بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگوها

آپدیت شدن فیلد Update-at همزمان همه ی پست ها

4 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

با سلام یه سایت رو با لاراول طراحی کرده ایم مشکلی که الان داریم اینه وقتی یکی از پست های سایت رو آپدیت می کنیم کل پست ها فیلد update_at شون به تاریخ و زمان پست اپدیت شده تغییر می کنه و نمی دونیم مشکل از کجاست؟ لطفا اگه اطلاعی از این مشکل دارید راهنمایی بفرمایید!

1 پاسخ

هاست برای ویدیو

4 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام وقت بخیر دوستان سرور برای ذخیره ویدیو نیاز به کانفیگ خاصی داره مثلا همین سایت راکت یا اپارات ما می توانیم برای سایت اشتراک ویدیو از هاست های دانلود استفاده کنیم یا باید سرور مجازی تهیه کنیم ممنون میشم اگر کسی تجربه ای در این مورد داره یه توضیحی بده.

7 پاسخ

ساخت history در لاراول

5 روز پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

@ali.bayat الان من بخوام بگم در این کد هر فیلدی تغییر کرد تو فلان جدول اون تغییر رو ذخیره کن چطوری باید بگم هر فیلدی اگر تغییر کرد تغییراتش رو ذخیره کن. علی اقا اگرش رو میخوام یعنی چطوری چک کنه تغییر کرده کدم اینه : $user = FormModel::find($id); if ($user->admin_id == auth()->user()->id) { $user->name = $valiDate['name']; $t0=FormModel::where([['id',$id...

4 پاسخ

خطای لاراول

5 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

وقتی کدها خطا داره این خطا رو نشون و اون خطای اصلی رو نمی بینم علتش چیه این تصویر proc_get_status() has been disabled for security reasons

6 پاسخ

استفاده از UUID به عنوان API Token

5 روز پیش
توسط دانیال یوسفی فر آپدیت شد

با عرض سلام و خسته نباشید. در سایت های زیادی دیده ام که توکن های api آنها مثل نمونه های پایین هست. Apikey XXXXXXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXXXXXXXXXX Bearer XXXXXXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXXXXXXXXXX چطور می توانم مثل نمونه بالا API Token که یجورایی بگم قابلیت های شبیه Passport داشته باشه. مثلا امکان تعریف چند توکن برای کاربر و ... از شما تشکر می کنم بابت خوندم توضیحات مشکل ام اگر تونستید کمک کنید که خیلی سپاس...

5 پاسخ

ایجاد لینک موقت و رمز گذاری شده

5 روز پیش
توسط عرفان همتی آپدیت شد

سلام و احترام محتوی آموزشی من در هاست دانلود ریخته شده برای اینکه من بخوام لینک دانلود رو کاربرا ندزدن باید چی کار کنم سپاس خیلی هم افزونه نصب کردم برای تست اینکار ولی اوکی نشد ! و یک سری هم کد پی اچ پی نوشتم که جواب نگرفتم ! ممنون میشم یک عزیزی بتونه راهنمایی کنه ! پیشاپیش سپاس از جواب هاتون

3 پاسخ

افزدون صفحه به اپلیکیشن از طریق پنل مدیریت

5 روز پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

@hesammousavi @proamirm سلام دیدین توی اپلیکیشن هایی مثل دیجی کالا و... روزی یه بنر خاص میذارن و با کلیک روی اون به صفحه خاصی میره! چجوری میتونم هچین چیزی رو اعمال کنم به اپلیکیشن؟ یعنی یه حالت صفحه ساز بسازم که هر موقع خواستم بتونم بدون بیلد کردن دوباره صفحه جدید بسازم و با کلیک روی بنر به اون صفحه بره تشکر

12 پاسخ

اتصال یک سایت به دو یا چند دیتابیس در هاست های متفاوت

5 روز پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام من یک وب سایت لاراولی دارم که می خوام براش یه api بنویسم که بین دیتابیس چندتا سایت ارتباط برقرار کنه که این وب سایت ها هر کدوم روی یک هاست هستند. پیشاپیش بابت راهنماییتون متشکرم @hesammousavi

7 پاسخ

مشکل در کار با localstorage and sessionstorage در کروم

5 روز پیش
توسط عرفان همتی آپدیت شد

سلام خسته نباشی :) من قبلا دستورات زیر رو میزدم خیلی راحت داخل کروم میزدم خیلی راحت داخل chrome storage ثبت میشد ... اما الان این دستورات ارور زیر رو میده > Uncaught DOMException: Failed to read the 'localStorage' property from 'Window': Access is denied for this document. این ارور البته داخل مرورگر فایرفاکس وجود ندارد، اطلاعات به درستی ثبت میشود و فقط در کروم به این مشکل بر میخورم... //sessio...

1 پاسخ

شمارش تعداد بازدیدکنندگان

5 روز پیش
توسط عرفان همتی آپدیت شد

سلام دوستان دوتا سوال دارم یکی برای بازدید کلی وب سایت هست که میخام تعداد بازدید کنندگان رو به صورت یکتا بشناسیم یکی هم برای مقالات مثلا. بازدید کنندگان یکتا یعنی اینجوری نباشه که کاربر هربار صفحه رو رفرش کرد یکی اضافه بشه. حداقل بعد از مثلا ۱۵ دقیقه به ازای هر کاربر یکی اضافه بشه

4 پاسخ

ساخت ایمیل مربوط به دامنه در سرور مجازی

5 روز پیش
توسط Hossein Nadimi آپدیت شد

سلام، آیا میشه تو سرور مجازی ایمیل مربوط به دامنه info@yoursite.ir ای که خریدین رو ساخت مانند هاستای سی پنل؟ و اینکه امکان پیاده سازی پروژه ی nodejs تو هاستای معمولی هست یا نه؟یا اینکه اصلا گزینه خوبیه در مقابل سرور مجازی؟

1 پاسخ

دسته‌بندی مدل‌های الکوئنت در لاراول ۶

5 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

درود دوستان من پس از بارها پیاده سازی فیچِر دسته بندی‌ها در پروژه های مختلف، به این نتیجه رسیدم که سورس کد این فیچر را به یک پکیج لاراولی تبدیل کنم. بنده اخیرا پکیجی به نام Laravel Categorizable منتشر کردم. این پکیج کاملا با نسخه ۶ لاراول سازگار است و با بهره گیری از روابط چندریختی (Polymorphism) این امکان را به ما می‌دهد که: هر مدلی که خواستیم را دسته بندی کنیم. به عبارت دیگر در یک اپلیکیشن لارا...

23 پاسخ

نحوه صحیح پروژه گرفتن برای فریلنسرها

5 روز پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام به دوستان فریلنسر من یه سوال برام پیش اومده.فریلنسرها چطور می تونند برای خودشون بازاریابی کنن و پروژه بگیرن؟ قاعدتا برای اینکار چند تا راهکار وجود داره یکی اینکه سایت شخصی ایجاد کنن و اونو سئو کنن. اما مشکل اینجاست که رتبه گرفتن روی کلمات کلیدی مثل "طراحی سایت" یا "طراحی سایت در اصفهان(به عنوان مثال)" بسیار سخته و حتی میشه گفت به این راحتی امکان پذیر نیست. راه های دیگه هم...

1 پاسخ

آدرس صفحات در لاراول

5 روز پیش
توسط reza gerami آپدیت شد

با سلام . آیا لزومی داره که ما index.php را از آدرسهای لاراول حذف کنیم ؟ در خیلی جاها روشهای حذف index.php از آدرس را در لاراول توضیح داده اند ولی الان همین سایت راکت با آدرس https://roocket.ir/index.php هم باز می شود و بقیه صفحات هم اگه به جای url اصلی از https://roocket.ir/index.php استفاده کنیم صفحه لود میشه . سوال من اینه که آیا حذف این مورد از آدرس مزیتی داره ؟ و ضمنا روش استاندارد این کار چی...

7 پاسخ

فرمت کردن کدها در پایتون

6 روز پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام وقتی می خوام تو vscode کد های پایتون رو مرتب کنم از کلید ترکیبی Ctrl + i استفاده می کنم (همون کلید Ctrl + F تو ویندوز). این کلید ترکیبی کمک می کنه که تو رفتگی کدها به صورت خودکار درست بشه و کدهای مرتبی داشته باشیم. وقتی php کد می زنم مشکلی ندارم و براحتی کار می کنه. اما تو پایتون اینطوری نیست و گویا پیش نیازی داره ۱− چرا باید پیش نیاز داشته باشه؟ چه فرقی داره با php 2- چطوری باید این مشکل رو...

5 پاسخ

ست کردن زمان در دیتابانک

6 روز پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام کسی با این تابع DATE_ADD کار کرده میتونه به من رو راهنمایی کنه چطور ازش برای insert استفاده کنم و این INTERVAL که اشاره کرده چیه دقیقا ؟

3 پاسخ

ارور منگو دی بی

6 روز پیش
توسط adel diba آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشید.بنده با مشکل مواجهم لطفا کمکم کنید. من در پروژه لوکال خودم بدون هیچ اخطار و خطایی کارمو به پایان رسوندم و با خرید سرور و دامنه پروژم رو داخل هاست آپلود کردم و ماژول هام به درستی اینستال شد با استفاده از نرم افزار پاتی. در کامند پاتی که خروجی میگیرم این خطا به من نمایش داده میشه (node:3845495) UnhandledPromiseRejectionWarning: MongoError: command createIndexes requires aut...

2 پاسخ

سوال در مورد تاریخ

6 روز پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

@ali.bayat من میخام بگم اگه تاریخ من اگه از زمانش یک ماه گذشته بود رو پاک کن مثلا ۱۳۹۸-۱-۱۲ اگه از این تاریخ یک ماه گذشته باشه فلان چیز رو پاک کن؟ اگه میشه کمک کنید

5 پاسخ

رسم نمودار

6 روز پیش
توسط mohammad rr آپدیت شد

سلام چطور میتونم نمودار رسم کنم توی صفحه وب؟ خیلی جستجو کردم ، با google data فکر کنم میشه ولی وقتی می خوام به mySQL وصل کنم که اطلاعات رو از پایگاه داده بخونم ، نمیتونه وصل بشه. الان localHost دارم با wamp server نمیدونم چه جوری localhost رو به google data وصل کنم

8 پاسخ

مشکل پروفایل کاربر

6 روز پیش
توسط mohammad rr آپدیت شد

سلام دوستان! دوستان من تو سایت خودم میخوام هر کاربر یک پروفایل داشته باشد و کد ها رو به صورت زیر نوشتم: Route : Route::get('/profile/{username}' , 'HomeController@UserProfile'); User Model : public function path(){ $locale = app()->getLocale(); return "/$locale/profile/$this->slug"; } HomeController: public function UserProfile(User $user){ return view('User.pro...

18 پاسخ

آپلود نشدن تصویر بعد انجام مراحل زیر

6 روز پیش
توسط hassan آپدیت شد

آپلود تصویر روی لوکال کار می کرد ولی رو هاست با انجام کار های زیر بازم نشد در فرم enctype="multipart/form-data" <input id="profileimage" type="file" accept="image/*" class="form-input" name="profileimage" /> کنترلر $image = $request->profileimage ; $name4 = time().'_'.$image->getClientOriginalName(); $folder = '/uploads/imag...

2 پاسخ