بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگوها

response json from php for curl

2 روز پیش
توسط Ali Ghaleyan آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشید ما یک api داریم که یک پاسخی در قالب json برمیگردونه echo json_encode(['data' => 'value']); die; ما این api رو توسط php curl صدا میزنیم اما در پاسخ برگشتی یک سری کاراکتر هایی (در ابتدای رشته) هست که اضافی هستن و باعث میشه ما نتونیم رشته رو json decode کنیم همین api رو با جی اس تست میکنیم به درستی پاسخ داده میشه و جی اس به خوبی میشناسه ولی در php ... آیا مشکل در نو...

0 پاسخ

سامانه پیامکی برای لاگین و ثبت نام از طریق پیامک

2 روز پیش
توسط حمید آپدیت شد

سلام دوستان. وقت بخیر. من میخواستم برای وبسایت از سامانه پیامکی استفاده کنم. سامانه sms.ir هزینه فعالسازی ماژول مخصوص میخواست که هزینه ش یکم زیاد بود. سامانه ملی پیامک رو استفاده کردم که تقریبا مشکلی نداشت. فقط یه مورد هست اینه که بعضی شماره ها رو بعنوان لیست سیاه مخابرات در نظر میگیره (اون شماره هایی که پیامک تبلیغاتی رو غیرفعال کردن) و در نتیجه پیامک نمیره براش. تیکت زدم گفتن باید نماد اعتماد دا...

7 پاسخ

Parameter must be an array or an object that

2 روز پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable @hesammousavi با سلام آقا حسام این کد رو شما تو آموزش لاراول فروشگاهی نوشتید و الان ب خاطر count ارور میده چه راه حلی پیشنهاد میکنید

3 پاسخ

مشکل در fetch کردن اطلاعات سرور

3 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام من یه سرور با لاراول دارم و فرانت اند با react. وقتی خود route ها api لاراول رو توی مرورگر وارد میکنم خیلی سریع جواب میده ولی توی react خیلی طول میکشه،بعضی وقتا بیشتر از 10 ثانیه. بعضی وقتا هم کلا نمیاد و باید صفحه رو رفرش کنم. توی تب network هم دیدم، بعضی وقت ها اصن ریکوئستی اونجا نمیاد و بعد از چند ثانیه از لود شدن صفحه ریکوئست ها ارسال میشه بعضی وقتا هم ارور 500 میدن، بعضی وقت ها هم Gatewa...

8 پاسخ

پروتکل https

3 روز پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام وقت وخیر یک سوال درباره پروتوکل https دارم ممنون می شم راهنمایی کنید چطور می شه که بعضی از سایت ها با این پروتوکل هستن بعضی https من می دونم که اطلاعات در این پروتوکل رمزگذاری می شن و بین سرور و کلاینت ردوبدل می شن اما نمی دونم چطور می شه این کار رو کرد آیا ربطی به زبان برنامه نویسی که استفاده می کنیم یا روش برنامه نویسی ما داره ؟؟ ممنون می شم راهنمایی کنید.

1 پاسخ

مشکل در reload آدرس

3 روز پیش
توسط Mostafa Nazar مطرح شد

سلام وقتی http://localhost:3000/ رو تو مرورگر اجرا میکنم دووباره که لود میزنیم اجرا نمیشه باید مرورگر رو ببندیم دوباره باز کنیم تا نشون بده خروجی مشکل کجاست؟

0 پاسخ

عدم نمایش دکمه logout در لاراول

3 روز پیش
توسط smart آپدیت شد

سلام من سیستم ورود به سایت پیش فرض لاراول رو فعال کردم ثبت نام و ورود به خوبی انجام میشه فقط دکمه خروج کاربر کلا نمایش داده نمیشه..اصلا همچین چیزی نیست ..آیا باید یک صفحه برای logout ایجاد کنم ؟

5 پاسخ

رفع خطای سایز تصاویر در تست سرعت

3 روز پیش
توسط هاشم شیخی پور آپدیت شد

سلام و دورد دوستان من در سایت gtmetrix خطای Serve scaled images دارم به خاطر استفاده تصاویر در سایز 60*60 در صفحه اصلی . حال مشکل اینجاست که اگر سایز تصاویر اصلی را تغییر دهم در صفحه مربوطه که سایز اصلی نیاز بوده دچار مشکل میشوم و نمیتونم سایز را تغییر دهم . آیا راه کاری هست ؟ یا باید تصویر اصلی را از تصویر استفاده شده در صفحه اصلی جداکنم ؟ اطلاعات وبسایت : CMS -> pure PHP bootstrap 3 ممنون...

2 پاسخ

دوره های جدید سایت

3 روز پیش
توسط Morteza Hatami آپدیت شد

با سلام خدمت همه دوستان و همراه عزیز راکت تشکر میکنم از اینکه تا اینجای کار راکت همیشه همراه ما بودید و با نظراتتون باعث پیشرفته راکت شدین واقعا هدف من و راکت اینکه هر روزی بهتر از روز گذشته بشیم و یک تغییر,حتی کوچیک تو خودمون به وجود بیاریم که مارو به سمت بهتر شدن هدایت کنه . هدف از این گفتگو اینکه از شما عزیز خواهش کنم نظرات خودتون رو در مورد دوره های بعدی وبسایت راکت برامون بفرستید تا با کمک ن...

145 پاسخ

طراحی وب سایت

3 روز پیش
توسط reza آپدیت شد

سلام سوال داشتم اینکه یک طراح وب سایت الزاما باید برای استخدام ui و ux رو هم بلد باشه یا خیر؟ به طور مثال شخصی که با تکنولوژی ها جدید مایکروسافت یعنی react و vue کار میکنه

2 پاسخ

استفاده از لاراول فقط برای api

3 روز پیش
توسط reza آپدیت شد

سلام دوستان ی سوالی خیلی ذهنمو درگیر کرده خواستم بدونم کدوم روش برای پروژه ها بهتره؟؟ اینک از لاراول فقط ب عنوان api استفاده بشه و فرانتش با فریمورک های js کار بشه یا اینک کل پروژه رو با لاراول زد؟؟؟ خیلی ممنون @hesammousavi @ali.bayat @juza66 @elyasbeshkani @mhmdkavosi @proamirm @Alimotreb @mrerfan.ir

7 پاسخ

مشکل در ریکپچا

3 روز پیش
توسط Davood آپدیت شد

سلام وقت بخیر ببخشید دارم از ریکپچا استفاده میکنم این ارور میاد مشکل چیه؟؟؟؟ 'file_get_contents(): https:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0' @hesammousavi @ali.bayat

0 پاسخ

یک سوال در مورد سئو

3 روز پیش
توسط علیرضا معمارزاده آپدیت شد

@ali.bayat بعضی سایتها بازدید کننده زیادی دارند مثلا 100000 اما هیچ تبلیغی ندارند ایا امکانش هست که تبلیغی نمیتونن بگیرن یا این که با چند هزار بازدید کننده نمیشه تبلیغ گرفت میشه توضیح بدید

4 پاسخ

مشکل اجرا نشدن صفحات دسته بندی

3 روز پیش
توسط محمدرضا توکلی مطرح شد

سلام دوستان وقت بخیر سایت یک مشکلی پیدا کرده صفحات دسته بندی باز نمیشه ولی سایت باز میشه و روی هر نوشته کلیک کنید باز میشه فقط از طریق منو روی دسته بندی ها کلیک می کنیم باز نمیشه https://www.khabarino.com/

0 پاسخ

نحوه ی کار صف ها queue در لاراول Laravel

3 روز پیش
توسط Ali Ghaleyan آپدیت شد

سلام و خسته نباشید به همگی ... بهتره با مثال توضیح بدم: در لاراول شما کارهایی که قراره در صف بزارید مثل ارسال ایمیل ها ، در دیتابیس در جدول job ذخیرش میکنید و وقتی در cmd دستور php artisan queue:work رو میزنید یک سرور منتظر میمونه تا هر row که به جدول اضافه میشه بره و کار مربوط بهش رو انجام بده ... این که منتظر میمونه و وقتی دیتایی وارد دیتا بیس میشه و .... چطور انجام میشه ... و اینکه اصلا این سیس...

11 پاسخ

چگونگی ساخت سیستم ویرایش اطلاعات roocket

3 روز پیش
توسط adel diba آپدیت شد

سلام خسته نباشید. یه توضیح مختصر در مورد ویرایش اطلاعات roocket یا هر ویرایش اطلاعات وبسایت های دیگه میخواستم. که از چه سیستمی باید استفاده کنم تا اطلاعات شخصی کاربر رو ثبت کنم.

5 پاسخ

گیت در پروژه

3 روز پیش
توسط Matthew آپدیت شد

@ali.bayat من پروژه خودم رو با گیت روی گیت هاب ذخیره میکنم امکانش هست وقتی پروژه رو اپدیت میکنم تغییرات رو پروژه در داخل گیت روی پروژه هاستم اعمال بشه دیگه دستی کد رو روی هاست بارگذاری نکنم

2 پاسخ

نمایش موقت اطلاعات بعد از حذف آن از دیتابیس

3 روز پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان من ی سرچ باکس دارم و ی لیستی از اطلاعات که از دیتابیس واکشی شده،حالا میخوام وقتی داخل سرچ باکس اطلاعاتی رو سرچ میکنم اگه توی اون لیست موجود بود حذفش شده و صفحه رفرش شه تا مورد حذف شده توی لیست دیده نشه. بعد اطلاعات حذف شده از دیتابیس به صورت موقت برای یک بار بالای صفحه نشون داده بشه.با سشن تست کردم جوابی نگرفتم.هرکی بلده لطفا راهنمایی کنه

1 پاسخ

خطای در سوکت

3 روز پیش
توسط Mostafa Nazar آپدیت شد

سلام من زمانی که از سوکت استفاده میکن خطای net::ERR_CERT_DATE_INVALID میده . البته قبلا درست بود از نودجی و سوکت استفاده کرد م.

2 پاسخ

لود نکردن فایل css در vuejs

3 روز پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

When i import css file from assets directory to App.vue file, i get the bellow error <style lang="css"> @import "/assets/stypes.css" </style> We're sorry but migration-frontend doesn't work properly without JavaScript enabled. Please enable it to continue. @hesammousavi @ali.bayat @juza66

1 پاسخ

مشکل در اتصال به سایت https باreact-native

4 روز پیش
توسط مهناز دوستی آپدیت شد

سلام من یه پروژه با react-native دارم. پروژه رو روی android تست می کنم .می خوام با استفاده از سرویس restfull به یک دامین که https هست وصل بشم و داده هایی رو به کاربر نشون بدم ولی خطای [TypeError: Network request failed] رو می بینم . در اتصال به http هیچ مشکلی ندارم. همین مشکل رو در مورد تصاویر هم دارم وقتی از آدرس httpسورس رو برای image تنظیم می کنم نشون داده میشه . اما وقتی مسیر عکس از یک سایت که...

3 پاسخ

شخصی سازی ارور

4 روز پیش
توسط حمید رضا رمضانی آپدیت شد

@ali.bayat @dfardabasi من چطوری میتونم ارورم رو در لاراول شخصی کنم یعنی هر اروری که انگلیسی هست رو بتونم فارسی اون رو چاپ کنم منظورم در پوشه requestsهست

2 پاسخ

ذخیره عکس با اندازه های مختلف در دیتابیس

4 روز پیش
توسط حمید رضا رمضانی آپدیت شد

سلام چجوری میتونم scaled images رو برای هر پست توی دیتابیس ذخیره کنم ؟ اینکه یه جدول جدا در نظر بگیرم و یه رابطه یک به چند بین هر پست و جدول باشه خوبه ؟ این روش برای عکس عنوان مطلب جواب میده، بعد برای عکس هایی که داخل پست قرار میگیرن هم از همین روش استفاده کنم ؟ بعد موقع generate کردن پست برای نمایش چجوری باید تعیین کنم که اون عکس که توی دیتابیسه کجا قرار بگیره ؟

2 پاسخ

کد و دیکد کردن ویدیو

4 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام آیا امکانش هست من ویدیو رو یه جوری کد کنم که فقط از طریق اپ یا سایت خودم دیکد بشه و پخش بشه و اگه فایل کد شده ی ویدیو رو کسی داشت نتونه به هیچ وجه پخشش کنه؟ تشکر

9 پاسخ

مشکل نشون دادن Apache is functioning normally

4 روز پیش
توسط Mostafa Nazar آپدیت شد

سلام بعد از اینکه پروژه رو ssl روی سرور تنظیم کردم تو فایل htaccess کدهای زیر رو قرار دادم ولی خطای Apache is functioning normally میده علت چیه؟ <IfModule mod_rewrite.c> <IfModule mod_negotiation.c> Options -MultiViews -Indexes </IfModule> RewriteEngine On # Handle Authorization Header RewriteCond %{HTTP:Authorization} . RewriteRule .* - [E=HTTP_...

3 پاسخ

ارتقاء Ram

4 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام یک لپ تاپی با cpu core i3 نسل 4 با رم 4 گیگابایت را تا چه میزان مجاز به افزایش رمش هستم؟

2 پاسخ