سوالات و گفتگوها

#امکان_جدید : امکان جدیدی در بخش سوالات و گفتگوها قرار داده‌ایم به این شکل که می‌توانید، دوستان خود را با فقط تگ کردن به گفتگو‌های کاملا خصوصی دعوت کرده و درباره مسائل مختلف در فضای خصوصی، صحبت کنید.

چگونه با لاراول pdf را ایجاد کنیم

1 سال پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

من میخواهم برای هر گزارشی که کاربر روی <kbd>دانلود PDF</kbd> را کلیک کنه براش pdf را بتونه دانلود کنه. به کدهای من توجه کنید. report.blade.php <a class="btn btn-primary btn-sm" href="{{ route('report-export-pdf', $order) }}">ئانلود PDF</a> web.php Route::get('report/export-pdf/{order}', 'ReportController@export_pdf')->name('report-export-pdf'); ReportController.php publi...

1 پاسخ

تبدیل کد سی شارپ به php

1 سال پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام یه متد داخل c# هست که میخوام تبدیلش کنم به php خیلی درگیرم کرده چون جواب های هر دو یکسان نمیشه لطفا هرکسی میتونه کمک کنه: public static byte[] StringToByteArray(string hex) { return Enumerable.Range(۰, hex.Length) .Where(x => x % ۲ == ۰) .Select(x => Convert.ToByte(hex.Substring(x, ۲), ۱۶)) .ToArray(); } php:چیزی که من تبدیلش کردم $byte_array = unpack('C*', $hex); dd($byte...

1 پاسخ

ساخت ادیتور تی *** آنلاین

1 سال پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام وقت بخیر دوستان کسی میدونه این سیستم هایی که به صورت گرافیکی و آنلاین بهتون دسترسی میدن تی *** خودتون رو طراحی کنید یا مثلا به صورت درگ اند دراپ اجازه میده به چهره کارتونی بسازی با چی ساخته میشه؟

3 پاسخ

برگشت اطلاعات از وب ویو به اپ

1 سال پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام @hesammousavi من با پلاگین url_launcher فرم پرداخت ساختم و توی اپ نشون میدم بعد از اینکه کار پرداخت تموم شد به من یه خروجی json نشون میده ولی نمیخوام کاربر اون رو ببینه. باید چیکار کنم؟ چطور میشه از اون اطلاعات توی اپ استفاده کرد و بعد از پرداخت به اپ منتقلش کرد؟ مثل ایرانسل من که اگه دیده باشید یه لینک داره برگشت به اپ چجوری میشه ایجاد کرد؟ تشکر

7 پاسخ

نصب npm بر روی لینوکس ابونتو

1 سال پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام .دوستان من با دستور sudo apt install nodejsخیلی راحت تونتستم node رو روی ابونتو نصبش کنم اما وقتی دستور sudo apt install npm رو میزنم این پیام رو بهم نشون میده و وفتی npm -v میگیرم ،اصلا npm رو نمیشناسه .ممنون میشم کمکم کنین. ‍‍‍```Reading package lists... Done Building dependency tree Reading state information... Done Some packages could not be installed. This may mean that you have request...

5 پاسخ

مشکل در دریافت اطلاعات input با ریکت

1 سال پیش
توسط arazsalmasi مطرح شد

سلام دوستان من میخوام از نقشه در وب اپلیکیشن استفاده کنم وقتی مارکر رو درگ میکنم اطلاعات رو میفرساه به ۲ تا اینپوت ولی مشکب اینه وقتی onchange مینویسم براشون ریکت نمیتونه تشخیص بده اطلاعات فرستاده شده از نقشه با جی کویری و لی توی اینپوت مختصات نشون داده میشه ولی وقتی دستی انپوت رو پر میکنم اطلاعات رو میگیره کسی میدونه چطور حلش کنم؟ یا پکیج ویا سورس کدی داره بتونم ازش برای ایجاد نقشه و درگ کردن ما...

0 پاسخ

یک مثال ساده از checkboxدر لاراول به صورت ajax

1 سال پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

@ali.bayat میشه یک مثال ساده از checkboxدر لاراول به صورت ajax بزنید می خواهم وقتی چک باکس checked میشه یک چیزی چاپ کنه و وقتی checked غیر فعال میشه متن چاپ شده پاک شود خودم اینجوری نوشتم اما خیلی ناقصه < body > < input type = "checkbox" class = "get_value" name = "gender" value = "male" > < input type = "checkbox" class = "get_value" name = "gender" value = "female"...

5 پاسخ

کشینگ چیه

1 سال پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

@ali.bayat cacheing چیه؟ آموزش بدید مثلا:کاربر میاید یک بار ویدیو یی را میبیند اما برای بار دوم که می خواهد ببیند دیگه نره از دیتابیس بکشه بیرون ببینه اگه در رم وجود دارد از رم بخونه .میدونی منظورم چیه منظورم cacheing هست.بار سیستم بیاد پایین.یا ریکوست کمتری ایجاد بشه. اگه میشه آموزشی یا راهنمایی کن

3 پاسخ

پروژه لاراول به صورت لوکال

1 سال پیش
توسط amir1991 آپدیت شد

با سلام من قصد ایجاد یک پروژه با استفاده از لاراول رو دارم و میخوام این پروژه به صورت لوکال از طریق xampp رو ویندوز اجرا بشه , میخواستم ببینم برای ایجاد امنیت به منظور اینکه کسی نتونه به سورس پروژه دسترسی پیدا کنه چکار باید کنم؟ دسترسی به phpmyadmin رو از طریق ورود دو مرحله ای بستم اما میخواستم راهنمایی کنید چطور دسترسی به سورس پروژه رو ببندم با تشکر

2 پاسخ

jquery in mdbootstrap

1 سال پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام چطوری میشه از jquery و mdbootstrap با هم استفاده کرد میخوام از modal خود bootstrap استفاده کنم. اصلاً کار نمیکنه!!!

1 پاسخ

گرفتن url یک سایت

1 سال پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام خدمت همه من تازه کارم به کمک نیاز دارم میخوام url بخش مقالات سایت راکت رو بگیرم و تویه اپ خودم نمایش بدم ولی نمیدونم چطور اطلاعات مثل body و image و اینا هارو ازش دربیارم

4 پاسخ

رابطه ی many to many در mysql

1 سال پیش
توسط amir1991 آپدیت شد

سلام و درود و عرض خسته نباشید دوستان من میخواستم بین جدول دسته بندی ها و پست ها رابطه ی چند به چند برقرار کنم البته به کمک my sql و انجامش دادم اما میخوام که مقدار برگشتی شبیه به مقداری باشه که از لاراول دریافت میشه... یعنی نمیخوام که به صورت زیر باشه post 1 : category 1, post 1 : category 2, post 1 : category 3, و میخوام که به این شکل برگرده post 1 : category 1, category 2,...

4 پاسخ

مشکل در ریدایرکت non www به www در آدرسهای سایت

1 سال پیش
توسط Alireza zahedi آپدیت شد

با سلام . ببخشید من برای ریدایرکت کردن آدرسهای سایتم از آدرس بدون www به ادرس با www از همان کدهای htaccess که در همه جا معرفی شده استفاده میکنم . منتها مشکلم اینه که ریدایرکت فقط برای ادرس اصلی سایت انجام میشه و برای بقیه آدرسها این کار انجام نمیشه . یعنی مثلا example.com به www.example.com ریدایرکت میشه ولی example.com/articles به آدرس www.example.com/index.php ریدایرکت میشه . سایت با لاراول نوش...

4 پاسخ

نام گذاری اختصاصی جدول میانی

1 سال پیش
توسط محمدحسن یگانه آپدیت شد

برای نام گذاری اختصاصی جدول میانی چه راهی وجود داره؟ من یک جدول میانی دارم. color_product که میخوام برای این جدول یه جدول میانی دیگه به وجود بیارم. color_product_size چه راهی وجود داره برای نام گذاری و انجام اینکار؟

3 پاسخ

at sign در php

1 سال پیش
توسط Ali Ghaleyan آپدیت شد

سلام دوستان کسی میتونه یه توضیح کوچیک بده در مورد اینکه چرا بعضی اوقات از @ قبل از توابع استفاده میشه و اینکه فقط برای توابع مورد استفاده هست یا نه

4 پاسخ

فیلتر کردن اطلاعات

1 سال پیش
توسط mohammad آپدیت شد

سلام دوستان آیا امکان این هست اطلاعاتی که از سرور میگیریم توی ریکت فیلتر کنیم و شرط بزاریم و بدش نمایش بدیم در فلت لیست مثلا؟؟ مثل شرط هایی که توی سرور موقع سلکت میزاریم مثلا کل پست ها رو از سرور بگیریم و توی فلت لیست بگیم پست هایی که مثلا وضعیشتون 1 هست رو رندر کن میشه این؟

3 پاسخ

گرفتن و نمایش محتویات یک سایت وردپرسی و مشکل html در josn

1 سال پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام خسته نباشید @hesammousavi من میخوام محتویات یک سایت وردپرسی رو توی اپ نشون بدم عنوان و تصویر شاخص رو گرفتم ولی محتوای پست رو که توی دیتابیس یه سری کد html هست رو نمیدونم چجوری نشون بدم چون میخوام json بکنم مشکل داره نمیشه در ضمن کتابخونه flutter_html_view با flutter_web_view تداخل داره و جفتشون با هم نصب نمیشه و ارور میدن جیکار میتونم بکنم؟

9 پاسخ

مشکل در ایمپورت فایل اکسل در mysql

1 سال پیش
توسط Sina آپدیت شد

درود وقت بخیر من یک فایل اکسل دارم که 5 ستون و حدودا 300 هزار رکورد داره ستون ها هم تایپ تاریخ ، عدد و متن هست ولی نمیتونم اینو داخل دیتابیس ایمپورت کنم اگه بخوام تبدیل به CSV کنم فونت فارسی به علامت ? تبدیل میشه خود فایل اکسل رو مستقیم ایمپورت میکنم phpmyadmin ارور میده وقتی از ابزار های mysql که واسه تبدیل اکسل به sql هست استفاده میکنم هنگ میکنه نمیدونم باید چیکار کنم ممنون می شوم راهنمایی بفرما...

4 پاسخ

وب سوکت با لاراول

1 سال پیش
توسط محمدحسن یگانه آپدیت شد

سلام وقت بخیر دوستان من میخوام یه اپ realtime بسازم خواستم با نود بسازم اما به دلایلی با لاراول باید انجام بشه. خواستم ببینم بنظر شما وب سوکت لاراول میتونه هندل کنه درخواست های بالا رو؟ و اینکه برا راه اندازی یه اپ ریل تایم مفید هست یا خیر ممنون میشم راهنمایی کنید

7 پاسخ

نمایش خطاها درخواست ایجکس با sweet alert

1 سال پیش
توسط Mohammadreza Ghomi آپدیت شد

من یک درخواست ایجکس دارم برای ثبت نظرات کاربران که به شکل زیر است. $.ajax({ method : 'POST', url : '/getcont', data : formData, success:function(data){ $('#send-pmn').html(data); }, error:function(msg){ $('#send-pmn').html(msg.responseText); }, contentType : false, processData : false, headers : { 'X-CSRF-TOKEN' : \_token } }).done(function () { $...

1 پاسخ

نحوه استارت سوکت socket io

1 سال پیش
توسط مهدی مطرح شد

سلام دوستان چطور میتونم socket.io رو بر روی سی پنل که دسترسی ssh هم داره استارت کنم نحوه استارت سرویس رو بفرمائید لطفا چون قبلا وقتی از کار می افتاد یکی اینکارو میکرد و میگفت که نیاز به ریستارت داره الان باید چیکار کرد تا دوباره این پکیچ ران بشه چون از یک اپلیکیشنی به سرور وصل میشیم برای چت کردن کاربرا که بازهم ظاهرا غیرفعال شده و نیاز به ریستارت داره ممنون میشم توضیح جزئی تری بدید که دقیقا چطور ب...

0 پاسخ

بوت استرپ فارسی tooltip

1 سال پیش
توسط محمود خسروی آپدیت شد

سلام من از کد زیر برای نمایش توضیحات استفاده کردم ولی بدجور نمایش میده. <td><span data-toggle="tooltip" data-placement="top" title="{{ $work->description }}"> {{ str_limit($work->description, 50) }} </span></td> <script> $(function () { $('[data-toggle="tooltip"]').tooltip() }) </script> هیچی من استفاده نکردم فقط از این کدها استفاده کردم...

3 پاسخ

روش های افزایش امنیت یک سایت لاراولی بعد از طراحی کردن

1 سال پیش
توسط Mojtaba Michael آپدیت شد

سلام و خسته نباشید . میخواستم بدونم چه روشهایی رو میشه انجام داد تا امنیت یک سایت لاراولی رو که پیاده سازی کردیم افزایش بدیم و یا کلا بررسی کنیم ؟ (این دقیقا سوالی هست که توی یک مصاحبه کاری از من پرسیده شد ، و جواب دست و پا شکسته ای بهش دادم و واقعا میخوام جواب این سوال رو بدونم ) خیلی خیلی ممنونم که پاسخ میدین .

5 پاسخ

controller laravel

1 سال پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

اسامی اون یوزرهایی بده که کارکتر a , یا اسم اون یوزرهایی رو بده که کاراکتر a رو دارن

4 پاسخ