بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگوها

نفوذ به بازی های آنلاین و ..

1 روز پیش
توسط علیرضا معمارزاده آپدیت شد

سلام آقا امیدوارم تو این روزای سخت قرنطینه ای حال دلتون خوش باشه و بدنتون سالم. شاید سوالم جالب نباشه یا جاش اینجا نباشه ولی خب به راهنمایی نیاز دارم من خیلی دوست دارم در کنار وب ،حوزه گیم هکینگ(ساخت چیت ، ترینر -نفوذ به بازی های آنلاین -تغییر مقادیر) رو بصورت حرفه ای شروع کنم و ادامه بدم ولی نمیدونم از کجا باید شروع کنم. چه زبان هایی لازمه کارکنم و با کدوم ابزارها باید کارکنم اگه کسی بتونه...

3 پاسخ

درخواست تیم

1 روز پیش
توسط فرهاد آپدیت شد

سلام ، اینجا لینکدین نیست میدونم من دنبال یه تیم یا چنین چیزی میگردم هر جا میرم به بن بست میخورم اگه کسی هست بخواد همکاری چیزی داشته باشه توی تلگرام بهم بگه fshotstream دوستان بنده کارفرما نیستم دنبال راه انداختن یه تیم هستم هدف گرفتن کار های فریلنسری هست و اگه خوب پیش بره یه استارت آپ در آینده تیمی که قراره ایجاد باشه قراره پروژه ها رو با جاوااسکریپت انجام بشه ممنون میشم از راکت این پیامو پاک...

4 پاسخ

ارور در کامپایل فایل scss

1 روز پیش
توسط majidkm مطرح شد

ERROR in ./resources/sass/admin.scss Module build failed (from ./node_modules/css-loader/index.js): ModuleNotFoundError: Module not found: Error: Can't resolve '../fonts/fontawesome-webfont.eot' in 'C:\Users\MAJID_K_ALI\Desktop\project\resources\sass\files'

0 پاسخ

بررسی کردن مقادیر دیتابانک

1 روز پیش
توسط ebi_papidon آپدیت شد

سلام ممنون میشم من رو راهنمایی بکنید. من یه پروژه ای دارم که این سایت وصل هستش به یک سرور اصلی که از اونجا اطلاعاتی به سمت دیتابانک من ارسال میشه. منتها باید این اطلاعات ابتدا بررسی بشن که آیا این مقادیر در دیتابانک من موجود هستنش یا خیر اگر وجود دارند اجازه ذخیره به اونها نده. حال سوال اینکه من در واقع اینپوتی ندارم که بتونم ازین طریق مقادیر و که ارسال میشه از طریق فرمی بررسی کنم که آیا اون مقدار...

2 پاسخ

مشکل ریسپانسیو سایت

1 روز پیش
توسط علیرضا تحریری آپدیت شد

سلام وقت بخیر من برای سایت وردپرسی که ساختم یه مشکلی دارم چطوری میتونم کاری کنم که وقتی کاربر با گوشی همراه میاد تو سایت عکس و یا کلا چیدمان دیگه ای ببینه و وقتی با کامپیوتر وارد میشه یک جور دیگه؟ میدونم به ریسپانسیو بودن مربوطه ولی نمیدونم چطوری باید این چیدمان رو برای اندازه های مختلف دستگاه ها تنظیم کنم ممنون میشم راهنمایی کنید...

3 پاسخ

مشكل كار نكردن پلاگین elevatezoom-plus در MVC View Page

1 روز پیش
توسط like مطرح شد

سلام وقت بخیر من میخوام در پروژه asp.net core از پلاگین elevatezoom-plus استفاده كنم وقتی فایل كتابخانه و كدهای مربوط به پلاگین را در صفحه اصلی MainLayout.cshtmlــ وارد می‌كنم بدرستی كار می‌كند اما وقتی میخوام در یك صفحه (Product.cshtml)دیگر استفاده ‌كنم كار نمی‌كند ضمنا فایل‌های كتابخانه مربوط بارگذاری می‌شود ولی كار نمی‌كند؟ دلیلش چیه؟

0 پاسخ

راهنمایی در رابط کاربری

1 روز پیش
توسط سید حسین رضوی آپدیت شد

من فرانت اند رو کامل بلدم ولی وقتی میخوام سایتی رو طراحی کنم رنگ های بدی رو در کنار هم میزارم و سایت اونطور که انتظار دارم درنمیاد. به طوری میشه گفت از رنگ ها نمی تونم به خوبی استفاده کنم و حتما باید از یک سایتی الگو بگیرم ممنون میشم کمکم کنید یا منبعی رو برای آموزش معرفی کنید🌹 @ali.bayat @hossein.r.1442 @milad @juza66 @hesammousavi @mohsenbostan @endworld @rezajashnsaz0011

6 پاسخ

کامپایلر

1 روز پیش
توسط سید حسین رضوی آپدیت شد

سلام ، در ویرژال استودیو یک برنامه نوشتم حال چجوری به فایل اندروید تبدیل کنم ؟ به زبان ++c نوشته شده

2 پاسخ

composer autoload

1 روز پیش
توسط کیانوش عشایری زاده آپدیت شد

سلام دوستان یک مشکل خیلی عجیب برخوردم ، من خواستم یک پروژه رو شروع کنم برای همین از autoload خواستم استفاده کنم فایل های من به این شکل هستند app->Controller->HomeController داخل homecontroller هم از namspace App\Controller استفاده کردم بعد داخل کامپوزر جیسون هم اطلاعات زیر رو وارد کردم : { "name": "kianoosh/simple-backend-php", "description": "A simple backend project in php langua...

1 پاسخ

خروجی تو در تو از eloquent query

1 روز پیش
توسط Mohammad Amin Mokhtari آپدیت شد

سلام من اومدم جداول terms وردپرس رو برای لاراول ایجاد کردم جداول شامل : posts terms termtaxonomy termrelationship تو مدل ها ارتباط چند به چند رو مشخص کردم و تو ذخیره اطلاعات مشکلی نیست حالا می خوام یه کوئری بزنم همه پست ها رو بیاره خروجی می خوام یه آرایه تو در تو به این شکل بشه : [0] => Array ( [Post] => Array ( [id] => 1 [title]...

2 پاسخ

دریافت ارور The file php8637.tmp does not exist

1 روز پیش
توسط Mohammad Amin Mokhtari آپدیت شد

مشکلی برای من پیش اومده این هستش که زمانی که در لاراول 6.18 تصویری را با move اپلود میکنم ، داخل public ارور The file "C:\xampp\tmp\php8637.tmp" does not exist را دریافت میکنم اما با store این مشکل ندارم دلیل این رونمیدونید برای چی هستش؟ نکته ای که هست فایل ها به درستی اپلود میشوند اما محصول به درستی سیو نمیشه ! protected function uploadImages($file, $width , $height){ $year = Ca...

2 پاسخ

عدم نمایش عکس

1 روز پیش
توسط محسن بستان آپدیت شد

سلام. یک select tag هست که option های خودش رو از api، به آدرس api/images میگیره و هیچ مشکلی هم وجود نداره. یک تگ image هم هست که تصویر اون باید مطابق با select option انتخابی باشه. مثلا api/images/brand.png . ولی وقتی از این url استفاده میکنم ارور 401که مربوط به unauthorize هست رو دریافت میکنم. من option های select رو با استفاده از کد زیر دریافت میکنم: let apiToken = localStorage.getItem("token")...

18 پاسخ

پیمایش کردن یک ارایه

1 روز پیش
توسط Navid Rezadoost مطرح شد

سلام من کدی نوشتم که میخوام درون هر دیتایی که برمیگردونه بررسی کنه اگه مقدار اون دیتا null بود نمایشش نده! models.Medical.paginate({} , { page , limit : 10 } ,(err , finded) => { if(err) res.status(500).json({ Error : err , Success : false }) if(finded.docs[0].Instagram !== null) { res.status(200).json({data: finded.docs[0].Instagram , success: true})...

0 پاسخ

طراحی مدل مونگو

1 روز پیش
توسط مهدی آپدیت شد

سلام دوستان من یه مدل برای یوز ها دارم که داخلش یه فیلد برای مخاطب های کاربر داره ‍‍ const UserSchema = new Schema({ name: { type: String, required: true }, username: { type: String, index: true }, password: { type: String }, phone: { type: String, required: true, unique: true, index: true }, email: { type: String }, online: { type: Boolean, default: false }, authCode: { type: Number...

1 پاسخ

محو شدن صفحه

1 روز پیش
توسط علیرضا تحریری آپدیت شد

من یک صفحه با پس زمینه نارنجی دارم حالا میخوام بعد از چند ثانیه این از بین بره (البته از طریق محو شدن) با transation ها و جاوا اسکریپت نشد و صفحه به درستی محو نمیشد.ممنون میشم کمک کنید🌹

1 پاسخ

کاربرد های دیزاین پترن های در یک نرم افزار واقعی

2 روز پیش
توسط محسن محمدخانی مطرح شد

سلام دوستان دیزاین پترن ها به ما کمک می کنن که کد تمیز, قابل توسعه , خوانایی بالا و دیباگ راحت تر داشته باشیم. مثلا دیزاین پترن strategy در یک نرم افزار در فرم پرداخت قابل استفاده است .پرداخت درب منزل , پرداخت درگاه بانک , پرداخت از کیف پول دیزاین پترن chain of responsibility در یک نرم افزار می تونه در validation به کمک ما بیاد. بقیه دیزاین پترن ها در کجای یک نرم افزار کاربر دارند؟

0 پاسخ

ایجاد چندستونی با لاراول و بوت استرپ

2 روز پیش
توسط محمود خسروی آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام با لاراول و بوت استرپ 4 multiple carousel درست کنم مثل این اما من درست کردم اما حلقه foreach گیر کردم و نمیدونم با این حلقه چه کار کنم. <div class="row"> <div class="bd-example"> <div id="carouselExampleCaptions" class="carousel slide" data-ride="carousel"> <ol class="carousel-indicators"> @fore...

2 پاسخ

listener in database

2 روز پیش
توسط محسن بستان آپدیت شد

سلام دوستان من چجوری می تونم تغییرات دیتابیس و رصد کنم؟مثلا اگه رکورد جدیدی توش ثبت شد بلافاصه اونو بکشم بیرون(idو...) البته می دونم با ای جکس .... میشه فقط می خام لهینه ترین راه بدونم که سرعت برنامه پایین نیاد.مثلا اگه دیتابیس من بزرگتر شد سرعتش افت نکنه.. تشکر

3 پاسخ

آپلود فایل روی ftp از طریق axios

2 روز پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام من یه هاست دانلود گرفتم که امکان اجرای اسکریپت PHP نداره و فقط میشه با استفاده از FTP روی اون فایل آپلود کرد. من میتونم از طریق axios فایل روی این هاست آپلود کنم و لینکش رو توی response دریافت کنم ؟ اگر امکانش هست میشه راهنمایی کنید ؟

1 پاسخ

استفاده از recaptcha بدون پکیج

2 روز پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام دوستان من برای صفحه لاگین recaptcha v2 گذاشتم بدون پکیج امکانش هست بهم بگین چجوری میتونم validation برای recaptcha قرار بدم یا یه منبعی بهم معرفی کنید ممنون میشم @ali.bayat @hesammousavi

4 پاسخ

مشکل در ران کردن پروژه

2 روز پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

با سلام من تازه فلاتر شروع کردم ویه پروژه کوچیک نوشتن هر بار که اولین بار ران میگیرم یا گوشی اتصال قطع میکنم اون پروژه دیفالت شمارنده فلاتر بالا میاد باید چیکار کنم

1 پاسخ

تفکیک کارها در هاست

2 روز پیش
توسط آرمین امیری نسب آپدیت شد

@ali.bayat دوستان کسی میدونه چطوری من در هاست میخوام کنترل کاملی روی cpuداشته باشم مثلا میخوام بگم کار های دانلودم رو با سی پی یو اول و کارهای آپلودم رو با سی پی یو دوم انجام بده که بار روی کل سی پی یو تقسیم بشه و فشار وارد نشده ایا در لاراول و phpمیشه همچین کاری کرد

3 پاسخ

مشکل در نمایش استایل ها

2 روز پیش
توسط Ali Abbasi آپدیت شد

سلام به همگی دوستان من یه فرم برای ایجاد مقالات پروژه ام درستم که به صورت زیر هستش. @extends('Admin.master') @section('content') <!-- Content Header (Page header) --> <section class="content-header"> <div class="container-fluid"> <div class="row mb-2"> <div class="col-sm-6"> <h1>ایجاد مقاله</h1&g...

2 پاسخ

مشکل در سازماندهی کدهای جاوا اسکریپت در طراحی قالب

2 روز پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام در حال طراحی یک قالب هستم که از کد های JS و Jquary مختلف استفاده کردم اما برای مثال یک کد به شکل زیر که برای انیمیشن تایپ متن هست زمانی که در یک صفحه فراخوانی بشه هیچ مشکلی نداره اما زمانی که در صفحات داخلی به کار برده نمیشه و بهش احتیاجی نیست به صورت ارور در Inspect مرورگر ظاهر میشه و در بعضی از صفحات هم در باقی کد ها اختلال ایجاد میکنه // texttyper const TextTyper = function (txtElement, w...

6 پاسخ

مشکل در مقدار position

2 روز پیش
توسط Msn آپدیت شد

سلام من برای کلاس position : relative قرار میدم و بعدش برای کلاس دیگیه ای absolout !! اما وقتی این کارو میکنم div های کلاس absolut کاملا تو در تو میشن و میان روی هم مشکل چی میتونه باشه؟

7 پاسخ

کار نکردن رویداد هنگام اضافه شدن یک المان

2 روز پیش
توسط صدرا حکیم آپدیت شد

سلام دوستان فرض کنید یه کد خیلی ساده مثل زیر داریم <a href="#" class="test">Hello</a> $('.test').click(function (e) { e.preventDefault(); alert(۱۱۱۱); $(this).after('<a href="#" class="test">Hello۲</a>'); }); زمانی که لینک دومی به صفحه اضافه میشه ( که در واقع همون کلاس test رو هم داره )، دیگه اون رویداد که برای کلاس test تعریف شده کار نمیکنه و هیچ alert یا لی...

1 پاسخ