سوالات و گفتگوها

پکیج خوب و ساده ای برای گرفتن عکس از ویدیو میخام

3 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام من میخام از ویدیو ها یی که آپلود کردم مثلا از ثانیه دهمش یه عکس بگیرم که تو ویو ازش استفاده کنم چندتا پکیج پیدا کردم اما شیوه استفادشونو نفهمیدم ممنون میشم راهنمایی کنید راستی برای آپلود فیلم چطور میشه ماکزیمم حجم رو بالا برد که برای آپلود فیلم بالای 4مگ ارور نده ...

7 پاسخ

نمایش منوی فعال در پنل مدیریت

3 سال پیش
توسط pedi آپدیت شد

باسلام، چطوری میتوان در پنل مدیریت، چک کنه اگر کاربر مجوز و سطح دسترسی داره، مثلا منوی مقالات رو بصورت فعال شده بهش نشون بده ! باتشکر

5 پاسخ

expired شدن صفحه در لاراول 5.5

3 سال پیش
توسط vahidahmad آپدیت شد

سلام . تو لاراول 5.5 هر چند دقیقه صفحه رو که رفرش می کنم این پیغام میاد: The page has expired due to inactivity. Please refresh and try again. دلیلش چیه؟

10 پاسخ

ساخت ارشیو مطالب برای بلاگ

3 سال پیش
توسط بهار آپدیت شد

سلام دوستان اگربخواهیم ارشیو مطالب بصورت شمسی اینطوری بسازیم . باید چیکار کنیم : ۲۰۱۳ (۲۱) - May (۲) - April (۳) - March (۵) - February (۱) - January (۱۰) ۲۰۱۲ (۱۰) - December (۶) - November (۴)

4 پاسخ

Http کوکی‌ها رو از برنامه‌ی Angular که آدرس متفاوت از سمت سروره ارسال نمی‌کنه

3 سال پیش
توسط سینا قدری مطرح شد

سلام دوستان من دو تا فرم دارم برای اهراز هویت اولی شماره موبایل میگیره درخواست Post میده یک کد ای هم اس ام اس داده میشه مشکلم اینه که تو انگولار ۴ نمی تونم تو فرم دوم که می خوام کد اس ام اس شده رو بفرستم برا تایید دیگه مقدار که تو کوکی ذخیره شده رو نمی فرسته و الان چون مرحله تست هست دامنه ها مختلف هست ممنون میشم کمک کنید sendNumber(data: any): Observable<boolean> { return this.http .post...

0 پاسخ

ماژول نویسی و نوتیفیکیشن

3 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام خدمت دوستان عزیز سوالی داشتم از عزیزان، آیا ماژولی که با java نوشته میشه قابل استفاده برای ios هست و یا فقط جهت اندروید پیاده سازی میشه؟ سوال دومم در خصوص نوتیفیکیشنه، برای اینکه از سمت سرور خودم بخوام ارتباط بگیرم با کلاینت هام و قصد استفاده از سرویس های گوگل ویا مشابه را نداشته باشم آیا می تونم از socketio استفاده کنم و اصلا این کار منطقی هست؟یا از سرویس های موجود استفاده کنم. با تشکر

1 پاسخ

image intervention

3 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سللام خسته نباشید در قسمت چهارم از دوره آموزش فروشگاهیتون از پکیج image.intervention استفاده کردید وقتی که نصب کردید پکیج رو محتویات نصبتون composer require intervention/image Using version ^۲.۴ for intervention/image ./composer.json has been updated Loading composer repositories with package information Updating dependencies (including require-dev) Nothing to install or update Writing lock file...

3 پاسخ

بدست اوردن ip location

3 سال پیش
توسط محمد قنبری آپدیت شد

چطوری میتونیم location ip درایران و بگیرم .میخوام درصفحه لوگینم برای کسانی که آی پی ایران و دارن اصلا کپچا کد نمایش داده نشه

2 پاسخ

استفاده همزمان از id و slug

3 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام می خواهم مطالب وب سایتم هم از طریق slug و هم از طریق id در دسترس باشند . الان هر کدوم از اینها جداگانه مورد استفاده هستند ولی هر دو همزمان رو نمی دونم چطور .. باید برای هر کدام route جداگانه بسازم ؟

1 پاسخ

React Native

3 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

درود../ بنده میخواستم بدونم React Native وreact چیه و چه کاربردی داره؟وآیا فراگیری مباحث مربوطه برای شخصی که طراحی سایت انجام میده الزامی هست اگر بله ممنون میشم مستنداتی در این زمینه لینک بدید ممنون ya ALI

1 پاسخ

مشکل در انکودینگ در نمایش متغیر ها ...

3 سال پیش
توسط سبحان دادخواه آپدیت شد

با سلام ... دوره آشنایی با لاراول رو شروع کردم .ممکنه سوالم مبتدی باشه برای همین پیشاپیش ممنون از وقتی که میذارین... وقتی داخل کنترلر متغیری که میخوام رو return میکنم بجای نمایش متون فارسی که در دیتابیس ذخیره شده کد هایی نمایش میده که فکر میکنم مشکل از انکودینگه ... اگر میشه راهنمایی کنید return $article; که خروجی بصورت اینجور کد هایی نمایش داده میشه \u0622\u0631\u0627\u06cc\u06cc \u0648

2 پاسخ

نحوه redirect کردن به یک router دیگه توسط react-router-redux

3 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام . من میخوام موقعی که یک action انجام میشه و دیتا از api گرفته میشه . اطلاعات این دیتا رو در یک آدرس دیگری از روتر render کنم . و ذهنیتی از اینکه این مورد باید در action باشد و یا در reducer باشد ندارم . ممنونم میشم از دوستان که راهنماییم کنن .

3 پاسخ

آپلود عکس در محتوای مقاله

3 سال پیش
توسط mrwebdeveloper آپدیت شد

چطوری واسه هر مقاله میخوام چنتا عکس آپلود بشه وسط متنا نشون داده بشه به صورت داینامیک وقتی درگ و دراپ میشه عکس بره داخل دیتا بیس کلا مایگریشناش چه شکلیه به نظرتون همچین چیزی هست اکستنشن آمادش یا باید خودم از بیس طراحی کنم ممنون میشم اگه پاسخ بدین

1 پاسخ

تغییر فایل localization

3 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام آیا راهی هست برای اینکه مقدارهای یک فایل در پوشه {resources/lang/{locale/ رو تغییر داد؟ میخوام یک کلید که در فایل هست رو بدم و مقدارشو عوض کنم و اگر اون کلید وجود نداره توی فایل با مقداری که بهش میدم ساخته بشه مثلا توی /resources/lang/en/messages.php داریم 'welcome' => 'Welcome to our application' حالا میخوام با کد، به جای Welcome to our application بنویسم Welcome to our Website ممنون ا...

1 پاسخ

شمارش تعداد ردیف های موجود در دیتابیس و نمایش تعداد

3 سال پیش
توسط علی مارانی آپدیت شد

سلام دوستان..وقتتون بخیر من تازه کارم و زیاد تجربه ندارم. فکر کنین یک جدول داریم برای مهارت ها که قراره توش ستون های نام مهارت و تعداد آگهی مشاهده شده از مهارت رو نشون بدیم (توی view) حالا میخوام یه جوری باشه که مثلا وقتی میره از دیتابیس هر ردیف مهارت رو میخونه بیاد محاسبه کنه که توی کل ردیف های دیتابیس دقیقا چندتا مهارت ( دقیقا با همون title) وجود داشته و بهمون نمایش بده میخوام با eloquent اینو ا...

2 پاسخ

نمایش دادن کد html به جای نمایش view

3 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام خدمت اساتید محترم من طبق آموزش ساخت فروشگاه لاراول جلو رفتم ولی وقتی ایمیل برای کاربر ارسال میشه، بجای نمایش کدهای html نمایش داده میشن، البته فقط قسمت body ولی هدر و فوتر مشکلی در نمایش ندارند ای کاش میشد فایل پیوست کرد

1 پاسخ

تغییر مسیر آپلود از public به Storage و امنیت ؟

3 سال پیش
توسط محمد آپدیت شد

سلام؛ ممنون از راه اندازی این بخش از سایت خیلی خوب می باشد. در حال حاضر بخش آپلود و فایل ها در پوشه public قرار داره اما برای امنیت بیشتر می‌خوام از این به بعد بره به داخل storge . آیا امنیت فایل ها افزایش پیدا خواهد کرد یا تاثیری ندارد اما سه سوال : ۱- مسیر آپلود رو تغییر بدم به storge کافیه تا این کار انجام بشه ؟ ۲- برای دانلود فایل هم مثل همون قبلی فقط باید مسیرش رو تغییر بدم ؟ ۳- فایل هایی که...

2 پاسخ

مشکل در اجرای file wtcher web storm برای sass

3 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

cmd.exe /D /C call C:/Ruby24-x64/bin/scss.bat --no-cache --update style.scss:style.css C:/Ruby24-x64/lib/ruby/2.4.0/win32/registry.rb:72:in find': unknown encoding name - CP720 (ArgumentError) from C:/Ruby24-x64/lib/ruby/2.4.0/win32/registry.rb:72:in<module:Win32>' from C:/Ruby24-x64/lib/ruby/2.4.0/win32/registry.rb:4:in <top (required)>' from C:/Ruby24-x64/lib/ruby/site_ruby/2.4.0/rub...

1 پاسخ

مشکل نصب لاراول در لینوکس

3 سال پیش
توسط mrwebdeveloper آپدیت شد

درود دوستان...من از طریق دستور زیر ارورر هایی دریافت می کنم... لینوکس لایت هستش... composer global require "laravel/installer" ارورر نصب لاراول : Your requirements could not be resolved to an installable set of packages. Problem 1 laravel/installer v1.4.1 requires ext-zip * -> the requested PHP extension zip is missing from your system. laravel/installer v1.4.0 requires ext-zip * -&g...

5 پاسخ

مشکل دسترسی لاراول

3 سال پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

درود..من هرکاری کردم نتونستم دسترسی پوشه storage باز کنم ارورر: The stream or file "/opt/lampp/htdocs/usbcode/storage/logs/laravel.log" could not be opened: failed to open stream: Permission denied ممنون میشم جواب بدید...

2 پاسخ

پیشنهاد

3 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام آقای موسوی میخواستم پیشنهاد کنم که اجازه بدین در سایت کاربران مطلب بذارن و بهم اموزش بدن و بر اساس فعال بودن بهشون امتیاز بدین و بعضی از اموزش های نقدی رو با تخفیف به اون کاربر بدین با تشکر

1 پاسخ

ایجاد صفحه های جدید

3 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام . این صفحات جدید که مثلا تو سایت دیجی کالا میزاره چطوری به وجود میان ؟ مثلا یه دفعه میزنه تخفیف محصولات ایرانی . یا مثلا محصولات درهم با تخفیف . ساخت این صفحات چطوریه ؟ یعنی cms ساخته شده و فقط صفحات تولید میشن ؟

1 پاسخ

تنظیمات وب پک

3 سال پیش
توسط Navid Goalpure آپدیت شد

سلام میخوام از react-slick استفاده کنم و برای اون باید تنظیمات سی اس اس وب پک رو به این شکل قرار بدم: ‍‍‍{ test: /.css$/, loader: 'style-loader!css-loader' }, { test: /.scss$/, loader: 'style!css!sass?outputStyle=expanded&' + 'includePaths[]=' + (path.resolve(__dirname, './node_modules')) } مشکل اینجاست که در حال حاضر به خاطر استفاده از flexboxgrid این تنظیمات ب...

2 پاسخ