بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فعال بودن تب ها

لاراول
- 7 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام . من چند تا تب دارم که یکیش مثلا نظرهاست. من میخوام وقتی نظر ثبت شد و برگشت به صفحه دوباره همون تب نظرها فعال باشه چیکار کنم؟

2 پاسخ

ردیس و مونگو

نود جی اس
- 7 روز پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

تفاوت ردیس و مونگو دی بی چیه ایا ردیس هم شکل مونگو دیبی یه سیستم ذخیره سازیه اصلا چی هست؟

3 پاسخ

ارسال همزمان چند درخواست http

فلاتر
- 7 روز پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان برای این که در فلاتر همزمان نیاز به ارسال چندین ریکوئست داریم چگونه این کار رو انجام بدیم؟ هدف کار : از ای پی آی زیر https://hacker-news.firebaseio.com/v0/topstories.json?print=pretty لیست از اخبار رو می‌گیرم و به ازای هر آی دی خبر نیاز دارم یه ریکوئست بدم به این صورت : https://hacker-news.firebaseio.com/v0/item/[adade_khabar].json?print=pretty وقتی دونه دونه این درخواست ها رو میدهم اح...

1 پاسخ

ارسال محتوی وقتی با جی کوئری تعیین میکنیم

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام به دوستان . من در پروژه ام از جیمیل یک ایمیل میفرستم . ایمیل ارسال میشه ولی محتوی را اگر با جی کوئری تعیین کنم این محتوی ارسال نمیشه . در حال که اگر div را دستی پر کنم ارسال میشه . متن فایل بشکل زیر هستش <html> <head> <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.3.1/jquery.min.js"></script> <script> $("#container").text("h...

5 پاسخ

ایجاد سرویس بهمراه فیلدهای مربوطه

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط سید محمد حسین موسوی آپدیت شد

سلام دوستان من قصد دارم یه بخشی رو به سیستم اضافه کنم که ادمین بتونه سرویس های مختلف ایجاد کنه و همراهش میتونه فیلدهای مختلف هم تعریف کنه که به کاربر زمان ثبت سفارش نمایش داده میشه حالا چطور میتونم این فیلدهارو توی دیتابیس ذخیره کنم و به کاربرنمایش بدم

3 پاسخ

اپلیکیشن تحت ویندوز

پایتون
- 1 هفته پیش
توسط mahdi228 آپدیت شد

سلام وقتتون بخیر . یه سوال داشتم ایا با پایتون میتوان اپلیکیشن هایی تحت ویندوز مثل زبان الکترون ساخت ؟ مثلا پلیر و ... ممنون میشم راهنمایی کنید .

6 پاسخ

سیستم احراز هویت پیامکی

اندروید
- 1 هفته پیش
توسط غفاری آپدیت شد

سلام روز بخیر میخواستم سوال کنم که سرویس هایی برای احراز هویت پیامکی وجود دارن؟ خود راکت هم فکر میکنم از یک پلتفرم استفاده میکنه و پیامک های تاییدش از شماره 10008727 ارسال میشه متشکرم

8 پاسخ

تبدیل فرمت json به ارایه

جی کوئری
- 1 هفته پیش
توسط mostafa آپدیت شد

سلام دوستان یه برنامه با js نوشتم که با ajax به فرمت json نقاطی رو به این شکل میگیره '{"[[points":"[[۰,۰] , [۱۳,۵] , [۴۱,۲۰]]"}' و میخوام که این فرمت رو به شکل زیر در بیارم [[۰,۰] , [۱۳,۵] , [۴۱,۲۰]] از نوع ارایه من خودم به این شکل نوشتم var points = JSON.parse(response); ولی به من string میده لطفا راهنمایی کنید

2 پاسخ

عدم نمایش تصویر بعد از آپلود در ckeditor

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط محمدرضا عطوان آپدیت شد

سلام در ckeditor تصویر در مسیر زیر آپلود میشه http://127.0.0.1:8000/uploads/blog/post-contents/2019/2/name.png اما در قسمت نمایش متن، لینک تصاویر رو به صورت زیر نمایش میده blob:http://127.0.0.1:8000/2f6ef6ea-789f-4148-b71f-1d5fd865cc81 باید چکار کنم تا آدرس صحیح رو برای بازکردن عکس هنگام نمایش پست بده؟

3 پاسخ

خطای ابجکت در لاراول

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط محمدرضا عطوان آپدیت شد

سلام خسته نباشید ارور من توی لاراول اینه Trying to get property 'name' of non-object من یه کنترل از نوع resource ایجاد کردم توی متد update از این کد استفاده کردم $users = User::findOrFail($id); $users->update([ 'name' => $request->name, 'email' => $request->email, ]); return view('admin.user.index' , compact('users')); فکر نک...

5 پاسخ

آپلود لاراول روی هاست

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط محمدرضا عطوان آپدیت شد

سلام و درود بعد از دیدن مقالات دوستان در مورد آپلود فایل من یک پوشه به نام customer در public_html ایجاد کردم و محتوای فایل public رو اونجا قرار دادم و در کنار محتویات یک پوشه به نام local ساختم و بقیه فایل های لاراول رو اونجا قرار دادم و فایل index.php رو هم بصورت زیر ویرایش کردم require DIR.'/local/vendor/autoload.php'; $app = require_once DIR.'/local/bootstrap/app.php'; ولی باز هم با ارور 500 م...

7 پاسخ

تشکیل گروه تلگرام ReactNativ

ری اکت جی اس
- 1 هفته پیش
توسط sajjad آپدیت شد

مدیریت محترم پیشنهاد میشود یک گروه کاربری در تلگرام تشکیل بدین که اعضاء بتونن راحت سوالات خود را مطرح کنند .کاربران خیلی کمتر به سایت سر میزنند . ممنون

2 پاسخ

vue cli install error

ویو جی اس
- 1 هفته پیش
توسط Alireza Hosseini آپدیت شد

با سلام  هنگام نصب vue cli بعد از اتمام نصب زمانی که  npm  run serve میزنم واسم سرور نمیسازه و    Error: custom keyword definition is invalid: data.errors should be boolean بهم میده.کسی به این مشکل بر خورده؟

2 پاسخ

مشکل در گرفتن فایل نهایی پروژه

ری اکت جی اس
- 1 هفته پیش
توسط رایموند دراگون آپدیت شد

سلام بعد نوشتن پروژه و دستور npm run build یا yarn build با این خظاها مواجه میشم npm ERR! code ELIFECYCLE npm ERR! errno 1 npm ERR! reactjs@0.1.0 build: react-scripts build npm ERR! Exit status 1 npm ERR! npm ERR! Failed at the reactjs@0.1.0 build script. npm ERR! This is probably not a problem with npm. There is likely additional logging output above. npm ERR! A complete log of this run can be f...

1 پاسخ

مشکل با اعداد در فونت فارسی

طراحی وب
- 1 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

درود خدمت همه دوستان من در وب دارم از فونت وزیر استفاده میکنم که دیروز در طراحی یک قسمت از سایت دیدم که اصلا فاصله اعداد از لبه های صفحه های صفحه به یک اندازه نیست و خیلی بد نشون میده برای بهتر متوجه شدن عکس زیر رو مشاهده کنید: همانطور که میبیند اصلا فاصله بالا و پایین هر عدد با گوشه های صفحه یکسان نیست اما در یک فونت خارجی به نام Droid Serif فاصله اعداد از گوشه های صفحه یکسان هست برای بهتر متوجه...

3 پاسخ

سوال در مورد اینستاگرام

متفرقه
- 1 هفته پیش
توسط سید محمد حسین موسوی آپدیت شد

سلام یک سوال چند وقتی هست ذهنم رو مشغول کرده کگه اینستاگرام امنیت توسط شرکتش تامین نمیشه پس چرا کسایی در اینستاگرام تبلیغ میکنند که صفحه تون رو می تونیم از لحاظ امنیتی ساپورت کنیم این داستانش چیه؟

4 پاسخ

ارسال موقعیت جغرافیایی به تابع

ری اکت جی اس
- 1 هفته پیش
توسط roooot آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشید : با ری اکت نیتیو یه برنامه نوشتم که لوکیشن رو میگیره و داخل حلقه ای میریزم و اجرا همه لوکیشن ها رو برام میاره حالا میخام اگه اگه فاصله بین 2 تا نقطه از 200 بیشتر شد تابع اروری رو نمایش بده ، حالا مشکل منه اینکه لوکیشن توی حلقه فقط لوکیشن کنونی هست و لوکیشن قبلی رو از کجا باید بگیرم تا توی کتابخونه geolib بزارم و مسافت رو بگیرم . اینم کد ها هست این کد نمونه هست که گذاشتم با...

1 پاسخ

مشکل در ارتباط با دیتابیس در mvc

PHP
- 1 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام و درود میخواستم اسم جدول تقریبا شبیه به لاراول از مدل user گرفته بشه اما دقیقا نمیدونم چطور اسم جدول از کلاس مدل یوز به کلاس اصلی خود مدل و از اونجا به دیتابیس بفرستم طوری که اسم جدول به صورت استاتیک نباشه ممنون از توجهتون در ضمن من اطلاع ندارم که چطور کدم رو اینجا به اشتراک بزارم که درست نمایش داده بشه @ali.bayat

6 پاسخ

چرا ckeditor فقط برای یه textarea اجرا میشه

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط faezeh آپدیت شد

سلام دوستان من می خوام از ckeditor استفاده کنم ولی کلا تو نصبش مشکل داشتم که از cdn دارم استفاده میکنم که اونم فقط واسه یه textarea استفاد ه میشه

2 پاسخ

بارگذاری مشتق لاراول

لاراول
- 1 هفته پیش

سلام دوستان من سه تا جدول دارم به شرح زیر هتل ها اتاق ها اطلاعات اتاق ها حالا می خوام با استفاده از بارگذاری مشتق همه اطلاعات رو با هم بگیرم من دستور زیر رو نوشتم اما اون اتاق هایی که اطلاعات ندارن رو هم میاره ممنون میشم راهنمایی کنید Hotel::where('r_name','like',"%hot%")->with(['rooms.informations'=>function($query){ $query->where('check_in', '۲۰۱۹-۰۲-۱۳'); }])->o...

0 پاسخ

طراحی page builder برای لاراول

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

با سلام من یک cms طراحی کردم برای یک شرکت که یکسری امکانات اختصاصی داره حالا می خواستم یک page builder هم براش در نظر بگیرم تو مایه های ویژوال کامپوزر وردپرس ولی نمیدونم چطوری چطوری اینکارو انجام بدم اگه دوستان لطف کنن یه راهنمایی کنن ممنون میشم

1 پاسخ

سرور برای نرم افزارهای موبایلی

اندروید
- 1 هفته پیش
توسط محمدرضا عطوان آپدیت شد

سلام دوستان یک سوال داشتم می خواستم بدونم بهترین زبان برنامه نویسی مناسب برای یک سرور که در برنامه های موبایلی مورد استفاده قرار بگیره چی می تونه باشه که بخوام یاد بگیرم. منظورم هم از سرور، سرور لوکال گوشی نیست. سرور آنلاین مثلا برای یک نرم افزار فروشگاهی. ممنون میشم راهنمایی کنید من رو...

12 پاسخ

مشکل احراز هویت با شماره موبایل

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط eMBi آپدیت شد

سلام من از کد زیر برای احراز هویت استفاده میکنم public function login(Request $request) { if (Auth::attempt(['phone_number' => $request->phone_number, 'password' => $request->password])){ return 'logged in'; }else return 'login failed'; } اما در هر صورت login failed رو در خروجی دارم! از کنترلر خود لاراول نمیخوام استفاده کنم و متد و توی یوزرکنترل قرار...

4 پاسخ

انتخاب بهترین هاستینگ یا سرور برای لاراول

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط امیر آپدیت شد

مسلما یکی از مسایلی که دست طراحان نیست ولی در کارکرد سرعت سایت خیلی موثره هاستینگ مناسب و انتخاب یک شرکت خوب در این زمینه هست . دوستان عزیز پیشنهاد شما برای یک پروژه نیمه سنگین کدام هاستینگ هاست ؟ سیدجان! شما خودتون از چه خدمات کدوم شرکت واسه پروژه های مشابه استفاده میکنی ؟ به نظرتون هاست بگیرم یا سرور ؟ دوستان لطفا راهنمایی کنید . پیشاپیش از تمام دوستان تشکر و قدردانی میکنم .

3 پاسخ

مشکل در import کردن owl carousel در vue js

ویو جی اس
- 1 هفته پیش
توسط مرتضی صبیحی آپدیت شد

سلام من تو استفاده کردن از owl carousel در vue js مشکل دارم و با ارور مواجه میشم: owl.carousel.js?555f:1718 Uncaught TypeError: Cannot read property 'fn' of undefined at eval (owl.carousel.js?555f:1718) at eval (owl.carousel.js?555f:1755) at Object../node_modules/owl.carousel/dist/owl.carousel.js (app.js:1829) at __webpack_require__ (app.js:724) at fn (app.js:101) at Module...

1 پاسخ

php mvc

PHP
- 1 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام خسته نباشید یه سوالی در مورد php mvc داشتم... داخل لاراول میشه Request رو داخل پرانتز های تابع به کار برد مثلا: public function(Request $request){ return $request->all(); } به این کار چه چیزی گفته میشه و اصلا برای چی از این روش استفاده میشه و دقیقا چه کاری انجام میشه؟

6 پاسخ

اپلود پروژه روی سرور

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام روی سرور هم پروژمو تست کنم سرور رو کانفیگ کردم هیچ مشکلی هم نداره اما زمانی که پروژه رو بالا اوردم ممکنه تغیرات زیادی بخوام اعمال کنم , منطقی نیست بخوام با هر تغیر بیام و پروژه رو دوباره روی سرور دانلود کنم و نصبش کنم لطف میکنید راهنمایی کنید

2 پاسخ

طول کشیدن اجرای این کد

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط مهدی آپدیت شد

@code2code من یک فایل دارم که وقتی اجرا میکنم ۱۴ دقیقه طول میکشه که کامل اجرا بشه در صورتی که نباید این قدر طول بکشه من یک فایل دارم که ۲۰۰ تا لینک داره و میره اطلاعاتی رو از این ۲۰۰ لینک میکشه بیرون و در دیتابیس ذخیره میکنه میشه بگید دلیل این لود طولانی چیه؟ اینم لینک فایل https://mega.nz/#!REpCDKxR!g20JvChoFYTj3lsKTHJRbcewe_NovDz5XWJIaY2BgGs

19 پاسخ

چطوری میشه برنامه ای نوشت که

PHP
- 1 هفته پیش
توسط سید محمد حسین موسوی آپدیت شد

چطوری میشه برنامه ای نوشت که اگر اینترنت قطع شد یا ارور داد بگیم از ادامه کار برو جلو (یعنی از اول شروع نکنه به لود شدن یا مثلا از اول دانلود نکن از اونجایی که قطع شد شروع به دانلود کن)

3 پاسخ

ایجاد بخش های مختلف در laravel modules

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام وقت بخیر دوستان من اولین باره میخوام از laravel modules استفاده کنم چنتا سوال برام پیش اومده ممنون میشم راهنمایی کنید اول اینکه مثلا من یه فروشگاه می خوام بسازم خوب من باید کل بخش مدیریت رو تو یه ماژول بسازم یا نه هر بخش جدا؟ مثلا تنظیمات یه بخش، محصولات یه بخش، کاربران یه بخش و... دوم اینکه مثلا من یه ماژول محصول باید بسازم برای مدیریت و یکی هم برای سمت کاربر و نمایش توی سایت؟ یا نه همه می...

3 پاسخ