بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

خرید آنلاین فایل های حجیم

لاراول
- 3 روز پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام دوستان، وقت بخیر 🌟🌟 شرح خلاصه: چطور میشه لینک اختصاصی برای دانلود یک فایل با حجم بالا حدود یک گیگ تولید کنم ، این کارو با لاراول انجام میدم ولی تمام رم اشغال میشه و سایت بالا نمیاد 🌟🌟 شرح کامل: یه پروژه دارم انجام میدم که قراره در اون فایل های با حجم زیاد به فروش برسه، حدود یک گیگ، به کمک Laravel Signed Url میام محدودیت زمانی میذارم برای لینک دانلود و یه لینک اختصاصی برای کسی که فایل رو خری...

19 پاسخ

میزان حقوق دریافتی در سمت توسعه دهنده

تجربه کاربری
- 3 روز پیش
توسط sariapro آپدیت شد

سلام رفقا :) امیدوارم اصل حالتون خوب باشه. یه چیزی که به نظرم در حق هم در حال ظلم هستیم این هست که همه ما سعی می کنیم حقوقی که دریافت می کنیم رو از هم پنهون کنیم. به طور مثال من اوایل که برای مصاحبه ها میرفتم چون از حداقل ها و حداکثر حقوق همکارانم مطلع نبودم یا حقوق خیلی پایینی رو مطالبه می کردم یا حقوق خیلی بالایی رو می گفتم و همین باعث مشه نتونم تو مصاحبه ها موفق باشم. این موضوع رو زدم تا دوستان...

14 پاسخ

ایجاد راکت کست در مورد فریم ورک های پایتون

پایتون
- 3 روز پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام چند وقت پیش دیدم که یه تاپیک داشتیم در مورد مقایسه فلسک و جنگو ک خودم هم توش شرکت کردم فکر میکنم میشه اون تاپیک رو قشنگ گسترش داد در حد یه اپیزود راکت کست حالا خودم هم میتونم ضبط کنم و بفرستم حسام بزاره رو سایت فقط چند تا مسئله اول این که حسام اصلا چنین سیاستی داره کا ما راکت کست تولید کنیم؟ دوم این که فوتیج های پادکست رو میده بهمون که خودمون کلا پادکست رو بسازیم و بدیم بهش یا اینکه ما فقط قس...

5 پاسخ

تشخیص بک لینک های بی کیفیت

متفرقه
- 3 روز پیش
توسط علیرضا آپدیت شد

سلام من قصد دارم یک سری بک لینک تهیه کنم و از این جهت میخوام لینک هایی بی کیفیت رو تشخیص بدم من مقدار مشخصی برای spam core.DA , PA میخام میشه برای من مشخص کنین؟از چندتا پرسیدم میگن هرچی پایین تر یا بالاتر باشه بهتر :( خوب من باید مقدارشو بدونم که طبق اون عمل کنم:)

5 پاسخ

ارور در لاراول هنگام insert

لاراول
- 3 روز پیش
توسط KING_PHP آپدیت شد

سلام موقع درج اطلاعات در تیبل با این ارور در لاراول مواجه میشم اشکال از کجاست Illuminate \ Database \ QueryException (۱۰۴۵) SQLSTATE[HY۰۰۰] [۱۰۴۵] Access denied for user 'homestead'@'localhost' (using password: YES) (SQL: insert into `articles` (`user_id`, `title`, `slug`, `text`, `author`, `updated_at`, `created_at`) values (۱, مقاله شماره یک, ?, لورم ایپسوم یا طرح‌نما (به انگلیسی: Lorem ipsum) ب...

22 پاسخ

پروژه سیستم بلاگ دهی شبیه به بلاگفا

لاراول
- 3 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه دوستان من یه پروژه میخوام پیاده سازیم تقریبا شبیه به سیستم بلاگ دهی بلاگفا ، دوتا سوال دارم تو این زمینه 1-نحوه ی تولید sub domain به صورت کاملا اتوماتیک.هیچ دیدی ندارم راجع به این داستان اگه کمک کنین ممنون میشم . 2- سطح دسترسی ها پروژه به این صورت هست که ما چند کاربر مختلف داریم نویسنده ، ادمین ، **** ادمین اصلی سایت و نویسنده هایی که ادمین ها میتونن از بین ن...

2 پاسخ

نصب نسخه هفت سه هشت

PHP
- 3 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام ورژن phpرو تغییر بدم از ۷.۱.۱۰ بیام روی ۷.۳.۸ اما توی فایل php.ini تمام اکتیشن ها به صورت زیر هستن ;extension=curl که باید در اصل به صورت زیر باشد تا فعال شود ;extension=php_curl این تغیر رو هم دادم اما اصلن فعال نمیشه extension مربوطه

9 پاسخ

ساخت فرم آنلاین با قابلیت خروجی یا نمایش آنلاین به سایرین

متفرقه
- 3 روز پیش
توسط Hamed آپدیت شد

سلام من میخوام یه فرم داشته باشم طرف یه سری چیز ها رو پر کنه بعد بتونه از آخر وقتی فرم رو پر کرد یا خروجی pdf یا jpg یا ... بگیره و یا با یه لینکی اون فرم رو بتونه به من نشون بده. یه چیزی شبیه رزومه ساز راکت حالا فرقی نمیکنه اگه راه اسونی هست یشه خودم با php بسازم که خوبه اگه ابزار آنلاینی هم هست که بازم چه بهتر ممنون میشم راهنمایی کنید. تشکر.

3 پاسخ

استفاده از googlle chrome در کامپوننت webView

ری اکت جی اس
- 3 روز پیش
توسط Hamed آپدیت شد

سلام و ارادت جناب مهندس موسوی با توجه به این که آندروید مال گوگله فکر میکردم که کامپونتت webView تو ری اکت نیتیو از هسته گوگل کروم استفاده می کنه ولی یه سری تست هایی انجام دادم دیدم اینطور نیست. حالا سوال اینه که چجور میشه کاری کرد که webView از کروم استفاده کنه؟ یا یه کامپوننتی که به جای وب ویو با گوگل کروم کار کنه وجود داره؟ در حقیقت میخوام service worker که تو سایت فعالش کردیم توی webView کار...

2 پاسخ

معنی دیگر api

متفرقه
- 3 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام هرجا که ما سرچ کنیم api چیست میگه یک رابط برنامه نویسی که برای ایجاد ارتباط بین اپلیکیشن ها و وبسایت ها از طریق json استفاده میشه و درکی که اکثر افراد ازش دارن تقریبا همینه اما داخل مستندات یه سری ابزار ها مثل ریکت https://reactjs.org/docs/react-api.html یا ckeditor یا ... بریم یه بخش هست به اسم api reference یا موارد مشابه که میاد داخلش متد ها و قابلیت هایی که اون تکنولوژی داره رو معرفی میک...

2 پاسخ

ساخت تایمر یونیک با استفاده از جاوا اسکریپت

PHP
- 3 روز پیش
توسط میلاد آپدیت شد

با سلام خدمت دوستان عزیز بچه‌ها چطور میتوننم با استفاده از php و جاوا اسکریپت یه تایمر درست کنم ؟! روند کار به این شکله که ما مثلا میایم، یه سمینار تعریف میکنیم و واسه اون یدونه تایم برگزاری سمینار بهش میدیم (به صورت تایم اسمپ) وقتی که تاریخ به اون روز ( یا همون روز برگذاری سمینار ) رسید، تایمر توسط جاوا اسکریپت صفر بشه ... نمیخوام با هر بار رفرش، تایمر بیاد و دوباره از اول بشماره...

3 پاسخ

ارور هنگام ران کردن پروژه

فلاتر
- 3 روز پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام وقتی میخوام پروژرو ران کنم به این مشکل بر میخورم طبق اموزش همه چیو درست رفتم جلو ممنون میشم راهنماییم کنید@hesammousavi @ali.bayat یه اخطار توی فلاتر داکتر دارم نمیدونم شاید از اون باشه C:\\Windows\\System32\\myapp>flutter run Using hardware rendering with device Android SDK built for x86. If you get graphics artifacts, consider enabling software rendering with "--enable-software-re...

5 پاسخ

چند سوال راجع به اپل آیدی و گوشی های آیفون و گرفتن خروجی ios

فلاتر
- 3 روز پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام 1- آیا خروجی ios هم مثل اندروید یه فایل به ما میده و میشه اونو مستقیم توی گوشی بریزیم و تست کنیم؟ یا نه نصب برنامه فقط از طریق اپ استور امکان داره؟ 2- اپ آیدی محدودیت داره واسه تعداد خروجی که گرفته میشه؟ و اینکه هرکی با اپل آیدی خودش خروجی میگیره همون نفر میتونه توی اپ استور بذاره برنامه رو؟ 3- امکانش هست من سورس برنامه رو بدم به کسی برام خروجی ios بگیره؟ مشکلی پیش نمیاد؟ 4- کلا ممنون میشم یک...

4 پاسخ

راهنمایی درمورد اوضاع کاری در تهران

متفرقه
- 3 روز پیش
توسط smart آپدیت شد

وقت بخیر دوستان. فکر کنم جای این سوال اینجا نیست ولی جای دیگه ای پیدا نکردم بپرسم. من توی یه شهرستان کوچیک زندگی میکنم که اوضاع کاریش خوب نیست. مخصوصا واسه طراحی وب تقریبا کاری پیدا نمیشه. صرفا شاید بشه تدریس کرد با دستمزد پایین و اونقدر تعداد کاراموزا کم هست که ممکنه کلا یه کلاس پیدا بشه. در کل جوری نیست که بشه روش حساب کرد. واسه همین به قصد دارم برم تهران. از دوستانی که تهران هستن یا با اونجا آش...

5 پاسخ

دو سئوال در مورد سینتکس vue j

ویو جی اس
- 3 روز پیش
توسط علیرضا آپدیت شد

سلام خسته نباشید ما هر وقت bind میکنیم مثلا اومدیم title رو bind کردیم و کدامون رو تو { این } میزاریم چه فرقی میکنه با حالت عادی(وقتی تو این نمیزاریم) ؟ و سئوال بعدی مدرس میگفت ما اینجا گفتیم اگه is ست شده کلاس بوی رو نمایش بده ولی اینجا باهمین سینتکس کار متفاوت کرده و استایل اینطوری داده [{boy:!is,gril:is},'size'] l``` <div :style="{color:data}">text</div> `` data هم ی...

1 پاسخ

استفاده از pusher در laravel

لاراول
- 3 روز پیش
توسط Arshavir آپدیت شد

سلام دوستان من یه سری داده اضافه می کنم در دیتابیس تا اینجا مشکلی نیست من میخوام اون داده های که فیلد is_view آن ها برابر صفر هست رو بهم نشون بده بدون رفرش کردن کد کنترلر: public function show(){ $task = Task::where('is_view',0)->get(); broadcast(new TaskNew($task)); return $task ; } کد قسمت ایونت: public $task; public function __construct($task) { $this->task = $task;...

2 پاسخ

وبسایت جدید لاراول رونمایی شد

لاراول
- 3 روز پیش
توسط thrashzone13 آپدیت شد

لاراول تصمیم گرفت سایت خودشو بروز رسانی کنه و ظاهر رو به کلی تغییر بده همچنین با یه تغییر برند و تغییر شعار کاری هم همراه هست. نظرتون راجب تغییر روند کاری لاراول چیه؟ https://laravel.com

5 پاسخ

معرفی پکیج لاراول با قابلیت ایجاد و یا تغییر درایور

لاراول
- 3 روز پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام میخوام یه پکیج بهترون معرفی کنم که برای پرداخت آنلاین توسط درگاه های مختلف در لاراول ایجاد شده. شما با استفاده از این پکیج میتونید به درگاه های مختلف دسترسی داشته باشید بدون اینکه بخواید بعدا با تغییر درگاه باز کدتون رو تغییر بدید! تنها کاری که برای تغییر درگاه میکنید اینه که داخل تنظیمات اسم اون درگاه رو به صورت دیفالت قرار میدین. لینک گیت هاب پکیج به صورت زیر هست https://github.com/shetabit...

4 پاسخ

ایجاد متغیر گلوبال متصل به دیتابیس

لاراول
- 4 روز پیش
توسط محسن بستان آپدیت شد

سلام. دوستان بنده یک جدول در دیتابیس دارم که تنظیمات سایت داخلش نگهداری میشه. حالا من میخوام که هر بار که سایت لود میشه اون اطلاعات درون یک متغییر به صورت گلوبال ذخیره بشه. روشی که خودم استفاده کردم این بود که در پوشه کانفیگ یک فایل جدید اضافه کردم و اون رو بازگشت دادم. مشکل این کار اینجاست که چون قبل از اتصال دیتابیس اجرا میشه نمیتونه اطلاعات رو از دیتابیس بگیره . لطفا اگر راهی سراغ دارید بهم بگی...

1 پاسخ

استفاده از template engine در react

ری اکت جی اس
- 4 روز پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام امکانش هست از ابزار template engine مثل ejs یا handlebars یا هر چیزه دیگه توی کامپوننت های react استفاده کرد و از JSX خلاص شد؟ منظورم اینه که میتونیم وقتی کلاینت ساید رندر میکنیم react رو.. توی کامپوننت به جای نوشتن JSX داخل متود رندر، اون رو ارجاع بدیم به فایل دیگه ای و راحت تر کار کنیم؟

1 پاسخ

مراحل آموزش طراحی سایت

طراحی وب
- 4 روز پیش
توسط حدیثه مطلوب آپدیت شد

سلام معذرت میخوام که باز هم درمورد این موضوع سوال میپرسم به من گفته بودین که مراحل یادگیری طراحی وب به این صورته: html, css, javascript, php va .... من داشتم قدم های یادگیری تو سایت رو از این صفحه https://roocket.ir/skills/frontend نگاه میکردم دیدم که یه سری مواردو برای یادگیری گفته شده که اونارو توی این قسمت سایت https://roocket.ir/articles/modern-frontend-developer-in-۲۰۱۹ هم گفتن مثل sass, flex...

6 پاسخ

عدم نمایش کامنت‌های child در polymorphic در لاراول

لاراول
- 4 روز پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام من برای بخش کامنت‌ها از polymorphic استفاده می کنم. کامنت‌های اصلی به درستی کار می کنن ولی برای نمایش کامنت‌های تو در تو اجرا نمیشه و آرایه خالی رو بر می گردونه. کد زیر رو داخل مدل Comment تعریف کردم. public function comments() { return $this->hasMany(Comment::class, 'parent_id','id'); } و در کنترلر Articleها با استفاده در ستور زیر در single page اطلاعات رو return می کنم....

6 پاسخ

پرداخت درون برنامه ای بازار برای فلاتر

فلاتر
- 4 روز پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام من میخوام برای فلاتر از پرداخت درون برنامه ای بازار استفاده کنم چیکار باید بکنم؟ من یه برنامه دارم، میخوام کاربر اپ رو از کافع بازار دانلود کنه، بعد برای اولین بار فقط یه اشتراک بخره و از برنامه استفاده کنه! چیکار باید بکنم؟ از فلاتر استفاده میکنم ممنون میشم بگین کدوم قسمت های جاوا رو میتونم استفاده کنم و به فلاتر تبدیل کنم؟

6 پاسخ

استفاده از چند table در یک model در laravel

لاراول
- 4 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام میخوام بدونم داخل یک model چطوری میتونم از چندین تیبل استفاده کنم آموزش راکت رو که میدیدم جناب موسوی فرمودن که اگر بر فرض مثال مول article رو ایجاد کنیم migration میشه articles که خوب یه دستور میزنیم و به عنوان تیبل تو db ثبت میکنیم دیگه نیاز نیست مشخصش کنی ولی اگر نام تیبل با مدل فرق میکرد به شکل زیر تو مدل مینوشتیم protected $table=test حالا من میخام یه مدل و کنترلر برای صفحه اصلی سایتم...

5 پاسخ

دستوری برای حذف تمام دیتا ها در زمان خاص در لینوکس

متفرقه
- 5 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

درود خدمت همه دوستان آیا در لینوکس و سیستم عامل Centos دستوری برای حذف تمام دیتا ها (شامل دایرکتوری ها،فایل منیجر، بک آپ ها و دیتابیس) در یک زمان مشخص وجود داره ؟ مثلا این دستور داده بشه که 2 ماه دیگه تو فلان ساعت هر آن چیزی که وجود داره حذف بشه (حتی بک آپ ها) تو نت سرچ کردم مواردی وجود داره ولی خوب چون امکان تست وجود نداره نمیدونم کار میکنه یا نه ؟ اگه تجربه ای تو این زمینه دارید ممنون میشم بفرما...

12 پاسخ

ساخت قالب حرفه ای وردپرس

طراحی وب
- 5 روز پیش
توسط نون قاف آپدیت شد

سلام میخواستم بدونم برای نوشتن یه قالب حرفه ای وردپرس منظورم قالبایی مثل انفولد و ... است باید چه مهارت هایی داشته باشی؟ لطفا تمام مهارت های مورد نیاز رو بگید ممنون.

7 پاسخ

حل ارور در اجرای phpmyadmin در xampp

PHP
- 5 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام خسته نباشید من هنگام ورود به phpmyadmin با ارورهای زیر مواجه میشم که اجازی هیچکاری رو به من نمیده The phpMyAdmin configuration storage is not completely configured, some extended features have been deactivated. Find out why. Or alternately go to 'Operations' tab of any database to set it up there. Open new phpMyAdmin window mysqli_real_connect(): (HY000/1045): Access denied for user 'pma'@'l...

5 پاسخ

افسردگی در برنامه نویسی

متفرقه
- 5 روز پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

سلام خدمت دوستان . این بخشو درست کردم که دوستان بیان و به سایر کاربران درباره افسردگی در برنامه نویسی مشاوره و راهنمایی بدن. همه میدونن تو بعضی کارها بخصوص برنامه نویسی افسردگی امکان داره در اون حرفه ای هاش هم رخ بده . بخصوص تو برنامه نویسی خیلی زیاد اتفاق میفته . مشکلات هم خیلیه ، مثل نبود دید مثبت ، مشکلات فیزیکی ( خیلی زیاده ) که مثل کمر درد و افزایش وزن و ... همچنین نا امیدی و دوری از اجتماع...

13 پاسخ