بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

نمایش برندهای مرتبط با دسته بندی محصولات

لاراول
- 23 ساعت پیش
توسط محمد حسین وفق آپدیت شد

با سلام دوستان دو جدول دارم یکی که اسمش برند هست و دیگری محصولات میخوام در هر دسته بندی یک سری محصولات وجود دارد میخوام در قسمت فیلتر همشو نشون بدهد بدون تکرار دوستان که اینو کار کرده اند راهنمایی کنند ارتباط بین جدول برقرار در جدول محصولات brand_id دارم که با id جدول برند مرتبط می باشد.

1 پاسخ

سیستم oauth2

لاراول
- 24 ساعت پیش
توسط علی اسماعیلی آپدیت شد

سلام میخوام به یه api وصل بشم از oauth2 داره استفاده میکنه چجوری باید بهش وصل بشم؟

2 پاسخ

افزونه بازاریابی

وردپرس
- 1 روز پیش
توسط بهنام آپدیت شد

سلام دوستان ایا افزونه خوبی جهت بازاریابی برا وردپرس هست؟ ینی فکر کنید برا قالب وردپرسی سایت دانشجویار قسمت بازاریابی هم افزوده بشه؟ اگه کسی میشناسی معرفی کنه لطفا

2 پاسخ

موقعیت مکانی

لاراول
- 1 روز پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

سلام من میخام داخل سایت چندتا لوکیشن اضافه کنم و بعد نزدیک ترین یا دورترین لوکیشنو پیدا کنم چه راهیو پیشنهاد میدین؟ در ضمن فریمورک مورد استفادم لاراول

1 پاسخ

متوقف کردن Debugger در مرورگر کروم

جاوااسکریپت
- 1 روز پیش
توسط سعید علاقه بند آپدیت شد

سلام و وقت بخیر دوستان کسی میدونه چطوری ِDebugger رو که در مرورگر کروم فعالش کردیم چطوری غیرفعالش کنیم که دیگه با هربار رفرش کردن صفحه نره تو تب source و فقط تب console رفرش بشه.این مشکل و چند وقته دارم و هیچجوره ام خوب نمیشه با سپاس

2 پاسخ

سوال ابتدایی در مورد اجرای اسکریپت های node

ری اکت جی اس
- 1 روز پیش
توسط عرفان همتی آپدیت شد

سلام دوستان در ابتدا عذرخواهی می کنم که شاید سوالم گنگ باشه. من تجربه کار با nodejs رو ندارم به همین دلیل با مشکل مواجه شدم. من یک برنامه دارم که با reactjs در حال پیاده سازیه. یه اسکرپتم دارم که با nodejs یک سری پردازش رو انجام می ده. من چطوری می تونم تو برنامه تحت وبم این اسکرپت nodejs رو اجرا کنم و از خروجیش تو برنامه وبم استفاده کنم. ببخشید اگه گیجتون کردم‌:(

2 پاسخ

مشکل در شارژ اعتبار سایت

فیدبک سایت
- 2 روز پیش
توسط Nooshifard آپدیت شد

سلام استاد موسوی. دوشنبه ۲۹ مهر ساعت ۲۳.۳۲ مبلغ ۷۵۰۰۰ تومان ازطریق شارژ اعتبار سایت از حساب بنده کسر شد ولی اعتبار افزایش پیدا نکرده است. لطفا راهنمایی کنید چه کنم؟ جزییات را به ایمیل سایت ارسال کردم. بی زحمت رسیدگی کنید متاسفانه با وجود این مشکل نتوانستم از فرصت تخفیف، استفاده کنم.

2 پاسخ

کنترل دستگاه های ورودی کاربران

لاراول
- 2 روز پیش
توسط محمدرضا عطوان آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشید اگه یه پروژه باشه که انواع کاربرای مختلفی تو جداول مختلف داشته باشه و ما بخوایم بدونیم که چه کاربری چند بار و با چه دستگاه هایی وارد شده و مثلا از فلان دستگاه خارجش کنیم و مجبور به ورود بشه و البته تمام ورود و خروج ها با OTP موبایل باشه، چه راهی برای اینکار در لاراول وجود داره؟

8 پاسخ

امنیت فایل های php

لاراول
- 2 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام ما اگر بخواهیم فایل های php وب سایت بصورت خام نباشند که به راحتی قابل استفاده باشند ، و همچنین برای امنیت بیشتر برای مثال نام تابع های حیاتی اینکود بشه که به راحتی قابل فهم نباشه ، بدون استفاده از اینکودر هایی مثل سورس گاردین و ... چیزی یا روشی هست که خودمون بتونیم طراحی کنیم؟ اگر هست لطف کنید با راهنمایی کامل مطرح کنید. اگر از base64 و نحوه کار باهاش در این زمینه اطلاع دارید راهنمایی کنید مم...

3 پاسخ

ارسال فرم به vuejs

ویو جی اس
- 2 روز پیش
توسط امیر حسین شریفی آپدیت شد

دوستان سلام وقت بخیر من یک فرمی دارم که اطلاعات آن از طریق vuejs با یک تابع دریافت میشه. از این فرم در یک صفحه ولی در جاهای مختلف استفاده میشه در این فرم یک input هست که در value آن یک مقدار پیشفرض قرار دارد اگر بخواهیم مقدار را با v-model دریافت کنیم مقدار پیشفرض رو نمیگیره اگر برای input آی دی هم قرار دهیم چون در صفحه چند بار تکرار میشود نمیتوانیم آی دی قرار دهیم به چه صورت یک مقدار پیشفرض رو...

3 پاسخ

مشکل rename

PHP
- 2 روز پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

@khanzadimahdi با سلام من میخوام یک renameانجام بدم اما اجرا نمیشه کد: $rename = rename("images/{$i}/{$filename2}_watermark.jpg", "images/{$i}/{$tname}_watermark.jpg"); ارور rename(images/1/14482055-8154-b__319013996_watermark.jpg,images/1/The-situation-of-the-Arab-Shiites_watermark.jpg): No such file or directory id=https://www.aparat.com/v/ad96O

1 پاسخ

ارور failed to open stream

PHP
- 2 روز پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

@khanzadimahdi این ارور نشان دهنده چیست failed to open stream کد: file_put_contents('images/' . $i . '/' . $filename, file_get_contents($g));

3 پاسخ

container

طراحی وب
- 2 روز پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام و خسته نباشید ... یه سوال داشتم ... اینکه چرا ما container را بعد nav ویا بعد از collapse قرار میدهیم اگه همان اول container بزلریم و بعد row و بعد المان های دیگه مشکلی پیش میاد ؟

5 پاسخ

مشکل ارتباط با سرور در فلاتر

فلاتر
- 2 روز پیش
توسط محسن آپدیت شد

سلام من با لاراول یک api دارم که میخوام با فلاتر به اون متصل بشم و یک json بگیرم. تمام کار ها رو انجام دادم و حتی با emulator جواب میده ولی روی گوشی ارور 503 میگیرم. فکر میکنید مشکل از چیه؟ سرور من، سرور مجازی ویندوزی هستش و مشکلی هم نداره.!!!

2 پاسخ

ویرایش برچسب سایت

PHP
- 2 روز پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

سلام من داخل سایت بخش اخبار برچسب گذاشتم برا سایت که برچسبهای رو توی یک تیبل جدا به اسم تگ ذخیره میکنم یعنی یه تیبل واسط دارم به اسم posttag که ایدی خبر و آیدی تگ داخلش هست یه تیبل news دارم یه تیبل tag حالا تو بخش ویرایش میخوام تگ ها رو نشون بدم که ویرایش کنم چطور انجامش بدم؟

7 پاسخ

تولید محتوا

متفرقه
- 2 روز پیش
توسط tresa021 آپدیت شد

سلام دوستان دیگه هر چی محتوا بلدم بودم تولید کردم و از طرف دیگه سرمایه انچناانی هم ندارم ک پول بدم بنویسن بنظرتون راه چاره چی هست برا تولید محتوا

2 پاسخ

Vuejs in laravel

لاراول
- 2 روز پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام به دوستان خسته نباشید روی پروژه لاراولی میخوام vue js بزنم ولی چندتا مشکل دارم. اول اینکه پروژه spa نیست پس router به کارم نمیاد ولی برای استفاده از Authentication لازمه router داشته باشم؟؟ دوم اینکه یه چارچوب کلی درباره پیاده سازی vue روی laravel بهم بدید. متشکرم

1 پاسخ

دسته‌بندی مدل‌های الکوئنت در لاراول ۶

لاراول
- 2 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

درود دوستان من پس از بارها پیاده سازی فیچِر دسته بندی‌ها در پروژه های مختلف، به این نتیجه رسیدم که سورس کد این فیچر را به یک پکیج لاراولی تبدیل کنم. بنده اخیرا پکیجی به نام Laravel Categorizable منتشر کردم. این پکیج کاملا با نسخه ۶ لاراول سازگار است و با بهره گیری از روابط چندریختی (Polymorphism) این امکان را به ما می‌دهد که: هر مدلی که خواستیم را دسته بندی کنیم. به عبارت دیگر در یک اپلیکیشن لارا...

18 پاسخ

اجرای پروژه به غیر از روت 8000

لاراول
- 2 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام چطور میتونم پروژه رو روی روتی به بغیر از روت 8000 اجرا کنم ؟یک سوال دیگه هم دارم.چطور میشه دو تا پروژه لاراول رو همزمان ران کرد ؟

2 پاسخ

تغییر قالب

وردپرس
- 2 روز پیش
توسط امیر اخروی آپدیت شد

سلام دوستان ایا با تغییر قالب ورد پرس مشکلی برا سئو و یا چیز دیگه پیش میاد؟

4 پاسخ

قسمت پرسشو پاسخ سایتها

متفرقه
- 2 روز پیش
توسط امیر اخروی آپدیت شد

سلام وقت بخیر -قسمت پرسشو پاسخ ک در سایت ها هست چقدر در فروش محصولاتش تاثیر داره؟وچقدر بر سئو تاثیر داره؟

3 پاسخ

اجرای اتومات پروژه با xamp

لاراول
- 2 روز پیش
توسط امیر اردکانی آپدیت شد

سلام میخام وقتی زمپ رو روشن کردم، یک پروژه لاراول که توی فایل htdoc کپی کردمش به صورت خودکار اجرابشه،آیاچنین چیزی امکان پذیره؟؟اگه امکان پذیره چطوری ؟

3 پاسخ

طرح های تخفیفی راکت

فیدبک سایت
- 3 روز پیش
توسط hossein آپدیت شد

سلام به همه به عنوان عضوی از راکت که بیش از 2 سال هست که کاربرشم خیلی وقته معتقدم که بخشش تخفیفات بیش از حد تکراریست و بدون هیچ خلاقیتی در مناسبت ها تکرار میشه و این رو یکی دوبار خدمت جناب موسوی هم عرض کردم یه بار کامنتم حذف شد و بعدش جناب موسوی بهم پیام دادن که تو تلگرام حرف بزنم که "مشکل من با راکت چیه" ؟ از این حرفشون خیلی ناراحت شدم . چون واقعا من با راکت مشکلی نداشته و ندارم بحثی هم...

19 پاسخ

خطا در اجرای وب پک

جاوااسکریپت
- 3 روز پیش
توسط امیر حسین شریفی آپدیت شد

سلام وقت بخیر. من اومد فایل های زیر رو داخل یه فایل import کردم import Vue from 'vue/dist/vue.js' import Element from 'element-ui' import axios from 'axios' import Vuex from 'vuex' کد های خودم حالا وقتی که Run می کنم وب پک رو این خطا رو میده WARNING in asset size limit: The following asset(s) exceed the recommended size limit (244 KiB). This can impact web performance. Assets: mehr.s...

1 پاسخ

فریم ورک uikit

طراحی وب
- 3 روز پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه .. می خواستم بدونم آیا کسی تجربه کار با فریم ورک uikit رو داره و اگه پاسخ مثبته چه نکات منفی ایی توی کار با این فریم ورک هست . من بدلیل اینکه از rtl پشتیبانی مستقیم می کنه و از ظاهرش هم خوشم اومد و به نظرم به روز رسید فکر کردم ازش استفاده کنم حجمش هم به نظرم مناسب باشه کلا 450کیلو بایت برای 3 تا فایل (جاوااسکریپت و css و آیکون). البته اینم بگم میتونم از بوت...

4 پاسخ

عدم امکان ویرایش رکوردها توسط متد patch از طریق postman

لاراول
- 3 روز پیش
توسط seyyed mohamad hashemi آپدیت شد

سلام وقت بخیر بنده در لاراول ابتدا در رست فول با api_token کار میکردم . چند روزی هست که passport نصب کردم به خواسته مشتری . الان مشکی که پیش اومده اینه که رکوردها اپدیپ نمیشه. خیلی عجیبه. روت و متدی که تا چند روز پیش از passport کار میکرد الان کار نمیکنه. public function update(Request $request , User $user) { $result = $user->update([ 'name' =>$request->name,...

2 پاسخ

از بین رفتن focus اینپوت فعلی

ری اکت جی اس
- 3 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

<Input placeholder="Basic usage" key="1" /> <Input placeholder="Basic usage" key="2" /> <Input placeholder="Basic usage" key="3" /> <button onClick={()=>{ this.setState({})} }></button> مطابق کد بالا ما سه تا اینپوت داریم.حالا وقتی رو اینپوت دوم focus میکنیم و روی button کلیک میکنیم.دستور setState اجرا میشه .focus از اینپوت دوم برداشته میشه و میره رو اینپوت اول.ول...

3 پاسخ

دوره های جدید سایت

فیدبک سایت
- 3 روز پیش
توسط میلاد آپدیت شد

با سلام خدمت همه دوستان و همراه عزیز راکت تشکر میکنم از اینکه تا اینجای کار راکت همیشه همراه ما بودید و با نظراتتون باعث پیشرفته راکت شدین واقعا هدف من و راکت اینکه هر روزی بهتر از روز گذشته بشیم و یک تغییر,حتی کوچیک تو خودمون به وجود بیاریم که مارو به سمت بهتر شدن هدایت کنه . هدف از این گفتگو اینکه از شما عزیز خواهش کنم نظرات خودتون رو در مورد دوره های بعدی وبسایت راکت برامون بفرستید تا با کمک ن...

131 پاسخ