutter یا React Native

فلاتر
- 3 روز پیش
توسط GeeekFa آپدیت شد

سلام من تا حدودی با اندروید استودیو و جاوا کار کردم میخواستم برم سمت ری اکت نیتیو یا فلاتر یه هفته ای با react - native سر و کله زدم و واقعا کلافه شدم و واسم گنگ و نا مفهوم بود مخصوصا کار با react-navigation که کلی ارور داشت اسم فلاتر به گوشم خورد و سه قسمت اول دوره فلاتر رو دیدم و نظرم به فلاتر جلب شد به نظرتون خوبه؟ توی دوره آموزشی فلاتر دریافت و ارسال اطلاعات به سرور هم گفته شده یا فقط روی ui ک...

21 پاسخ

عدم حذف شدن پست ها با حذف یک کاربر

لاراول
- 3 روز پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام دوستان من یه مشکلی دارم وقتی کاربری رو حذف میکنم پست های مربوط به اون کاربر نیز حذف میشن، چیکار کنم که این کار انجام نشه؟ چون تو جدول پست هام user_id کلید خارجی هست که اشاره داره به id در جدول یوزرها و مقدار ondelete(cascade) براش ست شده. اگه این مقدار ست نشه درسته ولی وقتی ست نمیکنی خطا میده موقع حذف کردن Schema::create('posts', function (Blueprint $table) { $table->increments('i...

5 پاسخ

چند سوال درباره فلاتر

فلاتر
- 3 روز پیش
توسط مهدی آپدیت شد

سلام و روز بخیر ببخشید من مستندات فلاتر رو که دیدم گویا می توانیم بدون اندوید استودیو هم کار کنیم درسته ؟ مثلا با Vscode چون با اندروید استودیو مشکل دارم skd manager و api های اندروید رو هم دارم . پلاگین dart & flutter هم برای Vscode نصب کردم

6 پاسخ

آینده فلاتر و زبان دارت را چگونه میبینید

فلاتر
- 3 روز پیش
توسط GeeekFa آپدیت شد

آیا فلاتر و دارت آینده روشنی دارن؟ کلا نظرتون رو درمورد فلاتر بگید. سپاس.

2 پاسخ

سلام درس 13 لاراول

لاراول
- 3 روز پیش
توسط vaj_bor آپدیت شد

سلام درس ۱۳ لاراول را در پروژه اعمال کردم متاسفانه نمودار تغییرنمی کنه و روی خط زیر برای values و lables خطا میده <payment :values="{{ json_encode($values) }}" :labels="{{ json_encode($labels) }}"></payment>

2 پاسخ

آپدیت پروژه با git

لاراول
- 4 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

با سلام و احترام خدمت دوستان همونطور که میدونید با استفاده از git میشه آخرین تغییرات یک پروژه یا وب سایت و... رو روی هاست یا سرور آپلود کرد. لطفا اگر از دوستان کسی هست که اطلاع داره چطور میشه در home root اصلی مثلا سی پنل پروژه رو آپلود کرد توضیح بده ممنونم میشم. مثلا فرض کنید ما پوشه public لاراول رو به public_html تغییر بدیم، حالا چطور تو سی پنل تعریم کنیم که repository پروژه مون همون روت اصلی س...

7 پاسخ

عضویت یک ماهه

متفرقه
- 4 روز پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام اقای موسوی طبق گفته شما قرار بود اکانت ویژه یک ماهه تا ۲۹ بهمن وجود داشته باشد.... چرا الان امکان استفاده وجود نداره؟؟

1 پاسخ