سوالات و گفتگوها

#امکان_جدید : امکان جدیدی در بخش سوالات و گفتگوها قرار داده‌ایم به این شکل که می‌توانید، دوستان خود را با فقط تگ کردن به گفتگو‌های کاملا خصوصی دعوت کرده و درباره مسائل مختلف در فضای خصوصی، صحبت کنید.

راهنمایی در مورد مارکت پلیس

2 روز پیش
توسط رضا جلیلیان آپدیت شد

سلام رفقا فرض کنید یه سیستم مارکت پلیس داریم که فروشگاهای مختلفی محصولاتشون رو میفروشن حالا اگه من بخوام یه امار رو بهشون بدم در مورد محصولاتشون این امار باید شامل چه چیز ها یا بخش هایی باشه ؟

2 پاسخ

سوال در مورد مایگریشن

2 روز پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

من دو تا جدول دارم یکی content ,دیگری image رابطه یک به چند دارند اما ارور میدهد ‍‍``` Foreign key constraint is incorrectly formed ‍کد من اینه من اول content رو میسازم بعد imageچون کلید خارجی دارد اما باز این ارور رو میده Schema::create('content', function (Blueprint $table) { $table->id(); $table->string('name_mobile',50); $table->string('image_asle...

3 پاسخ

مدرک بین المللی فرانت اند

2 روز پیش
توسط احسان قربانی آپدیت شد

سلام دوستان من مدرک هم رو چطوری بگیرم 😏مدرک فرانت اند رفتم تحقیق کردم نوشته بود سایت https://www.w3schools.com/ مدرک بین المللی میده اعتبار هم داره در شرکت ها چه جوری میدن توضیح میدهید ممنون میشم😊 ؟؟؟

2 پاسخ

ایجاد براکت بندی با لاراول

2 روز پیش
توسط محسن مهری آپدیت شد

سلام دوستان برای ایجاد براکت بندی با لارول به صورت زیر: کسی ایده ای داره که چجوری میشه این براکت ها رو داینامیک کرد؟ فرانتش رو پیاده سازی کردم اما مشکلم اینه که مثلا ادمین توی پنل بتونه توی دور اول تیم ها رو مشخص کنه و سر جاهاشون بنویسه و حالا اطلاعاتی که نیازه مثل زمان برگزاری و اینها رو مشخص کنه و بعدش توی هردور تیم برنده رو مشخص کنه (مثلا یه چک باکس باشه که هرتیمی که برنده شد براش تیک بزنه) و...

11 پاسخ

رلیشن بین جداول

2 روز پیش
توسط Saied Hr آپدیت شد

سلام دوستان من ی دیتابیس دارم میسازم که میخوام داخلش ی جدول برای سوالات چهار گزینه ای داشته باشم و ی جدول برای کاربران حالا نمیدونم رلیشن بین کاربران و سوالات چهار گزینه ای چی باید باشه و اینکه ی جدولم برای جواب سوالات باید بسازم یا تو همون جدول سوالات ی ستون برای جواب بسازم کفایت میکنه؟

4 پاسخ

فرانت اند

2 روز پیش
توسط محسن مهری آپدیت شد

مسیر فرانت اند دیوولوپر شدن چیست ؟ من به شخصه html رو دوره هاش رو گذروندم نمیگم حرفه ای ام ولی مباحث لینک زیر رو بلدم https://amuzeshtak.com/courses/html-and-html5-tutorial الان متوجه سایت راکت شدم و دارم در اون از اول دوره ها رو میگذرونم میدونم که پس از این زبان باید Css رو یاد بگیرم پس از آنها چی رو یاد بگیرم؟ من عاشق برنامه نویسی ام و میخوام تا جایی پیش برم که بهم بگن خوره کامپیوتر دوستدار شما...

6 پاسخ

سفارش اسکرپر کانال تلگرام با استفاده از پی اچ پی

2 روز پیش
توسط حسن حکمتی آپدیت شد

سلام دوستان ممنون میشم اگه کسی میتونه یک اسکرپر به زیان PHP بنویسه که آخرین محتوای یک کانال تلگرامی و بتونم با استفاده از آن دریافت کنم یعنی بهش بگم این اسم کانال عمومی رو بگیر و بهم آخرین پستش و بده نمونه آنلاینش اینجا هست ولی هیچ نام نو نشونی نداره که ازش بخرم سپاس اسکرپر کانال تلگرام

3 پاسخ

استخدام شدن با javascript

3 روز پیش
توسط sina zeynalzadeh آپدیت شد

سلام ببخشید من میخواستم بدونم با یادگیری html css bootstrap4 sass javascript , jqeury میشه جایی استخدام شد و کار کرد و اینکه بهتره در ابتدا به صورت فریلنسری در سایت هایی مثل پونیشا کار کرد یا وارد شرکت ها استخدامی شد؟ ممنون

2 پاسخ

SPA یا MPA

3 روز پیش
توسط احسان قربانی آپدیت شد

دوستان سلام و وقت بخیر خسته نباشید من یک پروژه در دست دارم که تقریبا مثل راکت هست (از راکت کوچک تره و امکاناتش محدودتره) با موضوعی متفاوت. این چند وقت خیلی دیدم که راجع به SEO در SPA ها بحث می‌شه . می‌خواستم بدونم از نظر شما ، بهتره این پروژه رو SPA بزنم یا به صورت معمولی و چند صفحه‌ای؟ یعنی در کل، کدوم بهتره ؟ کدوم یکی بر دیگری برتری داره یا خوبی و بدی های هر کدوم(به صورت کلی) چی هست؟ یه سوال حاش...

2 پاسخ

پیاده سازی فروشگاه لاراولی از پایه یا اسکریپتهای آماده

3 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام به همه همکارا و برنامه نویسای عزیز من برنامه نویس Php هستم و به لاراول و وردپرس آشنایی خوبی دارم یه سوالی واسم پیش اومده میخوام یک فروشگاه پیاده سازی کنم تو اینترنت چنتا پکیج و اسکریپت فروشگاه لاراولی پیدا کردم که امکانات خوبی هم دارند ولی سوالم اینه که فروشگاه رو خودم از پایه بنویسم و یا از کدهای آماده استفاده کنم چون اگه بخوام از کد آماده استفاده کنم اونوقت چه فرقی بین این سایت لاراولی با و...

7 پاسخ

طراحی دیتابیس سامانه رزرو

3 روز پیش
توسط milad hp آپدیت شد

سلام من میخام سامانه رزرواسیون درست کنم سوالم اینه که تاریخ ها و زمان هارو چجوری توی دیتابیس ذخیره کنم که کارم راحت تر شه برای کار باهاشون (از کار با تاریخ متنفرم 😂) اول اینکه فیلدام از چه نوعی باشن بهتره و دوم این که به صورت میلادی همه چیز رو ذخیره کنم و فقط برای نمایش به شمسی تبدیل کنم بهتره؟ بعد دقتش نمیاد پایین موقع تبدیل؟ و اینکه برای مقایسه تاریخ ها و.... توابع یا پکیج خاصی میشناسید؟

7 پاسخ

چه امکاناتی باید به راکت اضافه شود

3 روز پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام به همه دوستان راکتی همیشه سعی کردیم بر اساس نظرات شما امکاناتی رو در اختیارتون قرار بدیم که نیازهای شما رو برطرف کنه . حالا در این گفتگو قصد دارم از شما بپرسم . چه امکاناتی باید به راکت اضافه بشه و یا چه امکاناتی میتونه بهتر بشه و بهبود پیدا کنه . پیشاپیش از نظر همه دوستان تشکر میکنم .

599 پاسخ

lazyload تصاویر

3 روز پیش
توسط JBolouri آپدیت شد

سلام دوستان.. توی صفحات سایتم یه عالمه تصویر وجود داره که مرتبط با محصولاته.. برای اینکه بصورت lazyload تصاویر رو بارگزاری کنم ممنون میشم راهنماییم کنید.. تصاویر که در ویوپورت دید کاربر نیستن الکی لود نشن و تنها وقتی که توی محدوده دید اومدن لود بشن..

10 پاسخ

Class SoapClient not found

3 روز پیش
توسط Alishco آپدیت شد

سلام دوستان خوبید من مشکل زیر رو در لاراول دارم Class 'SoapClient' not found در لاراگان Soap رو نصب و ریستارت کردم ولی باز ارورو میده. پکیج استفاده شده برای پرداخت هم Shetabit/Payment هستش

2 پاسخ

استفاده از lumen همراه با laravel

3 روز پیش
توسط HRH آپدیت شد

سلام میخواستم بدونم چطور می تونم از لومن در کنار لاراول استفاده کنم؟(منظورم درپروژه خودم هست) فرض کنیم فرانت‌اند با vue راه‌اندازی شده و بک‌اند لاراول هست. استفاده از لومن برای api در وب‌اپ احتیاج هست یا برای ارتباط vue با api، همون لاراول کافیه؟ لطفا اگر لینک یا مقاله‌ یا توضیحاتی وجود داره راهنمایی کنین. ممنونم

4 پاسخ

کرال کردن در php

4 روز پیش
توسط Matthew مطرح شد

@mohsenbostan @ali.bayat من کرال میکنم اما با این ارور بر میخورم باید چیکار کنم Error: malformed

0 پاسخ

اضافه کردن ckeditor به سایت لاراولی و vuejs

4 روز پیش
توسط مرتضی مرادی آپدیت شد

سلام دوستان بنده یه سایت لاراولی نوشتم که البته توش از vuejs هم استفاده کردم. حالا میخوام تو کامپوننت ویوجی است ام کتابخانه Ckeditor ۴ استفاده کنم. نمیخوام از نسخه vuejs آون استفاده کنم چون خیلی از پلاگین ها رو نداره و نمیشه پلاگین هم روش نصب کرد. میخوام از همون نسخه معمولیش که دانلود میکنیم و ایمپورت میکنم استفاده کنم. چطوری باید اینرو داخل کاماپوننت ادد کنم؟ تو حالت عادی بدون ویوجی اس از این کد...

2 پاسخ

آموزش تبدیل psd به html

4 روز پیش
توسط میلاد-م آپدیت شد

سلام دوستان من دنبال یه آموزش برای طراحی قالب سایت میگردم که تو آموزش فقط بیاد یه فایل psd از قبل آماده شده با فتوشاپ یا هر برنامه ی دیگه ای رو با بوتسترپ 4 به قالب ریسپانسیو سایت تبدیل کنه. اگر کسی چنین آموزشی رو مد سوراغ داره خوشحال می شم معرفی کنه. پولی یا رایگانش فرقی نداره سطح آموزش هم در حد خوب و کاربردی باشه .پیش نیازهای آموزشش هم دونستن html - css - bootsrap4 , javascript - jquery باشه. ل...

4 پاسخ

سوال در مورد Regular Expression

4 روز پیش
توسط Matthew آپدیت شد

@mohsenbostan @ali.bayat من چند تا تگ شبیه به هم دارم میخوام تگ tr در مورد فناوری هست رو با افعال با قاعده بیرون بکشم چطوری میتونم بگیرم <tr data-group-name="19"><td class="col-sm-4 col-md-3 col-xs-4 feature-title">حسگرها</td><td class="col-sm-8 col-xs-8 col-md-9">دوربین</td></tr> <tr data-group-name="19"><td class="col-sm-4 col-md-3 col-xs-4 feature-ti...

4 پاسخ

مشکل با آپدیت کردن استیت برای متغیرهای داینامیک

4 روز پیش
توسط کامران داور آپدیت شد

سلام. من باید یه متغیری رو ارسال کنم به سرور که شامل داده های خیلی زیادی میشه که اون داده ها رو در قالب استیت در آوردم . استیتم به این صورت هست : multipleFilter: { department: { id: null, matchList: [], matchFilterType: null } }, این استیت کامل نیست و جای department میتونه یه اسم دیگه باشه که همه ی اینا اون داده ای رو تشکیل میدن که برای سمت سرور نیازه من میخوام setState ای که استفاده میشه داینامیک...

6 پاسخ

چیدمان در رزولوشن های مختلف

4 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشید من چندتا آیتم رو میخواستم داخل صفحم قرار بدم به نحوی که صفحم توی سایزهای مختلف اسکرول نخوره و آیتم هام توی سایز های مختلف کامل صفحم رو پر کنن برای مثال نمونه درستی که مدنظرم هست مثل شکل زیر هست: اما توی رزولوشن های مختلف یا باکس هام از کادر بیرون میزنن که باعث اسکرول خوردن صفحه میشه یا کوچیک میشن پایین صفحه خالی میوفته میخواستم ببینم چجوری باکس ها را تنظیم کنم که توی همه دی...

9 پاسخ

افسردگی در برنامه نویسی

4 روز پیش
توسط irani699 آپدیت شد

سلام خدمت دوستان . این بخشو درست کردم که دوستان بیان و به سایر کاربران درباره افسردگی در برنامه نویسی مشاوره و راهنمایی بدن. همه میدونن تو بعضی کارها بخصوص برنامه نویسی افسردگی امکان داره در اون حرفه ای هاش هم رخ بده . بخصوص تو برنامه نویسی خیلی زیاد اتفاق میفته . مشکلات هم خیلیه ، مثل نبود دید مثبت ، مشکلات فیزیکی ( خیلی زیاده ) که مثل کمر درد و افزایش وزن و ... همچنین نا امیدی و دوری از اجتماع...

19 پاسخ