بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگوها

رفع Warning در React Native

2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام به همه دوستان کسی میدونه برای رفع هشدار assigning directly to this.state is deprecated (except inside a component's constructor). use setState instead. دقیقا باید چیکار کنیم؟

1 پاسخ

برنامه نویسی شیء گرایی بهتره یا ماژولار

2 سال پیش
توسط heather آپدیت شد

سلام خدمت شما اقای موسوی من اموزش php رو تا قسمت اشنایی با شیء گرایی مشاهده کردم و واقعا ازش لذت بردم...من قبلا هم php کار میکردم ولی هیچ وقت از شی ء گرایی اون استفاده نکردم و فقط به صورت تابعی ازش استفاده کردم چون احساس میکردم بخوام اونم یاد بگیرم این دو تا مبحث رو با هم قاطی می کنم و اینکه این دو تا مبحث خیلی با هم فرق دارن و میترسم با یاد گرفتن شیء گرایی روش هامو تو برنامه نویسی ماژولار یادم بر...

3 پاسخ

خطای ForumController

2 سال پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

درود دوستان.. خطای زیر: Symfony \ Component \ Debug \ Exception \ FatalThrowableError (E_ERROR) Class 'App\Http\Controllers\Forum' not found و کدی که من نوشتم: public function store(Request $request) { $this->validate($request, array( 'title' => 'required|max:100', 'post' => 'required' )); $forum = New Forum; $forum -> t...

5 پاسخ

از کجا شروع کنم

2 سال پیش
توسط mehdi آپدیت شد

مدتها بود که ایده یه وبسایت تو ذهنم بود. بالاخره تصمیم گرفتم و برای طراحی و پیاده سازی و راه اندازی اون دست به کار شدم. در مورد این وبسایت باید بگم که چیزی شبیه یه فروشگاه اینترنتی هست. اول سناریو اون را کامل و دقیق با تمام جزئیات نوشتم و بعد طرح و قالب تمامی صفحات را بعضا با فتوشاپ و روی کاغذ طراحی کردم. و خلاصه همه چیز آمادست تا عملا پیاده سازی را شروع کنم. خب به نظرتون حالا از کجا شروع کنم؟ شرو...

8 پاسخ

ارسال ایمیل در لاراول

2 سال پیش
توسط reza zare آپدیت شد

سلام دوستان. برای ارسال ایمیل بصورت queue داخل لوکال هاست (ویندوز) باید چیکار کرد؟ کلا یکی یه توضیحی راجب ارسال ایمیل توی ویندوز به من بده که دقیقا باید چیکار کنم. مستندات job و queue و event و اینارو خوندم. cronjob هم خوندم اما شنیدم اینا داخل لینوکس فقط جواب میدن. برای ویندوز چه راهکاری هست؟ بدون زدن دستور در کامند پرامپت. مثلا میخام یک دقیقه بعد از درخواست، ایمیل ارسال بشه. اگه لینکی یا منبعی ب...

2 پاسخ

گوگل مپ

2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام ، یک سوالی داشتم. اگر بخوام در هر Article یک googlemap اضافه کنم و اونو نمایش بدم ، از چه پکیج یا روشی باید استفاده کنم ؟ ممنون

1 پاسخ

type script or ECMAscript

2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام به دوستان می خواستم بدونم از کدوم استاندارد کد نویسی برای ساخت پلاگین ها جاوااسکریپتی استفاده میشه؟ مثل vuejs-angular-ract وغیره

1 پاسخ

یادگیری هوش مصنوعی

2 سال پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

درود دوستان...یه پروژه ناب و ملی دارم که می خوام با هوش مصنوعی اجرا کنم... منبع کامل برای یادگیری هوش مصنوعی وجود داره؟ چه فارسی و انگلیسی.. ممنون میشم..

2 پاسخ

فرمت فایلهای آموزش فشرده شده

2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام من وقتی فایلهای آموزشی مربوط به Reactjs رو دانلود می کنم و زمانی که می خوام بازش کنم برنامه winrar به من error می ده و می گه فرمت فایل قابل شناسایی نیست و یا فایل آسیب دیده و من مجبورم برم فیلم رو مستقیما با مرورگر دخیره کنم با تشکر از شما دوست عزیز و آرزوی موفقیت های بیشتر برای شما خدانگهدار

1 پاسخ

شمارش معکوس با فرمت ساعت دیجیتال

2 سال پیش
توسط محمد آپدیت شد

سلام خدمت دوستان عزیز بنده مدتی هست که دوره react-native رو شروع به یادگیری کردم و میخوام یک تایمر تو صفحه اپ داشته باشم، به صورتی که عدد رو به دقیقه بهش بدم و شروع به شمارش معکوس کنه! مثلا دقیقه رو بگیره و شروع به کم شدن زمان با فرمت ساعت دیجیتال کنه تا به 00:00 برسه. از دوستان کسی میتونه کمکم کنه؟

2 پاسخ

مشکل با نصب قالب بوسیله npm

2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

برخی قالب های آماده هستند مانند این لینک (https://www.npmjs.com/package/gentelella-rtl) برای نصبشون باید از npm استفاده کرد. من دستور npm رو برای نصب قالب وارد می کنم ولی تنها پوشه node_modules و فایل package-lock.json به پروژه اضافه می شه. چطوری می تونم دیگر فایل های قالب رو نصب و اضافه کنم.

1 پاسخ

رفع ارورر عضویت لاراول

2 سال پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

درود دوستان... هنگام عضویت در لاراول ارورر زیر می دهد: راه حل ؟ Illuminate \ Database \ QueryException (42S02) SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'forums.users' doesn't exist (SQL: select count(*) as aggregate from `users` where `email` =

2 پاسخ

ایجاد زمان فارسی

2 سال پیش
توسط reza zare آپدیت شد

با استفاده از Carbon میشه یه فیلدو بصورت زیر نمایش داد: Carbon\Carbon::createFromFormat('Y-m-d H:i:s', $updated_at)->diffForHumans(); // 5 minutes ago حالا میخام خروجی رو به صورت فارسی دربیارم مثلا : 5 دقیقه پیش کسی راهکاری بلده؟

1 پاسخ

تغییر فرمت تاریخ

2 سال پیش
توسط محمد آپدیت شد

سلام تاریخ در دیتابیس به این شکل ذخیره می‌شود:‌29/3/96 چطور می‌توانم تاریخ را در سایت به شکل 29 خرداد 1396 نمایش دهم؟ متشکرم

2 پاسخ

AngularJS vs Vue js

2 سال پیش
توسط Ali آپدیت شد

سلام دوستان بین این دوتا کدوم خوبه؟ با توجه به این که قراره هم توی لاراول استفاده بشه هم توی asp

5 پاسخ

ساخت sticky menu

2 سال پیش
توسط علی آپدیت شد

سلام. چطور می تونم sticky menu ایجاد کنم روی منوی قبلم ؟

3 پاسخ

طراحی سایت فروشگاهی آموزشی

2 سال پیش
توسط Hamid Eslami آپدیت شد

سلام. یه سوال داشتم برای طراحی سایت فروشگاهی آموزشی مثل راکت بهتره که از وردپرس استفاده کنیم یا لاراول. اگه امکان داره از چند زمینه بررسی کنید. 1 - یادگیری (با php و شی گرایی در php و دیزاین پترن MVC اشنا هستم و با اصول اولیه طراحی قالب برای وردپرس هم آشنا هستم.) 2 - زمان 3 - کاربرد در آینده مرسی

3 پاسخ

اتصال به زرین پال

2 سال پیش
توسط رامین آپدیت شد

سلام. دوستان ممکنه راهنمایی بفرمایید چطور میتونم اپ ریکت نیتیو خودم رو به درگاه پرداخت زرین پال وصل کنم. اسکریپت لازم چیه؟

4 پاسخ

مقایسه اعداد

2 سال پیش
توسط تابش آپدیت شد

سلام دوستان من lat , lng را در جدول ذخیره میکنم و بعد بصورت DESC مرتب سازی میکنم حالا یک نقظه دارم مثلا lat = 32.456666 , lng=59.25665 میخواهم در بین نقاط ثبت شده در دیتابیس نزدیک ترین نقظه رو به این نقظه پیدا کنم باید چکار کنم دستور php اش چی هست ؟

2 پاسخ

page expired

2 سال پیش
توسط amir mohammad karimi آپدیت شد

سلام خسته نباشید در بخش ویرایش مقالات با ارور زیر رو به رو شدم The page has expired due to inactivity. Please refresh and try again. دوستان اگه کسی بتونه راهنمایی کنن منون میشم. سرچ کردم میگه باید csr_token استفاده کنیم که استفاده کردم

3 پاسخ

مشکل ایمپورت کردن دیتابیس

2 سال پیش
توسط pedi آپدیت شد

سلام وقتی می‌خوام دیتابیس لوکال را روی هاست ایمپورت کنم این خطا را دریافت می‌کنم که البته فقط برای جدول User هم پیش میاد Specified key was too long; max key length is 767 bytes در ضمن تیک چک کردن رابطه کلیدهای خارجی هم برداشتم وگرنه ارور میداد. داخل appserviceprovider اون تکه کد که حداکثر را 191 قرار می‌داد قرار دادم و چند مورد دیگه که از اینترنت سرچ کرده بودم اما مشکل حل نشد. ممنون میشم راهنمایی...

3 پاسخ

طراحی وب در لینوکس

2 سال پیش
توسط mrwebdeveloper آپدیت شد

سلام خدمت شما و سایت بسیار عالیتون. من می خواستم بدونم اگه لینوکس رو نصب کنم دقیقا چه تفاوت هایی در طراحی وب با ویندوز داره؟ مشکلاتش چی هستش؟ مزیتهاش چی هستش؟ و اگه میشه یه دوره ی کار با لینوکس اوبونوتو رو هم در سایت قرار بدین خیلی عالی میشه.. ممنون از شما

4 پاسخ

درخواست autoraztion در انتخاب گزینه های select

2 سال پیش
توسط احمد جنگی آپدیت شد

دوستان من با اجکس گزینه های select دومی رو پر می کنم و توی لوکال مشکلی ندارم. تو هاست وقتی گزینه ای از select اولی رو انتخاب می کنم، باکس authorization مرورگر با میشه و یوزر نیم و پسورد می خواد. این مورد از چی میتونه باشه؟

6 پاسخ

کار با گوگل مپ در iOS و ReactNative

2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام هر کاری کردم نشد که گوگل مپ ر تو iOS راه اندازی کنم! قبلا تو Xcode ازش استفاده کردم. ولی با react-native-maps نشد که نشد! همش کادر قزمز رنگ نشون می ده. خطای: Native component for "AIRMap" does not exist میده و وقتی هم از provider={PROVIDER_GOOGLE} استفاده می کنم میگه فولدر AirGoogleMaps ر بذار تو پروژه که هست و خطا میگیره!!! اگر کسی به نتیجه رسیده، لطفا اینجا بگه که مشکل منم حل بشه...

3 پاسخ

مشکل در google map react native

2 سال پیش
توسط محمد امیر محمدی آپدیت شد

سلام من react-native-maps رو نصب میکنم ولی وقتی در برنامه داخل امیولیتور نقشه میخواد بالا بیاد میگه google play services باید آپدیت بشه چجوری میتونم آپدیت کنم؟؟؟ هرکاری کردم نشد . یه روز کامل وقتمو گرفته

3 پاسخ

آموزش های نامناسب و ناکامل

2 سال پیش
توسط heather آپدیت شد

سلام شما دائما میگید کاملا اموزش میدین و فلان چیو کامل گفتینو و کامل و کامل و .. ، در صورتی که تا حالا هیچ چیزیو کامل نگفتید و معمولا مطالبتون ناقص و بعضا کاملا کپی هستش در اموزش چیزایی که هنوز خودتون کامل نمی دونین رو صرفا بیان می کنید و رد میشید و تازه میگید به ما هم که کپی کنیم ! من از خریدم ناراضی هستم و میخوام پولمو پس بگیرم هر جایی که اونایی که حفظ کردین یادتون میره هم ویدیو رو قط میکنین و ب...

10 پاسخ