بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگوها

استفاده از آرایه چند بعدی در FlatList ری اکت نیتیو

2 سال پیش
توسط آرش آپدیت شد

سلام من یه json دارم که یکی از فیلدهای دیتایی که بر می گردونه یه آرایه دیگه هست خودش. می خوام این آرایه رو هم map کنم توی کومپوننتی که دارم. $data = [ 'id' => "8", 'order_time' => "2017-11-03 10:45:07", 'total_price' =>35000, 'items => [ 0=> "item1", 1=> "item2" ] ] بدون این آرایه خود flatlist درست کار می کنه ولی این قسمت رو که اضافه م...

3 پاسخ

ساخت عبارت باقاعده

2 سال پیش
توسط Mahdi Afiyati آپدیت شد

سلام . لطفا اگر امکان داره در رابطه با عبارت با قاعده (Regex ) هم دوره یا مقاله بذارید . اخه در بعضی از Validation ها نیاز هست و تو سایت های دیگه هم همه کپی کردن مطالب را و اصلا قابل فهم نیست . برای مثال در اعتبارسنجی ادرس سایت در فرم تماس اگر کاربر ادرس سایت را بدون http:// وارد نکنه خطا میده و این باعث میشه کاربر از پر کردن فیلد منصرف بشه . فکر می کنم برای خیلی ها مفید باشه . سوالمو به شکل پیشن...

2 پاسخ

از کار افتادن click listener سایر دکمه ها در زمان لود شدن FlatList

2 سال پیش
توسط آرش آپدیت شد

زمانی که صفحات و آیتمهای FlatList در حال لود شدن هستن Click Listener سایر کامپوننت ها کار نمی کنه تا زمانی که لود صفحه FlatList تموم بشه. این دکمه ها توی هدر (دکمه منو برای باز کردن دراور) یا خود لینکهای موجود در دراور هستن که وقتی Press میشن صبر می کنه تا اول لود FlatList انجام بشه و سپس اون اکشن انجام میشه. آیا راهی برای رفع این مشکل هست؟

2 پاسخ

آپلود عکس با dropzone

2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام من یه فرم dropzone درست کردم که عکسارو آپلود کنم اما اومدم به input هم گزاشتم تو فرم که اونم با عکسا ذخیره بشه . تو متد جواب میده و requst درسته ولی تو ذخیرش ارور 500 میده . چجوری هم متن و هم عکسارو خیره کنم. اینم کد من : Photo::create(array_merge($request->all(), ['path' => "/upload/product/{$name}"]));

1 پاسخ

چگونگی کار با گوگل مپ

2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام میخواستم بدونم چجوری میتونم با گوگل مپ داخل لاراول کار کنم؟(چه چیزایی نیازه؟ چجوری باید هندل کنم و ...) یه سیستمی مثل اسنپ که موقعیت راننده رو به صورت لایو داخل نقشه نشون کاربر میده چجوری این کارو میکنه؟

1 پاسخ

تقویم شمسی

2 سال پیش
توسط محمد امیر محمدی آپدیت شد

آقا کسی تقویم شمسی خوب سازگار با ویو جی اس که بتونیم تو کامپوننت هامون در لاراول ازش استفاده کنیم سراغ داره؟

1 پاسخ

چاپ کردن اسناد و گزارشات.

2 سال پیش
توسط Mustafa Hussaini آپدیت شد

سلام. چگونه میتوانیم در وب و جاواسکریپت یک ریپورت مثل گزراش فروشات ماه گذشته را چاپ کنیم. در این ریپورت بخش header آن فیلد های اسم جنس و مشتری و تاریخ و... را دارد و در قسمت body آن جدول خریدات قرار دارد که امکان دارد بیشتر از یک صفحه شود. و در قسمت footer آن هم اسم و آدرس شرکته.

2 پاسخ

بیلد نشدن پروژه اندروید با استفاده از ری اکت نیتیو

2 سال پیش
توسط محمد امیر محمدی آپدیت شد

سلام دوستان مخصوصا آقای موسوی آقا یه روز میشه وقتمو گرفته این بیلد کردن وقتی به قسمت آخر میرسم از این قسمت ایراد میگیره ./gradlew assembleRelease و این ارور رو میده '.' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. لطفا راهنمایی کنید کسی به این مشکل برنخورده؟؟ از گوگل نتونستم به جایی برسم

2 پاسخ

غیر فعال کردن اکسپشن ها در telegram-bot-sdk

2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام عزیزان در بخشی از پروژه لاراولی ربات تلگرام هم دارم و مشکلی برام پیش اومده که میخوام تمام اکسپشن هایی که توسط پکیج telegram-bot-sdk تولید میشن رو غیر فعال کنم. طوری که این اکسپشن ها باعث توقف ربات نشن چطور میشه اینکارو انجام داد

1 پاسخ

استفاده از webpack

2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

من آموزش های آقای موسوی در مورد Webpack را دیدم خیلی هم عالی بود فقط چند سوال دوستان ۱. برای پیاده سازی bower با webpack چه باید کرد ۲. ایجاد سرور با browser sync ، مورد خوبی برای Webpack وجود داره؟ ۳. برای لود فایل های html په باید کرد؟ ۴. برای استفاده از webpack با angular2 و Typescript چه باید کرد؟ ممنون میشم حتی اگه امکان هست معرفی یا نمونه کد بزارید. متشکرم

1 پاسخ

این ارور ری اکت بعد از استفاده از route برای چی هست؟

2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

من گاهی وقتها (بدون تغییر دادن کد) این خطا رو دریافت می کنم: Error: There is no route defined for key key1. Must be one of: key0 توی گوگل هم سرچ کردم متوجه نشدم. در حالی که خیلی از وقتها ارور نمیده ولی گاهی وقتها این خطا رو می بینم. کسی می دونه دلیل این چیه؟

1 پاسخ

احراز هویت در وب سرویس

2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام برای احراز هویت در وب سرویس توی ویدوهای آقای موسوی از auth()->validate از این استفاده میکرد خب این از table user چک میکنه اگه بخوایم از یه table دیگه فقط توی وب سرویس چک کنه باید چیکار کنیم؟

1 پاسخ

css grid

2 سال پیش
توسط fiachehr آپدیت شد

سلام میخواستم بدونم دوره css grid چند روز یکبار update میشه چون چند روزه منتظر ادامه این آموزش هستم ممنون

2 پاسخ

Restore کردن دیتا

2 سال پیش
توسط محمد امیر محمدی آپدیت شد

من میخام وقتی کاربر مثلا مقاله ای را پاک میکنه یجایی در جدولی لیست مقالات پاک شده را ببینه و اگر خواست بتونه با انتخاب هر مقاله restore کنه. میدونم که از Softdelete بایستی استفاده کرد اما خب نمیدونم چطوره و چه مدلی اطلاعات \اک شده را برگردونم. ممنون میشم با تکه کدی یا نمونه پروژه ای من را راهنمایی کنید.

5 پاسخ

انتخاب زیر مجموعه از یک select

2 سال پیش
توسط mrwebdeveloper آپدیت شد

سلام . من دو تا select دارم . که اولی میخوام دسته بندی باشه مثلا لوازم برقی . بعدش میخوام همزمان که دسته انتخاب میشه زیرمجموعه های لوازم برقی بیان و تو select دوم بشینن . با ajax این کارو کردم و id دسته رو گرفتم و فرستادم . و دریافتش هم کردم ولی برمیگردونم تو select دوم آ\دیت نمیشه . باید رفرش کنم صفحه رو که بیان . راهش چیه؟

1 پاسخ

استفاده از عکس های متفاوت در بک گراند یک کامپوننت در سایز های متفاوت صفحه نمایش

2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

یک کامپوننت دارم که به این شکل استایل گرفته: onst styles = { main:{ height: "400px", backgroundImage: "url(" + Background + ")", display: 'flex', justifyContent: 'center', alignItems: 'center' }, } ... <Grid fluid style={styles.main}> میخوام بک گراند اون تو سایزهای مختلف صفحه نمایش از عکس های متفاوتی استفاده کنه چه راه حلی پیشنهاد میکنید؟

1 پاسخ

تغییر مدل و مایگرشن و تیبل USER در لاراول

2 سال پیش
توسط pedi آپدیت شد

با سلام خدمت دوستان میخوام نام تیبل USER رو در لارول عوض کنم مثلا تغییر بدم SP_User چطوری باید تغییرش داد هرکار کردم خطای User کوئری رو در لاراول میداد در مایگرشن و مدل و همه رو هم عوض کردم باز هم نشد دوستانی که میدونن ممنون میشم بگن چطوری میشه.. این نکته رو هم در نظر داشته باشید که در گوگل خیلی سرچ زدم همه گفته بودن تویی مسیر Config/Auth.php نام تیل رو از یوزر به هرچی که میخوای تغییر بده ولی این...

1 پاسخ

انتخاب مسیر درست

2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام و خسته نباشید خدمت برو بچ برنامه نویس یه سوال داشتم اینکه من فوق لیسانس رشته متالورژی دارم و یه مدت هم تو همین رشته شاغل بودم ولی از همون اول علاقه ای به محیط کاری این رشتم نداشتم و حتی پروژه ارشدمم هم برنامه نویسی ورداشتم سوالم اینه الان ۴ ماه میشه دارم وب کار میکنم و الان هم تقریبا دوره فروشگاهی لاراول رو کمی مونده تموم کنم به نظرتون به جایی میشه رسید تو این زمینه برنامه نویسی وب؟ آخ...

2 پاسخ

ارسال ابجکت

2 سال پیش
توسط محمدرضا آپدیت شد

سلام من یه فرم ثبت نام درست کردم و میخوام وقتی کاربر ثبت نام کرد redirect بشه به صفحه لاگین و بهش یه پیام بدم که ثبت باموفقیت انجام شد می تونی لاگین کنی ولی چون redirect کردم نمی تونم object پاس بدم میخواستم بدونم راه دیگه ای هست بتونم این کار رو بکنم؟

6 پاسخ

وب سرویس و API یکی هستند؟

2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام خدمت مهندس موسوی . میخواستم بپرسم آیا این دو در حقیقت یک مفهوم هستند ، یا خیر ؟ و اینکه در php هم امکان نوشتن api و و ب سرویس هست؟ و اگر امکان برنامه نویسی با php خالص وجود دارد، مزیت لاراول نسبت به آون چیه که شما با این فریم ورک api نویسی آموزش میدین؟

1 پاسخ

سوکت نویسی

2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام آقای موسوی لطفا آموزش پروژه محور سوکت نویسی تهیه بفرمایید طرفدار خیلی زیاد داره

1 پاسخ

اشکال در لود نشدن سایتتون

2 سال پیش
توسط mahnaz_sheikhiii آپدیت شد

با سلام، من می خوام اکانت خود را به اعضای ویژه ارتقاء دهم، ولی وقتی رو لینک می زنم با خطای زیر رویرو می شوم ، و این خطا را در خیلی از صفحه ها می بینم This page isn’t working roocket.ir is currently unable to handle this request. HTTP ERROR ۵۰۰ لطفا میشه این ایراد را حل کنید من نیاز به یکسری دوره دارم و روی ویدئو های آزمایشی سایت شما حساب کرده بودم البته این مشکل حتی وقتی روی لینک "ارتباط با م...

2 پاسخ

ارسال نشدن ایمیل به کاربر

2 سال پیش
توسط محمد آپدیت شد

از کجا میتونم دیباگ کنم که چرا ایمیل فعالسازی که به کاربر میفرستم چرا نمیرسه! من پروژمو را روی هسات آپلود کردم اما فعالسازی ایمیل بعد از عضویت اتفاق نمیفته بایستی چه کرد؟

3 پاسخ