سوالات و گفتگوها

ساخت یک دیتاپیکر

3 سال پیش
توسط captan آپدیت شد

ببخشید سوال قبلی اشتباها یک پاسخ رو به عنوان بهترین پاسخ انتخاب کرده بودم برا همین حذف کردم منظورم اینه می خوام یه اینپوت بسازم روش که کلیک شد یه تقویم بیاره و تاریخ مورد نظر رو انتخاب کنم با تبدیل ماه و سال اینا مشکل ندارم کلا با قالب بندیش مشکل دارم یعنی یه صفحه که کلا ماه رو نشون بده و دکمه هایی برای تغییر ماه و سال یعنی چطوری ممکنه وقتی روی کلیک ماه بد بزنم روزها رو جا بجا کنم یه مثال اگه بزنی...

4 پاسخ

مشکل Routing

3 سال پیش
توسط strawberry مطرح شد

با سلام در بخشی از اپلیکیشنم برای پیاده سازی multi step form از UIRouterModule (تگ <ui-view>) استفاده کردم. اما بقیه بخشها رو نیازه که از RouterModule (تگ <router-outlet>) استفاده کنم. با کنارهم قرار دادن این دو در appModule با خطا مواجه میشم: Error: Invalid configuration of route '': routes must have either a path or a matcher specified at validateNode (router.es5.js:485) at validate...

0 پاسخ

پروفایل شخصی کاربران سایت

3 سال پیش
توسط captan آپدیت شد

با سلام به همه کاربران عزیز راکت بزودی در راکت امکانات بیشتری برای تعامل هر چه بیشتر برنامه نویسان با یکدیگر آماده سازی خواهد شد در این راستا در امکان جدیدی قصد داریم یک پروفایل شخصی برای کاربران سایت برای مثال به آدرس زیر در سایت ایجاد کنید https://roocket.ir/profile/@hesammoousavi حالا در این تاپیک از شما سوال میکنم چه اطلاعات و امکاناتی در این صفحه قرار بگیرد از دید شما میتواند کاربردی و قابل ت...

5 پاسخ

لیست استان و شهرستان ها

3 سال پیش
توسط علی آپدیت شد

من درد سایت فایل دیتای جداول استان و شهرستان ها را پیدا کردم و در سایتم پیاده کردم. و میخام در قسمت ثبت نام کاربر بتونه با انتخاب استان مورد نظرش در کامپوننت dropdown لیست شهرستان های مربوطه اون استان را ببینه. بایستیت چکار کنم؟ از لحاظ کدنویسی کمکمم کنید. ممنون

3 پاسخ

بهترین راه ارتباط با سرور

3 سال پیش
توسط میلاد رسولی آپدیت شد

سلام وقتی برای ارتباط با سرور سرچ کردم به کتابخونه های مختلفی رسیدم مثل axios, superagent, fetch , ... دوس دارم بدونم شما کدوم کتابخونه رو پیشنهاد میکنین و چرا. ممنونم ازتون

3 پاسخ

طریقه مدیریت ورود/خروج کاربر ؟

3 سال پیش
توسط میلاد رسولی آپدیت شد

سلام . هیچ ذهنیتی درباره چگونگی پیاده سازی مدیریت ورود خروج کاربر ندارم . منظورم این هست که وقتی کاربر وارد میشود و از آنجا که از redux استفاده میکنم باید چه action داشته باشم و چه reducers ی باید بسازم که بتونم بعد از ورود کاربر کل سیستم خودم رو مدیریت کنم ؟(ناگفته نماند . که من از طریق api یک توکن دریافت میکنم که true یا false داره . اما دقیقا نمیدونم باید چکارش کنم . ممنون میشم دوستان وقت بزار...

1 پاسخ

راه حل اتصال react-router به بعضی از کامپوننت های react-bootstrap

3 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان . این سوال در اصل مطلب جواب و راه حل هست . گفتم شاید کسی نیاز پیدا بکنه . وقتی که از react-bootstrap استفاده میکنید بعضی از کامپوننت ها مثل MenuItem که در اصل یک props داره به نام href که با این اتفاق ما نمیتونیم که این رو تبدیل کنیم به کامپوننت Link و پراپرتی to رو بهش بدیم . برای حل این مشکل شما react-router-bootstrap رو نصب کنید و از اون استفاده بکنید و اینطوری این مشکل حل میشه : &l...

1 پاسخ

سطوح دسترسی پیشرفته

3 سال پیش
توسط none آپدیت شد

آموزش آقا موسوی در مورد سطوح دسترسی خیلی عالی بود. فقط یک چیزی من در پروژه ای ازم خواسته شده که این پروژه بخشی داره که شما میتونی منوی سایت بصورت تو در تو بسازی که من ساختم و بصورت داینامیک اوکی هست. اما سطوح دسترسی طبق آموزش آقای موسوی راه اندازی کردم. ولی میخوان علاوه بر این گزینه هایی که تعریف میشه در قسمت سطح دسترسی و من در Dropdown لیست منوهای سایت را نشان بدم. و کاربر بتونه لیست منوهای ایجا...

1 پاسخ

ایجاد لایک برای خبر

3 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

من یک سایت خبری دارم که در دیتابیس در جدول پست فیلدی تعریف کردم به نام like که کاربر وقتی کلیک میکنه بر روی اون یک عدد Counter اضاف میکنه. آیا این کار درسته؟ راهکاری دارید برای بهتر شدن؟

5 پاسخ

برگشت همراه اطلاعات

3 سال پیش
توسط محمد امیر محمدی آپدیت شد

سلام . من میخوام یه اطلاعاتی رو با لاراول بفرستم بره چک شه و بعد برگرده و اطلاعات جدیدرو برگردونه به صفحه قبل . میخوام همراه برگشتش به صفحه اون اطلاعات رو هم compact کنه و بیاره . مثلا مثل این : return ->back()->->with(compact, 'data') ولی اطلاعات برگشت نمیشه. راهش چیه ؟ از آژاکس هم نمیخوام استفاده کنم. تشکر

5 پاسخ

خروجی اکسل در لاراول

3 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

چطوری میتونم از دیتاهای جدول خروجی فایل اکسل بگیرم و حتی بتونم کارهای پیشرفته تر که کاربر وقتی فایل اکسل را دریافت میکنه یکسری فیلدها و ستونها رنگی باشه.

1 پاسخ

نمایش رویدادها در سایت

3 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام چطور میتونم رویدادهای کاربر را در جدولی log و نمایش بدم مثلا: در چه ساعت و تاریخی لاگین کرده یا فلان رکورد را ذخیره یا ویرایش کرده است؟! پکیج هایی به اسم Actionlog و غیره پیدا کردم اما خب پیاده سازیش پیچیده است مممنون میشه راهکاری بدین یا استفاده ازین ها کمکم کنید. که راه حل ساده ای باشه.

1 پاسخ

تفاوت let و var

3 سال پیش
توسط محمد امیر محمدی آپدیت شد

سلام راجب تفاوت این دو میخاستم بدونم . سرچ کردم ولی انگلیسیم در حدی نبود بتونم کامل جواب سوال رو پیدا کنم . و اینکه بهترین روش اعلام متغیر ها چیه! یعنی اول اعلان کنیم بعد استفاده یا در حال استفاده و موقع نیاز در هر جایی که شد اعلان کنیم ؟

3 پاسخ

ارور This action is unauthorized

3 سال پیش
توسط محمد نمازی آپدیت شد

باسلام، این ارور مربوط به چی هست ؟ اگر مربوط به لاگین کاربر هست، لاگین کردم. Symfony \ Component \ HttpKernel \ Exception \ AccessDeniedHttpException This action is unauthorized.

12 پاسخ

فارسی سازی اسلاگ در لاراول 5.5

3 سال پیش
توسط محسن صادقی آپدیت شد

سلام - دوستانی که با لاراول 5.5 کار کردن میدونن که استراکچر پکیج elequent-sluggable عوض شده سوالی که من داشتم اینکه چطور بخش فارسی رو بهش اضافه کنم — الان من از قسمت vendor/cviebtock/elequent-sluggable/reaource/config/sluggable.php بخش methode رو عوض کردم ولی باز اسلاگ فارسی نشد — منون میشم اگه کمک کنید

4 پاسخ

دوره مقدماتی php

3 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام خسته نباشید میگم به مدیریت وبسایت راکت دوره مقدماتی به صورت رایگان بود که ما وسط آموزش بودیم که پولی شد ایکاش یک خبری می دادین قبلش چون ما داشتیم مرحله به مرحله نگاه میکردیم که از باقی اموزش محروم شدیم

1 پاسخ

چارت آموزشی کتابخانه های جاوا اسکریپت

3 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام.میخواستم بدونم برای شروع بحث های مثل vue یا angular چقدر تسلط بر جاوا اسکریپت کافیه ؟ چون بنده تمامی دوره هارو دارم اما مثلا دوره ی جاوا اسکریپت قسمت های طولانی زیاد داره و شاید وقت نشه همشو با جزییات و دقت تمام ببینم.میخواستم یه راهنمایی تو این زمینه بکنید اگر امکان داره ... پیشنهاد : اگر وقت داشتین به نظرم یه چارت اموزشی طبق دوره های سایتتون قرار بدین که افراد ترتیب دوره هارو متوجه بشن ....

1 پاسخ

پیش نیاز لاراول

3 سال پیش
توسط سبحان دادخواه آپدیت شد

با سلام .جناب موسوی در اولین جمله خیلی خیلی تبریک میگم راه اندازی این بخش و موفقیت های گوناگون راکت رو. سوالم اینه که بنده یه سری تقریبا دوره های لاراول نسخه های قدیمی ترش رو مثل 5.2 از سایت شما یاد گرفتم منتها اون زمان کامل به mvc و oop مسلط نبودم و برای همین عقب گرد زدم و اینهارو یاد گرفتم.الان میخوام بدونم بعد حدود این یک سال تاخیر مجددا از نسخه های قدیمی لاراول شروع کنم یا از همین دوره های جدی...

2 پاسخ

لاگین بدون ریفرش مثه راکت

3 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام خدمت اقا سیدگل ببخشید چندروزی سعی کردم لاگین در مودال بوتسرپ، بصورتی که صفحه ریفرش نشه، یعنی با اجاکس و با امنیت لاگین بسازم ولی موفق نشدم. ابا امکان داره راهنمایی بفرمایید، بحث امنیتش خیلی برام ضروریه.. تشکر از محبتتون.

8 پاسخ

گوگل مپ

3 سال پیش
توسط hojat آپدیت شد

سلام ببخشید من میخواهم اطلاعات lat , lng را که در جدول ذخیره کردم داخل marker = new google.maps.Marker({ position: point, map: map, }); position قرار دهم چطور میتونم این کار را بکنم مدل و همه چیزم ساختم لطفا آقا موسوی کمک کنید چطور میتونیم از php متغیر رو ببریم بذاریم تو جاوااسکریپت foreach ($maps as $map){ echo $map->lat . ',' . $ma...

2 پاسخ

اررور Illegal string offset 'imageThumb'

3 سال پیش
توسط داریوش آپدیت شد

سلام دوستان من به اررور خوردم که توی سرچم تا حالا به نتیجه ای نرسیدم اگر کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم.ارروری که دارم : Illegal string offset 'imageThumb' هست.به این صورت که توی یه کنترلرم توی یکی از if هام از queru builder استفاده کردم و در یک if دیگر از elequent. توی foreach من در view تا زمانی که از elequent استفاده میشه و تغذیه میکنه ارروری ندارم اما وقتی از خروجی query builder استفاد...

4 پاسخ

ایجاد اپ با نسخه های اندروید بالا

3 سال پیش
توسط طاها تقدس آپدیت شد

سلام یه سوال در رابطه با ایجاد اپ داشتم توی دوره ری اکت نیتیو شرکت کردم و برام یه سوال پیش آمده که گفته شده حتما از نسخه 6 و 6 به بالا باید استفاده بشه سوال اینه که من بیام با این نسخه اندروید رو build کنم روی دیوایس های پایین تر مثلا 4 یا 5 هم کار میکنه ؟

2 پاسخ

لاگین با react js در laravel

3 سال پیش
توسط captan آپدیت شد

سلام. کسی میتونه یه کم در مورد لاگین کردن با ری اکت در فریم ورک لاراول بهم توضیح بده که چطوری باید چنین چیزی رو بسازم

1 پاسخ