بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگوها

امنیت شغلی پایینتر لاراول و دات نت نسبت به بقیه فریمورکا

1 روز پیش
توسط reza آپدیت شد

سلام من خودم لاراول کار میکنم و چندین پروژه واقعی هم زدم باش .. به نظر من درسته که لاراول و asp.net استخدام های خیلی بیشتری دارن ولی امنیت شغلی کمتری دارن نسبت به مثلا django یا spring یا ruby on rails یا go . فرض کنید لاراول دولوپر سنیور هستید و تو یه شرکت کار میکنید و ماهی 4 تومن هم حقوق میده.خب همه میدونیم ارزش کار یه برنامه نویس laravel خیلی بیشتر از این حرفاس. و شما درخواست میکنید که 5 میلیون...

9 پاسخ

یادگیری bootstrap4

2 روز پیش
توسط محمد صادق کریمی آپدیت شد

سلام آقای موسوی @hesammousavi میخواستم بدونم برای یادگیری bootstrap 4 و استفاده اون در reactjs اموزش bootstrap 4 توی سایت راکت مناسب هستش یا نه؟؟ آیا قرار هستش برای bootstrap ضبط جدید اتفاق بیفته یا نه؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید من رو

2 پاسخ

اوضاع بازار کار زبان های برنامه نویسی در خارج از ایران چگونه است

2 روز پیش
توسط مصطفی آپدیت شد

دوستان اگه تجربه یا اطلاعاتی راجع به بازار کار زبان های برنامه نویسی در خارج از ایران دارن بگن لطفا. اگه بطور مشخص از زبانی خاص و کشوری مشخص بگید ممنون میشم. مثلا اینکه بازار کار php کجاها بهتره یا مثلا تو فلان کشور بازار کار کدام زبان بهتره؟ وضعیت حقوق و دستمزدها برای برنامه نویسی به چه صورته؟ و.... متشکرم

21 پاسخ

مشکل عجیب در authentication

2 روز پیش
توسط تیرداد آپدیت شد

با سلام دوستان من یک وب سایت با لاراول راه اندازی کردم . حدود 500 نفر هم در حال حاضر توش ثبت نام کردن . من سیستم لاگین رو از کلاسها و متدهای پیشفرض خود لاراول استفاده کردم و فقط ویوها رو عوض کردم . ولی هر از چند گاهی برای یوزرها مشکلات خیلی عجیبی پیش میاد. 1- مشکل اولی که مشاهده کردم(میدونم که عجیب به نظر میرسه ) اینکه که یکی از یوزرها وقتی لاگین کرده بود اطلاعات و اسم و یک یوزر دیگه رو نشون میداد...

9 پاسخ

ارسال فرم

2 روز پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام من یه فرمی دارم که درونش یه دکمه ای هست که این دکمه وظیفه اش اینکه تابعی که توسط php نوشته شده رو صدا بزنه. منتها نمیخوام از طریق php این دکمه رو فراخونی کنم بلکه میخوام از طریقjavascript jquery صدا زده بشه. چون نمیخوام دکمه وظیفه ارسال فرم رو داشته باشه برای اینکه همراه فرم من اطلاعات دیگه ای هم هست میخوام فقط دکمه تابع رو صدا بزنه و همین. میشه لطفا من رو راهنمایی بفرمایید. ممنون

7 پاسخ

تبدیل تاریخ میلادی به شمسی در لاراول

2 روز پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام تاریخی که درون جدول های دیتابیس داخل فیلد updated-at ذخیره میشه رو موقع select به صورت تاریخ شمسی دربیارم و ازش استفاده کنم چطوری میتونم این کار رو انجام بدم،خواهشا راهنمایی کنید.

8 پاسخ

نحوه پیاده سازی لومن در کنار لاراول

2 روز پیش
توسط coarad supp آپدیت شد

سلام دوستان، واسه اینکه از لومن واسه نوشتن وب سرویس استفاده کنیم و در کنار لاراول از اون بهره ببریم به چه شکل میشه؟ینی چطوری باید در کنار لاراول فراخوانی بشه؟باید روی ساب دامین بالا بیاد؟یا شکل دیگه؟ و سوال دوم اینکه ریکوئست هایی که ممکنه همزمانی واسشون پیش بیاد در لاراول و لومن مشکلی ایجاد نمیکنه؟ اگه اموزشی در ای خصوص دارین ممنون میشم قرار بدین

5 پاسخ

بازگشت به صفحه مورد نظر بعد از پرداخت

2 روز پیش
توسط مهدی پاکروان آپدیت شد

سلام دوستان من یک سایت وردپرسی طراحی کردم توی یکی از صفحه های سایت میخوام مخاطب بعد از پرداخت موفق به صفحه ای که میخوام برگرده چطور این کار و باید بکنم؟ از آیدی پی هم استفاده میکنم اگرم درگاه بهتری میدونید معرفی کنید. ممنون

1 پاسخ

غیر فعال کردن تغییر value داخل input توسط کاربر

2 روز پیش
توسط shomareyek آپدیت شد

سلام من یک input دارم برای وارد کردن تاریخ و این تاریخ با استفاده از plugin خودکار توی input قرار میگیره. حالا من میخوام دسترسی کاربر رو به تغییر دستی (توسط کیبورد) input رو بگیرم اما میخوام با استفاده از plugin بتونه تاریخ رو تغییر بده. اگر میشه راهنمایی ام کنید

2 پاسخ

انتقال اطلاعات بین صفحات مختلف

2 روز پیش
توسط Amir m آپدیت شد

@hesammousavi @proamirm سلام ببخشید فرض کنین من میخوام یه آزمون تستی داشته باشم که 10 تا سواله. توی هر صفحه هم یک سوال نشون داده میشه و کاربر با جواب دادن به هر سوال میره سوال بعدی چجوری میتونم این طلاعات رو به صفحات بعدی بفرستم؟ چه راهی برای اینجور برنامه ها پیشنهاد میکنین؟ ممنون

3 پاسخ

اینترفیس و implements

2 روز پیش
توسط Amir m آپدیت شد

سلام می خاستم بدونم چه زمانی از implement استفاده میشه و دقیقا چه کاری انجام میده. با تشکر

4 پاسخ

پرفرمنس روابط در MongoDB

2 روز پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام. از لحاظ ریلیشن ها مونگو به چه شکل عمل میکنه؟ البته خودش که نداره اما توی داکیومنت دو روش embedded و reference رو پیشنها داده روش اول میگه بیا دایکومنت ها مرتبط رو تو همون دایکومنت سیو کن که هیچی، به دلایلی نمیتونم. اما روش دوم میگه بیا مثلا object id از دایکومنت رو ذخیره کن. که خب هدف منه. ساده سازی بخوام بکنم، فرض کنید من یه پست دارم (وبلاگ) هر پست وبلاگ من بین یک کامنت تا 800 کامنت داره (ب...

8 پاسخ

ایجاد بخش فیلتر و مرتب سازی روی داده ها

2 روز پیش
توسط maryam آپدیت شد

سلام دوستان. من یه سری داده دارم که از دیتابیس خوندم و توی blade به شکل یه جدول نمایششون میدم. حالا میخوام این داده ها قابلیت search و sort و فیلتر بر اساس یه مورد خاص رو داشته باشند مثلا بر اساس نام که توی ستون اول جدول نمایش داده میشه قابل فیلتر باشه یا بر اساس تاریخ و ... قابل sort باشه. یه چیزی تقریبا شبیه به بخش فیلتر مقالات همین وبسایت ولی پیشرفته تر. چطور میتونم اینکارو انجام بدم؟ اگر کسی ب...

5 پاسخ

درخواست post ajax در jquery

2 روز پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام بر دوستان عزیز . من میخوام با جی کوئری یک درخواست ajax با متد post بزنم . خطا میده . در سمت کلاینت تنظیمات ارسال را روی post قراردادم $.ajax({ url : '/ajaxEditMeeting', type : "POST", data: dataToSend, success: successFn, error : function(xml, error) { alert("خطائی رخ داده"); } }); و در فایل route نیز عبارت Route::post('/ajaxGetSpc', 'HomeController@sendDet...

3 پاسخ

تغییرات دیتابیس در ورژن بعدی پروژه

2 روز پیش
توسط coarad supp آپدیت شد

دوستان سلام؛ یه پروژه ای داریم که ورژن یکش رو نوشتیم و درحال کاره، ولی درفکر این هستیم که این پروژه رو اصولی تر و با امکانات بیشتر بنویسیم و طبیعتا جدول هایی که قبلا هست ممکنه یه سری فیلد اضافه بشه و یه سری جداول دیگه اضافه بشه و شاید یه سری جداول حذف بشه، واسه اطلاعاتی که از قبل داریم به چه شکل میتونیم به ورژن بعدی انتقال بدیم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

4 پاسخ

فرمت کردن کدها در پایتون

3 روز پیش
توسط علیرضا معمارزاده آپدیت شد

سلام وقتی می خوام تو vscode کد های پایتون رو مرتب کنم از کلید ترکیبی Ctrl + i استفاده می کنم (همون کلید Ctrl + F تو ویندوز). این کلید ترکیبی کمک می کنه که تو رفتگی کدها به صورت خودکار درست بشه و کدهای مرتبی داشته باشیم. وقتی php کد می زنم مشکلی ندارم و براحتی کار می کنه. اما تو پایتون اینطوری نیست و گویا پیش نیازی داره ۱− چرا باید پیش نیاز داشته باشه؟ چه فرقی داره با php 2- چطوری باید این مشکل رو...

3 پاسخ

مشکل در پکیج react-native-fetch-blob

3 روز پیش
توسط محسن فلاح آپدیت شد

سلام وقت بخیر دوستان وقتی پکیج react-native-fetch-blob رو نصب میکنم و استفاده میکنم همه چی آرومه و خوب کار میکنه ولی موقع نسخه گرفتن بهش گیر میده ******** هم زدم ولی باز ارور میده آخرین نسخه رو هم نصب کردم 0.10.8 ممنون

7 پاسخ

سوالات متداول راکت

3 روز پیش
توسط میلاد آپدیت شد

با سلام به همگی دوستان در راکت. صفحه‌ای را با عنوان سوالات متداول، در راکت راه اندازی کرده‌ایم. در صورتی که فکر میکنید، جای سوالی خالی ست میتوانید این سوال را در زیر مطرح کنید تا در صورت نیاز جواب آن را در صفحه مورد نظر قرار دهیم.

23 پاسخ

شخصی سازی پلاگین اسکرول صفحه

3 روز پیش
توسط Hamid Azimi مطرح شد

درود وقت بخیر دوستان این آدرس رو ببینید (فیلتره) : http://preview.themeforest.net/item/timex-creative-template-for-coming-soon-page/full_screen_preview/13451371 من برای قسمتی که محتوا اسکرول میشه از پلاگینای اسکرول با موس متنوعی استفاده کردم. اما انگار پلاگینا برای عرض و ارتفاع تمام صفحه نوشته شدن. میدونم باید تغییری تو کدا بدم و شخصی سازی کنم، اما نمیدونم دقیقا چطوری؟ میشه کمک کنید لطفا

0 پاسخ

فشار کار در شرکت های برنامه نویسی

3 روز پیش
توسط Mohammad آپدیت شد

درود و خسته نباشید خدمت متخصصین عزیز دوستانی که تجربه کار در شرکتی رو دارن من قصد دارم 2-3 سالی با ی شرکت کار کنم بعنوان بک اند یا فول استک کار اما ینفر که قبلا تو شرکت داروسازی برنامه نویس بوده گفت خیلی بش فشار اوردن و حدود 40 کیلو کم کرده بود و بعد دیگه استعفا داد من یجور بدبین شدم ب شرکتا برنامه نویسی، آیا واقعا فشار کاری خیلی زیاده ؟ مثلا ب اروری بخورم وقت هست رفع کنم ؟ یا اگه چیزی رو بلد نباش...

4 پاسخ

ذخیر کردن pdf و نوشتن api دانلود

3 روز پیش
توسط Mohammad آپدیت شد

سلام دوستان من از پکیج dompdf دارم استفاده میکنم و دارم ولی وقتی دارم لینک میزنم گیر میکنه و اررور میده که بیشتر 60 ثانیه شده دوستان کسی میدونه من باید چیکارکنم این هم کدی که زدم PDF::loadView('PDF.tour', compact('tour'))->save(public_path('pdf/resume/test.pdf')); return response()->download(public_path('pdf/resume/test.pdf'));

1 پاسخ

کاربرد populate and execPopulate در mongoose

3 روز پیش
توسط Navid Rezadoost آپدیت شد

سلام خسته نباشید کسی کاربرد این دو مورد در mongoose میدونه لطفا کمک کنه... و اینکه مقداری که داخل populate قرار میگیره برای چی هست. خیلی ممنون. exports.getCart = (req, res, next) => { req.user .populate('cart.items.productId') .execPopulate() .then(user => console.log(user)) .catch(err => console.log(err)); }; @ali.bayat @hesammousavi @hesammousavi @da...

1 پاسخ

نوشتن expire در mongoose

3 روز پیش
توسط Navid Rezadoost مطرح شد

سلام دوستان این مدل منه میخوام expires بشه تو stackoverflow هم گشتم ولی هر روشی رو تست کردم بازم حذف نمیشه فیلدم از دیتابیس! (1) const mongoose = require('mongoose'); const Schema = mongoose.Schema; const timestamps = require('mongoose-timestamp'); const testSchema = new Schema({ name : { type : String , createdAt: { type: Date, expires: '1m', default: Date.now }} }); // testSchema.index({create...

0 پاسخ