سوالات و گفتگوها

#امکان_جدید : امکان جدیدی در بخش سوالات و گفتگوها قرار داده‌ایم به این شکل که می‌توانید، دوستان خود را با فقط تگ کردن به گفتگو‌های کاملا خصوصی دعوت کرده و درباره مسائل مختلف در فضای خصوصی، صحبت کنید.

وارد کردن مقدار var در جاوااسکریت و افزودن در کوئری لاراول

4 روز پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

با سلام دوستان من یک کوئری برای find کردن دارم که در قسمت جاوا اسکریپت اجرا میشه حالا مقدار Id برای find کردن باید از یک var خونده بشه ممنون میشم دوستان نمونه کوئری ارسال بفرستن //تمام کد ها <script type="text/javascript"> $(document).ready(function(){ var potentials = document.querySelectorAll("[class*=select-color-item-]"); console.log(potentials.length);...

4 پاسخ

درگاه پرداخت ارزی

4 روز پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

با سلام دوستان برای ایجاد درگاه پرداخت در خارج از کشور آیا باید مث ایران که برای ایجاد درگاه پرداخت به یک بانک مراجعه کرد و مدارکی رو تحویل بدیم تا آونها این درگاه رو در اختیارمون قرار بدن؟ میخواستم بدونم برای ایجاد درگاه پرداخت در خارج از کشور که پرداختها با یورو و دلار میباشد باید به بانک یا یک شرکتی در اون کشور مراجعه کرد یا با مسترکارت واینا هم میشه این درگاه ها رو تهیه کرد ممنونم

2 پاسخ

استفاده از الگوريتم و فلوچارت

4 روز پیش
توسط مسعود فرامرزی‌راد آپدیت شد

سلام شما براي برنامه نويسي و پياده سازي ايده از الگوريتم و فلوچارت استفاده ميكنيد يا ايده و كاري كه مدنظرتون هست رو فقط با فكر كردن و كدنويسي جلو ميبريد؟ و اينكه الگوريتم و فلوچارت براي برنامه نويس ضروري هست؟ تشكر

2 پاسخ

حذف شدن سشن ها موقع ریدایرکت

4 روز پیش
توسط جواد کرمی آپدیت شد

درود؛ من قبل از ریدایرکت به درگاه پرداخت چند سشن رو ذخیره میکنم ولی بعد از پرداخت موقع برگشت کاربر تمام سشن ها پاک میشن و کاربر هم لاگ اوت میشه... از لاراول 7 و پکیج https://packagist.org/packages/shetabit/payment برای درگاه استفاده میکنم. session()->save(); رو هم تست کردم قبل از ریدایرکت... مشکل کجاست؟ و اینکه روی لوکال هم هستم؛ ممکنه بخاطر این باشه؟!

4 پاسخ

پکیج پرداخت انلاین لاراول برای تمامی درگاه ها

4 روز پیش
توسط رحیمی آپدیت شد

سلام به دوستان عزیز. من پکیجی نوشتم که به صورت درایوری کار میکنه و شما در صورتی که یک درگاه پرداخت داشته باشید و بعدا بخواید از یک درگاه به درگاه دیگری مهاجرت کنید نیازی نیست دوباره کدنویسی کنید و کدها رو تغییر بدید بلکه فقط اسم درگاه رو تغییر میدین. لینک پکیج به صورت زیر هست: https://github.com/shetabit/payment دوستانی که از پکیج خوششون اومده و داخل گیت هاب فعالیت دارن لطفا استار بدن تا پکیج بیشت...

31 پاسخ

Inc کردن در mongodb

4 روز پیش
توسط Navid Rezadoost مطرح شد

سلام وقت به خیر من یک امکان تو سایتم دارم که کاربرم میتونه تسویه حساب بزنه دارم یک عدد رو به صورت -5000 تومن ازش میگیرم و از کیف پولش این عدد رو کم میکنم میخوام اجازه ندم بیشتر از پنج هزارتومنی که تو کیف پولشه درخواست تسویه بزنه اومدم با یک شرط زمانی که مبلغ رو گرفتم با موجودی کیف پولش مقایسه میکنم اگه بزرگ تر بود خطا بر میگردونه اما مشکل اینه که من از کاربرم چون میخوام از کیف پولش مقداری رو کسر ک...

0 پاسخ

پاک شدن سشن کاربر و سبد خرید هنگام برگشت از درگاه پرداخت

5 روز پیش
توسط alireza آپدیت شد

دوستان سلام من به ی مشکل خوردم زمانی که کاربر پرداختش رو انجلم میده و بر میگرده با سایت (از طریق درگاه ملت ) سشن ها پاک میشن و کاربر خارج میشه از پنلش تا اینجا فهمیدم که مشکل از csrf هست و توی میدلویر VerifyCsrfToken آدرس url برگشت از درگاه رو گذاشتم اما باز هم این ایراد رو دارم. اما اگر توی کانفیگ سشن ها مقدار samesite رو روی none بگذارم این مشکل حل میشه اما دیگه csrf کلا غیر فعال میشه برای سشن ه...

3 پاسخ

از درگاه به وبسایت سشن پاک میشود

5 روز پیش
توسط alireza آپدیت شد

سلام خسته نباشید بعداز اینک خرید وانجام میده وارد درگاه میشود وقتی برمیگرده از درگاه سشن پاک میشه و صفحه لاگین نمایش داده میشود باید چیکار کنم یکی راهنمایی کنه؟؟

1 پاسخ

روش تمرین

5 روز پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

سلام دوستان من تازه فیلم اموزش برنامه نویسی تحت وب رو دانلود کردم روش تمرین رو نمیدونم من هر فیلم رو میبینم و مباحث اون قسمت رو مثل فیلم طراحی میکنم فقط 1 بار این خوبه؟؟؟؟؟ روش های بهتری دارین بگین ممنون

4 پاسخ

کمک میخام در پیاده سازی دیتابیس

5 روز پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

سلام برنامه نویس های عزیز - خیلی خلاصه توضیح میدم راهنمایی کنید لطفا سه تا جدول دارم به نام های . کالا مزائده کالاهای در مزائده (با جدول کالا متفاوتن) اینا هر کدومشون یک قیمت توشون هست حالا به نظرتون قیمت همشون رو توی یک جدول ذخیره کنم یا قیمت هر کدوم رو توی جدول خودش سوال اول : اصلا اینا رو توی یک جدول پیاده سازی کنم درسته ؟ سوال دوم : اگه درسته این نوع پیاده سازیم برای یک جدول درسته؟ class Pri...

1 پاسخ

تگ و و یژگی ها

5 روز پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

دوستان من فیلم های html /css رو دیدم تگ و ویژگی های خوبی رو گفتن اما رفتم گوگل دیدم خیلی تگ ها وجود دارد و ویژگی ها بیشتر از 100 تگ اما تو فیلم مثلا 50 تاشو میگن من الان گیج شدم چیکار کنم ایا فقط تگ های که در فیلم میگن تو طراحی وب به درد میخوره بقیه بی مصرف هستن و بقیه رو اموزش نبینم ؟؟؟؟؟ چیکار کنم گیج شدم.

8 پاسخ

مشکل در استفاده از gate

5 روز پیش
توسط shomareyek آپدیت شد

سلام توی لاراول وقتی یک gate میسازی قبل از اینکه بیاد شرط هایی که من بهش دادم رو انجام بده اول نگاه میکنه ببینه user لاگین کرده یا نه ولی من میخوام این عمل اتفاق نیفته چون دارم از یک guard دیگه استفاده می کنم. راهی هست که بهش بگیم این عمل رو انجام نده یا از یه guard مشخص استفاده کنه؟

2 پاسخ

گرفتن اطلاعات از سایت اینستاگرام در php

5 روز پیش
توسط امیرحسین فضلی آپدیت شد

سلام و درود. چطوری میشه از سایت اینستاگرام، اطلاعات رو با php دریافت کرد؟ من سورس سایت اینستاگرام رو در php گرفتم که ازش دیتا رو بیرون بکشم که متاسفانه سورس اینستاگرام جاوااسکریپته. چه راهی وجود داره؟

4 پاسخ

روش نوشتن یک کوئری

5 روز پیش
توسط احسان قربانی آپدیت شد

سلام وقت بخیر. اگر امکان داره راهنمایی بفرمائید. درلینک زیر ، پایین قالب، برند ها نمایش داده میشن. که به صورت اسلاید هست. اسلاید ها به صورت دو به دو (عمودی) و 4 ستون (افقی) هستند. چطوری میتونم با یک کوئری به جدول برند ها ، در blade این مدلی رکوردها رو نشون بدم . file:///D:/templates/shop/junko/junko/index-2.html آیا از chunk باید استفاده کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

4 پاسخ

select فقط یک Option در کتابخانه

5 روز پیش
توسط احسان قربانی آپدیت شد

سلام دوستان من از کتابخانه زیر استفاده میکنم https://www.jqueryscript.net/demo/jQuery-Plugin-To-Convert-Select-List-To-A-Option-Picker/ این کتابخونه کارش این هست ک میاد یک select میگیره و تبدیلش میکنه به شبیه checkbox مشکل اینجاست که هر آپشن رو select کنی، آپشن های دیگه مقدار select شون حذف نمیشه ممنون میشم یا یک کتابخانه بهتر معرفی کنید، یا بهتر اینکه اگر بتونید مشکل این کتابخونه رو حل کنید خیلی...

10 پاسخ

شروع کار به عنوان فریلنسر

5 روز پیش
توسط احسان قربانی آپدیت شد

سلام دوستان میخواستم نظرتون رو راجع به سایت‌های فریلنسری بدونم. شخصا میخواستم به عنوان فریلنسر شروع به کار کنم ولی نمی‌دونم از کجا بهترین برای شروع هست؟ شاید دوستان دیگه هم مثل من این مشکل رو داشته باشند. تحقیقی که تا الان کردم، مثل اینکه سایت‌های فریلنسری خارجی برای ما ایرانی‌ها زیاد مناسب نیست و از طرفی برای شروع برای تازه‌کارها تا حدی غیرممکنه چون رقابت سختی بین فریلنسرها برای گرفتن پروژه هست....

4 پاسخ

اتصال به درگاه زرین پال در لاراول

5 روز پیش
توسط mm آپدیت شد

سلام دوستان میخام سایتم رو به درگاه زرین پال متصل کنم اولش که میدونم باید پکج مربوطه رو نصب کنم ولی چه پکجی؟ اگه از دوستانی که مسلط هستن مرحله به مرحله توضیح بدن واقعا ممنون میشم اگه ممکنه فقط نگین پکج فلا رو نصب کن اگه لطف کنید به این صورت توضیح بدین واقعا مشکل خیلی ها حل میشه مثلا فرض کنید یک مبلغ مثلا 15000 تومن قراره کاربر واریز کنه از همون اول که پکج رو نصب میکنید تا مرحله ای که کاربر وجه رو...

2 پاسخ

تفاوت eloquent و query builder

5 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام خدمت اساتید و دوستان گرامی آیا درسته که بگیم زمانی که تعداد رکورد ها کم باشه بهتره با eloquent کوئری رو بنویسیم و برای رکوردهای زیاد و کوئری های پیچیده از query builder ؟؟

3 پاسخ

ساخت ربات php

5 روز پیش
توسط کاوه امیری آپدیت شد

سلام دوستان یه سوال مهم دارم. خواهش هرچی میدونین بگین حالا نمیدونم بهش ربات میگن یا یه تابع یا .... من یه ربات میخوام با php که عمل زیر رو انجام بده بهش لیست اکانت ها توییتر یا اینستاگرام رو بدم (از دیتابیس بخونه) دونه دونه بره تو صفحشون تعداد فالوینگ و فالوور و تعداد پست ها رو بگیره تو دیتابیس ذخیره کنه این عمل رو هر شب ساعت 12 انجام بده (با کرون جاب انجام میشه بلدم) حالا چطور میشه اینکار کرد؟ چ...

20 پاسخ

دریافت option های select شده در یک فرم

5 روز پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

با سلام دوستان عزیز بنده داخل صفحه محصول فروشگاه، یک سری لیست دارم، مثلا بصورت زیر : <label>انتخاب رنگ</label> <select name="color"> <option value="1">قرمز</option> <option value="20">آبی</option> <option value="14">سبز</option> </select> <label>انتخاب رم</label> <select name="ram"> <option value="2">رم 6&...

12 پاسخ

برنامه نویسی لاراول با phpstorm یا vscode

5 روز پیش
توسط feri آپدیت شد

من سه ساله ویژوال استودیو کد داشتم + xdebug و براحتی در php کد مینوشتم مخصوصا لاراول. برای آیونیک و نودجی اس و دات نت core و هر کار دیگری هم راحت بودم. اما پلاگین هایی که در php storm داریم همرو اینجا نداریم. شما پلاگینی سراغ دارید که پیشنهادات کاملی برای لاراول بده و کتابخانه ها رو هم لود کنه. ریفرنس ها رو هم بده مثل phpstorm باشه 1- مثل یک ide عمل کنه نه editor 2-پیشنهاد بده مثل اینکه تایپ میکنی...

7 پاسخ

ارسال ایمیل exception لاراول 7

5 روز پیش
توسط hossein Emperatur آپدیت شد

سلام. میخواستم هر وقت خطا های سرور رخ میده . خطا های 500 بیشتر مدنظر هست ایمیلی خطا همراه با توضیحات به مدیریت ارسال بشه کلی تو نت چرخیدم و مستندات رو بررسی کردم https://www.tutsmake.com/how-to-send-error-exceptions-on-an-email/ ولی اصلا کار نمیکنه تنظیمات ایمیل درست هست . ایمیل تستی فرستادم

9 پاسخ

آپلود پروژه mvc آموزش داده شده در سایت راکت روی هاست

5 روز پیش
توسط حسین ستاری آپدیت شد

سلام آموزش mvc رو گرفتم مطالعه کردم و یه پروژه باهاش انجام دادم حالا میخوام پروژه رو رو هاست اشتراکی آپلود کنم نمیشه گفتید آموزش میدم ولی آموزش ندادید میشه راهنماییم کنید چطور باید آپلودش کنم ؟؟؟؟ @hesammousavi

32 پاسخ

با چه برنامه ای میشه کل route های یک سرور لاراول رو درآورد

5 روز پیش
توسط صابر طباطبائی یزدی آپدیت شد

امنیت لاراول مستلزم اینه که براحتی نشه تمام وب سرویس ها و جزئیات اونها رو کشف کرد. یک سری میرن swagger استفاده میکنن و لیست کامل وب سرویس هاشون رو در اختیار همه میزارن.نظر شما چیه؟ خطر داره. آیا برنامه ای وجود داره که لیست کل وب سرویس های یک سرور لاراول رو برای ما پیدا کنه؟ اگر ده تا برنامه من اینجا لیست کنم که لیست کل route ها رو درمیاره چی میگین؟

1 پاسخ

خطا هنگام درخواست مجوز

5 روز پیش
توسط Mostafa Nazar مطرح شد

سلام هنگام درخواست مجوز مثلا دوربین ، لوکیشن یا ... خطای زیر رو میده مشکل کجاست ؟ از https://pub.dev/packages/permission#-readme-tab- برای درخواست مجوز استفاده کردم . دو سه تا کتابخانه ایدیگه هم امتحان کردم این مشکل رو داشت با تشکر [ERROR:flutter/lib/ui/ui_dart_state.cc(157)] Unhandled Exception: MissingPluginException(No implementation found for method getPermissionsStatus on channel plugins.ly...

0 پاسخ

پرفروش ترین محصولات فروشگاه

5 روز پیش
توسط محسن مهری آپدیت شد

سلام من یه فروشگاهی دارم که میخوام پرفروش ترین محصولات هر دسته بندی رو بتونم ببینم با فیلتر کردن . جدولی به نام payment دارم که محصولات خریداری شده در این جدول ثبت میشن دو فیلد user_id , product_id دارم که در فیلد product_id آی دی محصولاتی که کاربر خریداری کرده به صورت string ذخیره میشه (2-5-8) . چه جوری میتونم پرفروش ترین محصولات رو از هر دسته به دست بیارم؟

1 پاسخ