بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

در مورد اسکرام

متفرقه
- 1 هفته پیش
توسط madadi آپدیت شد

سلام دوستان وقت بخیر ممنون میشم اگر در مورد اسکرام می دونید راهنمایی کنید تو نت چیزایی خوندم ولی خوب برام گنگه کمی اینکه بک لاک دقیقا باید چطور باشه اسپرینت دقیقا چی هست و چطور ساخته می شه و یوزر استوری چیه دقیقا و اینکه من میتونم اگه بخوام تکی کار کنم از اسکرام برا خودم استفاده کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

1 پاسخ

خطای MethodNotAllowedHttpException

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط vaj_bor آپدیت شد

با سلام و احترام من در قسمت comment ها قبلا به راحتی کامنت را ثبت می کردم ولی الان که سایت تمام شده و دارم تست می کنم متاسفانه با پیغام بالا روبرو می شم .خودم فکرمی کنم بعد از دوزبانه کردن سایت این مشکل ایجاد شده ولی نمی تونم رفعش کنم. همه جاهم نوشته مربوط به متد post است ولی من چون قبلا می تونستم به راحتی نظرات را ثبت کنم و تغییری در این قسمت ندادم ، نمی دونم به چی ربط داره. لطفا راهنمایی فرما...

11 پاسخ

دکمه فیلتر در بخش مقالات و دوره ها

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط vaj_bor آپدیت شد

با سلام واحترام دکمه های فیلتر در بخش مقالات و دوره ها را که می زنم متاسفانه من رابه صفحه اصلی redirect می کنه .لطفا راهنمایی کنید.فکر کنم با زدن دکمه فیلتر فقط تابع اول مربوط به کنترلر اجرا می شه. ممنون از راهنماییتون

6 پاسخ

راهنمایی در خصوص نصب و راه اندازی سرور لینوکس

متفرقه
- 1 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام مشکلی که برای پروژه هام دارم این هست که همیشه از یه هاست اشتراکی استفاده میکنم چون هیچ اطلاعات و آموزشی از سرور لینوکس ندارم و ترس اینو دارم که اگه الان یه سرور بخرم حالا چطوری کانفیگش کنم ؟ چه چیزهایی رو لازم دارم ؟ چطوری روی امنیتش کار کنم و ... توی یه شرکتی کار میکنم که خودم مسئول واحد فناوری اطلاعاتش هستم، یه سرور G8 داریم، یه ماشین مجازی ایجاد کردم و روی اون هم CentOS نصب کردم. ممنون میش...

2 پاسخ

عدم نمایش فایل های جدید در سرور به هنگام push کردن با گیت

متفرقه
- 1 هفته پیش
توسط فرهاد اشتری آپدیت شد

سلام من یک سرور centos دارم که روش گیت رو نصب و کانفیگ کردم و یک پروژه لاراول دارم که می خوام تغییراتی که با استفاده از گیت در اون ثبت میکنم رو به سرور بفرستم. من یک ریپوسیتوری از نوع bare در سرور ساختم اما وقتی که تغییرات رو در سرور push می کنم هیچ تغییری در فایل های موجود در سرور دیده نمیشه. نکته جالب اینجاست که وقتی میخوام فایل ها رو با استفاده از دستور clone دریافت کنم همه تغییراتی که قبلا اعم...

3 پاسخ

ساخت api

لاراول
- 1 هفته پیش

با سلام میخواستم ببینم چطور میشه کاری کرد که اطلاعات شنود نشه و توکن لو نره توی api مثلا نمیخوام کسی اگر پابلیک توکن رو بدست اوردن ی نسخه از نرم افزار منو بتونه بزنه.ایا راه حل مشخصی برای این کار هست؟

0 پاسخ

نوع وظایف بک اند کار در شرکت های برنامه نویسی

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط توانا آپدیت شد

سلام میخواستم بدونم کسانی که تو شرکت های برنامه نویسی کار میکنند ، چه کارهای پیشرفته ای انجام میدهند و در تیم برنامه نویسی با چند بک اند کار چه جوری تقسیم بندی میشه وظایف.مثلا کارهایی مثل ارسال فرم های طولانی همراه با اعتبارسنجی که اعصاب ادم خورد میشه را چه کسی انجام بدهد و شما زمانی که ازتون کاری خواسته میشه که دوست ندارید چه واکنشی نشون میدید؟

6 پاسخ

Expected response code 250 but got code530

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

‍‍‍Expected response code 250 but got code "530", with message "530 5.7.1 Authentication required " سلام خسته نباشید هنگام استافده از Authentication در لوکال این ارور رو میاره نمی دونم مشکلش چی هست دقیقا اگه می تونید راهنماییم کنید. http://uupload.ir/files/q99m_screenshot_from_2019-04-11_16-42-25.png

3 پاسخ

html jade

Html-Css
- 1 هفته پیش
توسط jalal khaleghi آپدیت شد

با درود فراوان دوستان کسی هست pug بلد باشه؟ من میخوام تو پروژم عکس ها رو در غالب آرایه قرار بدم و اونها رو به نوعی تکرار کنم ولی بدبختانه تو گوگل هیچ راهنمایی برای این داستان وجود نداره اصن همچین امکانی وجود داره آیا برای عکس آیا روشی هست که از تکرار نوشتن کد پرهیز بشه؟ سپاسگزار میشم راهنمایی کنید

2 پاسخ

سرعت پایین دریافت قسمت ها

فیدبک سایت
- 1 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

با سلام یکی از دوره هایی که به صورت نقدی در سایت اعمال شده رو تهیه کردم. حالا قصد داشنم فایل ها رو دریافت کنم و به صورت آفلاین بتونم مشاهده کنم. اما وقتی یک قسمت رو زدم دانلود شه به صورت کلی منصرف شدم :((( سرعت دانلود به شکل عجیی پایین هست و غیر قابل تصور و تحمل :( تصویر تهیه کرده بودم از وضعیت سرعت قرار بدم. اما گویا امکان قرار دادن تصویر نیست. سرعت دانلودی که داشتم نهایاتا ۵۰ کیلوبایت بود

24 پاسخ

استفاده از مونگو دبی

متفرقه
- 1 هفته پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

سلام  میخواستم بدونم میشه از mongodb در فریمورک الکترون هم استفاده کرد ؟ اگر میشه به چه صورت ؟

8 پاسخ

ساخت آمار بازدید حرفه ای در Nodejs

نود جی اس
- 1 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان یک راهنمایی کلی میخوام در مورد ساخت آمار بازدید کامل با نودجی اس و express که مثلا افراد آنلاین و ip های کاربران رو نمایش بده

1 پاسخ

آپلود فایلهای حجیم

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

سلام دوستان من یه سوالی دارم . یه سایتی مثل همین راکت یا اپارات که مثلا پنلی داره برای اپلود ویدیو داخلش چجوری میان ویدیوها رو اپلود میکنن ؟ روش خاصی داره ؟ مثل همون فایل حالا فایل رو میگیره و آپلود ر و انجا م میده. اگر فایل حجیم باشه چجوری این کارو میکنن در حد ششصد مگابایت مثلا

4 پاسخ

ASP net Core

طراحی وب
- 1 هفته پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

من برنامه نویس ASP.net web form هستم . واقعیت خیلی وقته توی سایت های ایرانی و خارجی میرم خیلی بحثی از ASP.net دیگه نیست و اکثرا زبان هایی مثل پایتون و جاوااسکریپت و ... بحث میشه . من میخواستم با توجه به تجربه کاری با سی شارپ دارم دانش بک اندم رو ارتقا بدم و برم سمت ASP.net Core که چند سکویی هم شده هست اما دچار وسواس شدم که اصلا برم سمت زبان هایی که دائما بحث روشون هست . نگرانم ASP.net Core بر...

7 پاسخ

تبدیل varchar به int

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

@ali.bayat @Alimotreb چطوری میتونم اطلاعات داخل دیتابیس رو که به صورت varchar ذخیره شده که همشون عدد هستند رو به int تبدیل کنم(به وسیله کد)

1 پاسخ

جابه جایی در صفحات نیازمند دوبار کلیک

وردپرس
- 1 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام و وقت بخیر خدمت دوستان من یه سایت وردپرسی دارم نه همیشه اما تقریبا در 60 درصد مواقع وقتی روی لینکی کلیک می کنم داخلی حالا چه داشبورد و چه خود سایت ایکون لود میچرخه و تغییر ایجاد نمیشه میچرخه و میچرخه اما اگه دوباره کلیک کنم سریع میره به لینک مورد نظر کسی میدونه این چجوری حل میشه؟

4 پاسخ

مشکل ماشین مجازی در cpu های AMD

اندروید
- 1 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان. من یه سیپیو رایزن 1500 ایکس دارم . متاسفانه SVM رو که روشن میکنم هیچ ماشین مجازی اجرا نمیشه ( ویندوز صفحه مرگ رو میاره ) . اگر خاموش هم باشه باز هم هیچ ماشین مجازی رو نمیاره( اررور میدن که باید SVM روشن باشه ) . کسی روشی برای حل مشکل داره ؟

1 پاسخ

اعمال تغییرات بر روی کد جهت مشاهده نتایج

نود جی اس
- 1 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

با سلام، من یک برنامه آماده کد باز (Juice shop) رو دانلود کردم که تحت Nodejs و آنگولار نوشته شده، من تغییراتی رو می خوام رو این کدهای ایجاد کنم. از برنامه ویژوال استودیو کد استفاده می کنم، کد ها رو تغییر می دهم. البته مجبور به نصب npm داخل فولدر هستم و برای اعمال تغییرات باید دوباره از ابتدا npm داخل فئلدر نصب شود- آیا راه آسان تر برای عدم نصب مجدد npm وجود دارد؟

1 پاسخ

رویداد نگه داشتن کلید کیبورد در پایتون

پایتون
- 1 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام همونطور که میدونید توی پایتون و tkinter میشه یه رویداد رو به یه تابع متصل کرد. خب حالا من میخوام وقتی یکی از کلیدهای کیبورد (مثلا A) نگه داشته شد تابع اجرا بشه (تاکید میکنم وقتی کلید فشار و نگه داشته بشه، نه اینکه فقط زده بشه) بطور مثال توی بازی gta وقتی کلید مربوط به بوق ماشین فشار و نگه داشته میشه صدای بوق اجرا میشه و بمحض رها کردن کلید صدا قطع میشه توی کد زیر: root.bind('<a>', play)...

1 پاسخ

seeder

لاراول
- 1 هفته پیش

سلام من یه seed درست کردم هر user که میسازه براش یه چندتا مقاله میسازه و میخوام برای هر مقاله یه سری tag بزارم چجوری میشه ؟ factory(AppUser::class, 5)->create()->each(function ($a) { $a->articles()->saveMany(factory(AppArticle::class, 3) ->make()); }); روابطم اینا همه اکی اینو فقط چجوری تکمیلش کنم

0 پاسخ

انتخاب راه صحیح در جاوا اسکریپت

جاوااسکریپت
- 1 هفته پیش

دوستان راکتی عزیز! ایا کسی که می خواد با جاواسکریپت کار کنه حتما درقسمت دیزاین وب سایت ها حرفه ای باشه .یعنی قبل از شروع کردن کار با جاوا اسکریپت درقسمت front-end , رو مباحثی همچون css ,html,booststrap,sass به خوبی تسلط داشته باشیم یا نه؟

9 پاسخ

image webpack plugin

رابط کاربری
- 2 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

با درود فراراون ببخشید من یه بار پرسیدم این سوال رو ولی نمیدونم چرا نسیه پاسخ میدین عرض کردم موقع بکارگیری از این پلاگین با وجود اینکه خیلی خوب کار میکنه و حجم عکسارو به صورت چشمگیری کاهش میده سی پی یو رو بشدت افزایش میده راهکاری هست؟ پلاگین جایگزینی هست به همین اندازه کاربردی و خوب یا راهکاری برای جلوگیری از بالا رفتن سی پی یو تو رو خدا جواب بدین یه راه حلی بدین بی نهایت سپاسگزارم

1 پاسخ

پکیچ سالم برای کار با دوربین در react native

ری اکت جی اس
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام وقت بخیر یه پکیج سالم و کاربردی برای کار با دوربین در ری اکت نیتیو میخوام یه جا نیاز به عکس گرفتن و ذخیره کردن در گالری داریم یه جا نیاز به اسکن کیو آر کد یا بارکد معمولی داریم متاسفانه هرچی گیر میارم یه مرضی توش هست و کار نمیکنه ممنون میشم دوستانی که عملیاتی کردن بگن از چه پکیجی استفاده کردن و چه ورژنی با تشکر

6 پاسخ

ایجاد گیت لب خصوصی

متفرقه
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشید ببخشید چطور میتونم ریپازیتوری گیت لب رو بصورت خصوصی بسازم و بتونم با کلید های پابلیک و پرایویت کار کنم برا اتصال ممنون میشم راهنمایی کنید

1 پاسخ

درست کردن بخش ویدیو مثل راکت

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان میخوام یه بخش ویدیو درست کنم دقیق مثل سایت راکت ویدیو ها به ترتیب نمایش داده بشن با اطلاعاتشون یه سری سوال ها برام پیش اومد به چه صورت یک دوره رو باید داخل دیتابیس ثبتشوت کرد و بعد فراخونی هر دوره در ویو چی جوریه ؟ دوستانی که اطلاعات دارن لطفا راهنمایی کنند چطوری این کارو انجام بدم

4 پاسخ

ارر دوره لاراول

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام من دوره لاراول فر.شگاه انلاین رو دارم پیش میرم....اما توی قسمت اول morf وقتی میخام نظر ثبت کنم این ارر رو میده constraint violation: ۱۰۴۸ Column 'commentable_id' cannot be null

4 پاسخ

کار با عکس

ویو جی اس
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام خدمت دوستان میخواستم یک فرمی داشتم میخواستم خروجی فرم روی نقاطی از عکس که دارم مشخص و به صورت tooltip نمایش بدم ولی پکیجی پیدا نکردم که بتونم عکس رو مثل نقشه گوگل کنم و ازش استفاده کنم اگر پکیجی هست تو این زمینه یا راهنمایی برای انجامش ممنون میشم @Alimotreb @ali.bayat @hesammousavi

4 پاسخ

ارور socket timeout exception

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان. یه اپلیکیشن اندروید داریم که برنامه نویسی سرورش با لاراول هست. امروز اپلیکیشن باز نمیشد من گوشیم رو هات اسپات کردم به کامپیوتر و از postman به هر api ای یه درخواست زدم اما پیغام خطای socket_timeout_exception اومد . من اصن با این ارور اشنایی ندارم و تا حالا اتفاق نیفتاده برام. حتی نمیدونم مشکل از سمت اندرویده یا لاراول لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه

3 پاسخ

api برای ارزهای دیجیتال

متفرقه
- 2 هفته پیش
توسط ParsCoder آپدیت شد

سلام دوستان ممکنه یه والت معرفی کنید که api مناسبی ارائه بده (بیشتر نیاز بنده انتقال ارزه) دو نمونه دیدم: block.io که 3 ارز بیشتر پشتیبانی نمیکنه و coinpayment که ارزهای بیشتری داره و api مناسبی هم برای توسعه دهنده ها فراهم کرده اما جستجویی که کردم نظرات منفی نسبت به این سرویس دهنده دیدم و یجورایی پشیمون شدم از استفاده ازش...بقیه هم متاسفانه بفهمن ایرانی هستی مسدود میکنن حسابتو اگه سرویس دهنده منا...

1 پاسخ

کند شدن سرور محلی لاراول

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط arshiya saeidi آپدیت شد

سلام دوستان من دستور زیرو که میزنم php artisan ser درخواست اول و دومو خوبه به سومی که میرسه دیکه از لودینگ در نمیاد اصلا باید دوباره وارد کنم دستورو تا کار کنه چرا بنظرتون ؟ ولی وقتی دستور زیرو مینزم درست کار میکنه php -S localhost:8000 -t public هیچ تغییرم رو پروژه ندادم دیروز درست کار میکرد ولی الان خیلی سرعتش اومد پایین

4 پاسخ