بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

تداخل افزونه ی جلالی با ویژوال کامپوزر

وردپرس
- 6 روز پیش
توسط reza_yki آپدیت شد

سلام به همه دوستان من میخوام با پست تایپی که درست کردم در قسمتی از قالبمم پیغام های دلخوام رو نشون بدم که توش از کامپوزر استفاده کردم، همه چیز صحیح کار میکنه تا زمانی که افزونه جلالی رو فعال نکردم خطای (APPCRASH) می ده آپاچی. کسی می تونه کمکم کنه حس میکنم باید به یه شکل دیگه کوئری رو بنویسم ولی فقط با WP_Query به صورت درست نمایش داده میشه (وقتی افزونه جلالی غیر فعاله) کدم هم به صورت زیر هستش: <...

4 پاسخ

نصب پروژه در هاست

لاراول
- 6 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان من پروژه لاراول خودم رو اپلود کردم تو هاست فایل env رو هم تغییرات لازم رو دادم ولی کلا یه صفحه سفید میاره

2 پاسخ

تنظيمات css در vs code

متفرقه
- 6 روز پیش
توسط رضائی آپدیت شد

سلام و درود دوستان اگر بخوايم در vs code وقتي داخل يك فايل css هستيم و ctrl +space رو ميزنيم كلاس هايي يا اي دي هايي رو ك تو فايل html تعريف كرديم بياره چيكار بايد كرد ؟ مثه phpstorm

4 پاسخ

عدم حذف شدن پست ها با حذف یک کاربر

لاراول
- 6 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان من یه مشکلی دارم وقتی کاربری رو حذف میکنم پست های مربوط به اون کاربر نیز حذف میشن، چیکار کنم که این کار انجام نشه؟ چون تو جدول پست هام user_id کلید خارجی هست که اشاره داره به id در جدول یوزرها و مقدار ondelete(cascade) براش ست شده. اگه این مقدار ست نشه درسته ولی وقتی ست نمیکنی خطا میده موقع حذف کردن Schema::create('posts', function (Blueprint $table) { $table->increments('i...

9 پاسخ

علت لود نشدن fontawesome در phpstorm

لاراول
- 6 روز پیش
توسط سید زاهد حسینی آپدیت شد

سلام دوستان من وقتی روی یک پروژه کار میکردم و سیستم ثبت مقالات رو انجام میدادم نمیدونم از خستگی وقتی داشتم پوشه های خالی رو از public_path پاک میکردم حواسم نبود روی خوده پوشه هم alt گرفته بودم و همه چی پاک شد :( دنیا داش میچرخید دوره سرم همه استایل ها و js و و .. رف .. که با recently change داخل phpstorm فایل های پاک شده رو بازگردوندم شکر , اما حالا هر پروژه ای رو داخل phpstrom کار میکنم fontaweso...

2 پاسخ

علت از کار افتادن تاچ پد لب تاب

متفرقه
- 6 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان تاچ لب تابم بدون هیچ علتی از کار افتاده علت رو میدونید چیه ؟

1 پاسخ

دریافت response header با استفاده از ماژول axios

ری اکت جی اس
- 6 روز پیش
توسط سید محمد حسین موسوی آپدیت شد

سلام من میخواستم با استفاده از axios هدر set_cookie از ریسپانس دریافت کنم اما مرورگر ها به من اجازه نمیدن و این ارور میدن : Access to XMLHttpRequest at 'https://devapi.neolyze.com/authentications/login' from origin 'http://localhost:3000' has been blocked by CORS policy: Response to preflight request doesn't pass access control check: The value of the 'Access-Control-Allow-Origin' header in the re...

4 پاسخ

حذف یک کامیت از لیست کامیت ها

متفرقه
- 6 روز پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان وقت بخیر من میخوام یک کامیت رو از لیست حذف کنم بدون اینکه تغییرات اون کامیت حذف بشه ممنون میشم راهنمایی کنید یعنی میخوام وقتی لاگ میگیرم اون کامیت تو لاگ نیاد ولی تغییراتش اعمال شده باقی بمونه ممنون

1 پاسخ

Git pull

متفرقه
- 6 روز پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان من میخام پروژه رو بر اساس یک تگ از سرور بگیرم چجوری باید این کار رو کرد. پروژه بر اساس مخزنش آپدیت نشده و بر اساس یک تگ آپدیت شده

1 پاسخ

تقسیم کردن بازه زمانی به بازه های کوچکتر

نود جی اس
- 6 روز پیش
توسط سید محمد حسین موسوی آپدیت شد

من دوتا ساعت به عنوان شروع و پایان و یک مدت برای هر ویزیت از دکتر میگیرم و قراره این بازه زمانی رو به قسمت های کوچیکتر بر اساس مدت ویزیت تقسیم کنم و برای رزرو کردن به کاربر نشون بدم ولی نمیدونم چطور انجامش بدم . ممنون میشم راهنماییم کنید

2 پاسخ

شخصی سازی appbar مهم و ضروری

فلاتر
- 6 روز پیش
توسط محمد امیر محمدی آپدیت شد

سلام دوستان چه طور دقیقا یه همچین چیزی بسازم که در هر مرحله با انیمیشن جا به جا بشه و دکمه های هر مرحله به این شکل باشه ؟ لطفا دقیق راهنمایی بفرمایید خیلی برام مهم و با ارزش هست لطفا کمک کنید

6 پاسخ

مشکل در فلاتر

فلاتر
- 6 روز پیش
توسط محمد امیر محمدی آپدیت شد

علت خطای Android license status unknown در flutter doctor چیه و چطور میشه حلش کرد؟

1 پاسخ

تفسیر یک جمله استیو جابز

متفرقه
- 7 روز پیش
توسط heather آپدیت شد

سلام وقت بخیر دوستان استیو جابز یه جمله معروفی داره که میگه You can't connect the dots looking forward; you can only connect them looking backwards شما نمیتونید نقطه هارو رو به جلو به هم وصل کنید , شما فقط میتونید اینکار رو رو به عقب انجام بدید من هرچی فکر میکنم نمیفهمم این یعنی چی , شما منظور استیو جابز رو از این جمله میفهمید؟

7 پاسخ

ایجاد ادرس

PHP
- 1 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام من به یه مشکلی خوردم توی دوره MVC قسمت سوم دوره درباره ساخت ادرس توضیح میده ک ی سری تنظیماتو توی XAMPP انجام میدیم من همه اون کارهارو انجام دادم ولی وقتی اون ادرسو توی مرورگر میزنم این ارور میاد" your connection is not private " لطفا یکی راهنمایی کنه

3 پاسخ

گرفتن اطلاعات از api لوکال در موبایل واقعی

فلاتر
- 1 هفته پیش
توسط مهرداد جلیلی آپدیت شد

سلام یک پروژه لاراول روی لوکال هاستم دارم، یکسری api درست کردم، همزمان هم یک پروژه فلاتر دارم میزنم و روی موبایل واقعی با کابل خروجی رو میبینم، الان میخوام از اون api ها اطلاعات توی موبایل بگیرم ولی نمیشه سیستم ام لینوکس هست، وقتی با جینیموشن میگیرم اوکی هست ولی روی موبایل واقعی نمیشه باید روی پورت و هاست مخصوصی php artisan serve کنم یا نرم افزار خاصی داره؟ @hesammousavi

1 پاسخ

تفاوت جاب و event

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط محمد یاراحمدی آپدیت شد

سلام دوستان کی باید از job استفاده کنیم و کی از event listener اینا کارشون ظاهرا یکسانه ولی یکسری تفاوت دارند کسی میتونه دقیق توضیح بده مثلا الان من میخام وقتی کامنت کاربر تایید شد یه ایمیل بره براش که کامنتت تایید شد. اینجا باید ازکدوم استفاده کنم ؟ یا مثلا وقتی کاربر خرید میکنه میخام براش ایمیل بره که جزییات خریدش رو گفته باشه

1 پاسخ

استفاده از کامپوننت vue لابلای کد php

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط محسن صادقی آپدیت شد

سلام من یک تابع php دارم که مجبور هستم لابلای کد های php از کامپوننت vue استفاده کنم. همین متد توی blade کار میکنه ولی توی کد php که قرارش میدم کار نمیکنه. ` <favorite :post='.$comment->id.' :favorited='.$comment->favorited() ? "true" : "false".' </favorite> `

2 پاسخ

قرار دادن یک div در کناره ی یک متن بلند با flexbox

Html-Css
- 1 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

با سلام خدمت عزیزان ی طرحی رو قرار میدم در اینجا که با کمک float قابل پیاده سازی هستش، اما می خواستم ببینم آیا میشه بدون کمک گرفتن از float و با flexbox هم چنین طرحی رو پیاده کرد؟ یا نه؟ طرح ازین قراره: اینکه ی عنصر نگهدارنده رو در کنار متن بلندی قرار بدیم، به طوری که متن در کنار عنصر div ما ادامه داشته باشه و وقتی هم که ارتفاع متن از ارتفاع عنصر div مون گذر کرد، از تمام عرض صفحه استفاده کنه و حتی...

3 پاسخ

fetchکردن در گوگل

متفرقه
- 1 هفته پیش
توسط Arash Moradi آپدیت شد

چطوری میشه یک جور اطلاعات رو فچ کنیم که خیلی سریع گوگل ایندکس کنه یعنی سریعتر از هر چیزی میشه برنامهش رو نوشت

6 پاسخ

طراحی سایت

Html-Css
- 1 هفته پیش
توسط add mapseo آپدیت شد

با عرض سلام من تازه برنامه نویسی وب رو شروع کردم و دوره ی html , css رو به تازگی تموم کردم چندسوال داشتم ممنون میشم جواب بدین اول این که چه چیز هایی رو یاد بگیرم تا یه فرانت اند کار فول آپشن بشم . امید وارم منظورم رو بدونین البته میدونم یادگیری پیوسته همیشه باید وجود داشته باشه ولی شما اسم زبان ها یا فریم ورک ها رو بهم بگین تا یاد بگیرم دوم اینکه ایا این مهارت ها آموزش های حرفه ایش رو شما دارین ؟...

5 پاسخ

نرم افزار ضبط تصویر از Desktop

متفرقه
- 1 هفته پیش
توسط add mapseo آپدیت شد

سلام وقت بخیر دوستان من برای تهیه نمونه و آموزش از نرم افزار نیاز به نرم افزار ذخیره فیلم از Desktopدارم، ترجیح می دهم از یک چیز Free استفاده کنم نه کرکی اگر کسی از دوستان گزینه ای دارد معرفی کند ممنون می شوم. راستی برای ذخیره فیلم از گوشی موبایل باید چیکار کرد؟

3 پاسخ

سئو در ری اکت جی اس

ری اکت جی اس
- 1 هفته پیش
توسط add mapseo آپدیت شد

سلام دوستان راجع به سئو در ری اکت جی اس راهنمایی لازم دارم؟؟ یه بلاگ رو میخوام با ری اکت برنم . میخوام ببینم ری اکت تا چه حد توی سئو اوکی هست؟؟؟ ممنون

2 پاسخ

دسته بندی و زیر دسته بندی

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط نوری آپدیت شد

خیلی درگیر این کار بودم و بلأخره خودم تونستم با یه کم درگیری انجامش بدم. با این کار می‌تونید زیر دسته بندی‌ها و دسته بندی‌ها رو به خوبی مرتب کنید. ساخت مدل و جدول مربوط به دسته بندی php artisan make:model Category -m وارد کردن ستون parent_id در جدول categories وارد فایل create_categories_table بشین و کد زیر رو قرار بدید اطلاعات مورد نیاز خودتون هم قرار بدید. $table->unsignedInteger('parent_id')...

5 پاسخ

تبدیل تاریخ میلادی به شمسی

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط Mojtaba Michael آپدیت شد

چطوری میتونم در phpاین تاریخ رو تبدیل به شمسی کنم خواهشند با مثال 2019-04-02

1 پاسخ

سوال در مورد AJAX در php سوال ساده

جی کوئری
- 1 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشین یه سوال دارم در مورد ایجکس ؟؟ یه صفحه دارم که توش میخوام نظرات کاربران و پرسش و پاسخ رو نمایش بدم زیر توضیحات بصورت تب منتها بر اساس اینکه روی کدوم تب کلیک شده می خوام یک درخواست ایجکس ارسال کنم به سرور تا فقط محتوای مربوط به همون تب رو برام برگردونه مشلی که دارم اینکه نمی دونم آدرس درخواست ایجکس رو چطوری باید ست کنم بر اساس اینکه روی کدوم تب داره کلیک میشه من می خوام یک مت...

1 پاسخ

بهترین پکیج برای ایجاد دسته بندی nested

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام برای ایجاد دسته بندی های تو در تو در لاراول ، بهترین پکیجی که پیشنهاد میدید چی هست ؟ با تشکر

1 پاسخ

سرور اپلیکیشن موبایل

ری اکت جی اس
- 1 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام واسه برنامه نویسی سمت سرور اپلیکیشن های نیتیو یی که با ری اکت میسازیم به صرفه تر اینه که php یادبگیریم و با اون برنامه نویسی کنیم یا nodejs؟؟ اخه تا جایی که مطلع ام نود جی اس روی هاست های اشتراکی پیاده سازی نمیشه و باید یه هزینه بیشتری کنی و سرور مجازی بخری . از طرفی خب میگن یادگیری php نسبت به نود اسون ترره و برنامه نویسی اش هم ساده تر .... ایا این دوره های php یا نود سایت برای برنامه نویسی...

1 پاسخ

shecan

متفرقه
- 1 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

با درود فراوان دوستان کسی میدونه چرا شکن تنظیم نمیشه مشکلی داره آیا من دو سه بار تنظیم کردم داخل سایت یه بار میگه شما با موفقیت از شکن دارین استفاده میکنین ده بار میگه شکن شما فعال نیست لطفن راهنمایی کنید باید چیکار کرد سپاسگزارم

4 پاسخ

شمارش تعداد بازدیدکنندگان

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام دوستان دوتا سوال دارم یکی برای بازدید کلی وب سایت هست که میخام تعداد بازدید کنندگان رو به صورت یکتا بشناسیم یکی هم برای مقالات مثلا. بازدید کنندگان یکتا یعنی اینجوری نباشه که کاربر هربار صفحه رو رفرش کرد یکی اضافه بشه. حداقل بعد از مثلا ۱۵ دقیقه به ازای هر کاربر یکی اضافه بشه

2 پاسخ

در مورد اسکرام

متفرقه
- 1 هفته پیش
توسط madadi آپدیت شد

سلام دوستان وقت بخیر ممنون میشم اگر در مورد اسکرام می دونید راهنمایی کنید تو نت چیزایی خوندم ولی خوب برام گنگه کمی اینکه بک لاک دقیقا باید چطور باشه اسپرینت دقیقا چی هست و چطور ساخته می شه و یوزر استوری چیه دقیقا و اینکه من میتونم اگه بخوام تکی کار کنم از اسکرام برا خودم استفاده کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

1 پاسخ