بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

مشکل ایمپورت کردن دیتابیس

لاراول
- 2 سال پیش
توسط pedi آپدیت شد

سلام وقتی می‌خوام دیتابیس لوکال را روی هاست ایمپورت کنم این خطا را دریافت می‌کنم که البته فقط برای جدول User هم پیش میاد Specified key was too long; max key length is 767 bytes در ضمن تیک چک کردن رابطه کلیدهای خارجی هم برداشتم وگرنه ارور میداد. داخل appserviceprovider اون تکه کد که حداکثر را 191 قرار می‌داد قرار دادم و چند مورد دیگه که از اینترنت سرچ کرده بودم اما مشکل حل نشد. ممنون میشم راهنمایی...

3 پاسخ

طراحی وب در لینوکس

متفرقه
- 2 سال پیش
توسط mrwebdeveloper آپدیت شد

سلام خدمت شما و سایت بسیار عالیتون. من می خواستم بدونم اگه لینوکس رو نصب کنم دقیقا چه تفاوت هایی در طراحی وب با ویندوز داره؟ مشکلاتش چی هستش؟ مزیتهاش چی هستش؟ و اگه میشه یه دوره ی کار با لینوکس اوبونوتو رو هم در سایت قرار بدین خیلی عالی میشه.. ممنون از شما

4 پاسخ

درخواست autoraztion در انتخاب گزینه های select

لاراول
- 2 سال پیش
توسط احمد جنگی آپدیت شد

دوستان من با اجکس گزینه های select دومی رو پر می کنم و توی لوکال مشکلی ندارم. تو هاست وقتی گزینه ای از select اولی رو انتخاب می کنم، باکس authorization مرورگر با میشه و یوزر نیم و پسورد می خواد. این مورد از چی میتونه باشه؟

6 پاسخ

کار با گوگل مپ در iOS و ReactNative

متفرقه
- 2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام هر کاری کردم نشد که گوگل مپ ر تو iOS راه اندازی کنم! قبلا تو Xcode ازش استفاده کردم. ولی با react-native-maps نشد که نشد! همش کادر قزمز رنگ نشون می ده. خطای: Native component for "AIRMap" does not exist میده و وقتی هم از provider={PROVIDER_GOOGLE} استفاده می کنم میگه فولدر AirGoogleMaps ر بذار تو پروژه که هست و خطا میگیره!!! اگر کسی به نتیجه رسیده، لطفا اینجا بگه که مشکل منم حل بشه...

3 پاسخ

مشکل در google map react native

ری اکت جی اس
- 2 سال پیش
توسط محمد امیر محمدی آپدیت شد

سلام من react-native-maps رو نصب میکنم ولی وقتی در برنامه داخل امیولیتور نقشه میخواد بالا بیاد میگه google play services باید آپدیت بشه چجوری میتونم آپدیت کنم؟؟؟ هرکاری کردم نشد . یه روز کامل وقتمو گرفته

3 پاسخ

آموزش های نامناسب و ناکامل

متفرقه
- 2 سال پیش
توسط heather آپدیت شد

سلام شما دائما میگید کاملا اموزش میدین و فلان چیو کامل گفتینو و کامل و کامل و .. ، در صورتی که تا حالا هیچ چیزیو کامل نگفتید و معمولا مطالبتون ناقص و بعضا کاملا کپی هستش در اموزش چیزایی که هنوز خودتون کامل نمی دونین رو صرفا بیان می کنید و رد میشید و تازه میگید به ما هم که کپی کنیم ! من از خریدم ناراضی هستم و میخوام پولمو پس بگیرم هر جایی که اونایی که حفظ کردین یادتون میره هم ویدیو رو قط میکنین و ب...

10 پاسخ

استفاده از آرایه چند بعدی در FlatList ری اکت نیتیو

ری اکت جی اس
- 2 سال پیش
توسط آرش آپدیت شد

سلام من یه json دارم که یکی از فیلدهای دیتایی که بر می گردونه یه آرایه دیگه هست خودش. می خوام این آرایه رو هم map کنم توی کومپوننتی که دارم. $data = [ 'id' => "8", 'order_time' => "2017-11-03 10:45:07", 'total_price' =>35000, 'items => [ 0=> "item1", 1=> "item2" ] ] بدون این آرایه خود flatlist درست کار می کنه ولی این قسمت رو که اضافه م...

3 پاسخ

ساخت عبارت باقاعده

لاراول
- 2 سال پیش
توسط Mahdi Afiyati آپدیت شد

سلام . لطفا اگر امکان داره در رابطه با عبارت با قاعده (Regex ) هم دوره یا مقاله بذارید . اخه در بعضی از Validation ها نیاز هست و تو سایت های دیگه هم همه کپی کردن مطالب را و اصلا قابل فهم نیست . برای مثال در اعتبارسنجی ادرس سایت در فرم تماس اگر کاربر ادرس سایت را بدون https:// وارد نکنه خطا میده و این باعث میشه کاربر از پر کردن فیلد منصرف بشه . فکر می کنم برای خیلی ها مفید باشه . سوالمو به شکل پیشن...

2 پاسخ

از کار افتادن click listener سایر دکمه ها در زمان لود شدن FlatList

ری اکت جی اس
- 2 سال پیش
توسط آرش آپدیت شد

زمانی که صفحات و آیتمهای FlatList در حال لود شدن هستن Click Listener سایر کامپوننت ها کار نمی کنه تا زمانی که لود صفحه FlatList تموم بشه. این دکمه ها توی هدر (دکمه منو برای باز کردن دراور) یا خود لینکهای موجود در دراور هستن که وقتی Press میشن صبر می کنه تا اول لود FlatList انجام بشه و سپس اون اکشن انجام میشه. آیا راهی برای رفع این مشکل هست؟

2 پاسخ

آپلود عکس با dropzone

جی کوئری
- 2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام من یه فرم dropzone درست کردم که عکسارو آپلود کنم اما اومدم به input هم گزاشتم تو فرم که اونم با عکسا ذخیره بشه . تو متد جواب میده و requst درسته ولی تو ذخیرش ارور 500 میده . چجوری هم متن و هم عکسارو خیره کنم. اینم کد من : Photo::create(array_merge($request->all(), ['path' => "/upload/product/{$name}"]));

1 پاسخ

چگونگی کار با گوگل مپ

لاراول
- 2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام میخواستم بدونم چجوری میتونم با گوگل مپ داخل لاراول کار کنم؟(چه چیزایی نیازه؟ چجوری باید هندل کنم و ...) یه سیستمی مثل اسنپ که موقعیت راننده رو به صورت لایو داخل نقشه نشون کاربر میده چجوری این کارو میکنه؟

1 پاسخ

تقویم شمسی

ویو جی اس
- 2 سال پیش
توسط محمد امیر محمدی آپدیت شد

آقا کسی تقویم شمسی خوب سازگار با ویو جی اس که بتونیم تو کامپوننت هامون در لاراول ازش استفاده کنیم سراغ داره؟

1 پاسخ

ساخت تماس با ما با لاراول

لاراول
- 2 سال پیش
توسط Extern آپدیت شد

من میخام فرم تماس با ما در سایت بزارم در بایتس چه کار کنم ؟ آیا نمونه کدی هست که من را راهنمایی کنه؟

5 پاسخ

چاپ کردن اسناد و گزارشات.

جاوااسکریپت
- 2 سال پیش
توسط Mustafa Hussaini آپدیت شد

سلام. چگونه میتوانیم در وب و جاواسکریپت یک ریپورت مثل گزراش فروشات ماه گذشته را چاپ کنیم. در این ریپورت بخش header آن فیلد های اسم جنس و مشتری و تاریخ و... را دارد و در قسمت body آن جدول خریدات قرار دارد که امکان دارد بیشتر از یک صفحه شود. و در قسمت footer آن هم اسم و آدرس شرکته.

2 پاسخ

بیلد نشدن پروژه اندروید با استفاده از ری اکت نیتیو

فریمورک ها
- 2 سال پیش
توسط محمد امیر محمدی آپدیت شد

سلام دوستان مخصوصا آقای موسوی آقا یه روز میشه وقتمو گرفته این بیلد کردن وقتی به قسمت آخر میرسم از این قسمت ایراد میگیره ./gradlew assembleRelease و این ارور رو میده '.' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. لطفا راهنمایی کنید کسی به این مشکل برنخورده؟؟ از گوگل نتونستم به جایی برسم

2 پاسخ

غیر فعال کردن اکسپشن ها در telegram-bot-sdk

لاراول
- 2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام عزیزان در بخشی از پروژه لاراولی ربات تلگرام هم دارم و مشکلی برام پیش اومده که میخوام تمام اکسپشن هایی که توسط پکیج telegram-bot-sdk تولید میشن رو غیر فعال کنم. طوری که این اکسپشن ها باعث توقف ربات نشن چطور میشه اینکارو انجام داد

1 پاسخ

استفاده از webpack

فریمورک ها
- 2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

من آموزش های آقای موسوی در مورد Webpack را دیدم خیلی هم عالی بود فقط چند سوال دوستان ۱. برای پیاده سازی bower با webpack چه باید کرد ۲. ایجاد سرور با browser sync ، مورد خوبی برای Webpack وجود داره؟ ۳. برای لود فایل های html په باید کرد؟ ۴. برای استفاده از webpack با angular2 و Typescript چه باید کرد؟ ممنون میشم حتی اگه امکان هست معرفی یا نمونه کد بزارید. متشکرم

1 پاسخ

این ارور ری اکت بعد از استفاده از route برای چی هست؟

ری اکت جی اس
- 2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

من گاهی وقتها (بدون تغییر دادن کد) این خطا رو دریافت می کنم: Error: There is no route defined for key key1. Must be one of: key0 توی گوگل هم سرچ کردم متوجه نشدم. در حالی که خیلی از وقتها ارور نمیده ولی گاهی وقتها این خطا رو می بینم. کسی می دونه دلیل این چیه؟

1 پاسخ

احراز هویت در وب سرویس

لاراول
- 2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام برای احراز هویت در وب سرویس توی ویدوهای آقای موسوی از auth()->validate از این استفاده میکرد خب این از table user چک میکنه اگه بخوایم از یه table دیگه فقط توی وب سرویس چک کنه باید چیکار کنیم؟

1 پاسخ

css grid

Html-Css
- 2 سال پیش
توسط fiachehr آپدیت شد

سلام میخواستم بدونم دوره css grid چند روز یکبار update میشه چون چند روزه منتظر ادامه این آموزش هستم ممنون

2 پاسخ

Restore کردن دیتا

لاراول
- 2 سال پیش
توسط محمد امیر محمدی آپدیت شد

من میخام وقتی کاربر مثلا مقاله ای را پاک میکنه یجایی در جدولی لیست مقالات پاک شده را ببینه و اگر خواست بتونه با انتخاب هر مقاله restore کنه. میدونم که از Softdelete بایستی استفاده کرد اما خب نمیدونم چطوره و چه مدلی اطلاعات \اک شده را برگردونم. ممنون میشم با تکه کدی یا نمونه پروژه ای من را راهنمایی کنید.

5 پاسخ

انتخاب زیر مجموعه از یک select

جی کوئری
- 2 سال پیش
توسط mrwebdeveloper آپدیت شد

سلام . من دو تا select دارم . که اولی میخوام دسته بندی باشه مثلا لوازم برقی . بعدش میخوام همزمان که دسته انتخاب میشه زیرمجموعه های لوازم برقی بیان و تو select دوم بشینن . با ajax این کارو کردم و id دسته رو گرفتم و فرستادم . و دریافتش هم کردم ولی برمیگردونم تو select دوم آ\دیت نمیشه . باید رفرش کنم صفحه رو که بیان . راهش چیه؟

1 پاسخ

استفاده از عکس های متفاوت در بک گراند یک کامپوننت در سایز های متفاوت صفحه نمایش

ری اکت جی اس
- 2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

یک کامپوننت دارم که به این شکل استایل گرفته: onst styles = { main:{ height: "400px", backgroundImage: "url(" + Background + ")", display: 'flex', justifyContent: 'center', alignItems: 'center' }, } ... <Grid fluid style={styles.main}> میخوام بک گراند اون تو سایزهای مختلف صفحه نمایش از عکس های متفاوتی استفاده کنه چه راه حلی پیشنهاد میکنید؟

1 پاسخ

شناسایی نشدن فایل استایل در لاراول

لاراول
- 2 سال پیش
توسط ناصر رمضانپور آپدیت شد

درود دوستان.. یه سری فایل های مربوط به بوت استرپ در پوشه CSS قرار دارد که شناسایی می شد اما فایل Style.css توی لاراول شناسایی نمی شد مشکل از کجاست؟ <link href="{{ asset('css/style.css') }}" rel="stylesheet">

1 پاسخ

تغییر مدل و مایگرشن و تیبل USER در لاراول

لاراول
- 2 سال پیش
توسط pedi آپدیت شد

با سلام خدمت دوستان میخوام نام تیبل USER رو در لارول عوض کنم مثلا تغییر بدم SP_User چطوری باید تغییرش داد هرکار کردم خطای User کوئری رو در لاراول میداد در مایگرشن و مدل و همه رو هم عوض کردم باز هم نشد دوستانی که میدونن ممنون میشم بگن چطوری میشه.. این نکته رو هم در نظر داشته باشید که در گوگل خیلی سرچ زدم همه گفته بودن تویی مسیر Config/Auth.php نام تیل رو از یوزر به هرچی که میخوای تغییر بده ولی این...

1 پاسخ

انتخاب مسیر درست

تجربه کاربری
- 2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام و خسته نباشید خدمت برو بچ برنامه نویس یه سوال داشتم اینکه من فوق لیسانس رشته متالورژی دارم و یه مدت هم تو همین رشته شاغل بودم ولی از همون اول علاقه ای به محیط کاری این رشتم نداشتم و حتی پروژه ارشدمم هم برنامه نویسی ورداشتم سوالم اینه الان ۴ ماه میشه دارم وب کار میکنم و الان هم تقریبا دوره فروشگاهی لاراول رو کمی مونده تموم کنم به نظرتون به جایی میشه رسید تو این زمینه برنامه نویسی وب؟ آخ...

2 پاسخ